גמר גביע ווינר בירושלים, 8.11 - מוצ"ש, 19:10

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
לוקשיק
קיבל.ה  4 לייקים

1. היתרון שיש לנו ביורוליג הוא סגל עמוק, מה שלא בא לידי ביטוי במשחק הזה.
2.לרשום את השחקנים ששיחקו מעל ל20 דקות רק לפני יומיים זו טעות פטאלית.
3. ירושלים זה הארפר, והמינימום שהיה צריך לעשות הוא לרשום את אניס שמסוגל לשמור אותו וגם רגיל יותר לשחק עם הישראלים. חוסר התיאום של מיציץ׳ ובראיינט עם היתר היה מאוד בולט.
4. העבירות של אוטורו בתחילת המשחק הוציאו אותו מהפוקוס. דווקא בהרכב בלעדיו לקחנו עם בלייזר מלא ריבאונד וזה מה שהשאיר אותו במשחק בחצי הראשון. בחצי השני חזרנו להיות קבוצת הריבאונד הגרועה שאנחנו.
5. רוב הזריקות שלקחנו היו זריקות טובות. גם מזל צריך לפעמים- והוא היה לגמרי של ירושלים.
6. השופטים לא הכריעו את המשחק. גם אם לא היו שורקים תוקף שלא היה לאיש, לא רואה אותנו מנצחים את זה. חוץ מפלטין, איש ובלייזר - אף שחקן לא הגיע היום.
7. אם להפסיד איזשהו תואר - אז את התואר הזה. אני מקווה שזו תהיה קריאת השכמה לשחקנים, שנראה שמזלזלים בליגה.
Red Or Dead
קיבל.ה  354 לייקים

בסוף זה רק גביע השוקו בלי שני הישראלים הבכירים
אבל
משחק מחריד התקפית בהובלת מיציץ
ברטי נראה רע מאוד מאוד, שוב
ולא ברור לי איך יפתח זיו לא רואה פרקט בתנאים האלה
רק הפועל
קיבל.ה  2817 לייקים

תעיף ליציע כתב: 08 נובמבר 2025, 21:19 מעניין לי תתחת התואר הזה.
יאללה באסקוניה
2-8
זה מה שמעניין.
איך זה יכול לא להזיז ? אני לא זכיתי לראות תואר מקומי של קבוצת הכדורסל
gershon
קיבל.ה  314 לייקים

רק הפועל כתב: 08 נובמבר 2025, 21:29
תעיף ליציע כתב: 08 נובמבר 2025, 21:19 מעניין לי תתחת התואר הזה.
יאללה באסקוניה
2-8
זה מה שמעניין.
איך זה יכול לא להזיז ? אני לא זכיתי לראות תואר מקומי של קבוצת הכדורסל
נכון.
לא יודע מה איתכם אני בוכה בגלל פאקינג גביע אימונים.
יורם
קיבל.ה  240 לייקים

לוקשיק כתב: 08 נובמבר 2025, 21:27 7. אם להפסיד איזשהו תואר - אז את התואר הזה. אני מקווה שזו תהיה קריאת השכמה לשחקנים, שנראה שמזלזלים בליגה.
אין מכסה של הפסדים שמילאנו היום, וההפסד היום לא בא במקום הפסד בליגה או בגביע. אם כבר להיפך - לדעתי הלוזריות שנה שעברה בגביע ווינר המשיכה לשני התארים האחרונים שפספסנו.
Xavi
קיבל.ה  1276 לייקים

כולה גביע השוקו צריך להירגע
תואר כבר לקחנו, והרבה יותר נחשב
למי איכפת תואר מקומי /לא מקומי
יותר מעצבן להפסיד, במיוחד לי-ם שבליגה במאזן 2-2 בקושי ורק לפני שבוע גירדו ניצחון בהארכה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1687 לייקים

Xavi כתב: 08 נובמבר 2025, 21:34 למי איכפת תואר מקומי /לא מקומי
לי.
המון.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
תעיף ליציע
קיבל.ה  242 לייקים

