עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Charlie
קיבל.ה  1055 לייקים

Niro כתב:
Charlie כתב: 18 נובמבר 2025, 20:15
Niro כתב: זה קרה? היו חבורות של נערים חובשי כיפה במשחק?
ואם כן? למה, הפועל ת"א שייכת רק לקבוצה הקיקיונית (שעד עכשיו לא למדה מהי דמוגרפיה וכיצד היא עובדת ומה צופן בעתיד) של שמאלנים חילונים מ"יאפי לנד"? דווקא אדם כמו עופר - מזרחי, דתי, ימני, מעיירת פיתוח - יכול למשוך קהלים שפעם הפועל היתה עבורם סדין אדום תרתי משמע.
אתה נכנס לפינות שאני לא כיוונתי אליהן. לא מעניין אותי אם לאוהד הפועל לצידי יש כיפה על הראש או כאפייה או באט פלאג. הייתי אומר את זה גם אם היו מחלקים כרטיסים לקהילת הכושים העבריים או לצאצאי גיבורי גטו ורשה.
אני לא חושב שזה ממקומו של בעלי הקבוצה לקבוע למי לחלק כרטיסים חינם, בטח שיש אוהדים שרוצים לקנות כרטיס ולא יכולים.
גם בזה הוא אשם?
הקהל לא קונה מנויים. יש כרטיסים. הוא בחר לעשות בהם שימוש כדי לפתוח את הפועל לקהל שבדרך כלל נוטה לכיוון ירושלים או מכבי. חושב לטווח ארוך.
תא מרבוטא
קיבל.ה  721 לייקים

teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 20:19
תא מרבוטא כתב: 18 נובמבר 2025, 20:11
teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 19:08
נראה לי שאתה או מתמם או מפספס לגמרי את מה שקורה פה. אם זה השני, אתה מוזמן להציץ בדיוק הודעה אחת מעליך ואחת מתחתיך, ולראית שאלה שמדברים על מה שהאוהד עשה בהחלט מורידים מהאשמה של המאבטח וקובעים שהאשמה מתחלקת בין שני הצדדים.
היא לא?
לא במובן של סימטריה בחומרה
במובן של אחריות שיש לכל צד
נתת דוגמאות של אוהדי יריבים שהתגרו וחטפו מכות?
בוא נלך על מקרה דמארי והאצבע המשולשת
דמארי בסהכ הגיב להתגרות של אוהדי חיפה ונענש. אגב , בצדק (לא באופי העונש, בעצם העונש). אז אוהדי חיפה נקיים?
המאבטח הזה לא צריך לעבוד במקצוע, נקודה.
האוהד הזה, ככל שהוא התגרה והציק למאבטח (לא יודע איך, הוא הרי לא צולם) - היה צריך להיות מורחק מהיציע. לא מכות, לא בעיטות לא אלימות. פשוט מורחק. על לפרוץ למגרש לחבק שחקן וסלפי מרחיקים החוצה. אז על התגרות והצקות?
כל אחד אשם בעבירות שלו, ואף עבירה של אדם לא מצדיקה עבירות של אחרים כלפיו.
אני קצת בהלם שזה לא מובן מאליו.
אז אנחנו מסכימים
והמשפט של אף עבירה לא מצדיקה עבירות אחרות לא משתמע בשום צורה ממה שאני כתבתי. הרי כתבתי שדמארי נענש בצדק, ושהמאבטח אמור להיות מפוטר
בבקשה לא לייחס לי מה שלא טענתי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

תא מרבוטא כתב: 18 נובמבר 2025, 20:21
teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 20:19
היא לא?
דמארי בסהכ הגיב להתגרות של אוהדי חיפה ונענש. אגב , בצדק (לא באופי העונש, בעצם העונש). אז אוהדי חיפה נקיים?
האוהד הזה, ככל שהוא התגרה והציק למאבטח (לא יודע איך, הוא הרי לא צולם) - היה צריך להיות מורחק מהיציע. לא מכות, לא בעיטות לא אלימות. פשוט מורחק. על לפרוץ למגרש לחבק שחקן וסלפי מרחיקים החוצה. אז על התגרות והצקות?
אז אנחנו מסכימים
והמשפט של אף עבירה לא מצדיקה עבירות קודמות לא משתמע בשום צורה ממה שאני כתבתי. הרי כתבתי שדמארי נענש בצדק.
בבקשה לא לייחס לי מה שלא טענתי
סליחה. זה לא היה מה שהתכוונתי לכתוב, התכוונתי בכלל להסכים איתך.
המחלוקת שלי היא עם אלה שאומרים שבגלל שחי עשה משהו שלא מוצא חן בעיניהם ו\או לא מצא חן בעיני המאבטח, אז מה שהמאבטח עשה לא כזה נורא.

