מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1584 לייקים

joshsoos כתב: 16 נובמבר 2025, 20:01
אבו-דגל כתב: 16 נובמבר 2025, 18:21
Oferyy כתב: 16 נובמבר 2025, 00:45 שבוע טוב
בגדול יש לי הערה כללית שהגיע הזמן שיתייחסו עם קצת יותר כבוד להחלטות שהמועדון לוקח. לא שיש לנו יותר מדי ניסיון בניהול ספורט ולא שתמיד ההחלטות נכונות אבל תמיד יש מחשבה מאחורה.

לגבי המנויים נזכיר שאנחנו לא עובדים עם לאן משמע אין לנו היסטוריית רכישה. בנוסף אנחנו בעד לתעדף מנויים ופחות מעוניינים לבזבז מקום במנורה על אוהד שרוצה להגיע רק לדרבי.

ההחלטה הייתה לאפשר למנויים לקנות עד 2 כרטיסים - מונע הסתננות של אוהדי מכבי ונותן ערך למנוי
בנוסף מיני מנוי שמגלם ערך לא מועט - גם מקום בדרבי, גם עוד 3 משחקים לפי בחירה (למעט ירושלים וחולון) וגם אפשרות לכרטיסי חוץ.

המחשבה לגבי התמחור באה מתוך תפיסה שהליגה לא מאוד מעניינת כך ש 50% מערך המנוי יוחס לשאר המשחקים 25% לדרבי 15% לירושלים ו 10% לחולון

בנוסף נתחיל בקרוב למכור מנוי ליורוליג בלבד מה שינעל את אותו מקום בליגה עבור המיני מנוי

שיהיה לנו בהצלחה בשני קרב לא קל בלי שני ישראלים בכירים שלנו
אדם שמודיע שהוא אוהד קבוצה, הולך אחריה לכל מקום ואז מקבל ברקס מהקבוצה עצמה כי היא מתנהלת בצורה מבזה זה כואב! כשבן אדם רוצה לבוא לקנות כרטיס לדרבי ואתם אונסים אותו לעשות מנוי זה כואב.

זה נכון לגבי עופר ינאי שהלך מאהובת ליבו לקבוצה השנואה עליו ושפך עליה 200 מיליון שקל, אז תאמין לי שהבוז שאתה מקבל עכשיו ממכירת הכרטיסים זה לא רק כי מגיע לך, כי אשכרה אנחנו פגועים ממך, מכרת לנו שקרים ואתה ממשיך למכור שקרים, אהבה זה לא דבר שקונים בכסף זה אמון, איזה אמון בדיוק אתה חושב שיש לך שמקלדת אחת שלך מוציאה "חיילים בעלי היסטוריית רכישה" והמקלדת השניה שאין לכם היסטוריית רכישה בגלל הניתוק מלאן.

אין פראייר כמוך בכל עולם עופר, תאשים את צחי תאשים את שירי תאשים את מי שאתה רוצה, אנשים בסוף לא באים בגללך, לא בגלל שום דבר אחר וזה עלייך.
כמה כיף שכל מיני יצורים ראו את הפרסום של הפוסט, נזכרו שהפורום קיים ופשוט חייבים לבוא לכאן ולהקיא את דעתם, לפני שישובו להיעלם לתהומות הנשיה. מגעיל, ילדותי וצבוע.
נתראה ב2029 בהודעה המגוחכת הבאה שלך.
העקיצה לגבי מכבי אולי מיותרת
אבל בסה"כ הבנאדם כתב פה מדם ליבו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
shaharot
קיבל.ה  892 לייקים

איך אדם שהולך אחריה לכל מקום
לא מוכן לעשות מיני מנוי של 4 משחקים :)

שלא ישמע מדבריי, אני חושב שההתנהלות מאוד לא טובה עם הכרטיסים ואמרתי את זה כבר כמה פעמים.
אבל ההודעה הזאת היא סתם לשפוך רעל
joshsoos
קיבל.ה  824 לייקים

סומך כתב: 16 נובמבר 2025, 20:27
joshsoos כתב: 16 נובמבר 2025, 20:01
אבו-דגל כתב: 16 נובמבר 2025, 18:21

אדם שמודיע שהוא אוהד קבוצה, הולך אחריה לכל מקום ואז מקבל ברקס מהקבוצה עצמה כי היא מתנהלת בצורה מבזה זה כואב! כשבן אדם רוצה לבוא לקנות כרטיס לדרבי ואתם אונסים אותו לעשות מנוי זה כואב.

