דקות משחק לישראלים

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1346 לייקים

בפורום הזה שהבון טון בו נמצא באזורים של אלפקה ביחס לדקות משחק לישראלים זה אולי לא יתקבל הכי טוב,
אבל אני מתבייש הערב אחרי הניצחון הזה על דובאי. מתבייש בהפועל. זה שבר וגיא עלו ל5 שניות ולא המשיכו את הדקות הראשונות של הרבע הרביעי לטובת פאקינג ג׳ונס בערב מחריד זה גועל נפש, בושה וחרפה, ביזיון, מכביסטי לחלוטין. כל הדברים ששנאתי במכבי מאז ומתמיד.
פיכס מה נהיה מהמועדון הזה סביב כל מה שקשור ביורוליג :yuck: רודפים אחרי שיריונים בכסף, רושמים שני מיליון זרים, אפס דקות לישראלים מול קבוצה חלשה בסגל עם 3 שחקנים בערך גם כשהמתחרים שלהם על הדקות משחקים גרוע. @Oferyy על הזין זכייה ביורוליג המסריח הזה חלאס. תן לשחקני נבחרת לשחק בהפועל, אנחנו לא מכבי
אלון1
קיבל.ה  215 לייקים

לא מסכים עם חלק מהדברים כמעט עם רובם למען האמת.
מה שכן מסכים שגיא או בר יכלו לקבל דק היום
במיוחד לאור איך שגונס נראה היום
וגם ב13 הפרש רבע אחרון יכולת לתת בהם אמון
בכל זאת שחקני נבחרת ושחקנים אדירים לדעתי.

לפעמים התחושה שהוא חושב שהם טוהר חיימוביץ
או אבירם זליקובייץ
Red Or Dead
קיבל.ה  353 לייקים

לצערי יבטלו אותך ויגידו שאתה בסך הכל רוצה הפועל חלשה ומפסידה
אני אגיד שלצערי ברטי לא מראה בליגה שהוא בכושר לתת דקות ביורוליג מלבד בגארבג׳ טיים
לעומת זאת, אני לא רואה שום סיבה מקצועית שגיא פלטין לא יראה דקות, בטח כשכריס ג׳ונס מסריח את הפרקט בלא מעט מהזמן
ההכנסה של שניהם ל5 שניות הייתה בעיני משפילה
Red_man
קיבל.ה  1738 לייקים

Red Or Dead כתב: 06 נובמבר 2025, 22:15 לצערי יבטלו אותך ויגידו שאתה בסך הכל רוצה הפועל חלשה ומפסידה
אני אגיד שלצערי ברטי לא מראה בליגה שהוא בכושר לתת דקות ביורוליג מלבד בגארבג׳ טיים
לעומת זאת, אני לא רואה שום סיבה מקצועית שגיא פלטין לא יראה דקות, בטח כשכריס ג׳ונס מסריח את הפרקט בלא מעט מהזמן
חוץ מזה שפלטין וג׳ונס לא באותה עמדה הכל אחלה עם מה שכתבת.
מדר וגינת פצועים והם היחידים שמראים ששווים דקות ביורוליג.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4009 לייקים

שנה שעברה אמרו שעופר קובע למאמן איזה שחקנים להביא, ועכשיו מבקשים פה מעופר שיקבע למאמן מי ישחק.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

feigenbaum99
קיבל.ה  236 לייקים

בעיניי מי שטוב צריך לשחק בלי קשר לתעודת זהות שלו. בר טימור לא קשור לרמה, לעומת זאת פלטין בעיניי ראוי להזדמנויות.