עם מה שאתה כתבת יש לי רק בעיה אחת (לא משהו מהותי, יותר עניין של עריכת הטקסט, אפשר להגיד): את המשפט "במובן של אחריות שיש לכל צד" אפשר להבין גם כהפחתה באחריות\אשמה, אם כי ההמשך מבהיר את הכוונה.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 18 נובמבר 2025, 20:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  2218 לייקים

Niro כתב: 18 נובמבר 2025, 20:13
Charlie כתב: 18 נובמבר 2025, 20:12
פרימו לוי כתב:בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
רובם המכריע לא עושה את זה. או שמדובר בדתיים לאומניים אחרים או בקצוות של התנועה המדהימה הזו.

אגב, תעבור על רשימת חללי צהל בחרבות ברזל בכל החזיתות ותגלה שאחוז הנופלים מקרב בוגרי בני עקיבא - "היצורים" כשפתך - חלקם דתי וחלקם דתל"ש, הוא גבוה לאין שיעור מחלקם היחסי באוכלוסייה.
כל הכבוד להם על השירות המשמעותי ותודה רבה. אמיתי, בלי טיפה של ציניות.
למה לחלק להם כרטיסים? מה להם ולהפועל?
כמה כרטיסים חולקו להם?
ראית אותם במגרש אתמול?
Segev
קיבל.ה  487 לייקים

פרימו לוי כתב: 18 נובמבר 2025, 20:03 בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
בלי להיכנס לשניה אחת לדיון של כן חלוקת כרטיסים או לא, מה זו ההודעה העלובה, המכלילה הזאת? איך היית מרגיש אם מישהו היה כותב ״למה לעזאזל מחלקים כרטיסים לבית ספר גרץ? זה אותם אנשים שאח״כ אומרים שחיילים הם פושעים״
Nati
קיבל.ה  2406 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 19:08
נראה לי שאתה או מתמם או מפספס לגמרי את מה שקורה פה. אם זה השני, אתה מוזמן להציץ בדיוק הודעה אחת מעליך ואחת מתחתיך, ולראית שאלה שמדברים על מה שהאוהד עשה בהחלט מורידים מהאשמה של המאבטח וקובעים שהאשמה מתחלקת בין שני הצדדים.
היא לא?
נו,באמת
אתה הרי לא קשה הבנה.להפך.
אבל פה משום מה אתה מתעקש לא להבין.
אין פה אחד שלא אמר שהמאבטח צריך להענש.
אבל יש כאלו שאומרים שאולי או כנראה הוא לא היחיד שאשם.
מה לא יכול להיות שיש מקרים ששני הצדדים אשמים?או אחד אשם יותר,השני פחות,אבל גם קצת אשם?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

Nati כתב: 18 נובמבר 2025, 21:05
teknoboy כתב:
היא לא?
נו,באמת
אתה הרי לא קשה הבנה.להפך.
אבל פה משום מה אתה מתעקש לא להבין.
אין פה אחד שלא אמר שהמאבטח צריך להענש.
אבל יש כאלו שאומרים שאולי או כנראה הוא לא היחיד שאשם.
מה לא יכול להיות שיש מקרים ששני הצדדים אשמים?או אחד אשם יותר,השני פחות,אבל גם קצת אשם?
שאלת האשמה של האוהד לא קשורה בשום צורה לאשמה של המאבטח, אז לא ברור למה כמה אנשים פה ציינו כתגובה לאירוע המאבטח שגם האוהד לא בסדר.
אז מה אם הוא לא בסדר? זה מוריד במשהו מהבעייתיות של המאבטח?
הסיבה היחידה שאני יכול לראות לניסיון לכרוך את שני הדברים היא סוג של "מגיע לו".

כמו כן, אני די בטוח שאם הדבר הזה היה קורה מחוץ להקשר של עופר, חי והגועל שחי שופך על עופר אז לא היינו רואים שכמה וכמה אנשים (במקרה כולם מצדדים בעופר פחות או יותר תמיד ו\או שונאים את מתנגדיו שנאה קשה) טורחים להדגיש שאפשר\צריך להבין את המאבטח, שהוא לא היחיד שאשם, שאפשר לצפות (ואולי אפילו לקוות) שמי שמתנהג כמו חי יקבל יחס כזה וכו' וכו'.
או לפחות אני מקווה כל מי שכתב דברים כאלה כתב אותם בגלל ההקשר הזה ושאף אחד לא באמת חושב שאם מישהו הוא חתיכת חרא בראייה של מישהו כזה או אחר אז מותר ותקין להתייחס אליו ככה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1436 לייקים

