כנראהJackie treehorn כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:09הסיבה היא שמנסים להצדיק החתמות יקרות מדי של שחקנים זרים כמו פלקאו וסילבה בכל מחיר למרות שהם לא טובים מספיק.
עקשנות שלא תוביל אותנו לשום מקום חיובי
כנראהJackie treehorn כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:09הסיבה היא שמנסים להצדיק החתמות יקרות מדי של שחקנים זרים כמו פלקאו וסילבה בכל מחיר למרות שהם לא טובים מספיק.
עקשנות ופחדנות, נתן היום לזיו אריה נקודה במתנה ולקח לנו שתי נקודות על פארש. לא מצליח להבין איך לעזאזל אנחנו מבזבזים מחצית שלמה ועם המערך סופר הגנטי מול קבוצה מפורקת מנטלית. שחקנים שלהם מדקה שניה נופלים על הרצפה בתקווה שהמשחק הזה יעבור בזמן שהם עם הראש בדשא.בן לוז כתב:כנראהJackie treehorn כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:09הסיבה היא שמנסים להצדיק החתמות יקרות מדי של שחקנים זרים כמו פלקאו וסילבה בכל מחיר למרות שהם לא טובים מספיק.
עקשנות שלא תוביל אותנו לשום מקום חיובי
ברדה עושה טעויות של לחץ וזה ניכרהלוטוס הלבן כתב: ↑08 נובמבר 2025, 20:25 מהר מאד שוכחים שאנחנו קבוצה שעלתה מהליגה השניה ועברה טראומה בדרבי.
כתבתי אחרי גמר הטוטו שלא רואה קבוצות יותר חלשות מאיתנו. חשבו שאני מגזים.
החיזוק לא מוכיח את עצמו חוץ מעמדת הבלם.
טוריאל לא בכושר וכל עוד הוא לא בכושר כל הקבוצה לא בכושר.
זו עונה של התבססות בליגה.
סבלנות.
עדין אני חושב שאתה מגזיםהלוטוס הלבן כתב: ↑08 נובמבר 2025, 20:25 מהר מאד שוכחים שאנחנו קבוצה שעלתה מהליגה השניה ועברה טראומה בדרבי.
כתבתי אחרי גמר הטוטו שלא רואה קבוצות יותר חלשות מאיתנו. חשבו שאני מגזים.
החיזוק לא מוכיח את עצמו חוץ מעמדת הבלם.
טוריאל לא בכושר וכל עוד הוא לא בכושר כל הקבוצה לא בכושר.
זו עונה של התבססות בליגה.
סבלנות.
תלוי בכדורגל שנציג.
בולShacham כתב: ↑09 נובמבר 2025, 09:16 אני חושב שהבעיה שלנו במשחקים האחרונים היא מעבר לבחירת ההרכב והשחקנים, הלחץ, אינטנסיביות וכושר גופני של הקבוצה שהיו הדבר הכי מרשים בתחילת העונה, לא קיימים וזו בעיה של מעבר לשחקן אחד.
לא היו אתמול כמעט דקות של לחץ נורמלי, וגם כשאנחנו עם הכדור שחקנים היו מצבים שיש לשחקנים שטח מת ענק לעשות אליו תנועה והם פשוט לא עם אוויר / רצון לרוץ אליו (אהמ ליידנר).
במובן הזה אגב לא לפתוח עם דאפה זה ההחלטה הפרסונלית שהכי פוגעת בנו, כי הפער בין המשחק לחץ שהוא נותן למה שאלטמן נותן ענק.
החזקת כדור 53% הפועל תל אביב, 47% הפועל י-ם