איטודיס
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1687 לייקים
בכל מה שלא קשור למשחקים, מאמן אדיר, בכל מה שקשור למשחקים, פרצוף באדיר.
חיסלת לנו עוד תואר מקומי.
חיסלת לנו עוד תואר מקומי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Money
- קיבל.ה 1071 לייקים
0 התאמה למה שקורה במשחק, בכל משחק אגב.
לא עושה התאמות
בא עם החלטות מהבית
לא עושה התאמות
בא עם החלטות מהבית
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
אתם הולכים לצלוב אותי על מה שאני הולך להגיד.
איטודיס מאמן בינוני מאוד
איטודיס מאמן בינוני מאוד
-
פומפה
- קיבל.ה 545 לייקים
העיקר על יפתח זיו שמשחק נהדר בזמן שהוא מקבל הוא צורח בכל משחק, אבל על מיציץ לא מוציא מילה מתחילת העונה
-
יורם
- קיבל.ה 240 לייקים
-
אדומה שלי אור
מאכזב מאוד
הוא מרוצה שמשחק ההתקפה זה שמיציץ לוקח כדור ולא מוסר לאף אחד אחר? איפה המשחק הקבוצתי? איפה תרגילים?
אכזבה גדולה ממנו כרגע
הוא מרוצה שמשחק ההתקפה זה שמיציץ לוקח כדור ולא מוסר לאף אחד אחר? איפה המשחק הקבוצתי? איפה תרגילים?
אכזבה גדולה ממנו כרגע
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
אין תרגילים
אין הגנה
המזל שלו ובעיקר שלנו זה שיש המון כסף שמביא שחקנים מאוד מוכשרים ושעונה שעברה ביורוקאפ בלייקני ופוסטר היו בזון.
בשורה התחתונה הוא מאמן בינוני ומנהל משחק מזעזע
אין הגנה
המזל שלו ובעיקר שלנו זה שיש המון כסף שמביא שחקנים מאוד מוכשרים ושעונה שעברה ביורוקאפ בלייקני ופוסטר היו בזון.
בשורה התחתונה הוא מאמן בינוני ומנהל משחק מזעזע
-
אדומה שלי אור
אם הוא לא מביא השנה תןאר בארץ (הייתי אומר אפילו דאבל) הוא נכשל ןהןא צריך ללכת הביתה
-
Red_man
- קיבל.ה 1749 לייקים
אוי נו באמת קשים הם חייו של מאמן. תחזרו אחורה הוא יותר גרוע מפרנקו תתקדמו לאיזורי הזכיה ביורוקאפ הוא הגדול בכל הזמנים עוד קצת קדימה לסדרה מול ירושלים ודדאס עדיף. היום הוא יותר גרוע ממאמן בית ספר לכדורסל
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
הוא לא בתחרות עם שום מאמן שהיה להפועל כי שום מאמן שהיה להפועל לא היה לו תקציב דומה למה שהוא קיבל וגם לא קיבל שכר דומה למה שהוא מקבל
זה ממש לא מנחם שהוא עדיף על פרנקו
הוא מפסיד לנו הרבה משחקים מכריעים
זה ממש לא מנחם שהוא עדיף על פרנקו
הוא מפסיד לנו הרבה משחקים מכריעים
-
Red_man
- קיבל.ה 1749 לייקים
בינתיים הוא גם היחיד שהצליח לנצח משחק מכריע. הבן אדם לקח לא מעט תארים בקריירה שלו. אם אני מבואס ומאוכזב שלא הצליח לקחת תואר אחד בארץ? מאוד האם אני מאמין שהוא יכול לשנות את זה? אני חושב שאין מאמן טוב יותר שנוכל להביא ויצליח.
הפועל זה המועדון הכי לחוץ בארץ כרגע וכנראה אחד הלחוצים באירופה
הפועל זה המועדון הכי לחוץ בארץ כרגע וכנראה אחד הלחוצים באירופה
-
El dudernio
- קיבל.ה 1787 לייקים
ממש מאכזב...
הוא כן מצליח להוציא לפרקים מהסגל כדורסל מטורף... אבל בכלליות אנחנו משחקים כדןרסל מחריד
הוא כן מצליח להוציא לפרקים מהסגל כדורסל מטורף... אבל בכלליות אנחנו משחקים כדןרסל מחריד
-
קובי
- קיבל.ה 379 לייקים
כמה חיכיתם להפסד הזה כדי לטנף על איטודיס.
