שאר הליגה 25/26
-
בני12
- קיבל.ה 2222 לייקים
עוד אשכול שמרעילי הבארות השמידו
במקום לשמוח קצת על תבוסתה של מכבי זה הפך להיות עוד באר מורעלת על ידי אותם 5-10 אוכלי מוות
במקום לשמוח קצת על תבוסתה של מכבי זה הפך להיות עוד באר מורעלת על ידי אותם 5-10 אוכלי מוות
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
הבן אדם יומיים וחצי פה, רוב ההודעות שלו הם בסגנון משטרת הפורום, השתלחות והשמצה של אחרים, וקורא לאחרים מרעילי בארות... וזה עוד אחרי שהכריז שנמאס לו ומוכר את המנוי, כנראה שלסגור את החשבון בפורום קשה יותר
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
בסבירות גבוהה טרול מהשחקן ה-12 או משהו, סוויר כזה או אחד המשועממים המסכנים מהסוג שלו שממש נהנה מהאובססיה של טכנית לצורר ועושה לו הומאז'.joshsoos כתב: ↑14 נובמבר 2025, 13:29הבן אדם יומיים וחצי פה, רוב ההודעות שלו הם בסגנון משטרת הפורום, השתלחות והשמצה של אחרים, וקורא לאחרים מרעילי בארות... וזה עוד אחרי שהכריז שנמאס לו ומוכר את המנוי, כנראה שלסגור את החשבון בפורום קשה יותר![]()
-
זרתותח
- קיבל.ה 149 לייקים
זה קצת באיחור אבל לדעתי מה שקרה בין בית״ר למכבי בשורה תחתונה לא טוב לנו ואי אפשר לשמוח בכללי מניצחון של ביתר
זה לא טוב לנו כי קודם כל בית״ר מתמודדת ישירה איתנו לפחות כרגע בראשי על המקום ה3 והניצחון שלהם נתן להם בוסט אנרגיה וביטחון
וגם אני לא יודע כמה פעמים יקרה מה שקרה למכבי במשחק אבל המשחק הזה גרם עוד יותר להתעצבן ולהתבאס מפיצוץ הדרבי
זה לא טוב לנו כי קודם כל בית״ר מתמודדת ישירה איתנו לפחות כרגע בראשי על המקום ה3 והניצחון שלהם נתן להם בוסט אנרגיה וביטחון
וגם אני לא יודע כמה פעמים יקרה מה שקרה למכבי במשחק אבל המשחק הזה גרם עוד יותר להתעצבן ולהתבאס מפיצוץ הדרבי
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 598 לייקים
ביתר תמיד מתחרבנת מול הקטנות בטדי, לא דואג לגבי זה.זרתותח כתב: ↑14 נובמבר 2025, 23:02 זה קצת באיחור אבל לדעתי מה שקרה בין בית״ר למכבי בשורה תחתונה לא טוב לנו ואי אפשר לשמוח בכללי מניצחון של ביתר
הבוטים של מכבי עובדים 24/7/365
מכונת רעל משומנת
מכונת רעל משומנת
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 2956 לייקים
אצלי זה תלוי תקופה
יש פעמים שיותר מבורך של ביטר ויש שיותר של מכמבי.
אם בן גביר ביציע זה מטיס את ביטר לטופ.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 314 לייקים
רציונלית אתה צודק ( ואם יפטרו שם את ההזוי על הקווים הליגה כולה בצרה )זרתותח כתב: ↑14 נובמבר 2025, 23:02 זה קצת באיחור אבל לדעתי מה שקרה בין בית״ר למכבי בשורה תחתונה לא טוב לנו ואי אפשר לשמוח בכללי מניצחון של ביתר
מעשית כשמכבי מקבלים 6 6 6 6 6 6 6 6 לי אישית קשה להשאר רציונלי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1798 לייקים
ההודעה הכי מדויקת בפורום מיום הקמתו.לירון האדום כתב:הפסד של מכבי הוא תמיד מבורך
Sent from my iPhone using Tapatalk
2026 ואתה לא מפסיק להרעיל את הבארות יום-יום שעה-שעה
מתי כבר תמצא לך חיים ותפטור אותנו מנוכחותך הרעילה?
