הפועל ירושלים במחזור הבא
-
RedDrifter
- קיבל.ה 234 לייקים
מה קורה עם בוסקילה? נלחמו עליו כל כך הבן אדם שיחק קצת נגד אשדוד ועוד 20 דקות ומאז נעלם כמה זמן פציעה
-
gershon
- קיבל.ה 314 לייקים
למה לא מנסים את אלקוקין באמצע ולויזו בצד שמאל?
אין סיכוי שזה יותר גרוע מלויזו באמצע ושאנדה בשמאל
אין סיכוי שזה יותר גרוע מלויזו באמצע ושאנדה בשמאל
אין סיכוי? וואלה.
אני חושב שיש סיכוי, והוא לא נמוך בכלל.
אלקוקין לא להיט, שחקן נחמד במקסימום עם מסירות שגרמו לכם להזיל ריר.
יאללה שחררו. אחלה ברדה.
דאפה כרגע יכול לעלות חלוץ בנוער במקסימום.
העיקר שליידנר בהרכב במקום נסאר, זה החילוף היחיד שהוא היה *חייב* לעשות לעומת השבוע שעבר.
-
gershon
- קיבל.ה 314 לייקים
אף אחד לא מזיל ריר. אלקוקין עם 2 שערים ו2 בישולים בלא הרבה דקות וכשהוא פתח בהרכב הקבוצה שיחקה הרבה יותר טוב.Spiderman כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:32אין סיכוי? וואלה.
יאללה שחררו. אחלה ברדה.
העיקר שליידנר בהרכב במקום נסאר, זה החילוף היחיד שהוא היה *חייב* לעשות לעומת השבוע שעבר.
נכון. לא בגללו.gershon כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:40אף אחד לא מזיל ריר. אלקוקין עם 2 שערים ו2 בישולים בלא הרבה דקות וכשהוא פתח בהרכב הקבוצה שיחקה הרבה יותר טוב.Spiderman כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:32אין סיכוי? וואלה.
יאללה שחררו. אחלה ברדה.
- רווי
- קיבל.ה 1082 לייקים
לא נכון. בגללו.Spiderman כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:57נכון. לא בגללו.gershon כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:40אף אחד לא מזיל ריר. אלקוקין עם 2 שערים ו2 בישולים בלא הרבה דקות וכשהוא פתח בהרכב הקבוצה שיחקה הרבה יותר טוב.Spiderman כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:32 אין סיכוי? וואלה.
יאללה שחררו. אחלה ברדה.
OMG עווופררר
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 347 לייקים
הזוי שאלטמן יפתח על חשבון דאפה
חשיבה עקומה לגמרי
ברדה מאבד את זה
חשיבה עקומה לגמרי
ברדה מאבד את זה
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 87 לייקים
מה הזוי בהחלטה הזו
יש 3 חלוצים בסגל שאחד פצוע
זו או דאפפה או אלטמן
הזוי זה שסילבה פתח חלוץ שבת שעברה
יש 3 חלוצים בסגל שאחד פצוע
זו או דאפפה או אלטמן
הזוי זה שסילבה פתח חלוץ שבת שעברה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
אין לך מושגSpiderman כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:32אין סיכוי? וואלה.
יאללה שחררו. אחלה ברדה.
מישהו יודע איפה כדאי לחנות בטדי? לא הייתי שם מאז שניצחנו ולא נתנו לנו לצאת שעה אחרי המשחק.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 595 לייקים
מת לדעת מה אוהדים כמוך רואים בחיי.Spiderman כתב: ↑07 נובמבר 2025, 17:32אין סיכוי? וואלה.
יאללה שחררו. אחלה ברדה.
אלקוקין זאת הסיבה לכדורגל הטוב של הפועל העונה ששיחקנו כדורגל טוב ולא את הזבל מול טבריה.
-
htafan99
- קיבל.ה 170 לייקים
אני בעד ההרכב שהציע פותח האשכול
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 663 לייקים
אני אוהב את ברדה אבל לא מצליח להבין את ההרכבים ההזויים האלה.