אתם מזכירים לי את הסצנה מהסרט זורבה היווני שהזקנות יושבות סביב המיטה של שכיב מרע ומחכות שינפח את נשמתו כדי שיוכלו לקחת את חפציו.
איטודיס מאמן מצויין.
הקבוצה שיחקה לפני יום וחצי !
יש לה עוד משחק בעוד יומיים וחצי !
לא רק ששני שחקנים ישראלים פצועים גם הסגל מנה 11 שחקנים ושל י"ם 12
אתם מזכירים לי את הסצנה מהסרט זורבה היווני שהזקנות יושבות סביב המיטה של שכיב מרע ומחכות שינפח את נשמתו כדי שיוכלו לקחת את חפציו.
איטודיס מאמן מצויין.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1364 לייקים
אני לא מאוהדיו מדיי וואן בערך, ובעיני הכדורסל שאנחנו משחקים די מחריד. בגדול משחק ההתקפה שלנו הוא מאה אחוז יכולת אישית, לא רואים שום דבר קבוצתי, ומשחק ההגנה שלנו מסתכם בערך בחילופים אוטומטיים. עם זאת, יהיה אפשר לשפוט אותו באמת רק בסוף העונה.
-
יורם
- קיבל.ה 240 לייקים
נו, אז אם ליוונים מותר לעשות את זה, אז גם מותר לעשות את זה להם, לא? וחוץ מזה, אנשים כתבו פה נגד ההרכב עוד לפני המשחק, ובסרט זאת הייתה אישה שמתה, לא איש.קובי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 23:28 כמה חיכיתם להפסד הזה כדי לטנף על איטודיס.
איטודיס מאמן מצויין.
- its-sick
- קיבל.ה 1418 לייקים
מוטלי היה צריך להתלבש היות וגינת פצוע. כשאוטורו בבעיית עבירות, נשארנו עם שחקני ספסל מתחת לסל. שטות שאי אפשר להבין אותה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
פומפה
- קיבל.ה 545 לייקים
איטודיס מאמן מצוין שחוטא המון פעמים ביהירות שעולה לנו במשחקים. הוא בעיקר לא מגיע מוכן ולפעמים אפילו מזלזל במשחקים בארץ.קובי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 23:28 כמה חיכיתם להפסד הזה כדי לטנף על איטודיס.
איטודיס מאמן מצויין.
לרוב הוא יודע להכין קבוצה מדהים למשחקים אבל התגובות שלו תוך כדי משחק זה לא הצד החזק שלו.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
אם הוא לא מסוגל להוריד לספסל את מיציץ' שכל מה שעשה היום זה לחרב את המשחק, אז אנחנו בבעיה חמורה איתו.
זה שיפתח זיו לא ראה דקה היום זה חתיכת ביזיון (אם אף אחד לא עדכן שהוא פצוע אני מניח שהוא כשיר לשחק).
אני לא מאמן, ולאיטודיס יש את הרקורד שלו, אבל ניהול המשחק שלו בהרבה משחקים גובל בפשע.
זה שיפתח זיו לא ראה דקה היום זה חתיכת ביזיון (אם אף אחד לא עדכן שהוא פצוע אני מניח שהוא כשיר לשחק).
אני לא מאמן, ולאיטודיס יש את הרקורד שלו, אבל ניהול המשחק שלו בהרבה משחקים גובל בפשע.
יאללה הביתה!!!
-
adom4
- קיבל.ה 591 לייקים
זיו היה פצוע ממה שהבנתייהלום14אדום כתב: ↑09 נובמבר 2025, 00:06 אם הוא לא מסוגל להוריד לספסל את מיציץ' שכל מה שעשה היום זה לחרב את המשחק, אז אנחנו בבעיה חמורה איתו.
בארץ כשמשחקים עם 5 זרים בלבד, אין לנו מספיק כישרון בקבוצה כדי לשחק את המשחק של דרדס ואיטודיס שמבוסס ברובו על יכולת אישית וקליעה מבחוץ וכמעט ללא תרגילים (לאף קבוצה ישראלית אין).
בגלל זה דאדס נכשל וגם איטודיס בכל רגעי האמת מול מכבי וירושלים.
גם באירופה (לצערי) מתבססים הרבה על יכולת אישית, אבל שם זה עוד אפשרי עם 10 זרים איכותיים, מה שבארץ בלתי אפשרי.
