עכשיו פתחתי את העינטרנט
WTF?
שאר הליגה 25/26
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1275 לייקים
בשולי הדברים, איזה כדורגל ברמה פח היה פה. וזה עוד אמור להיות משחק בין 2 קבוצות בכירות בכדורגל הישראלי
שימו רגע בצד את ה״חגיגת שערים״, יש פה ים טעויות ומתנות ברמה מביכה
אם זה קורה לנו היו שורפים פה את השחקנים
שימו רגע בצד את ה״חגיגת שערים״, יש פה ים טעויות ומתנות ברמה מביכה
אם זה קורה לנו היו שורפים פה את השחקנים
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
8 שערים.
3 ממהלכי כדורגל.
3 ממהלכי כדורגל.
יחד, רק יחד! 
-
yoni143
- קיבל.ה 212 לייקים
רז שלמה זה בדיחה.. עוד שהיה בהפועל לא הבנתי אייך הוא בליגת העל. אז הןא עבר לחרב את מכבי נתניה, אחרי זה את נבחרת ישראל ועכשיו את מכבי. בלם הזיה
-
קובי
- קיבל.ה 377 לייקים
הקוון הכשיל את ברמן (בכוונה?) אלא אם הלכה לבדוק בוואר
בחיים לא אדום
בחיים לא אדום
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
לא אדום.
אבל אם דבר כזה מכריע משחק לטובת הרמאים כולם בשקט ו"שיבואו בטענות לשוער שלהם" וכאלה.
לברמן תיגמר הקריירה.
אבל אם דבר כזה מכריע משחק לטובת הרמאים כולם בשקט ו"שיבואו בטענות לשוער שלהם" וכאלה.
לברמן תיגמר הקריירה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
המטרה שלהם היא להעביר לכל השופטים מסר - מי שישרוק נגד מכבי, הקריירה שלו תחוסלטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2025, 00:02 לא אדום.
לברמן תיגמר הקריירה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 657 לייקים
לא יודע מה איתכם, אבל אחרי הדיכאון מיום שבת (רגל וסל), סופסוף עלה לי חיוך מאוזן לאוזן. תענוג.
תחושת הפספוס מהדרבי שפוצץ תלווה אותי עוד הרבה זמן. באמת היתה הרגשה שזה מגיע, אבל כנראה שלעולם לא נדע…
תחושת הפספוס מהדרבי שפוצץ תלווה אותי עוד הרבה זמן. באמת היתה הרגשה שזה מגיע, אבל כנראה שלעולם לא נדע…
-
פומפה
- קיבל.ה 543 לייקים
זה באמת משהו שאני לא מצליח להבין. מילא הפועל שלמעלה מעשור לא רלוונטית וכל שחקן שיודע לשים גרביים יכול לשחק בה, להגיע למכבי ולנבחרת זה כישרון של השחקן המאוד מאוד מאוד חלש הזה. לא מצליח להבין איך הוא עשה את זה. שחקן של גול למשחק בנוהל.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
מצד אחד מבין, בעיקר כי זה תוצאת שיא כנראה ועוד בבלומפילדעד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 נובמבר 2025, 04:03 לא יודע מה איתכם, אבל אחרי הדיכאון מיום שבת (רגל וסל), סופסוף עלה לי חיוך מאוזן לאוזן. תענוג.
מצד שני אחרי שאנחנו הפסדנו לבני גביר בגמר גביע טוטו ואז הסרחנו מול השכנים שלהם מעבר לכביש, ולקינוח הפסדנו לשכנים סל שלהם בטוטו סל...
וואלה
אני מתקשה לשמוח
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 121 לייקים
תמיד נחמד לראות את מכבי מפסידים ובטח בתוצאה כזאת.
עדיין, משתדל להסתכל בעיקר על עצמי, והמצב מבאס.
אוהבים אותך כולם 
-
ונרקומן
- קיבל.ה 486 לייקים
מה כל כך מבאס במצב הזה?סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑10 נובמבר 2025, 08:49 תמיד נחמד לראות את מכבי מפסידים ובטח בתוצאה כזאת.
תקופה חלשה ויכולת די גרועה , אבל זה מרגיש פה כאילו העולם קורס.