כשאני אסיים לטפל בך אתה תצטרף לאחיך הצהובים שמה תמצא ביקוש לזוהמה שיוצאת לך מהמקלדת
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
"אתה שואל אותי - יש פה ניגוד עניינים, אני משרת את מכבי תל אביב?
אבל זה ככה אמור להיות.. אתה משרת את אותו ציבור ששלח אותך..״
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
RedDrifter
- קיבל.ה 247 לייקים
חייב להיות מפוטר עוד היום איזה משפט מטומטם הוא הביאטכנית לארז כתב: ↑20 נובמבר 2025, 17:51 "אתה שואל אותי - יש פה ניגוד עניינים, אני משרת את מכבי תל אביב?
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1012 לייקים
נקנסנו ב 10000שח על "התפרעות אוהדים" במשחק עם ירושלים.
מישהו יכול להסביר מה היה שם שבגללו העמידו אותנו בכלל לדין?
מישהו יכול להסביר מה היה שם שבגללו העמידו אותנו בכלל לדין?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
redrony
- קיבל.ה 1019 לייקים
האמת ארז. אני מודה שזה גמר אותי סופית.
אם הוא לא מתבייש אפילו להגיד את זה, כנראה שאני הייתי התמים. כמו ממשלת ביבי, איבדו את הבושה
“הציבור ששלח אותי״. איזה בדיחה
מתנצל על כל הערה שאי פעם הערתי לך
אם הוא לא מתבייש אפילו להגיד את זה, כנראה שאני הייתי התמים. כמו ממשלת ביבי, איבדו את הבושה
“הציבור ששלח אותי״. איזה בדיחה
מתנצל על כל הערה שאי פעם הערתי לך
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 352 לייקים
איזה שפלטכנית לארז כתב: ↑20 נובמבר 2025, 17:51 "אתה שואל אותי - יש פה ניגוד עניינים, אני משרת את מכבי תל אביב?
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1438 לייקים
מתי מרססים גרפיטי "טכנית לארז צדק"
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים
איפה אתם כולכם שצחקתם עלינו? שליגלגתם עלינו? שטענתם כנגדנו שהכל קונספירציות פרי המוח הקודח שלנו?RedDrifter כתב: ↑20 נובמבר 2025, 18:12חייב להיות מפוטר עוד היום איזה משפט מטומטם הוא הביאטכנית לארז כתב: ↑20 נובמבר 2025, 17:51 "אתה שואל אותי - יש פה ניגוד עניינים, אני משרת את מכבי תל אביב?
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
שהעזתם להתערב נגדנו וכבר אז אכלתם אותם.
זה כל כך רקוב, זה כל כך מושחת, זה כל כך מופקר שהטינופת הזה עושה את זה לא מהמקפצה אלא מהבנין הכי גבוה בכדור ואומר ומודה בזה בלי טיפת בושה ועוד מרסס לכל הכיוונים.
והכל תחת קורת הגג של ההתאחדות ISRAEL FA.
צריך לפתוח להודעה הזו אשכול שלה ולהדביק אותו שכולם ידעו באיזה ענף רקוב, מושחת ומופקר אנחנו מתעסקים.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
תנו לי לנחש שזה גם לא נמצא בכותרות באף "אתר ספורט" פה.
רק לדמיין מצב שמישהו בהתאחדות או איגוד השופטים אומר משהו בסגנון הזה, ומודה שהוא מטה מה שהוא יכול לטובת הפועל נגיד, או בש, או כל קבוצה שמתחרה איתם.
אוי איזה פסטיבלים כבר היו פה. המכונה שלהם כבר הייתה על זה 24/7 למשך שבועות. זה היה מגיע למהדורות החדשות.
