יש לך בעיה בהבנת הנקרא. הוא כתב (בצורה די ברורה, ככה שאני לא מבין למה אתה כל כך מתקשה להבין) שאדם שהוא לא בעד הצלחת קבוצה מסויימת, הוא לא אוהד שלה. מי שמאחל לקבוצה מסויימת להיכשל הוא בוודאי שלא אוהד שלה. מה לא נכון בזה? ואם זה נכון אז למה אתה ממשיך לשים לו בכוח מילים בפה?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 15:51 כלומר כל אוהד הפועל שלא מתחבר למה שקורה כרגע - אינו אוהד הפועל יותר לדעתך. הבנתי נכון?
המדריך לאהדה ממש.
קריאה לאיחוי הקרע
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2232 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
איך הוא הגיע למסקנה שמי ש"לא מתחבר" הוא גם בהכרח אחד ש"לא בעד הצלחה"?oleg neduda כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:21יש לך בעיה בהבנת הנקרא. הוא כתב (בצורה די ברורה, ככה שאני לא מבין למה אתה כל כך מתקשה להבין) שאדם שהוא לא בעד הצלחת קבוצה מסויימת, הוא לא אוהד שלה. מי שמאחל לקבוצה מסויימת להיכשל הוא בוודאי שלא אוהד שלה. מה לא נכון בזה? ואם זה נכון אז למה אתה ממשיך לשים לו בכוח מילים בפה?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 15:51 כלומר כל אוהד הפועל שלא מתחבר למה שקורה כרגע - אינו אוהד הפועל יותר לדעתך. הבנתי נכון?
המדריך לאהדה ממש.
אני כתבתי יש אלפים שלא מעוניינים להגיע למשחקים של הפועל הנוכחית, הוא בתגובה כתב "זה קורה שלאנשים יורדת האהדה לקבוצה במהלך השנים".
כלומר, לא מעוניין להגיע למשחקים = "ירדה האהדה", שזה מילים עדינות ל"אתה פחות אוהד עכשיו".
אף אחד פה לא כתב, גם לא אני, שהוא מייחל לכישלון או לא רוצה בהצלחת הפועל.
את הלוגיקה שלו הוא כבר עשה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אכתוב פעם שלישית, אם אתה מצליח לא להתחבר לקבוצה אך לייחל להצלחתה, לשמוח בניצחונותיה, להעצב בהפסדיה, אז אכן אין שום ספק באהדה שלך.טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:31איך הוא הגיע למסקנה שמי ש"לא מתחבר" הוא גם בהכרח אחד ש"לא בעד הצלחה"?oleg neduda כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:21יש לך בעיה בהבנת הנקרא. הוא כתב (בצורה די ברורה, ככה שאני לא מבין למה אתה כל כך מתקשה להבין) שאדם שהוא לא בעד הצלחת קבוצה מסויימת, הוא לא אוהד שלה. מי שמאחל לקבוצה מסויימת להיכשל הוא בוודאי שלא אוהד שלה. מה לא נכון בזה? ואם זה נכון אז למה אתה ממשיך לשים לו בכוח מילים בפה?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 15:51 כלומר כל אוהד הפועל שלא מתחבר למה שקורה כרגע - אינו אוהד הפועל יותר לדעתך. הבנתי נכון?
המדריך לאהדה ממש.
אני כתבתי יש אלפים שלא מעוניינים להגיע למשחקים של הפועל הנוכחית, הוא בתגובה כתב "זה קורה שלאנשים יורדת האהדה לקבוצה במהלך השנים".
כלומר, לא מעוניין להגיע למשחקים = "ירדה האהדה", שזה מילים עדינות ל"אתה פחות אוהד עכשיו".
אני אישית לא הייתי מצליח לעשות זאת, ולי חשוב החיבור מאוד.
כמה פעמים אצטרך עוד לכתוב זאת?