לא אהבתי את זה שעלו לחמש שניות, יש בזה מעין חוסר כבוד לשחקן. מצד שני, הם פישלו לגמרי בפוזשן ההגנתי שהעלו אותם עבורו, ככה שאני יכול להבין את איטודיס.
Red Or Dead
קיבל.ה  353 לייקים

Red_man כתב: 06 נובמבר 2025, 22:16
Red Or Dead כתב: 06 נובמבר 2025, 22:15 לצערי יבטלו אותך ויגידו שאתה בסך הכל רוצה הפועל חלשה ומפסידה
איך מי שלא מקבל דקות(סליחה, 5.6 שניות!) יראה אם הוא שווה או לא שווה יורוליג?
ומה הקשר שג׳ונס וגיא לא באותה עמדה? יש מספיק ציוותים בקו האחורי בהם הוא יכול להשתלב
Red_man
קיבל.ה  1738 לייקים

Red Or Dead כתב: 06 נובמבר 2025, 22:21
ומה הקשר שג׳ונס וגיא לא באותה עמדה? יש מספיק ציוותים בקו האחורי בהם הוא יכול להשתלב
צודק בוא נשנה ציוותים רק בשביל שגיא פלטין יקבל 8 דקות. ג׳ונס זוועה וצריך לשבת על הספסל פלטין הוא לא הפיתרון לזה שגונס זוועה. הפתרון לג׳ונס הוא מדר שפצוע.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1346 לייקים

בדיוק. ולעלות שחקן ל5 שניות זה חוסר כבוד ומשפיל, עדיף בהרבה לא להעלות. זה מה שמכבי היו עושים לישראלים שלה תמיד והיינו נגעלים מהם
אלון1
קיבל.ה  215 לייקים

מסכים עדיף לא לתת בכלל מאשר 5 שניות.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  507 לייקים

אני לא מצליח לקנות שלא היה מקום לפלטין במשחק היום. בטח כשאנחנו מתקשים מולם בהגנה.
איטודיס מתישהו הכניס לעצמו לראש שחוץ מגינת (ומדר) שאר הישראלים לא ברמה של היורוליג וצריך לתת להם פירורים, והוא תקוע על זה מאז.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
איש גדול
קיבל.ה  297 לייקים

דקות משחק לישראלים לא יכולות ולא צריכות להיות על חשבון נצחונות.
ועם כל זה מסכים לגמרי שלעלות אותם ל-5 שניות זה לא לעניין ולא מכבד וגם שלפטין מגיע לקבל יותר הזדמנויות להוכיח את עצמו ביורוליג.
בר עם כל האהבה לא מתאים לרמה הזאת ואין סיבה שישחק
Maor
קיבל.ה  168 לייקים

לא יודע… לי יותר מציק שאניס לא שיחק היום.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1346 לייקים

red in blood כתב: 06 נובמבר 2025, 22:30 אני לא מצליח לקנות שלא היה מקום לפלטין במשחק היום. בטח כשאנחנו מתקשים מולם בהגנה.
איטודיס מתישהו הכניס לעצמו לראש שחוץ מגינת (ומדר) שאר הישראלים לא ברמה של היורוליג וצריך לתת להם פירורים, והוא תקוע על זה מאז.
זאת ממש גם התחושה שלי. באופן כללי הוא נראה לי כמו מאמן של קבעונות, ולתחושתי ההחלטה לא לתץ להם לשחק אפילו אחרי שכבר עלה בדעתו להקים אותם לרגע מהספסל זה לא מקצועי פרופר אלא פשוט קבעון שיש לו שהם לא ברמה.
איש גדול
קיבל.ה  297 לייקים

Maor כתב: 06 נובמבר 2025, 22:33 לא יודע… לי יותר מציק שאניס לא שיחק היום.
אניס חד משמעית בחלק גדול מהמשחקים צריך להיות הרכז השני לפני ג'ונס.
אבל לא זה לא יותר מפריע מזה שפלטין שהוא שחקן שגדל במועדון נשרף לגמרי למרות שיש לו מה לתרום בחלק מהמשחקים
Red Or Dead
קיבל.ה  353 לייקים

Red_man כתב: 06 נובמבר 2025, 22:24

צודק בוא נשנה ציוותים רק בשביל שגיא פלטין יקבל 8 דקות. ג׳ונס זוועה וצריך לשבת על הספסל פלטין הוא לא הפיתרון לזה שגונס זוועה. הפתרון לג׳ונס הוא מדר שפצוע.
מה זה בכלל אומר ״לשנות ציוותים״?
במציאות, יש קו אחורי וקו קדמי ואתה יכול לשחק עם כל מיני סוגים של שחקנים ביחד
אף אחד לא אמר שגיא פלטין צריך להוביל כדור, הוא בהחלט יכול לשחק ליד שחקנים אחרים שיעשו את הרול הזה
לצערי המאמן שלא מסתכל על דרכונים, מסתכל רק על דרכונים מאוד ספציפיים.
Red_man
קיבל.ה  1738 לייקים