עם אגודת הרמאים זה בסדר.
רק לדמיין מצב שמישהו בהתאחדות או איגוד השופטים אומר משהו בסגנון הזה, ומודה שהוא מטה מה שהוא יכול לטובת הפועל נגיד, או בש, או כל קבוצה שמתחרה איתם.
אוי איזה פסטיבלים כבר היו פה. המכונה שלהם כבר הייתה על זה 24/7 למשך שבועות. זה היה מגיע למהדורות החדשות.
עם אגודת הרמאים זה בסדר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
איך דבר כזה עובר בשקט, מילא של הכתבים שכולם בכיס של הנבלות בצהוב, אבל כל שאר הקבוצות???טכנית לארז כתב: ↑20 נובמבר 2025, 17:51 "אתה שואל אותי - יש פה ניגוד עניינים, אני משרת את מכבי תל אביב?
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
זרקו חפצים על מאבטחים.יהלום14אדום כתב: ↑20 נובמבר 2025, 22:20שום דבר, משטרה שחיפשה לעורר פרובוקציה. הקהל לא עשה כלום. יש לנו עסק עם חלאות.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
אחרי שהם התפרסו עם שוטרים לאורך היציערדפוקס כתב: ↑20 נובמבר 2025, 23:24זרקו חפצים על מאבטחים.יהלום14אדום כתב: ↑20 נובמבר 2025, 22:20שום דבר, משטרה שחיפשה לעורר פרובוקציה. הקהל לא עשה כלום. יש לנו עסק עם חלאות.
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
לא יודע מה זה אומר התפרסו עם שוטרים לאורך היציע ולמה זה מצדיק את זה שיזרקו עליהם כוסות מים אבל בסדר.יהלום14אדום כתב: ↑20 נובמבר 2025, 23:35אחרי שהם התפרסו עם שוטרים לאורך היציערדפוקס כתב: ↑20 נובמבר 2025, 23:24זרקו חפצים על מאבטחים.יהלום14אדום כתב: ↑20 נובמבר 2025, 22:20
שום דבר, משטרה שחיפשה לעורר פרובוקציה. הקהל לא עשה כלום. יש לנו עסק עם חלאות.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
בדיוק כמו שזה נשמע, בלי שום סיבה הם הגיעו, התפרסו במגרש מול היציע של הפועל ואחרי כל מה שהיה מהדרבי, ממש לא צפוי שזה יעורר תגובה. מישהו שם חיפש לעשות פרובוקציה והצליח.
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5833 לייקים
טיעון ברמת "היא התלבשה חשוף".יהלום14אדום כתב: ↑20 נובמבר 2025, 23:52בדיוק כמו שזה נשמע, בלי שום סיבה הם הגיעו, התפרסו במגרש מול היציע של הפועל ואחרי כל מה שהיה מהדרבי, ממש לא צפוי שזה יעורר תגובה. מישהו שם חיפש לעשות פרובוקציה והצליח.
מי שלא מסוגל שלא לזרוק כוס מים על שוטר/מאבטח שעומד מולו שלא יבוא למשחקי כדורגל.
- SickleCell
- קיבל.ה 603 לייקים
הוא משוכנע שאין בזה שום בעיה בגלל שבמוחו המעוות לייצג את מכבי ת״א זה: א. לייצג את המדינה. ב. לייצג את כוחות האור מול כוחות האופל. ג. הדבר הכי ספורטיבי שאפשר לעשות כי זו הקבוצה הכי ספורטיבית ביקום.
זה פחות או יותר הלך הרוח. דון שימון עשה שטיפת מוח משמעותית בעזרתה של רשות השידור. מכבי ת״א היא הילד האהוב שאצלו פשע חמור הוא מעידה קטנה - נסיך של אמא. כמו סרט על הנער הפופולארי מהמשפחה העשירה שאונס נערה משכונת מצוקה יחד עם חבריו לקבוצת הפוטבול וכל העיירה נחלצת לעזרתו. בני אדם זה טיפשים חסרי מודעות עצמית לרוב, מה אפשר לעשות. לטעמי זו עילה להדחתו אלא אם הקטע הוצא מהקשרו ונאמר לפני או אחרי משפט שמשנה את משמעות דבריו.
