החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק
- 
				רק הפועל
 - קיבל.ה 2810 לייקים

כמובן שההחלטה של בית הדין ביום של משחק של הפועל באר  שבע שעולה מהמקום השני בגלל זה

- 
				קובי
 - קיבל.ה 359 לייקים

אתה בדיליי רציני.
מועדון הכדורגל כבר שנים עובד בתיאום מלא עם האולטראס.
הוא תחת פיקוד האוטראס הרבה זמן. ראה את אירועי הדרבי האחרון.
במועדון יודעים טוב מאוד מי מנהלי האולטראס.
במועדון יודעים טוב מאוד למי חייבים לחלק כרטיסים בחינם.
במועדון יודעים טוב מאוד מי זרק את חומרי הבעירה.
במועדון יודעים טוב מאוד שאסור להם לצאת נגד האולטראס. ראה את ההודעות של אחד "מנכ"ל המועדון" בחור בשם גיא פרימור.
איזה כיף לבוא למשחקי הכדורסל בלי הנוכחות המעיקה והמאיימת של האולטראס והתומכים שלהם בפורום, בלי השלכת חומרי בעירה על אנשים ולמגרש, בלי אלימות נגד אוהדי הפועל שבאו למשחק, בלי זריקת חפצים וכוסות מים על אוהדי הפועל שמתחת.
אלי אלי שלא יגמר לעולם.
- 
				תא מרבוטא
 - קיבל.ה 698 לייקים

אתה טוען שהאולטרס והעבריינים שוניםונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:09סבבה. מבחינתי להגיע ליציע ריק זה מדכא ומוריד לי את החשק משמעותית מלראות משחק.
לא נכנס לתהליך המכביזציה בכדורסל כי זה לא הנושא - אבל באמת כיף לך להגיע למשחק של הפועל בכדורסל? או שאתה פשוט נהנה לשים אצבע בעין לאולטראס? תודה על האמת ותהיה גבר.
האולטראס זה חלק מהמועדון הזה אם תרצה או לא. צריך לאכוף את העבריינים ולעשות מה שצריך כדי להימנע מבתי דין, אבל אתה מוציא את האולטראס - וזה כבר לא נראה אותו דבר
אם זה ככה- האולטרס מוכנים לסייע באיתורם? לדחות אותם? לשרוק להם בוז?
לא?
אז כאן שורש הבעיה
- 
				ונרקומן
 - קיבל.ה 480 לייקים

אני משלם את אותו מחיר שאתה משלם - קבוצת כדורגל שמאבדת תחרותיות בגלל חוליגנים.תא מרבוטא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:30ברור שיש אכיפה בררנית
אבל עם כל הכבוד אם המחיר של האווירה ביציע הוא רדיוסים והורדת נקודות ועונשי בלי קהל קולקטיבים, אז מי שאמור לחשב מסלול מחדש אלו נותני האווירה.
וקל נורא לומר שמעדיף לעמוד לדין אם אתה לא משלם מחיר גבוה.
אני פשוט טוען שלהיפטר מהאולטראס זה א - לא פתרון ישים, וב- לא פתרון טוב.
צריך ללמוד להסתדר עם העניין הזה, בניגוד להרבה דעות פה של ״טוב לנו יותר בלעדיכם״.
- 
				תא מרבוטא
 - קיבל.ה 698 לייקים

סבבה תיזום פעולה להסדרה לפירו ותבהיר שמי שחורג ממנה , נניח השלכת פירו, יענש. וגם תוודא שהמןעדון מסייע בלכידת הסוררים.Or_5 כתב: ↑03 נובמבר 2025, 16:59אולטראס הפועל לא שונים בשום דבר מאולטראסים אחרים בארץ וגם לא בעולם. הבעיה שבעולם הבינו שהארגונים האלה כאן כדי להישאר ולא ללכת לשום מקום אז פשוט נתנו להם את היכולת לעשות את מה שהם הכי טובים בו! עידוד!
יש עשרות של תהליכים שעשו במדינות שונות ומערביות כיצד לנהל את הדבר הזה שנקרא ״אולטראס״ ואיך לנרמל את עניין הפירוטכניקה שהם אוהבים לעשות ובאותו רגע שעשו מה שצריך האלימות יצאה מחוץ למגרשים (אני לא מכניס פה אלימות מחוץ למגרשים בין קהלים כי זה לא רלוונטי! מי שרוצה ללכת מכות עם אולטראס אחר שיעשה מה שבראש שלו ומי שלא יכול ללכת הביתה בשקט!). והאמת שזה פשוט לגמרי! מגדרים מה מותר איפה ומתי ומה אסור! הבעיה פה היא לא האולטראס אלא הגופים הכושלים שמנהלים פה את העסק! מהממשלה המשטרה בית הדין ובסוף ההתאחדות והמנהלת שאוטמים את עצמם בתוך התחת של עצמם ועל הזין שלהם מה אחרים חושבים ורוצים! גופים שכל יום יש כותרת אחרת על שחיתות או פשע אחר שנעשה בתוכם ובסוף הם באים לחנך אוהדי כדורגל איך להתנהג!
קל לצעוק ולדרוש להעיף את האולטרסים מהמגרשים כי זה יותר נוח ופחות כאב ראש מה שיותר קשה ופחות נעים זה להילחם במערכת הרקובה שמנהלת פה בצורה מביכה את המדינה והכדורגל!
עד אז, עד השינןי, שום פירו
- 
				תא מרבוטא
 - קיבל.ה 698 לייקים

מה זה להסתדר עם העניין הזה?ונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:35אני משלם את אותו מחיר שאתה משלם - קבוצת כדורגל שמאבדת תחרותיות בגלל חוליגנים.
אני פשוט טוען שלהיפטר מהאולטראס זה א - לא פתרון ישים, וב- לא פתרון טוב.
צריך ללמוד להסתדר עם העניין הזה, בניגוד להרבה דעות פה של ״טוב לנו יותר בלעדיכם״.
אנחנו כרגע איבדנו 5 נקודות, בתקופה שגם ככה אנחנו במומנטום לא וואו בכלל
בשנה שעברה אבדן 2 נקודות עלה לנו בחצי גמר מול מגדל במקום חולון. איך החצי נגמר -עדיין כןאב.
מה זה מבחינתך להסתדר? להשלים עם זה? להתמרמר פה בפעם האלף שהאכיפה בררנית? ששוב עןנה נגמרת בלי כרטיס לאירופה? בלי תואר? שהרכש לא משהו כי שחקנים טובים מחפשים קבוצה שאשכרה נאבקת על תואר ומשחקת באירופה?
- 
				joshsoos
 - קיבל.ה 737 לייקים

זה בהחלט תואם לי את האגנדה מגיל 7 בערך כשהתחלתי לאהוד את הקבוצות שלי, זו שאני בא לראות אותן משחקות לא משנה כמה קהל יש באצטדיון/אולם - והיו תקופות שלא היה הרבה קהל - ועד כמה הוא מעודד ( אני מרשה לעצמי להניח שאתה לא יכול להיות אבא שלי כי בספק אם כמוני חווית שנים לא מעטות לפני האולטראס, ומה אתה יודע, היה מגיע הרבה קהל! ). בניגוד לך שהגדרת עצמך פה אוהד אולטראס ולא אוהד הפועל.ונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:31הייתי בכמה משחקים השנה וזה דיכאון. תתכחש לזה כמה שאתה רוצה כי זה תואם לך את האג׳נדה, ותספר שעליך זה לא משפיע ואתה ״רק רוצה לראות כדורסל״ עד מחר - שתינו יודעים שאתה לא מאמין גם לעצמך, ולהגיע לאירוע ספורט זה הרבה מעבר ללראות את המשחק עצמוjoshsoos כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:26זו שאלה לא פחות ממדהימה, אתה בא לראות קבוצה או קהל? אם אתה בן 15 עד עשרים וקצת או מילא, נו טוב זה הדור. אם אתה מעל, עצוב לי בשבילך.ונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:09
סבבה. מבחינתי להגיע ליציע ריק זה מדכא ומוריד לי את החשק משמעותית מלראות משחק.
לא נכנס לתהליך המכביזציה בכדורסל כי זה לא הנושא - אבל באמת כיף לך להגיע למשחק של הפועל בכדורסל? או שאתה פשוט נהנה לשים אצבע בעין לאולטראס? תודה על האמת ותהיה גבר.
האולטראס זה חלק מהמועדון הזה אם תרצה או לא. צריך לאכוף את העבריינים ולעשות מה שצריך כדי להימנע מבתי דין, אבל אתה מוציא את האולטראס - וזה כבר לא נראה אותו דבר
ורק לידיעה, האולם לא ריק ויש אוהדים שמעודדים. אבל זה באמת לא משנה.
ואל תהיה עצוב בשבילי חמוד. אני כנראה יכול להיות אבא שלך יא טמבל מתנשא
ואתה צודק, עצוב לי לא בשבילך אלא בשביל כולנו שאלה האוהדים שלנו. בטח אם אתה בגיל להיות 'אבא' שלי.
- כרובית
 - קיבל.ה 1111 לייקים

וואלה לא מבינה למה לא להגיד כמו מכבי וחיפה ששוללים מנויים ותפסו את מי שעשה את זה, כאילו מישהו בודקL.S כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:07ואתה חושב שבמכבי וחיפה לא משכו / ימשכו את התביעות?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57
מכבי לפי הפרסומים שללו מנויים וגם תבעו אוהדים. עכשיו תגיד שהפרסומים שקריים ואי אפשר להוכיח ולא נצא מזה בחיים.
מכבי חיפה ביטלה מנויים לאוהדים שלהם, אבל הרבה הרבה יותר חשוב הגישה תביעה אזרחית בסכום של 1.7 מיליון שקל נגד משליכי האבוקות שלהם. ביום שדבר כזה יקרה בהפועל אתה א׳ תראי חדי קרן עפים באוויר, ב׳ לא תראה יותר לעולם אבל לעולם אבוקה מושלכת למגרש. לעולם.
בהפועל תמיד מה שמפורסם זה אנחנו לא אחראים ואנחנו עושים את מיטב המאמצים לאתר את המשליכים. ידוע שזה אף פעם לא קןרה ועוד יותר ידוע זה שהמועדון יודע בדיוק מי אלה אותם אנשים אך מפחד/לא רוצה לגעת בהם.
היחיד בהפועל שנאבק בתופעה זה עופר ינאי אבל גם הוא התקפל שביטל את התביעות שהוגשו כנגד האוהדים.
זה הכל הצגה, הגיע הזמן שנשחק בהצגה הזו גם.
מכבי לא שוללת לאף אחד מנוי זה בולשיט. הרי הארגון מקבל מנויים וכרטיסים ללא שם.כנל חיפה.
הגיע הזמן לשחק את המשחק
שנה שעברה אוהדים של חיפה פתחו כל משחק אבוקות בגלל הריב שלהם עם המשטרה, הם בילו בבית הדין כל שבוע, אז חיפה טענו שתפסו את הזורקים, אז טענו
למרות שבאופן כללי זה ממש לא העבודה של הקבוצה למצוא את האשמים ולהעניש אותם אבל כמו ששמנו לב המשטרה חפה מפשע, מכה אוהדים ולא עושה את העבודה שלה אבל עדיין מקבלת כסף והקבוצה אשמה, אחלה
פרייארים הפועל אם עוד פעם נכנעים למשטרה ומשלמים להם מיליונים כי הם דרשו עוד שוטרים
- 
				עד המ!!ת הפועל
 - קיבל.ה 650 לייקים

הפועל יודעת טוב מאוד מי הם האולטראס ומי מתפרע. היא רק לא רוצה להפליל אותם כי אז יהיה ״לא באים לבלומפילד״. כנראה לא מתאים להם מלחמות בסגנון ינאי.

- כרובית
 - קיבל.ה 1111 לייקים

אם האחריות היא עלינו ולא המשטרה ואנחנו אחראים על הסדר, אז מה היה קורה אם מכבי היו זורקים למגרש ונניח הקצין היה מחליט לבטל את המשחק, זה לא היה קורה אבל נניח, גם אנחנו היינו נענשים? כי הרי זה אחריות שלנו

- פוגודין
 - קיבל.ה 205 לייקים

אין שנאה כזו

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס. 
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
			הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- 
				dino
 - קיבל.ה 2941 לייקים

טוב מאוד שלאעד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:20 הפועל יודעת טוב מאוד מי הם האולטראס ומי מתפרע. היא רק לא רוצה להפליל אותם כי אז יהיה ״לא באים לבלומפילד״. כנראה לא מתאים להם מלחמות בסגנון ינאי.
יש דרכים שאפשר למצות לפני שהולכים בשיטת השלמה קרעים
- 
				dino
 - קיבל.ה 2941 לייקים

- כרובית
 - קיבל.ה 1111 לייקים

- Scofield
 - קיבל.ה 274 לייקים

לזרוק לדשא זה מטומטם ומיותרjoshsoos כתב: ↑03 נובמבר 2025, 15:44נו אבל אם יודעים שעושים לנו דברים כאלהScofield כתב: ↑03 נובמבר 2025, 15:38 כרגיל תקדימים על הגב של הפועל תל אביב.
ביתר פגעו בפרצוף של ילד עם זיקוק שנורה ישירות לפרצוף של ילד ביציע ממול
פגעו בגג של המזרחי עם זיקוק שחזר ישירות לתוך גוש אוהדים שלהם מטווח של 5-6 מטר
מכבי זרקו אבוקה שפגעה בבלם שלהם
למכבי היה אמלח לא פחות משלנו בדרבי שהיה מוכן לשריקת הפתיחה (ולראיה זרקו את חלקו אחרי שהמשחק פוצץ ישירות ובמתכוון על שוטרים) ואת כל המלאי הענק שנשאר פתחו במשחק אחרי, מול ריינה.
מכבי פגעו ישירות בראש של צלם של הפועל ותוך כדי זרקו גם אבוקות לדשא
מחר יחליטו שאסור לקלל והארגון יהיה אשם כי הוא מחבר שירים פוגעניים מדי במודע שזה יפגע בקבוצה.
פראיירים.
ואם המשטרע באה מחוממת עלינו, וזה היה ידוע
ואם יש לנו על תנאי על זריקה למגרש
למה לזרוק לדשא?
למה לא לתת למחלה לזרוק קודם?
אין שום דרך להוציא את האולטראס וההנהלה ששיתפה איתם פעולה מהסיפור. הם בטמטומם שיחקו לידיים של המשטרע ובית הדין, שהם חולירות שמחפשים לדפוק אותנו.
לזרוק מהיציע למעלה זה עוד יותר מטומטם מיותר ומסוכן
ועדיין זה ממש לא סותר את מה שכתבתי
תקדים על הגב של הפועל תל אביב
היו עשרות מקרים לא פחות חמורים
הפועל זה מיום הולדתי 
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
			הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
- 
				gershon
 - קיבל.ה 312 לייקים

מצטער מראש על הכנסת הפוליטיקה לאירוע, אבל לא אני הכנסתי אותה, בן גביר הכניס.
לא מצליח להבין אוהדי מכבי שהם לא ביביסטים.
הם מתלוננים על חוסר צדק, על שליטה בתקשורת של ביבי, אבל כשהם בצד השולט הם לא שמים לב. הם לא שמים לב שאוהדי מכבי זרקו אבוקות על השוטרים ברגע שהודיעו על ביטול המשחק. הם לא שמים לב שכשיש נצחונות טכניים בליגה, זה רק לזכותם או לזכות הקבוצה שמשחקת נגד היריבה הישירה שלהם. הם לא שמים לב שביתר זרקו אבוקות שגרמו לכוויה דרגה בינונית ואף אחד לא פצה פה. הם לא שמים לב שאוהד שלהם מכה בשחקן הפועל בעלייה למשחק כדורסל ושום עונש לא הוטל.
הם לא שמים לב שדיברו על עשרות פצועים בדרבי ובסוף יש פצועה אחת, וכל שאר הפצועים נפגעו מהמשטרה בסיום המשחק.
אחרי ה7 לאוקטובר הביביסטים אמרו שביבי גמר וצריך ללכת, אחרי חודש כולם התיישרו. בסיום המשחק אוהדי מכבי דרשו משחק חוזר. אחרי שבוע הם כבר התיישרו עם ההנהלה.
קבוצה שמחפשת חוסר צדק ולא תומכת בקיום משחק חוזר.
בושה.

הם מתלוננים על חוסר צדק, על שליטה בתקשורת של ביבי, אבל כשהם בצד השולט הם לא שמים לב. הם לא שמים לב שאוהדי מכבי זרקו אבוקות על השוטרים ברגע שהודיעו על ביטול המשחק. הם לא שמים לב שכשיש נצחונות טכניים בליגה, זה רק לזכותם או לזכות הקבוצה שמשחקת נגד היריבה הישירה שלהם. הם לא שמים לב שביתר זרקו אבוקות שגרמו לכוויה דרגה בינונית ואף אחד לא פצה פה. הם לא שמים לב שאוהד שלהם מכה בשחקן הפועל בעלייה למשחק כדורסל ושום עונש לא הוטל.
הם לא שמים לב שדיברו על עשרות פצועים בדרבי ובסוף יש פצועה אחת, וכל שאר הפצועים נפגעו מהמשטרה בסיום המשחק.
אחרי ה7 לאוקטובר הביביסטים אמרו שביבי גמר וצריך ללכת, אחרי חודש כולם התיישרו. בסיום המשחק אוהדי מכבי דרשו משחק חוזר. אחרי שבוע הם כבר התיישרו עם ההנהלה.
בושה.
- 
				עד המ!!ת הפועל
 - קיבל.ה 650 לייקים

אני מבין שלא מספיק לך 2-5 נקודות.dino כתב:טוב מאוד שלאעד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:20 הפועל יודעת טוב מאוד מי הם האולטראס ומי מתפרע. היא רק לא רוצה להפליל אותם כי אז יהיה ״לא באים לבלומפילד״. כנראה לא מתאים להם מלחמות בסגנון ינאי.
לא להתלונן בהורדות הבאות.
- 
				dino
 - קיבל.ה 2941 לייקים

הספיק לי לגמרי וכל הכעס על הגישה של האולטראס, מוצדק לטעמי, אבל יש להבדיל בין זה לדרך הטיפול.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:57אני מבין שלא מספיק לך 2-5 נקודות.dino כתב:טוב מאוד שלאעד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:20 הפועל יודעת טוב מאוד מי הם האולטראס ומי מתפרע. היא רק לא רוצה להפליל אותם כי אז יהיה ״לא באים לבלומפילד״. כנראה לא מתאים להם מלחמות בסגנון ינאי.
- 
				עד המ!!ת הפועל
 - קיבל.ה 650 לייקים

אין דרך לטפל בהם או להידבר איתם. ברגע שתעשה את זה, הם כמו ילד בן 6 שלא מקבל מה שהוא רוצה ושובר את הכלים. ״לא באים לבלומפילד״ תהיה הסיסמה הבאה שלהם.dino כתב:הספיק לי לגמרי וכל הכעס על הגישה של האולטראס, מוצדק לטעמי, אבל יש להבדיל בין זה לדרך הטיפול.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:57אני מבין שלא מספיק לך 2-5 נקודות.dino כתב: טוב מאוד שלא
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

איזו סיבה היתה להם לפסוק משהו אחר?Nati כתב:בשביל מה בכלל הייתה ההצגה שבוע שעבר בבית הדין?הרי העונש נקבע בשנייה שהחרא מהמשטרה החליט על דעת עצמו לדפוק אותנו.
קו ההגנה של הפועל התבסס על האשמות למשטרה ותקווה שאולי מכבי יתחננו למשחק חוזר.
הפועל לא הראו שום פעולות שהם עושים כנגד התופעה וגם לא גינו אותה בפה מלא. הראיון של פרימור, לאחר הביטול, שיקף עמדה שלא מתיישרת בשום צורה עם דרישות המנהלת והמשטרה ("ארוע מקסים, המשטרה החליטה מראש שלא יהיה משחק).
הטענות למשטרה לא רלוונטיות בבית הדין מסיבות ברורות.
אי אפשר ללקק את הזין משני קצותיו. אם הנהלת הפועל ופרימור רוצים להיות דוברי אולטראס, זה מה שנקבל. לא יודע מה צריך לקרות שכל סהרורי הקונספירציות פה יבינו את זה.
הפועל היא חלק מליגה שיש לה מנהלת ונהלים. או שנתיישר, או שנקים ליגה משלנו או שנחטוף.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

יאלה ליגת הפועלshai.m כתב:בושה וחרפה.
הפועל מקבלת את העונש הכי חמור שיש ובמקביל, הקהל של מכבי משגר זיקוקים ורימוני עשן, בטדי יורים על ילדים פצצות תאורה, בחיפה מפסיקים כמה פעמים משחק.
אין ערך לכדורגל במצב הזה. יודע שזה לא אפשרי אבל בר לי לפעמים שנפסיק לשחק במפעל המפגר הזה בארץ שגם ככה הכול מושחת ופוליטי.
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

לא הייצוג המשפטי אלא פרימור. הייצוג לא יכול לעקוף את המנכל ולהמציא פעולות שהפועל נוקטת בהן כדי לטפל בתופעה.ר.ש כתב:אין לי ספק שלצד השחיתות וגועל הנפש של המעורבים בדבר, גם הייצוג המשפטי של הפועל תרם למצב.
לא ייתכן שמה שהתובע ביקש זה מה שקיבלנו פה. היו לא מעט טיעונים לטובתנו שאמורים היו לרכך את רוע הגזירה.
במיוחד כשהמנכל מתבטא כמו דובר של האולטראס.
לבית הדין לא ניתן שום סולם מהצד של הפועל. אם הם היו פוסקים אחרת זו היתה ליצנות.
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

לא ימלאו את האיצטדיון בכל מקרה?shai.m כתב:בתור עונש אני יכול להבין את הסל עונשים ההזוי הזה אבל יש שם משהו שלא מובן לי.
איסור קהל חוץ במשחק נגד מכבי חיפה? איזה מין עונש זה? מכבי חיפה לא מכניסה כסף ממכירת כרטיסים לקהל חוץ? את מי מענישים פה את מכבי חיפה בנוסף?
- shai.m
 - קיבל.ה 146 לייקים

אני מניח שכן אבל מה עם משחקים של הפועל נניח? אני לא הייתי ממהר להניח שנמלא את כל בלומפילד במשחקים נגד חיפה או באר שבע. מה גם שייתכנו תקופות קצת פחות טובות כמו תקופות פיגועים, מלחמות וכדומה שזה לא תמיד יהיה נכון להניח בהם סולד אאוט רק עם הקהל שלנו.ברנדון מלכה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:40לא ימלאו את האיצטדיון בכל מקרה?shai.m כתב:בתור עונש אני יכול להבין את הסל עונשים ההזוי הזה אבל יש שם משהו שלא מובן לי.
איסור קהל חוץ במשחק נגד מכבי חיפה? איזה מין עונש זה? מכבי חיפה לא מכניסה כסף ממכירת כרטיסים לקהל חוץ? את מי מענישים פה את מכבי חיפה בנוסף?
i stand with israel 
לא לאלימות ולא לגזענות!
			לא לאלימות ולא לגזענות!
- 
				קובי
 - קיבל.ה 359 לייקים

כי האולטראס לא מנהל את מכבי חיפה.כרובית כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:04 וואלה לא מבינה למה לא להגיד כמו מכבי וחיפה ששוללים מנויים ותפסו את מי שעשה את זה, כאילו מישהו בודק
שנה שעברה אוהדים של חיפה פתחו כל משחק אבוקות בגלל הריב שלהם עם המשטרה, הם בילו בבית הדין כל שבוע, אז חיפה טענו שתפסו את הזורקים, אז טענו
למרות שבאופן כללי זה ממש לא העבודה של הקבוצה למצוא את האשמים ולהעניש אותם אבל כמו ששמנו לב המשטרה חפה מפשע, מכה אוהדים ולא עושה את העבודה שלה אבל עדיין מקבלת כסף והקבוצה אשמה, אחלה
פרייארים הפועל אם עוד פעם נכנעים למשטרה ומשלמים להם מיליונים כי הם דרשו עוד שוטרים
כי האולטראס מנהל את מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.
תסתכלי על ההודעות של המועדון ושל האדם שנקרא "מנכ"ל" המועדון אחרי הדרבי .
מילת גינוי לעבריינים שזרקו את חומרי הבעירה למגרש?
הרי הם יודעים טוב מאוד מי זרק את חומרי הבעירה.
זה מהחלטת בית הדין: ""קו פרשת המים, הארגונים השתלטו על המועדון. הפועל אינה פועלת כנדרש כנגד אוהדיה המתפרעים ומעניקה לפורעים חסינות"
שיהיה ברור שמשטרה חיכו שהאולטראס יעשו טעות.
שיהיה ברור שמשטרה קיבלה הנחיה משר הפיתות לבטל את המשחק.
שיהיה ברור שלהיות העו"ד שמייצג את הקבוצה הצהובה וסגן יו"ר ההתאחדות זה שחיתות ומופקרות מהמקפצה ושההחלטות של השופטים במגרש והדיינים בבית הדין נגועות בשחיתות הזו.
אלא שהעולם לא הבינארי.
הוא לא שחור או לבן. יש גם גוונים של אפור.
זה שהמשטרה פושעת לא אומר שהבעלים, הנהלת המועדון והאולטראס הם לא פושעים.
זה אומר שמשטרה, ההתאחדות, המנהלת, השופטים ובית הדין מושחתים ובד בבד האולטראס פושעים מזיקים ופוגעים במועדון ורוב אוהדיו בדיוק כמו הראשונים.
- 
				Charlie
 - קיבל.ה 1025 לייקים

היה צפוי. 
הפסד טכני - מתבקש
הורדת נקודה שעל תנאי - סביר
הורדת הנקודה הנוספת - החמרה למען יראו וייראו והיה ברור שיעשו את זה על הגב שלנו.
צריך לערער כדי לפחות להחזיר נקודה אחת, שלא נבכה בסוף העונה שחסרה לנו נק' אחת כדי להגיע למשהו.
(כמו שהפועל נראים מאז פגרת הנבחרת, אולי מזל שלא שוחק דרבי משפיל נוסף.....)

הפסד טכני - מתבקש
הורדת נקודה שעל תנאי - סביר
הורדת הנקודה הנוספת - החמרה למען יראו וייראו והיה ברור שיעשו את זה על הגב שלנו.
צריך לערער כדי לפחות להחזיר נקודה אחת, שלא נבכה בסוף העונה שחסרה לנו נק' אחת כדי להגיע למשהו.
(כמו שהפועל נראים מאז פגרת הנבחרת, אולי מזל שלא שוחק דרבי משפיל נוסף.....)
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

אתם מצחיקים, באמת. בכדורגל אין שום בעיה שקבוצה תהנה מההפקר. זה טבוע בשיטת הליגה.shai.m כתב:אני מניח שכן אבל מה עם משחקים של הפועל נניח? אני לא הייתי ממהר להניח שנמלא את כל בלומפילד במשחקים נגד חיפה או באר שבע. מה גם שייתכנו תקופות קצת פחות טובות כמו תקופות פיגועים, מלחמות וכדומה שזה לא תמיד יהיה נכון להניח בהם סולד אאוט רק עם הקהל שלנו.ברנדון מלכה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:40לא ימלאו את האיצטדיון בכל מקרה?shai.m כתב:בתור עונש אני יכול להבין את הסל עונשים ההזוי הזה אבל יש שם משהו שלא מובן לי.
למשל כששחקן מקבל אדום במשחק הוא מורחק אוטומטית במשחק הבא. יכול להיות שבמשחק שבו הוא הורחק, הוא שותף 89 דקות אבל במשחק שאחרי הוא כבר לא ישחק.
זאת רק דוגמה אחת. מכירת הכרטיסים של הפועל היא לא עניין ספורטיבי ושולי לחלוטין.
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

מעבר לזה, אני חושב שאיסור קהל חוץ הוא הפיתרון הטוב והסביר ביותר לתופעה. לפחות כצעד ראשון. בדכ אלה אותם אוהדים ואין פגיעה במנויים.ברנדון מלכה כתב:אתם מצחיקים, באמת. בכדורגל אין שום בעיה שקבוצה תהנה מההפקר. זה טבוע בשיטת הליגה.shai.m כתב:אני מניח שכן אבל מה עם משחקים של הפועל נניח? אני לא הייתי ממהר להניח שנמלא את כל בלומפילד במשחקים נגד חיפה או באר שבע. מה גם שייתכנו תקופות קצת פחות טובות כמו תקופות פיגועים, מלחמות וכדומה שזה לא תמיד יהיה נכון להניח בהם סולד אאוט רק עם הקהל שלנו.ברנדון מלכה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:40 לא ימלאו את האיצטדיון בכל מקרה?
למשל כששחקן מקבל אדום במשחק הוא מורחק אוטומטית במשחק הבא. יכול להיות שבמשחק שבו הוא הורחק, הוא שותף 89 דקות אבל במשחק שאחרי הוא כבר לא ישחק.
זאת רק דוגמה אחת. מכירת הכרטיסים של הפועל היא לא עניין ספורטיבי ושולי לחלוטין.
- 
				Asafasraf
 - קיבל.ה 1698 לייקים

אנחנו צריכים לעשות דבר פשוט:
להגיש תביעה אזרחית נגד המשטרה וחברת האבטחה על התרשלות בתפקיד וגרימת נזק ממוני. לשחק את המשחק המסריח של המשטרה.
Sent from my iPhone using Tapatalk

להגיש תביעה אזרחית נגד המשטרה וחברת האבטחה על התרשלות בתפקיד וגרימת נזק ממוני. לשחק את המשחק המסריח של המשטרה.
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

אם נהג נכנס בך בכביש אתה תובע את המשטרה על הנזק?Asafasraf כתב:אנחנו צריכים לעשות דבר פשוט:
לא מבין בשביל מה להקליד את הפנטזיות ההזויות האלה. תכתוב גם שאתה בדרך לתת כיף ולהחליף את בן זיני. לא עולה כסף
- אנחנו בתהליך
 - קיבל.ה 579 לייקים

מודה שתמיד שאני רואה את הפוסט הזה למעלה אני נכנס לדיכאון.

- 
				טכנית לארז
 - קיבל.ה 2354 לייקים

מכבי זה הליכוד.gershon כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:54 מצטער מראש על הכנסת הפוליטיקה לאירוע, אבל לא אני הכנסתי אותה, בן גביר הכניס.
בושה.
רמאות, שחיתות ומכונת תעמולה של 24/7.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
			- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

לצערי זה לגמרי הפוך. התפיסה של "אנחנו הצודקים וכל העולם נגדנו" היא של הפועל.טכנית לארז כתב:מכבי זה הליכוד.gershon כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:54 מצטער מראש על הכנסת הפוליטיקה לאירוע, אבל לא אני הכנסתי אותה, בן גביר הכניס.
בושה.
רמאות, שחיתות ומכונת תעמולה של 24/7.
ממש מתחשק לי לכתוב תלונה לאופא,לא שייצא מזה משהו.
להציג להם את האפליה ואי האכיפה לטובת ביתר עם שלל דוגמאות ומעורבות ברורה של הממסד לטובתם(אם אני זוכר נכון יש להם סנקציות נגד זה).
נראה מה יתגלגל מזה.

להציג להם את האפליה ואי האכיפה לטובת ביתר עם שלל דוגמאות ומעורבות ברורה של הממסד לטובתם(אם אני זוכר נכון יש להם סנקציות נגד זה).
נראה מה יתגלגל מזה.
- הפועל
 - קיבל.ה 2022 לייקים
 - יצירת קשר:

האבטחה זה ישראבלוף וכולם יודעים את זה. את חברת האבטחה לא יתבעו, כי אז אף חברת אבטחה לא תבוא לעבוד איתנו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
			היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- בן לוז
 - קיבל.ה 414 לייקים

אני כל הזמן טוען שהפתרון כאן זה תביעות
לתבוע את המשטרה על הנזקים הכספיים והתדמיתיים המטורפים, לתבוע שוטר שוטר שפשע באלימות נגד הקהל שלנו וכמובן לתבוע אישית את סרגרוף שקיבל החלטה מהבית ללא שום בסיס
לתבוע את השופטים בבית הדין על יחס מחפיר והחלטה מהבית
לתבוע את אנשי ההתאחדות שעמדו מנגד ולא פצו פה בסרטון הסתה פרוע שקרא לאוהדי הפועל מחבלים
לתבוע את האוהדים שפושעים נגד הקבוצה
לתבוע לתבוע לתבוע
אגב זה מה שמכבי היו עושים

לתבוע את המשטרה על הנזקים הכספיים והתדמיתיים המטורפים, לתבוע שוטר שוטר שפשע באלימות נגד הקהל שלנו וכמובן לתבוע אישית את סרגרוף שקיבל החלטה מהבית ללא שום בסיס
לתבוע את השופטים בבית הדין על יחס מחפיר והחלטה מהבית
לתבוע את אנשי ההתאחדות שעמדו מנגד ולא פצו פה בסרטון הסתה פרוע שקרא לאוהדי הפועל מחבלים
לתבוע את האוהדים שפושעים נגד הקבוצה
לתבוע לתבוע לתבוע
אגב זה מה שמכבי היו עושים
- 
				ונרקומן
 - קיבל.ה 480 לייקים

אני מקווה מאוד שיש התייחסות רצינית למצב הזה. 
עצם העובדה שנעשה אסקלציה לסיפור הזה לאופ״א ולבתי משפט אזרחיים - גם אם זה לא יתן שום דבר - יתן קצת הרתעה למאירי ושות׳.
לא לשתוק. בבקשה רק לא לשתוק. לעשות מזה רעש. זה אשכרה 5 נק׳ שנגזלו לנו מהקופה
והלוואי שנצליח לגבש איתנו קבוצות נוספות לאירוע הזה כמו ב״ש וחיפה שזה משפיע עליהם באופן ישיר.

עצם העובדה שנעשה אסקלציה לסיפור הזה לאופ״א ולבתי משפט אזרחיים - גם אם זה לא יתן שום דבר - יתן קצת הרתעה למאירי ושות׳.
לא לשתוק. בבקשה רק לא לשתוק. לעשות מזה רעש. זה אשכרה 5 נק׳ שנגזלו לנו מהקופה
והלוואי שנצליח לגבש איתנו קבוצות נוספות לאירוע הזה כמו ב״ש וחיפה שזה משפיע עליהם באופן ישיר.
- 
				אלון1
 - קיבל.ה 213 לייקים

אני רואה יציע העיתונות עכשיו מאתמול
אני רוצה לאחל לאלי אוחנה את כל הברכות שבתורה
גזען זבל בן שרמוטה

אני רוצה לאחל לאלי אוחנה את כל הברכות שבתורה
גזען זבל בן שרמוטה