Segev כתב: 18 נובמבר 2025, 20:34
פרימו לוי כתב: 18 נובמבר 2025, 20:03 בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
בלי להיכנס לשניה אחת לדיון של כן חלוקת כרטיסים או לא, מה זו ההודעה העלובה, המכלילה הזאת? איך היית מרגיש אם מישהו היה כותב ״למה לעזאזל מחלקים כרטיסים לבית ספר גרץ? זה אותם אנשים שאח״כ אומרים שחיילים הם פושעים״
זאת הודעה עובדתית. מוזמן ללכת ליום ירושלים ולשאול את כל הנערים החביבים שדופקים של על דלתות של זקנות לאיזה תנועת נוער הם שייכים.
אני מבין שהקפצתי פה את חובבי הציונות הדתית של הפורום, אבל הפואנטה של מה שכתבתי היא לא לבקר את בני עקיבא, אלא לתהות למה לעזאזל שעופר ירצה לחלק להם כרטיסים כי כמו שנירו כתב, מה להם ולהפועל. אפשר למצוא שם אוהדי ביתר מכבי וחיפה ואפילו באר שבע בשפע, הסיכוי למצוא שם אוהד הפועל שואף לאפס
אוהד כורסא
קיבל.ה  706 לייקים

פרימו לוי כתב: 18 נובמבר 2025, 23:04
זאת הודעה עובדתית. מוזמן ללכת ליום ירושלים ולשאול את כל הנערים החביבים שדופקים של על דלתות של זקנות לאיזה תנועת נוער הם שייכים.
אני מבין שהקפצתי פה את חובבי הציונות הדתית של הפורום, אבל הפואנטה של מה שכתבתי היא לא לבקר את בני עקיבא, אלא לתהות למה לעזאזל שעופר ירצה לחלק להם כרטיסים כי כמו שנירו כתב, מה להם ולהפועל. אפשר למצוא שם אוהדי ביתר מכבי וחיפה ואפילו באר שבע בשפע, הסיכוי למצוא שם אוהד הפועל שואף לאפס
דבר ראשון, מה זה אומר שהוא חילק לבני עקיבא?
דבר שני, יש לא מעט חובשי כיפות ביציע. כבר שנים.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1436 לייקים

אוהד כורסא כתב: 18 נובמבר 2025, 23:07

לא יודע, אני מכיר את זה רק בגלל מה שדווח שחי טי צעק לעופר ומהתגובה של עופר לחמש באוויר שהזכירה את זה. נשמע לי רעיון הזוי ומיותר שהמועדון יחלק כרטיסים לבני עקיבא, מה הפאקינג קשר, גם אם יש חובשי כיפות ביציע (הציונות הדתית לפני 20 שנה זה לא מה שזה היום. אין לי איך להוכיח לך אבל חותם לך שתבחר כל סניף אקראי של התנועה הזו ותתשאל את כל הנוכחים את מי הם אוהדים, סיכוי נמוך מאוד שתתקל באוהד הפועל)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

אותו חי טי שטוען שהפועל מנסה לטרפד את חזרת המשחקים לארץ מספר שחולקו כרטיסים לבני עקיבא?
אז זה בטוח נכון, הוא הרי קנה לעצמו המון אמינות.
וגם אם חולקו כרטיסים לבני עקיבא, למיטב ידעתי , היו אתמול יותר אוהדי הפועל במשחק כדורסל אחד מאשר אי פעם בהיסטוריה (וזה הורגש) , אם בינהם היו כמה מוזמנים מבני עקיבא? Couldn’t care less.
ומי שקופץ בגלל שחילקו כרטיסים לבני עקיבא (ושוב, לא ידוע לי על דבר כזה) , תזהר, קצת רואים לך מה באמת מפריע לך בעופר ינאי.
ואני אומר את זה כחילוני סולד מדת (בעיקר מפונדמנטליסטים דתיים) , אבל גם משרת במילואים בסביבה מלאה בבוגרי בני עקיבא שהם אחלה אחלה של אנשים.
במקביל, אני גם מושבניק בוגר גרעין עודד של בני המושבים (התנועה החדשה בימינו) ובן גרעין בעברי , ופגשתי כמה חארות לא קטנים שיצאו מהנוער העובד והלומד.
אז לא הייתי רץ להכליל אף אחד.
joshsoos
קיבל.ה  824 לייקים

כבוגר בני המושבים ואחרי השבועות האחרונים, גרמת לי עכשיו לקוות שאת גרעין עודד לא עשית אצלנו :devil-smile:

אבל כן, היו חארות גם בבני המושבים ובני עקיבא וכל מקום ובני עקיבא של היום היא תנועה אחרת לחלוטין, ועדיין יש בציונות הדתית נוער איכותי מאוד שאין לי שום בעיה שיאהד הפועל גם אם אני רחוק מאוד מדעות פופולריות שגדלים לאורם.
וזה בלי קשר שלא ראיתי כאלה דברים אתמול ביד ושם...
אז בכל הכבוד לחי תנעמי, נראה לי שכולם מסכימים שהמאבטח לא צריך לעבוד בחברת בני אדם, אבל חלקנו גם מתקשים להזיל דמעה לאור סבלו של הקורבן שהוא חלאה ולפי עדויות הגיע אתמול ובגביע ווינר לא בתור אוהד אלא פרובוקטור מתועב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

הייתי גרעינר בגליל תחתון, אם זה עוזר לך.
זה היה לפני 26 שנים כבר.
joshsoos
קיבל.ה  824 לייקים

אני מהעמק אז רק קרוב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3569 לייקים

joshsoos כתב: 19 נובמבר 2025, 00:17 כבוגר בני המושבים ואחרי השבועות האחרונים, גרמת לי עכשיו לקוות שאת גרעין עודד לא עשית אצלנו :devil-smile:

אבל כן, היו חארות גם בבני המושבים ובני עקיבא וכל מקום ובני עקיבא של היום היא תנועה אחרת לחלוטין, ועדיין יש בציונות הדתית נוער איכותי מאוד שאין לי שום בעיה שיאהד הפועל גם אם אני רחוק מאוד מדעות פופולריות שגדלים לאורם.
וזה בלי קשר שלא ראיתי כאלה דברים אתמול ביד ושם...
אז בכל הכבוד לחי תנעמי, נראה לי שכולם מסכימים שהמאבטח לא צריך לעבוד בחברת בני אדם, אבל חלקנו גם מתקשים להזיל דמעה לאור סבלו של הקורבן שהוא חלאה ולפי עדויות הגיע אתמול ובגביע ווינר לא בתור אוהד אלא פרובוקטור מתועב
התחושה ששיחררו ממך ואתה לא רלוונטי היא משהו שגורם להרבה אנשים שהיו באור הזרוקים לרבע שעה לעשות דברים לא טובים - סמים, פשיטות רגל וכו'.
לסלב שמוכרים ברמה עולמית/ארצית אפילו להתאבד.

מה שנקרא - אור הזרקורים או מוות.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1436 לייקים

@מילפורד סחטיין על מסחטת הלייקים מלאת הפאתוס, רק שעברת לנהל דו שיח מול משהו שקיים בראש שלך. לא יודע איך לכתוב את זה יותר ברור מכפי שכתבתי, הבעיה עם בני עקיבא בקונטקסט של הכרטיסים היא לא אם הם אנשים טובים או חארות או מוכנים למות בהמוניהם למען השרדות הממשלה, זאת בעיה נפרדת שקשורה לפורום אחר, אלא שאין להם שום קשר וזיקה להפועל. דבר עם החברים המילואימנקים הדתיים שלך ותשאל אותם אם מישהו בסניף שלהם היה אוהד הפועל. הרפרנס לפרעות שהם עושים ברחובות ירושלים היה כדי להמחיש שמדובר בקהל יעד של ביתר ומכבי, או מקסימום הפועל ירושלים בכדורסל. מהתגובה של עופר לאירוע עם חי הוא מתייחס לעניין הכרטיסים באופן כזה שנשמע שזאת לא המצאה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3569 לייקים

משהו שקיים בראש שלו אבל הרוב המוחלט מסכים איתו.
לעומת משהו שקיים בראש שלך אבל כולם מבינים שהוא חירטוט גדול שקיים, מה לעשות, רק בראש שלך.

לי אין כיפה על הראש ואני לא בן הציונות הדתית אבל אני מעדיף את בני עקיבא בערך פי מיליון על אלו שבאים למשחקים עם חולצות אנטיפה(הוכרז כארגון טרור, נזכיר...).
אותם אנשים שוהניפו דגלי פלסטין ביציעי הפועל. הפועל כדורגל כמובן כי רק שם הם נמצאים כרגע.
אני למעשה מעדיף כל בן אנוש על האנשים הללו, לא רק בני עקיבא.

