מה עם בלייזר? אמרו שיש,סיכוי שיהיה כשיר לשבת
לא?
בגלל שחסר לנו את תומר ובלייזר בסימן שאלה לדעתי מוטלי ירשם, מאמין שבמקום גונס. יכול להיות שגם מלקולם במקום איש כי הוא יותר רב גוני בהתקפה.
אניס
איך? זה לא משחק במנוי של הקבוצה
יש לך 5,500 אוהדים שבאים לרגל. לא הגיוני שרק 2,000 מתוכם ימשיכו לסל.
לא הבנת את הלך הרוח של הפורום הזה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:01יש לך 5,500 אוהדים שבאים לרגל. לא הגיוני שרק 2,000 מתוכם ימשיכו לסל.
איך לפתור את זה?
-שיפוץ
-לתת במנוי כרטיס חינם לגמר
לא חסר.
נכון וזה הפספוס הגדול.איש גדול כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:22לא הבנת את הלך הרוח של הפורום הזה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:01יש לך 5,500 אוהדים שבאים לרגל. לא הגיוני שרק 2,000 מתוכם ימשיכו לסל.
איך לפתור את זה?
-שיפוץ
לא חסר.
אם אתה לא חושב שהאולטראס ושאר המחרימים הם מקור כל הרשע בעולם מאוד יכעסו עליך.
אם אין תכדורגל היום ממול מגיעים למשחק הזה בקושי אלף אוהדים
יכול להיות, אבל להוציא את חצי גמר הגביע מול מכבי - בארנה אנחנו אף פעם לא סולד אאוט, אלו העובדות.
אני זוכר דברים אחריםBerger כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:50יכול להיות, אבל להוציא את חצי גמר הגביע מול מכבי - בארנה אנחנו אף פעם לא סולד אאוט, אלו העובדות.
לא במשחק 5 עם נייט, לא בחצי גמר הפלייאוף עם אקס-מנפורד-ג'ייקובן וכמובן לא במשחקי ליגה בעונה הסדירה. אגב, אפילו לא קרוב לזה.
אפילו במשחק גביע המדינה מול הפועל ירושלים בדרייב אין בשיא תקופת העמותה מבחינת קהל והצלחה מקצועית, אחרי הטירוף הראשוני המכירה נתקעה ואוהדי ירושלים הסתננו לנו ליציעי הדרייב אין וגם חגגו לנו על הראש, במבצר שלנו.
אני לא מדבר על אוהד או שניים שהסתננו אלא עשרות רבות. מעולם לא ראיתי דבר כזה בדרייב אין מלבד המשחק הזה.
לסיכום, משחקים שלא במנוי הם באופן מסורתי יותר קשים לסולד אאוט, ולירושלים לא כ"כ נוח להגיע בשגרה אפילו כשעופר לא היה מעורב או מעורב באופן עמוק.
אני כן מסכים שבלי הכדורגל היו מגיעים פחות אוהדים.
מי כעס עליו?איש גדול כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:22לא הבנת את הלך הרוח של הפורום הזה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:01יש לך 5,500 אוהדים שבאים לרגל. לא הגיוני שרק 2,000 מתוכם ימשיכו לסל.
איך לפתור את זה?
-שיפוץ
לא חסר.
הכל בסדר חברתא מרבוטא כתב: ↑08 נובמבר 2025, 11:02מי כעס עליו?איש גדול כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:22לא הבנת את הלך הרוח של הפורום הזה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 10:01
יש לך 5,500 אוהדים שבאים לרגל. לא הגיוני שרק 2,000 מתוכם ימשיכו לסל.
איך לפתור את זה?
-שיפוץ
לא חסר.
ומתי אמרתי שהמחרימים מקור הרשע?
ואגב עד שהאשכול עבר להרכבים ולתפוסה אתה מקפיץ את עניין האולטרס?
מילפורד כתב: ↑08 נובמבר 2025, 11:34 הוציאו דיל של 3 משחקי ליגה לבחירתך כולל דרבי, ירושלים וחולון והמשחק הזה ב315₪ , אחלה דבר.
אנשים לא רוצים לקנות.
אפשר לבוא בטענות לעופר עד מחר, ב40 השנים שאני אוהד הפועל ראיתי בעלים בשני הענפים:
שבאו מההסתדרות ולא היה להם מושג איך לנהל קבוצת ספורט ו/או להביא כסף לזה.
קומבינטורים לא יוצלחים שפוררו את הקבוצה לתחתית ליגה ארצית.
גנבים שרוקנו מיליונים מקופת המועדון תוך כדי שקנו שמלת כלה לבת שלהם ב40 אלף שקל על חשבון המועדון.
מי ששם פסלים שספק אם בכלל קיימים כערבות בבקרה עד שהקבוצה עברה לפירוק.
אנשים שכביכול מאוד רצו אבל הצליחו ממש מעט.
ועוד ועוד.
לאורך כל השנים האלה, לא משנה מי הבעלים וכמה גרוע הוא היה, דבר אחד תמיד נשאר , הקהל של הפועל מעודד את הקבוצה שלו, לא משנה כמה גרועה היא היתה או כמה רע היה המצב.
עכשיו בא מישהו , שבלבנות קבוצת כדורסל מצליחה ולשים עליה כסף נראה שהוא כן יודע לעשות, אבל דוקא אותו הקהל של הפועל לא מסוגל להכיל ומפסיק לעודד את הקבוצה, זאת תופעה מוזרה בעיני.
אין ספק שעופר והנהלת הקבוצה צריכים לעשות חושבים איך יוצאים מהמצב הזה.
אבל זה ממש לא מתחיל ונגמר שם.
לטעמי, כל בן אדם שקורא לעצמו אוהד הפועל צריך גם הוא לעשות עם עצמו את החושבים וחשבון הנפש האם עופר באמת כל כך נורא ששווה בגללו לנטוש את הקבוצה?
אני חושב שבכדורגל דבר כזה בחיים לא היה קורה, וכאוהד כדורסל, זה ממש מבאס התובנה הזאת.