ולי קופצת נורה אדומה אם הוא מזמין ילדים מהנוער העובד למשחק שיש יותר סיכוי שישירו תשוחרר פלשתין מאשר מזרחי תתאבד.פרימו לוי כתב: ↑19 נובמבר 2025, 09:20אתה צודק שאנחנו מתדיינים על משהו שאנחנו לא יודעים אם הוא נכון, ואם הוא נכון, מה ההיקף שלו. אני בעד הזמנות בגדול. אין ספק שעופר הוא טריגר עבורי כנראה באופן שהוא לא טריגר עבורך, ואני חשדן מאוד כלפיו. חושב שגם עופר זכה בחשדנות הזאת ביושר. בהנחה שהזמנות זה בכל זאת משאב מוגבל, קופצת לי נורה אדומה אם יש סיכוי שהוא חשב שזה הגיוני להביא ילדים מהציונות הדתית למשחק, שיש סיכוי גבוה יותר שיצטרפו לשירת סלים טועמה מחבל מאשר לתשחקו ביום הזכרון. זה הכל.מילפורד כתב: ↑19 נובמבר 2025, 08:18 התייחסת רק חלקית לדברים שכתבתי, כדי שתוכל לתקוף את ההודעה ולא המסר , אז נחדד שוב בלי החלק על המילואים.
אני לא יודע אם וכמה הוזמנו מבני עקיבא למשחק, בוא נניח לצורך הדיון שחולקו להם איזה 100 כרטיסים.
בלי קשר לאם הם בכלל קשורים או לא להפועל תל אביב , בסדר?
עדיין , היו במשחק הזה מעל 8,500 אוהדי הפועל, מתי היה דבר כזה אי פעם בהיסטוריה?
אם עופר הרגיש שזאת הזדמנות לחסד ילדות לסניף שהוא גדל בו (הוא בכלל גדל בבני עקיבא?) והביא כמה ילדים/בוגרים משם?
וואלה , שיהנו, אולי נולדו מהמהלך כמה אוהדי הפועל חדשים.
במשחק נגד רעננה (משחק חוץ) , עופר הביא את ההורים שלו, הם אוהדי הפועל? זה צריך להזיז לי?
ביום שאנחנו כקהל נשים בקבוצה את כמות הכסף שעופר שם בקבוצה, אני אתחיל להעביר ביקורת על מי/מה מוזמנים.
כמובן, תחת ההנחה שעדיין מעל 96% מהקהל זה אוהדי הפועל (ופה כבר הגדלתי את מספר המוזמנים ל300 מתוך 8,700 אוהדים שהם לא אוהדי מכבי שהיו במשחק, שוב לא שידוע לי שזה המספר , זורק פה, הייתי במשחק, לא הרגיש שהיו בינינו כמויות גדולות של ״לא אוהדים״).
לסיכום, חי מחפש לעשות רעש וסקנדלים, במיוחד סביב עופר.
הוא זכה ביושר בזה שכברירת מחדל אני לא מאמין לשום דבר שהוא אומר, במקרה הספציפי הזה, גם אם מה שהוא אומר זה נכון, לא נשמע לי בעייתי בכלל.
(לא באמת, סתם להראות כמה הזוי, מכלילן מגעיל וליברל בשקל אתה)