זה נכון לגבי עופר ינאי שהלך מאהובת ליבו לקבוצה השנואה עליו ושפך עליה 200 מיליון שקל, אז תאמין לי שהבוז שאתה מקבל עכשיו ממכירת הכרטיסים זה לא רק כי מגיע לך, כי אשכרה אנחנו פגועים ממך, מכרת לנו שקרים ואתה ממשיך למכור שקרים, אהבה זה לא דבר שקונים בכסף זה אמון, איזה אמון בדיוק אתה חושב שיש לך שמקלדת אחת שלך מוציאה "חיילים בעלי היסטוריית רכישה" והמקלדת השניה שאין לכם היסטוריית רכישה בגלל הניתוק מלאן.

אין פראייר כמוך בכל עולם עופר, תאשים את צחי תאשים את שירי תאשים את מי שאתה רוצה, אנשים בסוף לא באים בגללך, לא בגלל שום דבר אחר וזה עלייך.
כמה כיף שכל מיני יצורים ראו את הפרסום של הפוסט, נזכרו שהפורום קיים ופשוט חייבים לבוא לכאן ולהקיא את דעתם, לפני שישובו להיעלם לתהומות הנשיה. מגעיל, ילדותי וצבוע.
נתראה ב2029 בהודעה המגוחכת הבאה שלך.
העקיצה לגבי מכבי אולי מיותרת
אבל בסה"כ הבנאדם כתב פה מדם ליבו
הבן אדם כתב מדם ליבו גם ברחבי הרשתות החברתיות. כאן הוא לא כתב 4 שנים ופתאום נזכר כשראה את הפרסום על הפוסט, ובא מנטו רעל. זה פורום, לא פייסבוק או טוויטר שכל זב חוטם יכול להפציע, לירות חץ מורעל למטרה ולצאת, לפחות לא בלי לקבל תגובה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1584 לייקים

אני לא רואה פה חץ מורעל, אני קורא פה טקסט של אדם פגוע וכואב
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
איש גדול
קיבל.ה  346 לייקים

אוהד שבא פעם בכמה זמן לפורום כי הוא מרגיש שיש משהו על ליבו שבא לו לשפוך זה בזבוז.
קובי
קיבל.ה  437 לייקים

סומך כתב: 16 נובמבר 2025, 21:12 אני לא רואה פה חץ מורעל, אני קורא פה טקסט של אדם פגוע וכואב
בוא נעמיד דברים על דיוקם.
יש שתי קבוצות.

קבוצה אחת שתומכת מועדון וקבוצת כדורסל הנוכחית.
קבוצה שמסתכלת על הדברים הטובים והדברים הרעים.
קבוצה שיודעת לשבח את הדברים הטובים ולגנות את הדברים הרעים.

יש את הקבוצה השניה.
הפודלים של האולטראס והעמותה.
קבוצה שהיא נגד מועדון וקבוצת כדורסל הנוכחית.
אתה תשמע מהם רק ביקורת.
הם ישפכו קיתונות של שטנה על המועדון. חלקה מומצאת ומופרכת.
אין להם אף מילה טובה להגיד.
לא תמצא הודעת שמחה אחת שלהם כשהקבוצה מנצחת.
עד כדי כך הם הפודלים של האולטראס והעמותה שבזמן שהעמותה פעלה כנגד רצון החברים שלה וסירבה לכנס אותם ולקבל החלטות לא שמעת מהם מילה נגד.
בזמן שהעמותה סירבה להעביר את רשימת החברים בכל מיני אמתלות מגוכחות לא שמעת מהם מילה נגד.
בזמן שהעמותה הלינה שכר לא שמעת מהם מילה נגד.
עד כדי כך הם הפודלים הכנועים של אולטראס והעמותה.

הסיפור של העמותה והאולטראס דומה לסיפור של הקומוניזם.
משהו שהתחיל מרעיונות נפלאים וכבירים ועם קבלת הכח והשליטה הפך למשהו מושחת ומופקר.
לארגון שפועל כנגד החברים שלו.

אל תתבלבל.
אנשים פגועים וכואבים זו הקבוצה הראשונה.
הקבוצה השניה פועלת לשרוף את הבית על יושביו רק כי היא איבדה שליטה.
shaharot
קיבל.ה  892 לייקים

קובי כתב: 16 נובמבר 2025, 22:03
סומך כתב: 16 נובמבר 2025, 21:12 אני לא רואה פה חץ מורעל, אני קורא פה טקסט של אדם פגוע וכואב
יש שתי קבוצות.

