עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
joshsoos
קיבל.ה  824 לייקים

לירון האדום כתב: 18 נובמבר 2025, 15:45
joshsoos כתב: 18 נובמבר 2025, 15:40
לירון האדום כתב: 18 נובמבר 2025, 15:09

מדהים שאין בהודעה הזאת שום אמירה שאותו מאבטח יוזמן לשימוע לפני פיטורין בעקבות התנהגותו...
לאחד שמדבר ככה אסור בתכלית האיסור לעסוק באבטחה/שיטור כלשהו.
בושה וחרפה.
מדהים שבשום הודעה שלך כאן אתה תמיד יוצא נגד צד אחד של הנושא והצד השני לא קיים, כאילו ההתנהגות של ה'אוהד' היא לא בושה וחרפה
צודק, צריך להזמין גם לשימוע את אותו אוהד.
בעצם, שניה, מי יזמין אותו לשימוע? הפועל? אותו אוהד עובד אצל הפועל?
או שאתם בעצם אומר, אפשר לדבר ככה לאוהד שלא בא בטוב בעין לכמה אוהדים..?
אני אומר שצריך לטפל באוהד שמפריע לסדר ציבורי כשם שצריך לטפל בסדרן שחורג ממנו. ואתה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

בוא נכיר במציאות , אני מעריך שלשכות ההשמה לא מלאות ב"עפרונות הכי מחודדים בקלמר" שמבקשים להיות מאבטחים באירועי ספורט.
אתה יודע מה מצאתי כמאוד יעיל לא להגיע למצב שמאבטח מדבר אלי ככה ב40 ומשהו שנותי במגרשים?
פשוט לא להתעמת עם אף אחד , לא מילולית ובטח שלא פיזית.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  937 לייקים

הדעות והפעילות של אותו חי נגד עופר ינאי רחוקות קילומטרים מהאירוע הזה.
אין מצב שאותו מאבטח (שצריך להיפתח נגדו הליך פלילי) ואולי גם החברה עצמה יכולים להמשיך לאבטח אירועי ספורט (או כל דבר אחר) אחרי תיעוד כזה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2015 לייקים

לירון האדום כתב: 18 נובמבר 2025, 15:09
מטעם חברת האבטחה נמסר:

אלה שהזמינו את המאבטחים והתלוננו על התנהגותו של אותו אוהד, היו אוהדי הפועל מאותו יציע, לאחר שזה התנהג כלפיהם בצורה אלימה פיזית ומילולית.

התמונה המוצגת מעוותת, הסרטון המוצג הינו חלקי, ולא מוצגות בו הקללות הקשות וההתנהגות של אותו אוהד, גם כלפי אוהדי הפועל עצמם.

למרות זאת, הדברים שנאמרו על ידי המאבטח לא מקובלים עלינו והם יתוחקרו ויטופלו על מנת שלא יחזרו שוב.

יש לזכור כי הדרבי, אשר הינו אירוע מורכב מבחינת אבטחה, עבר בצורה מופתית - בעיקר בזכות התנהגות נהדרת של אוהדי שתי הקבוצות.
מדהים שאין בהודעה הזאת שום אמירה שאותו מאבטח יוזמן לשימוע לפני פיטורין בעקבות התנהגותו...
בושה וחרפה.
וטוב שכך.
וכל עו"ד שמבין בדיני עבודה היה יודע את זה.
Asafasraf
קיבל.ה  1793 לייקים

לירון האדום כתב:
מטעם חברת האבטחה נמסר:

אלה שהזמינו את המאבטחים והתלוננו על התנהגותו של אותו אוהד, היו אוהדי הפועל מאותו יציע, לאחר שזה התנהג כלפיהם בצורה אלימה פיזית ומילולית.

התמונה המוצגת מעוותת, הסרטון המוצג הינו חלקי, ולא מוצגות בו הקללות הקשות וההתנהגות של אותו אוהד, גם כלפי אוהדי הפועל עצמם.

למרות זאת, הדברים שנאמרו על ידי המאבטח לא מקובלים עלינו והם יתוחקרו ויטופלו על מנת שלא יחזרו שוב.