זה פחות או יותר הלך הרוח. דון שימון עשה שטיפת מוח משמעותית בעזרתה של רשות השידור. מכבי ת״א היא הילד האהוב שאצלו פשע חמור הוא מעידה קטנה - נסיך של אמא. כמו סרט על הנער הפופולארי מהמשפחה העשירה שאונס נערה משכונת מצוקה יחד עם חבריו לקבוצת הפוטבול וכל העיירה נחלצת לעזרתו. בני אדם זה טיפשים חסרי מודעות עצמית לרוב, מה אפשר לעשות. לטעמי זו עילה להדחתו אלא אם הקטע הוצא מהקשרו ונאמר לפני או אחרי משפט שמשנה את משמעות דבריו.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 666 לייקים
מדהים שהוא פשוט מודה בריש גלי - "עשיתי שינויים בתקנון, והלכתי על הקטע של האבוקות, כדי לעזור למכבי לקחת אליפויות".
הבן זונה הזה הפך עונשים שדופקים את הקהל, לעונשים שפוגעים בספורט עצמו.
אנחנו באמת ניצבים בהצגה, ועד שלא תהיה מלחמה אמיתית מצד מועדונים אחרים, אין שום טעם לכלום.
אנחנו באמת ניצבים בהצגה, ועד שלא תהיה מלחמה אמיתית מצד מועדונים אחרים, אין שום טעם לכלום.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 247 לייקים
אין לי מושג מי זה ה״אתם״ הזהקובי כתב: ↑20 נובמבר 2025, 21:24איפה אתם כולכם שצחקתם עלינו? שליגלגתם עלינו? שטענתם כנגדנו שהכל קונספירציות פרי המוח הקודח שלנו?RedDrifter כתב: ↑20 נובמבר 2025, 18:12חייב להיות מפוטר עוד היום איזה משפט מטומטם הוא הביאטכנית לארז כתב: ↑20 נובמבר 2025, 17:51 "אתה שואל אותי - יש פה ניגוד עניינים, אני משרת את מכבי תל אביב?
ואין מה להוסיף
איזה ענף מת זה
שהעזתם להתערב נגדנו וכבר אז אכלתם אותם.
זה כל כך רקוב, זה כל כך מושחת, זה כל כך מופקר שהטינופת הזה עושה את זה לא מהמקפצה אלא מהבנין הכי גבוה בכדור ואומר ומודה בזה בלי טיפת בושה ועוד מרסס לכל הכיוונים.
והכל תחת קורת הגג של ההתאחדות ISRAEL FA.
צריך לפתוח להודעה הזו אשכול שלה ולהדביק אותו שכולם ידעו באיזה ענף רקוב, מושחת ומופקר אנחנו מתעסקים.
יש לי מידע פנימי ואני יודע כבר שנים שעושים עוול לאוהדי הפועל בכוונה
קפבלנקה כתב: ↑21 נובמבר 2025, 07:58 מדהים שהוא פשוט מודה בריש גלי - "עשיתי שינויים בתקנון, והלכתי על הקטע של האבוקות, כדי לעזור למכבי לקחת אליפויות".
רציני אמר את זה?
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 683 לייקים
כולם פה פחדנים אפסים, מלמעלה עד למטה.
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים

עזוב יעקב שחר האפס המאופס, עזוב אלונה הסמרטוטה ועזוב אברמוב הפחדן.
איפה הפועל תל אביב כדורגל? איפה הדוד הטוב ספרא? איפה "העלק מנכ"ל" של המועדון?
ישר בפנים הוא אומר שהוא דופק את כולם כדי להיטיב עם הקבוצה שמשלמת לו משכורת.