טרוריסטים צריך לגרש. לא רק מהמגרשים.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1436 לייקים

אתה הראשון שצריך לגרש, מפיץ רעל ביביסט הזוי שכמוך, אמא שלך טרוריסטית. מה שלום אובמה והמיליארדים להפגנות? :rofl:
אתה אנומליה, מקומך ביציע של הבבונים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

התייחסת רק חלקית לדברים שכתבתי, כדי שתוכל לתקוף את ההודעה ולא המסר , אז נחדד שוב בלי החלק על המילואים.
אני לא יודע אם וכמה הוזמנו מבני עקיבא למשחק, בוא נניח לצורך הדיון שחולקו להם איזה 100 כרטיסים.
בלי קשר לאם הם בכלל קשורים או לא להפועל תל אביב , בסדר?
עדיין , היו במשחק הזה מעל 8,500 אוהדי הפועל, מתי היה דבר כזה אי פעם בהיסטוריה?
אם עופר הרגיש שזאת הזדמנות לחסד ילדות לסניף שהוא גדל בו (הוא בכלל גדל בבני עקיבא?) והביא כמה ילדים/בוגרים משם?
וואלה , שיהנו, אולי נולדו מהמהלך כמה אוהדי הפועל חדשים.
במשחק נגד רעננה (משחק חוץ) , עופר הביא את ההורים שלו, הם אוהדי הפועל? זה צריך להזיז לי?
ביום שאנחנו כקהל נשים בקבוצה את כמות הכסף שעופר שם בקבוצה, אני אתחיל להעביר ביקורת על מי/מה מוזמנים.
כמובן, תחת ההנחה שעדיין מעל 96% מהקהל זה אוהדי הפועל (ופה כבר הגדלתי את מספר המוזמנים ל300 מתוך 8,700 אוהדים שהם לא אוהדי מכבי שהיו במשחק, שוב לא שידוע לי שזה המספר , זורק פה, הייתי במשחק, לא הרגיש שהיו בינינו כמויות גדולות של ״לא אוהדים״).

לסיכום, חי מחפש לעשות רעש וסקנדלים, במיוחד סביב עופר.
הוא זכה ביושר בזה שכברירת מחדל אני לא מאמין לשום דבר שהוא אומר, במקרה הספציפי הזה, גם אם מה שהוא אומר זה נכון, לא נשמע לי בעייתי בכלל.
אוהד כורסא
קיבל.ה  706 לייקים

פרימו לוי כתב: 18 נובמבר 2025, 23:10
אוהד כורסא כתב: 18 נובמבר 2025, 23:07
לא יודע, אני מכיר את זה רק בגלל מה שדווח שחי טי צעק לעופר ומהתגובה של עופר לחמש באוויר שהזכירה את זה. נשמע לי רעיון הזוי ומיותר שהמועדון יחלק כרטיסים לבני עקיבא, מה הפאקינג קשר, גם אם יש חובשי כיפות ביציע (הציונות הדתית לפני 20 שנה זה לא מה שזה היום. אין לי איך להוכיח לך אבל חותם לך שתבחר כל סניף אקראי של התנועה הזו ותתשאל את כל הנוכחים את מי הם אוהדים, סיכוי נמוך מאוד שתתקל באוהד הפועל)
נראה לי שיכל להגיד באותה מידה שחילק לאוהדי מכבי. אני שמעתי שחילקו בעיקר לנפגעי מלחמה, מחלקות נוער וכו'.
אלא אם מישהו ראה איזה הוכחה לדבר הזה.

בכל מקרה, מצחיק לראות את הטענות שחולקו 3000 כרטיסים אתמול. הם מפיקי פייק ניוז ברמה הכי הזויה שיש.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

אם חולקו 3,000 כרטיסים למשחק הזה, 2,900 מתוכם היו לאוהדי הפועל, כי ממש לא הורגש שהיו הרבה ״לא אוהדי הפועל״ מחוץ לאזור שהוקצה לאוהדי מכבי.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1436 לייקים

מילפורד כתב: 19 נובמבר 2025, 08:18 התייחסת רק חלקית לדברים שכתבתי, כדי שתוכל לתקוף את ההודעה ולא המסר , אז נחדד שוב בלי החלק על המילואים.
אני לא יודע אם וכמה הוזמנו מבני עקיבא למשחק, בוא נניח לצורך הדיון שחולקו להם איזה 100 כרטיסים.
אם עופר הרגיש שזאת הזדמנות לחסד ילדות לסניף שהוא גדל בו (הוא בכלל גדל בבני עקיבא?) והביא כמה ילדים/בוגרים משם?
במשחק נגד רעננה (משחק חוץ) , עופר הביא את ההורים שלו, הם אוהדי הפועל? זה צריך להזיז לי?
ביום שאנחנו כקהל נשים בקבוצה את כמות הכסף שעופר שם בקבוצה, אני אתחיל להעביר ביקורת על מי/מה מוזמנים.
כמובן, תחת ההנחה שעדיין מעל 96% מהקהל זה אוהדי הפועל (ופה כבר הגדלתי את מספר המוזמנים ל300 מתוך 8,700 אוהדים שהם לא אוהדי מכבי שהיו במשחק, שוב לא שידוע לי שזה המספר , זורק פה, הייתי במשחק, לא הרגיש שהיו בינינו כמויות גדולות של ״לא אוהדים״).

