הפועל ביורוליג
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
קצת הסתבכת עם זה , בשביל מקום שישי צריך 60% הצלחה (בשלושת העונות שהבאת).
בשביל זה צריך בעונה של 38 משחקים 23 ניצחונות.
כרגע אנחנו על 78% אגב, שזה אחוזים של מקום ראשון.
מספר נוסף שאני עוקב אחריו, זה מתי יהיו לנו יותר נצחונות יורוליג ממכבי בשנתיים האחרונות.
בקצב הנוכחי, זה אמור לקרות בערך בינואר.
בשביל זה צריך בעונה של 38 משחקים 23 ניצחונות.
כרגע אנחנו על 78% אגב, שזה אחוזים של מקום ראשון.
מספר נוסף שאני עוקב אחריו, זה מתי יהיו לנו יותר נצחונות יורוליג ממכבי בשנתיים האחרונות.
בקצב הנוכחי, זה אמור לקרות בערך בינואר.
- De Niro
- קיבל.ה 934 לייקים
האם מקום בסדרות הפלייאוף של רבע הגמר בסיום הפליי אין (או לפני הפליי אין דרך מקומות 1 עד 6) מבטיח להפועל בוודאות עונה נוספת ביורוליג?
מקום 7 עד 8 בסיום העונה הסדירה לא מבטיח עונה נוספת , נכון?
תודה
מקום 7 עד 8 בסיום העונה הסדירה לא מבטיח עונה נוספת , נכון?
תודה
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
לא, צריך גם שמונאקו תדורג מתחתנו.
- De Niro
- קיבל.ה 934 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
האמת שקצת נמאס לחזור על זה.
הנה, שוב.
יש ביורוליג שתי קבוצות עם כרטיס ״יורוקאפ״ , בגדול זה מיועד לזוכת היורוקאפ והפיינלסטית.
במידה ואחת משתי הקבוצות לעיל מגיעה לפלייאוף, רק הזוכה תעלה.
במידה ושתי הקבוצות מגיעות לפליאוף, זאת מבינהן שתתודרג יותר גבוה תישאר.
כרגע מונאקו (שזכתה ביורוקאפ לפני חמש שנים ומאז היתה בפלייאוף כל שנה) ואנחנו הקבוצות ביורוליג על תקן יורוקאפ.
הנה, שוב.
יש ביורוליג שתי קבוצות עם כרטיס ״יורוקאפ״ , בגדול זה מיועד לזוכת היורוקאפ והפיינלסטית.
כרגע מונאקו (שזכתה ביורוקאפ לפני חמש שנים ומאז היתה בפלייאוף כל שנה) ואנחנו הקבוצות ביורוליג על תקן יורוקאפ.
- De Niro
- קיבל.ה 934 לייקים
תודה על ההסבר.מילפורד כתב: ↑07 נובמבר 2025, 21:01 האמת שקצת נמאס לחזור על זה.
הנה, שוב.
תדורג גבוה יותר לאחר סיום העונה הסדירה או לאחר סיום הפליי אין?
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
אחרי הפלייאין , השאלה היותר מעניינת היא, האם זה אחרי הפלייאוף?
ולזה אין לי תשובה ברורה.
ולזה אין לי תשובה ברורה.
- 7even
- קיבל.ה 3584 לייקים
שקדי בוואלה:
ארגון שחקני היורוליג וארגון מאמני היורוליג העבירו מסר בימים האחרונים שהם לא יתנגדו לחזרה לישראל. ב-4 בדצמבר זה יקרה
הנהלת היורוליג צפויה לקיים בימים הקרובים ישיבת עדכון, בה אחד הנושאים המרכזיים יהיו חזרת משחקי היורוליג לישראל בתחילת דצמבר - כפי שנקבע בישיבה הקודמת לפני מספר שבועות.
לאחרונה צצו קבוצות וגורמים שהביעו התנגדות למהלך, והיה חשש כי הן והם יצליחו לייצר רוב או התנגדות ודחייה של החזרה ארצה.
עם זאת, גורמים המקורבים להנהלת המפעל, סיפרו היום כי ארגון שחקני היורוליג וארגון מאמני היורוליג העבירו מסר בימים האחרונים שהם לא יתנגדו לחזרה לישראל - צעד שיקרב מאוד את חזרת המשחקים.
אם לא יהיה שינוי במהלך הישיבה הקרובה, הפועל תל אביב תארח את וילרבאן ב-4 בדצמבר ובאותו היום הפועל ירושלים תארח את ונציה במסגרת היורוקאפ
שבוע לאחר מכן מכבי תל אביב תארח את משחק הבית הראשון שלה, גם כן מול וילרבאן.
ארגון שחקני היורוליג וארגון מאמני היורוליג העבירו מסר בימים האחרונים שהם לא יתנגדו לחזרה לישראל. ב-4 בדצמבר זה יקרה
הנהלת היורוליג צפויה לקיים בימים הקרובים ישיבת עדכון, בה אחד הנושאים המרכזיים יהיו חזרת משחקי היורוליג לישראל בתחילת דצמבר - כפי שנקבע בישיבה הקודמת לפני מספר שבועות.
לאחרונה צצו קבוצות וגורמים שהביעו התנגדות למהלך, והיה חשש כי הן והם יצליחו לייצר רוב או התנגדות ודחייה של החזרה ארצה.
עם זאת, גורמים המקורבים להנהלת המפעל, סיפרו היום כי ארגון שחקני היורוליג וארגון מאמני היורוליג העבירו מסר בימים האחרונים שהם לא יתנגדו לחזרה לישראל - צעד שיקרב מאוד את חזרת המשחקים.
אם לא יהיה שינוי במהלך הישיבה הקרובה, הפועל תל אביב תארח את וילרבאן ב-4 בדצמבר ובאותו היום הפועל ירושלים תארח את ונציה במסגרת היורוקאפ
שבוע לאחר מכן מכבי תל אביב תארח את משחק הבית הראשון שלה, גם כן מול וילרבאן.
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
יו"ר אירגון מאמני היורוליג זה אחד בשם דימטריס איטודיס.
- בונדר
- קיבל.ה 170 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7415 לייקים
נראה לי ש-10 מחזורים זה זמן טוב לסיכום ביניים.
אז הפועל כמובן במקום הראשון עם מאזן 8-2. הפועל מובילה את היורוליג בנקודות (93.2 למשחק), מדד (104.6 למשחק), אחוזים מהקו (84.2 אחוז) ואחוזים מהשדה (52.3 אחוז). בנוסף, הפועל מקום שני באחוזים לשלוש (41 אחוז), מקום שני באחוזים לשתיים (59.7 אחוז), מקום רביעי בסלים לשתיים (22.8 למשחק) ומקום רביעי בחסימות (3.4 למשחק).
ברמה האינדיבידואלית מיציץ' מוביל אותנו בנקודות (14.9 למשחק) ובאסיסטים (3.9 למשחק), בראיינט במדד (19.6 למשחק) ובריבאונדים (5.8 למשחק), אוטורו בחסימות (1.2 למשחק) וג'ונס בחטיפות (1.2 למשחק).
עד סוף הסיבוב הראשון נשארו לנו 9 משחקים, כאשר 5 מתוכם קשים מאוד (פנר, פאו, הכוכב, ז'לגיריס וריאל), ועוד 4 סבירים (באיירן, וילרבאן, וירטוס ומילאנו). ממבט על לוח המשחקים נראה לי שאם נפסיד עוד 3 משחקים עד סוף הסיבוב זה יהיה הישג אדיר. ברור שבתחילת העונה היינו קונים גם 6 הפסדים בסיבוב הראשון, או אפילו, שומו שמיים, 7 הפסדים, אבל במצב הנוכחי זה כבר לא נראה כזה הישג גדול.
אז הפועל כמובן במקום הראשון עם מאזן 8-2. הפועל מובילה את היורוליג בנקודות (93.2 למשחק), מדד (104.6 למשחק), אחוזים מהקו (84.2 אחוז) ואחוזים מהשדה (52.3 אחוז). בנוסף, הפועל מקום שני באחוזים לשלוש (41 אחוז), מקום שני באחוזים לשתיים (59.7 אחוז), מקום רביעי בסלים לשתיים (22.8 למשחק) ומקום רביעי בחסימות (3.4 למשחק).
ברמה האינדיבידואלית מיציץ' מוביל אותנו בנקודות (14.9 למשחק) ובאסיסטים (3.9 למשחק), בראיינט במדד (19.6 למשחק) ובריבאונדים (5.8 למשחק), אוטורו בחסימות (1.2 למשחק) וג'ונס בחטיפות (1.2 למשחק).
עד סוף הסיבוב הראשון נשארו לנו 9 משחקים, כאשר 5 מתוכם קשים מאוד (פנר, פאו, הכוכב, ז'לגיריס וריאל), ועוד 4 סבירים (באיירן, וילרבאן, וירטוס ומילאנו). ממבט על לוח המשחקים נראה לי שאם נפסיד עוד 3 משחקים עד סוף הסיבוב זה יהיה הישג אדיר. ברור שבתחילת העונה היינו קונים גם 6 הפסדים בסיבוב הראשון, או אפילו, שומו שמיים, 7 הפסדים, אבל במצב הנוכחי זה כבר לא נראה כזה הישג גדול.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
תודה. שכחת לציין את הדבר החשוב ביותר שרק יקרה טפו טפו- החזרה הביתה. מקום ראשון ביורוליג בלי בית, פאקינג הישג.
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
3 מהמשחקים ״הקשים״ הם משחקי ביתהוקיץ' כתב:נראה לי ש-10 מחזורים זה זמן טוב לסיכום ביניים.
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
כרגע,כןרדנקו כתב:שניים. אלא אם אתה קורא לסופיה בית.
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 58 לייקים
למען ההגינות, גם נהנינו ממשחקי חוץ שהם לא באמת חוץ - ולנסיה (בלי קהל), דובאי, אפס (מגרש ניטרלי). גם היום, אבל זה יותר גבולי.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1014 לייקים
בדימוי למשחק הכדורסל,הוקיץ' כתב: ↑13 נובמבר 2025, 10:45 נראה לי ש-10 מחזורים זה זמן טוב לסיכום ביניים.
הסתיים "הרבע הראשון" ואנחנו מובילים.
מקווה שגם "ברבע השני" שמתחיל הערב, נוביל...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 258 לייקים
המיקרופון סובל הכל. כמה שנאה וחוסר פירגון זה
דוחה.
מי אלה בכלל?
יושב שם איזה שחקן עבר , מישהו מכיר או שמע עליו?
איזו התנשאות.
מעביר ביקורת כאילו הוא מינימום שלוש פעמים אלוף
אירופה. אני מתבייש .
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
גיל אמיתי אפילו עבר בהפועל שנה אחת.
- porthos
- קיבל.ה 215 לייקים
גם בפרקים הקודמים זה היה ככה, את הפרק הזה כבר לא שמעתי כי ראיתי את איך תיאר את הפרק הכתב גרוס בצוויצר.תעיף ליציע כתב: ↑15 נובמבר 2025, 08:53
המיקרופון סובל הכל. כמה שנאה וחוסר פירגון זה
דוחה.
מי אלה בכלל?
יושב שם איזה שחקן עבר , מישהו מכיר או שמע עליו?
איזו התנשאות.
מעביר ביקורת כאילו הוא מינימום שלוש פעמים אלוף
אירופה. אני מתבייש .
מלא צעקות, רהיטות 0 ומעט מאוד כדורסל.
גם ברק חקלאי נכנס באמא של איטודיס כי "הוא לא נותן כבוד לכדורסל הישראלי".
מדהים כמה מחכים לנו בפינה ועצוב כמה מהם אלו בכלל אוהדים שלנו.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 683 לייקים
״מחכים בפינה״ זה בול ההגדרה של כל המדינה הזאת לקריסה של הפועל. כל הקופמנים, המכביסטים והשונאים מבית עם שמפניות במקררים.
-
Segev
- קיבל.ה 488 לייקים
אגב, באותו תקנון כתוב שאפשר להיות כל כרטיס יורוקאפ לכל היותר שנתיים. מה שכאמור לא מנע ממונאקו להיות על הכרטיס הזה כבר חמש שנים… מפעל שכונהמילפורד כתב: ↑07 נובמבר 2025, 21:01 האמת שקצת נמאס לחזור על זה.
הנה, שוב.
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
זה קל.
אחרי שנתיים נותנים כרטיס חדש לעוד שנתיים, מה הבעיה?
אחרי שנתיים נותנים כרטיס חדש לעוד שנתיים, מה הבעיה?
-
beny
- קיבל.ה 270 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
לא מתקרב אפילו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 122 לייקים
למישהו יצא לרכוש כרטיס בנפרד שלא בחבילה למשחק יורוליג בסופיה? מחפש לקנות למשחק נגד ריאל מדריד.
אוהבים אותך כולם 
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
לפי מה שאמרו פה,המשחק לא יהיה בסופיה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:למישהו יצא לרכוש כרטיס בנפרד שלא בחבילה למשחק יורוליג בסופיה? מחפש לקנות למשחק נגד ריאל מדריד.
-
Matan
- קיבל.ה 111 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
כן, אני קניתי.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑16 נובמבר 2025, 17:54 למישהו יצא לרכוש כרטיס בנפרד שלא בחבילה למשחק יורוליג בסופיה? מחפש לקנות למשחק נגד ריאל מדריד.
כמו שנתי כתב, שים לב שהמשחק לא בסופיה אלא ב-Botevgrad
- porthos
- קיבל.ה 215 לייקים
שנה שעברו זכור לי שקניתי כרטיסים לחצי גמר נגד וולנסיה דרך לאן.
ב12.12 יש משחק של הפועל נגד בולוניה בבולוניה, למישהו יש מושג איך אני קונה כרטיסים למשחק הזה? (בהנחה שאני רוצה לשבת ביציע של הפועל)
ב12.12 יש משחק של הפועל נגד בולוניה בבולוניה, למישהו יש מושג איך אני קונה כרטיסים למשחק הזה? (בהנחה שאני רוצה לשבת ביציע של הפועל)
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
בולוניה לדעתי זה אולם סולד אאוט מנויים, לא נראה לי שישחררו כרטיסים להפועל.
תשאל אולי את מי שהשיג כרטיסים לאולימפיאקוס איך עושים את זה.
תשאל אולי את מי שהשיג כרטיסים לאולימפיאקוס איך עושים את זה.
-
Niro
- קיבל.ה 1859 לייקים
לאולימפיאקוס היה פה מישהו שסיפר שהוא עשה חבר מועדון ותהליך שלם כדי לקנות כרטיסים.
באולימפיאקוס לא היו כרטיסים לקהל חוץ.
אני קניתי דרך מכר יווני, על שם של קרוב משפחה שלו וישבתי ביציע יווני.
כדי לקנות היה צריך חבר מועדון שלהם, ואפליקצית ארנק יוונית.
קצת לפני תחילתה משחק הודיעו בקבוצת וואטסאפ שמשיקולי אבטחה, הקצו חלק קטן ביציע ומבקשים מאוהדי הפועל להגיע .
יגול להיות שבבולוניה זה אחרת.
אני קניתי דרך מכר יווני, על שם של קרוב משפחה שלו וישבתי ביציע יווני.
כדי לקנות היה צריך חבר מועדון שלהם, ואפליקצית ארנק יוונית.
קצת לפני תחילתה משחק הודיעו בקבוצת וואטסאפ שמשיקולי אבטחה, הקצו חלק קטן ביציע ומבקשים מאוהדי הפועל להגיע .
יגול להיות שבבולוניה זה אחרת.
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 122 לייקים
כן ראיתי.בני12 כתב: ↑16 נובמבר 2025, 18:47כן, אני קניתי.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑16 נובמבר 2025, 17:54 למישהו יצא לרכוש כרטיס בנפרד שלא בחבילה למשחק יורוליג בסופיה? מחפש לקנות למשחק נגד ריאל מדריד.
כמו שנתי כתב, שים לב שהמשחק לא בסופיה אלא ב-Botevgrad
שלחו לי לינק מהמועדון ורכשתי.
תודה
אוהבים אותך כולם 
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 1859 לייקים
כשאני רואה הודעות כאלו אני תוהה מה עשיתי רע שאכפת לי מהענף הביזארי הזה.
- porthos
- קיבל.ה 215 לייקים
אני חי בבולוניה, אלו דיבורים שמוכרים לי...
אכן זה היה נראה שהוא סולד אאוט למינויים אבל קיוויתי שיהיה כאן מישהו שיודע.
כנראה שאאלץ לשבת ביציע של בולוניה בדרך כזו או אחרת
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
ביורוליג אין דבר כזה "יציע" אורחת , החובה היא להעביר חמישים כרטיסים שלרוב נגמרים על אנשי צוות וקרובי משפחה של שחקנים.