מערך עידוד ביד אליהו
-
אדום עד לגרדום
- קיבל.ה 175 לייקים
היה אחלה אווירה ועידוד
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
-
Money
- קיבל.ה 1080 לייקים
אני מבין שהבעיה בזה שאין מתופפים
אבל עוד 3 תופים היו עושים הבדל מהותי
אבל עוד 3 תופים היו עושים הבדל מהותי
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
זה לא רק הכמות.
עם כל הביקורות או הדיון על האולטראס בצד, אין לאף אחד ספק שהם יודעים להרים קהל יותר טוב מכל אחד אחר, ובטח יותר טוב ממערך העידוד הנוכחי. איתם למשל היה עידוד משמעותית יותר רציף, גם עם הכמות הזו (ושוב, זה בלי קשר לדיון האם טוב שיחזרו או לא, ואפילו אם זה ריאלי שיחזרו).
אלו עכשיו עושים עבודה טובה, ורק משתפרים בזה, אבל ייקח זמן עד שידעו לסחוף את כל הקהל באופן שוטף. הסוויץ׳ שצריך לקרות הוא לא בקשר לכמות, אלא בקשר לזה שאין בכדורסל את האולטראס.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Adom500
- קיבל.ה 227 לייקים
אהלן חברים רציתי לכתוב משהו מאוד חשוב.
עוד אנשים חייבים להצטרף לעידוד, נכון שזה נראה שיש תופים, שלטים, שרים כל המשחק וגם יש אווירה במומנטום…
אבל בסוף אנחנו משהו כמו 10-15 איש, שהיום עם הפיצול היינו למעלה 3 ששרו באמת.
אני כבר רציתי לעזוב בסוף העונה שעברה כי חשבתי שאני פה לעונה ואח״כ ייפתרו דברים עם האולטראס, אבל בגלל שלא נראה שזה הכיוון כרגע לקחתי את זה על עצמי היום כי זה דרבי.
אם לא יצטרפו לגוש עוד אנשים, או שהוא לא יחזיק או שהעידוד יהיה משמעותית גרוע יותר.
תצטרפו!
עוד אנשים חייבים להצטרף לעידוד, נכון שזה נראה שיש תופים, שלטים, שרים כל המשחק וגם יש אווירה במומנטום…
אני כבר רציתי לעזוב בסוף העונה שעברה כי חשבתי שאני פה לעונה ואח״כ ייפתרו דברים עם האולטראס, אבל בגלל שלא נראה שזה הכיוון כרגע לקחתי את זה על עצמי היום כי זה דרבי.
אם לא יצטרפו לגוש עוד אנשים, או שהוא לא יחזיק או שהעידוד יהיה משמעותית גרוע יותר.
תצטרפו!
-
Kanta
- קיבל.ה 158 לייקים
אל ייאוש חבר.Adom500 כתב: ↑18 נובמבר 2025, 02:42 אהלן חברים רציתי לכתוב משהו מאוד חשוב.
תצטרפו!
אלה תהליכים שלוקח להם זמן.
אבל זה יקרה מטבעו.
הדור הצעיר שיכול להגיע למשחקים מאז שאין מועדון חברים סגור בסוף כמו כולנו יעבור תקופה בגושי העידוד.
אני למרות הגיל עדיין נותן את הגרון, למרות שבימינו זה בעיקר על השופטים.
מבטיח מהצד שלי לשבת באיזור שלכם בעיקר במשחקים "הקטנים" כדי לתת חיזוקים.
רק תדאגו להישאר למעלה ולא להתפצל.
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים
כנ"לKanta כתב: ↑18 נובמבר 2025, 03:05אל ייאוש חבר.Adom500 כתב: ↑18 נובמבר 2025, 02:42 אהלן חברים רציתי לכתוב משהו מאוד חשוב.
תצטרפו!
אלה תהליכים שלוקח להם זמן.
אבל זה יקרה מטבעו.
