הפועל ירושלים במחזור הבא
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 650 לייקים
————————-צור————————
ליידנר——צ׳יקו———-מאיימבו——-פיבן
—————קרייב———פלקאו————-
לויזו—————-אלקוקין————טוריאל
———————-דאפה————————
חלאס עם ההמצאות!
—————קרייב———פלקאו————-
———————-דאפה————————
חלאס עם ההמצאות!
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 578 לייקים
מסכים
אוסיף ואומר שלמרות המיקום הפועל ירושלים קבוצה לא כזאת רעה, הקישור שלהם וההתקפה לא רעים בכלל והם יכולים ללחוץ אותנו כמו שעשו מול חיפה היום
הגנתית הם פגיעים מאוד
מקווה שפלקאו וקרייב יחזרו לעצמם
למרות שאין לי ספק שבנימין עולה בהרכב
אוסיף ואומר שלמרות המיקום הפועל ירושלים קבוצה לא כזאת רעה, הקישור שלהם וההתקפה לא רעים בכלל והם יכולים ללחוץ אותנו כמו שעשו מול חיפה היום
הגנתית הם פגיעים מאוד
מקווה שפלקאו וקרייב יחזרו לעצמם
למרות שאין לי ספק שבנימין עולה בהרכב
רק לא דאפה. כל השאר מסכיםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:15 ————————-צור————————
—————קרייב———פלקאו————-
———————-דאפה————————
חלאס עם ההמצאות!
-
Mario
- קיבל.ה 386 לייקים
מסכים אבל אסור לברדה לגמור לדאפה את הביטחון.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:15 ————————-צור————————
—————קרייב———פלקאו————-
———————-דאפה————————
חלאס עם ההמצאות!
החלטת שהוא החלוץ המוביל ואתה רץ איתו אז תרוץ עד הסוף !!!
הוא עדיף על כל ההמצאות שם.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2667 לייקים
בידיוק ככה !עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:15 ————————-צור————————
—————קרייב———פלקאו————-
———————-דאפה————————
חלאס עם ההמצאות!
-
RedDrifter
- קיבל.ה 230 לייקים
טוריאל לספסל, לויסו כנף ימין, שאנדה כנף שמאל, אלקוקין ב10 דאפה חלוץ וכל השאר כמו שעלו היום
זה ה11 הכי טובים שאפשר לעלות איתם למשחק הבא
-
אלון1
- קיבל.ה 213 לייקים
ירושלים עוד לא ניצחו העונה
סתם לידע הכללי
סתם לידע הכללי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5789 לייקים
אם נשחק כמו הערב אין לי ספק שיהיה להם סיכוי טוב לרשום ניצחון בכורה בליגה.
- פוגודין
- קיבל.ה 205 לייקים
טוריאל לספסל?RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:56 טוריאל לספסל, לויסו כנף ימין, שאנדה כנף שמאל, אלקוקין ב10 דאפה חלוץ וכל השאר כמו שעלו היום
על מה?
על זה שכבש 2 שערים היום?
או על זה שהוא ב10 שערים ו3 בישולים ב11 משחקים?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2667 לייקים
איזה יציעים נקבל שם?
שעה 15:00, צפי להרבה מאד אוהדים
שעה 15:00, צפי להרבה מאד אוהדים
צור
בנימין ציקו מאיימבו ליידנר
קרייב אלקוקין
לויזו סילבה טוריאל
דאפה
בנימין ציקו מאיימבו ליידנר
קרייב אלקוקין
לויזו סילבה טוריאל
דאפה
-
RedDrifter
- קיבל.ה 230 לייקים
הוא לא חד מספיק אחיפוגודין כתב: ↑01 נובמבר 2025, 21:56טוריאל לספסל?RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:56 טוריאל לספסל, לויסו כנף ימין, שאנדה כנף שמאל, אלקוקין ב10 דאפה חלוץ וכל השאר כמו שעלו היום
על מה?
על זה שכבש 2 שערים היום?
מתערב פה עם כולם שאם זה ההרכב שהיינו עולים איתו היום המשחק היה נגמר עם 4 שערים ולא 2
טוריאל אמנם נתן גול וחצי היום והוא תמיד יהיה שווה שערים אבל הוא קצת מפקשש בפעולות פשוטות והרמות, אם היה קצת מרכוז היום היה צריך לסיים עם 4 שערים ו2 בישולים ואשמח לפרט לחוד אם יש צורך
אגב אם לויסו במקומו היום לדעתי היה מצליח להכניס הכל ומוציא יותר, שוב, לדעתי
לטעמי, ההרכב הוא מאוד דינמי כי השחקנים הם דינמיים אצלנו, לאחד יש משחק טוב היום ומחר על הפנים אבל נכון למה שאני ראיתי מה שהצעתי יהיה ההרכב הכי טוב לירושלים
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 01 נובמבר 2025, 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ר.ש
- קיבל.ה 458 לייקים
וגם הצגה כפולה עם הסל שעשויה להעלות מעט את הביקוש.
משחק חשוב ומוקש רציני. הפועל ירושלים יבואו בהתלהבות אחרי התיקו היום שהוא כמו ניצחון מבחינתם ולדעתי גם הם יביאו כמות מרשימה.
רואה שחורות המקורי
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 578 לייקים
אתה לא מוציא שחקן שבשלושת המשחקים האחרונים שכבשת בכל המסגרות הוא כבש בכולם.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:10הוא לא חד מספיק אחיפוגודין כתב: ↑01 נובמבר 2025, 21:56טוריאל לספסל?RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:56 טוריאל לספסל, לויסו כנף ימין, שאנדה כנף שמאל, אלקוקין ב10 דאפה חלוץ וכל השאר כמו שעלו היום
על מה?
על זה שכבש 2 שערים היום?
מתערב פה עם כולם שאם זה ההרכב שהיינו עולים איתו היום המשחק היה נגמר עם 4 שערים ולא 2
טוריאל אמנם נתן גול וחצי היום והוא תמיד יהיה שווה שערים אבל הוא קצת מפקשש בפעולות פשוטות והרמות, אם היה קצת מרכוז היום היה צריך לסיים עם 4 שערים ו2 בישולים ואשמח לפרט לחוד אם יש צורך
לטעמי, ההרכב הוא מאוד דינמי כי השחקנים הם דינמיים אצלנו, לאחד יש משחק טוב היום ומחר על הפנים אבל נכון למה שאני ראיתי מה שהצעתי יהיה ההרכב הכי טוב לירושלים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 230 לייקים
אם אתה רוצה ששאר הקבוצה תתפקד אולי כדאי לךאנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:16אתה לא מוציא שחקן שבשלושת המשחקים האחרונים שכבשת בכל המסגרות הוא כבש בכולם.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:10הוא לא חד מספיק אחי
כולם מנסים לעשות אלכסונים בשביל שהדואט הזה יעבוד
אבל זה ריקוד לטאנגו
אחד חייב לרדת לספסל ולשחק איתם, ולפעמים אולי עם שניהם אבל לא תמיד בכל מחיר
אתם לא מבינים איזה פלאים זה יעשה לקבוצה, מי שראה היום את הכדורגל ומבין אפילו קצת יודע שניצחנו בגלל החולשה של טבריה ולא בגלל שהיינו טובים מהם פי כמה רמות, השופט הזה מאוד לטובתנו היום ולדעתי האישית לא היה צריך לפסול להם גול.
חייבים להגיד את האמת, ההרכב הזה לא עובד.
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 01 נובמבר 2025, 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 578 לייקים
לא מסכיםRedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:46אם אתה רוצה ששאר הקבוצה תתפקד אולי כדאי לךאנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:16אתה לא מוציא שחקן שבשלושת המשחקים האחרונים שכבשת בכל המסגרות הוא כבש בכולם.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:10
הוא לא חד מספיק אחי
אבל זה ריקוד לטאנגו
אחד חייב לרדת לספסל ולשחק איתם, ולפעמים עם שניהם אבל אף פעם לא ביחד
אתם לא מבינים איזה פלאים זה יעשה לקבוצה, מי שראה היום את הכדורגל ומבין אפילו קצת יודע שניצחנו בגלל החולשה של טבריה ולא בגלל שהיינו טובים מהם פי כמה רמות, כמות השופט הזה מאוד לטובתנו היום.
טוריאל לא טוב חוץ מגולים ועדיין אני לא מוציא אותו
בנימין בחיים לא כנף שמאל
אלקוקין פשוט חייב לשחק באמצע לפניי כולם זה הכל, ולשים חלוץ שהוא חלוץ ושחקן כנף שהוא כנף
-
RedDrifter
- קיבל.ה 230 לייקים
המשחק שלנו לא עובד עם קרייב ופלקאו בשילוב של לואיזו וטוריאל.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:48לא מסכיםRedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:46אם אתה רוצה ששאר הקבוצה תתפקד אולי כדאי לךאנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:16
אתה לא מוציא שחקן שבשלושת המשחקים האחרונים שכבשת בכל המסגרות הוא כבש בכולם.
אבל זה ריקוד לטאנגו
אתם לא מבינים איזה פלאים זה יעשה לקבוצה, מי שראה היום את הכדורגל ומבין אפילו קצת יודע שניצחנו בגלל החולשה של טבריה ולא בגלל שהיינו טובים מהם פי כמה רמות, כמות השופט הזה מאוד לטובתנו היום.
בנימין בחיים לא כנף שמאל
אלקוקין פשוט חייב לשחק באמצע לפניי כולם זה הכל, ולשים חלוץ שהוא חלוץ ושחקן כנף שהוא כנף
היית במשחק היום? בנימין הוא לא הסיבה לחולשה.. הבעיה אי שאין קשר שמגיע לקדם כדור ואין מגן שיודע לעשות את המעבר חוץ מליידנר.
תקשיבו, זה באמת לדעתי מאוד פשוט - מי שראה את המשחק ראה שהכדורים שבאו מהרגל של צור לאחד הבלמים פשוט עבר לפלקאו/קרייב ואז נעצר כשהם נתנו את הכדור או למגן שלנו שניסה 1 על 1 על הקו או כשהם שמו לב שאין מי שמגיע מלפניהם לקחת את הכדור ולבנות התקפה והם פשוט איבדו באיזה טאצ׳ מפגר
אני מצטער אבל המערך הזה גומר את הקבוצה, אנחנו משחקים בשבלונה של לשלוח כדורים לכנפיים ואם לפה ברדה מנסה לקחת אותנו הוא חייב לשים את במפתחות וללכת. שיקבל החלטה אמיצה ושאנשים פה יפסיקו לנסות למצוא שיטה. זה לא עובד.
אגב, מי שעוד לא שם לב לבעיה הכי גדולה של ברדה במערך שהיא לא החולשה שזה יוצר לנו בעמדת ה10 והחלוץ, היא העניין שקרייב פשוט נעלם מהמשחק - התפקיד הזה שהוא קשר אחורי שמאלי ופלקאו ימני הוא כל כך מטומטם, תנו לו לשחק יותר מקדימה ראבק הוא היה מצוין
למה להרוס כל כך הרבה פאקינג תפקידים במערך רק בגלל שלויזו הצטרף תתעוררו
תפקידים במגרש נעלמו והפכו ללא רלוונטיים מאז שלויסו הצטרף:
קרייב כקשר קדמי
10
חלוץ
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 578 לייקים
אז מצטער להגיד לך אם פלקאו וקרייב לא יודעים להניע כדור מקומם לא בהפועל.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:56המשחק שלנו לא עובד עם קרייב ופלקאו בשילוב של לואיזו וטוריאל.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:48לא מסכיםRedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:46
אם אתה רוצה ששאר הקבוצה תתפקד אולי כדאי לך
אבל זה ריקוד לטאנגו
בנימין בחיים לא כנף שמאל
היית במשחק היום? בנימין הוא לא הסיבה לחולשה.. הבעיה אי שאין קשר שמגיע לקדם כדור ואין מגן שיודע לעשות את המעבר חוץ מליידנר.
תקשיבו, זה באמת לדעתי מאוד פשוט - מי שראה את המשחק ראה שהכדורים שבאו מהרגל של צור לאחד הבלמים פשוט עבר לפלקאו/קרייב ואז נעצר כשהם נתנו את הכדור או למגן שלנו שניסה 1 על 1 על הקו או כשהם שמו לב שאין מי שמגיע מלפניהם לקחת את הכדור ולבנות התקפה והם פשוט איבדו באיזה טאצ׳ מפגר
אני מצטער אבל המערך הזה גומר את הקבוצה, אנחנו משחקים בשבלונה של לשלוח כדורים לכנפיים ואם לפה ברדה מנסה לקחת אותנו הוא חייב לשים את במפתחות וללכת. שיקבל החלטה אמיצה ושאנשים פה יפסיקו לנסות למצוא שיטה. זה לא עובד.
אגב, מי שעוד לא שם לב לבעיה הכי גדולה של ברדה במערך שהיא לא החולשה שזה יוצר לנו בעמדת ה10 והחלוץ, היא העניין שקרייב פשוט נעלם מהמשחק - התפקיד הזה שהוא קשר אחורי שמאלי ופלקאו ימני הוא כל כך מטומטם, תנו לו לשחק יותר מקדימה ראבק הוא היה מצוין
קרייב כקשר קדמי
10
חלוץ
אלקוקין גם לוחץ וגם יודע לחלץ כדורים, הוא חייב לפתוח באמצע.
אין קשר לבנימין, הוא פשוט לא תורם לכלום למשחק ההתקפה של הפועל והוא שחקן חלש.
שחקנים טובים יודעים בסופו של דבר לשחק טוב ביחד
פה צריכה עבודה של מאמן
-
RedDrifter
- קיבל.ה 230 לייקים
לדעתי אתה מדבר שטויות שראית באיזה תגובה בטיקטוק מצטעראנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:02אז מצטער להגיד לך אם פלקאו וקרייב לא יודעים להניע כדור מקומם לא בהפועל.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:56המשחק שלנו לא עובד עם קרייב ופלקאו בשילוב של לואיזו וטוריאל.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:48
לא מסכים
בנימין בחיים לא כנף שמאל
קרייב כקשר קדמי
10
חלוץ
פה צריכה עבודה של מאמן
אין לקרייב ופלקאו למי למסור כי אין מי שמופיע מולם, יש להם 2 אופציות; או להחזיר לבלם או לתת את הכדור למגן שיעשה 1 על 1, זהו. אה או להעיף קדימה את הכדור כאילו אנחנו ליגה ז
יש קבוצה טובה ויש שחקנים טובים, הם לא עומדים נכון על המגרש וזה ברור כשמש, זה צועק.
תתנו ללויסו לשחק על הקו ולטוריאל להחליף קצת ומידי פעם הפוך ומידי פעם גם ביחד, שיפסיקו לנסות להמציא את הגלגל כי זה יעלה לנו בנקודות בקרוב מאוד (כבר עלה לנו ב3+ גביע שוקו)
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 578 לייקים
אתה פולט פה ערימות של שטויות לא אני.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:08לדעתי אתה מדבר שטויות שראית באיזה תגובה בטיקטוק מצטעראנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:02אז מצטער להגיד לך אם פלקאו וקרייב לא יודעים להניע כדור מקומם לא בהפועל.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 22:56
המשחק שלנו לא עובד עם קרייב ופלקאו בשילוב של לואיזו וטוריאל.
קרייב כקשר קדמי
10
חלוץ
פה צריכה עבודה של מאמן
אין לקרייב ופלקאו למי למסור כי אין מי שמופיע מולם, יש להם 2 אופציות; או להחזיר לבלם או לתת את הכדור למגן שיעשה 1 על 1, זהו. אה או להעיף קדימה את הכדור כאילו אנחנו ליגה ז
יש קבוצה טובה ויש שחקנים טובים, הם לא עומדים נכון על המגרש וזה ברור כשמש, זה צועק.
תתנו ללויסו לשחק על הקו ולטוריאל להחליף קצת ומידי פעם הפוך ומידי פעם גם ביחד, שיפסיקו לנסות להמציא את הגלגל כי זה יעלה לנו בנקודות בקרוב מאוד (כבר עלה לנו ב3+ גביע שוקו)
יש פה שחקנים טובים שהעבודה של המאמן לבחור את מי שבכושר הכי טוב ואיתם לשחק.
קרייב של תחילת העונה הוכיח שהוא יודע להניע כדור נהדר
אותו דבר פלקאו מול נתניה ובאר שבע
אם שניהם ממשיכים לא להיות טובים אז לא בושה להוציא אחד מהם ולשחק עם אלקוקין באמצע.
או לחלופין להוציא את בנימין ולשחק עם לויזו בשמאל ואלקוקין באמצע.
תהפוך את השטויות שאתה רושם אלף פעם, מבחינת עובדות הדקות הכי טובות של הפועל העונה זה שאלקוקין באמצע.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 230 לייקים
אתה נראה לי חייב לבדוק את עצמך כי זה בדיוק מה שאני מציע ואני מוסיף שלויסו או טוריאל חייבים לרדת לספסל בשביל שזה יקרה וממש כתבתי את זהאנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:19אתה פולט פה ערימות של שטויות לא אני.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:08לדעתי אתה מדבר שטויות שראית באיזה תגובה בטיקטוק מצטעראנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:02
אז מצטער להגיד לך אם פלקאו וקרייב לא יודעים להניע כדור מקומם לא בהפועל.
פה צריכה עבודה של מאמן
אם שניהם ממשיכים לא להיות טובים אז לא בושה להוציא אחד מהם ולשחק עם אלקוקין באמצע.
תהפוך את השטויות שאתה רושם אלף פעם, מבחינת עובדות הדקות הכי טובות של הפועל העונה זה שאלקוקין באמצע.
ההמצאה של לויסו וטוריאל הורסת לנו את המשחק, מחרבת אותו לגמרי - תנו לנו את לויסו (שיותר טוב כרגע) כשחקן הקו הימני, את דאפה חלוץ ואת אלקוקין ב10 וקרייב סוג של 8/10 פחות קדמי
תחילת עונה נהניתי כל כך מהקבוצה, היא אומנם לא מושלמת אבל הייתה נראית מעולה תנו לי לראות את זה שוב רק עם לויסו כחיזוק
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 578 לייקים
טוב אחי לא ידעתי שאתה רופא גם.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:24אתה נראה לי חייב לבדוק את עצמך כי זה בדיוק מה שאני מציע ואני מוסיף שלויסו או טוריאל חייבים לרדת לספסל בשביל שזה יקרה וממש כתבתי את זהאנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:19אתה פולט פה ערימות של שטויות לא אני.RedDrifter כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:08
לדעתי אתה מדבר שטויות שראית באיזה תגובה בטיקטוק מצטער
ההמצאה של לויסו וטוריאל הורסת לנו את המשחק, מחרבת אותו לגמרי - תנו לנו את לויסו (שיותר טוב כרגע) כשחקן הקו הימני, את דאפה חלוץ ואת אלקוקין ב10 וקרייב סוג של 8/10 פחות קדמי
תחילת עונה נהניתי כל כך מהקבוצה, היא אומנם לא מושלמת אבל הייתה נראית מעולה תנו לי לראות את זה שוב רק עם לויסו כחיזוק
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1163 לייקים
כ"כ פשוט, רק חבל שמי שצריך לא רואה את הפשוטעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 20:15 ————————-צור————————
—————קרייב———פלקאו————-
———————-דאפה————————
חלאס עם ההמצאות!
יאללה הביתה!!!
-
dino
- קיבל.ה 2940 לייקים
להביא נקודות במשחק מגעיל כמו אתמול, זה מה שצריך. ככה מתחילים לצאת מתקופה רעה(חלק נכבד מזה בגלל אירועי הדרבי המטופשים והמיותרים עם ההרס העצמי שלנו הנהדר)
לתת גול בדרדל׳ה ולרדת לבונקר. ככה זה להחזיר קצת מהנקודות שאבדו מהדרבי.
לתת גול בדרדל׳ה ולרדת לבונקר. ככה זה להחזיר קצת מהנקודות שאבדו מהדרבי.
- בן לוז
- קיבל.ה 413 לייקים
הייתי פותח בדיוק כמו שכתבת
בנוסף אוסיף שהייתי מצמיד את פאלקו לדון שלא ינשום
מתייחס לדון בדיוק כמו שאני מתייחס לקנגאווה
בנוסף אוסיף שהייתי מצמיד את פאלקו לדון שלא ינשום
מתייחס לדון בדיוק כמו שאני מתייחס לקנגאווה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 125 לייקים
אחרי מה שראינו מי-ם אתמול - להיזהר מאוד מנייחים. לא לעשות עבירות טפשיות ליד הרחבה (היוש פלקאו).
רינגו סטאר המלך
-
redrony
- קיבל.ה 995 לייקים
לא נותן להזמין. שאני לוחץ על + הוא כותב לי הגעת למספר מקסימלי
-
L.S
- קיבל.ה 1711 לייקים
יותר חשוב מכל מערך או שחקן בהרכב זה הגישה שנגיע איתה
יש שבוע לנוח אחרי שבוע עמוס מאוד, מצפה מהפועל להגיע אינטנסיבים ואגרסיבים כמו במשחקים מול נתניה ולפניה.
זה מה שאפיין אותנו מתחילת העונה והביא לנו נקודות.
יש שבוע לנוח אחרי שבוע עמוס מאוד, מצפה מהפועל להגיע אינטנסיבים ואגרסיבים כמו במשחקים מול נתניה ולפניה.
זה מה שאפיין אותנו מתחילת העונה והביא לנו נקודות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 121 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 413 לייקים
אחרי מינוס 2 נקודות רשמי וכמובן הפסד טכני
שום דבר אחר חוץ מ3 נקודות
שום דבר אחר חוץ מ3 נקודות
-
ונרקומן
- קיבל.ה 475 לייקים
תגידו, שאלה אמיתית - יש לכם חשק לכדורגל? מרגיש שהוציאו ממני את כל המיץ בחודש האחרון.
סתם תוהה איך בכלל יש פה עניין סביב המשחק הזה. בא לי לנתק את המוח שלי מהכדורגל המכור והמגעיל הזה
סתם תוהה איך בכלל יש פה עניין סביב המשחק הזה. בא לי לנתק את המוח שלי מהכדורגל המכור והמגעיל הזה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 650 לייקים
שלוש נקודות שחייבים לקחת.
חשוב מאוד בהיבט הפסיכולוגי לחזור להיות עם יותר מ-16 נקודות ולשים את כל האירועים מאחורינו. אם חלילה נפסיד או נצא תיקו (14 או 15 נקודות) זה יכול להתגלגל לכיוונים לא טובים.
חשוב מאוד בהיבט הפסיכולוגי לחזור להיות עם יותר מ-16 נקודות ולשים את כל האירועים מאחורינו. אם חלילה נפסיד או נצא תיקו (14 או 15 נקודות) זה יכול להתגלגל לכיוונים לא טובים.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 344 לייקים
הפועל ירושלים קבוצה מפורקת וחלשה
צריך לנצח וכמו שכולם רושמים פה לשחק עם ההרכב שהוא המובן מאליו
צריך לנצח וכמו שכולם רושמים פה לשחק עם ההרכב שהוא המובן מאליו
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 395 לייקים
מעל 3,000 כבר מגיעים.
שעה מצוינת ומזג אוויר מעולה.
שעה מצוינת ומזג אוויר מעולה.
- בן לוז
- קיבל.ה 413 לייקים
לא
במשך שבועיים מאז הדרבי לא היה לי חשק בכלל
רק נצחונות ואווירה טובה סביב הקבוצה יחזירו את החשק
אין תרופה אחרת
-
joshsoos
- קיבל.ה 734 לייקים
פלוס גמר הווינר
-
Piz
- קיבל.ה 128 לייקים
עם ניצחון אנחנו יכולים לסיים את המחזור הבא מעל ביתר. אחרי כל ההורדת נקודות. הזדמנות טובה לשכוח מהבלאגן ולייצר מומנטום.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 235 לייקים
מרגיש לי שהיינו עם 13 נקודות לפני חודשיים..
וכרגע עם 14.
איזו נחיתה. כל האוויר יצא לי.
וכרגע עם 14.
איזו נחיתה. כל האוויר יצא לי.