יש את הקבוצה השניה.
אתה תשמע מהם רק ביקורת.
עד כדי כך הם הפודלים של האולטראס והעמותה שבזמן שהעמותה פעלה כנגד רצון החברים שלה וסירבה לכנס אותם ולקבל החלטות לא שמעת מהם מילה נגד.
בזמן שהעמותה סירבה להעביר את רשימת החברים בכל מיני אמתלות מגוכחות לא שמעת מהם מילה נגד.

משהו שהתחיל מרעיונות נפלאים וכבירים ועם קבלת הכח והשליטה הפך למשהו מושחת ומופקר.

אל תתבלבל.
כל מילה
ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

קובי כתב:
יש שתי קבוצות.

יש את הקבוצה השניה.
אתה תשמע מהם רק ביקורת.

אל תתבלבל.
איזה תגובה טובה ומדויקת, אולי הכי מדויקת פה בחצי שנה אחרונה
ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

f22 כתב:נראה שהמקורבים של מר עופר לא מתייחסים למשפט הבא פה "הליגה לא כל כך מעניינת"
הוא אמר הליגה לא מעניינת את הקהל, כי זו עובדה, הוא לא מגיע. גם בדרייב אין הייתי בעונות שלמות (לא משחקים) של 2000 איש באולם.
נראה לי שהוא חיזק את הפועל בקטנה (ואיזה זרים נרשמים למשחקים הגדולים בליגה ) כדי להראות שהליגה מעניינת אותו.
לגבי דרבי רק למנויים, בלי היסטוריית רכישה כל אחד פה היה עושה את זה. אם רמי עושה את זה כל המחרימים פה מנשקים לו את הרגליים.
אני קניתי שני כרטיסים למישהו שאני לא מכיר, ואכלתי סרט שזה מכביסט וביקשתי הוכחות. על שני כרטיסים.
אז הוא/ההנהלה על כמה אלפים ברור שיפחדו. הרי אם היה פותח לכולם והיינו רואים עוד 1000 צהובים במגרש, היו שוחטים אותו פה לא עם הסכין שווארמה הרגילה, אלא עם חרב יפנית.
מה שאני מתפלא זה שעוד עונים ברצינות לכל הטרלה של המחרימים. כמו עם החולצה הכתומה. זה הרי חסר סיכוי. אבל אוהדי הפועל אוהבים לעשות דברים לא הגיוניים.
האדום הצורר
קיבל.ה  750 לייקים

מי שמרגיש שהפכו את הקבוצה שלו למכבי 2 לא פגוע וכואב לדעתכם?
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  750 לייקים

ranjef כתב: 17 נובמבר 2025, 00:46
f22 כתב:נראה שהמקורבים של מר עופר לא מתייחסים למשפט הבא פה "הליגה לא כל כך מעניינת"
הוא אמר הליגה לא מעניינת את הקהל, כי זו עובדה, הוא לא מגיע. גם בדרייב אין הייתי בעונות שלמות (לא משחקים) של 2000 איש באולם.
נראה לי שהוא חיזק את הפועל בקטנה (ואיזה זרים נרשמים למשחקים הגדולים בליגה ) כדי להראות שהליגה מעניינת אותו.
לגבי דרבי רק למנויים, בלי היסטוריית רכישה כל אחד פה היה עושה את זה. אם רמי עושה את זה כל המחרימים פה מנשקים לו את הרגליים.
אני קניתי שני כרטיסים למישהו שאני לא מכיר, ואכלתי סרט שזה מכביסט וביקשתי הוכחות. על שני כרטיסים.
אז הוא/ההנהלה על כמה אלפים ברור שיפחדו. הרי אם היה פותח לכולם והיינו רואים עוד 1000 צהובים במגרש, היו שוחטים אותו פה לא עם הסכין שווארמה הרגילה, אלא עם חרב יפנית.
מה שאני מתפלא זה שעוד עונים ברצינות לכל הטרלה של המחרימים. כמו עם החולצה הכתומה. זה הרי חסר סיכוי. אבל אוהדי הפועל אוהבים לעשות דברים לא הגיוניים.
אבל יש היסטוריית רכישה
אינתי עומרי, הפועל.
ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

