בלי כל ההפרדות המטומטמות, כ-9500 מקומות.לירון האדום כתב:כמה מכיל הדרומי?
קטמון במערבי?
קטמון יושבים במזרחי.
לא אמורה להיות בעיה לרכוש כרטיס.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בלי כל ההפרדות המטומטמות, כ-9500 מקומות.לירון האדום כתב:כמה מכיל הדרומי?
קטמון במערבי?
כל הכבודramig76 כתב:וואי וואי קניתי 4 כרטיסים גם לטדי וגם לארנה.. ממש מנת יתר של הפועל. שלא יגמר בדאון
הכל תלוי בתוצאות המשחקיםיהלום14אדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:23בחיי לא יודע איך שורדים יום כזה במיוחד כשאצלי הוא אמור להתחיל ב- 12:30 ולהסתיים בסביבות 24:00
טירוף
איפה פרסמו?
https://www.one.co.il/Article/25-26/1,1 ... tml?ref=hp
השעה הכי טובה שיש מבחינת פוטנציאל קהלבר לב אדום כתב: ↑06 נובמבר 2025, 20:12 מעל 5,500 וואו אין מילים
שבת צהריים, מזג אוויר מעולה ויאללה הפועל
לא מבין את החשיבה על לשים את טוריאל כחלוץ.jonati כתב: ↑07 נובמבר 2025, 07:00 הפועל י-ם ללא נצחון עדיין העונה ככה שהם בטוח שמחים שהם מקבלים אותנו. אם נמשיך ביכולת מול טבריה נפסיד.
ברדה חייב לא לחבר אותנו. אני מציע הרכב שיראה כאילו ברדה ממשיך בניסויים אבל נראה לי שאלו שינויים מתבקשים.
----------------צור------------
--ליידנר---צ'יקו---מאיימבו----פיבן
--------קרייב----בנימין-------
--שאנדה----קוקי------לויזו--
------------טוריאל-------
שאנדה חייב לצבור בטחון, הוא לא חלוץ וכשהוא בשמאל למרות האדישות, בכל משחק בארבעת המשחקים האחרונים, עשה לפחות שתי פעולות שהיו יכולות וצריכות להסתיים בגול.
טוריאל היה חלוץ בנוער, שיפר מאוד את החדות בבעיטה ונראה מצויין גם כשהוא מגיע מהאמצע.
בנימין אני לא מת עליו אבל במשחק שבו אנחנו נצטרך ליזום אני מאמין שהוא יכול לתרום יותר להנעת הכדור מההגנה להתקפה מפלקאו וגם נראה לי שיש בעיית עומס/כושר לפלקאו שמגיע לדקה שבעים בכל משחק בלי אוויר ועושה טעויות נוראיות. שייכנס במחצית אם בנימין לא מסתדר.
לויזו לאגף כי שם מקומו
אלקוקין - פתח את העונה מדהים, הביאו לו זר כביכול על העמדה, נפצע קצת ופשוט הורד מההרכב בלי סיבה אמיתית חוץ מזה שהבאנו זר מצויין על העמדה, אבל לויזו לא בעמדה שלו, לויזו חייב להיות בימין. אלקוקין הניע את המשחק שלנו, נתן מסירות מצויינות והיה כתובת לקרייב ופלקאו למסירה קדימה שהפכה מהר למצב טוב ליד הרחבה, יש לו דריבל, מסירה טובה והוא חזק יחסית ונגד ביטר בשוק זו טעות שיכולה לקרות לשחקן צעיר, לא צריך לגמור אותו על זה.
אחלה הרכב בהתחשב בעובדה שברדה מציב בכוח את לואיזו וטוריאלאנחנו בתהליך כתב: ↑07 נובמבר 2025, 13:39 טוב לפי האימון המסכם
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו פיבן
פלקאו קרייב
שאנדה לויזיו טוריאל
אלטמן
זה ההרכב שתורגל ברוב האימון.
לצערנו מור בוסקילה לא באמת התחיל את העונה עם כל הסיפור של הבוררות ואחריו שלל פציעות.אנחנו בתהליך כתב: ↑07 נובמבר 2025, 15:05אם שאנדה ישראלי הוא אפילו לא בסגלל.
זה קלאסי "זה רכש זר שמקבל הרבה כסף ואני הבאתי אותו, אז אשחק איתו בכח"