עומר אסתרון
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7497 לייקים
אמן ינשרו לך שתי הביצים יא בן שרמוטה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 490 לייקים
הוא בד"כ אחד השופטים היותר אהובים על שחקנים ומאמנים, היום הוא היה בשליחות זדונית.
איך הוא שרק לאוטורו צעדים מהצד השני של המגרש...
איך הוא שרק לאוטורו צעדים מהצד השני של המגרש...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
קובי
- קיבל.ה 445 לייקים
"ברכתי" אותו והוא חצי סובב את הפנים הסתכל אלי ונתן חיוך
שלא יקום בבוקר
שלא יקום בבוקר
-
Xavi
- קיבל.ה 1367 לייקים
ב100 אחוז הצעדים של אוטורו המצאה
והתוקף של אניס שגרם לזה שיוחלף
היה עוד אבל זה היה 100% אחרי שראיתי כמה הילוכים חוזרים
נראה שהפעם הטקטיקה שלהם הייתה לדפוק את השריקות האלה בחצי הראשון כדי שיהיה לנו קשה לטעון שזה גנב לנו את המשחק
והתוקף של אניס שגרם לזה שיוחלף
היה עוד אבל זה היה 100% אחרי שראיתי כמה הילוכים חוזרים
נראה שהפעם הטקטיקה שלהם הייתה לדפוק את השריקות האלה בחצי הראשון כדי שיהיה לנו קשה לטעון שזה גנב לנו את המשחק
ובסוף שרקו אופנסיב מתנה להורד שדי נתן לנו את המשחק, אני בוחר לקחת את זה מהמשחק כי השופטים זבל ככה או ככה. תודה!
-
פומפה
- קיבל.ה 560 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 1922 לייקים
דווקא בלק היום היה רגוע.
אסתרון אני מקווה שיאנסו אותו מחבלים עד מחר
אסתרון אני מקווה שיאנסו אותו מחבלים עד מחר
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1230 לייקים
מי זה היה הכוכב השלישי היום?
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 18 נובמבר 2025, 02:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
Money
- קיבל.ה 1082 לייקים
בא עם החלטה מהבית להדביק 3 עבירות שלא היו לשחקן שפותח הכימטוב בהפועל
-
Maor
- קיבל.ה 189 לייקים
ביחס לשאר השופטים הוא עוד סביר, אבל קבוע במשחקים הגדולים יש לו שריקות יהירות שגונבות את ההצגה.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 613 לייקים
אומר תודה לשופט שהמציא עבירת תוקף למכבי בסוף
-
yoni143
- קיבל.ה 235 לייקים
השופטים היו אכזריים אתמול לשני הצדדים, עם עבירות שלא היו ולא נבראו, אבל להיות הוגן לרגע? קיפחו יותר את המחלה. אבל למי אכפת , ניצחון מתוק
- 7even
- קיבל.ה 3629 לייקים
הסתכלתי אח"כ על השריקות ששרקו נגד מכבי לקראת הסיום
1. סורקין תופס את בר טימור בחולצה (שלף כמובן "לא רואה", קובע שאין פאול. השופט כן). פאול ברור.
2. הורד קולע סל תוך כדי שהוא מוריד חזק את מוטלי עם יד שמאל בבירור. שריקה אדירה של בלק, באמת לא פחות מאדירה.
אסתרון שהיה עם זוית טובה יותר "לא ראה".
מיותר לציין ששלף ב-3 הילוכים חוזרים לא ראה לכאורה ובהתקפה לאחר מכן בסל של בלייקני אמר "חבל על החלטות שגומרות משחקים"
חוצפן כזה בעמדת הפרשן מזמן לא שמעתי
1. סורקין תופס את בר טימור בחולצה (שלף כמובן "לא רואה", קובע שאין פאול. השופט כן). פאול ברור.
2. הורד קולע סל תוך כדי שהוא מוריד חזק את מוטלי עם יד שמאל בבירור. שריקה אדירה של בלק, באמת לא פחות מאדירה.
אסתרון שהיה עם זוית טובה יותר "לא ראה".
מיותר לציין ששלף ב-3 הילוכים חוזרים לא ראה לכאורה ובהתקפה לאחר מכן בסל של בלייקני אמר "חבל על החלטות שגומרות משחקים"
חוצפן כזה בעמדת הפרשן מזמן לא שמעתי
יחד, רק יחד! 