יש לזכור כי הדרבי, אשר הינו אירוע מורכב מבחינת אבטחה, עבר בצורה מופתית - בעיקר בזכות התנהגות נהדרת של אוהדי שתי הקבוצות.
בושה וחרפה.
ההודעה הזו שווה פי אלף יותר מכל הודעה של העמותה/ רמי כהן במקרי אלימות אחרים בהם היו מעורבים ילדי האולטראס.
מישהו יכול להגיד לי מה היתה התגובה של העמותה לאבוקות?
אני כבר כתבתי את דעתי על המאבטח, אבל השנאה לעופר ינאי מביאה כאן אנשים למחוזות לא טובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
לירון האדום
קיבל.ה  2698 לייקים

חשבתי על לענות לכם, אבל כנראה שבגלל שהנושא הזה מצוי תחת האשכול של עופר ינאי, אנשים לוקחים את זה לבעד עופר או נגד עופר.
מעניין את התחת עופר או חי (שבכלל חסם אותי בטוויטר...), הנושא אמור להיות ההתנהגות של המאבטחים, עכשיו זה כאן, מחר זה בבלומפילד.
היום זה מאבטח ומחר זה שוטר.
היום זה בגלל שאותו אוהד אמר מילה לא במקום או קילל ומחר זה יהיה כי הוא קילל את השופט.

אבל זה לא חדש, היו גם אוהדים שהצדיקו את ההתנהגות של המשטרה אחרי הדרבי ברגל.
כנראה שיש כאלו שמרוב האנטי שלהם כלפי אוהדים כאלו או אחרים הם מצדיקים התנהגות זאת.
בני12
קיבל.ה  2218 לייקים

מילפורד כתב: 18 נובמבר 2025, 15:47
לירון האדום כתב: 18 נובמבר 2025, 15:45 לא בא בטוב בעין לכמה אוהדים..?
היית שם לדעת מה הוא עשה שגרם להם לקרוא לאבטחה?
לירון כבר לא בגיל שהוא הולך לחוגים
לירון האדום
קיבל.ה  2698 לייקים

מילפורד כתב: 18 נובמבר 2025, 15:50 בוא נכיר במציאות , אני מעריך שלשכות ההשמה לא מלאות ב"עפרונות הכי מחודדים בקלמר" שמבקשים להיות מאבטחים באירועי ספורט.
אתה יודע מה מצאתי כמאוד יעיל לא להגיע למצב שמאבטח מדבר אלי ככה ב40 ומשהו שנותי במגרשים?
פשוט לא להתעמת עם אף אחד , לא מילולית ובטח שלא פיזית.
אז אתה אומר לא נורא, נסבול את זה?
זה לא תקין בשום צורה ואסור שמאבטח כזה ימשיך לאבטח באירועי ספורט.
לא צריך להיות עיפרון מחודד, צריך להיות בן אדם ולא לאיים ככה כמו עבריין
לירון האדום
קיבל.ה  2698 לייקים

joshsoos כתב: 18 נובמבר 2025, 15:48
joshsoos כתב: 18 נובמבר 2025, 15:40
מדהים שבשום הודעה שלך כאן אתה תמיד יוצא נגד צד אחד של הנושא והצד השני לא קיים, כאילו ההתנהגות של ה'אוהד' היא לא בושה וחרפה
אני אומר שצריך לטפל באוהד שמפריע לסדר ציבורי כשם שצריך לטפל בסדרן שחורג ממנו. ואתה?
אין בעיה, אבל יש דרך, נסכים?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3155 לייקים

איפה אמרתי "לא נורא. נסבול את זה"?
להיפך אמרתי בנוסף להודעה הרשמית שאם צריך גם לערב את המשטרה ובתי המשפט בטיפול בו שאני בעד.
אבל אתה מוזמן להתייחס רק למה שנוח לך להתייחס , בגדול נמאס לי לטחון מים על הנושאים האלו , אמרתי מה שהיה לי להגיד בנושא...
shaharot
קיבל.ה  888 לייקים

אין פה אחד שהצדיק את המאבטח
joshsoos
קיבל.ה  824 לייקים

לירון האדום כתב: 18 נובמבר 2025, 16:10
joshsoos כתב: 18 נובמבר 2025, 15:48
אין בעיה, אבל יש דרך, נסכים?
יש בעיה...שגם פה וגם בדרבי רגל אתה (ואחרים ) מתייחס רק לצד אחד כשמה לעשות יש שני צדדים. גם כאן וגם בדרבי רגל יש תמימות דעים שהמאבטח/משטרע הם חארות שלא צריכים להיות במגרשים, אבל רואים את כל התמונה כולל את הצד של האוהד/ים וההנהלה
קובי
קיבל.ה  435 לייקים