קשה לעמוד בעומסים כאלה נגד קבוצות יורוליג ותוך
יומיים לשחק משחק כזה קשה ועוד במגרש בית של ים.
יש נפילת מתח, יש עייפות והכי קריטי זה שלא היה היום
את מלקולם שהוא השחקן הכי חשוב בקבוצה עם בריאנט.
יורם
קיבל.ה  240 לייקים

ולכל אלה שאומרים שבסקוניה משחק הרבה יותר חשוב - גם אם זה נכון, ההרכב היום עם מיציץ', ובלי אניס, שבקושי משחק באירופה, עשוי לפגוע לנו גם בהיבט הזה - יש לנו שני משחקים השבוע.
Red_man
קיבל.ה  1749 לייקים

וואלה הייתי מעדיף לנצח היום ולהפסיד לבאסקוניה. מבחינתי החשיבות של היורוליג זה שזה אמור לעזור לנו בליגה לא הפוך
אדומה שלי אור

ברור שתואר עדיף על בסקוניה
El dudernio
קיבל.ה  1787 לייקים

:che:
El dudernio כתב: 07 נובמבר 2025, 17:41
shaharot כתב: 07 נובמבר 2025, 17:36 אני יודע שזה גמר ואני לא הייתי עולה ככה אבל בגלל שאנחנו לפני שבוע כפול ביורוליג התחושה שלי שהזרים יהיו
אניס
גונס
בלייקני
איש
אודיאסי
בגלל שחסר לנו את תומר ובלייזר בסימן שאלה לדעתי מוטלי ירשם, מאמין שבמקום גונס. יכול להיות שגם מלקולם במקום איש כי הוא יותר רב גוני בהתקפה.

אניס (זיו)
בליקני (פלטין טימור)
מלקולם (כהן)
מוטלי (בלייזר)
אודיאסי (שגב)
עם חמישיית הזרים הזאת אנחנו לוקחים את התואר
הוקיץ'
קיבל.ה  7207 לייקים

כמה דברים:
1. בגדול, על הזין המפעל הזה. מישהו פה באמת היה מרגיש שזכינו בתואר אם היינו מנצחים? בעיקר מבואס מלהפסיד לכלומניקים הירושלמים.
2. מיציץ' 4/16 מהשדה, בלייקני 5/15, בראיינט 6/18. כששלושת השחקנים הבכירים שלך נראים ככה, זה נס אם תנצח איזושהי קבוצה. תמיד הכי קל לבוא בסוף המשחק ולהגיד שהיה צריך לרשום את זה או את ההוא, בסוף רשמו את הזרים הכי טובים בסגל והם נראו קטסטרופה. זה מה יש.
3. ההכנה של איטודיס למשחק הזה נראתה כמו ההכנה שלו לדרבי, כלומר, לא קיימת. נתן להארפר כל מה שהוא רוצה, לא ניסה בכלל להוציא לו את הכדור מהידיים, איפשר אינסוף שלשות מהפינות (ולרוב השחקנים שם זה בערך הדבר היחיד שיש להם למכור). זוועה.
4. זה שאדר פאר שופט אותנו זו שערוריה. אמן יחטוף הרעלת קיבה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3487 לייקים

לי אישית הרגיש ששחקנים מקבלים שכר פר הקפצת כדור.
לא יכול לראות התקפות שבהן אותו שחקן מכדרר א הכדור 17-18 שניות פשוט די עם זה.

למעט הרבע הראשון לא היה שום תרגיל נורמלי בהפועל.

לא היה דאבל טים על הארפר כמעט בשום שלב במשחק. למה?
יחד, רק יחד! :heart:
feigenbaum99
קיבל.ה  237 לייקים

אפשר להפסיד, השאלה איך. מעצבן אותי נורא, זה שלא באנו מוכנים למשחק הזה. בחירת הזרים. ניהול המשחק. קבלת החלטות.

יש לנו יתרון סייז משמעותי על ירושלים, איפה זה בא לידי ביטוי?

איך ירושלים מקבלת כל כך הרבה שלשות חופשיות?

איפה הרעיון ההגנתי בשמירה על הארפר?

מה התוכנית למקרה שהסנטר שלך נכנס לבעיית עבירות?

למה שחקן שלא מפסיק להחטיא לא מפסיק לזרוק?
ramig76
קיבל.ה  48 לייקים

ברור שעדיף תואר גביע ווינר על באסקוניה.. דכאון לחזור מירושלים אחרי ערב וצהריים כאלו. קלאסי הפועל. נו, לפחות גם לילדים שלי הרסתי את החיים הספורטיביים עם הפועל :-)
Charlie
קיבל.ה  1032 לייקים

לא יעזור כלום - אפשר לקשקש עד מחר אם נכון היה לרשום את מיצ׳יץ׳ או אניס, אוטורו או מוטלי - במשחקים בישראל מה שמכריע זה הרוסטר המקומי. כי אם יש לך את ים וגינת בריאים וזמינים, זה לא רק 2 שחקנים מהטופ שמשחקים - זה מאפשר לך רישום של זרים אחרים והכל נראה אחרת.
תוציאו ממכבי את בלאט וסורקין וגם היא מתקשה הערב בארנה (אבל בניגוד אלינו, למכבי יש את ספי ופאר אדר שיסדרו לה שריקות)
קובי
קיבל.ה  379 לייקים

Charlie כתב: 08 נובמבר 2025, 23:27 לא יעזור כלום - אפשר לקשקש עד מחר אם נכון היה לרשום את מיצ׳יץ׳ או אניס, אוטורו או מוטלי - במשחקים בישראל מה שמכריע זה הרוסטר המקומי. כי אם יש לך את ים וגינת בריאים וזמינים, זה לא רק 2 שחקנים מהטופ שמשחקים - זה מאפשר לך רישום של זרים אחרים והכל נראה אחרת.
תוציאו ממכבי את בלאט וסורקין וגם היא מתקשה הערב בארנה (אבל בניגוד אלינו, למכבי יש את ספי ופאר אדר שיסדרו לה שריקות)
כל מילה

הפשלה היחידה זה שהמועדון הסכים לשחק במועד הזה ועל אחת כמה וכמה שהמועד המקורי נדחה בגלל טיול אטרקציות של י"ם בחו"ל
גם ההסכמה שהמשחק יערך בירושלים, בעיר של המתנגדת שלך, לא חכמה במיוחד
גם קבוצת NBA לא יכולה לנצח את שמש ופאר
אני מקווה שים מדר יתחיל להתבגר ולהתנהג כמו ספורטאי פיקח. הוא יהרוס לעצמו את הקריירה אם יעדיף את הנבחרת על פני הקבוצה שבה הוא משחק.
לא יזיק לו אם, בנושא הזה, הוא יקח דוגמא מבלאט.
אוהד כורסא
קיבל.ה  677 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 נובמבר 2025, 22:14 כמה דברים:
1. בגדול, על הזין המפעל הזה. מישהו פה באמת היה מרגיש שזכינו בתואר אם היינו מנצחים? בעיקר מבואס מלהפסיד לכלומניקים הירושלמים.
2. מיציץ' 4/16 מהשדה, בלייקני 5/15, בראיינט 6/18. כששלושת השחקנים הבכירים שלך נראים ככה, זה נס אם תנצח איזושהי קבוצה. תמיד הכי קל לבוא בסוף המשחק ולהגיד שהיה צריך לרשום את זה או את ההוא, בסוף רשמו את הזרים הכי טובים בסגל והם נראו קטסטרופה. זה מה יש.
3. ההכנה של איטודיס למשחק הזה נראתה כמו ההכנה שלו לדרבי, כלומר, לא קיימת. נתן להארפר כל מה שהוא רוצה, לא ניסה בכלל להוציא לו את הכדור מהידיים, איפשר אינסוף שלשות מהפינות (ולרוב השחקנים שם זה בערך הדבר היחיד שיש להם למכור). זוועה.
4. זה שאדר פאר שופט אותנו זו שערוריה. אמן יחטוף הרעלת קיבה.
כשמנגד ירושלים באחוזים מצוינים.
זה מייאש. אני רוצה שחקנים שרואים תואר מתעלים.
אם האחוזים שלנו יותר גבוהים אנחנו מנצחים עם או בלי שיפוט. אני מאוד מודאג מהמשך העונה, וגם יותר חשוב לי גביע המדינה מפיינל פור.
אה ומי שכותב על קבוצה עם המאזן שלנו ביורוליג שהיא לא מאומנת - אי אפשר לקחת אותו ברצינות.
Tals2000
קיבל.ה  77 לייקים

קובי כתב: 08 נובמבר 2025, 23:37
Charlie כתב: 08 נובמבר 2025, 23:27 לא יעזור כלום - אפשר לקשקש עד מחר אם נכון היה לרשום את מיצ׳יץ׳ או אניס, אוטורו או מוטלי - במשחקים בישראל מה שמכריע זה הרוסטר המקומי. כי אם יש לך את ים וגינת בריאים וזמינים, זה לא רק 2 שחקנים מהטופ שמשחקים - זה מאפשר לך רישום של זרים אחרים והכל נראה אחרת.
כל מילה

הפשלה היחידה זה שהמועדון הסכים לשחק במועד הזה ועל אחת כמה וכמה שהמועד המקורי נדחה בגלל טיול אטרקציות של י"ם בחו"ל
אני מקווה שים מדר יתחיל להתבגר ולהתנהג כמו ספורטאי פיקח. הוא יהרוס לעצמו את הקריירה אם יעדיף את הנבחרת על פני הקבוצה שבה הוא משחק.
מזל שהסכימו לשחק….
בכל מקרה היינו משחקים היום נגד ירושליים, אם לא היה הגביע, זה המועד שהיינו צריכים לשחק נגדם בליגה
תא מרבוטא
קיבל.ה  707 לייקים

Tals2000 כתב: 09 נובמבר 2025, 01:33
קובי כתב: 08 נובמבר 2025, 23:37
כל מילה

מזל שהסכימו לשחק….
בכל מקרה היינו משחקים היום נגד ירושליים, אם לא היה הגביע, זה המועד שהיינו צריכים לשחק נגדם בליגה
משחק ליגה זה לא כמו גמר. אמנם חשוב, בטח למיקום אבל אנשים לא ראו תואר מקורי מאז ששלמה להט היה ראש עיריית תל אביב.
תעיף ליציע
קיבל.ה  242 לייקים

כאשר תומר וים בחוץ במתכונת של חמישה זרים, הפועל
לא עולה על ירושלים ומכבי. צר לי.
בנו קבוצה ליורוליג נקודה .
אני חושש שגם הדרבי הקרוב נרגיש את זה.
ארז שדה
קיבל.ה  1159 לייקים

תעיף ליציע כתב: 09 נובמבר 2025, 07:47 כאשר תומר וים בחוץ במתכונת של חמישה זרים, הפועל
לא עולה על ירושלים ומכבי. צר לי.
בנו קבוצה ליורוליג נקודה .
אני חושש שגם הדרבי הקרוב נרגיש את זה.
יש סיכוי שים יהיה בדרבי?
תעיף ליציע
קיבל.ה  242 לייקים

לא.
מדברים על סוף החודש.
ארז שדה
קיבל.ה  1159 לייקים

למרות שאני מנסה לעודד את עצמי בכך שמדובר רק בגביע ווינר תחושת האכזבה לא עוזבת אותי
אנחנו שוב נכשלים ברגע האמת ולא מצליחים לקחת תואר בישראל.
ארז שדה
קיבל.ה  1159 לייקים

תעיף ליציע כתב: 09 נובמבר 2025, 07:53 לא.
מדברים על סוף החודש.
לא טוב לנו
רק בריאות
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  583 לייקים

מתסכל ומבאס, מה שהלך אתמול. אני לא מצליח לנפנף את התסכול עם טיעונים שזה כולה גביע ווינר. זה הפסד מתסכל ומבאס מאד, שאשכרה גרם לי לא לישון בלילה.

יש לנו בעיה בליגה הישראלית כי הקבוצה פשוט לא משחקת טוב תחת מגבלת הזרים.
יש לנו בעיה בכללי כי הקבוצה כבר לא משחקת הגנה. מול דובאי ויינרייט עוד הציל אותנו לבד וזה הספיק, אבל בחצי הראשון מול מגדל, ממש התביישתי.

חגגו עלינו עם איזה 4 האלי-הופים, עוד כמה חדירות עם דאנקים, שלא לדבר על זה שידענו מראש שצריך לעצור את הארפר ולא היינו אפילו קרובים. הוא עשה מה שרצה.
מבחינה התקפית, יש בקבוצה כ"כ הרבה כישרון עד שתמיד (או כמעט תמיד) יהי מי שיקלע. גם בלי יותר מדי תרגילים מסודרים וגם בערב גרוע של ברייאנט ו-מיצ'יץ' ו-בלייקני, עדיין נגיע ל-80-90 נקודות. הקבוצה פשוט מפוצצת ביכולת אישית התקפית.
אבל הגנתית כבר כמה משחקים שאין כלום ושום דבר (מעבר לאיזה גג יפה פה ושם של אוטורו או בלייקני). הקבוצה טיפשה בהגנה, רכרוכית, עצלנית. לא מחוברת. נותנת ליריבות לרוץ. לכל יריבה. געגועיי להגנות של הפועל משלבי ההכרעה בעונה שעברה ביורוקאפ...
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
יהלום14אדום
קיבל.ה  1175 לייקים

לא קונה את ההסבר עם הישראלים אצלנו. נכון חסרים לנו 2 מאוד משמעותיים אבל זו מכבי י"ם שהפסידה להפועל העמק ולחולון.
כשההגנה שלנו נראית כמו שהיא נראתה אתמול ומיציץ' הורג אותנו בחסות איטודיס זו בעיה.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 09 נובמבר 2025, 08:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3487 לייקים

עזבו הגנה.
מישהו ראה אתמול תרגיל בהתקפה חוץ מכדורים בלתי נגמרים ופה ושם פיקנרול מוצלח?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2022 לייקים
יצירת קשר:

בסוף בנינו סגל עתיר זרים עם יתירויות אדירות, ובתקציב של 100% יותר כסף לחלק מהשחקנים רק כדי שיהיו אצלנו.
הסגל הישראלי חזק מאד, אבל הוא לא נבנה בצורה הזאת. מבחינת איכות השחקנים בלתי אפשרי להשיג שחקנים יותר איכותיים מה שיש לנו כרגע (ים מדר לצורך הענין). אבל מבחינת יתירות לא בטוח. לצורך הענין, לא באנו לסורקין (כמו שעשו למיציץ) ואמרו לו - כל הצעה שמכבי נותנת לך נכפיל.
יחד עם מגבלת הזרים המשמעות היא שבליגה הפועל לא הרבה יותר טובה ממכבי/ירושלים. בטח כשיש פציעות של שחקנים ישראלים מובילים ומגיעים לכל מיני יפתח זיו וכאלה.
השחקנים הזרים גם לא מייחסים אותה חשיבות למשחקים בליגה. שזה הגיוני, ברור להם שלא בשביל זה הם באו. הישגים בליגה הישראלית לא יעזרו להם בכלום בחיים הרי. ומעל כל במה עופר אומר שפלייאוף יורוליג זאת המטרה בגדול.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ranjef
קיבל.ה  1821 לייקים

כמה שמפניות נפתחו בקבוצה של יוסי שטורם בפייסבוק? מישהו יכול לעדכן על המספר העדכני?
רז הרשקו
קיבל.ה  73 לייקים

וואלה אני לא חסיד שמאמין באופן של קבוצה, או שלקבוצה יש אישיות התלויה בהיסטוריה שלה, כי בסוף קבוצה זה דבר אמורפי, משהו שהמצאנו, ומה שמשנה זה השחקנים.
ובכל זאת אין לא מצליח להסביר איך כבר ארבע שנים כל פעם כשמגיעים לגמר בליגה שלנו אנחנו מחרבנים את זה
אלון1
קיבל.ה  234 לייקים

אני בכלל חושב על דבר אחד אחרי המשחק הזה

איך מביאים את ארפר שנה הבאה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1964 לייקים

בואו תחשבו. היה לנו משחק ביום חמישי בערב. טסנו טיסת לילה והגענו ארצה בשישי לפנות בוקר.
הכנה למשחק הזה בחיים אי אפשר היה לעשות כמו שצריך. בטח לא להתכונן לשחקן כמו הארפר.
הבעיה התחילה בזה שלא עשינו בלאגן ענק על זה שהמשחק מתקיים בתאריך הזה ובאולם של ירושלים.
ולמרות זאת, ולמרות הכלבים פאר ושמש, זה בסוף עלינו.
איש הוא השחקן האחרון שהיה צריך לרשום למשחק כזה. הוא מתאים כארבע או שלוש ליורוליג. בליגה (בטח מול ירושלים) הוא נטל כי הוא לא יכול לשמור על גארדים והוא לא מסוגל לייצר שום דבר בהתקפה.
אם היינו רושמים את מלקולם במקומו היה לנו גם עוד שחקן בהתקפה שיכול לקלוע ולהוריד כדור לרצפה וגם תוקף את ה ריבאונד, וגם שחקן שיכול לתת הגנה על גארדים, לנוע ולחפות על טעויות של שחקנים אחרים וכמובן גם לקחת ריבאונד הגנה ולשמור על "גבוהים" כמו אלה 'ל ירושלים.
בסופו של דבר ההתקפה של ירושלים היא פשוטה מאוד - כשנותנים להארפר ללכת ימינה הוא הולך עד הסוף ומוציא פאול וכשדוחפים אותו שמאלה הוא חודר חצי מהדרך ומוסר לשחקנים שעומדים חופשיים בפינות.
מול קבוצה שיש לה את קרינגטון, הארפר והובר אתה לא יכול לשחק עם מיציץ שלא שומר וגם לא טורח אפילו להקריב עבירות. אתה גם לא יכול לשחק איתו מול קבוצה שיש לה בהגנה שחקנים ששולחים ידיים כל הזמן, כשהמשחק שלו והחדירות שלו כל כך איטיות ושקופות.
אמרתי כבר שלשום לחברים וגם פה שהיה צריך לרשום את אניס למשחק הזה, אבל אני מבין את זה שלא היינו יכולים להרשות את זה לעצמנו גם מבחינה תדמיתית כי אז זה נראה שלא לוקחים ברצינות את המפעל ובעיקר את האוהדים. ובכל זאת - במשחק על תואר אתה אמור לרשום את השחקנים הכי טובים שלך.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2817 לייקים

מבאס שאנחנו מפסידים משחקים כאלה אבל זה כבר לא מעניין , תביאו את הדרבי
shaar7_12
קיבל.ה  57 לייקים

הפועל כתב: 09 נובמבר 2025, 08:42 בסוף בנינו סגל עתיר זרים עם יתירויות אדירות, ובתקציב של 100% יותר כסף לחלק מהשחקנים רק כדי שיהיו אצלנו.
הסגל הישראלי חזק מאד, אבל הוא לא נבנה בצורה הזאת. מבחינת איכות השחקנים בלתי אפשרי להשיג שחקנים יותר איכותיים מה שיש לנו כרגע (ים מדר לצורך הענין). אבל מבחינת יתירות לא בטוח. לצורך הענין, לא באנו לסורקין (כמו שעשו למיציץ) ואמרו לו - כל הצעה שמכבי נותנת לך נכפיל.
יחד עם מגבלת הזרים המשמעות היא שבליגה הפועל לא הרבה יותר טובה ממכבי/ירושלים. בטח כשיש פציעות של שחקנים ישראלים מובילים ומגיעים לכל מיני יפתח זיו וכאלה.
השחקנים הזרים גם לא מייחסים אותה חשיבות למשחקים בליגה. שזה הגיוני, ברור להם שלא בשביל זה הם באו. הישגים בליגה הישראלית לא יעזרו להם בכלום בחיים הרי. ומעל כל במה עופר אומר שפלייאוף יורוליג זאת המטרה בגדול.
הקבוצה נבנתה ליורוליג. היתירות בעמדות זה כדי שאם יהיו פציעות תהיה השפעה מינימלית.
כמות ואיכות שחקנים ישראליים היא בעייתית, גם סורקין עד כמה שהוא משמעותי בליגה הוא לא ברמה של הסנטרים בטופ.
אפשר גם לשאול למה לא ניסינו להחתים את ליף למשל שזה כן תוספת לליגה
לגבי הזרים בול, אבל גם לגבי ינאי הליגה פחות משמעותית
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1964 לייקים

