כל קבוצה שהיא לא מכבי חושבת כך, מה שעשו לבאר שבע שנה שעברה דומה מאוד
UH99
- 
				fidel
 - קיבל.ה 141 לייקים

- 
				לירון האדום
 - קיבל.ה 2668 לייקים

לפני שאתה מברך אנשים, תלמד עברית...CouchPotato כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:36 אני רוצה לברך את כל ילדי הזין של האולטראס שעושים ימים כלילות כדי להעניק את האליפות למכבי תל אביב. כל הכבוד וישר כח, יא חארות מטומטמים.
- 
				לירון האדום
 - קיבל.ה 2668 לייקים

- 
				fidel
 - קיבל.ה 141 לייקים

חבל שאתה וחבריך הילדותיים לא יכולים לראות בעלים עשיר שרוצה להקים קבוצה אטרקטיבית, ובמקום מעדיף לזרוק פירו צה"לי ולהתפלא שנענשנולירון האדום כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:50תהנה
- 
				בני12
 - קיבל.ה 2126 לייקים

- בעל(ת) האוב
 - קיבל.ה 125 לייקים

האבות הרוחניים של תנועת האולטראס:

האלוף אמיר דרורי ז"ל אמר ב- 1988: "תהליך בחירת הרמטכ"ל גרם לצבא יותר נזק משגרמו לו הערבים".
בפרפראזה על זה אפשר להגיד שהאולטראס גרמו להפועל יותר נזק משגרמו לה (גם לכדורסל) איגוד השופטים, מקבי, שימון, ורון חולדאי.

האלוף אמיר דרורי ז"ל אמר ב- 1988: "תהליך בחירת הרמטכ"ל גרם לצבא יותר נזק משגרמו לו הערבים".
בפרפראזה על זה אפשר להגיד שהאולטראס גרמו להפועל יותר נזק משגרמו לה (גם לכדורסל) איגוד השופטים, מקבי, שימון, ורון חולדאי.
רינגו סטאר המלך
			- 
				ונרקומן
 - קיבל.ה 475 לייקים

אתם לוקחים את הויכוח הזה לשחור או לבן. האולטראס חשובים להפועל וחייב לדאוג איכשהו שהם יתיישרו. (זה בכלל לא אמור להיות בשליטת הקבוצה אבל זה דיון אחר)
״הטוב יותר בלעדיכם הזה״ זה שקר שאתם יכולים להמשיך להגיד כל כך הרבה פעמים, אבל לא משנה כמה תפמפמו את זה - הכדורסל כרגע מת ולהגיע למשחק זה דיכאון.

״הטוב יותר בלעדיכם הזה״ זה שקר שאתם יכולים להמשיך להגיד כל כך הרבה פעמים, אבל לא משנה כמה תפמפמו את זה - הכדורסל כרגע מת ולהגיע למשחק זה דיכאון.
- בעל(ת) האוב
 - קיבל.ה 125 לייקים

אני לא בטוח שזה כ"כ דיכאון. יש אנשים שמתאים להם שיותר רגוע. שיותר סיכוי שיהיה משחק בכלל. שיותר בטוח.
האולטראס יכולים להיות נהדרים אם הארגון יתפרק מנשקו.

האולטראס יכולים להיות נהדרים אם הארגון יתפרק מנשקו.
רינגו סטאר המלך
			- 7even
 - קיבל.ה 3465 לייקים

לאולטראס אין קשר להפועל, תתעורר.
הפועל בשבילם היא נטו פלטפורמה לביטוי לאנרכיה. גם אין להם בעיה להודות בזה.
מי שטוב לו אנרכיה אינסופית - אחלה, שיגיע.
הארגון הזה הוא נגע בכל מקום בו ידרוך ואליו יגיע. נגעים צריך להסיר.
יחד, רק יחד!  
			- 
				ונרקומן
 - קיבל.ה 475 לייקים

ביטוי יפה ואחלה אנלוגיה לסרטן, אהבתי מאוד.
לא יקרה וטוב שככה. עצוב לי יותר לראות את המצב בכדורסל מאשר לאבד 2 נק׳ כל שנה בבית דין, עם כל העצב שבדבר וחוסר הפופולריות של הדעה שלי.
- 7even
 - קיבל.ה 3465 לייקים