מילפורד כתב: 18 נובמבר 2025, 16:12 איפה אמרתי "לא נורא. נסבול את זה"?
להיפך אמרתי בנוסף להודעה הרשמית שאם צריך גם לערב את המשטרה ובתי המשפט בטיפול בו שאני בעד.
אבל אתה מוזמן להתייחס רק למה שנוח לך להתייחס , בגדול נמאס לי לטחון מים על הנושאים האלו , אמרתי מה שהיה לי להגיד בנושא...
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

shaharot כתב: 18 נובמבר 2025, 16:20 אין פה אחד שהצדיק את המאבטח
להצדיק לא, אבל היו פה כמה שדי האשימו את האוהד (כי הוא התנהג לא יפה או לא כראוי, או שהוא חרא של בנאדם וכו' וכו') שזה די כמו להוריד מהאשמה של המאבטח, כלומר להעביר חלק מהאשמה דווקא לנפגע
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  2406 לייקים

teknoboy כתב:
להצדיק לא, אבל היו פה כמה שדי האשימו את האוהד (כי הוא התנהג לא יפה או לא כראוי, או שהוא חרא של בנאדם וכו' וכו') שזה די כמו להוריד מהאשמה של המאבטח, כלומר להעביר חלק מהאשמה דווקא לנפגע
יש לך בכלל ספק שהאוהד עשה/אמר דברים שהביאו את המאבטח לדבר ככה?
ביחוד אחרי כל הסיפורים שאנחנו קוראים פה על אותו האוהד.
Red Or Dead
קיבל.ה  359 לייקים

Nati כתב: 18 נובמבר 2025, 16:58
teknoboy כתב:
ועוזריהם.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

teknoboy כתב:
לא הבנתי, אם פעם תגיד משהו ש"יביא מישהו" לעשות לך משהו אז זה בסדר שאותו מישהו יתנהג איך שבא לו?
זאת בדיוק ההגדרה של האשמת הקורבן, ואני מקווה מאוד שלא צריך להסביר מה רע בהאשמת הקורבן.

אני אתן דוגמה שיהיה יותר קל להבין.
זוכר את הסיפור שהתפרסם לא מזמן על איזה ילד אוהד מכבי ששניים מהאולטרס באו אליו ודפקו לו מכות עם קרשים כי כמה ימים קודם הוא התגרה או תקף או משהו כזה?
לשיטתך זה בסדר וצריך לסלוח להם ומי שאשם בתקרית הספציפית הזאת זה בכלל הוא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
f22
קיבל.ה  5 לייקים

teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 17:22
teknoboy כתב:
לא הבנתי, אם פעם תגיד משהו ש"יביא מישהו" לעשות לך משהו אז זה בסדר שאותו מישהו יתנהג איך שבא לו?
זאת בדיוק ההגדרה של האשמת הקורבן, ואני מקווה מאוד שלא צריך להסביר מה רע בהאשמת הקורבן.

זוכר את הסיפור שהתפרסם לא מזמן על איזה ילד אוהד מכבי ששניים מהאולטרס באו אליו ודפקו לו מכות עם קרשים כי כמה ימים קודם הוא התגרה או תקף או משהו כזה?
זה שהכת של עופר מאשימה את האחר לא מפתיע זה כמו הביביסטים . תמיד יאשימו את הצד השני
קובי
קיבל.ה  435 לייקים

f22 כתב: 18 נובמבר 2025, 17:34
teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 17:22

זה שהכת של עופר מאשימה את הקורבן לא מפתיע זה כמו הביביסטים .
זה שאתה מהכת של האולטראס שהוא 100% נגד הפועל לא מפתיע שאתה תכנה את מי שלא חושב כמוך ביביסט.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

אין מצב שתכתבו את הדעות שלכם בלי לקלל את "הצד השני"?

כמו כן סליחה שאני מצטט פה אגדת פורום מפעם, אבל אני מתחיל להשתכנע שקיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה :smoke:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  2406 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: להצדיק לא, אבל היו פה כמה שדי האשימו את האוהד (כי הוא התנהג לא יפה או לא כראוי, או שהוא חרא של בנאדם וכו' וכו') שזה די כמו להוריד מהאשמה של המאבטח, כלומר להעביר חלק מהאשמה דווקא לנפגע

זה לא מעניין אותך לדעת למה ההקלטה היא רק על הקטע של הדיבור המגעיל של המאבטח?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

Nati כתב: 18 נובמבר 2025, 17:48
teknoboy כתב:

שואל אותך שוב, זה משנה מה האוהד מכבי עשה ש"הביא אנשים" להרביץ לו? או שאולי זה לא בסדר לשבור לאנשים עצמות עם אלות בלי קשר למה שהיה קודם?
אותו דבר במקרה שאנחנו מדברים עליו.

