עופר ינאי
- מילפורד
- קיבל.ה 3155 לייקים
היתה אתמול אחלה אוירה, בלי דחיפות, בלי קללות, אפילו לעבור את הבידוק היה ציק צק בקלות.
מעניין איך דוקא האיש הזה , שאחרי כל הפוסטים שלו לאחרונה, תמים הוא לא, הצליח להגיע למצב הזה.
מעניין איך דוקא האיש הזה , שאחרי כל הפוסטים שלו לאחרונה, תמים הוא לא, הצליח להגיע למצב הזה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2698 לייקים
תמים הוא לא?
בוא נגיד סתם בשביל העניין שהוא זרק אבוקה לפרקט, נלך על הקיצון.
האם עדיין האיומים שהשמיע המאבטח תוך כדי אמירות הומופוביות ומיזוגוניות זה תקין?
אתה לא חושב שראוי שהפועל תתערב בעניין מאחר והיא זאת ששוכרת את חברת האבטחה בה אחד המאבטחים התנהג ככה?
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
נראה באמת מוזר שהוא הגיע למצב הזה, ומבאס, אבל לאור האווירה הרגועה אתמול מעניין מה קרה. אולי משהו נשרף לו בפיצריה שעצבן אותו למשל?
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1793 לייקים
המאבטח הזה אסור שידרוך במשחקים שלנו, ואני מצפה שעופר ינאי יפעל במיידית מול חברת האבטחה ולהבהיר להם בדיוק את תפקידם- שמירה על הסדר ולא לאיים ולהפחיד אוהדים.
אף אחד לא ידבר ככה לאוהד הפועל ויאיים כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אף אחד לא ידבר ככה לאוהד הפועל ויאיים כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 18 נובמבר 2025, 09:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1300 לייקים
קודם כל המאבטח הזה הוא אפס וצריך לדאוג שהפועל לא יעבדו איתו יותר
אבל באמת, עופר אתה קורא פה, אי אפשר שהאפס המאופס הזה יהיה במשחקים של הפועל זאת התנהגות וצורת דיבור ששמורה לקצינים בכירים ולא לגוף אבטחה שאתה רוצה שיהיה קשור להפועל
בנוגע לאותו אוהד, לא יודע מה היה, חלק רושמים שהוא ״רק״ אמר משהו לעופר
חלק אמרו שראו אותו מקלל כל המשחק את כל מי שהיה לידו ולא רק את עופר
ושוב, זה לא מצדיק את ההתנהגות הבריונית והאלימה הזאת
אבל באמת, עופר אתה קורא פה, אי אפשר שהאפס המאופס הזה יהיה במשחקים של הפועל זאת התנהגות וצורת דיבור ששמורה לקצינים בכירים ולא לגוף אבטחה שאתה רוצה שיהיה קשור להפועל
בנוגע לאותו אוהד, לא יודע מה היה, חלק רושמים שהוא ״רק״ אמר משהו לעופר
חלק אמרו שראו אותו מקלל כל המשחק את כל מי שהיה לידו ולא רק את עופר
ושוב, זה לא מצדיק את ההתנהגות הבריונית והאלימה הזאת
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
הוא טען שאמר משהו לעופר על חלוקת הכרטיסים לבני עקיבא במקום שיהיו אוהדים בהיכל ואחרי זה הגיע האירוע הזה.
כמה זה קרוב למציאות אני לא יודע אבל זה בן אדם שמטנף על עופר בלי סוף ועוד הגדיל לעשות כשטען שעופר מחבל בהחזרת משחקי היורוליג לארץ.
אהבה גדולה אין שם.
ובלי קשר לזה, המאבטח הזה צריך לקבל בעיטה בתחת ולשבת קצת באיזה תא מעצר, שיילמד לשלוט על הפה המסריח שלו.
יאללה הביתה!!!
-
Spiderman
- קיבל.ה 100 לייקים
יש אנשים שבאמת צריך לזיין אותם שהם קטנים.Scofield כתב: ↑18 נובמבר 2025, 09:25
איפה התגובה של מר עופר ינאי לזה?