1. תריץ ביטוי על המילה נגע ותראה כמה השתמשו בו פה. לא חידשתי.ונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:38ביטוי יפה ואחלה אנלוגיה לסרטן, אהבתי מאוד.
לא יקרה וטוב שככה. עצוב לי יותר לראות את המצב בכדורסל מאשר לאבד 2 נק׳ כל שנה בבית דין, עם כל העצב שבדבר וחוסר הפופולריות של הדעה שלי.
2. כמה דברים וכמה אלימות עוד נצטרך לראות במגרשים בחסות הארגון הגועלי הזה כדי שתבינו שלאולטראס יש מטרה אחת - אנרכיה.
מה שקרה בדרבי מחוץ למגרש זה הלחם והחמאה שלהם. הם חיים מזה. עבורם זה היה חלומי.
מה שקרה בפנים והפגיעה המקצועית והתדמיתית שהם יוצרים למועדון שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב....לא מעניין. שולי.
זהו. מי שעוד לא הבין, באמת שאין לי מה להגיד לגבי האופן שבו הוא מבין דברים.
בהצלחה עם הארגון האנרכיסטי הזה. אין לי כח כבר להסביר למי שעוד לא הבין.
בהצלחה.
יחד, רק יחד!  
			- רדפוקס
 - קיבל.ה 5789 לייקים

הם בהחלט חשובים, אבל הם לא חשובים יותר מהמועדון ושאר הקהל.ונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:14 אתם לוקחים את הויכוח הזה לשחור או לבן. האולטראס חשובים להפועל וחייב לדאוג איכשהו שהם יתיישרו. (זה בכלל לא אמור להיות בשליטת הקבוצה אבל זה דיון אחר)
- 
				CouchPotato
 - קיבל.ה 30 לייקים

אני בוחר להשתמש בלשון נמוכה כי זה מה שהקקות מבינים. אני שומר ציטוטים מאלתרמן וניבים בלשון מקראית לבני אדם, לא לחזירים.לירון האדום כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:49לפני שאתה מברך אנשים, תלמד עברית...CouchPotato כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:36 אני רוצה לברך את כל ילדי הזין של האולטראס שעושים ימים כלילות כדי להעניק את האליפות למכבי תל אביב. כל הכבוד וישר כח, יא חארות מטומטמים.
- 
				CouchPotato
 - קיבל.ה 30 לייקים

לא, הם לא חשובים. הפועל היתה לפניהם ותהיה גם אחריהם. מי שפוגע במועדון לא יכול להיות חשוב עבורו. וכבר ניסו ליישר אותם. לא הלך. הפיתרון הוא פשוט: להרחיק מהמגרש לכל החיים. שישבו בבית וילרלרו כמה הם חשובים.ונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:14 אתם לוקחים את הויכוח הזה לשחור או לבן. האולטראס חשובים להפועל וחייב לדאוג איכשהו שהם יתיישרו. (זה בכלל לא אמור להיות בשליטת הקבוצה אבל זה דיון אחר)
- 
				עד המ!!ת הפועל
 - קיבל.ה 650 לייקים

לא איבדנו 2 נקודות. איבדנו בין 2 ל-5 נקודות בגללם.
רק לדייק את העניין.

רק לדייק את העניין.
- 
				Niro
 - קיבל.ה 1759 לייקים

לא רוצה לעשות השוואה לפוליטיקה המסריחה שלנו, אבל מביך לראות אנשים שמאשימים את כל העולם חוץ מאת הארגון.
ברור שיש עוד גורמים, אבל הם לא יכולים לצאת נקי מההחלטה המטומטמת לזרוק 40 רימוני עשן צבאיים לתוך הדשא ולזרוק פירו מיציע המשפחות על פרצוף של אוהדים.
והכל שכל העולם יודע שיש לנו הורדת נקודה על תנאי.
הם עושים אוירה פגז והם הדבר היחיד שתפקד בעשור האחרון, אז מה? מה אדון מנכ"ל משדר לאוהד הפשוט שהוא מאשים את כל העולם חוץ מאותם?