פרימו לוי כתב: 06 נובמבר 2025, 22:36
red in blood כתב: 06 נובמבר 2025, 22:30 אני לא מצליח לקנות שלא היה מקום לפלטין במשחק היום. בטח כשאנחנו מתקשים מולם בהגנה.
זאת ממש גם התחושה שלי. באופן כללי הוא נראה לי כמו מאמן של קבעונות, ולתחושתי ההחלטה לא לתץ להם לשחק אפילו אחרי שכבר עלה בדעתו להקים אותם לרגע מהספסל זה לא מקצועי פרופר אלא פשוט קבעון שיש לו שהם לא ברמה.
עוד לא הבנת לא הבנת שהוא מקובע רצח?
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1346 לייקים

איש גדול כתב: 06 נובמבר 2025, 22:31 דקות משחק לישראלים לא יכולות ולא צריכות להיות על חשבון נצחונות.
ועם כל זה מסכים לגמרי שלעלות אותם ל-5 שניות זה לא לעניין ולא מכבד וגם שלפטין מגיע לקבל יותר הזדמנויות להוכיח את עצמו ביורוליג.
מסכים עם ההערה בפתיחה. אמנם דקות הישראלים מציקות לי מתחילת העונה אבל הטריגר לפתוח על זה נושא היה כי דווקא הערב ברור לי שזה לא מקרה שבו זה היה בא על חשבון ניצחון. כאילו, זה היפותטי, הכל יכול היה לקרות, אבל ברמת העקרון אם מול קבוצה חלשה בסגל חסר כל כך וכשסוף סוף עלה בדעתו להקים אותם מהספסל הוא לא נתן להם להמשיך לשחק, הרי באיזו סיטואציה יהיה קביל לתת להם לשחק? רק אם מובילים 40 הפרש?
Red_man
קיבל.ה  1738 לייקים

Red Or Dead כתב: 06 נובמבר 2025, 22:39
Red_man כתב: 06 נובמבר 2025, 22:24

מה זה בכלל אומר ״לשנות ציוותים״?
במציאות, יש קו אחורי וקו קדמי ואתה יכול לשחק עם כל מיני סוגים של שחקנים ביחד
אף אחד לא אמר שגיא פלטין צריך להוביל כדור, הוא בהחלט יכול לשחק ליד שחקנים אחרים שיעשו את הרול הזה
לצערי המאמן שלא מסתכל על דרכונים, מסתכל רק על דרכונים מאוד ספציפיים.
אחלה זה רק לא מוריד מהדקות של השחקנים שגונס אמור להוריד. ג׳ונס זוועה אז הוא צריך לתת לאניס לשחק. רוצה פלטין? אחלה תעלה אותו על חשבון ברייאנט/מלקולם/בלייקני.
איש גדול
קיבל.ה  297 לייקים

פרימו לוי כתב: 06 נובמבר 2025, 22:40
איש גדול כתב: 06 נובמבר 2025, 22:31 דקות משחק לישראלים לא יכולות ולא צריכות להיות על חשבון נצחונות.
מסכים עם ההערה בפתיחה. אמנם דקות הישראלים מציקות לי מתחילת העונה אבל הטריגר לפתוח על זה נושא היה כי דווקא הערב ברור לי שזה לא מקרה שבו זה היה בא על חשבון ניצחון. כאילו, זה היפותטי, הכל יכול היה לקרות, אבל ברמת העקרון אם מול קבוצה חלשה בסגל חסר כל כך וכשסוף סוף עלה בדעתו להקים אותם מהספסל הוא לא נתן להם להמשיך לשחק, הרי באיזו סיטואציה יהיה קביל לתת להם לשחק? רק אם מובילים 40 הפרש?
קודם כל צריך לזכןר ששני הישראלים הבכירים שלך פצועים.
דבר שני לדעתי צריך להפריד בין פלטין ובר.
פלטין צריך לקבל דקות במשחקים שכלום לא הולך כמו בדרבי למשל.
לבר שוב עם כל האהבה ואני מת עליו אין לו מה לחפש ברמה הזאת.
הוקיץ'
קיבל.ה  7191 לייקים

אני חייב להגיד שאני לא מבין את הקטע של להפריד את הישראלים משאר השחקנים.
את ההחלטות לגבי כמה מקום רוצים לתת לישראלים צריך לקבל בקיץ, כשבונים את הסגל. מרגע שהסגל נבנה אני לא רואה היגיון בלנהל רוטציה עם חצי עין על תעודת הזהות. שהטובים ביותר ישחקו.
שלא יובן לא נכון, אני גם לא תמיד מסכים עם ניהול המשחק של איטודיס והנטייה שלו לקצר אופציות, ואני גם חושב שפלטין ראוי לדקות, אבל זה נטו מקצועי ולא קשור לאיפה הוא נולד.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  507 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 נובמבר 2025, 22:44 אני חייב להגיד שאני לא מבין את הקטע של להפריד את הישראלים משאר השחקנים.
את ההחלטות לגבי כמה מקום רוצים לתת לישראלים צריך לקבל בקיץ, כשבונים את הסגל. מרגע שהסגל נבנה אני לא רואה היגיון בלנהל רוטציה עם חצי עין על תעודת הזהות. שהטובים ביותר ישחקו.
שלא יובן לא נכון, אני גם לא תמיד מסכים עם ניהול המשחק של איטודיס והנטייה שלו לקצר אופציות, ואני גם חושב שפלטין ראוי לדקות, אבל זה נטו מקצועי ולא קשור לאיפה הוא נולד.
אבל גם הוא פועל לפי דרכונים. הקטע שהוא העלה את שניהם ל-5 שניות? אתה רוצה להגיד לי שזה לא היה בגלל דרכון?
זה שהוא דואג לרשום תמיד 2 ישראלים, לא יותר ולא פחות, זה לא בגלל הדרכון?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  2299 לייקים

red in blood כתב:
הוקיץ' כתב: 06 נובמבר 2025, 22:44 אני חייב להגיד שאני לא מבין את הקטע של להפריד את הישראלים משאר השחקנים.
אבל גם הוא פועל לפי דרכונים. הקטע שהוא העלה את שניהם ל-5 שניות? אתה רוצה להגיד לי שזה לא היה בגלל דרכון?
כל עוד ברונו פצוע,הוא לא יכול לרשום פחות
איש גדול
קיבל.ה  297 לייקים

אין בעיה שאיטודיס מחליט עם מי לשחק.
הייתי שמח שהוא כן היה נותן משקל לזה שפלטין גדל במועדון ולנסות לתת לו לפחות תהזדמנות להוכיח את עצמו.
אבל גם אם לא זאת זכותו הוא המאמן.
לעלות שחקן ל-5 שניות זה משפיל ולא מתאים
אתה לא רוצה לשחק איתם? אל תשחק
הוקיץ'
קיבל.ה  7191 לייקים

red in blood כתב: 06 נובמבר 2025, 22:46
לא, לא חושב.
גם אניס וגם וגם אודיאסי כבר שיחקו העונה פחות מדקה במשחקים מסוימים למיטב זכרוני.
לגבי הרישום, רושמים 12 שחקנים במשחק ויש לנו 10 זרים כשירים. חייבים להיות 2 ישראלים.
הוקיץ'
קיבל.ה  7191 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 נובמבר 2025, 22:50
red in blood כתב: 06 נובמבר 2025, 22:46
לא, לא חושב.
גם אניס וגם וגם אודיאסי כבר שיחקו העונה פחות מדקה במשחקים מסוימים למיטב זכרוני.
לגבי הרישום, רושמים 12 שחקנים במשחק ויש לנו 10 זרים כשירים. חייבים להיות 2 ישראלים.
רק כדי להשלים את התמונה:
אודיאסי שיחק ב-5 משחקים עד כה, מול ברצלונה הוא שיחק שנייה אחת בלבד.
אניס שיחק ב-3 משחקים, מול אולימפיאקוס שיחק 1:20 דקות.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  188 לייקים

ברטי בכושר ממש גרוע!! מילא פלטין אבל לצער כולנו בר טימור נראה כמו צל של עצמו
ranjef
קיבל.ה  1817 לייקים

Maor כתב:לא יודע… לי יותר מציק שאניס לא שיחק היום.
העוול שעושים לו הוא הרבה יותר גדול ממה שעושים לבר ופלטין
יהלום14אדום
קיבל.ה  1170 לייקים

porthos כתב: 06 נובמבר 2025, 22:59
ברטי בכושר ממש גרוע!! מילא פלטין אבל לצער כולנו בר טימור נראה כמו צל של עצמו
איך לא יהיה בכושר גרוע אם הוא בקושי משחק?
פלטין לדעתי בהחלט יכול לתת 15-20 דקות בכל משחק. הטירוף שלו, הציפורניים, החטיפות והשלשות שנכנסות באחוזים דיי טובים אלו דברים שהוא יכול להביא גם ביורוליג. מכעיס שאיטודיס מחק שחקנים כמו פלטין, בר ואפילו אניס מהרוטציה. יש לו 12 שחקנים והוא משתמש רק ב- 9. אז נכון התוצאות טובות, אבל הדרך לא לטעמי.
יאללה הביתה!!!
רואה שחורות
קיבל.ה  46 לייקים

איש גדול כתב: 06 נובמבר 2025, 22:49 אין בעיה שאיטודיס מחליט עם מי לשחק.
הייתי שמח שהוא כן היה נותן משקל לזה שפלטין גדל במועדון ולנסות לתת לו לפחות תהזדמנות להוכיח את עצמו.
גדל במועדון? הוא חתם בשנה שעברה.
(זה בלי קשר לעניין המקצועי, פשוט אתה חוזר על הטענה השגויה הזאת)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3015 לייקים

גיא פלטין שיחק עם ים מדר בנוער של הפועל.
shaharot
קיבל.ה  817 לייקים

האם אוהדי מכבי שמחים מההפסד היום?
תמירי 26 דקות
סורקין 16 דקות
גור פאקינג לביא 25 דקות

אגב רבע אחרון 7 דקות לסוף היה 4 למכבי שמונאקו נראים גרועים להחריד בלי סל שדה ברבע עדיין
תמירי וגור לביא נכנסו
מונאקו רצו ל18-5 ויתרון +7

שורה תחתונה על הישראלים בהפועל בהחלט מבאס מאוד וגם לדעתי יש מקום לפלטין ל7-8 דקות משחק לפחות.
חשוב לזכור שים שווה 15+ דקות בקלות וגם תומר סדר גודל של 10-15 דקות. שניהם פצועים.

הפועל במאזן חיובי 7-2 וזה ממש לא הולך ברגל
וצריך להנות מזה
יותם שירן הלא מקורי

לא קראתי את כל ההודעות פה
אין הצדקה שגונס ישחק ככ הרבה ופלטין ואניס לא.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3477 לייקים

שאלה.
איזה שחקני כדורסל ישראלים יש בעולם כרגע ברמת טופ יורוליג(שלשם הפועל שואפת)?
לא יורוליג. טופ יורוליג. שבוא נסכם זו הרמה הכי קרובה לשחקן טוב ב NBA.

לדעתי התשובה היא 1. אולי 1 וחצי. דני אבדיה ואולי אולי ים מדר.
האם זה כיף לעלות לכמה שניות ולרדת? לא.
האם שחקן מקצוען צריך להבין שזה חלק מהמשחק? כן.
האם משהו ירצה את האנשים שיתנגדו לכל דבר(לא בהכרח אתה)? לא.

אני אגב רשמתי פה רק השבוע שמבחינתי פלטין יכול לשחק 40 דקות על משחק ולא יימאס לי.
כיף לראות אתה הבחור על המגרש והוא משחק המון המון דקות כל שבוע בליגה.
יחד, רק יחד! :heart:
איש גדול
קיבל.ה  297 לייקים

רואה שחורות כתב: 07 נובמבר 2025, 00:28
איש גדול כתב: 06 נובמבר 2025, 22:49 אין בעיה שאיטודיס מחליט עם מי לשחק.
גדל במועדון? הוא חתם בשנה שעברה.
(זה בלי קשר לעניין המקצועי, פשוט אתה חוזר על הטענה השגויה הזאת)
שיחק בנוער של הפועל
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  580 לייקים

ברמה הכללית:
1. אי שיתוף שחקנים שנמצאים ברוסטר ליורוליג הוא מעצבן (בין אם השחקן הוא ישראלי או טיילר אניס, לצורך העניין). אם יש 12 שחקנים ברוסטר, אין סיבה שרק 9 ישחקו והשאר יחזיקו מגבות על הספסל.
עברנו 9 משחקים, שזה כמעט רבע או חמישית מהעונה. דווקא זה הזמן - כאשר תומר, מדר וקבולקו בחוץ, וכאשר אנחנו לא במשחקי הכרעה - לתת לכל שחקני הרוסטר לשחק דקות מספיקות כדי להשתפשף, להוכיח יכולות, ולחבר אותם לקבוצה ולרמה הנדרשת. אם עכשיו פלטין, בר ואניס לא משחקים, אז מתי כן? יהיה רע אם פתאום במשחק מכריע כל מיני פציעות יובילו לכך שצריך להסתמך עליהם כאשר לפני זה לא שיחקו עונה שלמה.

2. ההנחה המקצועית היא שכל מי שברוסטר מתאים לרמת יורוליג. זה כולל גם את בר טימור - דא"ג, על בסיס מה החליטו פה בפורום שהוא לא מתאים? על בסיס הדקה וחצי שהוא שיחק עד עכשיו? אין ציפייה שהוא ישחק 40 דקות ויקבל החלטות בשניות הסיום של משחק צמוד, אבל וואלה לדעתי הוא יכול להעביר רבע משחק על הפרקט בכיף. שישחק 2-3 משחקים, ואם יסתבר שהוא לא ברמה אז שלא יהיה ברוסטר. לדעתי האישית בר לגמרי ברמה להיות שחקן יורוליג מחליף.

3. כל שחקן שנמצא ברוסטר ולא משחק, ואז עולה רק ל-5 שניות לפרקט, זה לדעתי די משפיל ורצוי להמנע מזה

4. התלונות בנושא הזה צריכות להיות מופנות לאיטודיס בלבד. עופר ינאי לא אמור להגיד לאיטודיס מי משחק וכמה דקות.

מהזוית הישראלית ונושא זהות הפועל והתלונות ארוכות השנים של אוהדי הפועל על מכבי:
מסכים עם פותח האשכול ברמה העקרונית. הקונפליקט שבין לרצות קבוצה מנצחת בכל מחיר (והרי זה חלק ממהות המכביזם, ה-'כל מחיר') לבין הרצון לראות קבוצה עם זהות מיוחדת ושונה בנוף (כלומר כזו שמשלבת ישראלים המזוהים עם המועדון) גם על חשבון הישגיות, הוא קונפליקט גדול מאד. במיוחד כאשר מסתמן שיש העונה קבוצה מצוינת שיכולה להגיע רחוק ביורוליג, ובגלל נושא פיינל-8 והשגת כרטיס למפעל גם לעונה הבאה. מצד שני, קבוצה על טהרת השחקנים הזרים היא משהו שמרחיק חלק מהאוהדים לדעתי ומונע התקרבות מאחרים - שכרגע אינם אוהדי הפועל אבל יכולים להפוך לכאלו (זה לא קשור לאולטראס, אני מדבר על אוהדי מיינסטרים ואוהדי 'מעגל שני').

בעולם של היום השיקול המקצועי הטהור כבר לא קיים, צריך להכיל גם שיקולים אחרים, רגולטוריים, חברתיים וערכיים. זה מה שהופך מדינות מסוימות לטובות יותר מאחרים, זה מה שהופך חברות עסקיות מסוימות לבעלות יתרון תחרותי על אחרות, וזה בעיניי גם מה שעושה מועדוני ספורט מסוימים (קריצה קריצה) לשונים ועדיפים מאחרים.

אני מקווה שעופר ינאי מבין את הדילמה, וגם מסביר אותה לאיטודיס - הייתי שמח אם איטודיס היה מתראיין ומתייחס לאופן בו הוא רואה את הנושא הזה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  221 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 07 נובמבר 2025, 00:38 לא קראתי את כל ההודעות פה
אין הצדקה שגונס ישחק ככ הרבה ופלטין ואניס לא.
אולי זה דלפ אבל לדעתי אם ככה החליט איטודיס אז יש הצדקה
תא מרבוטא
קיבל.ה  699 לייקים

פרימו לוי כתב: 06 נובמבר 2025, 22:03 בפורום הזה שהבון טון בו נמצא באזורים של אלפקה ביחס לדקות משחק לישראלים זה אולי לא יתקבל הכי טוב,
אבל אני מתבייש הערב אחרי הניצחון הזה על דובאי. מתבייש בהפועל. זה שבר וגיא עלו ל5 שניות ולא המשיכו את הדקות הראשונות של הרבע הרביעי לטובת פאקינג ג׳ונס בערב מחריד זה גועל נפש, בושה וחרפה, ביזיון, מכביסטי לחלוטין. כל הדברים ששנאתי במכבי מאז ומתמיד.
פיכס מה נהיה מהמועדון הזה סביב כל מה שקשור ביורוליג :yuck: רודפים אחרי שיריונים בכסף, רושמים שני מיליון זרים, אפס דקות לישראלים מול קבוצה חלשה בסגל עם 3 שחקנים בערך גם כשהמתחרים שלהם על הדקות משחקים גרוע. @Oferyy על הזין זכייה ביורוליג המסריח הזה חלאס. תן לשחקני נבחרת לשחק בהפועל, אנחנו לא מכבי
1. זה באמת מבזה
2. כמו שרשמו יש עוד שחקנים ששיחקו מעט מאד ביורוליג, רק שהם לא ישראלים. זה לא הופך את זה לפחות מעליב
3. עופר לא המאמן. ולהכניס ישראלים רק כי הם ישראלים למשחק זה לא שיקול מקצועי. אנחנו קבוצה מקצועית או חוג? אם הם מספיק טובים שישחקו. ואם לא אז לא. בכדורגל אגב יש שחקנים ישראלים שמתייבשים המון על הספסל. אבל בגלל שתמהיל הישראלים שם אחר, לא מתלוננים על זה. אתה מעדיף שמאיימבו וציקו יראו ספסל לטובת ארצ'ל?
Red Or Dead
קיבל.ה  353 לייקים

תא מרבוטא כתב: 07 נובמבר 2025, 08:59
פרימו לוי כתב: 06 נובמבר 2025, 22:03 בפורום הזה שהבון טון בו נמצא באזורים של אלפקה ביחס לדקות משחק לישראלים זה אולי לא יתקבל הכי טוב,
1. זה באמת מבזה
2. כמו שרשמו יש עוד שחקנים ששיחקו מעט מאד ביורוליג, רק שהם לא ישראלים. זה לא הופך את זה לפחות מעליב
3. עופר לא המאמן. ולהכניס ישראלים רק כי הם ישראלים למשחק זה לא שיקול מקצועי. אנחנו קבוצה מקצועית או חוג? אם הם מספיק טובים שישחקו. ואם לא אז לא. בכדורגל אגב יש שחקנים ישראלים שמתייבשים המון על הספסל. אבל בגלל שתמהיל הישראלים שם אחר, לא מתלוננים על זה. אתה מעדיף שמאיימבו וציקו יראו ספסל לטובת ארצ'ל?
בדיוק תהיתי לעצמי מה מקביל ללהעלות את הישראלים ל10 שניות משותפות במשחק שלם, וההשוואה המתבקשת הייתה, כמובן, לשחק עם ארצ׳ל על חשבון מאיימבו!

שאלוהים יעזור לי.
שליחת תגובה