כל עניין המשחק לא מעניין עד שמבינים מה קרה פה.
איפה עופר שהציג את עצמו למען האוהדים, נותן להם גב ולא עולה לשחק, עומד איתם בחוץ לפני הגמר בפלייאוף.
עוד סיפור, ועוד סיפור.
פעם זה איטודיס שמעיז בכלל לצייץ דברים בסגנון של איזה אוהדים ״אנחנו רוצים״ ואיזה ״אנחנו לא רוצים״ לאוהד העיר משהו מהיציע מאחוריו כי, עכשיו עוד אוהד שטוען שזרק הערה לעופר אז קפצו עליו מאבטחים והכניסו אותו לחדר סגור.
הנהלת הפועל תל אביב כדורסל, אתם כלום ושום דבר ביחס לאוהדים שליוו אותה שנים לפני שבכלל שמעתם על השם שלה וחשבתם להכנס לעסק כי הוא נהיה רווחי.
וכולם לאט לאט מבינים את זה.
אם זה באמת מה שקרה וככה אתם מתנהלים, עם כמה שזה אבסורד - מזיז הניצחון הזה בדרבי.
אני אמשיך להגיד בכל מקום שאין לכם שום מושג איך לנהל את העסק הזה ובמקום להרים אותו עם ההשקעה הכספית המדהימה ששמתם אתם מחרבים אותו ומרחיקים את כולם.
ואולי בכלל זאת הייתה המטרה שלכם מהתחלה.
תן את הצד שלך, איך הגעת למצב שאתה בחדר קטן ?
מה עשית ?
עופר מלך הפועל
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2698 לייקים
הוא כתב מה הוא עשה, אבל מבחינתך זה לא משנה.Spiderman כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:06יש אנשים שבאמת צריך לזיין אותם שהם קטנים.Scofield כתב: ↑18 נובמבר 2025, 09:25
איפה עופר שהציג את עצמו למען האוהדים, נותן להם גב ולא עולה לשחק, עומד איתם בחוץ לפני הגמר בפלייאוף.
עוד סיפור, ועוד סיפור.
פעם זה איטודיס שמעיז בכלל לצייץ דברים בסגנון של איזה אוהדים ״אנחנו רוצים״ ואיזה ״אנחנו לא רוצים״ לאוהד העיר משהו מהיציע מאחוריו כי, עכשיו עוד אוהד שטוען שזרק הערה לעופר אז קפצו עליו מאבטחים והכניסו אותו לחדר סגור.
הנהלת הפועל תל אביב כדורסל, אתם כלום ושום דבר ביחס לאוהדים שליוו אותה שנים לפני שבכלל שמעתם על השם שלה וחשבתם להכנס לעסק כי הוא נהיה רווחי.
אם זה באמת מה שקרה וככה אתם מתנהלים, עם כמה שזה אבסורד - מזיז הניצחון הזה בדרבי.
אני אמשיך להגיד בכל מקום שאין לכם שום מושג איך לנהל את העסק הזה ובמקום להרים אותו עם ההשקעה הכספית המדהימה ששמתם אתם מחרבים אותו ומרחיקים את כולם.
מה עשית ?
מבחינתך מה שהמאבטח אמר זה תקין, סה"כ הגיוני.
-
Spiderman
- קיבל.ה 100 לייקים
שלום סנגור,לירון האדום כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:08הוא כתב מה הוא עשה, אבל מבחינתך זה לא משנה.Spiderman כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:06יש אנשים שבאמת צריך לזיין אותם שהם קטנים.Scofield כתב: ↑18 נובמבר 2025, 09:25
עוד סיפור, ועוד סיפור.
מה עשית ?
מבחינתך מה שהמאבטח אמר זה תקין, סה"כ הגיוני.
איפה כתוב ?
ואולי הוא שקרן?