זה לא סביר שיש. אם אתה יודע אחרת תוכיח
red pepper
קיבל.ה  3 לייקים

ranjef כתב: 17 נובמבר 2025, 00:56 זה לא סביר שיש. אם אתה יודע אחרת תוכיח

נראה לי שהמועדון כבר הוכיח. או ששיקר אז
אדום ותיק
קיבל.ה  1012 לייקים

קובי כתב: 16 נובמבר 2025, 22:03 [
לא רק פועלת לשרוף את הבית, היא גם מרעילה בארות.
כשאני שומע ורואה נוער בגיל 13-15 אוהדי הפועל מוצהרים, שרים נגד ינאי ותולים מדבקות של "לא באים ליד אליהו". זה הרעלת נפשות!
"תודה" הצלחתם להרוס בסיס אוהדים שנבנה בעמל רב של 20 שנה. :cry: :cry: :cry:
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
האדום הצורר
קיבל.ה  750 לייקים

אדום ותיק כתב: 17 נובמבר 2025, 11:12
קובי כתב: 16 נובמבר 2025, 22:03 [
לא רק פועלת לשרוף את הבית, היא גם מרעילה בארות.
כשאני שומע ורואה נוער בגיל 13-15 אוהדי הפועל מוצהרים, שרים נגד ינאי ותולים מדבקות של "לא באים ליד אליהו". זה הרעלת נפשות!
"תודה" הצלחתם להרוס בסיס אוהדים שנבנה בעמל רב של 20 שנה. :cry: :cry: :cry:
שלא תדע, יש אנשים כל כך חולים שהם רושמים דברים כמו "מעוז הפשיזם הירושלמי", כאילו אנחנו לא כולנו עם אחד.
אינתי עומרי, הפועל.
ramig76
קיבל.ה  64 לייקים

קובי כתב: 16 נובמבר 2025, 22:03
יש שתי קבוצות.

יש את הקבוצה השניה.
אתה תשמע מהם רק ביקורת.

אל תתבלבל.
תגובה מדויקת! כל מילה..
אוהד כורסא
קיבל.ה  708 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 נובמבר 2025, 17:29 או באמת התגעגעתי לשיחות האלו מהעונה שעברה.
בהתחלה מי ששילם את המקדמה זה כאלה שבכלל לא מתכוונים לעשות מנוי ורק רוצים שנעבור ליד אליהו כדי שיהיה להם מקום במשחקים הגדולים, אחר כך כשהגענו ל-8000 מנויים סיפרו שאלה אנשים שבכלל אין להם כוונה להגיע ורק שומרים לעצמם מקום, אחר כך כשבמשחקים הגדולים יד אליהו התמלא סיפרו שזה כרטיסים שחילקו ואפילו ראיתי אנשים (שכמובן לא הגיעו בכלל) טוענים שהיו לא פחות מ-4000 אוהדי ירושלים בסדרה נגדם.
אין לי ספק שגם אם בשני האולם יהיו מלא יספרו סיפורים על כך שבקושי 3000 איש הגיעו והשאר זה מוזמנים. בסדר, שמענו עליכם.
צדקת. היה מפתיע מאוד.
אדום עד לגרדום
קיבל.ה  175 לייקים

היה היום אחלה אווירה ועידוד
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד :hapoel: תל אביב!
Nati
קיבל.ה  2417 לייקים

לא יגיעו 4 אלף
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  122 לייקים

אדום עד לגרדום כתב: 18 נובמבר 2025, 01:11 היה היום אחלה אווירה ועידוד
מסכים. מאמין גם שעם הזמן זה ילך וישתפר.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

"יהיו גג 4 אלף, אין קהל, קבוצה בלי חיבור"

תמונה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

נגמרו הספקולציות, יש 8-9 אלף אוהדי הפועל שרוצים לבוא , גם ליד אליהו.
כן או לא עופר, אולטראס מחרימים , שם הכל בצד, ״הציבור הגדול״ כמו שקראנו לזה, רוצה כדורסל טוב.

המנויים לליגה לא מספיק אטרקטיביים, אותי זה מבאס, אולי היה אפשר להמשיך לשחק ליגה בדרייב אין (למרות שמגיע לאלפי אוהדי הפועל לבוא לדרבי…).
יאללה , מפה קדימה בואו נתרכז כדורסל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  549 לייקים

Oferyy כתב: 16 נובמבר 2025, 00:45 שבוע טוב
בגדול יש לי הערה כללית שהגיע הזמן שיתייחסו עם קצת יותר כבוד להחלטות שהמועדון לוקח. לא שיש לנו יותר מדי ניסיון בניהול ספורט ולא שתמיד ההחלטות נכונות אבל תמיד יש מחשבה מאחורה.

לגבי המנויים נזכיר שאנחנו לא עובדים עם לאן משמע אין לנו היסטוריית רכישה. בנוסף אנחנו בעד לתעדף מנויים ופחות מעוניינים לבזבז מקום במנורה על אוהד שרוצה להגיע רק לדרבי.

ההחלטה הייתה לאפשר למנויים לקנות עד 2 כרטיסים - מונע הסתננות של אוהדי מכבי ונותן ערך למנוי
בנוסף מיני מנוי שמגלם ערך לא מועט - גם מקום בדרבי, גם עוד 3 משחקים לפי בחירה (למעט ירושלים וחולון) וגם אפשרות לכרטיסי חוץ.

המחשבה לגבי התמחור באה מתוך תפיסה שהליגה לא מאוד מעניינת כך ש 50% מערך המנוי יוחס לשאר המשחקים 25% לדרבי 15% לירושלים ו 10% לחולון

בנוסף נתחיל בקרוב למכור מנוי ליורוליג בלבד מה שינעל את אותו מקום בליגה עבור המיני מנוי

שיהיה לנו בהצלחה בשני קרב לא קל בלי שני ישראלים בכירים שלנו
אני כותב דווקא אחרי החגיגה מהדרבי, עם הרבה הוקרת תודה על הקבוצה שבנית (יחד עם הצוות) ועל זה שאיפשרת מצב שמביא כל כך הרבה קהל למשחק של הפועל, כדי שלא תחשוב שזה מגיע ממקום של אנטי, אלא ממקום של לרצות לשפר -
לא חושב שיש מקום לבקש יותר כבוד להחלטות של המועדון כי הן של המועדון, אני מאמין שביקורת (אם היא נעשית בצורה מכבדת) היא דבר מאוד חיובי.
אם יש החלטות שגויות של המועדון, צריך לבקר אותן, כדי שנתקן יחד.

כמו שאמרתי, אני שם המון דגש על מה שמביא המון קהל. אוהד שרוצה להגיע לדרבי, זה מדהים בעיני. אפשר וצריך אחרי זה לבוא ולמנף את זה לכך שיבוא עוד, ואז גם מנוי, אבל גם אם ירצה לבוא רק לדרבי, זה ממש לא ביזבוז. וזו אפילו אמירה שיש בה משהו קצת מעליב (וברור לי שזו לא כוונתך).
אבא שלי בא לדרבי היום אחרי שלא היה בדרבים בכדורסל כבר המון המון שנים, והוא בא בתשוקה. והקבוצה שאתה בנית עם שאר הצוות גרמה לזה לקרות, הביאה לו תשוקה לבוא לדרבי אחרי שלא היה לו את זה הרבה זמן.
אבל הוא לא היה עושה מנוי, כי הוא עוד לא בטוח שהוא יבוא עוד בהמשך. אולי עכשיו אחרי המשחק ירצה, אני מקווה, אבל נכון ללפני המשחק - הוא לא ידע להגיד את זה.
אז היה לו טוב, כי אנחנו מנויים ויכולנו לקנות לו כרטיס, אבל אם לא היינו, הוא לא היה קונה כרטיס. אני בטוח שיש עוד אנשים כמוהו, שלא היה להם ילדים עם מנויים. הם לא ביזבוז של מקום ביד אליהו.
ונכון, מי ש-*ממש* רוצה, ימצא מנוי לקנות דרכו, אבל הדגש הוא לא להגיע למי שרוצה לבוא, אלא להגיע למי שמתלבט אם לבוא ולהגיד כמה זה טוב, קל וזמין. ולגרום להם להתאהב מחדש (או בפעם הראשונה) בלראות את הקבוצה משחקת בלייב.
כי לגמרי יש במה להתאהב כאן, וצריך לאפשר את זה לכמה שיותר כדי שנוכל לצמוח יחד.

אני רוצה שכמה שיותר יגיעו. מנויים או כרטיסים - זה כלים, לא מטרה. המטרה זה להביא אוהדים, וכל אוהד שבא, במנוי, כרטיס או הזמנה, זה אף פעם לא ביזבוז, אלא הצלחה והזדמנות לצמיחה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  549 לייקים

מילפורד כתב: 18 נובמבר 2025, 01:50 נגמרו הספקולציות, יש 8-9 אלף אוהדי הפועל שרוצים לבוא , גם ליד אליהו.
כן או לא עופר, אולטראס מחרימים , שם הכל בצד, ״הציבור הגדול״ כמו שקראנו לזה, רוצה כדורסל טוב.

המנויים לליגה לא מספיק אטרקטיביים, אותי זה מבאס, אולי היה אפשר להמשיך לשחק ליגה בדרייב אין (למרות שמגיע לאלפי אוהדי הפועל לבוא לדרבי…).
יאללה , מפה קדימה בואו נתרכז כדורסל.
יש כאן משחק סכום אפס.
אפילו הכמות היחסית נמוכה של קהל ברוב משחקי הליגה היא כמות של למלא את הדרייב אין לגמרי.
וזה כשיש מנויים שלא מגיעים, וזה כשיש כמות לא קטנה שמחרימה או סתם הפסיקה לבוא.
או חוזרים לדרייב אין, אז כל אלו ירצו להגיע, ואז הדרייב אין לא מספיק גדול.

איך שלא מסובבים את זה, עם כמה שהדרייב אין הוא בית, הוא לא בית מספיק גדול. זה בית שמונע אקטיבית מאוהדים להגיע, וזה לא טוב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

שזה פחות או יותר מה שאמרתי, לא? או שרק רצית לחדד את דברי?
קובי
קיבל.ה  437 לייקים

ranjef כתב: 18 נובמבר 2025, 01:38 "יהיו גג 4 אלף, אין קהל, קבוצה בלי חיבור"

תמונה

תמונה
ofer23
קיבל.ה  102 לייקים

איש גדול כתב: 15 נובמבר 2025, 08:35
Nati כתב: 15 נובמבר 2025, 00:27
איש גדול כתב:זה ברור שאין שום בן אדם שבאמת רוצה להגיע ולא יגיע.
אבל יש אוהדים שאליהם היה צריך להגיע שזה לא ממש חשוב להם להגיע אבל אם היו נכנסים לאינסטגרם של הפועל ורואים בסטורי שיש דרבי עם לינק לכרטיס במחיר טוב היו נכנסים וקונים.
ואם הטענה היא שאפילו בדרך הזאת אי אפשר להביא עוד אוהדים ומה שנשאר לנו זה 4000 אוהדים לדרבי בית כשאנחנו קבוצת צמרת ביורוליג זה אומר הכל על המצב.
אתה באמת מאמין שיהיו רק 4000?
לתחושתי זה יהיה הסדר גודל כן
גג 5000
עם תחושות אי אפשר להתווכח
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4132 לייקים

איש גדול כתב:
איש גדול כתב:זה ברור שאין שום בן אדם שבאמת רוצה להגיע ולא יגיע.
אבל יש אוהדים שאליהם היה צריך להגיע שזה לא ממש חשוב להם להגיע אבל אם היו נכנסים לאינסטגרם של הפועל ורואים בסטורי שיש דרבי עם לינק לכרטיס במחיר טוב היו נכנסים וקונים.
ואם הטענה היא שאפילו בדרך הזאת אי אפשר להביא עוד אוהדים ומה שנשאר לנו זה 4000 אוהדים לדרבי בית כשאנחנו קבוצת צמרת ביורוליג זה אומר הכל על המצב.
גג 5000
הבעיה היתה במינונים

Sent from my 22101320G using Tapatalk

איש גדול
קיבל.ה  346 לייקים

ofer23 כתב: 18 נובמבר 2025, 08:01
גג 5000
שמח להודות שטעיתי
גם בכמות וגם באווירה שחשבתי שתהיה
מאוד מאוד הופתעתי
היה כיף
יהלום14אדום
קיבל.ה  1206 לייקים

גביזון כתב: 18 נובמבר 2025, 08:07
איש גדול כתב:
גג 5000
הבעיה היתה במינונים

התכוונת בבידודים
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

red in blood כתב: 18 נובמבר 2025, 02:11 כמו שאמרתי, אני שם המון דגש על מה שמביא המון קהל. אוהד שרוצה להגיע לדרבי, זה מדהים בעיני. אפשר וצריך אחרי זה לבוא ולמנף את זה לכך שיבוא עוד, ואז גם מנוי, אבל גם אם ירצה לבוא רק לדרבי, זה ממש לא ביזבוז. וזו אפילו אמירה שיש בה משהו קצת מעליב (וברור לי שזו לא כוונתך).
אבא שלי בא לדרבי היום אחרי שלא היה בדרבים בכדורסל כבר המון המון שנים, והוא בא בתשוקה. והקבוצה שאתה בנית עם שאר הצוות גרמה לזה לקרות, הביאה לו תשוקה לבוא לדרבי אחרי שלא היה לו את זה הרבה זמן.
אבל הוא לא היה עושה מנוי, כי הוא עוד לא בטוח שהוא יבוא עוד בהמשך. אולי עכשיו אחרי המשחק ירצה, אני מקווה, אבל נכון ללפני המשחק - הוא לא ידע להגיד את זה.
אז היה לו טוב, כי אנחנו מנויים ויכולנו לקנות לו כרטיס, אבל אם לא היינו, הוא לא היה קונה כרטיס. אני בטוח שיש עוד אנשים כמוהו, שלא היה להם ילדים עם מנויים. הם לא ביזבוז של מקום ביד אליהו.
ונכון, מי ש-*ממש* רוצה, ימצא מנוי לקנות דרכו, אבל הדגש הוא לא להגיע למי שרוצה לבוא, אלא להגיע למי שמתלבט אם לבוא ולהגיד כמה זה טוב, קל וזמין. ולגרום להם להתאהב מחדש (או בפעם הראשונה) בלראות את הקבוצה משחקת בלייב.
כי לגמרי יש במה להתאהב כאן, וצריך לאפשר את זה לכמה שיותר כדי שנוכל לצמוח יחד.

אני רוצה שכמה שיותר יגיעו. מנויים או כרטיסים - זה כלים, לא מטרה. המטרה זה להביא אוהדים, וכל אוהד שבא, במנוי, כרטיס או הזמנה, זה אף פעם לא ביזבוז, אלא הצלחה והזדמנות לצמיחה.
בסופו של דבר, במבחן התוצאה.
האולם היה מלא באוהדי הפועל (כולל אבא שלך, איזה כיף לו), ויותר מזה, יחסית מעט אוהדי מכבי הצליחו להשיג כרטיסים שהיו מיועדים להפועל, ולא בגלל שהם לא ניסו (ותודה ל@רדנקו שהפנה אחד כזה אלי ועזר לחדד את החושים הבלשיים של שנינו כדי למנוע ממנו גישה ל3 כרטיסים , לקח שלי, אם יש לכם ספק, לרוב חיפוש קל ברשתות חברתיות יגלה את האמת, ואם מבקשים ממכם לקנות כרטיסים ליציע שצמוד ליציע של אוהדי מכבי, תחשדו אקסטרה).

זה אכן מבאס שיש מצב שיש עוד אוהדי הפועל שרצו לבוא ואולי לא מצאו מנוי לקנות דרכו (מישהו אמר אולם של 16 אלף מקומות?) , אבל בשורה תחתונה, המנגנון הזה עבד ועמד במטרתו, אולם מלא באוהדי הפועל ככל האפשר (ספרו לי סיפורים עד מחר על מוזמנים, גם אם היו אלף מוזמנים, הם עמדו ושרו שירי הפועל עם כולם).

נ.ב הסירו דאגה מליבכם, כל מי שפנה אלי מהפורום בבקשת עזרה לרכישת כרטיסים או שקיבל ממני כרטיסים או שהסתדר בדרך אחרת, מי שהגיע אלי דרך ״חבר של חבר״ נבדק עד אשר הוכח שהוא אוהד מכבי ואני מקוה שהוא לא הצליח בדרך אחרת.
Adam
קיבל.ה  85 לייקים

איש גדול כתב: 18 נובמבר 2025, 08:19
ofer23 כתב: 18 נובמבר 2025, 08:01
גג 5000
שמח להודות שטעיתי
גם בכמות וגם באווירה שחשבתי שתהיה
מאוד מאוד הופתעתי
היה כיף
מודה ועוזב ירוחם, הודאה בטעות היא מעלה אשר יש הרבה אנשים שלא ניחנו בה.
איש גדול
קיבל.ה  346 לייקים

שמישהו בהפועל יתעורר
היו אתמול 8500 אוהדי הפועל שהיו במשחק ויצאו בתחושת היי
תנצלו את המומנטום
זה הזמן לצאת באיזה מבצע לדחוף עוד אנשים לעשות מנוי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

מי שלא עשה מנוי עד עכשיו כבר לא יעשה עכשיו כשהוא לא כולל דרבי בית.
אולי בודדים.
עוד שבועיים יורוליג בארץ (טפו טפו טפו) , שימכרו מנוי למשחקי יורוליג בלבד (אולי עם קדימות לכרטיסי פלייאוף בהמשך העונה).
shaharot
קיבל.ה  892 לייקים

מילפורד כתב: 18 נובמבר 2025, 13:20 מי שלא עשה מנוי עד עכשיו כבר לא יעשה עכשיו כשהוא לא כולל דרבי בית.
אולי בודדים.
עוד שבועיים יורוליג בארץ (טפו טפו טפו) , שימכרו מנוי למשחקי יורוליג בלבד (אולי עם קדימות לכרטיסי פלייאוף בהמשך העונה).
הולך לצאת מנויים ליורוליג בלבד
מנחש שזה יקרה שבוע הבא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2028 לייקים

אני חושב שנכון להיום, אין להפועל 10,000 איש שיקנו מנוי לכדורסל, ואני באמת חושב שזה היה נכון גם בלי הקרע בקהל.
זה נכון בגלל שיש כדורגל שמושך הרבה אנשים ולקנות מנויים לשני הענפים זה זה קודם כל יקר מדי יחד. בעיקר למשפחות. אני חושב שהרעיון של מיני מנוי הוא מצוין כדי לפתור את הענין הזה אבל היה צריך להציע אותו מוקדם יותר ולא כאפשרות היחידה לרכוש כרטיס לדרבי אם אין לך מנוי קודם. זה גם דורש ממך לשלם על משחקים שאין לך מושג מתי יהיו (מודה שאני לא יודע כל כך איך זה בכדורגל כי לשם אין לי מנוי) אפילו חודש לפני.
ברגע שאתה מודיע שלא תאפשר לאנשים להעביר ניקובים למי שאינו בן משפחה יותר מחמש פעמים בשנה, אתה גורם למי שזו בעיה קשה עבורו לוותר על מנוי שאולי היה קונה. אני ויתרתי בגלל זה על מנוי שני ואני יודע שיש רבים כמוני.
סיבה נוספת היא שכמו שעופר אמר בצדק, הליגה לא מעניינת את רוב האנשים שאינם חולי כדורסל כמוני וכמו חלק מהמשוגעים כאן, ומלבד המשחקים מול הקבוצות "הגדולות" - מכבי, ירושלים ואולי חולון, פשוט כי הפועל בשלוש רמות מעל כל הקבוצות האחרות, כל שאר המשחקים לא תחרותיים.
את רוב האנשים לא מענין לבוא לראות את המשחקים מול הקבוצות "הקטנות" והם לא ישלמו מחיר של מנוי לעונה שלמה רק בשביל להיות במשחקים "הגדולים".
ומהסיבה הזו אני חושב שגם אם היו נמכרים היום 10,000 מנויים, אני לא חושב שהיינו מביאים ליד אליהו יותר מ-4000 איש למשחקים האלה. זה המצב.
אצל מכבי ממה שאני מבין גם כשהאולם סולד אאוט הם מביאים במקסימום 6000 איש למשחקים האלה, וזה כי רוב המנויים שלהם זה לא קהל של כדורגל אלא רק של כדורסל.
אני מאמין שאם נמשיך להצליח ביורוליג ימכרו עוד מנויים ולא מעטים, ואם ניקח אליפות זה יביא עוד מנויים, אבל גם אם האולם יהיה סולד אאוט, הוא יהיה במקרה הטוב חצי ריק ברוב משחקי הליגה.
מוזמנים לשנות את דעתי.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 18 נובמבר 2025, 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
joshsoos
קיבל.ה  824 לייקים

יצאו ליורוליג, יחכו להודעה הרשמית שחוזרים שאמורה לצאת אחרי הביקור של מנכל היורוליג השבוע ( עופר אמר שאולי יהיה עיכוב וגם נרמז שאולי משחקים נגד הטורקיות ודובאי לא יהיו פה )
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

איפה אמר/רמז משהו כזה?
בני12
קיבל.ה  2223 לייקים

מילפורד כתב: 18 נובמבר 2025, 14:18 איפה אמר/רמז משהו כזה?
אמר את זה בראיון אחרי המשחק
אמר שהיורוליג יכריח את כל הקבוצות לבוא חוץ ממקרים מיוחדים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4132 לייקים

למה לעזאזל שהטורקיות ודובאי לא ישחקו פה?? את דובאי יקבלו כמו כל קבוצה, ואם היו להם אוהדים מקומיים שהיו מגיעים לארץ היינו מקבלים אותם בזרועות פתוחות ובחמימות.
הטורקיות יקבלו אולי קצת יותר בוז אם בכלל, תכלס גם זה לא נראה לי, וזהו.
היחיד שאני אישית אשכרה חם עליו הוא פדרו הבכיין השרמיט מאמן ולנסיה.

שליחת תגובה