הוא זכה ביושר בזה שכברירת מחדל אני לא מאמין לשום דבר שהוא אומר, במקרה הספציפי הזה, גם אם מה שהוא אומר זה נכון, לא נשמע לי בעייתי בכלל.
אתה צודק שאנחנו מתדיינים על משהו שאנחנו לא יודעים אם הוא נכון, ואם הוא נכון, מה ההיקף שלו. אני בעד הזמנות בגדול. אין ספק שעופר הוא טריגר עבורי כנראה באופן שהוא לא טריגר עבורך, ואני חשדן מאוד כלפיו. חושב שגם עופר זכה בחשדנות הזאת ביושר. בהנחה שהזמנות זה בכל זאת משאב מוגבל, קופצת לי נורה אדומה אם יש סיכוי שהוא חשב שזה הגיוני להביא ילדים מהציונות הדתית למשחק, שיש סיכוי גבוה יותר שיצטרפו לשירת סלים טועמה מחבל מאשר לתשחקו ביום הזכרון. זה הכל.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  2 לייקים

מילפורד כתב: 19 נובמבר 2025, 08:18 התייחסת רק חלקית לדברים שכתבתי, כדי שתוכל לתקוף את ההודעה ולא המסר , אז נחדד שוב בלי החלק על המילואים.

וואלה אם לבני עקיבא הוא חילק כרטיסים ולאוהדי הפועל הוא לא מכר כרטיסים- וואלה יש בעיה,כן.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2015 לייקים

אתם מבינים שאנחנו מנהלים פה עמודים של דיון על משהו שאין לנו מושג אם הוא בכלל קרה?
כי אני ראיתי במשחק רק אוהדי הפועל מחוץ ליציע של מכבי.
לא נראה לי שהיה אוהד הפועל שרצה באמת להגיע למשחק ולא הצליח, אלא אם פשוט נגמרו הכרטיסים.
וזה לא אומר שאני חושב שהמהלך של אי מכירת כרטיסים חופשיים היה נכון או ראוי - הוא ממש לא - אבל הניסיון להציג מצג כאילו עופר חילק המוני כרטיסים לאנשים שאינם אוהדי הפועל על חשבון אוהדים שרצו להגיע נראה לי הזוי לאור התוצאות שנראו באולם בזמן המשחק.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  2 לייקים

רדנקו כתב: 19 נובמבר 2025, 09:46 אתם מבינים שאנחנו מנהלים פה עמודים של דיון על משהו שאין לנו מושג אם הוא בכלל קרה?
לא נראה לי שהיה אוהד הפועל שרצה באמת להגיע למשחק ולא הצליח, אלא אם פשוט נגמרו הכרטיסים.
וזה לא אומר שאני חושב שהמהלך של אי מכירת כרטיסים חופשיים היה נכון או ראוי - הוא ממש לא - אבל הניסיון להציג מצג כאילו עופר חילק המוני כרטיסים לאנשים שאינם אוהדי הפועל על חשבון אוהדים שרצו להגיע נראה לי הזוי לאור התוצאות שנראו באולם בזמן המשחק.
גם אם הוא חילק רק כרטיס אחד, והוא לא, אבל לאוהדים לא מכר זה חמור.
אין ניצחו בדרבי שמשכיח את החרפה.
אוהד כורסא
קיבל.ה  706 לייקים

רדנקו כתב: 19 נובמבר 2025, 09:46 אתם מבינים שאנחנו מנהלים פה עמודים של דיון על משהו שאין לנו מושג אם הוא בכלל קרה?
זה עוד קמפיין פייק ניוז.
עוד לא קיבלתי תשובה מה קשה למצוא חבר שעשה מנוי ולקנות 2 כרטיסים דרכו. למה זו מדיניות פסולה?
זוכר מהלכים כאלה בכדורגל.
לזה מתכוונים שאומרים מכונת רעל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 נובמבר 2025, 09:48 גם אם הוא חילק רק כרטיס אחד, והוא לא, אבל לאוהדים לא מכר זה חמור.
חרפה , לא פחות.
הקושי היחידי שהיה לאוהד הפועל לקנות כרטיס היה שהם היו צריכים לעשות את זה דרך מישהו שהוא מנוי, וגם את זה אפשר להצדיק יופי עם זה שלא הרבה אוהדי מכבי הצליחו לקנות כרטיסים ליציעים של הפועל (בטח בהשוואה לכמות אוהדי הפועל שמצליחים לקנות כרטיסים ליציעים של מכבי כשהם מארחים), ועדיין רק 24 שעות לפני המשחק היתה ההתעוררות המסיבית של רכישת כרטיסים.