שלא לדבר על מה יקרה אם יום אחד אתה תגיד משהו שייראה לך תמים ועדין אבל מישהו לידך יחליט שזה "הביא אותו" לדפוק לך כיסא לפרצוף. מה תגיד אז?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
רואה שחורות
קיבל.ה  58 לייקים

אני מבין שזה קונספט מורכב, אבל אשמה היא לא דבר בינארי.
וכאמור, אני די אדיש כלפי עוולות שנעשות למי ששונא אותי. ככה זה אנשים, אנחנו לא משהו.
בני12
קיבל.ה  2218 לייקים

teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 16:46
יש כאן שני דברים נפרדים
1) הסיבה בעטיה חי הוצא ע"י המאבטחים
2) התנהגות המאבטחים אחרי שחי הוצא על ידם

אנשים יכולים לדבר על 1 מבלי להוריד מחומרת המעשה של המאבטח ב-2
Nati
קיבל.ה  2406 לייקים

teknoboy כתב:
Nati כתב: 18 נובמבר 2025, 17:48
teknoboy כתב: לא הבנתי, אם פעם תגיד משהו ש"יביא מישהו" לעשות לך משהו אז זה בסדר שאותו מישהו יתנהג איך שבא לו?

שואל אותך שוב, זה משנה מה האוהד מכבי עשה ש"הביא אנשים" להרביץ לו? או שאולי זה לא בסדר לשבור לאנשים עצמות עם אלות בלי קשר למה שהיה קודם?
אותו דבר במקרה שאנחנו מדברים עליו.

שלא לדבר על מה יקרה אם יום אחד אתה תגיד משהו שייראה לך תמים ועדין אבל מישהו לידך יחליט שזה "הביא אותו" לדפוק לך כיסא לפרצוף. מה תגיד אז?
חשבתי שהשאלה על האוהד של מכבי הייתה שאלה רטורית.
כאילו יש ספק בכלל שאלו שתקפו אותו חייבים להענש?
כמו שהמאבטח צריך להענש.
לשאלה שלך לא יודע מי יותר אשם במקרה הזה כי משום מה בהקלטה הערוכה שומעים רק צד אחד.
ספרא טבא
קיבל.ה  367 לייקים

טכנית לארז כתב: 18 נובמבר 2025, 13:59 תוהה למה כל מי שמספר פה כמה ההתנהגות של המאבטחים היא מזוויעה, חייב לציין לצד זאת כמה המותקף הוא "מגלומן", "שקרן", "מטנף" ויתר התיאורים.
כי זה כמו הסרטון של הדר מוכתר מלפני כמה ימים
ההוא חרא
היא חרא
שניהם חרא, וחרא נדבק לחרא
מי שמחפש פרובוקציה מוצא אותה

נהיה באידיליה כשאוהדים שמגיעים בשביל האג'נדות שלהם ובבונים ברברים עם תג שוטר/מאבטח לא יהיו חלק מהחוויה שלנו כאוהדי הפועל ת"א
עד אז נמשיך להתעסק בתקריות כאלו
טכנית לארז
קיבל.ה  2366 לייקים

אנחנו עומדים בסוף בתנאי הפייר פליי של היורוליג?
ההכנסות מספיקות?
שלא ניענש.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

בני12 כתב: 18 נובמבר 2025, 17:52
יש כאן שני דברים נפרדים

נראה לי שאתה או מתמם או מפספס לגמרי את מה שקורה פה. אם זה השני, אתה מוזמן להציץ בדיוק הודעה אחת מעליך ואחת מתחתיך, ולראית שאלה שמדברים על מה שהאוהד עשה בהחלט מורידים מהאשמה של המאבטח וקובעים שהאשמה מתחלקת בין שני הצדדים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1039 לייקים