הפועל כתב:בסוף בנינו סגל עתיר זרים עם יתירויות אדירות, ובתקציב של 100% יותר כסף לחלק מהשחקנים רק כדי שיהיו אצלנו.
מילת המפתח היא שזה בלי ים וגם בלי תומר.
הסגל הישראלי נבנה כשלקחנו בו את השחקנים הכי טובים שאפשר היה להביא.
כשיש לך שחקנים כמו בר טימור ותומר שברור שהם "סמלים" וממוסמרים לסגל, אתה לא יכול להביא את הובר או גור לביא כי הם יודעים שיש שחקנים עם עדיפות עליהם והם מראש ישחקו פחות. וזה ברור במיוחד כשיש לך מאמן כמו איטודיס שברור שלא יעריך אותם במיוחד. הם יעדיפו לשחק אצל קטש או יונתן אלון ולא אצלנו כי הם יודעים שישחקו אצלם.
לטעמי בר לא היה צריך מבחינת היכולת להשאר השנה. אבל הפכו אותו לסמל אז הוא נשאר. אם היינו מביאים למשל את הובר בשנה שעברה אז היינו עם תואר. אם היינו מביאים את ליף השנה אז היינו עכשיו עם הווינר ביד אבל יש את תומר אז לא הולכים באמת בכל הכוח על ליף.
לגבי סורקין זה פשוט לא נכון. יש לו חוזה במכבי והיה לו גם בעונה שעברה ולפני העונה הנוכחית. גם תמורת שכר גבוה פי שלוש מזה שיש לו היום לא יכולת להביא אותו.
כנ"ל לגבי קרינגטון וזוסמן.
בנית את הסגל הישראלי הכי טוב שיכולת מבין השחקנים שהיה אפשר להביא והוא עמוק אבל הוא לא מגוון ולא מספיק איכותי. והוא פחות טוב מזה של ירושלים (שנמצא בכושר הרבה יותר טוב) כשאתה בלי ים ותומר ובודאי שפחות טוב מזה של מכבי כשאתה בלי שניהם ואולי אפילו כשאתה עם שניהם.

אדום ותיק
קיבל.ה  971 לייקים

לצערי, עוד יום "שיגרתי" בהפועל שלנו. לפשל כשיש תואר על השולחן מומחיות שלנו כבר 32 שנים.
צריך לעבור הלאה ולהתכונן להמשך השבוע שיהיה מאד קשהץ מקווה שהשחיקה של אמש לא תעלה לנו במשחקי השבוע.

מבחן הבא בליגה המקומית - דרבי עם מכבי שאנחנו מארחים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ר.ש
קיבל.ה  458 לייקים

זו פשוט השפלה. מאז שעופר הגיע אנחנו עדיין מפסידים את המשחקים החשובים, רק שלשם שינוי זה קורה כשאנחנו פייבוריטים ברורים.
התוצאות של הפועל הזאת מול מכבי וירושלים הן עוד עדות לניתוק בין הקבוצה לקהל. סדרי העדיפויות שונים לגמרי. מבחינתנו אלה המשחקים הכי חשובים, ומבחינת הקבוצה חשוב יותר כל משחק יורוליג אקראי. אין הסבר אחר לשאננות, לזלזול ולנאיביות שלנו במשחקים האלה.
רואה שחורות המקורי
איש גדול
קיבל.ה  305 לייקים

מישהו יכול להגיד כמה נקודות הארפר קלע כשפלטין היה על המגרש ושמר עליו וכמה הוא קלע כשפלטין לא שיחק?
שליחת תגובה