הדור הצעיר שיכול להגיע למשחקים מאז שאין מועדון חברים סגור בסוף כמו כולנו יעבור תקופה בגושי העידוד.
אני למרות הגיל עדיין נותן את הגרון, למרות שבימינו זה בעיקר על השופטים.
מבטיח מהצד שלי לשבת באיזור שלכם בעיקר במשחקים "הקטנים" כדי לתת חיזוקים.
רק תדאגו להישאר למעלה ולא להתפצל.
- רווי
- קיבל.ה 1114 לייקים
כל מילה. והקטע עם העתקת שירים זה הכי המכביסט חסר המודעות שיש.
OMG עווופררר
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
מעבר לכך שבאופן טבעי לוקח זמן לבנות יציע עידוד, צריך להזכיר שוב ושוב שבכדורסל חשיבות הבוווזזז והפעלת לחץ על הקבוצה השניה חשוב אף יותר ( ובמקביל נותן מוטיבציה לשחקנים שלנו להגן ) וזה משהו לא קרה כשאנשי האידאה הובילו אותו כי מבחינתם מדובר בשיר אחד מתגלגל וקשה להאפיל עליהם באולם כמו הדרייב אין. ראינו ביד ושם וגם בבולגריה בחצי והגמר עד כמה זה חשוב. בתקווה והיורוליג יחזור גם לא יהיה קהל מנגד וזה יעזור לעידוד לצמוח בלי לחץ טפו טפו.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
שאלה, התפאורה שהיתה אתמול בדרבי זה רעיון שלכם? ביצוע שלכם?Adom500 כתב: ↑18 נובמבר 2025, 02:42 אהלן חברים רציתי לכתוב משהו מאוד חשוב.
תצטרפו!
- Red Wolf
- קיבל.ה 1309 לייקים
רוצה לפרגן בעוד משהו חשוב מאוד
פאקינג תפאורה, דגלים, שלטים!!
זה מדהים בעיניי ומרגש מאוד
כל הכבוד לכם!
פאקינג תפאורה, דגלים, שלטים!!
זה מדהים בעיניי ומרגש מאוד
כל הכבוד לכם!
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 708 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 1309 לייקים
לא נעים, גם הפסיד דרבי וגם קיבל עקיצה ישר לעין
-
Spiderman
- קיבל.ה 101 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 170 לייקים
גם ב"קהילת וואטסאפ" שאני נמצא בא מאוד נעלבו מהניכוס התרבותי של שלטים שהאולטראס השתמשו בהם בעבר.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- 7even
- קיבל.ה 3584 לייקים
עוד לא הבנתי מה לבחור החביב הזה ולהפועל?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 18 נובמבר 2025, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 
האולטראס כל כך לא רלבנטיים יותר.. התסכול מזה הורג אותם. עוד הצלחות ועוד זמן והם ישכחו. המועדון מעל הכל.
-
ר.ש
- קיבל.ה 460 לייקים
כל כך לא רלוונטיים עד שכל השירים ששרו נכתבו על ידי האולטראס, ואפילו המשפט בשלט הוא רעיון שלהם.
אפילו הקבוצה, ששלחה מכתב ניתוק יחסים לראשי הארגון לכאורה, לא מפסיקה להשתמש בשירים שכתבו חברי הארגון בפרסומים של הקבוצה.
אפילו הקבוצה, ששלחה מכתב ניתוק יחסים לראשי הארגון לכאורה, לא מפסיקה להשתמש בשירים שכתבו חברי הארגון בפרסומים של הקבוצה.