מתנצל אם הנחתי בהתחלה הנחה שגויה שגרמה לך לאי נעימות, אך לא היה לי קל בדיון איתך.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
זו היתממות. אז אסביר לך שוב.Adam כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:35אכתוב פעם שלישית, אם אתה מצליח לא להתחבר לקבוצה אך לייחל להצלחתה, לשמוח בניצחונותיה, להעצב בהפסדיה, אז אכן אין שום ספק באהדה שלך.טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:31איך הוא הגיע למסקנה שמי ש"לא מתחבר" הוא גם בהכרח אחד ש"לא בעד הצלחה"?oleg neduda כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:21
יש לך בעיה בהבנת הנקרא. הוא כתב (בצורה די ברורה, ככה שאני לא מבין למה אתה כל כך מתקשה להבין) שאדם שהוא לא בעד הצלחת קבוצה מסויימת, הוא לא אוהד שלה. מי שמאחל לקבוצה מסויימת להיכשל הוא בוודאי שלא אוהד שלה. מה לא נכון בזה? ואם זה נכון אז למה אתה ממשיך לשים לו בכוח מילים בפה?
מתנצל אם הנחתי בהתחלה הנחה שגויה שגרמה לך לאי נעימות, אך לא היה לי קל בדיון איתך.
אני כתבתי בסך הכל שיש האלפים שלא מעוניינים לבוא למשחקים של הפועל הנוכחית.
אתה הגבת ש"זה קורה שלאנשים יורדת האהדה".
מבחירת המילים שלך בתגובה הספיציפית הזו ניתן להסיק שאתה מניח שמי שלא מעוניין להגיע כיום למשחקים, הוא גם מישהו שלא מייחל להצלחת הקבוצה.
אז אבשר לך שלא כך.
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
הם עושים פה תורנויותjoshsoos כתב:אני מכיר איזה מישהו שקורא פה לאוהדים מכביסטים ושימון, יש מצב שגם אתה מכיר אותו?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 15:55אגרסיבי זה לכתוב למישהו שהוא לא אוהד הפועל בפורום הזה, למשל.
זה מה שאתה טוען לגבי אלפי אנשים.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1309 לייקים
אדם מגיע לך פרס ישראל על הסבלנות והרצינות שאתה עונה פה
נעביר בקשה רשמית לנשיא המדינה בהמשך
תיהיו יותר אדם
נעביר בקשה רשמית לנשיא המדינה בהמשך
תיהיו יותר אדם
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
מי שלא מעוניין לנהל דיון לא חייב להתחיל בו, אתה יודע.
הגבתי כך מכיוון שכך זה אצלי (ולדעתי גם אצל חבריי), כאשר יורד החיבור גם יורדת האהדה. אתה בישרת לי שאצלך (ולדעתך גם אצל אחרים) זה לא כך, ואמרתי כ-4 פעמים שאני מבין, ואפילו שמח, כי חבל לאבד אוהדים. אז נסכים על כך שאמן והפועל תנצח בכל משחק ותצליח לזכות בתארים העונה?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:44זו היתממות. אז אסביר לך שוב.Adam כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:35אכתוב פעם שלישית, אם אתה מצליח לא להתחבר לקבוצה אך לייחל להצלחתה, לשמוח בניצחונותיה, להעצב בהפסדיה, אז אכן אין שום ספק באהדה שלך.טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:31
איך הוא הגיע למסקנה שמי ש"לא מתחבר" הוא גם בהכרח אחד ש"לא בעד הצלחה"?
מבחירת המילים שלך בתגובה הספיציפית הזו ניתן להסיק שאתה מניח שמי שלא מעוניין להגיע כיום למשחקים, הוא גם מישהו שלא מייחל להצלחת הקבוצה.
אז אבשר לך שלא כך.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
אתה באיחור, הפוסט אוהדים אפילו כבר לא קוראים למשחק הערב דרביAdam כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:59הגבתי כך מכיוון שכך זה אצלי (ולדעתי גם אצל חבריי), כאשר יורד החיבור גם יורדת האהדה. אתה בישרת לי שאצלך (ולדעתך גם אצל אחרים) זה לא כך, ואמרתי כ-4 פעמים שאני מבין, ואפילו שמח, כי חבל לאבד אוהדים. אז נסכים על כך שאמן והפועל תנצח בכל משחק ותצליח לזכות בתארים העונה?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:44זו היתממות. אז אסביר לך שוב.Adam כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:35
אכתוב פעם שלישית, אם אתה מצליח לא להתחבר לקבוצה אך לייחל להצלחתה, לשמוח בניצחונותיה, להעצב בהפסדיה, אז אכן אין שום ספק באהדה שלך.
אז אבשר לך שלא כך.
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
יש דרבי עוד שלוש וחצי שעות, ותראו במה אתם מתעסקים…
- Red Wolf
- קיבל.ה 1309 לייקים
הרגע אמרו לך שלא קוראים לזה דרבי 
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 683 לייקים
מישהו יכול להגיד לי כמה אוהדים של מכבי וי-ם מגיעים למשחקים שלהם נגד כל ה״נס-ציונות״?
אם זה בכמויות שלנו, אז אני לא מבין את התלונות ש״אוהדים לא באים״.
אם זה קצת יותר מאיתנו, אז אפשר להבין (למכבי וי-ם יש קצת יותר מסורת בתור ״גדולות״ מאשר הפועל שזה יחסית חדש).
אם זה הרבה יותר מאיתנו (נגיד כפול ויותר) אז באמת יש פה בעיה.
אם זה קצת יותר מאיתנו, אז אפשר להבין (למכבי וי-ם יש קצת יותר מסורת בתור ״גדולות״ מאשר הפועל שזה יחסית חדש).
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
לירושלים היה השבוע משחק עם 1,900 אוהדים.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
הרמאים מביאים נגד הנס ציונות לדעתי 5500 כזה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑17 נובמבר 2025, 17:37 מישהו יכול להגיד לי כמה אוהדים של מכבי וי-ם מגיעים למשחקים שלהם נגד כל ה״נס-ציונות״?
ירושלים פחות.
אבל אצלינו, אם אתה יודע שאתה מביא למשחקים האלה בלחץ 2400, למה לא לשחק אותם בדרייב אין וזהו?
מזה התחיל כל הבלגאן.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
בחייאת הוא הסביר את עצמו שלוש פעמים מאז התגובה הראשונה. אתה לא חושב שהגיע הזמן להתייחס להסברים מאשר להודעה הראשונה שאולי נכתבה בצורה שהתפרשה לא נכון?טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:44זו היתממות. אז אסביר לך שוב.Adam כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:35אכתוב פעם שלישית, אם אתה מצליח לא להתחבר לקבוצה אך לייחל להצלחתה, לשמוח בניצחונותיה, להעצב בהפסדיה, אז אכן אין שום ספק באהדה שלך.טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 16:31
איך הוא הגיע למסקנה שמי ש"לא מתחבר" הוא גם בהכרח אחד ש"לא בעד הצלחה"?
אז אבשר לך שלא כך.
יאללה הביתה!!!
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 683 לייקים
אבל אתה מביא (לטענתך, כי אני לא באמת יודע) 2400 בלחץ בגלל סיטואציה מסוימת (חרם + אי מכירת כרטיסים למשחקים בודדים שזה לגמרי על ההנהלה וכו׳), זה לא באמת מייצג מצב נורמלי.טכנית לארז כתב:הרמאים מביאים נגד הנס ציונות לדעתי 5500 כזה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑17 נובמבר 2025, 17:37 מישהו יכול להגיד לי כמה אוהדים של מכבי וי-ם מגיעים למשחקים שלהם נגד כל ה״נס-ציונות״?
ירושלים פחות.
אבל אצלינו, אם אתה יודע שאתה מביא למשחקים האלה בלחץ 2400, למה לא לשחק אותם בדרייב אין וזהו?
מזה התחיל כל הבלגאן.
בלי חרם ועם מכירת כרטיסים נורמלית אני משוכנע שזה היה הרבה יותר מ-2400, כך שעדיין הדרייב-אין לא היה מספיק.
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
נגד רעננה, מכבי הביאו 2836 אוהדים ונגד קריית אתא (אומנם בגביע וינר) הם הביאו 1000 אבל אל תתן לעובדות להפריע לךטכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 18:35הרמאים מביאים נגד הנס ציונות לדעתי 5500 כזה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑17 נובמבר 2025, 17:37 מישהו יכול להגיד לי כמה אוהדים של מכבי וי-ם מגיעים למשחקים שלהם נגד כל ה״נס-ציונות״?
ירושלים פחות.
מזה התחיל כל הבלגאן.
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 288 לייקים
חייב להגיד מכל הסביבה שלי, כולם פשוט אנשים מושפעים, אנשים שלא היו הולכים ורואים משחקים כמעט רק פה ושם כבר פשוט מדקלמים מנטרות נגד עופר, עלאק מתלוננים שלא נותן לקנות כרטיס לדרבי כאילו אין אופציה למיני מנוי וכאילו הם הלכו למשחק אחד בחיים שלהם
- פוגודין
- קיבל.ה 206 לייקים
פשוט ככה?
ידוע לך למה?
מבחינתם אין פתרון למצב אלא רק שעופר יעזוב?
מה שכתבת כאן די חותם את הדיון.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
חייב להגיד שהם עשו עבודה טובה בלגרום לכולנו לחשוב שהולך להיות אולם חצי ריק
צבא בוטים שמגיב בהמוניו כנגד כל פוסט של המועדון, זה הזוי שהם קוראים לעצמם אוהדים
צבא בוטים שמגיב בהמוניו כנגד כל פוסט של המועדון, זה הזוי שהם קוראים לעצמם אוהדים
-
קובי
- קיבל.ה 439 לייקים
סוכן כאוס ומרעיל בארות כתב: ↑17 נובמבר 2025, 15:01 כמה אפשר לחזור על השקר הזה?
האולטראס לעולם לא אמרו שהם לא יחזרו למשחקים כל עוד עופר בקבוצה.

-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 721 לייקים
מאד עצוב אבל לפחות אפשר להפסיק עם הספקולציותקובי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 12:35סוכן כאוס ומרעיל בארות כתב: ↑17 נובמבר 2025, 15:01 כמה אפשר לחזור על השקר הזה?
האולטראס לעולם לא אמרו שהם לא יחזרו למשחקים כל עוד עופר בקבוצה.![]()
-
Niro
- קיבל.ה 1859 לייקים
קבלו במחיאות כפיים את חבר הועד המנהל לשעבר.
תנעלו כבר את האשכול המגוחך הזה.
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 439 לייקים
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1040 לייקים
פעם חשבתי שניתן לאחות את הקרע כי האמנתי שכל הצדדים רוצים בטובת הקבוצה
ככל שעובר הזמן התהום נפער ויש אנשים שלא מוכנים כבר לשים את טובת הקבוצה במקום הראשון
ככל שהקרע הזה גודל הדעות נהיות קיצוניות ואנשים מתבצרים בעמדתם ומסלימים את התגובות שלהם
בשורה התחתונה, רק הזמן יעזור
הזמן לא יעזור באיחוי הקרע אלא פשוט ככל שיעבור זמן יהיו אוהדים חדשים שמגיעים למשחקים עד שאלו שמחרימים כבר לא יהיו בתמונה בכלל
לא נראה עוד אולטראס ותרבות עידוד אולטראסית בכדורסל, לטוב ולרע
אני מוכן להבטיח לכם שאם בעוד 5 שנים מהיום אנחנו ממשיכים לשחק טוב באירופה, לוקחים אפילו כמה תארים מקומיים כבר אף אחד לא ידבר על אלו שמחרימים
ככל שעובר הזמן התהום נפער ויש אנשים שלא מוכנים כבר לשים את טובת הקבוצה במקום הראשון
ככל שהקרע הזה גודל הדעות נהיות קיצוניות ואנשים מתבצרים בעמדתם ומסלימים את התגובות שלהם
בשורה התחתונה, רק הזמן יעזור
הזמן לא יעזור באיחוי הקרע אלא פשוט ככל שיעבור זמן יהיו אוהדים חדשים שמגיעים למשחקים עד שאלו שמחרימים כבר לא יהיו בתמונה בכלל
לא נראה עוד אולטראס ותרבות עידוד אולטראסית בכדורסל, לטוב ולרע
אני מוכן להבטיח לכם שאם בעוד 5 שנים מהיום אנחנו ממשיכים לשחק טוב באירופה, לוקחים אפילו כמה תארים מקומיים כבר אף אחד לא ידבר על אלו שמחרימים
long live the zapta
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 721 לייקים
זה לא אולם
זה לא מנויים וכרטיסים בודדים
זה לא התנסחויות מטעם המועדון
על כל הדברים האלו אפשר להעיר, לבקר, לדרוש
מי שקובע שאנחנו מכבי באדום ומשתפים מבהיר שאין מומ ואין איחוי ואין פיוס. אנחנו הגורם הכי מתועב ושנוא מבחינתו.
