תקשורת ״אדומה״Niro כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 22:39 עובר על כל האתרים, ואין שום זכר לזה שהמציאו לנו אדום שהפך את כל המשחק, כאילו זה לא קרה.
מועדון של ג'נטלמנים. ברדה לא רוצה לדבר על השיפוט, הדובר לא יודע מה הוא עושה.
תגידו מה שתרצו על עופר, הוא כבר היה באולפנים של ערוץ הספורט לראיון בלעדי כדי לוודא שלא יזיינו אותנו בכזאת קלות.
"תקשורת ספורט"
-
shaolin232
- קיבל.ה 713 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
בסוף עיתונאי ספורט זה אנשים עצלנים חסרי יכולת. איזה בן אדם גדל ואומר לעצמו "אני רוצה להיות קולגה של משה פרימו ויניב טוכמן"?shaolin232 כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 22:42תקשורת ״אדומה״Niro כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 22:39 עובר על כל האתרים, ואין שום זכר לזה שהמציאו לנו אדום שהפך את כל המשחק, כאילו זה לא קרה.
מועדון של ג'נטלמנים. ברדה לא רוצה לדבר על השיפוט, הדובר לא יודע מה הוא עושה.
תגידו מה שתרצו על עופר, הוא כבר היה באולפנים של ערוץ הספורט לראיון בלעדי כדי לוודא שלא יזיינו אותנו בכזאת קלות.
צריך להאכיל אותם בכפית כמו המכונה של מכבי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
למה שמישהו יכתוב?
הם עובדים של אגודת הרמאים.
אם הקבוצה שהם עובדים בה הייתה עוברת חצי ממה שעברנו היום זה כבר היה בכותרות והצבא היה עובד כל השבוע על זה. כמו הפנדל של חיפה.
הם עובדים של אגודת הרמאים.
אם הקבוצה שהם עובדים בה הייתה עוברת חצי ממה שעברנו היום זה כבר היה בכותרות והצבא היה עובד כל השבוע על זה. כמו הפנדל של חיפה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
"מאיימבו פגע בהאריס, ספג צהוב שני מעט מפוקפק והורחק. הפועל תל אביב בעשרה שחקנים".
https://sports.walla.co.il/item/3789389
אופיר סער השדיים שלך הפריעו לך לראות את המהלך כמו שצריך?
https://sports.walla.co.il/item/3789389
אופיר סער השדיים שלך הפריעו לך לראות את המהלך כמו שצריך?
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
היה גנב דעת בתור מאמן, ועכשיו הוא מראה כמה הוא מטומטם חסר מושג בתור פרשן.Mario כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 22:17 אלי גוטמן.
כמה אהבתי אותו בתור מאמן וככל שאני שומע אותו מדבר יותר ויותר אני מבין למה זכינו איתו רק באליפות אחת ולא בשלוש.
הבנאדם פשוט מעצבן בפרשנות שלו אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה.
כל המשחק שומר על "נתניה ואבוקסיס" בפרשנות איזה שבחים הוא מחלק לאבוקסיס חבל על הזמן.
די גבר אתם לא בהפועל ב 2010 ולא בנבחרת הכושלת שאתה אימנת, הוא כבר לא עוזר. תתקדם.
יאללה הביתה!!!
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
הכלבלב של מיטש קיבל קידום ליציע העיתונות? וואלה יופי
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
לגידי ליפקין ״יש תחושה שאוהדי הפועל ינסו לפוצץ את המשחק מחר״.
איך מישהו מהמועדון ממשיך לשתף פעולה איתו ועם האתר הבזוי שלו? למה ארז הדובר לא מוציא הודעה נגד העיתונאי המסית הזה?
איך מישהו מהמועדון ממשיך לשתף פעולה איתו ועם האתר הבזוי שלו? למה ארז הדובר לא מוציא הודעה נגד העיתונאי המסית הזה?
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 583 לייקים
אכן, עיתונאי ואדם שפל. קראתי את הכתבה שלו וגם לי זה ישר קפץ לעין. הוא כתב ליתר דיוק את הנוסח הבא: "יש לי תחושה שהפועל תל אביב תנסה לפוצץ גם את המשחק מחר".
כאילו שמועדון הפועל תל אביב הוא זה שפוצץ את הדרבי, וכאילו שהמועדון הוא זה שמעוניין לפוצץ עוד משחקים. והכל, כן כן, על סמך תחושה.
אין לי מילים להביע את הבחילה מהניסוח הזה, של עאלק כתב מוביל.
מפאת חשש מתביעת דיבה (אמיתי) או הרחקה מהפורום, אני לא אכתוב פה מה אני מאחל לו ומה אני חושב עליו. תנו לדימיון שלכם להשתולל למחוזות הנמוכים והשפלים ביותר, כיאה לבנאדם שהוא.
נשאר באמת רק לתהות למה המועדון שותק על צעדים כאלו? מתי מתי כבר יגיע היום שהמועדון יתבע עיתונאי על גרימת נזק, שקרים, הוצאת דיבה ועוד?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
המועדון חייב להחליט שהוא עושה משהו מול הגבלסיות.
בגדול, ארגון מאירי והגבלסיות זה שתי המלחמות שאם לא נילחם חבל על הכסף של ספרא.
אנחנו רואים את זה אפילו כעולה חדשה השנה.
בגדול, ארגון מאירי והגבלסיות זה שתי המלחמות שאם לא נילחם חבל על הכסף של ספרא.
אנחנו רואים את זה אפילו כעולה חדשה השנה.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
להביט רק על השאלות ולהקיא. החלום שלו זה פיצוץ המשחק מחר.קפטן ג'ק כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 17:17אכן, עיתונאי ואדם שפל. קראתי את הכתבה שלו וגם לי זה ישר קפץ לעין. הוא כתב ליתר דיוק את הנוסח הבא: "יש לי תחושה שהפועל תל אביב תנסה לפוצץ גם את המשחק מחר".
כאילו שמועדון הפועל תל אביב הוא זה שפוצץ את הדרבי, וכאילו שהמועדון הוא זה שמעוניין לפוצץ עוד משחקים. והכל, כן כן, על סמך תחושה.
אין לי מילים להביע את הבחילה מהניסוח הזה, של עאלק כתב מוביל.
מפאת חשש מתביעת דיבה (אמיתי) או הרחקה מהפורום, אני לא אכתוב פה מה אני מאחל לו ומה אני חושב עליו. תנו לדימיון שלכם להשתולל למחוזות הנמוכים והשפלים ביותר, כיאה לבנאדם שהוא.
נשאר באמת רק לתהות למה המועדון שותק על צעדים כאלו? מתי מתי כבר יגיע היום שהמועדון יתבע עיתונאי על גרימת נזק, שקרים, הוצאת דיבה ועוד?
- איך אתם הולכים לאפשר את קיום המשחק מחר?
- יש לי תחושה שהפועל תל אביב תנסה לפוצץ גם את המשחק מחר, איך אתם מתייחסים לזה?
- שחקנים תבדקו גם?
- מצאתם משהו בסריקות עד כה?
- יהיו גם כלבים?
- ואם בכל זאת יהיו הפרות?
איזה תהומות של עיתנאות עאלק
יחד, רק יחד! 
אין מקום לתביעת דיבה על ניסוח כזה? ״גם את המשחק הזה״ - לא פוצצנו אף משחק לזכרוני גם לא בשני עשורים האחרונים לפחות.
הרי אף אחד לא ״פוצץ את המשחק״, כולם מהאוהד הכי קיצוני ועד אנשי המועדון רצו שהמשחק יתקיים. גם אם מקבלים את עמדת המשטרה, מקסימום ״המשחק בוטל על מנת לשמור על בלה בלה בלה״.
הרי אף אחד לא ״פוצץ את המשחק״, כולם מהאוהד הכי קיצוני ועד אנשי המועדון רצו שהמשחק יתקיים. גם אם מקבלים את עמדת המשטרה, מקסימום ״המשחק בוטל על מנת לשמור על בלה בלה בלה״.
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
הגיע הזמן להכניס את אוחנה גבוה לרשימת השנואים.
אשכרה החרא כל הזמן מלכלך ומסיט נגדנו.
והוא נבלה עם עדת מעריצים גדולה.
אשכרה החרא כל הזמן מלכלך ומסיט נגדנו.
והוא נבלה עם עדת מעריצים גדולה.
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
קוף ואוחנה לא יפה לשנוא זרים.
יכול להיות שאתם פשוט גזענים?
יכול להיות שאתם פשוט גזענים?
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1357 לייקים
איזה הבדל בסיקור סרטון המשטרע בין וואלה ספורט למשל לבין ספורט 5 הבני זונות. הם כמעט חוגגים את הסרטון וכל הכותרות מהדהדות נרטיב של המשטרע. גועל נפש
במדינה שמצדיקים אלימות משטרתית נגד אזרחים בשם המלחמה באלימות לא יכול להיות הגיון שפוי
סורי אבל עובר על השיח עם הסרטון הזה והרוב פשוט אוהב את זה
הנרטיב שאנו חמאס לא רחוק
סורי אבל עובר על השיח עם הסרטון הזה והרוב פשוט אוהב את זה
הנרטיב שאנו חמאס לא רחוק
- Hapolo
- קיבל.ה 925 לייקים
האמת שהערוץ הזה הרוויח שנאה מצד הקהל של הפועל ברמה שאני מתפלא שלא הופכים ניידות שידור שלהם. מטורף איך שהנבלות שם בראשות אוחנה ובמיוחד קופמן מרשים לעצמם לדבר בשידור
רדיוס לבית"ר!
- בן לוז
- קיבל.ה 420 לייקים
כלום לא ישתנה עד שהפועל תתחיל לתבוע
את ערוץ 5, המשטרה (כל שוטר שנצפה אלים לאוהדים, בטח הקצינים), טוכמן, אוחנה, טבח
ושאר הצוררים
את ערוץ 5, המשטרה (כל שוטר שנצפה אלים לאוהדים, בטח הקצינים), טוכמן, אוחנה, טבח
ושאר הצוררים
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
איך זה שהקוף לא מקבל התקף לב???
ואוחנה נבלה
ואוחנה נבלה
- Hapolo
- קיבל.ה 925 לייקים
ערוץ של שונאי הפועל אין למה לצפות.
השאלה למה הפועל לא מדללת את היחסים איתם למינימום האפשרי, חייבים להכניס כתבים שלהם לוולפסון? להתראיין אצלם? מכבי על הרבה פחות נקטו פעולות נגדם
השאלה למה הפועל לא מדללת את היחסים איתם למינימום האפשרי, חייבים להכניס כתבים שלהם לוולפסון? להתראיין אצלם? מכבי על הרבה פחות נקטו פעולות נגדם
רדיוס לבית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 1082 לייקים
ממתי אורגד זהבי מפרשן בליגת האלופות? ליהקו את כל חבורת הזבל השנה אה .
OMG עווופררר
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
כולם אשמים בשנאה להפועל.
השופטים, בתי הדין, המשטרה(שנתנה לנו פיצוצים ופרסות סוסים לפנים גם בימי בר לב. לא כחינו), התקשורת, הפרשנים, השדרים, הגרפיקאים, הכתבים...כווולם.
חוץ מהארגון הכי אלים, אנרכיסטי, מגעיל, דוחה ומאוס בספורט בישראל וכנראה גם בישראל.
זה שאוכל את המועדון שלנו מבפנים ולקח אותו בן ערובה עד לרמת ניסוח הודעות מועדון למנכל שהפך ללא יותר מבובה על חוט של הארגון הזה.
טפלו בו, אחכ תתבכיינו על איפה ואיפה בתקשורת.
יש דברים חשובים הרבה יותר לטפל בהם מאשר ספורט 5.
השופטים, בתי הדין, המשטרה(שנתנה לנו פיצוצים ופרסות סוסים לפנים גם בימי בר לב. לא כחינו), התקשורת, הפרשנים, השדרים, הגרפיקאים, הכתבים...כווולם.
חוץ מהארגון הכי אלים, אנרכיסטי, מגעיל, דוחה ומאוס בספורט בישראל וכנראה גם בישראל.
זה שאוכל את המועדון שלנו מבפנים ולקח אותו בן ערובה עד לרמת ניסוח הודעות מועדון למנכל שהפך ללא יותר מבובה על חוט של הארגון הזה.
יחד, רק יחד! 
-
שלגיריס 2.0
- קיבל.ה 29 לייקים
נוח על משכבך בשלום7even כתב: ↑05 נובמבר 2025, 00:35 כולם אשמים בשנאה להפועל.
הנהלה זונה
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
לא נמאס לך??7even כתב:כולם אשמים בשנאה להפועל.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
מה לא נכון ועובדתי במה שנכתב?Nati כתב: ↑05 נובמבר 2025, 02:18לא נמאס לך??7even כתב:כולם אשמים בשנאה להפועל.
אשמח אם תסביר.
יחד, רק יחד! 
-
yoni143
- קיבל.ה 212 לייקים
רון קופמן שונא אותנו רצח הא לא מפסיק ללכלך גם ברדיו וגם ביציע העיתונות וב5 באוויר ב3 ימים האחרונים ומצדיק את העונש נגדנו ואומר שיכל היה להיות עונש גרוע יותר חחח הוא לא מנסה להסתיר
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
אני חושב שהוא מעולם לא אמר שום דבר חיובי על אף אחד, הוא מדבר (צועק) על ספורט כמו ששגיא כהן כותב על מסעדות.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
בשנים האחרונות הוא הפך למכביסט.בונדר כתב:אני חושב שהוא מעולם לא אמר שום דבר חיובי על אף אחד, הוא מדבר (צועק) על ספורט כמו ששגיא כהן כותב על מסעדות.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 657 לייקים
יש לדביל הזה איזה תסביך הפועל-מפא״י לא מובן. כל דבר שקשור להפועל הוא שונא.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 223 לייקים
לא לא נכון, אבל הארגון והאוהדים "השמאלנים", הקפלניסטים זה סתם תירוץ.7even כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:05מה לא נכון ועובדתי במה שנכתב?Nati כתב: ↑05 נובמבר 2025, 02:18לא נמאס לך??7even כתב:כולם אשמים בשנאה להפועל.
אשמח אם תסביר.
קצת כמו אנטישמים ששונאים את ישראל בתור תירוץ לאנטישמיות.
בקיצור גם אם (אתה) תצליח להרוג את הארגון ימצאו סיבה אחרת לא לאהוב אותך.
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=523628
"חריג מאוד": הכישרון החדש של מכבי ת"א
@טכנית לארז
@טכנית לארז
- SickleCell
- קיבל.ה 597 לייקים
״מכבי תל אביב ידועה כמועדון שמייצר לא מעט שחקנים במחלקת הנוער המפוארת שלה״. גם זייני שכל וגם לא יודעים עברית. מוזר שגם בקריאה שנייה לא מצאתי את הפסקה על קבוצות מספרד, הולנד ואירופה שעוקבות אחריו.Niro כתב: ↑08 נובמבר 2025, 12:27 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=523628
@טכנית לארז
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
לא קורא רקנטי.SickleCell כתב: ↑08 נובמבר 2025, 14:43״מכבי תל אביב ידועה כמועדון שמייצר לא מעט שחקנים במחלקת הנוער המפוארת שלה״. גם זייני שכל וגם לא יודעים עברית. מוזר שגם בקריאה שנייה לא מצאתי את הפסקה על קבוצות מספרד, הולנד ואירופה שעוקבות אחריו.Niro כתב: ↑08 נובמבר 2025, 12:27 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=523628
@טכנית לארז
מנחש שמדובר במשהו בסגנון הזה
טכנית לארז כתב: ↑30 יוני 2025, 13:14 מכונת פרופגנדה ברמה של ריאל מדריד.
אני אומר הקיץ מריצים ילד פרופגנדה חדש. מישהו עם שם פרטי דור ושם משפחה מזרחי כלשהו.
"שנים על הכוונת של פולהאם, יצא להתרשמות בפיינורד וצד את עיני הסקאוטרים כבר בגיל 15. על דור בלול, היהלום החדש של מכבי ת"א שעתיד "להיות הדבר הבא" בכדורגל שלנו. "הוא השחקן הכי טוב שראיתי בגיל הזה" אומר עליו מאורו חימנז, סגן מנהל מחלקת הפיתוח של מכבי ת"א. וגם: ההשוואות לבניון".