רואה שחורות המקורי
-
ranjef
- קיבל.ה 1917 לייקים
"בזמן שבכדורגל הדרבי התל אביב התפוצץ בגלל אלימות עוד לפני שהתחיל, בכדורסל הוכיחו שאפשר לערוך משחק ברמה גבוהה, של שתי קבוצות יורוליג, עם איבה ספורטיבית אדירה, אבל בלי שום אלימות. ואחרי שאמרנו את כל זה, צריך להוריד את הכובע ולהודות שלאוהדים האדומים - שלא ישבו לרגע וביטלו לגמרי את רעשי הרקע של הצהובים מיציע 11 - יש הרבה מניות בקאמבק של הקבוצה שלהם."
https://sports.walla.co.il/item/3795142
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7415 לייקים
אם צריך עוד הוכחה שהם אוהדים את עצמם ולא את הפועל...
סך הכל היה אחלה אתמול. מאוד קשה להרים גוש עידוד חדש מאפס, במיוחד כאשר זה 8000 איש ובצד השני יש קהל מאורגן. שאפו למארגנים, אני בכל אופן ניסיתי לתת מה שאני יכול.
אין ספק שכולנו היינו שמחים לאווירה שהיא יותר "גיהנום" מול מכבי כמו שאנחנו רגילים, אבל אפילו אם זה ישאר ככה ולא ישתפר אני עדיין קונה בשתי ידיים את המצב הזה בו אין אלימות, אין פירוטכניקה, אין חיכוכים עם המשטרה. פשוט כיף.
ומסכים עם ג'ושסוס, בכדורסל הבוז והלחץ על השופטים יותר חשוב משירי עידוד, מה שהאולטראס מעולם לא השכילו להבין, אם זה בכלל עניין אותם.
-
D&3
- קיבל.ה 1506 לייקים
אנשים שבטוחים שהם מרכז העולם מגלים פעם ראשונה שהוא ממשיך להסתובב גם בלעדיהם
אם זה לא היה מלווה ברעל דוחה כלפי שאר הקהל עוד הייתי מרחם עליהם כי זה באמת די טרגי
אם זה לא היה מלווה ברעל דוחה כלפי שאר הקהל עוד הייתי מרחם עליהם כי זה באמת די טרגי
-
Xavi
- קיבל.ה 1331 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 1917 לייקים
אף אחד לא צחק כשהוא אמר (עוד הרבה לפני הדרבי) שהמחרימים מקללים את הפועל ושמחים בהפסדים שלה פי 10 מכל מכביסט מטונף ממוצע.
עכשיו שכל אחד יחליט אם הם בעד הפועל או נגדה.
עכשיו שכל אחד יחליט אם הם בעד הפועל או נגדה.
- 7even
- קיבל.ה 3584 לייקים
מקווה שאני לא מחדש לך או משהו כשאני אומר שהם מעולם לא אהדו הפועל. קלטנו את זה עוד הרבה לפני העזיבה הרשמית שלהם.
מי שאוהב את אשתו או חברה שלו או אמא שלו לא עושה הכל כולל הכל כדי להזיק לה ולמשפחה שלה.
ואז שוב ושוב ושוב.
* תקף גם לכדורגל.
יחד, רק יחד! 
-
Segev
- קיבל.ה 488 לייקים
סבבה אבל יודגש שהדרבי בכדורגל לא בוטל בגלל אלימות הוא בוטל בגלל שוטר שפגעו לו באגו והחליט החלטה הזויה שלא קשורה לכלום שאם לא היה לוקח אותה כולם היו מדברים על איזו אווירה אדירה של בואנוס איירס היתה בדרביranjef כתב: ↑18 נובמבר 2025, 13:06 "בזמן שבכדורגל הדרבי התל אביב התפוצץ בגלל אלימות עוד לפני שהתחיל, בכדורסל הוכיחו שאפשר לערוך משחק ברמה גבוהה, של שתי קבוצות יורוליג, עם איבה ספורטיבית אדירה, אבל בלי שום אלימות. ואחרי שאמרנו את כל זה, צריך להוריד את הכובע ולהודות שלאוהדים האדומים - שלא ישבו לרגע וביטלו לגמרי את רעשי הרקע של הצהובים מיציע 11 - יש הרבה מניות בקאמבק של הקבוצה שלהם."