המסר עבר
זה לא מנויים וכרטיסים בודדים
זה לא התנסחויות מטעם המועדון
על כל הדברים האלו אפשר להעיר, לבקר, לדרוש
מי שקובע שאנחנו מכבי באדום ומשתפים מבהיר שאין מומ ואין איחוי ואין פיוס. אנחנו הגורם הכי מתועב ושנוא מבחינתו.
המסר עבר
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
עבר רק עכשיו? עבר מזמן...
ממשתמש כאן שמכנה אנשים - בלי תגובת ההנהלה- מכביסטים, שימון ודוברי סיירת, למסרים דומים ברחבי הרשתות החברתיות, זה פשוט רק הולך ומחריף אחרי ערב מוצלח כמו אתמול, שאין לאנשי האידאה איך להתמודד איתו אז עוד טיפה מקצינים.
ממשתמש כאן שמכנה אנשים - בלי תגובת ההנהלה- מכביסטים, שימון ודוברי סיירת, למסרים דומים ברחבי הרשתות החברתיות, זה פשוט רק הולך ומחריף אחרי ערב מוצלח כמו אתמול, שאין לאנשי האידאה איך להתמודד איתו אז עוד טיפה מקצינים.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1812 לייקים
אתה מזכיר לי את הבדיחה על הילד החולה שעולה על האוטובוס ומקיא על הנהג....טכנית לארז כתב: ↑17 נובמבר 2025, 14:57 מי זה שלהם? של האלפים שלא מעוניינים לבוא למשחקים של הפועל הנוכחית, אבל כן היו מגיעים למשחקים של הפועל של עד לפני שנתיים?
כאשרה הנהג אומר לו "איכס יא מגעיל" הילד משיב ב"אני מגעיל תרטה איך אתה נראה"...
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
לא חושב שנתקלתי בבן אדם טיפש יותר מהפוליטי הזה.
בן אדם שמינף אירוע אלימות להפגין את הטמטום שלו בכל מקום אפשרי.
מעבר לזה שנראה שמדובר בחרא של בן אדם עם יכולת ורבלית מטונפת.
בן אדם שמינף אירוע אלימות להפגין את הטמטום שלו בכל מקום אפשרי.
מעבר לזה שנראה שמדובר בחרא של בן אדם עם יכולת ורבלית מטונפת.
יאללה הביתה!!!
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
אני מרגיש שהסיפור הזה עם הסוכה לא מקבל מספיק תשומת לב ברשתות האדומות
https://sports.walla.co.il/item/3795341
https://sports.walla.co.il/item/3795341
הצענו להם שכל משחק ביד אליהו, נרשום על הכרטיסים, למי שמפריע לו - מנוי חוץ, למרות שזה משחק בית. הצענו להם שנבנה בתוך היכל הספורט סוג של סוכה, שתורכב מכל הבדים שרק אפשר, כדי שהם ירגישו שהם לא באמת בתוך יד אליהו, אלא בתוך יציע עידוד נפרד
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- בונדר
- קיבל.ה 170 לייקים
והטירלול לרגע לא נגמרהפועל כתב: ↑19 נובמבר 2025, 11:12 אני מרגיש שהסיפור הזה עם הסוכה לא מקבל מספיק תשומת לב ברשתות האדומות
https://sports.walla.co.il/item/3795341הצענו להם שכל משחק ביד אליהו, נרשום על הכרטיסים, למי שמפריע לו - מנוי חוץ, למרות שזה משחק בית. הצענו להם שנבנה בתוך היכל הספורט סוג של סוכה, שתורכב מכל הבדים שרק אפשר, כדי שהם ירגישו שהם לא באמת בתוך יד אליהו, אלא בתוך יציע עידוד נפרד
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.