ברור שיש עוד גורמים, אבל הם לא יכולים לצאת נקי מההחלטה המטומטמת לזרוק 40 רימוני עשן צבאיים לתוך הדשא ולזרוק פירו מיציע המשפחות על פרצוף של אוהדים.
והכל שכל העולם יודע שיש לנו הורדת נקודה על תנאי.
הם עושים אוירה פגז והם הדבר היחיד שתפקד בעשור האחרון, אז מה? מה אדון מנכ"ל משדר לאוהד הפשוט שהוא מאשים את כל העולם חוץ מאותם?
- 
				לירון האדום
 - קיבל.ה 2668 לייקים

אחי אני לא קשור לכדורסל, גם לפני הקרע לא הגעתי למשחקים והסל לא כזה מעניין אותי.fidel כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:53חבל שאתה וחבריך הילדותיים לא יכולים לראות בעלים עשיר שרוצה להקים קבוצה אטרקטיבית, ובמקום מעדיף לזרוק פירו צה"לי ולהתפלא שנענשנו
קצת פחות אתה והחברים שלך ויותר הודעות לעניין, עדיף לכולם
- 
				fidel
 - קיבל.ה 141 לייקים

אתה גם לא ענית לעניין, אני לא תמים ואני רואה עכשיו שביתר מעיפה כדורים למגרש מסנוורת עם לייזר, רימוני עשן לדשא.. ואף אחד לא יפסיק משחק.. מצד שני צריך להפסיק להשתין מהמקפצה ולחשוב שמה שהאולטראס עושה לא יגרום לענישה כבדה מנשואלירון האדום כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:55אחי אני לא קשור לכדורסל, גם לפני הקרע לא הגעתי למשחקים והסל לא כזה מעניין אותי.
- 
				בני12
 - קיבל.ה 2126 לייקים

אבל אם כבר אתה בוחר להשתמש בניביםCouchPotato כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:18אני בוחר להשתמש בלשון נמוכה כי זה מה שהקקות מבינים. אני שומר ציטוטים מאלתרמן וניבים בלשון מקראית לבני אדם, לא לחזירים.לירון האדום כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:49לפני שאתה מברך אנשים, תלמד עברית...CouchPotato כתב: ↑03 נובמבר 2025, 17:36 אני רוצה לברך את כל ילדי הזין של האולטראס שעושים ימים כלילות כדי להעניק את האליפות למכבי תל אביב. כל הכבוד וישר כח, יא חארות מטומטמים.
אומרים לילות כימים ולא ימים כלילות
- 
				Asafasraf
 - קיבל.ה 1697 לייקים

ברגע שראיתי איך הם העיפו מים בלי הפסקה על אבא עם ילד בן 3 שצרח את נשמתו בנתניה הבנתי שאני מוכן לראות משחק של הפועל באוירה של יום כיפור מאשר להמשיך לאכול את החרא מהארגון הזה.ונרקומן כתב:אתם לוקחים את הויכוח הזה לשחור או לבן. האולטראס חשובים להפועל וחייב לדאוג איכשהו שהם יתיישרו. (זה בכלל לא אמור להיות בשליטת הקבוצה אבל זה דיון אחר)
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 
				לירון האדום
 - קיבל.ה 2668 לייקים

למה לא לעניין?fidel כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:01אתה גם לא ענית לעניין, אני לא תמים ואני רואה עכשיו שביתר מעיפה כדורים למגרש מסנוורת עם לייזר, רימוני עשן לדשא.. ואף אחד לא יפסיק משחק.. מצד שני צריך להפסיק להשתין מהמקפצה ולחשוב שמה שהאולטראס עושה לא יגרום לענישה כבדה מנשואלירון האדום כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:55אחי אני לא קשור לכדורסל, גם לפני הקרע לא הגעתי למשחקים והסל לא כזה מעניין אותי.
כתבת שכיף לך בסל בלי האולטראס אז עניתי לך
שתהנה.
לא ציני, אם כיף לך בלעדיים אז תהנה והלוואי וגם הקבוצה תמשיך לנצח
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

מה אתה לא מבין?Red Or Dead כתב:לא נתנו לאף אחד מלבד הפועל.
אצל חיפה זרקו אבוקות, פגעו בשחקנים ואוהדים פרצו לדשא. כל זה היה צריך לקרות ארבע פעמים כדי שמשחק יופסק, במחצית.
ברגע שהעליהום כל כך מובהק נגד הקבוצה שלך, וכל הגופים מתנהלים בחד צדדיות ברורה, לא ברור למה ליישר קו עם כל הגורמים שנגדך.
כל מי שהיה בדרבי יודע שלא היה שום דבר חריג, אם על זה פוצצו משחק צריך לפוצץ עוד עשרה כל עונה.
המישטרה היא לא ארגון שמטרתו לייצר אחידות. לא צריך לעניין אותה מי זה הקהל שזורק. בכל מקרה יש שיקולים ספציפיים אבל יכול מאוד להיות שהמשטרה הפיקה לקחים מהמשחק בחיפה והחליטה שבמקרה הבא לא יחכו ולא יתחננו בכריזה. כעבודה משטרתית- זה בסדר גמור.
המשטרה לא חייבת לפעול באותה צורה, בטח אם נתפסה כמות גדולה של אמל"ח וידוע שיש עוד הרבה בייציעים (כולל של מכבי).
לגבי אזהרות לקהל- הפועל היא המארחת. אף אחד לא מנע מפרימור להורות לכרוז להזהיר את האוהדים. במשך דקות ארוכות הוא ידע שהסכנה הזו מרחפת, אבל בהיותו שיבוט של רמי כהן, הוא בחר להתעלם לחלוטין מהמתרחש.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

להיפך. בבית הדין פרימור טען שהוא "שנים מתריע" אבל לא אמר כנגד מה.7even כתב:כל המטרה של האולטראס ופרימור בהסטת הדיון לכיוון יחס המשטרה ויא כדי להסיט את הדיון מכך שהם כל שנה עושים הכל כדי לפגוע בקבוצה ביודעין.
אין אף לא אחד באולטראס שזרק רימוני עשן ואבוקות לדשא שלא ידע שיש לקבוצה עונש על תנאי. וזה יכול להיגמר בדיוק איך שנגמר. טכני, הורדת נקודות, וקנס עצום.
מדהים שמר פרימור לא מסוגל ב-2 הודעות מועדון רשמיות ומביכות במיוחד להגיד אפילו מילה אחת על הארגון שמזיז אותו ימינה ומשאלה אותו משל היה בובה על חוט. אפילו בתגובות בפייסבוק אנשים קלטו אותו.
כל הדיון על המשטרה הוא דיון מקביל ולא לקשור לעובדה שאולטראס הפועל הוא ארגון שאנרכיה היא דרכו ומבחינתם לקבוצה יכולים לקרוא מחר הפועל חדרה. העיקר הבלאגן. יאללה אודרוב.
בחיאת נו, אפילו לאוהדי הפועל הם דפקו מכות לפני כמה חודשים.. בכמה מקרים שונים. אבות עם ילדים לידם.
אפשר פשוט לשאול - כמה פעמים היה מכות בין אוהדי הפועל בכדורסל למשטרה בשנה האחרונה?
אל תנסו - זה 0 עגול.
זו אותה משטרה. אותם שוטרים, אותם סוסים, אותו שר.
לפי הראיון שלו במשחק, ברור לכל שההתרעה היא נגד המשטרה ולא נגד הפירו, אותו הוא כינה "ארוע מקסים" בזמן שאוהדת הקבוצה מדממת בפניה.
- 
				ברנדון מלכה
 - קיבל.ה 76 לייקים

אל תכליל. בית הדין הוא לא זבל טהור.הוקיץ' כתב:אתה מבין שאתה מתווכח עם אוויר, כן? כולנו פה בהסכמה שבית הדין זה זבל טהור.
אני רק כתבתי על הכשל הלוגי המטומטם בכך שהאולטראס מתרצים את הפעולות שלהם בחוסר ההוגנות של בית הדין, כאילו השניים בכלל קשורים אחד לשני, ועל מה אתה עונה לי? על חוסר ההוגנות של בית הדין.
אשכרה מוכיח את הנקודה שלי.
בסוף קבוצה ומי שמייצג אותה צריכה לטעון עניינית ולהציג מה שנדרש ממנה להציג לפי חוקי המנהלת שהיא חלק ממנה.
הפועל לא עשתה אף אחד מהדברים האלה ולא סייעה לבית הדין להקל בעונשה.
- Hapolo
 - קיבל.ה 918 לייקים

אנשים אפילו לא מתאמצים להסתיר את זה שהם אוהדים של אולטראס הפועל יותר משל הפועל. אחרי זה נעמדים על רגליהם האחוריות כשאומרים להם לפתוח לעצמם קבוצה משלהם בצילם ובדמותם

רדיוס לבית"ר!
			- 
				RedDrifter
 - קיבל.ה 232 לייקים

כל פעם שיש שקט ביציעים = ניצחונות, עליות, הישגים
כל פעם שהם מתחילים עם השטויות שלהם (בעזרת המשטרה כמובן) = הפסדים גורליים, אכזבות והשפלות
בבקשה שיבינו שהם פוגעים בקבוצה הזאת ויתבגרו
רוצים לעשות אבוקות? ביציע
רוצים להרים מופע? תעשו דגל פריסה
חלאס עם הגנון תנו לנו להנות מכדורגל ולא למצוא את עצמנו בבית הדין 10 פעמים בעונה

כל פעם שהם מתחילים עם השטויות שלהם (בעזרת המשטרה כמובן) = הפסדים גורליים, אכזבות והשפלות
בבקשה שיבינו שהם פוגעים בקבוצה הזאת ויתבגרו
רוצים לעשות אבוקות? ביציע
רוצים להרים מופע? תעשו דגל פריסה
חלאס עם הגנון תנו לנו להנות מכדורגל ולא למצוא את עצמנו בבית הדין 10 פעמים בעונה
- 
				KingZivos
 - קיבל.ה 138 לייקים

רימוני עשן ביציע הרבה יותר מסוכן מעל הדשא.
נגיד המופע של אוהדי מכבי באצטדיון גרין הרבה יותר מסוכן מהמופע של הפועל. אבל הם לא זרקו לדשא…
אבוקות זה משהו אחר.

נגיד המופע של אוהדי מכבי באצטדיון גרין הרבה יותר מסוכן מהמופע של הפועל. אבל הם לא זרקו לדשא…
אבוקות זה משהו אחר.
- Red Wolf
 - קיבל.ה 1232 לייקים

- iamgabormarton
 - קיבל.ה 212 לייקים

שמעתי את זה המון בזמן האחרון האחד מוכן לאבד 2 נקודות, השני מעדיף קנסות מאשר קהל קונצרטיםונרקומן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 19:38ביטוי יפה ואחלה אנלוגיה לסרטן, אהבתי מאוד.
אוליי קבוצת ספורט זה פחות מה שאתם צריכים לכוון אליו...
- הפועל
 - קיבל.ה 2021 לייקים
 - יצירת קשר:

אני באמת כבר מזמן לא מבין מה הסיפור עם כל מופעי הפירו הדביליים האלו. מיצה את עצמו כבר לפני עשור לגמרי לגמרי.
אבל אין שום הגיון בבלגן הפעם. יש מופעי פירו ענקיים כל הזמן פה בכדורגל. בתוך היציע, מחוצה לו. אתמול במשחק של ב"ש-בית"ר היה כמובן מופע פירו וזרקו אבוקות לדשא.
עד היום אף אחד לא חשב לעצור ולבטל משחק בגלל זה, בטח שלא הודיעו מראש שאם זה יקרה אז צריך לעצור את המשחק, או אם מישהו ייפגע. זה הרי קרה רק העונה והמשיכו במשחק כרגיל. זאת פשוט אכיפה בררנית הכי שקופה וברורה בעולם, ואין שום סיבה להניח שיש פה משהו מעבר לרדיפה פוליטית ושנאת הפועל

אבל אין שום הגיון בבלגן הפעם. יש מופעי פירו ענקיים כל הזמן פה בכדורגל. בתוך היציע, מחוצה לו. אתמול במשחק של ב"ש-בית"ר היה כמובן מופע פירו וזרקו אבוקות לדשא.
עד היום אף אחד לא חשב לעצור ולבטל משחק בגלל זה, בטח שלא הודיעו מראש שאם זה יקרה אז צריך לעצור את המשחק, או אם מישהו ייפגע. זה הרי קרה רק העונה והמשיכו במשחק כרגיל. זאת פשוט אכיפה בררנית הכי שקופה וברורה בעולם, ואין שום סיבה להניח שיש פה משהו מעבר לרדיפה פוליטית ושנאת הפועל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
			היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו