מה? קרייב היה קיים כאילו?
עזןב, יש שחקן ל הפועל שנכח באירוע אתמול?
קרייב לא היה טוב, אבל הוא נאלץ לשחק בשביל שני שחקנים כי פלקאו פשוט התחבא על המגרש. תוסיף לזה את לואיזה שלך שהרג אותנו, ולא היה לנו קישור. וזה נגד ירין לוי ומיכה, לא בליץ וסיסוקו או ונטורה ופרץ.
כולם ללא יוצא מהכלל היו חלשים אתמול. כולל אלקוקין שתרם להם גול ואתה מבקש להלחים להרכב.
הקלישאות של כולם היו חלשים וכו בלי להתייחס לתכלס, לא עוזרות לטיעונים שלך. מה היה קורה אם פלקאו היה מגיע למשחק ולא מתחבא, אולי קרייב היה נראה טוב יותר כי היה לא יותר קל לשחק רק בתפקיד שלו? מה היה קורה אם אלקוקין היה בתפקיד שלו, במקום השחקן שלך (שתרם להם בעצמו אין ספור כדורים שאיבד ) שאתה לא מסוגל להודות שלא מתאים לשם? כנראה שלא נדע.L.S כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:12כולם ללא יוצא מהכלל היו חלשים אתמול. כולל אלקוקין שתרם להם גול ואתה מבקש להלחים להרכב.
לא היה לי ספק שאכנס לפה הבוקר ופלקאו & סילבה יהיו השעירים לעזאזל כאן.
הפועל הגיעה למחשחק הזה באנרגיה מזעזעת.
אתם שופטים שחקנים בעין לא מקצועית.joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:38הקלישאות של כולם היו חלשים וכו בלי להתייחס לתכלס, לא עוזרות לטיעונים שלך. מה היה קורה אם פלקאו היה מגיע למשחק ולא מתחבא, אולי קרייב היה נראה טוב יותר כי היה לא יותר קל לשחק רק בתפקיד שלו? מה היה קורה אם אלקוקין היה בתפקיד שלו, במקום השחקן שלך (שתרם להם בעצמו אין ספור כדורים שאיבד ) שאתה לא מסוגל להודות שלא מתאים לשם? כנראה שלא נדע.
אנרגיה מזעזעת כן כו, לא הרכב גרוע וחוסר תפקוד של המאמן.
לפחות ב 25 דקות הראשונות (זה מה שהספקתי לראות עכשיו) היה מעולה.
איזה אינטרס לא מקצועי יש לי? אין לי דבר וחצי דבר אישי בעד או נגד שחקן כלשהו, אותי מעניינת טובת הקבוצה בלבד.L.S כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:42אתם שופטים שחקנים בעין לא מקצועית.joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:38הקלישאות של כולם היו חלשים וכו בלי להתייחס לתכלס, לא עוזרות לטיעונים שלך. מה היה קורה אם פלקאו היה מגיע למשחק ולא מתחבא, אולי קרייב היה נראה טוב יותר כי היה לא יותר קל לשחק רק בתפקיד שלו? מה היה קורה אם אלקוקין היה בתפקיד שלו, במקום השחקן שלך (שתרם להם בעצמו אין ספור כדורים שאיבד ) שאתה לא מסוגל להודות שלא מתאים לשם? כנראה שלא נדע.
קרייב היה מחריד, אחוז הדיוק המעליב שלו במסירות אצמול לא קשור לתפקוד של פלקאו. ואין לזה שום קשר שגם פלקאו היה מחריב אתמול.
הפכתם את קרייב לבייבי שלכם, אפס ביקורת מקצועית, כולם משליכים עליו והוא באפס אחריות על עצמו.
עכשיו לגבי השחקן ״שלי״ או שתחדול מהסגנון הזה, או שנפסיק להתדיין.
אחלה יום
פלקאו בשום שלב העונה לא היה חלק מהנעת הכדור שלנו. אז להגיב שהוא התחבא אתמול ובגלל זה קרייב היה צריך לעבוד קשה יותר זה גניבת דעת או חוסר הבנה.joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:57איזה אינטרס לא מקצועי יש לי? אין לי דבר וחצי דבר אישי בעד או נגד שחקן כלשהו, אותי מעניינת טובת הקבוצה בלבד.L.S כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:42אתם שופטים שחקנים בעין לא מקצועית.joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 08:38
הקלישאות של כולם היו חלשים וכו בלי להתייחס לתכלס, לא עוזרות לטיעונים שלך. מה היה קורה אם פלקאו היה מגיע למשחק ולא מתחבא, אולי קרייב היה נראה טוב יותר כי היה לא יותר קל לשחק רק בתפקיד שלו? מה היה קורה אם אלקוקין היה בתפקיד שלו, במקום השחקן שלך (שתרם להם בעצמו אין ספור כדורים שאיבד ) שאתה לא מסוגל להודות שלא מתאים לשם? כנראה שלא נדע.