משהו בג'יירו שלו לא מיושר, עדיין עושה כל מני ניסויים וספסולים כאילו אנחנו בגביע הטוטו. נראנו מצוין עד באר שבע, ומבחינתי הירידה ביכולת שלנו מעבר לכל הסחלה שאנחנו מתמודדים איתו זה עליו עם ההרכבים וההצבות המומצאות האלה.
בשום עולם אלטמן צריך לפתוח מחר, בשום עולם אלקוקין צריך להיות על הספסל.
משהו בג'יירו שלו לא מיושר, עדיין עושה כל מני ניסויים וספסולים כאילו אנחנו בגביע הטוטו. נראנו מצוין עד באר שבע, ומבחינתי הירידה ביכולת שלנו מעבר לכל הסחלה שאנחנו מתמודדים איתו זה עליו עם ההרכבים וההצבות המומצאות האלה.
בשום עולם אלטמן צריך לפתוח מחר, בשום עולם אלקוקין צריך להיות על הספסל.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
-
jonati
- קיבל.ה 364 לייקים
או שהוא מנסה לתת בטחון לשחקן שמראה ניצוצות של כדורגל ממשחק למשחק יותר ויותר. הפעם הוא גם שם אותו בעמדה שלו, שזה שיפור משמעותי וגם נותן לו מגן שעושה תנועה טובה יותר באגף, למקרים שלויזו יברח לימין.אנחנו בתהליך כתב: ↑07 נובמבר 2025, 15:05אם שאנדה ישראלי הוא אפילו לא בסגלל.
זה קלאסי "זה רכש זר שמקבל הרבה כסף ואני הבאתי אותו, אז אשחק איתו בכח"
חבל שאלטמן יפתח, יש לנו לא מעט מהירות בהרכב הזה ואלטמן לא יתרום לזה.
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
השנה היא 2027, הרכש שמרוויח 250 אלף יורו עדיין בהרכב כי הוא "מראה ניצוצות".
- Hapolo
- קיבל.ה 925 לייקים
יכול להיות שנגמרו הכרטיסים? לא רואה אפשרות לרכוש בלאן
רדיוס לבית"ר!
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
חזרה האפשרות לקנות כרטיסים
יאללה הביתה!!!
-
dino
- קיבל.ה 2953 לייקים
נכון ללפני 20 שעות הבטיחו הגעה 5,500 כרטיס. בניגוד לאימרה למשחקי בית, פה הבטיחו הגעה זה הבטיחו הגעה.
הרבה ילדים יהיו.
הרבה ילדים יהיו.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7201 לייקים
עוד הרכב שמוכיח שברדה פשוט לא מבין את הבעיות של הפועל.
- Mendelson
- קיבל.ה 493 לייקים
מבאס שהוא ממשיך לקבור את דפאה בספסל ולרצוח לו את הבטחון, במקום לתת לו לפרוח על הדשא. דווקא במשחק מול יריבה כזאת. ועוד יותר מבאס שצריך לראות שוב את אלטמן כחלוץ 9, כי הוא לא 9 ולא יהיה 9, הוא יודע לשחק מתחת לחלוץ. יוצא מזה שאנחנו עולים לשחק מול קבוצת תחתית בלי חלוץ.
אז יופי שעולה עם ליידנר ולוזיו בהרכב, ויופי שבנימין על הספסל לשם שינוי. אבל מתי כבר נזכה לראות על הדשא משחק אחד את ה- 11 הכי טובים שלנו?
אז יופי שעולה עם ליידנר ולוזיו בהרכב, ויופי שבנימין על הספסל לשם שינוי. אבל מתי כבר נזכה לראות על הדשא משחק אחד את ה- 11 הכי טובים שלנו?
-
Mario
- קיבל.ה 388 לייקים
הייתי פותח עם אלקוקין כ 10 במקום סילבה
ודאפה במקום אלטמן
חבל …
ודאפה במקום אלטמן
חבל …
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 595 לייקים
אני מקווה שברדה יסתום לי ולעוד הרבה את הפה.
צופה משחק מאוזן עם יתרון להפועל ירושלים במיוחד בגלל הלחץ שהם הולכים לעשות עלינו.
צופה משחק מאוזן עם יתרון להפועל ירושלים במיוחד בגלל הלחץ שהם הולכים לעשות עלינו.
