שאר הליגה 25/26
המציאות
מטרה מוכרזת - מקום 7 (חצי עליון של הטבלה לזכרוני נאמר באופן מפורש)
מטרה ראלית - מקום 5-6
מטרה שאפתנית מאד - מקום 4
מקום 4 זה לנו כמו שאליפות זה לבית״ר הנוכחית.
לדעתי כל דבר אחר שמישהו פה דמיין זה חלומות נחמדים מאד אבל לא תואמים מציאות
וממקום 7 ומעלה פרימור וברדה ישמרו על המקום עבודה שלהם בוודאות (וגם מקום 7 תיאורטי במידה ולא היו עונשים יתפוס במקרה הזה, ולא שאני חושב שבהכרח יפרדו מהם אם גם לא נגיע לה, תלוי מה היה בדרך).
מטרה ראלית - מקום 5-6
וממקום 7 ומעלה פרימור וברדה ישמרו על המקום עבודה שלהם בוודאות (וגם מקום 7 תיאורטי במידה ולא היו עונשים יתפוס במקרה הזה, ולא שאני חושב שבהכרח יפרדו מהם אם גם לא נגיע לה, תלוי מה היה בדרך).
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
לא יודע אם זה אפשרי בכלל להביא ואם הוא מתאים לנו, אבל מה אומרים על אוגריסה (החלוץ של ק״ש)?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
שאם כבר מביאים חלוץ אז אפשר, צריך וחובה להביא משהו יותר טוב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 נובמבר 2025, 18:31 לא יודע אם זה אפשרי בכלל להביא ואם הוא מתאים לנו, אבל מה אומרים על אוגריסה (החלוץ של ק״ש)?
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1711 לייקים
הסגל שלנו מספיק טוב וחזק לרוץ למעלה.מינה כתב:המציאות
מטרה ראלית - מקום 5-6
אתה באמת חושב שהסגל של מכבי נתניה/ הפועל חיפה/ אשדוד יותר טוב משלנו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
כל מה שהוא כתב נכון, חוץ מזה שזה לא פליאוף תחתון.redrony כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:02הבנייה סבירה לגמרי, בטח לא צועקת פלייאוף תחתון ולא שווה את זה.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:47 לכתוב שבגלל שזו עונה ראשונה בליגת העל אחרי שעלינו מהלאומית אז צריך להנמיך ציפיות זה האם אמא של דיסוננס קוגניטיבי
הקבוצה הזו מקרטעת כי הבניה שלה צועקת פלייאוף תחתון
לפתוח עונה בלי מגן ימני
לפתוח עונה בלי חלוץ מוכח עם נסיון ועם נער בן 18 בלי טיפת נסיון ובמחיר אסטרונומי שחיסל את שארית התקציב
לפתוח עונה בלי קשר 10
להביא שחקן עלאק קשר 10 שבעצם המיקום שלו הוא על המיקום של שחקן מוכח פותח והם דורכים אחד על השני
מאמן עם אפס עקומת למידה שבכל משחק פותח עם הרכב הזוי ועושה חילופים רק אחרי 2/3 משחק כשחלק מהחילופים בכלל לא נכונים
אלו הסיבות שהקבוצה מקרטעת
זו בניה שצועקת פלייאוף תחתון
הסגל שנבנה בסדר גמור וצריך כמה שיפורים. הבעיה היא כרגע הצורת משחק. הפועל כרגע פחות טובים וזה לא בגלל מגן ימני או חלוץ
האם הסגלים שלהם יותר טובים משל מכבי חיפה?Asafasraf כתב: ↑10 נובמבר 2025, 18:44הסגל שלנו מספיק טוב וחזק לרוץ למעלה.מינה כתב:המציאות
מטרה ראלית - מקום 5-6
אתה באמת חושב שהסגל של מכבי נתניה/ הפועל חיפה/ אשדוד יותר טוב משלנו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הליגה ארוכה וזה יותר מרק סגל על הנייר. כל שנה יש קבוצות לא מהגדולות שתופסות מומנטום ומפתיעות. ומכבי חיפה בעצמה עוד יכולה לחזור למעלה.
יציבות, מומנטום, עומק, התמודדות עם פציעות והרחקות, מזל - צריך הכל מהכל בשביל להיות ולהשאר למעלה ולצפות את זה מקבוצה שנבנתה כל כולנ בחלון אחד זה לא סביר
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
יש לנו בעיה עם זה של5-6 שחקני הרכב שלנו אין תחליף.
שני הבלמים, שני הקשרים, פיבן מגן ימני יחיד בסגל, וגם דאפה כשירד ביכולתו אנחנו רואים את ההשפעה של זה.
זה אכן סגל קצר. מאיימבו בחוץ אז עולים עם מורגן. פיבן פצוע אז מתחילים לעשות מיש מש ואולי לשחק עם 3 בלמים בדרבי.
שני הבלמים, שני הקשרים, פיבן מגן ימני יחיד בסגל, וגם דאפה כשירד ביכולתו אנחנו רואים את ההשפעה של זה.
זה אכן סגל קצר. מאיימבו בחוץ אז עולים עם מורגן. פיבן פצוע אז מתחילים לעשות מיש מש ואולי לשחק עם 3 בלמים בדרבי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
מקווה שיש כבר חלוץ טוב שקרוב לסגירה/סגור אצלנו.רדפוקס כתב:שאם כבר מביאים חלוץ אז אפשר, צריך וחובה להביא משהו יותר טוב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 נובמבר 2025, 18:31 לא יודע אם זה אפשרי בכלל להביא ואם הוא מתאים לנו, אבל מה אומרים על אוגריסה (החלוץ של ק״ש)?
וכמובן מגן ימני.
-
איל
- קיבל.ה 148 לייקים
איבדתם פרופורציות , אם לא 2 נקודות שהלכו פארש אנחנו במקום 5 פער של 3 נקודות ממקום שלישי וזה בלי המשחק שהפסדנו בבית הדין .
אני אופטימי להמשך יש חומר טוב וכשרוני , תכניסו אנרגיות חיוביות שיעברו גם לשחקנים .
אני אופטימי להמשך יש חומר טוב וכשרוני , תכניסו אנרגיות חיוביות שיעברו גם לשחקנים .
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2820 לייקים
ראיתי עכשיו לקט טעויות של רז שלמה , לא ברור לא רק איך הוא נהיה שחקן הרכב אצלהם ושחקן נבחרת אלא איך לעזאזל הבנאדם הזה מתפרנס מכדורגל בכלל
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 599 לייקים
הפועל של תחילת העונה קבוצה שווה ואפילו יותר טובה מביתר.
וגם מחיפה וגם מנתניה
הכל תלוי איזה הפועל נראה עד סוף הסיבוב, מה שישפיע מאוד על ינואר וכמובן שאר בעונה
וגם מחיפה וגם מנתניה
הכל תלוי איזה הפועל נראה עד סוף הסיבוב, מה שישפיע מאוד על ינואר וכמובן שאר בעונה
- Hapolo
- קיבל.ה 925 לייקים
נראה לי שעפת קצת גבוה מדי (כמו עוד הרבה )על סמך 2 וחצי משחקים במחזורים הראשונים בלי קשר לזה שאנחנו ניצחנו את אשדוד וביתר את מכבי באותה תוצאהאנחנו בתהליך כתב: ↑10 נובמבר 2025, 22:28 הפועל של תחילת העונה קבוצה שווה ואפילו יותר טובה מביתר.
וגם מחיפה וגם מנתניה
רדיוס לבית"ר!
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 750 לייקים
5 מחזורים ראשונים + 4 משחקים של גביע הטוטו שהביאו אותנו לגמר + הבנה של איכות השחקנים שהגיעו לכאן ואיכות המאמן, מספיקים להעריך שהפועל בהחלט יכולה להשיג מקום 4 ומעלה העונה. גם ההפסדים בבאר שבע ונתניה נבעו הרבה מטעויות שיפוט, ובדרבי שדדו אותנו. דווקא נראה לי שמי שפתאום טוען שמקום 7 זה מקום ריאלי הוא זה שעושה הערכת חסר.
אינתי עומרי, הפועל.
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
מחיפה ונתניה לא קשה להיות קבוצה טובה יותר... מביתר אנחנו לא קבוצה יותר טובה, מחצית אחת נורמלית בשני משחקים שיחקנו נגדם ונזקקנו למזל לנצח. נתנו ממש משחק טוב אחד באשדוד, בו עלינו עם ההרכב הכי טוב נכון לאותו רגע ( אילוצים של פיבן וסילבה ) ושני השחקנים הכי טובים שלנו נתנו הצגה. נגד הפועל חיפה אותו הרכב היה סביר, ואז הגיעה הפועל באר שבע ומהמחצית השניה שם ועד היום ברדה חזר לשטויות שלו. מספיק שיחזור לאותו הרכב רק עם לואיזה במקום סילבה ויש סיכוי שנתחיל להראות נורמלי, לפחות עד שיגיע ינואר ויביא איתו לפחות מגן ימני ( כי החלפה של סילבה ופלקאו לא ריאלית לצערי )אנחנו בתהליך כתב: ↑10 נובמבר 2025, 22:28 הפועל של תחילת העונה קבוצה שווה ואפילו יותר טובה מביתר.
וגם מחיפה וגם מנתניה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
הסיכוי היחיד שלנו להשיג מקום 4 זה אם מכבי חיפה לא תתעורר (להערכתי אחרי שהם ינצחו אותנו כמיטב המסורת הם יחזרו לתלם) + שאנחנו נראה כמו קבוצת כדורגל (רחוקים משם כרגע).האדום הצורר כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:37 5 מחזורים ראשונים + 4 משחקים של גביע הטוטו שהביאו אותנו לגמר + הבנה של איכות השחקנים שהגיעו לכאן ואיכות המאמן, מספיקים להעריך שהפועל בהחלט יכולה להשיג מקום 4 ומעלה העונה. גם ההפסדים בבאר שבע ונתניה נבעו הרבה מטעויות שיפוט, ובדרבי שדדו אותנו. דווקא נראה לי שמי שפתאום טוען שמקום 7 זה מקום ריאלי הוא זה שעושה הערכת חסר.
אנחנו לא קרובים לרמה של שלושת הראשונות וגם לא נהיה העונה.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 750 לייקים
ניצחנו את בית"ר ממש לאחרונה במשחק שהיינו בו ראויים לניצחון. וגם את ב"ש ניצחנו בחוץ העונה. את מכבי לא התאפשר לנו לנצח בגלל השוד.
אינתי עומרי, הפועל.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
לא מתווכח על זה שיש בעיות. אני עדיין חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר מבחינת הכדורגל. אני בכלל לא מתייחס למיקום ונקודות כי זה לא מעניין. כל מי שכותב פה שאנחנו עם ככה וככה נקודות צריך להסתכל קודם כל על איך הקבוצה משחקת. 8 משחקים ראשונים הם היו בסדר גמור (פה פחות פה יותר - אבל הכיוון היה כדורגל נכון). בשלושת המשחקים האחרונים (כולל הטוטו) זה מתחת לכל ביקורת וכמו שמישהו כתב פה מה שמטריד זה שהמאמן לא עושה רושם שמבין או מתחשק לו לפתור את הבעיהjoshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 19:45כל מה שהוא כתב נכון, חוץ מזה שזה לא פליאוף תחתון.redrony כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:02הבנייה סבירה לגמרי, בטח לא צועקת פלייאוף תחתון ולא שווה את זה.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:47 לכתוב שבגלל שזו עונה ראשונה בליגת העל אחרי שעלינו מהלאומית אז צריך להנמיך ציפיות זה האם אמא של דיסוננס קוגניטיבי
הקבוצה הזו מקרטעת כי הבניה שלה צועקת פלייאוף תחתון
לפתוח עונה בלי מגן ימני
לפתוח עונה בלי חלוץ מוכח עם נסיון ועם נער בן 18 בלי טיפת נסיון ובמחיר אסטרונומי שחיסל את שארית התקציב
לפתוח עונה בלי קשר 10
להביא שחקן עלאק קשר 10 שבעצם המיקום שלו הוא על המיקום של שחקן מוכח פותח והם דורכים אחד על השני
מאמן עם אפס עקומת למידה שבכל משחק פותח עם הרכב הזוי ועושה חילופים רק אחרי 2/3 משחק כשחלק מהחילופים בכלל לא נכונים
אלו הסיבות שהקבוצה מקרטעת
זו בניה שצועקת פלייאוף תחתון
הסגל שנבנה בסדר גמור וצריך כמה שיפורים. הבעיה היא כרגע הצורת משחק. הפועל כרגע פחות טובים וזה לא בגלל מגן ימני או חלוץ
אני עדיין חושב שהבעיה המרכזית של הפועל זה המערך ולא עמדה זו או אחרת
- סומך
- קיבל.ה 1574 לייקים
שלושה וחצי משחקים - מהמחצית השנייה מול נתניהredrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:01לא מתווכח על זה שיש בעיות. אני עדיין חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר מבחינת הכדורגל. אני בכלל לא מתייחס למיקום ונקודות כי זה לא מעניין. כל מי שכותב פה שאנחנו עם ככה וככה נקודות צריך להסתכל קודם כל על איך הקבוצה משחקת. 8 משחקים ראשונים הם היו בסדר גמור (פה פחות פה יותר - אבל הכיוון היה כדורגל נכון). בשלושת המשחקים האחרונים (כולל הטוטו) זה מתחת לכל ביקורת וכמו שמישהו כתב פה מה שמטריד זה שהמאמן לא עושה רושם שמבין או מתחשק לו לפתור את הבעיה
שבהם אנחנו בקושי עוברים את החצי ומתקשים לחבר שלוש מסירות רצופות בנגיעה.
ומסכים שהבעיה המרכזית היא שברדה עדיין לא סגור על הרכב קבוע. מה שבכדורסל קוראים 'אין היררכיה ברורה'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
אבל זה לא העניין. לא אכפת לי אם ההרכב קבוע או לא. מה שחשוב שאיו במערך את האלמנטים שמחברים בין שחקנים לקבוצה. אתה יכול לשים 11 סתיו טוריאל בהרכב, אם לא היה מי שיעביר את הכדור מהגנה לקישור ומשם להתקפה זה לא יעזור. אם לא היה מי שיניע כדור בצורה מסודרת גם בחלק האחורי של הקישור, גם קדימה זה לא יעזור ואם לא יהיה מי שיצטרף מקו שני אתה תהיה שבלוני ויהיה קל לעצור אותך.סומך כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:47שלושה וחצי משחקים - מהמחצית השנייה מול נתניהredrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:01לא מתווכח על זה שיש בעיות. אני עדיין חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר מבחינת הכדורגל. אני בכלל לא מתייחס למיקום ונקודות כי זה לא מעניין. כל מי שכותב פה שאנחנו עם ככה וככה נקודות צריך להסתכל קודם כל על איך הקבוצה משחקת. 8 משחקים ראשונים הם היו בסדר גמור (פה פחות פה יותר - אבל הכיוון היה כדורגל נכון). בשלושת המשחקים האחרונים (כולל הטוטו) זה מתחת לכל ביקורת וכמו שמישהו כתב פה מה שמטריד זה שהמאמן לא עושה רושם שמבין או מתחשק לו לפתור את הבעיה
שבהם אנחנו בקושי עוברים את החצי ומתקשים לחבר שלוש מסירות רצופות בנגיעה.
ומסכים שהבעיה המרכזית היא שברדה עדיין לא סגור על הרכב קבוע. מה שבכדורסל קוראים 'אין היררכיה ברורה'
אם הפועל ישחקו קבוע עם ההרכב שפתח מגד טבריה או ירושלים הם כנראה ימשיכו להראות ככה
אנשים פה הזייה.
ביתר קבוצה מאוד חלשה. גם מכבי תל אביב.
תראו אותם באירופה ותבינו כמה הכדורגל הישראלי ירד ברמה.
הפועל לא נופלת מביתר ירושלים, ההגנה שלנו 2 רמות מעליהם.
יש 2 קבוצות שהן מעל הליגה, וגם שם הפער לא גדול. ראינו את הפועל לא נופלת מבאר שבע בטרנר, שזו הקבוצה הטובה בישראל ללא ספק, אז תפסיקו עם המניה דיפרסיה שלכם זה מביך מאוד.
יש 2 קבוצות שהן מעל הליגה, וגם שם הפער לא גדול. ראינו את הפועל לא נופלת מבאר שבע בטרנר, שזו הקבוצה הטובה בישראל ללא ספק, אז תפסיקו עם המניה דיפרסיה שלכם זה מביך מאוד.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
אנשים פה לא הזייה חבר. אני מתאפק לא לקרוא למה שאתה כתבת הזייה. מה שהיה לפני חודש לא רלוונטי לעכשיוSpiderman כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:07 אנשים פה הזייה.
שלושה משחקים עשית 2 וחצי מצבים לגול
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
זה גם וגם.redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:01לא מתווכח על זה שיש בעיות. אני עדיין חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר מבחינת הכדורגל. אני בכלל לא מתייחס למיקום ונקודות כי זה לא מעניין. כל מי שכותב פה שאנחנו עם ככה וככה נקודות צריך להסתכל קודם כל על איך הקבוצה משחקת. 8 משחקים ראשונים הם היו בסדר גמור (פה פחות פה יותר - אבל הכיוון היה כדורגל נכון). בשלושת המשחקים האחרונים (כולל הטוטו) זה מתחת לכל ביקורת וכמו שמישהו כתב פה מה שמטריד זה שהמאמן לא עושה רושם שמבין או מתחשק לו לפתור את הבעיה
זה שאין לנו מגן ימני. איזה מערך שלא תבנה, תתקשה לתפקד בלי כזה.
זה שפלקאו לא מתאים לקרייב, ולא מתאים בכלל לקבוצה עם שאיפות להיות קבוצת צמרת שמשחקת כדורגל מהסוג שגם אתה רוצה לראות.
זה שהביאו לכאן קיצוני ומתעקשים לשחק איתו ב10.
זה שהביאו שחקן לא מתאים לשמאל, והתחליף שלו גם פצוע רוב הזמן וכשלא ברדה לא נותן לו לשחק.
זה שהביאו חלוץ בן 18 וביססו עליו את העמדה בלי מחליף ראוי.
זה שבכלל בסגל אין הרבה מחליפים ברמה ראויה.
במקביל נכון שגם לא עולה ההרכב והמערך הנכונים שאפשריים במצב הנתון.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
מה שאני אומר זה שהרכבים ובעיקר מערכים מסוימים עבדו הרבה יותר טוב מתחילת העונה עם המגבלות שכולנו מסכימים עליהן.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:40זה גם וגם.redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:01לא מתווכח על זה שיש בעיות. אני עדיין חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר מבחינת הכדורגל. אני בכלל לא מתייחס למיקום ונקודות כי זה לא מעניין. כל מי שכותב פה שאנחנו עם ככה וככה נקודות צריך להסתכל קודם כל על איך הקבוצה משחקת. 8 משחקים ראשונים הם היו בסדר גמור (פה פחות פה יותר - אבל הכיוון היה כדורגל נכון). בשלושת המשחקים האחרונים (כולל הטוטו) זה מתחת לכל ביקורת וכמו שמישהו כתב פה מה שמטריד זה שהמאמן לא עושה רושם שמבין או מתחשק לו לפתור את הבעיה
זה שפלקאו לא מתאים לקרייב, ולא מתאים בכלל לקבוצה עם שאיפות להיות קבוצת צמרת שמשחקת כדורגל מהסוג שגם אתה רוצה לראות.
זה שהביאו שחקן לא מתאים לשמאל, והתחליף שלו גם פצוע רוב הזמן וכשלא ברדה לא נותן לו לשחק.
לכן הרבה יותר מדאיג אותי מאמן עקשן שלא רואה או לא רוצה לראות (אולי בגלל שיקולים לא מקצועיים נטו) את הבעיה, מאשר עמדות שאפשר לחזק במהלך הזמן.
* כן - לתת לבוקסה קרדיט אחרי הטעויות שהוא עושה בקדנציה הקודמת זה גם משהו שמפחיד אותי אבל זה דיון אחר
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
נו בסדר, הסכמנו על זה אבל להגיד שאין בסגל בעיות פרסונליות...יש הרבהredrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:51מה שאני אומר זה שהרכבים ובעיקר מערכים מסוימים עבדו הרבה יותר טוב מתחילת העונה עם המגבלות שכולנו מסכימים עליהן.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:40זה גם וגם.redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 11:01
לא מתווכח על זה שיש בעיות. אני עדיין חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר מבחינת הכדורגל. אני בכלל לא מתייחס למיקום ונקודות כי זה לא מעניין. כל מי שכותב פה שאנחנו עם ככה וככה נקודות צריך להסתכל קודם כל על איך הקבוצה משחקת. 8 משחקים ראשונים הם היו בסדר גמור (פה פחות פה יותר - אבל הכיוון היה כדורגל נכון). בשלושת המשחקים האחרונים (כולל הטוטו) זה מתחת לכל ביקורת וכמו שמישהו כתב פה מה שמטריד זה שהמאמן לא עושה רושם שמבין או מתחשק לו לפתור את הבעיה
לכן הרבה יותר מדאיג אותי מאמן עקשן שלא רואה או לא רוצה לראות (אולי בגלל שיקולים לא מקצועיים נטו) את הבעיה, מאשר עמדות שאפשר לחזק במהלך הזמן.
* כן - לתת לבוקסה קרדיט אחרי הטעויות שהוא עושה בקדנציה הקודמת זה גם משהו שמפחיד אותי אבל זה דיון אחר
וכמה ספגת ?redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:35אנשים פה לא הזייה חבר. אני מתאפק לא לקרוא למה שאתה כתבת הזייה. מה שהיה לפני חודש לא רלוונטי לעכשיוSpiderman כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:07 אנשים פה הזייה.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה הכדורגל שאתה משחק.Spiderman כתב: ↑11 נובמבר 2025, 13:22וכמה ספגת ?redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:35אנשים פה לא הזייה חבר. אני מתאפק לא לקרוא למה שאתה כתבת הזייה. מה שהיה לפני חודש לא רלוונטי לעכשיוSpiderman כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:07 אנשים פה הזייה.
שיחקת נגד טבריה והפועל ירושלים, קבוצות שלא לוחצות, לא מקשות עליך
ואם כבר העלית את זה ספגת נגד בית״ר ויצאת בזול
אפילו החשיבה שלך, במה שאתה כותב זו חשיבה של קבוצת מגיבה, לא קבוצה חזקה יוזמת.
אם יש משהו שמפריע לי זה התגובות של ברדה אחרי משחקים.
אחרי בית״ר - בחצי שני זה כבר היה יותר. באמת, איזה משחק ראית?
אחרי טבריה - אנשים יוצאים מפרופורציה. שוב, מה ראית? קבוצה שעושה מצב ורבע 90 דקות
והשיא נגד י-ם: לפחות לא ספגנו שני משחקים
מקווה שלא יגיד אחרי המשחק הבא שאנחנו גם יותר טובים ממכבי כי בהם חטפו מבית״ר 6 ואנחנו רק 2
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
איפה אמרתי את זה?joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:57נו בסדר, הסכמנו על זה אבל להגיד שאין בסגל בעיות פרסונליות...יש הרבהredrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:51מה שאני אומר זה שהרכבים ובעיקר מערכים מסוימים עבדו הרבה יותר טוב מתחילת העונה עם המגבלות שכולנו מסכימים עליהן.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:40
זה גם וגם.
אמרתי שזו בעיני כרגע בעיה משנית בחודש האחרון ואיך אנחנו נראים על המגרש.
מספיק היה לראות את ההבדיל בי-ם מהשניה שהכניס את אלקוקין. לא ששיחקנו טוב חו״ח, אבל זה לפחות הזכיר משהו שנקרא כדורגל
ואגב -
הבעיות הפרסונליות מתחדדות שהקבוצה משחקת טוב יותר. אז אתה רואה באמת מה חסר. וזה יחסית (יחסית!) קל לתקן
סלח לי שאני לא מתייחס לגביע הטוטו, גם לא צפיתי במשחק הזה מחוסר עניין.redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 13:26לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה הכדורגל שאתה משחק.
שיחקת נגד טבריה והפועל ירושלים, קבוצות שלא לוחצות, לא מקשות עליך
ואם כבר העלית את זה ספגת נגד בית״ר ויצאת בזול
אפילו החשיבה שלך, במה שאתה כותב זו חשיבה של קבוצת מגיבה, לא קבוצה חזקה יוזמת.
אם יש משהו שמפריע לי זה התגובות של ברדה אחרי משחקים.
אחרי בית״ר - בחצי שני זה כבר היה יותר. באמת, איזה משחק ראית?
אחרי טבריה - אנשים יוצאים מפרופורציה. שוב, מה ראית? קבוצה שעושה מצב ורבע 90 דקות
והשיא נגד י-ם: לפחות לא ספגנו שני משחקים
מקווה שלא יגיד אחרי המשחק הבא שאנחנו גם יותר טובים ממכבי כי בהם חטפו מבית״ר 6 ואנחנו רק 2
יש בעיה בהפועל, וזה שאין לה חלוץ נורמאלי שיודע לדחוף את הכדור ברשת.
אני מחזיק ממחאמיד וחושב שהוא החלוץ הטוב בסגל מהרגע שהגיע כולל משחקי האימון שכבש בכל משחק, וכמובן שגם הוא מתאים רק כספסל.
דאפה אני לא ארחיב במילים מה שאני חושב עליו, זה יהיה לא נעים לקריאה.
וכן, אליפויות לוקחים דרך הגנה. אז לא לספוג בעיני זה חשוב לא פחות מלכבוש.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
לא, אליפויות לוקחים דרך כדורגל יוזם ודרך נצחונות
אם היית אומר לי הפועל משחקים טוב ורק חסר חלוץ שישים גול הייתי אומר לך בסדר.
ואני מכבד אותך ואת העובדה שגביע הטוטו לא מעניין אותך, אולי שווה היה לה גיד את זה ל 13 אלף איש שנסעו לחיפה בשביל לראות את זה
מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שלא דיברת עם ברדה והשחקנים לפני המשחק ולא העברת להם את המסר הזה, הם דווקא כן רצו והתאמצו לנצח ונראו זוועה. בדיוק כמו שנראו בשני המשחקים האחרונים
ואני מכבד אותך ואת העובדה שגביע הטוטו לא מעניין אותך, אולי שווה היה לה גיד את זה ל 13 אלף איש שנסעו לחיפה בשביל לראות את זה
מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שלא דיברת עם ברדה והשחקנים לפני המשחק ולא העברת להם את המסר הזה, הם דווקא כן רצו והתאמצו לנצח ונראו זוועה. בדיוק כמו שנראו בשני המשחקים האחרונים
הפועל לא נראו זוועה בשתי המשחקים האחרונים. הציפיות שלכם לא ריאליות, או שאתם חושבים שאתם נמצאים באנגליה.redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 13:42 לא, אליפויות לוקחים דרך כדורגל יוזם ודרך נצחונות
זה ליגה ישראלית, הקבוצה הבכירה פה מקבלת שלישיות באירופה מקבוצות מדנמרק.
אני יכול להראות לך תקופות שהפועל היו באמת נראים זוועה.
גודל הציפייה מסתבר גורם לך להרגשה הזו. הפועל לחלוטין עומדים בציפיות של תחילת העונה.
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
איך בעיה משנית רוני, אם גם אם אלקוקין ישחק ולואיזה ישחק בשמאל, עדיין יש לך אגף ימין נכה? איך בעיה משנית אם הליגה למדה שלוחצים את הבילד אפ כי אין לך קישור שיקבל כדור וישתחרר. הכל ישתפר אין ספק ועדיין, תאר לעצמך את טוריאל עם מגן שעולה ועושה עקיפות ושחקן אחר במקום פלקאו...redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 13:29איפה אמרתי את זה?joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:57נו בסדר, הסכמנו על זה אבל להגיד שאין בסגל בעיות פרסונליות...יש הרבהredrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:51
מה שאני אומר זה שהרכבים ובעיקר מערכים מסוימים עבדו הרבה יותר טוב מתחילת העונה עם המגבלות שכולנו מסכימים עליהן.
אמרתי שזו בעיני כרגע בעיה משנית בחודש האחרון ואיך אנחנו נראים על המגרש.
מספיק היה לראות את ההבדיל בי-ם מהשניה שהכניס את אלקוקין. לא ששיחקנו טוב חו״ח, אבל זה לפחות הזכיר משהו שנקרא כדורגל
ואגב -
הבעיות הפרסונליות מתחדדות שהקבוצה משחקת טוב יותר. אז אתה רואה באמת מה חסר. וזה יחסית (יחסית!) קל לתקן
גם הפרסונלי וגם המערך הם בעיות גדולות, ולא תשכנע אותי!! ( אבל נפסיק לטרחן בויכוח הזה פה, אם תרצה בבלומםילד או ביד ושם =)
- סומך
- קיבל.ה 1574 לייקים
מה הקשר ליגה אנגלית וקבוצות מדנמרק?!Spiderman כתב: ↑11 נובמבר 2025, 13:49הפועל לא נראו זוועה בשתי המשחקים האחרונים. הציפיות שלכם לא ריאליות, או שאתם חושבים שאתם נמצאים באנגליה.redrony כתב: ↑11 נובמבר 2025, 13:42 לא, אליפויות לוקחים דרך כדורגל יוזם ודרך נצחונות
זה ליגה ישראלית, הקבוצה הבכירה פה מקבלת שלישיות באירופה מקבוצות מדנמרק.
אני יכול להראות לך תקופות שהפועל היו באמת נראים זוועה.
גודל הציפייה מסתבר גורם לך להרגשה הזו. הפועל לחלוטין עומדים בציפיות של תחילת העונה.
זה סתם סיסמאות
אני מדבר על מה שרואים בעיניים לא על סיסמאות
ואם הליגה כזאת חלשה, העובדה שהקבוצה שלנו כמעט ולא מצליחה לעבור את החצי, לשחק משחק צירופים בסיסי ולהגיע למצבים. מה זה אומר עלינו בליגה שבה הקבוצה הבכירה מקבלת שלישיות מקבוצה מדנמרק?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- 7even
- קיבל.ה 3493 לייקים
אז...ירין לוי שווה 2.5 מיליון דולר?
יחד, רק יחד! 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
נועם בן הרוש.
שותף העונה במשחק אחד - תוספת זמן נגד ק"ש לפני שבועיים (נצחו כרגיל ברמאות עם פנדל מומצא בשוויון דקה 50).
הוא טוב, הוא לא טוב, מה זה משנה? עדיף לא לקחת סיכון שיהיה בהפועל.
אשכרה הביאו אותו נטו כדי שלא ישחק אצלינו. כי לך תדע, אולי הוא עוד היה באמת מחזק אותנו.
פחדנים בזויים.
שותף העונה במשחק אחד - תוספת זמן נגד ק"ש לפני שבועיים (נצחו כרגיל ברמאות עם פנדל מומצא בשוויון דקה 50).
הוא טוב, הוא לא טוב, מה זה משנה? עדיף לא לקחת סיכון שיהיה בהפועל.
אשכרה הביאו אותו נטו כדי שלא ישחק אצלינו. כי לך תדע, אולי הוא עוד היה באמת מחזק אותנו.
פחדנים בזויים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רווי
- קיבל.ה 1086 לייקים
בן הרוש היה בא לנו כמו כפפה ליד. חבל שלא דיבר עם תומר לפני.
OMG עווופררר
לא אמרתי מקום 7 ריאלי, אמרתי מקום 7 זה מינימלי - לא יחשב כשלון של ממש (8 ומטה כן). זה בסך הכל אומר שמכבי חיפה חזרה לעצמה ועוד 2 קבוצות מפתיעות לטובה השנה (יש כמה וכמה מועמדות לזה כרגע.)האדום הצורר כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:37 5 מחזורים ראשונים + 4 משחקים של גביע הטוטו שהביאו אותנו לגמר + הבנה של איכות השחקנים שהגיעו לכאן ואיכות המאמן, מספיקים להעריך שהפועל בהחלט יכולה להשיג מקום 4 ומעלה העונה. גם ההפסדים בבאר שבע ונתניה נבעו הרבה מטעויות שיפוט, ובדרבי שדדו אותנו. דווקא נראה לי שמי שפתאום טוען שמקום 7 זה מקום ריאלי הוא זה שעושה הערכת חסר.
מקום 5-6 זה הריאלי בעיני, ואני אישית אמחא כפיים למערכת שהצליחה להכניס אותנו לפלייאוף עליון היישר מהלאומית.
אנשים גם שוכחים מה זה פלייאוף פה, זה בסוף עומס מטורף של משחקים בפרופיל גבוה עם קבוצות שנלחמות כל רגע. לסיים את זה מקום 4 יהיה ממש ממש מרשים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
מסתבר שהיה מיני פוגרום אתמול באימון של מכבי.
מדהים כמה האוהדים שלהם פריכים.
מדהים כמה האוהדים שלהם פריכים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2681 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
אנחנו הפסדנו בהפרש 4 שערים או יותר 14 פעמים מאז עונת 12/13 כולל, אצלנו זה עניין קבוע.לירון האדום כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:00אם להיות פייר, זה הגיוני.
בכל זאת, לא כל יום קבוצה חוטפת 6 ובטח לא מכבי.