עדיין המצב בטבלה הוא סביר ויש לנו סה״כ קבוצת כדורגל טובה עם הרבה פוטנציאל + הנהלה עם מוטיבציה לתקן ולהשתפר (ינואר)
אתם מדברים כאילו אנחנו קבוצה שכל שנה רצה לאליפות והשנה נפלנו.
קצת פרופורציות
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
מה שמבאס זה שיש ירידה כואבת לקרקע. במחצית בטרנר יש לא מעט אנשים שלא היו פוסלים ריצה לאליפות.
עכשיו מקום 4 יהיה נהדר כי מסתבר שאנחנו כנראה לא יותר טובים מביטר. נראה ככה.
וכמובן שזה סבבה, פשוט כבר היינו בראש במקום אחר.
בכל מקרה מותר וצריך לשמוח על אמש, בטח לנוכח העובדה שבפעם האחרונה שהרמאים הפסידו בתוצאה זהה, הנאצים עוד טיילו בברית המועצות.
בכל מקרה מותר וצריך לשמוח על אמש, בטח לנוכח העובדה שבפעם האחרונה שהרמאים הפסידו בתוצאה זהה, הנאצים עוד טיילו בברית המועצות.
-
L.S
- קיבל.ה 1731 לייקים
בערך כל הקיץ רשמתי פה שאנשים קצת יוצאים מפרופורציהטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2025, 09:48 מה שמבאס זה שיש ירידה כואבת לקרקע. במחצית בטרנר יש לא מעט אנשים שלא היו פוסלים ריצה לאליפות.
נכון יש חומר טוב יחסית לעבוד איתו בהפועל, אבל אנחנו קבוצה לא מספיק מאוזנת *עדיין* כדי לרוץ הכי גבוה שאפשר.
מי שחשב שאחרי עונה בלאומית וקיץ אחד של רכש אנחנו נבוא ונדרוס את הליגה חיי בעולם אחר.
זה יקח לפחות 2-3 חלונות העברות כדי לבסס סגל שיכול לדבר גבוה גבוה
פליאוף עליון זו מטרה ריאלית שאני מאמין שנעמוד בה
מקום 4 זה הישג מדהים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ההפסד לנתניה דקה 70 ב10 שחקנים מטעות שופט
כנראה שינה לנו את כל העונה
גם כמובן הורדת 2 נק'
רק לחשוב אם היינו עם 5 נק' יותר עכשיו
וכל זה בלי להחשיב את הדרבי שפוצץ
כנראה שינה לנו את כל העונה
גם כמובן הורדת 2 נק'
רק לחשוב אם היינו עם 5 נק' יותר עכשיו
וכל זה בלי להחשיב את הדרבי שפוצץ
-
ונרקומן
- קיבל.ה 486 לייקים
אם ״לא פסלת״ ריצה לאליפות אז הבעיה היא אצלך חביבי. אנחנו לא היינו בכיוון גםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2025, 09:48 מה שמבאס זה שיש ירידה כואבת לקרקע. במחצית בטרנר יש לא מעט אנשים שלא היו פוסלים ריצה לאליפות.
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
איזה ריצה לאליפות, גם כשהגענו לשיא המוקדם בתחילת העונה היה ברור שזה לא חומר לאליפות.
מקום 4 יהיה מעולה
מקום 4 יהיה מעולה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
עזוב את נתניה, הפסדת 2 נקודות לריינה שכל הליגה ניצחה ועוד 2 נק' להפועל ירושלים...
4 נקודות ל2 האחרונות בטבלה שאין להם עדיין ניצחון בליגה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
מודה שלא פסלתי.ונרקומן כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:08אם ״לא פסלת״ ריצה לאליפות אז הבעיה היא אצלך חביבי. אנחנו לא היינו בכיוון גםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2025, 09:48 מה שמבאס זה שיש ירידה כואבת לקרקע. במחצית בטרנר יש לא מעט אנשים שלא היו פוסלים ריצה לאליפות.
באנו לטרנר עם 13/15 כשלפני המחצית דאפה מחמיץ מצב להעלות אותנו ליתרון שם.
עכשיו ברור שאנחנו חווים ירידה חדה ביכולת ולמעשה מאז האדום של מאיימבו במרים ארנה אנחנו מציגים רמה של כפר קאסם.
אני עדיין מרוצה מאוד מהפועל הנוכחית בכל ההיבטים.
-
redrony
- קיבל.ה 1003 לייקים
ריצה לאליפות? ביכולת הנוכחית הפועל קבוצה ברמה של עוד 8 קבוצות בליגה. אשכרה הפועל של העשור האחרון. אם ברדה לא יתעורר מהמחזור ה 16 יחזרו להיות 6000 איש בכל משחק בית
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
ביכולת הנוכחית הכל מחוזלש זה ברור.
אבל אי אפשר להתעלם מזה שה-5 משחקים הראשונים היו נהדרים ולא הייתה סיבה לכוון לכאורה לפחות למקום 3. איזו קבוצה נראתה טוב מאיתנו לפני חודש וחצי? ביטר שניצחנו בצדק? חיפה? רק ב"ש.
אבל אי אפשר להתעלם מזה שה-5 משחקים הראשונים היו נהדרים ולא הייתה סיבה לכוון לכאורה לפחות למקום 3. איזו קבוצה נראתה טוב מאיתנו לפני חודש וחצי? ביטר שניצחנו בצדק? חיפה? רק ב"ש.
-
L.S
- קיבל.ה 1731 לייקים
העונה ארוכה, כל קבוצה תחווה רגעי משבר, אני בטוח בזה.טכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:34 ביכולת הנוכחית הכל מחוזלש זה ברור.
השאלה איך נקום מהמשברון הנוכחי, חייבים לחזור מהפגרה בטירוף.
זה מתחיל גם בנו, הקהל, שנרדם מעט לאחרונה, לא הייתי בירושלים אבל נגד טבריה בבית היתה אוירת דכאון עוד לפני שהתחיל המשחק.
שוב דבר שמזכיר את האוירה מפתחית העונה.
כולנו, מהקהל ועד אחרון השחקנים צריכים לחזור מהפגרה הזאת בטירוף והרעב שאפיין אותנו בתחילת העונה
העונה לא גמורה ואפשר וצריך לעשות דברים יפים השנה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
KingZivos
- קיבל.ה 144 לייקים
אם יבוא חלוץ ( מוכח- מליגה טובה ועם סכום כסף ולא הימור מפאפה גינאה ) זה צריך להיות חלוץ שגם יודע לקבל כדור לא בתוך הרחבה וליצור לעצמו מצב בעיטה או בישול ( סטייל זהבי) כי חלוץ שאמור רק לסיים לא יעבוד פה כי גם הקישור לוקה בחסר.
וכמובן מגן ימני ברמה ככה שפיבן יוסט לבלם.
בהחלט אפשר להתחרות על מקום שלישי רביעי. ובכלל על פלייאוף עליון.
אבל גם יש אחריות לברדה ולבחירות שלו..
מה שכן פלייאוף עליון זה הצלחה בעונה הזו לא מקום רביעי או שלישי.
אם מסיימים פלייאוף עליון- שומרים את כל הברקות העונה, מעיפים את הסילבות (אלא אם יפתיעו) ומחזקים בעוד 3 שחקנים איכותיים ויקרים ועונה הבאה נראה משהו אחר לגמרי.
** תתעודדו חסר לנו רק עוד 15 נק בערך כדי להשאר בליגה סופי
וכמובן מגן ימני ברמה ככה שפיבן יוסט לבלם.
בהחלט אפשר להתחרות על מקום שלישי רביעי. ובכלל על פלייאוף עליון.
אבל גם יש אחריות לברדה ולבחירות שלו..
מה שכן פלייאוף עליון זה הצלחה בעונה הזו לא מקום רביעי או שלישי.
אם מסיימים פלייאוף עליון- שומרים את כל הברקות העונה, מעיפים את הסילבות (אלא אם יפתיעו) ומחזקים בעוד 3 שחקנים איכותיים ויקרים ועונה הבאה נראה משהו אחר לגמרי.
** תתעודדו חסר לנו רק עוד 15 נק בערך כדי להשאר בליגה סופי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
לא היו 5 משחקים ראשונים נהדרים לא צריך לגנוב דעת בכוח.
מחזור ראשון גנבנו ניצחון מק״ש, מחזור שני תיקו ביכולת רעה מול ריינה, מחזור שלישי מחצית שניה טובה מול בית״ר, מחזור רביעי משחק נהדר נגד אשדוד, מחזור חמישי ניצחון ביכולת בינונית מינוס נגד הפועל חיפה.
מחזור ראשון גנבנו ניצחון מק״ש, מחזור שני תיקו ביכולת רעה מול ריינה, מחזור שלישי מחצית שניה טובה מול בית״ר, מחזור רביעי משחק נהדר נגד אשדוד, מחזור חמישי ניצחון ביכולת בינונית מינוס נגד הפועל חיפה.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 10 נובמבר 2025, 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
אני לא רוצה "פליאוף עליון", זה לא ניסנוב פה.
אני רוצה מקום 4 בתקווה שזה יוביל לאירופה.
אני מקבל שמקום 5 גם יהיה סבבה, אבל לא צריך להתייחס לסיטואציה כאילו אנחנו בימי שרון ואיציק.
אני רוצה מקום 4 בתקווה שזה יוביל לאירופה.
אני מקבל שמקום 5 גם יהיה סבבה, אבל לא צריך להתייחס לסיטואציה כאילו אנחנו בימי שרון ואיציק.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
מצחיק שכולם מהללים וכביכול שואפים ל"ניהול" של אגודת הרמאים.
בענף הגון ונקי הם לא רואים אליפות מאז הגנרל הסרבי.
כל ה"ניהול" שם בנוי על הטיות ורמאויות.
בענף הגון ונקי הם לא רואים אליפות מאז הגנרל הסרבי.
כל ה"ניהול" שם בנוי על הטיות ורמאויות.
-
redrony
- קיבל.ה 1003 לייקים
רק מבאס ומטריד עוד יותר. כי מרגיש שהמאמן הולך ראש בקיר או שלא מבין את הבעיה. שני המקרים גרועיםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:34 ביכולת הנוכחית הכל מחוזלש זה ברור.
עכשיו - מאמנים מהיציע יש בלי סוף, לכל אחד יש דעה. כל דביל כמוני בפורום יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אבל יש משהו שמאוד זועק על הדשא וזה מתסכל
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 448 לייקים
ככה זה כדורגל. אם השופטת לא היתה נופלת בפח של שועה זה היה משחק כנראה די צמוד עד הסוף. לא נדע.
אחרי הפנדל והשער וההרחקה המשחק נגמר.
ביתר קבוצה עם הגנה גרועה וחלק התקפי מעולה.
אנחנו לא שייכים לצמרת וידענו את זה כל הזמן. צרוף מקרים נדיר הביא אותנו למיקום חלומי.
הפיצוץ של הדרבי גרם לנזק פסיכולוגי גדול בסגל. לוקח זמן לצאת משם.
מקומות 5-7 זה הסביבה שלנו.
לא חושב שרכש יפתור בעיות. הסגל שלנו יכול לתת יותר או לפחות כדי להיות קרובים למקום שישי.
אנחנו לא שייכים לצמרת וידענו את זה כל הזמן. צרוף מקרים נדיר הביא אותנו למיקום חלומי.
לא חושב שרכש יפתור בעיות. הסגל שלנו יכול לתת יותר או לפחות כדי להיות קרובים למקום שישי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
איזה צירוף מקרים נדיר היה לנו?הלוטוס הלבן כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:01 ככה זה כדורגל. אם השופטת לא היתה נופלת בפח של שועה זה היה משחק כנראה די צמוד עד הסוף. לא נדע.
את ביטר והפועל חיפה בבית ניצחנו בצדק. בדקות הסיום אמנם, אבל הגיע לנו לנצח.
אשדוד בחוץ 6-2.
ק"ש בבית משחק בינוני והפכנו.
רייינה בחוץ הגיע לנו להשוות ב-10.
לא חושב שהיה משהו מקרי ב13/15.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
מסכים שפיצוץ הדרבי ערער אותנוהלוטוס הלבן כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:01 ככה זה כדורגל. אם השופטת לא היתה נופלת בפח של שועה זה היה משחק כנראה די צמוד עד הסוף. לא נדע.
מצד שני
אולי הוא פשוט הקדים את המאוחר מבחינת חשיפת היכולת