כל הכבוד על העידוד , ברור שיקח זמן אבל היית אחלה אווירה
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 58 לייקים
מחכה לטרוניה של לירון האדום על התוכן ההומופובי.
עופר צריך להמשיך עם ההתעלמות מהם,
הם עושים את העבודה כל כך טוב בלהיות לא רלבנטיים. איזו התנסחות מבזה, גסה ועבריינית של השאקו הזה (לא מכיר ומעולם לא שמעתי עליו).
את מעט החיבה שנותרה בי לאולטראס, איבדתי לגמרי בפוסט המבחיל הזה.
הם עושים את העבודה כל כך טוב בלהיות לא רלבנטיים. איזו התנסחות מבזה, גסה ועבריינית של השאקו הזה (לא מכיר ומעולם לא שמעתי עליו).
את מעט החיבה שנותרה בי לאולטראס, איבדתי לגמרי בפוסט המבחיל הזה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
אב למה בלי תיוג?רואה שחורות כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:34
הטכנולוגיה קיימת
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 58 לייקים
אני לא חזק בפורומים, לא נראה שתיוג פופולרי מאוד כאן. אפשר לעבור לסלאק?
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
ללללללאאאאאאאאאאאא אין אפליקציה יותר שנואה מסלאק.
-
Niro
- קיבל.ה 1859 לייקים
איך יש פה גם רואה שחורות וגם ר.ש שכתוב לו בחתימה שהוא רואה שחורות המקורי?
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים
זה מצחיק שאתה מבקש מבנאדם להגיב כאשר כל מה שהוא זה התעלמות ממה שלא נח לו.רואה שחורות כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:34
זה מצחיק שאתה מבקש מבנאדם להגיב שברור שהוא תומך 100% בשאקו ובכל מה ששאקו כותב.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
הוא התפוצץ בגלל שני הצדדים, שניהם אלימים ומנסים להוכיח למי שיש גדול ולשניהם לא אכפת מכלל הקהלSegev כתב: ↑18 נובמבר 2025, 20:49סבבה אבל יודגש שהדרבי בכדורגל לא בוטל בגלל אלימות הוא בוטל בגלל שוטר שפגעו לו באגו והחליט החלטה הזויה שלא קשורה לכלום שאם לא היה לוקח אותה כולם היו מדברים על איזו אווירה אדירה של בואנוס איירס היתה בדרביranjef כתב: ↑18 נובמבר 2025, 13:06 "בזמן שבכדורגל הדרבי התל אביב התפוצץ בגלל אלימות עוד לפני שהתחיל, בכדורסל הוכיחו שאפשר לערוך משחק ברמה גבוהה, של שתי קבוצות יורוליג, עם איבה ספורטיבית אדירה, אבל בלי שום אלימות. ואחרי שאמרנו את כל זה, צריך להוריד את הכובע ולהודות שלאוהדים האדומים - שלא ישבו לרגע וביטלו לגמרי את רעשי הרקע של הצהובים מיציע 11 - יש הרבה מניות בקאמבק של הקבוצה שלהם."
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
זה יותר בכיוון של בוט שלו....קובי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 23:41זה מצחיק שאתה מבקש מבנאדם להגיב כאשר כל מה שהוא זה התעלמות ממה שלא נח לו.
זה מצחיק שאתה מבקש מבנאדם להגיב שברור שהוא תומך 100% בשאקו ובכל מה ששאקו כותב.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
זה נהיה קטע חדש בפורום שמדברים על
משתמש כאן ויורדים עליו?
אז קדם כל @רואה שחורות
הנה התיוג, זה עובד.
עכשיו תתייגו אותי בכל ציוץ מטומטם של אוהד ותבקשו ממני לגנות/להתלונן?
שאקו הוא אוהד לא מאבטח ולא בתפקיד.
אני לא אחראי לפה שלו ולמעשים שלו, הוא ילד גדול.
וכן והתשובה שלו היתה מגעילה