בגלל זה דאדס נכשל וגם איטודיס בכל רגעי האמת מול מכבי וירושלים.
גם באירופה (לצערי) מתבססים הרבה על יכולת אישית, אבל שם זה עוד אפשרי עם 10 זרים איכותיים, מה שבארץ בלתי אפשרי.
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
שיחקו אתמול 5 זרים ש-4 מתוכם מרוויחים יותר מ-2 מיליון דולר לעונה + איש שמרוויח מיליון.
עדיף לא להגיד בקול שאין מספיק כישרון לנצח את ירושלים.
לטעמי אנשים עושים יותר מידי הנחות לאיטודיס.
עדיף לא להגיד בקול שאין מספיק כישרון לנצח את ירושלים.
לטעמי אנשים עושים יותר מידי הנחות לאיטודיס.
-
Red_man
- קיבל.ה 1749 לייקים
הבעיה אתמול הייתה בעיקר הישראלים שלא ממש תרמו למשחק
-
Money
- קיבל.ה 1071 לייקים
הבעיה אתמול הייתה, מה שקורה שוב ושוב
זה שהוא קופא,
בא עם תוכנית מהבית, לא מגיב למהלך המשחק
זה שהוא קופא,
בא עם תוכנית מהבית, לא מגיב למהלך המשחק
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1159 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 1821 לייקים
אין מספיק כישרון?
אנחנו יותר מוכשרים מהם פי 3.
הם פשוט באו להגנת רצח כי אין להם משהו אחר למכור, ואנחנו נבהלנו והפצצנו מה-3 באחוזים של גבינת דל שומן
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
לא אני אמרתי שאין לנו מספיק כישרון
ההיפך
הפסדנו מאותה הסיבה שהפסדנו עונה שעברה בחצי גמר הגביע נגד מכבי ובחצי גמר הפליאוף נגד ירושלים אחרי שהובלנו 17 הפרש ברבע רביעי - ניהול משחק גרוע של איטודיס.
אתמול למשל פלטין עשה עבודה מצויינת על הארפר , הארפר נכנס למשחק רק כשהוא יצא ואז לקח המון זמן עד שפלטין חזר , הארפר ברבע השני עשה מה שבא לו ואיטודיס לא הגיב לזה.
וזה רק דוגמה אחת
-
Xavi
- קיבל.ה 1276 לייקים
איטודיס מנהל משחקים ביורוליג על גבול המושלם
אבל הוא לא מבין את הביצה המקומית
היה צריך לרשום את השחקנים הכי מחויבים, להתכונן לזה שהשופטים ידביקו לנו עבירות, לדעת שלמאמן החלאה שלהם אין קלאס ויבוא להוציא לו את העצבים
אבל הוא לא מבין את הביצה המקומית
היה צריך לרשום את השחקנים הכי מחויבים, להתכונן לזה שהשופטים ידביקו לנו עבירות, לדעת שלמאמן החלאה שלהם אין קלאס ויבוא להוציא לו את העצבים
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
בול.
עושה שחמט לאובראדוביץ וחוטף שחמט מיונתן אלון.
יחד, רק יחד! 
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2817 לייקים
אם לא אירופה והיורוקאפ הוא דיי נכשל בגדול עד עכשיו בזירה המקומית, גם עונה שעברה הפסדנו להם והיה לנו סגל איכותי מהם (רק שההבדלים עוד יותר גדולים עכשיו ) מקווה מאוד שזה לא סימן לבאות הקבוצה חייבת לנצח משחקים כאלה כבר
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
בתור אחד שממעניינת אותו יותר הזירה המקומית אני מסתכל וזוכר קודם כל את זה.
אירופה זה כיף בטח שהיורוליג אבל עדין מבחינתי קודם כל הליגה פה.
ובליגה פה איטודיס נכשל כבר 3 פעמים ברגעי ההכרעה.
גם ביורוליג הייתי קצת מחכה עם כל השבחים , רק התחלנו תעונה קבוצות עוד באווירת תחילת עונה וגם קבוצות עוד יתחזקו ויתחברו לא הייתי ממהר להכתיר אותו גאון עדין.
נחכה עם זה לסוף העונה
גם ביורוליג הייתי קצת מחכה עם כל השבחים , רק התחלנו תעונה קבוצות עוד באווירת תחילת עונה וגם קבוצות עוד יתחזקו ויתחברו לא הייתי ממהר להכתיר אותו גאון עדין.