-
joshsoos
- קיבל.ה 826 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 1922 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2437 לייקים
אשכרה 2 ״העבירות״ ששרקו לאניס תוך דקה שהיה חם כמו אש וגם הרכז הטוב היחיד שלנו חיסלו לנו את המחצית הראשונה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3211 לייקים
השריקות שהיו יותר נגדנו היו יותר הזויות מאלו שנשרקו נגדם , מה ש"איזן" את זה , היה התזמון של השריקות שהלכו לכיוון שלנו.
אגב , רוב השריקות "לטובתנו" לא היו מומצאות, פשוט התרגלנו שלא שורקים כאלה דברים , בטח לא לכיוון שלנו , אז אנחנו מופתעים שהפעם הן כן נשרקו.
אגב , רוב השריקות "לטובתנו" לא היו מומצאות, פשוט התרגלנו שלא שורקים כאלה דברים , בטח לא לכיוון שלנו , אז אנחנו מופתעים שהפעם הן כן נשרקו.
-
Nati
- קיבל.ה 2437 לייקים
והם מופתעים שהם נשרקו נגדם.מילפורד כתב:השריקות שהיו יותר נגדנו היו יותר הזויות מאלו שנשרקו נגדם , מה ש"איזן" את זה , היה התזמון של השריקות שהלכו לכיוון שלנו.
-
redrony
- קיבל.ה 1024 לייקים
פיני גרשון אמר פעם אני מוכן לקבל טכנית ברבע הראשון בשביל לקבל שופט ברבע הרביעי. זה בערך מה שהיה אתמול עם השלישית של אניס.
שריקה כמו שנשרקה נגד הורד על מוטלי (שהיא אגב עבירה לפי החוק היבש, הוא הזיז לו את היד) היא לא שריקה טריוויאלית (במשחק בית של מכבי לא היינו מקבלים את השריקה הזו)
אבל בלי קשר - אני יודע שהוא השתפר אבל אסתרון היה ידוע שאם היה שורק שריקה לא נכונה ומקבל טענות מהקהל או הספסל היה הולך והתקפה אחרי זה שורק שריקה עוד יותר הזויה נגד אותה קבוצה.
הוא בן זונה גדול עם אגו
בכלל, בכדורסל, גם ביורוליג בגלל שבניגוד לכדורגל שה״צאלנג׳״ הוא של צוות שיפוט אחר, יש לשופטים אגו. הם לא הופכים החלטות שיפוט אלא אם זה איזה משהו שבאמת קשה להתעלם או איזה אאוט
שריקה כמו שנשרקה נגד הורד על מוטלי (שהיא אגב עבירה לפי החוק היבש, הוא הזיז לו את היד) היא לא שריקה טריוויאלית (במשחק בית של מכבי לא היינו מקבלים את השריקה הזו)
אבל בלי קשר - אני יודע שהוא השתפר אבל אסתרון היה ידוע שאם היה שורק שריקה לא נכונה ומקבל טענות מהקהל או הספסל היה הולך והתקפה אחרי זה שורק שריקה עוד יותר הזויה נגד אותה קבוצה.
הוא בן זונה גדול עם אגו
בכלל, בכדורסל, גם ביורוליג בגלל שבניגוד לכדורגל שה״צאלנג׳״ הוא של צוות שיפוט אחר, יש לשופטים אגו. הם לא הופכים החלטות שיפוט אלא אם זה איזה משהו שבאמת קשה להתעלם או איזה אאוט
-
redead
- קיבל.ה 677 לייקים
מהיחידים שאין לי בעיה שישפטו אותנו .
אוהב לראות אותו מדבר עם שחקנים ומאמנים .
אוהב לראות אותו מדבר עם שחקנים ומאמנים .
- רדנקו
- קיבל.ה 2036 לייקים
שמע הוא האחראי הראשי לכך שכל המשחק המאמנים היו עסוקים בשיפוט.
חולה צומי מזעזע.
תמיד יש לו במשחקים שריקות צומי, אבל אתמול ה עבר כל גבול. לשני הצדדים.
חולה צומי מזעזע.
תמיד יש לו במשחקים שריקות צומי, אבל אתמול ה עבר כל גבול. לשני הצדדים.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7497 לייקים
זה השופט היחיד ביקום שאם הוא ישרוק פעמיים לאותו כיוון מה שיקים עליו זעם של אחת הקבוצות, הוא יהיה חייב לשרוק גם בפעם השלישית נגד אותה קבוצה רק כדי להראות שהוא יותר גבר.
בן אדם בלתי נסבל שבקלות יכל לעלות לנו במשחק אתמול.
- רדנקו
- קיבל.ה 2036 לייקים
ומה שמעצבן זה שהוא שופט טוב. הוא לא כמו שמש ששורק על נגיעות רחוקות מהסל שלא קשורות למשחק, או כל מיני שטויות אחרות ובטוח שהוא תמיד צודק. ובמשחקים שהם לא בהכרח גדולים הוא יכול לשפוט מעולה.
- 7even
- קיבל.ה 3629 לייקים
תיאוריה סבבה סה"כ אבל רק לפני שבוע וחצי היא השביתה לנו את אוטורו לחצי משחק מה שגרם בדיעבד להפסד כי כל הקבוצה יצאה מהשטף.redrony כתב: ↑18 נובמבר 2025, 12:20 פיני גרשון אמר פעם אני מוכן לקבל טכנית ברבע הראשון בשביל לקבל שופט ברבע הרביעי. זה בערך מה שהיה אתמול עם השלישית של אניס.
הוא בן זונה גדול עם אגו
אתמול זה השבית של אניס חצי משחק. תוסיף את זה שיפתח זיו היה חלש אז בכלל כמעט הלך לנו המשחק. מזל שיש אלייז'ה.
יחד, רק יחד! 
- רדנקו
- קיבל.ה 2036 לייקים
יפתח זיו בחיים לא שיחק עם אוטורו או בהרכב הזה.
לא שאני מחזיק ממנו אבל ברור שהוא ילך לאיבוד במשחק כזה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לא שאני מחזיק ממנו אבל ברור שהוא ילך לאיבוד במשחק כזה.
-
redrony
- קיבל.ה 1024 לייקים
אני איתך. וגם טכנית למאמן זה לא כמו עבירה שלישית לשחקן בתחילת המשחק. ניסיתי להעביר את רוח הדברים7even כתב: ↑18 נובמבר 2025, 16:14תיאוריה סבבה סה"כ אבל רק לפני שבוע וחצי היא השביתה לנו את אוטורו לחצי משחק מה שגרם בדיעבד להפסד כי כל הקבוצה יצאה מהשטף.redrony כתב: ↑18 נובמבר 2025, 12:20 פיני גרשון אמר פעם אני מוכן לקבל טכנית ברבע הראשון בשביל לקבל שופט ברבע הרביעי. זה בערך מה שהיה אתמול עם השלישית של אניס.
הוא בן זונה גדול עם אגו
אתמול זה השבית של אניס חצי משחק. תוסיף את זה שיפתח זיו היה חלש אז בכלל כמעט הלך לנו המשחק. מזל שיש אלייז'ה.
- 7even
- קיבל.ה 3629 לייקים
האמת שעברתי על השריקות בסוף, חייב לציין שאף אחד מהן לא היתה גבולית כשמסתכלים אח"כ והשופט תפס אותן לא רע.redrony כתב: ↑19 נובמבר 2025, 13:38אני איתך. וגם טכנית למאמן זה לא כמו עבירה שלישית לשחקן בתחילת המשחק. ניסיתי להעביר את רוח הדברים7even כתב: ↑18 נובמבר 2025, 16:14תיאוריה סבבה סה"כ אבל רק לפני שבוע וחצי היא השביתה לנו את אוטורו לחצי משחק מה שגרם בדיעבד להפסד כי כל הקבוצה יצאה מהשטף.redrony כתב: ↑18 נובמבר 2025, 12:20 פיני גרשון אמר פעם אני מוכן לקבל טכנית ברבע הראשון בשביל לקבל שופט ברבע הרביעי. זה בערך מה שהיה אתמול עם השלישית של אניס.
הוא בן זונה גדול עם אגו
אתמול זה השבית של אניס חצי משחק. תוסיף את זה שיפתח זיו היה חלש אז בכלל כמעט הלך לנו המשחק. מזל שיש אלייז'ה.כי היו כמה שריקות גבוליות לטובתינו בסוף (שכל הפודקאסטים כמובן מזכירים משום מה בלי להזכיר את העברה השלישית לאניס ולא מדובר על אוהדי מכבי שזה מוזר)
אם תסתכל על המאבקים בריבאונד אתה תראה כמה פעמים סורקין למשל פשוט תופס את השחקן שלו בריבאונד בי שמאל. בעיקר מוטלי.
השלישית לאניס שעורייה פסיכית של שופט עם אגו בשמיים.
יחד, רק יחד! 
-
Xavi
- קיבל.ה 1367 לייקים
צעדים ברורים. יד מתחת לכדור
עבירת תוקף ברורה. בלי כדור פשוט נכנס בו עם הכתף
ממציאים עבירת תוקף. שחקן לא יציב
גבולי אבל אני לא רואה פה עבירה (מצטרף לנתון של 6-1 בעבירות ברבע הראשון)
הזיה אין מה להוסיף
ב״ס לא בטוח בכלל
לא ראיתי פה כלום, אבל בסדר גבולי
עבירת תוקף ברורה. בלי כדור פשוט נכנס בו עם הכתף
ממציאים עבירת תוקף. שחקן לא יציב
גבולי אבל אני לא רואה פה עבירה (מצטרף לנתון של 6-1 בעבירות ברבע הראשון)
הזיה אין מה להוסיף
ב״ס לא בטוח בכלל
לא ראיתי פה כלום, אבל בסדר גבולי
-
redrony
- קיבל.ה 1024 לייקים
לא יודע, כל אנשי הכדורסל מדברים על השריקה של הורד ושוב, לא אוהדי מכבי. אני גם חושב שזה פאול של הורד, אבל זו שריקה מאוד נדיבה, בוא נגיד ככה7even כתב: ↑19 נובמבר 2025, 14:00האמת שעברתי על השריקות בסוף, חייב לציין שאף אחד מהן לא היתה גבולית כשמסתכלים אח"כ והשופט תפס אותן לא רע.
אם תסתכל על המאבקים בריבאונד אתה תראה כמה פעמים סורקין למשל פשוט תופס את השחקן שלו בריבאונד בי שמאל. בעיקר מוטלי.
השלישית לאניס שעורייה פסיכית של שופט עם אגו בשמיים.
בלי קשר, השיפוט היה רע. לשני הכיוונים. יותר מדי צעדים, חוסר אחידות
-
shaharot
- קיבל.ה 913 לייקים
בשביל מה הבאת פה את "העבירה" של אניס
מרגיז בטירוף
מרגיז בטירוף
- 7even
- קיבל.ה 3629 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3211 לייקים
רק מזכיר , לכל המתעצבנים , שלמרות כל הלעיל , ניצחנו במשחק הזה.
-
Xavi
- קיבל.ה 1367 לייקים
שלא בטעות מישהו יסכים אחרי הדבר הזה שהיה פה שיפוט מוטה לטובתנו וזה כאילו מכפר או מתקזז עם כל מה שאכלנו השנה ובעיקר שנה שעברה
התעמולה שלהם עובדת חזק, רק תראו את גניבת הדעת הזאת של שי האוזמן -
https://www.facebook.com/share/p/1BiSxu5CmX/
אגב לא הוספתי כי נגמר לי הכוח, אבל מחצית שנייה עוד 3 אירועים:
צעדים של אוטורו - בהילוך חוזר לא יכולתי לזהות צעדים
צעדים של ריימן - בהילוך חוזר כן רואים צעדים אבל צריך להגיד תודה שהזבלים האלה בכלל שרקו
תוקף של הורד שהפריים שהביאו פה מסביר הכל
התעמולה שלהם עובדת חזק, רק תראו את גניבת הדעת הזאת של שי האוזמן -
https://www.facebook.com/share/p/1BiSxu5CmX/
אגב לא הוספתי כי נגמר לי הכוח, אבל מחצית שנייה עוד 3 אירועים:
צעדים של אוטורו - בהילוך חוזר לא יכולתי לזהות צעדים
צעדים של ריימן - בהילוך חוזר כן רואים צעדים אבל צריך להגיד תודה שהזבלים האלה בכלל שרקו
תוקף של הורד שהפריים שהביאו פה מסביר הכל
- מילפורד
- קיבל.ה 3211 לייקים
זה לא של שי האוזמן, זה של טוד וורניק.
הוא בעצמו מודה שזה ״מתקזז״ עם הטעויות מגמר גביע ווינר ששם היו לרעתינו.
ועדיין , וורניק, שהיה שופט בשיא תקופת השחיתות המכביסטית, לא מעניין.
אותי לפחות, אני מבין את החשש שלך מהינדוס התודעה הגלובאלי.
הוא בעצמו מודה שזה ״מתקזז״ עם הטעויות מגמר גביע ווינר ששם היו לרעתינו.
ועדיין , וורניק, שהיה שופט בשיא תקופת השחיתות המכביסטית, לא מעניין.
אותי לפחות, אני מבין את החשש שלך מהינדוס התודעה הגלובאלי.
- 7even
- קיבל.ה 3629 לייקים
- porthos
- קיבל.ה 215 לייקים
מה שמפריע לי זה שמציגים את איטודיס כאיזשהו בכיין בלתי נלאה (במיוחד האוזמן שבגדול הוא דיי אחלה), הרי יונתן אלון הוא בכיין מארץ הבכיינים ואני בחיים לא אשכח את קמפיין שהם עשו לפני משחק 2 בחצי גמר שנה שעברה. שלא לדבר בכלל על קטש, אבל איכשהו עליהם אף אחד לא מעביר ביקורת שהם בכיינים או משהו שדומה לזה אפילו. אני מבין שהם "בקליקה" והכל אבל הפער הוא גדול כל כך שקשה לי להסביר אותו.
היו טורים שלמים על זה שאיטודיס לא מכבד את הכדורסל הישראלי, שיש אדם ללא פאסון או קלאס וכו וכו.
היו טורים שלמים על זה שאיטודיס לא מכבד את הכדורסל הישראלי, שיש אדם ללא פאסון או קלאס וכו וכו.
- רדנקו
- קיבל.ה 2036 לייקים
מצטער אבל אני מסכים איתם לגבי איטודיס. הוא בכיין אבל לא יותר מאחרים.porthos כתב:מה שמפריע לי זה שמציגים את איטודיס כאיזשהו בכיין בלתי נלאה (במיוחד האוזמן שבגדול הוא דיי אחלה), הרי יונתן אלון הוא בכיין מארץ הבכיינים ואני בחיים לא אשכח את קמפיין שהם עשו לפני משחק 2 בחצי גמר שנה שעברה. שלא לדבר בכלל על קטש, אבל איכשהו עליהם אף אחד לא מעביר ביקורת שהם בכיינים או משהו שדומה לזה אפילו. אני מבין שהם "בקליקה" והכל אבל הפער הוא גדול כל כך שקשה לי להסביר אותו.
הבעיה שלי היא עם ההתנהגות שלו מול התקשורת. חוסר קלאס מינימלי.
-
Nati
- קיבל.ה 2437 לייקים
שנאת זריםporthos כתב:מה שמפריע לי זה שמציגים את איטודיס כאיזשהו בכיין בלתי נלאה (במיוחד האוזמן שבגדול הוא דיי אחלה), הרי יונתן אלון הוא בכיין מארץ הבכיינים ואני בחיים לא אשכח את קמפיין שהם עשו לפני משחק 2 בחצי גמר שנה שעברה. שלא לדבר בכלל על קטש, אבל איכשהו עליהם אף אחד לא מעביר ביקורת שהם בכיינים או משהו שדומה לזה אפילו. אני מבין שהם "בקליקה" והכל אבל הפער הוא גדול כל כך שקשה לי להסביר אותו.
- porthos
- קיבל.ה 215 לייקים
לתחושתך זה מכוון כלפי התקשורת המקומית? כי לדעתי הוא עובר "לא נעים" קצת עם כולם...רדנקו כתב: ↑19 נובמבר 2025, 19:21מצטער אבל אני מסכים איתם לגבי איטודיס. הוא בכיין אבל לא יותר מאחרים.porthos כתב:מה שמפריע לי זה שמציגים את איטודיס כאיזשהו בכיין בלתי נלאה (במיוחד האוזמן שבגדול הוא דיי אחלה), הרי יונתן אלון הוא בכיין מארץ הבכיינים ואני בחיים לא אשכח את קמפיין שהם עשו לפני משחק 2 בחצי גמר שנה שעברה. שלא לדבר בכלל על קטש, אבל איכשהו עליהם אף אחד לא מעביר ביקורת שהם בכיינים או משהו שדומה לזה אפילו. אני מבין שהם "בקליקה" והכל אבל הפער הוא גדול כל כך שקשה לי להסביר אותו.
הבעיה שלי היא עם ההתנהגות שלו מול התקשורת. חוסר קלאס מינימלי.
למה אתה מתכוון בחוסר קלאס?
- רדנקו
- קיבל.ה 2036 לייקים
זה בהחלט מכוון נגד התקשורת המקומית.
חוזר קלאס זה עדין.
גסות רוח והתנשאות יהיו המונחים הנכונים.
חוזר קלאס זה עדין.
גסות רוח והתנשאות יהיו המונחים הנכונים.