איפה אתם יא אפסים, סמרטוטים חסרי עמוד שידרה?
יש למישהו ספק שאם זה היה קורה במגרש של עופר ינאי האדמה של המדינה הייתה רועדת?
יש למישהו ספק שהרעידות האלו היו נגמרות בזה שהטינופת הצהובה הייתה מועפת מהתפקיד שלה בהתאחדות.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1309 לייקים
בוא נתחיל מלהשתמש בזה בערור שלנו ביום ראשוןקובי כתב: ↑21 נובמבר 2025, 18:53
עזוב יעקב שחר האפס המאופס, עזוב אלונה הסמרטוטה ועזוב אברמוב הפחדן.
איפה הפועל תל אביב כדורגל? איפה הדוד הטוב ספרא? איפה "העלק מנכ"ל" של המועדון?
ישר בפנים הוא אומר שהוא דופק את כולם כדי להיטיב עם הקבוצה שמשלמת לו משכורת.
איפה אתם יא אפסים, סמרטוטים חסרי עמוד שידרה?
יש למישהו ספק שאם זה היה קורה במגרש של עופר ינאי האדמה של המדינה הייתה רועדת?
יש למישהו ספק שהרעידות האלו היו נגמרות בזה שהטינופת הצהובה הייתה מועפת מהתפקיד שלה בהתאחדות.
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 393 לייקים
או שאולי נשתמש בדברים יותר פרקטיים, כמו מופע הרימוני עשן והזיקוקים של אולטראס מאירי בריינה.
לא אמרנו שרימוני עשן זה סכנה לשלום הציבור? אם כך למה המחלה אפילו לא עמדו לדין על זה?
כאילו בשבילנו התשובה ברורה, אבל אני באמת אשמח לשמוע מה יש לדיין הארור להגיד על זה.
לא אמרנו שרימוני עשן זה סכנה לשלום הציבור? אם כך למה המחלה אפילו לא עמדו לדין על זה?
כאילו בשבילנו התשובה ברורה, אבל אני באמת אשמח לשמוע מה יש לדיין הארור להגיד על זה.
את הסם הכי גדול
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 393 לייקים
ואם הוא יגיד "אבל הם לא פגעו באף אחד בניגוד אליכם". לאמת אותו עם מקרי העבר.
הם פגעו בראש של צלם הפועל - לא עמדו לדין, המשחק לא נעצר אפילו
פגעו בשחקן שלהם עם זיקוק - עמדו לדין ויצאו עם עונש בדיחה אחרי ערעור.
ירו בכינון ישיר פירוטכניקה על אוהדי חיפה ממרחק של 20 מטר - יצאו עם רדיוס בלבד.
זרקו אבוקות על שוטרים - יצאו עם קנס מצחיק
הגיע הזמן שאנחנו, חיפה, ב"ש ואפילו ביתר יתחילו לשים את האמת לדיינים האלה בפנים בדיונים האלה במקום להיות ילדים טובים, אסור לשתוק יותר, אגודת הרמאים המזדיינת הזאת גונבת לנו את הכדורגל.
הם פגעו בראש של צלם הפועל - לא עמדו לדין, המשחק לא נעצר אפילו
פגעו בשחקן שלהם עם זיקוק - עמדו לדין ויצאו עם עונש בדיחה אחרי ערעור.
ירו בכינון ישיר פירוטכניקה על אוהדי חיפה ממרחק של 20 מטר - יצאו עם רדיוס בלבד.
זרקו אבוקות על שוטרים - יצאו עם קנס מצחיק
הגיע הזמן שאנחנו, חיפה, ב"ש ואפילו ביתר יתחילו לשים את האמת לדיינים האלה בפנים בדיונים האלה במקום להיות ילדים טובים, אסור לשתוק יותר, אגודת הרמאים המזדיינת הזאת גונבת לנו את הכדורגל.
את הסם הכי גדול