עופר מלך הפועל
- red in blood
- קיבל.ה 546 לייקים
המאבטח חלאה, ועזבו שלא ידרוך במגרשים יותר, בעיני הוא צריך לשבת בכלא.
ובמקביל, חי היה כל השבוע עסוק בלהפיץ שקרים על ינאי, חיפש להגיע לדרבי רק כדי לצאת נגד ינאי, ועכשיו מספר בלי גיבוי או ראיות שינאי ביקש להוציא אותו בגלל הערה על הכרטיסים. סורי, לא קונה את זה, הוא משקר גם כאן.
ואני גם אומר את זה לפי מה שחברים שישבו באזור שלו אמרו על מה שעשה.
ובמקביל, חי היה כל השבוע עסוק בלהפיץ שקרים על ינאי, חיפש להגיע לדרבי רק כדי לצאת נגד ינאי, ועכשיו מספר בלי גיבוי או ראיות שינאי ביקש להוציא אותו בגלל הערה על הכרטיסים. סורי, לא קונה את זה, הוא משקר גם כאן.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- מילפורד
- קיבל.ה 3155 לייקים
תמים הוא לא, הוא מטנף על המועדון בלי סוף, עם האווירה הכללית שהיתה באולם , גם אל מול האבטחה, פשוט לא נראה לי שזה קרה לו על סמך ״כמה מילים״ שאמר.
אין באמור לעיל שום וכלום בכדי להצדיק את התנהגות ודיבור המאבטח, והוא צריך לתת את הדין על הדברים שאמר שם.
אין באמור לעיל שום וכלום בכדי להצדיק את התנהגות ודיבור המאבטח, והוא צריך לתת את הדין על הדברים שאמר שם.
-
shaharot
- קיבל.ה 888 לייקים
סרטון מזעזע וכנראה לא מצדיק שום דבר שהוא עשה!
המאבטח הזה אפס מאופס ומקווה שיעיפו אותו לכל הרוחות.
חי ממש אבל ממש לא תמים. כבר חודשים הוא רק מטנף על הפועל, מרעיל, משקר , השווה את הפועל לצפון קוריאה ועוד ועוד..
למה הוא לא הגיש תלונה? למה אתר one שהוא עושה איתם פודקאסטים לא העלה אפילו מיני כתבה?
חי ממש אבל ממש לא תמים. כבר חודשים הוא רק מטנף על הפועל, מרעיל, משקר , השווה את הפועל לצפון קוריאה ועוד ועוד..
למה הוא לא הגיש תלונה? למה אתר one שהוא עושה איתם פודקאסטים לא העלה אפילו מיני כתבה?
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1009 לייקים
עופר,
תודה על ההשקעה!
הנצחון הזה הוא גם שלך.
תנסה להגיע להבנה עם "האוהדים המחרימים שלא באים ליד אליהו" , תמשיך לפעול נגד המקטרגים, ותמשיך לפעול למען המועדון!
תודה על ההשקעה!
הנצחון הזה הוא גם שלך.
תנסה להגיע להבנה עם "האוהדים המחרימים שלא באים ליד אליהו" , תמשיך לפעול נגד המקטרגים, ותמשיך לפעול למען המועדון!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Scofield
- קיבל.ה 283 לייקים
תגובה של אפסSpiderman כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:06יש אנשים שבאמת צריך לזיין אותם שהם קטנים.Scofield כתב: ↑18 נובמבר 2025, 09:25
עוד סיפור, ועוד סיפור.
מה עשית ?
אני לא עשיתי כלום כי אני לא זה שבסרטון ולא מכיר אותו. לדבריו הוא זרק לעופר הערה על הכרטיסים שחולקו לבני עקיבא.
לא מגיע לאף אחד שיעשו לו את זה, גם אם קילל או חיפש פרובוקציה.
ובהודעה שלי ביקשתי את התגובה של עופר.
אם האוהד איים על חייו או עשה משהו קיצוני נשמח לשמוע מה הצדיק את מה שעשו לו.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
חי בהתקף פסיכוטי על עופר ובאופן כללי על המועדון ולא מהיום. הבן אדם לא מפסיק לטנף על כל פונקציה במועדון באופן יום יומי. בלי קשר, המאבטח הזה חתיכת אפס ואם אני באירוע הזה אני לוקח אותו עכשיו לטיול גם עם הגשת תלונה על איומים וגם עם הגשת תביעה אזרחית (גם אם אין עילה לתביעה כזאת, רק כדי לגרור אותו לבית משפט).red in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:19 המאבטח חלאה, ועזבו שלא ידרוך במגרשים יותר, בעיני הוא צריך לשבת בכלא.
-
איש גדול
- קיבל.ה 345 לייקים
כל מי שמגיע לדרבי לקלל או לצעוק משהו רע הוא אידיוט.
בדרבי צריך לשים הכל בצד
אבל זה עדין חוקי להיות אידיוט ולבן אדם מותר לצעוק כמעט כל מה שבא לו.
פעם זה עופר שצועקים לו , פעם זה איטודיס שצועקים לו
בחיאת די כבר להתייחס לכל דבר , תתעלמו.
בדרבי צריך לשים הכל בצד
אבל זה עדין חוקי להיות אידיוט ולבן אדם מותר לצעוק כמעט כל מה שבא לו.
פעם זה עופר שצועקים לו , פעם זה איטודיס שצועקים לו
בחיאת די כבר להתייחס לכל דבר , תתעלמו.
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 18 נובמבר 2025, 10:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
מה ה"טינופים" שלו? כלומר איזה דברים הוא אמר שהם "שקרים" כמו שנכתב פה?
באמת שואל. לא עוקב אחריו בטויטר.
פשוט רואה פה הרבה הודעות על זה שהוא "מטנף", "משקר", "התקף פסיכוטי" (עוד אבחנה חדה של הפסיכיאטרים וקוראי הרגשות פה). ספרו לי אם אפשר.
גם יפה שהדיווחים שלכם פה על זה שהוא ששקרן שמטנף וכו', באות כ"אבל" לסרטון המזוויה הזה.
פשוט רואה פה הרבה הודעות על זה שהוא "מטנף", "משקר", "התקף פסיכוטי" (עוד אבחנה חדה של הפסיכיאטרים וקוראי הרגשות פה). ספרו לי אם אפשר.
גם יפה שהדיווחים שלכם פה על זה שהוא ששקרן שמטנף וכו', באות כ"אבל" לסרטון המזוויה הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- מילפורד
- קיבל.ה 3155 לייקים
השיא היה השבוע הטענות שלו שבהפועל (בדגש על ינאי) , דרך איזה אנלוגיה לבעל פיצריה בפראג, מנסים למנוע את החזרת המשחקים לארץ.
-
Nati
- קיבל.ה 2406 לייקים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-2 ... 06708.html הנה החבר שלוshaharot כתב:סרטון מזעזע וכנראה לא מצדיק שום דבר שהוא עשה!
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
לא יודע שקרים לא שקרים, זה אין לי מושג. אבל הבן אדם מעלה 3 ציוצים ביום של קללות, רפש וגועל נפש על איטודיס, השחקנים, ינאי וכו'. בן אדם עם פה מסריח שמתנהג כמו פינצ'ר, היה ברור שמתישהו יחטוף כאפה לפנים. בלי קשר - כמו שכתבו פה בהודעות למעלה - לקלל זו לא עבירה וזכותו להתנהג כמו ילד זין ולטנף ביציע. אין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה, ומאבטח שמדבר ככה צריך לחטוף חזרה, ויש איך - תביעה, תלונה במשטרה, שיימינג וכל מה שאפשר.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:55 מה ה"טינופים" שלו? כלומר איזה דברים הוא אמר שהם "שקרים" כמו שנכתב פה?
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
על זה מנחם בגין אמר- בהצלחה לשני הצדדים.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:27 סרטון מזעזע וכנראה לא מצדיק שום דבר שהוא עשה!
