אתה מכיר את הבדיחה על הארנב והכובע?
עכשיו זה הטיעון כי זה מה שמבדיל בין המקרה הזה למקרה הזה.
זוכר שזרקו על לוקאסן זיקוק? מה היה הטיעון אז? שזה שחקן שלהם?
קיצר.. למה אין לך כובע??
אתה מכיר את הבדיחה על הארנב והכובע?
יגידו יש שוטר אסמטי שהשאיר את המשאף בביתעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2025, 17:15 אני מצפה שבדרבי בית הבא עם קהל יהיו 300 אבוקות ורימוני עשן בתוך היציעים כדי לראות מה יהיה התירוץ שלהם להורדת נקודות וטכני למכבי.
מצא מין את מינו, אתה וסעיד בסול... אחים לטישוטכנית לארז כתב: ↑02 נובמבר 2025, 17:14 איך אמר סעיד בסול? הגנב הוא השומר.
זה כל הסיפור של הענף הרקוב הזה פה.
כולנו ניצבים בהצגה.
אני דווקא מאמין שיסתפקו בנקודה אחת והפסד טכני אחרי ערעור. בטח גם ידחפו תנאי לפעם הבאה
אני עדיין לא יודע איך הוא לא טוען שבזכות השחיתות של מאירי שחררו את האחים ברמן לפני האוהדים של ב״ש ומכבי חיפה.ההוא מפעם כתב:מצא מין את מינו, אתה וסעיד בסול... אחים לטישוטכנית לארז כתב: ↑02 נובמבר 2025, 17:14 איך אמר סעיד בסול? הגנב הוא השומר.
זה כל הסיפור של הענף הרקוב הזה פה.
כולנו ניצבים בהצגה.
יש הוכחות? בשידור לא ראיתי (אולי פספסתי).אנחנו בתהליך כתב:באר שבע זורקים אבוקות למגרוש
ושום דבר לא קרה
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:35יש הוכחות? בשידור לא ראיתי (אולי פספסתי).אנחנו בתהליך כתב:באר שבע זורקים אבוקות למגרוש
ושום דבר לא קרה

בושה שלא פוצצו את המשחק ונתנו טכני לביטר.אנחנו בתהליך כתב:עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:35יש הוכחות? בשידור לא ראיתי (אולי פספסתי).אנחנו בתהליך כתב:באר שבע זורקים אבוקות למגרוש
ושום דבר לא קרה
תפנה אותי לאיזה תקנון שכתוב בו מה גבולות הגזרה. על כמה מפוצצים ועל כמה לא?dino כתב:אבוקה שתיים או 4 זה עדיין לא 44
כאמור מי שקובע זאת המשטרה על פי שיקולים שלהם, לפי רמות סיכון וכו׳(שבתכלס הם נעלבו, אבל לא נכנס לזה) ואתה יכול ״לעצבן אותם״ קצת או הרבה ומכיוון שחרגנו מגבולות הטעם הטוב בכמות ובפגיעה בשוטרים, נתנו להם יותר מידי צ׳אנס להכנס בנו.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:53תפנה אותי לאיזה תקנון שכתוב בו מה גבולות הגזרה. על כמה מפוצצים ועל כמה לא?dino כתב:אבוקה שתיים או 4 זה עדיין לא 44
מהו גבול הטעם הטוב?dino כתב:כאמור מי שקובע זאת המשטרה על פי שיקולים שלהם, לפי רמות סיכון וכו׳(שבתכלס הם נעלבו, אבל לא נכנס לזה) ואתה יכול ״לעצבן אותם״ קצת או הרבה ומכיוון שחרגנו מגבולות הטעם הטוב בכמות ובפגיעה בשוטרים, נתנו להם יותר מידי צ׳אנס להכנס בנו.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 נובמבר 2025, 20:53תפנה אותי לאיזה תקנון שכתוב בו מה גבולות הגזרה. על כמה מפוצצים ועל כמה לא?dino כתב:אבוקה שתיים או 4 זה עדיין לא 44
אם היו הרבה פחות אבוקות ולא היה פוגע בשוטרים- היה משחק.
כן היו כנראה מורידים ניקוד, על זה הכמות לא ממש משפיעה
למה כנראה? כי אם המשחק היה זורם ולא היה כזה הייפ סביב האירוע, אולי היו מעבירים את זה דף.
ילכו על זה לבית הדין. מה את רוצה?צבי שיסל כתב:רימוני עשן לדשא,לייזר שלא מפסיק,זריקת חפצים,
אוהדים שעומדים על השלטי פרסום
כל הסחלע שאפשר ולא יעשו עם זה כלום
פספסת את הכוכבית למטה. ״במשחקים של הפועל״.אלון1 כתב:אמרו שעל כל זריקת פירו למגרש יפסק המשחק