באמת שהיה לזה הרבה פחות רעש אם לא עופר ינאי
חי הזה מקרקר סביבו כבר המון זמן למי שעוקב אחרי הז׳אנר
אין לי ספק שאין לעופר ינאי יד בדבר הוצאת האוהד ובטח לא בהתנהגות של המאבטח
מי שמופתע מהתנהגות המאבטח כנראה לא חי בישראל
ולגופו של עניין, המאבטח צריך לאבד את העבודה שלו וזה צריך לקרות עי חברת האבטחה, הוא לא השאיר להם ברירות עם ההקלטה הזאת
הפועל צריכה שיספקו לה ״הסברים״ איך ב2025 בישראל מאבטח מתנהג כמו מאבטח ו״הבטחה״ שזה לא יקרה שוב

סערה בכוס תה
long live the zapta
Niro
קיבל.ה  1854 לייקים

תגידו, באיזה עולם עובד אתר וואן/פודקאסטר מטעם וואן משתף פוסט שקורא לבעלים של הפועל "הבעלים הבזוי, המנוול והכי גרוע שהיה בספורט הישראלי" והמועדון ממשיך לשתף איתם פעולה כרגיל?
הזדמנות טובה להתנתק לגמרי מהאתר המשוקץ הזה. שלא ייכנסו בכלל למסיבות עיתונאים.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1436 לייקים

בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
Niro
קיבל.ה  1854 לייקים

פרימו לוי כתב: 18 נובמבר 2025, 20:03 בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
זה קרה? היו חבורות של נערים חובשי כיפה במשחק?
תא מרבוטא
קיבל.ה  721 לייקים

teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 19:08

יש כאן שני דברים נפרדים

נראה לי שאתה או מתמם או מפספס לגמרי את מה שקורה פה. אם זה השני, אתה מוזמן להציץ בדיוק הודעה אחת מעליך ואחת מתחתיך, ולראית שאלה שמדברים על מה שהאוהד עשה בהחלט מורידים מהאשמה של המאבטח וקובעים שהאשמה מתחלקת בין שני הצדדים.
היא לא?
לא במובן של סימטריה בחומרה
במובן של אחריות שיש לכל צד
נתת דוגמאות של אוהדי יריבים שהתגרו וחטפו מכות?
בוא נלך על מקרה דמארי והאצבע המשולשת
דמארי בסהכ הגיב להתגרות של אוהדי חיפה ונענש. אגב , בצדק (לא באופי העונש, בעצם העונש). אז אוהדי חיפה נקיים?
המאבטח הזה לא צריך לעבוד במקצוע, נקודה.
האוהד הזה, ככל שהוא התגרה והציק למאבטח (לא יודע איך, הוא הרי לא צולם) - היה צריך להיות מורחק מהיציע. לא מכות, לא בעיטות לא אלימות. פשוט מורחק. על לפרוץ למגרש לחבק שחקן וסלפי מרחיקים החוצה. אז על התגרות והצקות?
Adam
קיבל.ה  85 לייקים

Niro כתב: 18 נובמבר 2025, 19:42 תגידו, באיזה עולם עובד אתר וואן/פודקאסטר מטעם וואן משתף פוסט שקורא לבעלים של הפועל "הבעלים הבזוי, המנוול והכי גרוע שהיה בספורט הישראלי" והמועדון ממשיך לשתף איתם פעולה כרגיל?
הזדמנות טובה להתנתק לגמרי מהאתר המשוקץ הזה. שלא ייכנסו בכלל למסיבות עיתונאים.
בדיוק אתמול אתר הספורט שלי במועדפים הפסיק להיות וואן ועבר להיות וואלה ספורט.
Charlie
קיבל.ה  1055 לייקים

פרימו לוי כתב:בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
רובם המכריע לא עושה את זה. או שמדובר בדתיים לאומניים אחרים או בקצוות של התנועה המדהימה הזו.

אגב, תעבור על רשימת חללי צהל בחרבות ברזל בכל החזיתות ותגלה שאחוז הנופלים מקרב בוגרי בני עקיבא - "היצורים" כשפתך - חלקם דתי וחלקם דתל"ש, הוא גבוה לאין שיעור מחלקם היחסי באוכלוסייה.
Niro
קיבל.ה  1854 לייקים

Charlie כתב: 18 נובמבר 2025, 20:12
פרימו לוי כתב:בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
רובם המכריע לא עושה את זה. או שמדובר בדתיים לאומניים אחרים או בקצוות של התנועה המדהימה הזו.