לא אדון תנעמי ולא המאבטח ( והמשטרע ) רצויים במשחקים של הפועל תל אביב, שניהם פוגעים במועדון ובקהל שלו.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
מה פתאום חבר, מדובר קודם כל, כמו שכתוב בכותרת, ב'מנוי של האדומים'. ריף גרוס, עיתונאי למופת.Nati כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:03https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-2 ... 06708.html הנה החבר שלוshaharot כתב:סרטון מזעזע וכנראה לא מצדיק שום דבר שהוא עשה!
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
כלומר אתה טוען שהוא טינף ביציע והתנהג כמו ילד זין?oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:08לא יודע שקרים לא שקרים, זה אין לי מושג. אבל הבן אדם מעלה 3 ציוצים ביום של קללות, רפש וגועל נפש על איטודיס, השחקנים, ינאי וכו'. בן אדם עם פה מסריח שמתנהג כמו פינצ'ר, היה ברור שמתישהו יחטוף כאפה לפנים. בלי קשר - כמו שכתבו פה בהודעות למעלה - לקלל זו לא עבירה וזכותו להתנהג כמו ילד זין ולטנף ביציע. אין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה, ומאבטח שמדבר ככה צריך לחטוף חזרה, ויש איך - תביעה, תלונה במשטרה, שיימינג וכל מה שאפשר.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:55 מה ה"טינופים" שלו? כלומר איזה דברים הוא אמר שהם "שקרים" כמו שנכתב פה?
כי בפוסט הוא כותב שהוא העיר לינאי על זה שחילק כרטיסים לבני עקיבא, ושזה מה שקדם להכנסתו לחדר ומה שרואים בסרטון.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 706 לייקים
בול. התגובות פה הזיה.
לחיטי מותר לטנף כמה שבא לו. מותר לסלוד מזה, להיגעל מזה ולשנוא אותו. הכל בסדר. חופש ביטוי לשני הצדדים.
מי שחושב שכל זה מצדיק, ולו בקצת, סילוק מהאולם ולעבור את ההשפלה הזו הוא אדם בזוי.
הסרטון הזה הוא חרפה, וכל עוד לא הייתה אלימות פיזית מצדו עופר צריך להסביר טוב טוב מה הצדיק את הרחקתו מהמגרש.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 18 נובמבר 2025, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
אגב, יש כבר את הסרטון ממצלמות האבטחה?טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 12:39 מה עם האוהד שקיבל נגיחה בגן נר?
אחד המשתמשים פה אמר לי שתכך יהיו צילומים ממצלמות האבטחה.
מסכן מילואמניק, הלך הביתה בוכה במחצית.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
אתה מתפלא מהתגובות פה?אוהד כורסא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:17בול. התגובות פה הזיה.
לחיטי מותר לטנף כמה שבא לו. מותר לסלוד מזה, להיגעל מזה ולשנוא אותו. הכל בסדר. חופש ביטוי לשני הצדדים.
מי שחושב שכל זה מצדיק, ולו בקצת, סילוק מהאולם ולעבור את ההשפלה הזו הוא אדם בזוי.