נחכה עם זה לסוף העונה
-
ranjef
- קיבל.ה 1821 לייקים
מה זה לא הייתי ממהר?
הוא לקח יורוקאפ, בלי ביתיות על ולנסיה.
כמה מאמנים אתה מכיר שבכלל היו נשארים בהכרה אחרי המשחקים ההם?
איך בלייקני נראה לפני שאיטודיס הגיע?
אני אוהב את זה שכל אחד פה פתאום עושה ממנו רועי חגאי. בדיחה.
הוא לקח יורוקאפ, בלי ביתיות על ולנסיה.
כמה מאמנים אתה מכיר שבכלל היו נשארים בהכרה אחרי המשחקים ההם?
איך בלייקני נראה לפני שאיטודיס הגיע?
אני אוהב את זה שכל אחד פה פתאום עושה ממנו רועי חגאי. בדיחה.
-
Red_man
- קיבל.ה 1749 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 971 לייקים
1. לא אהבתי את התשובות שלו בראיון. הפסדנו לקבוצה שהייתה טובה איתנו, רצתה יותר מאיתנו וזהו! זה הסיכום. בלי סיפורי ,הכיל, שופטים, דרכונים וכו.
2. הכשלון מתחיל בבחירת הסגל, ובהכנה למשחק ולשחקנים שמנגד. לא ראיתי שום הכנה להתמודדות עם הרפר! אבל, לא יודע אם היינו משחקים עם אוטורו ומוטלי זה היה אחרת.
3. היה חייב להושיב את מיציץ הרבה יותר מוקדם ולתת לבר או זיו לשחק יותר. מיציץ עם כל גדולתו אמש היה אחת הסיבות שלא ניצחנו. כשהוא משחק ירושלים יודעים שאם יעצרו אותו הסיכוי לעצור את הפועל גבוה מאד. זה מה שקרה.
4. בצדק, אלון וירושלים שמשחקים משחק קבוצתי מאד, מנצחים אותו (ואותנו) הוא מבסס את המשחק על יכולות אישיות ופחות על המאמץ הקבוצתי. לכן הוא במאזן של 4 הפסדים מול אלון וירושלים (ואף נצחון).
5. היה צריך לתת לפלטין לשחק מיד בתחילת הרבע השלישי כשהתחילה המפולת!
6. ביום כזה, כשאוטורו עם בעיית עבירות, ושגב לא בשיאו היה מקום לנסות את סנדי כהן שיכול לתת לך לא פחות ממה שפריצקי נתן מצד שני ולתת לאיש לנוח.
מקווה מאד שילמד לקראת המשחקים הבאים בלגית העל עם מכבי וירושלים.
2. הכשלון מתחיל בבחירת הסגל, ובהכנה למשחק ולשחקנים שמנגד. לא ראיתי שום הכנה להתמודדות עם הרפר! אבל, לא יודע אם היינו משחקים עם אוטורו ומוטלי זה היה אחרת.
3. היה חייב להושיב את מיציץ הרבה יותר מוקדם ולתת לבר או זיו לשחק יותר. מיציץ עם כל גדולתו אמש היה אחת הסיבות שלא ניצחנו. כשהוא משחק ירושלים יודעים שאם יעצרו אותו הסיכוי לעצור את הפועל גבוה מאד. זה מה שקרה.
4. בצדק, אלון וירושלים שמשחקים משחק קבוצתי מאד, מנצחים אותו (ואותנו) הוא מבסס את המשחק על יכולות אישיות ופחות על המאמץ הקבוצתי. לכן הוא במאזן של 4 הפסדים מול אלון וירושלים (ואף נצחון).
6. ביום כזה, כשאוטורו עם בעיית עבירות, ושגב לא בשיאו היה מקום לנסות את סנדי כהן שיכול לתת לך לא פחות ממה שפריצקי נתן מצד שני ולתת לאיש לנוח.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- מילפורד
- קיבל.ה 3031 לייקים
זה ביצה ותרנוגלת , סוג של.איש גדול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:07 בתור אחד שממעניינת אותו יותר הזירה המקומית אני מסתכל וזוכר קודם כל את זה.
נחכה עם זה לסוף העונה
כדי להביא הצלחות לאורך זמן בזירה המקומית, ולא איזה הבלחה רגעית פה ושם , צריך יציבות ביורוליג.
בשביל יציבות ביורוליג , צריך להבטיח שנישאר שם.
בשביל להבטיח להישאר שם , צריך תוצאות טובות השנה (בין אם זה כדי להיות מדורגים מעל מונאקו ובין אם זה בשביל לקבל רישיון לתקופה ארוכה).
אז ברור שהייתי רוצה לראות תארים בארץ וכמה שיותר מהר, אבל אני גם רוצה שהסיפור הזה יהיה לאורך זמן ולא לחזור למצב עוד שנתיים שזה ייקח חמישים שנה עד שנראה עוד תואר אחרי זה.
אז אם המחיר הוא לאבד גביע ווינר לטובת היורוליג השנה , והתוצאה הסופית תהיה שנהיה תחרותיים גם בזירה המקומות באופן עקבי עשרות שנים קדימה, יאללה בכיף.
זה חתיכת "אם" כמובן , שנדע רק בדיעבד , אני מקוה שבעוד חמישים שנה , נהיה עם כל כך הרבה תארים ביד שאף אחד לא יזכור שהפסדנו בגמר גביע ווינר לירושלים ב2025.
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
תגיד לי על מה אתה מדברמילפורד כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:53זה ביצה ותרנוגלת , סוג של.איש גדול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:07 בתור אחד שממעניינת אותו יותר הזירה המקומית אני מסתכל וזוכר קודם כל את זה.
נחכה עם זה לסוף העונה
כדי להביא הצלחות לאורך זמן בזירה המקומית, ולא איזה הבלחה רגעית פה ושם , צריך יציבות ביורוליג.
בשביל להבטיח להישאר שם , צריך תוצאות טובות השנה (בין אם זה כדי להיות מדורגים מעל מונאקו ובין אם זה בשביל לקבל רישיון לתקופה ארוכה).
אז ברור שהייתי רוצה לראות תארים בארץ וכמה שיותר מהר, אבל אני גם רוצה שהסיפור הזה יהיה לאורך זמן ולא לחזור למצב עוד שנתיים שזה ייקח חמישים שנה עד שנראה עוד תואר אחרי זה.
אז אם המחיר הוא לאבד גביע ווינר לטובת היורוליג השנה , והתוצאה הסופית תהיה שנהיה תחרותיים גם בזירה המקומות באופן עקבי עשרות שנים קדימה, יאללה בכיף.
זה חתיכת "אם" כמובן , שנדע רק בדיעבד , אני מקוה שבעוד חמישים שנה , נהיה עם כל כך הרבה תארים ביד שאף אחד לא יזכור שהפסדנו בגמר גביע ווינר לירושלים ב2025.
איזה יציבות ואיזה לאורך זמן ואיזה יורוליג
ירושלים יציבים עם חצי תקציב ובלי יורוליג
יש לנו העונה את התקציב הכי גבוה שהיה אי פעם בכדורסל בפער.
שחקנים ומאמנים מרוויחים משכורות עתק.
וזה אחרי שנתיים עם תקציב גבוה
אם השנה לא לוקחים תואר בארץ זה כישלון מארץ הכשלונות.
וזה בלי קשר לזה שיהיה מאוד נחמד אם גם תהיה המשכיות וניקח עונה הבאה תואר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
איזה הכנה למשחק מול הארפר? מתי בדיוק?אדום ותיק כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:29 1. לא אהבתי את התשובות שלו בראיון. הפסדנו לקבוצה שהייתה טובה איתנו, רצתה יותר מאיתנו וזהו! זה הסיכום. בלי סיפורי ,הכיל, שופטים, דרכונים וכו.
הקבוצה שיחקה ביורוליג בחמישי בערב ואני מנחש שנחתה ביום שישי בבוקר או לפנות בוקר.
מתי בדיוק היה אפשר להתכונן למשחק מול שחקן כמו הארפר?
היינו צריכים לעורר מהומה ברגע שקבעו לנו את המשחק ליום הזה והעבירו אותו מחולון לאולם של ירושלים. אבל לא עשינו כלום.
איטודיס רצה להגיע לירושלים ביום שישי בבוקר כדי להתכונן יותר טוב אבל הישראלים שלנו רצו להיות עם המשפחות, אז עשינו רק אימון קליעות מקדים בשבת. פופי סיפרה את זה בשידור לפני המשחק.
היה צריך להושיב את מיציץ מוקדם אבל לא בר היה צריך לשחק אלא בראיינט כמוביל כדור.
מראש היתה טעות לרשום את איש למשחק הזה. היה צריך לרשום את מלקולם שהיה נותן גם הגנה וגם התקפה ולא תורם פחות מאיש. והיה נותן לנו עוד אופציה לייצר משהו בהתקפה.
ירושלים לא משחקת שום משחק קבוצתי יותר מאתנו. היא משחקת בדיוק אותו כדורסל של חסימה אחת או מקסימום שתיים למוביל הכדור שמנצל את המיסמצ' שנוצר והולך לסל או זורק לשלוש.
ברגע שבאים לעזרה לשחקן עם הכדור הם מוסרים לשחקנים הפנויים שמחכים על קו השלוש.
ההבדל הגדול הוא שאצלם הכל נעשה מהר ולא כמו אצלנו כשמיציץ רק מתחיל את הפיק אנד רול 14 או 12 שניות לסיום ההתקפה.
עוד הבדל הוא שהוא לא משחרר את הכדור אלא מתעקש להגיע לפואנטות לבד ומוסר רק כשאין ברירה.
ככה כמעט אף שחקן לא נוגע אצלנו בכדור. אפילו בראיינט שרואה את זה, ברגע שהוא מקבל את הכדור לא מחזיר אותו למיציץ אפילו כשהוא רואה שהוא מבקש אותו. הוא יודע שהכדור לא יחזור אליו.
סנדי כהן? סנדי כהן זה בדיחה שבכלל לא אמור להיות בסגל שלנו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
ירושלים יציבים?איש גדול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 11:11תגיד לי על מה אתה מדברמילפורד כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:53זה ביצה ותרנוגלת , סוג של.איש גדול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:07 בתור אחד שממעניינת אותו יותר הזירה המקומית אני מסתכל וזוכר קודם כל את זה.
נחכה עם זה לסוף העונה
הם כבר עם שני הפסדים בליגה ועם שני הפסדים ביורוקאפ.
הם פשוט תמיד מגיעים למשחקים הגדולים עם סכין בין השיניים כי מתייחסים אליהם כאנדרדוג.
ואנחנו עם איטודיס מגיעים תמיד בגישה הפוכה ומקבלים בראש. זה היה נכון בדרבי היורוליג וזה היה נכון אתמול. וזה היה נכון גם בסדרה מול ירושלים בשנה שעברה ובגביע מול מכבי בשנה שעברה.
הפעם היחידה עם איטודיס שהגענו בה כאנדרדוג היתה בסדרה מול ולנסיה, ואז השחקנים עלו למגרש בגישה הנכונה וניצחו את הסדרה.
הגישה הזו מגיעה מהמאמן. לא השחקנים. וככה זה נראה.
אין שום ספק שאם לא ניקח תואר בארץ זה יהיה כישלון. גם ההפסד אתמול הוא כשלון והוא כואב לי מאוד.
הייתי מעדיף לנצח אתמול ולהפסיד את שני משחקי היורוליג השבוע.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 09 נובמבר 2025, 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
ירושלים האמ אמא של היציביםרדנקו כתב: ↑09 נובמבר 2025, 11:51ירושלים יציבים?איש גדול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 11:11תגיד לי על מה אתה מדברמילפורד כתב: ↑09 נובמבר 2025, 10:53
זה ביצה ותרנוגלת , סוג של.
הם כבר עם שני הפסדים בליגה ועם שני הפסדים.
הם פשוט תמיד מגיעים למשחקים הגדולים עם סכין בין השיניים כי מתייחסים אליהם כאנדרדוג.
ואנחנו עם איטודיס מגיעים תמיד בגישה הפוכה ומקבלים בראש. זה היה נכון בדרבי היורוליג וזה היה נכון אתמול. וזה היה נכון גם בסדרה מול ירושלים בשנה שעברה ובגביע מול מכבי בשנה שעברה.
הפעם היחידה עם איטודיס שהגענו בה כאנדרדוג היתה בסדרה מול ולנסיה, ואז השחקנים עלו למגרש בגישה הנכונה וניצחו את הסדרה.
הגישה הזו מגיעה מהמאמן. לא השחקנים. וככה זה נראה.
אין שום ספק שאם לא ניקח תואר בארץ זה יהיה כישלון. גם ההפסד אתמול הוא כשלון והוא כואב לי מאוד.
הייתי מעדיף לנצח אתמול ולהפסיד את שני משחקי היורוליג השבוע.
ממש מעניין הפסד פה הפסד שם
הם כל עונה כמעט לוקחים תואר