קרייב היה מחריד, אחוז הדיוק המעליב שלו במסירות אצמול לא קשור לתפקוד של פלקאו. ואין לזה שום קשר שגם פלקאו היה מחריב אתמול.
הפכתם את קרייב לבייבי שלכם, אפס ביקורת מקצועית, כולם משליכים עליו והוא באפס אחריות על עצמו.
עכשיו לגבי השחקן ״שלי״ או שתחדול מהסגנון הזה, או שנפסיק להתדיין.
אחלה יום
לך לעומת זאת...תראה לי מילת ביקורת אחת שכתבת על לואיזה ( ואגב, זה מובן ולכן כל מה שתכתוב יתקבל בחשדנות מה לעשות ).
לא יודע מי זה הפכתם, אני יהושע סוס אחד ולא רבים, והוא ממש ממש לא חף מביקורת. אבל אתמול ספציפית עקבתי וראיתי את פלקאו מתחבא רוב המשחק ואת קרייב נאלץ לעשות הרבה הרבה דברים בשבילו מה שתרם ללחץ של הקישור עליו. אז יכול להיות שאם פלקאו היה נראה אחרת, עדיין קרייב לא היה משחק טוב, לא נדע. אני לא מסתיר את דעתי שפלקאו לא השחקן שהפועל צריכה, גם במשחקים שהוא טוב, אנחנו חייבים שחקן אחר. את קרייב קשה לשפוט הרבה פעמים כי הוא כל כך לא השחקן לשחק לידו
אח שלי מה אתה רוצה מהבן אדם? מה הוא נראה לך מרוויח אחוזים על העסקה הזו?joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 11:15 השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.
אבל אני שמח שהודית שפלקאו לא חלק מהנעת הכדור שלנו- שזה לא מדוייק כי זה בעיקר במשחקים גדולים שם לוחצים אותנו ובמשחקים אחרים הוא חלקית מאוד שותף - ולכן הוא שחקן די מיותר בעליל עבורינו ספציפית ( לקבוצות אחרות בליגה הוא יכול להתאים, פשוט צריך לראות מי משחק בתפקיד במחלה וב"ש, ונטורה ובליץ', כדי להבין את זה ) ושמח שהודית שאתה בטוח שלואיזה יהיה שחקן 10 טוב, מה שאומר שכרגע הוא לא. נשאר רק שתודה שבינתיים לפחות, הוא לא שחקן טוב בעמדה הזו כמו אלקוקין, ואין שום סיבה שיפתח לפניו.
וחבל, כי אם זה לא אישי אתה כן מסוגל לדיונים, בדיוק כמו הנקודה הטובה שהעלית לגבי צ'יקו, ושם נשאר לתהות למה הוא שיחק אתמול בעמדה הזו ( התשובה- כי לא הביאו מגן ימני ואז פיבן לא יכל להחליף בעמדה ) אבל גם בה אני חולק עליך כי
קרייב אכן חיפה את אגף שמאל, אבל הוא חיפה תכלס בכל מקום והגיע גם לקבל כדורים כי אדון פלקאו פשוט התחבא, או פשוט עמד בכל מיני מקומות לא רלוונטיים לכלום.
אתה לא היית במגרש, השחקנים עלו סופר דלוקים. אבל כשאתה כל כך נחות במגרש וחסר תשובות מקצועיות, ההתלהבות דועכת.
מדהים איך דווקא אתה בא להגן עליו...talb55 כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 11:36אח שלי מה אתה רוצה מהבן אדם? מה הוא נראה לך מרוויח אחוזים על העסקה הזו?joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 11:15 השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.
אבל אני שמח שהודית שפלקאו לא חלק מהנעת הכדור שלנו- שזה לא מדוייק כי זה בעיקר במשחקים גדולים שם לוחצים אותנו ובמשחקים אחרים הוא חלקית מאוד שותף - ולכן הוא שחקן די מיותר בעליל עבורינו ספציפית ( לקבוצות אחרות בליגה הוא יכול להתאים, פשוט צריך לראות מי משחק בתפקיד במחלה וב"ש, ונטורה ובליץ', כדי להבין את זה ) ושמח שהודית שאתה בטוח שלואיזה יהיה שחקן 10 טוב, מה שאומר שכרגע הוא לא. נשאר רק שתודה שבינתיים לפחות, הוא לא שחקן טוב בעמדה הזו כמו אלקוקין, ואין שום סיבה שיפתח לפניו.
וחבל, כי אם זה לא אישי אתה כן מסוגל לדיונים, בדיוק כמו הנקודה הטובה שהעלית לגבי צ'יקו, ושם נשאר לתהות למה הוא שיחק אתמול בעמדה הזו ( התשובה- כי לא הביאו מגן ימני ואז פיבן לא יכל להחליף בעמדה ) אבל גם בה אני חולק עליך כי
קרייב אכן חיפה את אגף שמאל, אבל הוא חיפה תכלס בכל מקום והגיע גם לקבל כדורים כי אדון פלקאו פשוט התחבא, או פשוט עמד בכל מיני מקומות לא רלוונטיים לכלום.
אתה לא היית במגרש, השחקנים עלו סופר דלוקים. אבל כשאתה כל כך נחות במגרש וחסר תשובות מקצועיות, ההתלהבות דועכת.
הוא יכול להגיד כל תחושה שלו עליו.
התחושות שלי לגביו שלוזיו כוכב כדורגל , יותר איכותי מכל השחקנים בקבוצה שלך, גם מטוריאל המסכן שדורכים לו על הרגלים.
שחרר אותנו מהשליליות שלך
אם אתה שואל אותי דוןקא עיקר הבעיה לדעתי היא שקריב היה בנטיה אמצע שמאלה ופלקאו אמצע ימינה. מאחר והצד הימני שלנו עדיף הגנתית לעומת הצד השמאלי היה נכון לשים שם את פלקאו, קרייב מנצל לא פעם את הרגלים הארוכות שלו אבל הוא מוגבל טכנית מהבחינה הזאת ולכן לא פעם מפספס. מאחר והוא גם יוצא יותר למעלה זה משאיר שם בןר גדול או את קריב למטה ואז אנחנו בעצם נפגעים פעמים, גם הגנתית וגם התקפית.joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 11:15 השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.
או פשוט יותר לשים שחקן בשמאל במקום האלתור המטופש עם אלקוקיןEl dudernio כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 12:39אם אתה שואל אותי דוןקא עיקר הבעיה לדעתי היא שקריב היה בנטיה אמצע שמאלה ופלקאו אמצע ימינה. מאחר והצד הימני שלנו עדיף הגנתית לעומת הצד השמאלי היה נכון לשים שם את פלקאו, קרייב מנצל לא פעם את הרגלים הארוכות שלו אבל הוא מוגבל טכנית מהבחינה הזאת ולכן לא פעם מפספס. מאחר והוא גם יוצא יותר למעלה זה משאיר שם בןר גדול או את קריב למטה ואז אנחנו בעצם נפגעים פעמים, גם הגנתית וגם התקפית.joshsoos כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 11:15 השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.
בליץ', בנגורה מגרזנים בצורה יותר אפקטיבית ממנו
הוא וקרייב נפלו מהרגליים בעיקר במחצית השניה ושניהם היו ביום רע מאוד.אנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 15:35 דרך אגב פלקאו נכשל אתמול מחצית שנייה כישלון גדול בתפקיד ה"6" הטהור ששם הוא אמור להיות טוב.
עברו אותו בקלות, עשו עליו סיבובים חופשי, והוא לא חילץ כדורים.
על יום פחות טוב מבחינת טכניקה ומסירות אני יכול להבין, אבל על עבודת הגנה לא.
קרייב אפילו היה יותר גרוע מפלקאו, 0 הנעת כדור 0 לחימה.. ממש מוזר.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 15:38הוא וקרייב נפלו מהרגליים בעיקר במחצית השניה ושניהם היו ביום רע מאוד.אנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 15:35 דרך אגב פלקאו נכשל אתמול מחצית שנייה כישלון גדול בתפקיד ה"6" הטהור ששם הוא אמור להיות טוב.
עברו אותו בקלות, עשו עליו סיבובים חופשי, והוא לא חילץ כדורים.
על יום פחות טוב מבחינת טכניקה ומסירות אני יכול להבין, אבל על עבודת הגנה לא.