כל הרביעיה שסימה את המשחק הראתה שניתן לתת לה לשחק גם כשהמשחק חיי. גם אם לא כל ה רביעיה ביחד
אני אוהב את בר ולמרות זאת אני לא חושב שהוא יכול לתרום לנו במשחקים שעדיין חיים מול רוב הליגה.
גיא לעומת זאת אני חושב שלא תמיד הוא יוכל לתרום לנו אבל שם יש יותר על מה לדבר. אניס אני בכלל לא מבין למה הוא בתחתית הרוטציה
התקפה מפלצתית, אבל לא הייתה שם הגנה הערב. קיבלנו מלא סלים קלילים. חדירות שאף אחד לא הפריע להן. פשוט סמכנו (בצדק, מסתבר), שההתקפה שלנו תשמיד אותם. הגנה קצת יותר מחויבת, והמשחק הזה נגמר במחצית.
אחלה אניס - בשני צדי המשחק. מקווה שיקבל יותר קרדיט, כרגע אני לגמרי מעדיף אותו על מיציץ'.
גם פלטין היה בסדר גמור - והראה מבחינתי שהוא שווה דקות ביורוליג (בהדרגה).
גם בר היה בסדר גמור, ושמח בשבילו שקיבל קרדיט.
Niro כתב: ↑11 נובמבר 2025, 23:40
תשתדלו לא להתרגל ולקחת כמובן מאליו את היכולת הזאת והסגל המפלצתי הזה.
אני מצפה ששנה הבאה יהיה לנו סגל הרבה יותר טוב.
אם אנחנו רוצים ברצינות להיכנס לNBA, זה לא מספיק.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מה שהיה טוב מאוד ומעודד הוא השליטה בריבאונד. נכון שזו באסקוניה, אבל ריבאונד זה גם והרבה עניין של רצון והשחקנים ציינו בראיונות אחרי המשחק את המוטיבציה להילחם בכל אספקט. כשרון יש בטונות, ככל שהאסל יהיה גם כזה מצבנו יהיה מעולה ( ומה שהיה פחות נגד ירושלים )
משחק מהנה אתמול בגלל ההתקפה המשובחת, אבל תכלס הביזיון בהגנה נמשך וזה מדאיג אותי.
לא נגיע לשום הישג העונה אם נמשיך לשחק הגנה רק רבע אחד מכל המשחק. זה פשוט לא יספיק בשלבי הכרעה מול קבוצות יותר קשוחות.
ההגנה אתמול במחצית הראשונה הייתה המשך ישיר של המשחקים הקודמים (ירושלים, דובאי, ועוד). אי אפשר לספוג 50 נק' במחצית ככה, אין שום הגנה קבוצתית, הכל פרוץ. מזל שהיה ריבאונד התקפה אפקטיבי.
במחצית השניה ויינרייט ובראיינט התעוררו הגנתית ויחד עם מלקולם סחבו אותנו (מבחינה הגנתית) קדימה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
הסכמתי באופן כללי שאניס חייב להכנס לרוטציה
אתמול כולם היו טובים
כשגונס ומיציץ לא טובים, בהחלט.
אבל בקרוב אינשאללה נקבל את ים ( עכשיו אומרים תחילת דצמבר ) ואז הכל ישתנה ממילא, כי גם ג'ונס וגם אניס לא טובים/יציבים מספיק לרמות הגבוהות
קפטן ג'ק כתב: ↑12 נובמבר 2025, 08:32
משחק מהנה אתמול בגלל ההתקפה המשובחת, אבל תכלס הביזיון בהגנה נמשך וזה מדאיג אותי.
לא נגיע לשום הישג העונה אם נמשיך לשחק הגנה רק רבע אחד מכל המשחק. זה פשוט לא יספיק בשלבי הכרעה מול קבוצות יותר קשוחות.
ההגנה אתמול במחצית הראשונה הייתה המשך ישיר של המשחקים הקודמים (ירושלים, דובאי, ועוד). אי אפשר לספוג 50 נק' במחצית ככה, אין שום הגנה קבוצתית, הכל פרוץ. מזל שהיה ריבאונד התקפה אפקטיבי.
במחצית השניה ויינרייט ובראיינט התעוררו הגנתית ויחד עם מלקולם סחבו אותנו (מבחינה הגנתית) קדימה.
סוף סוף איטודיס הבין שאם מיציץ לא מספיק טוב, אפשר להושיבו לדקות ארוכות ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
איש גדול כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:05
הרישום של אודיאסי מטומטם ברמות שקשה להסביר.
אבל הוא כבר נעשה ואין מה לעשות
בסיטואציה הנוכחית אני דווקא הייתי שומר את הרישום של אוטורו.
אני גם ככה לא בטוח שהוא עדיף על מוטלי
אולי בהמשך אם נצליח להנחית 4 זה יהיה יותר חשוב מרישום של אוטורו
לא מסכים אתך.
חשבתי ככה בהתחלה אבל הבנתי את ההיגיון.
המטרה של הרישומים שלו ושל אניס לדעתי היתה לשמור אותם עם כושר משחק כדי שאם יצטרכו אותם ביורוליג הם יוכלו לתפקד.
מי שלדעתי הרישום שלו היה מיותר הוא דווקא איש.
אני יכול להסכים איתך עכשיו כי איטודיס שינה את החמישיה ופותח ביורוליג עם מוטלי ואוטורו ביחד.
ואז יש חשיבות לאודיאסי
עד לפני שבועיים שלוש אודיאסי לא שיחק כמעט ביורוליג.
בכל מקרה הדיעה שלי עדין היא שהיה צריך לשמור רישום של זר אחד להמשך העונה לכל מקרה שלא יהיה (החתמה של 4 ברמה או פציעה כזאת או אחרת).
El dudernio כתב: ↑11 נובמבר 2025, 23:06
12 השחקנים שנרשמו לקחו חלק וקלעו.
אודיאסי עם 21 דקות
בר עם 3 דק, 3 נק ואס'.
גיא עם 5 דק' 3 נק' 2 רב' ואס'.
אניס בכלל עם תצוגת סטף ב 6 דק' משחק.
יש סגל עמוק ואם רק נדע להשתמש בו השמים הם הגבול
נכון!
בהינתן היעד המרכזי שהוצב לאיטודיס להבטיח השתתפות בשנה הבאה, הוא משחק בהרכבים שמבטיחים לו את העמידה ביעד.
ככל שירבו ניצחונות ביורוליג, בצרוף משחק כמו אמש, הוא רוכש יותר בטחון בשחקנים והוא ישתף יותר ויותר את הסגל. סנונית ראשונה אודייסי שקיבל אתמול 21 דקות למרות שאוטורו ומוטלי היו טובים קלעו ולא היו בבעיית עבירות, והחזיר ביכולת טובה.
צריך סבלנות ונראה לאט לאט שהוא ישלב יותר שחקנים!
איש גדול כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:05
הרישום של אודיאסי מטומטם ברמות שקשה להסביר.
אבל הוא כבר נעשה ואין מה לעשות
בסיטואציה הנוכחית אני דווקא הייתי שומר את הרישום של אוטורו.
אני גם ככה לא בטוח שהוא עדיף על מוטלי
אולי בהמשך אם נצליח להנחית 4 זה יהיה יותר חשוב מרישום של אוטורו
לא מסכים אתך.
חשבתי ככה בהתחלה אבל הבנתי את ההיגיון.
המטרה של הרישומים שלו ושל אניס לדעתי היתה לשמור אותם עם כושר משחק כדי שאם יצטרכו אותם ביורוליג הם יוכלו לתפקד.
מי שלדעתי הרישום שלו היה מיותר הוא דווקא איש.
אני יכול להסכים איתך עכשיו כי איטודיס שינה את החמישיה ופותח ביורוליג עם מוטלי ואוטורו ביחד.
ואז יש חשיבות לאודיאסי
עד לפני שבועיים שלוש אודיאסי לא שיחק כמעט ביורוליג.
בכל מקרה הדיעה שלי עדין היא שהיה צריך לשמור רישום של זר אחד להמשך העונה לכל מקרה שלא יהיה (החתמה של 4 ברמה או פציעה כזאת או אחרת).
נכון אבל עדיין - אם אחד מהם נפצע אתה נשאר עם גבוה אחד ועם איש.
אתה חייב לשמור על אודיאסי בכושר משחק.
הרישום של אניס יחד עם ג'ונס פחות ברור, כי יש לך שני רכזים וגם בראיינט יכול לשחק רכז ביורוליג.
ג'ונס לטעמי בכלל לא היה צריך להרשם בליגה. מיותר לחלוטין.
לפחות לא עד הדרבי וגם זה רק במקרה שבו מיציץ לא היה בכושר.
למה צריך לרשום את ג'ונס בליגה כשהוא משחק כל הזמן ביורוליג ודווקא במשחקים הגדולים בליגה לא תרשום אותו.
שחקנו מצויין על היתרונות שלנו מול הגארדים הנמוכים שלהם וגם בצבע , לא זכורה לי שליטה כזאת בריבאונד התקפה. היכולת ההתקפית שלנו מדהימה וזה כמעט ללא נקודות במתפרצות.
ההגנה שלנו רעה ככלל ומיציץ בפרט. באליפות הוא היה לגמרי לא בכושר אבל לא חושב שהוא היה כל כך פגיע הגנתית .
לא נראה לי שהיינו בשיעור בוא לימדו שאליפויות לוקחים דרך ההגנה, זה מפתיע כי שנה שעברה שחקנים שלא שמרו טוב(ערך רגלנד) לא היו נספרים.
רדנקו כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:52
דרך אגב - בדקות הראשונות של המשחק מיציץ דווקא ניסה לשמור להפתעתי.
יש הבדל גדול בין "ניסה" ובין"שמר".
את מיציץ לא הביאו לעשות עצירות בהגנה. אבל מרגע שהוא הופך לדלת הכניסה לסל, ויש מי שנותן את התרומה ההתקפית במקומו, החילוף שלו מתבקש.