ושוב, עופר בנה פה קבוצה ברמות הכי גבוהות של אירופה בהשקעה כספית אדירה שלו, אם (ומדגיש שוב את האם) הוא החליט לקחת מספר מסויים של כרטיסים לחלק למי שבא לו (ושוב, באופן בולט וברור מעל 95% מהיציעים של הפועל היו אוהדי הפועל , ואני מנמיך פה מחמת הספק) , שיבושם לו.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  215 לייקים

אידיוט אחד הפליץ וברח ואנחנו נשארנו עם הריח וגם מתווכחים על זה.
זה דיי ברור שלא חולקו כרטיסים למשחק, היה משחק מפוצץ באוהדי הפועל ואווירה אחלה.

אם את עופר "מעניין רק הכסף" אז למה הוא מחלק 3000 הזמנות( לפי הנאמר פה )? זה הרי לא הגיוני. אתם צריכים להיות עקביים יותר בהמצאות שלכם, רצוי גם לחבר אותם למציאות( זה יעזור לכם, מבטיח!).

אני מבין שהשאקואים ועוזריהם בטנטרום מתמשך ואני מאחל להם כמה שיותר כאלה, אבל בוא לא ניתן להם לקלקל לנו את השמחה מניצחון בדרבי.
Asafasraf
קיבל.ה  1793 לייקים

פרימו לוי כתב:[mention]מילפורד[/mention] סחטיין על מסחטת הלייקים מלאת הפאתוס, רק שעברת לנהל דו שיח מול משהו שקיים בראש שלך. לא יודע איך לכתוב את זה יותר ברור מכפי שכתבתי, הבעיה עם בני עקיבא בקונטקסט של הכרטיסים היא לא אם הם אנשים טובים או חארות או מוכנים למות בהמוניהם למען השרדות הממשלה, זאת בעיה נפרדת שקשורה לפורום אחר, אלא שאין להם שום קשר וזיקה להפועל. דבר עם החברים המילואימנקים הדתיים שלך ותשאל אותם אם מישהו בסניף שלהם היה אוהד הפועל. הרפרנס לפרעות שהם עושים ברחובות ירושלים היה כדי להמחיש שמדובר בקהל יעד של ביתר ומכבי, או מקסימום הפועל ירושלים בכדורסל. מהתגובה של עופר לאירוע עם חי הוא מתייחס לעניין הכרטיסים באופן כזה שנשמע שזאת לא המצאה
כבודו יכול להגיד לי מהם תנאי הקבלה לאהדת הפועל ת״א? יש ועדה כמו בקיבוצים?
אם הכרטיסים הגיעו לבני עקיבא, חיילי מילואים שתרמו למדינה במלחמה הזאת (ואני בטוח שגם לפניה), זה מבורך מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

אתה צודק, נפלתי פה לבור שאמרתי שאני לא רוצה להיכנס אליו.
כדורסל ועידוד , זה מה שצריך להעסיק אותנו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5828 לייקים

לפי העדות של האוהד שהיה ליד חי טי הזה - סך הכל דיי מוצדק שבסופו של דבר הוציאו אותו.
כל הסיפור על עופר הרשע שהוציא אוהד רק כי הוא אמר לו ״בני עקיבא״ שניסו למכור במחנה ׳רק לא עופר׳ התגלה כשטות שלא לומר שקר.

ועדיין למאבטח אסור היה לדבר ככה והוא צריך היה להיות מפוטר.
רק הפועל
קיבל.ה  2830 לייקים

הקטנוניות פה חוגגת , עוד מעט נראה פה תלונות שעופר עבר באור כתום או ירוק מהבהב
אוהד כורסא
קיבל.ה  706 לייקים

רדפוקס כתב: 19 נובמבר 2025, 10:23 לפי העדות של האוהד שהיה ליד חי טי הזה - סך הכל דיי מוצדק שבסופו של דבר הוציאו אותו.
כל הסיפור על עופר הרשע שהוציא אוהד רק כי הוא אמר לו ״בני עקיבא״ שניסו למכור במחנה ׳רק לא עופר׳ התגלה כשטות שלא לומר שקר.

מקור?
ranjef
קיבל.ה  1913 לייקים

רק על זה שאוהדי מכבי תולים מול הבית של רקאנטי דגלים אדומים - עופר ינאי צריך להדליק משואה, ומצידי שיחלק לטקס 30 כרטיסים לבני עקיבא ועוד 20 לנוער העובד והלומדתמונה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5828 לייקים

אוהד כורסא כתב: 19 נובמבר 2025, 10:38
רדפוקס כתב: 19 נובמבר 2025, 10:23 לפי העדות של האוהד שהיה ליד חי טי הזה - סך הכל דיי מוצדק שבסופו של דבר הוציאו אותו.

מקור?
חבר שמשתייך למחנה ׳רק לא עופר׳ רשם לי ככה בוואטספ (משום מה הוא חשב שזה יעזור לאג׳נדה שלו):
יש לי עד ראייה לאירוע של חי ישב לידו

- ⁠עופר ירד לחדר הלבשה והוא צעק לעופר ״תודה עופר כל הקהל שלך בני עקיבא״
- ⁠עופר אמר לו תודה רבה.
- ⁠מחצית
- ⁠אוהד שהיה שורה מאחורי חי , זורק לו משהו.״די עם ההערות״
- ⁠חי אמר לו ״אתה לא אוהד אתה, אתה מכביסט, אני פה מאז ש… דיבר מסריח.. רבו ביניהם״
- ⁠קללות על אנטי עופר נגד פרו עופר.. ריב מאוד אלים מילולית, צרחות ואיומים הדדיים
- ⁠אמר שחי דיבר כמו משפחת פשע.. בדיוק כמו הדיבור של המאבטח
- ⁠ואז משום מקום בא מאבטח מלמטה.. הוא בא להוציא אותו מהאולם. רק את חי.
- ⁠טען ששמע דיבור אחכ ביציע שעופר סימן למאבטח להוציא אותו, ושהוא ראה את עופר 20 שניות אחרי שהוציאו את חי.. מקבל סימונים מהיציע איפה שחי ישב… סימנו לעופר אגודל.. כלומר שחי הוצע
- ⁠מנהל האבטחה והוא מכירים. וגם חי דיבר מסריח
בני12
קיבל.ה  2218 לייקים

פרימו לוי כתב: 19 נובמבר 2025, 09:20

אתה צודק שאנחנו מתדיינים על משהו שאנחנו לא יודעים אם הוא נכון, ואם הוא נכון, מה ההיקף שלו. אני בעד הזמנות בגדול. אין ספק שעופר הוא טריגר עבורי כנראה באופן שהוא לא טריגר עבורך, ואני חשדן מאוד כלפיו. חושב שגם עופר זכה בחשדנות הזאת ביושר. בהנחה שהזמנות זה בכל זאת משאב מוגבל, קופצת לי נורה אדומה אם יש סיכוי שהוא חשב שזה הגיוני להביא ילדים מהציונות הדתית למשחק, שיש סיכוי גבוה יותר שיצטרפו לשירת סלים טועמה מחבל מאשר לתשחקו ביום הזכרון. זה הכל.
נו וכמה מהם הצטרפו לשירה הזאת ביום שני ?
בני12
קיבל.ה  2218 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 נובמבר 2025, 09:48
הוא מכר 5000 כרטיסים לאוהדי הפועל.
קצת סותר לך את התיאוריה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

רדפוקס כתב: 19 נובמבר 2025, 11:01 - ⁠עופר ירד לחדר הלבשה והוא צעק לעופר ״תודה עופר כל הקהל שלך בני עקיבא״
סליחה שאני נופל לזה שוב, אבל הציטוט הזה מבהיר שבכלל לא מדובר על זה שחולקו הזמנות לבני עקיבא אלא איזשהי ביקורת על זה שיש דתיים בקרב הקהל של הפועל?
מאז ימי הדר יוסף ועד הקיץ האחרון שזזתי קצת כדי להוזיל את עלויות המנוי שלי , שכני ליציע הם דתיים ועם השנים הפכו לחברי הטובים ביותר סביב הפועל כדורסל.
ואני כאמור מושבניק חילוני על גבול האתאיסט ואין לי שום בעיה עם דתיים ביציע , נהפוך הוא , אחלה דרך לקירוב לבבות.
מייקל23
קיבל.ה  62 לייקים

1) אני חושב שזה ד"פ שלא משנה מה היה למאבט אסור בתכלית האיסור להתנהג ככה
2) רוה המאבטחים לא רק שלא עושים את עבודתם אלא "מציקים" לאוהדים - לדוגמא בשער 10-11 למעלה אוהדי מכבי לא הפסיקו לזרוק דברים למטה כולל יריקות ואף מאבטח לא ניגש לשם
3) האוהד חיטי קצת התבלבל - הוא חושב שהוא הסיפור והוא ממש לא! ההתנהגות שלו עוברת כל גבול והוא מרשה לעצמו להתנהג בצורה דוחה לבעלי הקבוצה הן ברשתות והן ביציע
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  2 לייקים

בני12 כתב: 19 נובמבר 2025, 11:14
יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 נובמבר 2025, 09:48
הוא מכר 5000 כרטיסים לאוהדי הפועל.
קצת סותר לך את התיאוריה
א. זה לא מדויק. הוא מכר מנוי/מיני מנוי. הפועל לא הוציאה כרטיסים למכירה.
ב. איפה עוד 3,000 כרטיס?
שליחת תגובה