הסרטון הזה הוא חרפה, וכל עוד לא הייתה אלימות פיזית מצדו עופר צריך להסביר טוב טוב מה הצדיק את הרחקתו מהמגרש.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 706 לייקים
נגעל.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:18אתה מתפלא מהתגובות פה?אוהד כורסא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:17בול. התגובות פה הזיה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
זה כן.אוהד כורסא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:19נגעל.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:18אתה מתפלא מהתגובות פה?אוהד כורסא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:17
בול. התגובות פה הזיה.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
שתף אותנו. קראתי דברים דומים על מה שקרה בירושלים בגמר שוקו.red in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:19 המאבטח חלאה, ועזבו שלא ידרוך במגרשים יותר, בעיני הוא צריך לשבת בכלא.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
איפה טענתי שאני יודע מה הוא עשה אתמול? רק ציינתי שזה בן אדם מאוס שכבר שבועות מטנף כמו בן זונה. לא יודע מה עשה אתמול וכתבתי שזה גם לא משנה - לא מוציאים החוצה על רפש שיוצא מהפה.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:16כלומר אתה טוען שהוא טינף ביציע והתנהג כמו ילד זין?oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:08לא יודע שקרים לא שקרים, זה אין לי מושג. אבל הבן אדם מעלה 3 ציוצים ביום של קללות, רפש וגועל נפש על איטודיס, השחקנים, ינאי וכו'. בן אדם עם פה מסריח שמתנהג כמו פינצ'ר, היה ברור שמתישהו יחטוף כאפה לפנים. בלי קשר - כמו שכתבו פה בהודעות למעלה - לקלל זו לא עבירה וזכותו להתנהג כמו ילד זין ולטנף ביציע. אין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה, ומאבטח שמדבר ככה צריך לחטוף חזרה, ויש איך - תביעה, תלונה במשטרה, שיימינג וכל מה שאפשר.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 10:55 מה ה"טינופים" שלו? כלומר איזה דברים הוא אמר שהם "שקרים" כמו שנכתב פה?
כי בפוסט הוא כותב שהוא העיר לינאי על זה שחילק כרטיסים לבני עקיבא, ושזה מה שקדם להכנסתו לחדר ומה שרואים בסרטון.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
יש פה לאנשים קשיים חמורים בהבנת הנקרא. מה הזוי בתגובות פה? כמעט כולן כותבות את מה שאתה אומר בעצמך שלגיטימי לכתוב. חי תנעמי בן אדם מאוס, ועדיין ההוצאה שלו מהאולם היא מבישה והמאבטח הזה צריך לשבת בכלא.אוהד כורסא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:17בול. התגובות פה הזיה.
- teknoboy
- קיבל.ה 2013 לייקים
כל התגובות פה שמזכירות דברים שאותו אוהד עשה, "תמים הוא לא" וכו', הן לגמרי מסוג "באמת נורא שהיא נאנסה אין ספק, אבל למה היא לבשה מיני אחרי השקיעה"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
כתבת שלקלל זו לא עבירה ושזכותו להתנהג כמו ילד זין ושאין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה.oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:22איפה טענתי שאני יודע מה הוא עשה אתמול? רק ציינתי שזה בן אדם מאוס שכבר שבועות מטנף כמו בן זונה. לא יודע מה עשה אתמול וכתבתי שזה גם לא משנה - לא מוציאים החוצה על רפש שיוצא מהפה.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:16כלומר אתה טוען שהוא טינף ביציע והתנהג כמו ילד זין?oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:08
לא יודע שקרים לא שקרים, זה אין לי מושג. אבל הבן אדם מעלה 3 ציוצים ביום של קללות, רפש וגועל נפש על איטודיס, השחקנים, ינאי וכו'. בן אדם עם פה מסריח שמתנהג כמו פינצ'ר, היה ברור שמתישהו יחטוף כאפה לפנים. בלי קשר - כמו שכתבו פה בהודעות למעלה - לקלל זו לא עבירה וזכותו להתנהג כמו ילד זין ולטנף ביציע. אין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה, ומאבטח שמדבר ככה צריך לחטוף חזרה, ויש איך - תביעה, תלונה במשטרה, שיימינג וכל מה שאפשר.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:27כתבת שלקלל זו לא עבירה ושזכותו להתנהג כמו ילד זין ושאין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה.oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:22איפה טענתי שאני יודע מה הוא עשה אתמול? רק ציינתי שזה בן אדם מאוס שכבר שבועות מטנף כמו בן זונה. לא יודע מה עשה אתמול וכתבתי שזה גם לא משנה - לא מוציאים החוצה על רפש שיוצא מהפה.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:16
כלומר אתה טוען שהוא טינף ביציע והתנהג כמו ילד זין?
לא מצליח להבין מה אתה רוצה. לא יודע מה קרה אתמול. חי תנעמי בן אדם מסריח ומסוג האנשים שחוטפים כאפות בחיים בגלל הפה גורה שלהם. ועדיין כל עוד לא הרים יד לא הייתה שום הצדקה להוציא אותו אתמול והמאבטח צריך לשבת בכלא. זה מה שאמרתי שלוש פעמים, מקווה שעכשיו הבנת
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2366 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
ביבי זה אתה והאנשים שאתה מגן עליהםטכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:31אלה תגובות בסיסיות לאירוע שכזה בכל מכונת רעל ליכודית שמכבדת את עצמה.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 706 לייקים
לעניות דעתי וכמו שכתבו פה קודם, הזכרת 'חטאיו' של חי במסגרת דיון על אלימות שחווה, מנרמלות את האירוע.oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:30טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:27כתבת שלקלל זו לא עבירה ושזכותו להתנהג כמו ילד זין ושאין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה.oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:22
איפה טענתי שאני יודע מה הוא עשה אתמול? רק ציינתי שזה בן אדם מאוס שכבר שבועות מטנף כמו בן זונה. לא יודע מה עשה אתמול וכתבתי שזה גם לא משנה - לא מוציאים החוצה על רפש שיוצא מהפה.
לא מצליח להבין מה אתה רוצה. לא יודע מה קרה אתמול. חי תנעמי בן אדם מסריח ומסוג האנשים שחוטפים כאפות בחיים בגלל הפה גורה שלהם. ועדיין כל עוד לא הרים יד לא הייתה שום הצדקה להוציא אותו אתמול והמאבטח צריך לשבת בכלא. זה מה שאמרתי שלוש פעמים, מקווה שעכשיו הבנת
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 367 לייקים
מה כל זה קשור לעופר והפועל לא הבנתי, עכשיו יש גם אחריות גם על איזה מאבטח שלוך?
למה לא האשימו את ספרא שסוסי המשטרה דרסו אוהדים אחרי הדרבי?
יש לו הוכחה ברורה מאוד, שיתבע אותו אישית או שידאג שישללו לקופיף הזה את הרישיון אבטחה ויאללה ביי
וכן לא בושה גם להגיד שחי הזה חתיכת יצור מהתחת, כבר כמה חודשים הוא משגר על בסיס שעתי ציוצי הכפשה נגד ינאי ומדבר בטון של בן כספית נגד ביבי, לא תמצאו יצורים כאלו בשום מקום רק בהפועל ת"א יש אוהדים שמושקעים בכל כוחם נגד הקבוצה או לטובת גורמים שעושים רק רע
יש לו הוכחה ברורה מאוד, שיתבע אותו אישית או שידאג שישללו לקופיף הזה את הרישיון אבטחה ויאללה ביי
וכן לא בושה גם להגיד שחי הזה חתיכת יצור מהתחת, כבר כמה חודשים הוא משגר על בסיס שעתי ציוצי הכפשה נגד ינאי ומדבר בטון של בן כספית נגד ביבי, לא תמצאו יצורים כאלו בשום מקום רק בהפועל ת"א יש אוהדים שמושקעים בכל כוחם נגד הקבוצה או לטובת גורמים שעושים רק רע
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
אם זה מה שהסקת, אתה חלש מאוד בהסקת מסקנותאוהד כורסא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:34לעניות דעתי וכמו שכתבו פה קודם, הזכרת 'חטאיו' של חי במסגרת דיון על אלימות שחווה, מנרמלות את האירוע.oleg neduda כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:30טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:27
כתבת שלקלל זו לא עבירה ושזכותו להתנהג כמו ילד זין ושאין לאף אחד זכות להוציא אותו מהיציע על דברים כאלה.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 706 לייקים
למה להרחיק מהמגרש?ספרא טבא כתב: ↑18 נובמבר 2025, 11:34 מה כל זה קשור לעופר והפועל לא הבנתי, עכשיו יש גם אחריות גם על איזה מאבטח שלוך?