אגב, תעבור על רשימת חללי צהל בחרבות ברזל בכל החזיתות ותגלה שאחוז הנופלים מקרב בוגרי בני עקיבא - "היצורים" כשפתך - חלקם דתי וחלקם דתל"ש, הוא גבוה לאין שיעור מחלקם היחסי באוכלוסייה.
כל הכבוד להם על השירות המשמעותי ותודה רבה. אמיתי, בלי טיפה של ציניות.
למה לחלק להם כרטיסים? מה להם ולהפועל?
Charlie
קיבל.ה  1055 לייקים

Niro כתב:
פרימו לוי כתב: 18 נובמבר 2025, 20:03 בשולי הדברים אבל למה לעזאזל עופר מחלק כרטיסים לבני עקיבא. אלה אותם יצורים שהולכים לצור על מוסלמים ביום ירושלים ולשיר שישרף לכם הכפר. למה הוא חושב שהם קהל יעד
ואם כן? למה, הפועל ת"א שייכת רק לקבוצה הקיקיונית (שעד עכשיו לא למדה מהי דמוגרפיה וכיצד היא עובדת ומה צופן בעתיד) של שמאלנים חילונים מ"יאפי לנד"? דווקא אדם כמו עופר - מזרחי, דתי, ימני, מעיירת פיתוח - יכול למשוך קהלים שפעם הפועל היתה עבורם סדין אדום תרתי משמע.
Niro
קיבל.ה  1854 לייקים

Charlie כתב: 18 נובמבר 2025, 20:15
Niro כתב:
ואם כן? למה, הפועל ת"א שייכת רק לקבוצה הקיקיונית (שעד עכשיו לא למדה מהי דמוגרפיה וכיצד היא עובדת ומה צופן בעתיד) של שמאלנים חילונים מ"יאפי לנד"? דווקא אדם כמו עופר - מזרחי, דתי, ימני, מעיירת פיתוח - יכול למשוך קהלים שפעם הפועל היתה עבורם סדין אדום תרתי משמע.
אתה נכנס לפינות שאני לא כיוונתי אליהן. לא מעניין אותי אם לאוהד הפועל לצידי יש כיפה על הראש או כאפייה או באט פלאג. הייתי אומר את זה גם אם היו מחלקים כרטיסים לקהילת הכושים העבריים או לצאצאי גיבורי גטו ורשה.
אני לא חושב שזה ממקומו של בעלי הקבוצה לקבוע למי לחלק כרטיסים חינם, בטח שיש אוהדים שרוצים לקנות כרטיס ולא יכולים.
Charlie
קיבל.ה  1055 לייקים

Niro כתב:
Charlie כתב: 18 נובמבר 2025, 20:12

כל הכבוד להם על השירות המשמעותי ותודה רבה. אמיתי, בלי טיפה של ציניות.
למה לחלק להם כרטיסים? מה להם ולהפועל?
מה זאת אומרת? ואם הם אוהדים אותה? זה משנה אם הם דתיים או חילונים, ימנים מהשומרון או שמאלנים מרמת השרון, ממוצא אשכנזי או ספרדי?!

אם ניתן להגדיל את ה"קהילה" שאנשים פה מייבבים על ה"קרע" שנוצר עם קבוצה קטנה, רדיקלית ורעשנית שבה, אז למה לא? צריך להרחיב את השורות, להפוך את הפועל למועדון מס' 1 בארץ עם אוהדים בכל מקום ומכל מגזר.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2013 לייקים

תא מרבוטא כתב: 18 נובמבר 2025, 20:11
teknoboy כתב: 18 נובמבר 2025, 19:08

יש כאן שני דברים נפרדים

היא לא?
לא במובן של סימטריה בחומרה
במובן של אחריות שיש לכל צד
נתת דוגמאות של אוהדי יריבים שהתגרו וחטפו מכות?
בוא נלך על מקרה דמארי והאצבע המשולשת
דמארי בסהכ הגיב להתגרות של אוהדי חיפה ונענש. אגב , בצדק (לא באופי העונש, בעצם העונש). אז אוהדי חיפה נקיים?
המאבטח הזה לא צריך לעבוד במקצוע, נקודה.
האוהד הזה, ככל שהוא התגרה והציק למאבטח (לא יודע איך, הוא הרי לא צולם) - היה צריך להיות מורחק מהיציע. לא מכות, לא בעיטות לא אלימות. פשוט מורחק. על לפרוץ למגרש לחבק שחקן וסלפי מרחיקים החוצה. אז על התגרות והצקות?
כל אחד אשם בעבירות שלו, ואף עבירה של אדם לא מצדיקה עבירות של אחרים כלפיו.
אני קצת בהלם שזה לא מובן מאליו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה