אירועי הדרבי יכלו לקחת את המוטיבציה שלהם להשקיע לכיוון טוב או לכיוון רע.
הפוסטים האלה נותנים אינדקציה שבינתיים (עד האירוע הבא) אנחנו בכיוון הטוב.
אדמונד ספרא
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
אילו עוד פוסטים היו מעבר לתודה וילה?
היה אמש עוד אחד של מואיז על הרמאים שאוהבים טכנים ובערב המשחק על המשטרה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Shacham
- קיבל.ה 1051 לייקים
מדבר על 2 הפוסטים מאתמול בערב, לא משהו מעבר.טכנית לארז כתב: ↑07 נובמבר 2025, 11:27אילו עוד פוסטים היו מעבר לתודה וילה?
היה אמש עוד אחד של מואיז על הרמאים שאוהבים טכנים ובערב המשחק על המשטרה.
- Mendelson
- קיבל.ה 493 לייקים
זה בעיקר מראה שמואיז מתחבר לרוח של המועדון מהזווית של האוהד, וזה מאוד חשוב. כן, הנסיון שלנו עם "אוהדים" בהנהלת המועדון הוא מאוד מאוד רע, אבל לא נראה שמדובר בעוד אחד מעסקני ההסתדרות למיניהם, וזה חשוב מאוד להמשך.
אנחנו חייבים לעשות הכל כדי להביא את הקבוצה לאירופה בעונה הבאה, זה רק יעצים את החיבור של הבחורצ'יק ואבא שלו למועדון. בטח אם נצליח לעשות משהו מכובד באירופה. ומקווה שהם מבינים את זה במחשבה על ינואר.
אנחנו חייבים לעשות הכל כדי להביא את הקבוצה לאירופה בעונה הבאה, זה רק יעצים את החיבור של הבחורצ'יק ואבא שלו למועדון. בטח אם נצליח לעשות משהו מכובד באירופה. ומקווה שהם מבינים את זה במחשבה על ינואר.
-
Red Ghost
- קיבל.ה 555 לייקים
מואיז זה הסיכוי המהותי והעיקרי שלנו להצלחות וכסף בשנים הבאות.
ככל שהוא ייתחבר רגשית ככה יותר סיכוי שהפרוייקט הזה יימשך יותר זמן ויוזרמו עוד כספים למועדון.
ככל שהוא ייתחבר רגשית ככה יותר סיכוי שהפרוייקט הזה יימשך יותר זמן ויוזרמו עוד כספים למועדון.
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 78 לייקים
כרגיל המציאות האלטרנטיבית. אולי יש כמה ליצנים אבל לרוב לא אכפת אם ספרא פתח אתמול שמפניה. זה ציוץ שלא מתאים לבעלים רציני. ועוד מאחד שלא ידע מה זה הפועל עד לא מזמן.Mendelson כתב:אני מחבב את המואיז הזה. ואת הפרכוסים של אתרי הספורט בישראל אחרי הציוץ שלו ״תודה וילה״. וזו הרי תמצית המכביזם - הם לא מסוגלים להבין איך מישהו יכול להיות נגדם, איך מישהו במדינת ישראל בכלל מעלה על דעתו שלא להיות אוהד שלהם. להקיא עליהם.
חנופה לאוהדים?
מה הבעיה של המועדון הזה עם קלאס ופאסון?
למה תמיד אצלנו הבעלים מתנהג כמו אוהד מהגוש?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
KingZivos
- קיבל.ה 144 לייקים
בקצב הזה עוד דרבי הוא מבריח אבוקות בעצמו
זה ילד בן 18. תפסיקו כבר לזיין את השכל.ברנדון מלכה כתב: ↑07 נובמבר 2025, 12:51כרגיל המציאות האלטרנטיבית. אולי יש כמה ליצנים אבל לרוב לא אכפת אם ספרא פתח אתמול שמפניה. זה ציוץ שלא מתאים לבעלים רציני. ועוד מאחד שלא ידע מה זה הפועל עד לא מזמן.Mendelson כתב:אני מחבב את המואיז הזה. ואת הפרכוסים של אתרי הספורט בישראל אחרי הציוץ שלו ״תודה וילה״. וזו הרי תמצית המכביזם - הם לא מסוגלים להבין איך מישהו יכול להיות נגדם, איך מישהו במדינת ישראל בכלל מעלה על דעתו שלא להיות אוהד שלהם. להקיא עליהם.
חנופה לאוהדים?
מה הבעיה של המועדון הזה עם קלאס ופאסון?
למה תמיד אצלנו הבעלים מתנהג כמו אוהד מהגוש?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
קובי
- קיבל.ה 377 לייקים
לגולדהאר לקח כשלוש שנים להבין עם מי יש לו עסק בכדורגל הישראלי (מאמנים, צוות נהולי ושחקנים).
מעניין כמה זמן יקח לספרא להבין.
מעניין כמה זמן יקח לספרא להבין.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
אני חושב שספרא עוד לא קלט שהמנכל שהוא מינה הוא הבדיחה הכי גדולה בימינו בכדורגל הישראלי.
כולם רואים מי שולט בקבוצה הזו, והמנכל שלנו מרחף בחלל.
אוי לבושה.
הביתה, ודחוף.
כולם רואים מי שולט בקבוצה הזו, והמנכל שלנו מרחף בחלל.
אוי לבושה.
הביתה, ודחוף.
יחד, רק יחד! 
-
L.S
- קיבל.ה 1731 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2146 לייקים
אפשר שזה יהיה הדדי ואתה לא תגיב בחוג?לירון האדום כתב: ↑09 נובמבר 2025, 16:00לא כי בטח החבר שלך המנכל בכדורסל עושה עבודה מצויינת.
שחרר אותנו ותחזור לחוג שלך.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 354 לייקים
אנחנו מועדון רציני, כבר לא מעסיקים ליצנים. אלו נשארים בכותלי הפורום.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 241 לייקים
מנכ״ל מס 1 בארץ שהיה שותף לכמה אליפויות של בש.
העיקר לקשקש .
חפשו משהו אחר להתנפל עליו .
אחלה פרימור אוהבים אותך .
העיקר לקשקש .
חפשו משהו אחר להתנפל עליו .
אחלה פרימור אוהבים אותך .
-
L.S
- קיבל.ה 1731 לייקים
@לירון האדום קח את זהבני12 כתב: ↑09 נובמבר 2025, 18:12אפשר שזה יהיה הדדי ואתה לא תגיב בחוג?לירון האדום כתב: ↑09 נובמבר 2025, 16:00לא כי בטח החבר שלך המנכל בכדורסל עושה עבודה מצויינת.
שחרר אותנו ותחזור לחוג שלך.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.