- בן לוז
- קיבל.ה 420 לייקים
עקשנות בכדורגל זה תכונה שלילית לא חיובית
אולי גם בחיים
אולי גם בחיים
-
dino
- קיבל.ה 2953 לייקים
אם זה מצליח או לא, תכלס זה ההרכב שחשבו עליו כשבנו את הסגל מלבד אלטמן.
שאנדה שמאל, לויזו 10.
שאנדה שמאל, לויזו 10.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7201 לייקים
השאלה היא מה זה אומר שברדה יסתום לנו את הפה. האם יכול להיות שנבקיע ממצב נייח או אחרי חטיפת כדור בחלק הקדמי מה שיהפוך את המשחק לקל יותר? בוודאי, אנחנו קבוצה מאוד מוכשרת שיודעת לבצע לחץ טוב. האם זה יוכיח שברדה צדק? בעיני לא. יש לנו תקציב גבוה ושחקנים איכותיים, אנחנו צריכים להיות קבוצה ששולטת במשחק ומניעה את הכדור וההרכב של ברדה פשוט לא מאפשר את זה בעיני.אנחנו בתהליך כתב: ↑08 נובמבר 2025, 13:55 אני מקווה שברדה יסתום לי ולעוד הרבה את הפה.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 595 לייקים
תראה אני לא הייטר, גם אם נעשה תיקו או נפסיד אבל נציג יכולת מעולה כמו נתניה ואלטמן וסילבה יהיו טובים ויתרמו למשחק ההתקפי אבל הכדור פשוט לא ייכנס אני אתבאס מאוד מהתוצאה אבל אתן מחמאות ליכולת האישית והכללית של הקבוצה.הוקיץ' כתב: ↑08 נובמבר 2025, 14:04השאלה היא מה זה אומר שברדה יסתום לנו את הפה. האם יכול להיות שנבקיע ממצב נייח או אחרי חטיפת כדור בחלק הקדמי מה שיהפוך את המשחק לקל יותר? בוודאי, אנחנו קבוצה מאוד מוכשרת שיודעת לבצע לחץ טוב. האם זה יוכיח שברדה צדק? בעיני לא. יש לנו תקציב גבוה ושחקנים איכותיים, אנחנו צריכים להיות קבוצה ששולטת במשחק ומניעה את הכדור וההרכב של ברדה פשוט לא מאפשר את זה בעיני.אנחנו בתהליך כתב: ↑08 נובמבר 2025, 13:55 אני מקווה שברדה יסתום לי ולעוד הרבה את הפה.
אבל אם זה יהיה כמו נגד טבריה אהיה מרוצה מהתוצאה אבל לא מהיכולת.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7201 לייקים
ברור, זה פחות או יותר מה שניסיתי להגיד.אנחנו בתהליך כתב: ↑08 נובמבר 2025, 14:06תראה אני לא הייטר, גם אם נעשה תיקו או נפסיד אבל נציג יכולת מעולה כמו נתניה ואלטמן וסילבה יהיו טובים ויתרמו למשחק ההתקפי אבל הכדור פשוט לא ייכנס אני אתבאס מאוד מהתוצאה אבל אתן מחמאות ליכולת האישית והכללית של הקבוצה.הוקיץ' כתב: ↑08 נובמבר 2025, 14:04השאלה היא מה זה אומר שברדה יסתום לנו את הפה. האם יכול להיות שנבקיע ממצב נייח או אחרי חטיפת כדור בחלק הקדמי מה שיהפוך את המשחק לקל יותר? בוודאי, אנחנו קבוצה מאוד מוכשרת שיודעת לבצע לחץ טוב. האם זה יוכיח שברדה צדק? בעיני לא. יש לנו תקציב גבוה ושחקנים איכותיים, אנחנו צריכים להיות קבוצה ששולטת במשחק ומניעה את הכדור וההרכב של ברדה פשוט לא מאפשר את זה בעיני.אנחנו בתהליך כתב: ↑08 נובמבר 2025, 13:55 אני מקווה שברדה יסתום לי ולעוד הרבה את הפה.
אבל אם זה יהיה כמו נגד טבריה אהיה מרוצה מהתוצאה אבל לא מהיכולת.
אגב, המחצית הראשונה נגד נתניה הייתה הפעם היחידה העונה ששיחקנו טוב בלי אלקוקין בקישור, אבל בעיני זה כי אבוקסיס החליט להסתגר מאחור ולאפשר לנו להניע כדור. בינתיים זה נראה כאילו כל הקבוצות כבר הבינו את השטיק ולוחצות אותנו גבוה, ולדעתי זה גם מה שירושלים יעשו היום.
-
KingZivos
- קיבל.ה 144 לייקים
סלח לי אבל אם שחקן בן 17 שמשחק בקבוצת ליגת על, כמה משחקים על הספסל זה מה שיקבור לו את הביטחון- הקריירה שלו לא תהיה שווה הרבה. עם כל הכבוד למה ששילמו עליו, כרגע הוא קיבל מספיק צאנסים ולא לקח אותם, ואני בטוח שיהיו עוד. כולי תקווה שייקח אותם ויהיה מולחם להרכב אבל אין שום סיבה שיהיה בהרכב בכל מחיר.Mendelson כתב: ↑08 נובמבר 2025, 13:49 מבאס שהוא ממשיך לקבור את דפאה בספסל ולרצוח לו את הבטחון, במקום לתת לו לפרוח על הדשא. דווקא במשחק מול יריבה כזאת. ועוד יותר מבאס שצריך לראות שוב את אלטמן כחלוץ 9, כי הוא לא 9 ולא יהיה 9, הוא יודע לשחק מתחת לחלוץ. יוצא מזה שאנחנו עולים לשחק מול קבוצת תחתית בלי חלוץ.
- Mendelson
- קיבל.ה 493 לייקים
אלטמן במשחק מול בית"ר שיחק 62 דקות, נגע בכדור בסה"כ 14 פעמים עד שהוחלף. לדעתי זה המשחק היחיד שפתח בו בהרכב. וכשהוא היה על המגרש ראינו איך נראית קבוצה בלי חלוץ.
הוא אחלה בתור גיבוי, אבל הזוי בעיני שהגענו למצב שהוא השחקן 11 שלנו. עד שהרגו לדפאה את הבטחון הוא אמנם לא היה סקורר, אבל ההגעה שלו למצבים הייתה מדהימה, והוא הצליח לקבל כדורים גם עם הגוף על מגן וגם עם תנועה חכמה. מתסכל.
הוא אחלה בתור גיבוי, אבל הזוי בעיני שהגענו למצב שהוא השחקן 11 שלנו. עד שהרגו לדפאה את הבטחון הוא אמנם לא היה סקורר, אבל ההגעה שלו למצבים הייתה מדהימה, והוא הצליח לקבל כדורים גם עם הגוף על מגן וגם עם תנועה חכמה. מתסכל.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 595 לייקים
זה לא מה שיגמור לו את הביטחון אבל מה האלטרנטיבה? אלטמן? זה לא איזה שדרוג מטורף מדאפה.
וחוץ מזה בתחילת העונה דאפה היה טוב, זה לא התבטא בשערים אבל הוא עשה לחץ טוב ולא הפסיק ליצור מצבים ולהטריד הגנות.
אבל הלוואי שאלטמן יתן היום צמד.
וחוץ מזה בתחילת העונה דאפה היה טוב, זה לא התבטא בשערים אבל הוא עשה לחץ טוב ולא הפסיק ליצור מצבים ולהטריד הגנות.
אבל הלוואי שאלטמן יתן היום צמד.
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
אלטמן???
איזה הרכב חלש.
אגב, דאפה האח פותח אצל ירושלים
איזה הרכב חלש.
אגב, דאפה האח פותח אצל ירושלים
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 08 נובמבר 2025, 14:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Red_man
- קיבל.ה 1749 לייקים
ההתנהלות של המשטרה בכניסה גועל נפש פשוט. כל רפ״ק יכול פשוט להעניש אוהדים באופן שרירותי
-
InFlames
- קיבל.ה 432 לייקים
אובר/אנדר 2 נגיעות של אלטמן בכדור במחצית הראשונה?
-
בני12
- קיבל.ה 2147 לייקים