אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  911 לייקים

"היום שיחקנו פחות טוב" בחייאת ברדה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  572 לייקים

מתחיל לגנוב תדעת ואני לא אוהב את זה.
צבי שיסל
קיבל.ה  158 לייקים

אני באמת לא מצליח להבין מה עובר לו באונות המוח בחיי
מה זה ההרכבים המוזרים האלה?
למה לנסות דברים שלא מחוברים למציאות?
ובלי קשר נראה שהוא מלא באגו ובן אדם קשה מאוד
לא שאני יודע פשוט אלה התחושות שאני מקבל
מקווה שאני טועה
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

יש 3 נקודות וזה מה שחשוב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  911 לייקים

לירון האדום כתב: 01 נובמבר 2025, 22:06 יש 3 נקודות וזה מה שחשוב
אם נמשיך להיראות ככה לא יהיה לך הרבה מה3 האלה
רדיוס לבית"ר!
joshsoos
קיבל.ה  720 לייקים

מאמן מרובע, מקובע, ומתיש. אנחנו נראים נורא רק בגללו ולא בגלל כושר של שחקנים, כי הוא הורג את חלקם הגדול. לא סומך עליו בשיט.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  738 לייקים

רק ברדה
טכנית לארז
קיבל.ה  2347 לייקים

ברדה בבלומפילד עם הפועל: 20 משחקים: 19 נצחונות ו-1 תיקו
4 נצחונות בליגת העל, 2 בגביע הטוטו בליגת העל ועוד 13 נצחונות בלאומית (אחד מהם כשהתאחרנו אצל בני יהודה).
הפעם היחידה שלא נצחנו עד כה עם ברדה בבלומפילד הייתה 0-0 בבית עם הפועל פ"ת לפני חצי שנה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

Hapolo כתב: 01 נובמבר 2025, 22:57
לירון האדום כתב: 01 נובמבר 2025, 22:06 יש 3 נקודות וזה מה שחשוב
אם נמשיך להיראות ככה לא יהיה לך הרבה מה3 האלה
ואם נשחק טוב כמו מול נתניה?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3450 לייקים

אני מבין שפלקאון וקרייב זה נהדר יחד...ואני מבין שברדה אוהב קבוצה חזקה מאחור. אני 100% איתו בקטע הזה.
עם זאת קצת לא מסתדר לי הקטע שחייבים לשחק עם שניהם כל משחק, כל הזמן, בכל מחיר. לא שיחקנו אתמול נגד קבוצת טופ 4.
זה פשוט זעק לשמיים אתמול שהקבוצה צריכה קצת להשתחרר וקצת ריענון בחצי השני. כבר באשון למעשה.

נכון שזה אחרי שבועיים לא משו, אבל בוא נו...אנחנו משחקים נגד טבריה, נדחקים לאחור ונותנים לה לשחק נגדנו כמו בוגרים נגד נוער מחצית שלמה.

תן לנו לראות שחקנים קצת יותר התקפיים שנותנים קצת ריענון למשחק.
לטעמי קורין, אלקוקין ליידנר היו חייבים להיכנס קודם לכן. במיוחד השניים הראושנים.
יחד, רק יחד! :heart:
Spiderman
קיבל.ה  78 לייקים

טכנית לארז כתב: 02 נובמבר 2025, 08:33 ברדה בבלומפילד עם הפועל: 20 משחקים: 19 נצחונות ו-1 תיקו
4 נצחונות בליגת העל, 2 בגביע הטוטו בליגת העל ועוד 13 נצחונות בלאומית (אחד מהם כשהתאחרנו אצל בני יהודה).
הפעם היחידה שלא נצחנו עד כה עם ברדה בבלומפילד הייתה 0-0 בבית עם הפועל פ"ת לפני חצי שנה.
מאמן מספר 1 בליגה.
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

7even כתב: 02 נובמבר 2025, 09:41 אני מבין שפלקאון וקרייב זה נהדר יחד...ואני מבין שברדה אוהב קבוצה חזקה מאחור. אני 100% איתו בקטע הזה.
עם זאת קצת לא מסתדר לי הקטע שחייבים לשחק עם שניהם כל משחק, כל הזמן, בכל מחיר. לא שיחקנו אתמול נגד קבוצת טופ 4.
זה פשוט זעק לשמיים אתמול שהקבוצה צריכה קצת להשתחרר וקצת ריענון בחצי השני. כבר באשון למעשה.

נכון שזה אחרי שבועיים לא משו, אבל בוא נו...אנחנו משחקים נגד טבריה, נדחקים לאחור ונותנים לה לשחק נגדנו כמו בוגרים נגד נוער מחצית שלמה.

טבריה קבוצה טובה שרק בשבוע שעבר עשתה תיקו עם מכבי חיפה.
הזלזול או חוסר היכרות של היריבה גורמת לכם לפלוט שטויות.

הפועל בתקופה לא טובה, המטרה היחידה כרגע היתה להביא 3 נקודות ולחזור למסלול הנצחונות.
כשאתה מגיע בגישה כזו הכי חשוב זה לא לספוג וזה מה שהיה אתמול.
טוב עשה ברדה שעלה בהרכב שדואג להרוס לא פחות מלייצר.

כדורגל זה לא רק מערך, זה הרבה מעבר, ברדה בניגוד אלינו כאן בפורום שזרוקים שטויות של מערכים והצבת שחקנים, לומד את היריבה ומייצר התאמות

וזה מבלי להתייחס לעומסים, פציעות ומה שהוא רואה באימונים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
cholo
קיבל.ה  179 לייקים

ברדה המאמן הכי טוב וווינר שהיה לנו כאן מעל עשור.
באותה נשימה, לאוהד הממוצע מהיציע לפעמים נראה שהוא מנסה להמציא את הגלגל.
בעיניי ההחלטות הכי תמוהות היו:
- לפתוח עם נסאר במקום ליידנר
- לפתוח עם בנימין בשמאל
- תגובה איטית תוך כדי המשחק ושינויים לא מספיק טובים מה שלא מאפיין אותו.

הכי קריטי בעיניי זה הסיפור של הבילד אפ מאחורה שאנחנו מנסים לעשות גם כשהולך טוב, אין לנו את השחקנים לזה וזה תמיד עולה באיבוד כדור והתקפה מסוכנת.
חייב לתת על זה את הדעת
Red Or Dead
קיבל.ה  347 לייקים

אוהב אותו מאוד, סומך עליו, ועדיין בשני המשחקים האחרונים יש כמות החלטות שקשה לי להסביר.

מאז שלואיזו(מצוין) נכנס להרכב אין לנו איזון באמצע ולא סתם קרייב נראה הרבה פחות טוב, חסר מאוד השחקן השלישי שיעזור לבנות את המשחק.
לואיזו עושה דברים יפים מקדימה אבל לא מספיק עוזר בבנייה מאחורה כי הוא כנראה לא סוג כזה של שחקן.
מאוד מקווה שכבר בשבת נראה את אלקוקין חזרה בהרכב, לואיזו וסתיו בכנפיים ודאפה בחוד.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3450 לייקים

L.S כתב: 02 נובמבר 2025, 10:12
7even כתב: 02 נובמבר 2025, 09:41 אני מבין שפלקאון וקרייב זה נהדר יחד...ואני מבין שברדה אוהב קבוצה חזקה מאחור. אני 100% איתו בקטע הזה.

אם תסביר לי איפה נאמר שטבריה לא קבוצה טובה בהודעה שלי אני מבטיח לנסות להבין את הראש שלך כשאתה מחליט שאנשים פולטים שטויות. ועוד אחרי שהחמאתי ליריבה...
מבין שאתה מקורב למועדון. לא צריך להיעלב בכל פעם שמישהו מעביר מילת ביקורת.

כפי שאתה רואה, כולנו מלאים במחמאות לברדה ואני עצמי מאד אוהב אותו. מהמאמנים האובים עליי אי פעם בהפועל.
מותר לבקר. זה פורום אוהדים, לא פורום מקורבים... אז אנשים פורקים פה גם תסכולים.
אם אתה נפגע ברמה האישית גם כשזה נאמר בצורה מכובדת אז אולי יהיה לך קשה פה.
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

7even כתב: 02 נובמבר 2025, 11:50

אם תסביר לי איפה נאמר שטבריה לא קבוצה טובה בהודעה שלי אני מבטיח לנסות להבין את הראש שלך כשאתה מחליט שאנשים פולטים שטויות. ועוד אחרי שהחמאתי ליריבה...
מבין שאתה מקורב למועדון. לא צריך להיעלב בכל פעם שמישהו מעביר מילת ביקורת.

כפי שאתה רואה, כולנו מלאים במחמאות לברדה ואני עצמי מאד אוהב אותו. מהמאמנים האובים עליי אי פעם בהפועל.
מותר לבקר. זה פורום אוהדים, לא פורום מקורבים... אז אנשים פורקים פה גם תסכולים.
אם אתה נפגע ברמה האישית גם כשזה נאמר בצורה מכובדת אז אולי יהיה לך קשה פה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  720 לייקים

הפועל בתקופה לא טובה, המטרה היחידה כרגע היתה להביא 3 נקודות ולחזור למסלול הנצחונות.

כדורגל זה לא רק מערך, זה הרבה מעבר, ברדה בניגוד אלינו כאן בפורום שזרוקים שטויות של מערכים והצבת שחקנים, לומד את היריבה ומייצר התאמות

טבריה קבוצה טובה עם שחקנים לא טובים, בניגוד להפועל שהיא קבוצה לא טובה עם שחקנים טובים.
למה שאתה קורא לומד את היריבה ומבצע התאמות, תקופה לא טובה ושאר קלישאות רק בשביל לחפות על עבודת אימון גרועה- אני קורא עבודת אימון גרועה מאוד.
וינסנט
קיבל.ה  456 לייקים

מאמן ששם את אלקוקין אגף שמאל הוא לא מאמן
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

joshsoos כתב: 02 נובמבר 2025, 12:33

טבריה קבוצה טובה עם שחקנים לא טובים, בניגוד להפועל שהיא קבוצה לא טובה עם שחקנים טובים.
למה שאתה קורא לומד את היריבה ומבצע התאמות, תקופה לא טובה ושאר קלישאות רק בשביל לחפות על עבודת אימון גרועה- אני קורא עבודת אימון גרועה מאוד.
הפועל שיחקה אתמול את המשחק השלישי שלה השבוע.
אחרי שהמשחק הראשון לשבוע היה הכי טוב שלה מתחילת העונה.
המשחק לאחריו היה גורע וגם אתמול נראנו רע.

היציאה שלך מפורפורציה עושה לך לא טוב גבר.
תרגע קצת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הוקיץ'
קיבל.ה  7157 לייקים

חשבתי שסיימנו עם השופריאדה כשנגמרה תקופת המלפפונים, אבל לא. עכשיו זה לא נוגע להתנהלות שלנו בחלון ההעברות, אלא לעבודת האימון של ברדה - תקופה לא טובה, היריבה קבוצה מצוינת, מה שחשוב זה 3 הנקודות, ועוד כל מיני קלישאות שמנסות להסתיר את העובדה שכולנו התרענו לפני המשחק אתמול מה הולך להיות, וזה קרה אחד לאחד.

כל היריבות כבר הבינו את השטיק, להפועל אין קשרים מלבד אלקוקין שמסוגלים להעביר את הכדור מהגנה להתקפה. תוסיפו לזה את העובדה שלמאיימבו אין משחק רגל טוב וההתעקשות של ברדה על בילדאפ מאחורה, ותקבלו מצב שכל לחץ גבוה פשוט מפרק אותנו. זה קרה מול ק"ש, מול ריינה, מול בית"ר וגם אתמול. רק ברדה לא שם לב.
מעבר לכך, זה פשוט מדהים כמה שחקנים משחקים מחוץ לעמדה שלהם בכל משחק נתון. אתמול אלה היו פיבן, לויזו, סילבה, אלקוקין ובנימין. אפשר לטעון זאת אפילו על קרייב. התחכמויות מיותרות שדופקות אותנו שוב ושוב והוא פשוט לא לומד.
לצערי, כל הפעולות שלו אתמול וגם הראיון שאחרי המשחק רק המחישו שהוא כנראה חי ביקום מקביל ועדיין לא מבין את הבעיות במשחק שלנו. אני מתקשה להיות אופטימי.
KingZivos
קיבל.ה  137 לייקים

אנשים פה משוגעים
הליגה זה הרמה-
גם מכבי שהיא מנצחת לא נראת טוב ברוב המשחקים
גם בש
לכל אחת מהקבוצות מדי פעם יש משחק טוב, אבל בסך הכל חרא כדורגל.
זה הכדורגל הישראלי, אל תצפו לראות פה טיקי טאקה.
D&3
קיבל.ה  1462 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 נובמבר 2025, 12:52 חשבתי שסיימנו עם השופריאדה כשנגמרה תקופת המלפפונים, אבל לא. עכשיו זה לא נוגע להתנהלות שלנו בחלון ההעברות, אלא לעבודת האימון של ברדה - תקופה לא טובה, היריבה קבוצה מצוינת, מה שחשוב זה 3 הנקודות, ועוד כל מיני קלישאות שמנסות להסתיר את העובדה שכולנו התרענו לפני המשחק אתמול מה הולך להיות, וזה קרה אחד לאחד.

כל היריבות כבר הבינו את השטיק, להפועל אין קשרים מלבד אלקוקין שמסוגלים להעביר את הכדור מהגנה להתקפה. תוסיפו לזה את העובדה שלמאיימבו אין משחק רגל טוב וההתעקשות של ברדה על בילדאפ מאחורה, ותקבלו מצב שכל לחץ גבוה פשוט מפרק אותנו. זה קרה מול ק"ש, מול ריינה, מול בית"ר וגם אתמול. רק ברדה לא שם לב.
מעבר לכך, זה פשוט מדהים כמה שחקנים משחקים מחוץ לעמדה שלהם בכל משחק נתון. אתמול אלה היו פיבן, לויזו, סילבה, אלקוקין ובנימין. אפשר לטעון זאת אפילו על קרייב. התחכמויות מיותרות שדופקות אותנו שוב ושוב והוא פשוט לא לומד.
לצערי, כל הפעולות שלו אתמול וגם הראיון שאחרי המשחק רק המחישו שהוא כנראה חי ביקום מקביל ועדיין לא מבין את הבעיות במשחק שלנו. אני מתקשה להיות אופטימי.
לא ראיתי הגזמה כזו כבר הרבה זמן.....
אתה בוחר לתת הרבה יותר משקל למשחקים הרעים שלנו ולא לטובים כי זה מסתדר (לכאורה, בפועל כל הסיפור על אלקוקין שמעביר כדורים מההגנה להתקפה פשוט לא היה בשום שלב...) עם הדעות שהיו לך על הבנייה של הקבוצה מלפני.

כל הגאונים פה גם התריעו על ההרכב לפני נתניה ובטרנר ופתחנו מעולה, אז להציג פה כאילו יש פה איזה קונצזנוס של גאוני כדור שברדה רק צריך להקשיב לזה זה פשוט חרטא.
joshsoos
קיבל.ה  720 לייקים

L.S כתב: 02 נובמבר 2025, 12:47

תרגע קצת
אני בכלל לא יוצא מפרופורציות. בניגוד לך שמחפש כל דרך לחפות על המאמן ועל שחקנים ( אפרופו לא עושה טוב לך... ) אני סהכ כותב מה שאני רואה.
אני לא מחזיק מברדה מאמן לצמרת עוד לפני שהגיע אלינו, על סמך מה שהיה בבאר שבע, אבל לא עקבתי אחריהם עד כדי כך והוא היה סוג של 'בבית' אז קיוויתי לטוב. לצערי הרב הוא די מצדיק את מה שחששתי ממנו, וזה שיש לנו מחצית טובה פה ושם הוא היוצא דופן עד עכשיו ועוד מהעונה שעברה. אני מתקשה להבין את השיטה, המערכים וניהול המשחק. וזה לא שהוא מתמודד עם צל של ענקים, כולה ברק יצחקי, המאמן של המחלה שהאוהדים שלהם יורדים עליו מהתחלה, ורן קוז'וק שהחליף אותו ועושה עבודה הרבה יותר טובה.
מאוד אוהב את ברדה השחקן והאדם, מת שיראה לי שהוא גם מאמן מעולה והלוואי שזה יקרה, אבל ככל שאני בוחן ומסתכל לא רואה מהיכן זה יגיע.
הוקיץ'
קיבל.ה  7157 לייקים

D&3 כתב: 02 נובמבר 2025, 13:10
הוקיץ' כתב: 02 נובמבר 2025, 12:52 חשבתי שסיימנו עם השופריאדה כשנגמרה תקופת המלפפונים, אבל לא. עכשיו זה לא נוגע להתנהלות שלנו בחלון ההעברות, אלא לעבודת האימון של ברדה - תקופה לא טובה, היריבה קבוצה מצוינת, מה שחשוב זה 3 הנקודות, ועוד כל מיני קלישאות שמנסות להסתיר את העובדה שכולנו התרענו לפני המשחק אתמול מה הולך להיות, וזה קרה אחד לאחד.

לא ראיתי הגזמה כזו כבר הרבה זמן.....
אתה בוחר לתת הרבה יותר משקל למשחקים הרעים שלנו ולא לטובים כי זה מסתדר (לכאורה, בפועל כל הסיפור על אלקוקין שמעביר כדורים מההגנה להתקפה פשוט לא היה בשום שלב...) עם הדעות שהיו לך על הבנייה של הקבוצה מלפני.

כל הגאונים פה גם התריעו על ההרכב לפני נתניה ובטרנר ופתחנו מעולה, אז להציג פה כאילו יש פה איזה קונצזנוס של גאוני כדור שברדה רק צריך להקשיב לזה זה פשוט חרטא.
אני לא נותן יותר משקל למשחקים הרעים. יש לברדה גם הרבה דברים טובים שבהחלט באו לידי ביטוי העונה - הדגש שהוא שם על מחויבות טקטית, על משחק הלחץ, על חזרה לעמדות מוצא. אני חושב שהוא מאמן טוב בכל הנוגע לקטע של לאמן את הקבוצה.
יחד עם זאת, אני לא חושב שהוא מבין את הבעיות שלנו בכל הנוגע להנעת הכדור, ואפשר לראות את זה החל מבניית הקישור בקיץ, דרך ההרכבים והחילופים שהוא בוחר, ועד הדברים שהוא אומר בראיונות.

לגבי המשחקים מול ב"ש ונתניה, אז מול ב"ש במחצית הראשונה שיבשנו מצוין את הנעת הכדור שלהם, חטפנו כדורים וככה הצלחנו לסכן את השער. לא באמת הנענו כדור יותר מדי, וזה בסדר אגב למשחק מול ב"ש. בכל אופן, הביקורת שם, למיטב זכרוני, הייתה על כך שרן בנימין פתח באגף שמאל. בעיני זו בחירה שאפשר לקבל אותה במשחק מול ב"ש בטרנר, ופחות במשחק בית מול טבריה.
לגבי נתניה, נכון, היינו מצוינים במחצית הראשונה, אלא שזה היה בעיקר כי נתניה הייתה אחת הקבוצות היחידות שלא ניסו להפעיל עלינו לחץ גבוה אלא שיחק הגנה נסוגה, וזה אפשר לנו להשתלט על הקישור בלי בעיה.

אנחנו יכולים להיות קבוצה שלא ממש מנסה להניע כדור אלא חיה רק על משחק הגנה מחויב ומשחק לחץ איכותי שמניב חילוצי כדור ומשחק מעבר, אבל יש עם זה שתי בעיות עיקריות: 1. ברדה די מתעקש משום מה על הנעת כדור מסודרת. 2. לקבוצה שמוותרת על הנעת כדור יש, בעיני בכל אופן, תקרת זכוכית די ברורה.
Gania23
קיבל.ה  53 לייקים

מבחינת סגל שחקנים אנחנו ללא ספק בטופ 4 אם לא יותר אז הגיע הזמן שגם ניראה ככה
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  412 לייקים

בעיני הפתרון פשוט מאוד:
1. שחק עם השחקנים הכי טובים (בנימין נאסר סילבה out אלקוקין ליידנר דאפפה in)
2. שחק עם השחקנים בעמדות שלהם כמה שאפשר (טוריאל כמף ימין אלקוקין 10 לואיזו כנף שמאל)
3. מחויבות ואגרסיביות
זהו
תעשה את זה ויהיה טוב
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

joshsoos כתב: 02 נובמבר 2025, 13:14
L.S כתב: 02 נובמבר 2025, 12:47

תרגע קצת
אני בכלל לא יוצא מפרופורציות. בניגוד לך שמחפש כל דרך לחפות על המאמן ועל שחקנים ( אפרופו לא עושה טוב לך... ) אני סהכ כותב מה שאני רואה.
אני לא מחזיק מברדה מאמן לצמרת עוד לפני שהגיע אלינו, על סמך מה שהיה בבאר שבע, אבל לא עקבתי אחריהם עד כדי כך והוא היה סוג של 'בבית' אז קיוויתי לטוב. לצערי הרב הוא די מצדיק את מה שחששתי ממנו, וזה שיש לנו מחצית טובה פה ושם הוא היוצא דופן עד עכשיו ועוד מהעונה שעברה. אני מתקשה להבין את השיטה, המערכים וניהול המשחק. וזה לא שהוא מתמודד עם צל של ענקים, כולה ברק יצחקי, המאמן של המחלה שהאוהדים שלהם יורדים עליו מהתחלה, ורן קוז'וק שהחליף אותו ועושה עבודה הרבה יותר טובה.
מאוד אוהב את ברדה השחקן והאדם, מת שיראה לי שהוא גם מאמן מעולה והלוואי שזה יקרה, אבל ככל שאני בוחן ומסתכל לא רואה מהיכן זה יגיע.
אתה בעצם אומר שבציפיה שלך אתה ראית את הפועל בשלב הזה של העונה, לאחר החלפת סגל שלם, מפרקת את ב"ש ושאר הליגה ואם רק היה לנו מאמן אחר שהוא לא אליניב זה מה שהיה קורה

אוקיי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
רמונז
קיבל.ה  50 לייקים

Gania23 כתב: 02 נובמבר 2025, 14:24 מבחינת סגל שחקנים אנחנו ללא ספק בטופ 4 אם לא יותר אז הגיע הזמן שגם ניראה ככה
מבחינת סגל שחקנים אנחנו בטופ 4? אז איך זה שאנחנו מקום 4 בליגה? בושה וחרפה של מאמן... (וזה עם הפסד טכני)
לא ראינו קבוצה כזו כבר הרבה שנים ויש לה מאמן שמאד מתאים לה. אולי קשה להאמין, אבל גם מאמן טוב ומתאים יעשה טעויות מעת לעת. במזל, הטעויות אתמול נגמרו בנצחון. בחוסר מזל, העמדיה הטובה של הקבוצה בנתניה נגמרה בהפסד. זה כדורגל, אבל אחרי 9 מחזורים אנחנו במקום שמתאים לרמת הסגל שלנו ואפילו נהנים לעתים מכדורגל שוטף. בגדול - לי אין תלונות (בקטן, ברור שיש).
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3450 לייקים

מה הסיפור של אנשים להתעלם מהמציאות?
אפשר להגיד שברדה מאמן טוב מאד (אני בעצמי חושב ככה) ועם זאת לבוא בביקורת על דברים מסויימים.

סתם דוגמא מאתמול. נטו מאתמול - הקבוצה שיחקה 0 כדורגל בחצי השני. כלום. גם בראשון אבל זה מילא. מוקדם לחילופים.
שחקנים פשוט עמדו וראו מחצית שלמה איך טבריה מניעה כדור כמעט ללא הפרעה כאילו ממול עומדת איזו ירמיהו חולון ולא הפועל ת"א שרק לפני שבוע פירקה את נתניה במחצית מלהיבה.

לטעמי, ואני אמנם לא נמצא באימונים כל השבוע, לחכות עם שני שחקנים מאד יצירתיים כמו אלקוקין וקורין עד כמעט סוף המשחק כשיש אפס יצירתיות באותו רגע בקישור אמצע ובצד שמאל , היה שערוריה. סבל לאוהדים.
רק כשהם עלו זז משהו. עד שהם עלו ראינו חילוף חלוץ בחלוץ. מידת ההשפעה של זה על המשחק? לטעמי כלום.

עד כה ברדה הוא זה שהוכיח שיודע לאמן, לא אני.
אני שופט כאחד שבא לבלומפילד לא כדי לסבול. מילא אם אתמול היינו משחקים נגד מכבי, המשחק היה מתנהל ככה, והיינו מנצחים. ניחא.
אתמול אלו היו 3 נקודות אמנם. נהדר. אבל עדיין, טבריה...
דוגיס
קיבל.ה  451 לייקים

לצערי הזר הכי איכותי שנחת אצלנו בעשור האחרון יצר לנו המון בעיות למרות שרק ברדה יצר אותם. הוא איבד את הצפון עם ההרכבים שהוא עולה לאחרונה. גם לא קרה כלום אדון ברדה קורה שיש לשחקן משחק שניים פחות טובים לא חייב לזרוק אותו לספסל כאילו מחכה לך שם מסי. ליידנר היה מצויין מהתחלת העונה למה לספסל על חצי משחק לא טוב אותו דבר אלקוקין. גם חאלס להיתקע על הסילבה הזה גם אם ישחק כל העונה 90 דקות הוא לא מסוגל להגיע ל4 שערים ו4 בישולים פשוט לא מסוגל. שים את לאויזו בימין וסגור סיפור. תן לדאפה לרוץ עד ינואר בהרכב אם תרגיש שזה מוקדם מידיי תביא חלוץ. דאפה עד לפני ההורדה לספסל היה בסדר גמור נכון החמיץ כמה שערים בטוחים אבל היה לו נוכחות.
הוא חייב לרוץ עם ההרכב הזה עד ינואר
צור
ליידנר צ'יקו מאייבו פיבן
לואיזו קרייב אלקוקין פלקאו טוריאל
דאפה
בינואר להביא מגן ימני ואם השם יהיה איתנו אז את דיארה וחלוץ
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  572 לייקים

אני חושב שחלק מהאוהדים הרחיקו לכת כאן עם הביקורות הכלליות על ברדה.
ואני גדול מבקריו עוד מהעונה הקודמת שלא אהב את הכדורגל שלו.
ולא אהבתי בלשון המעטה את 2 המחזורים הראשונים מול ריינה וק"ש.
אבל המחצית השנייה מול ביתר, המשחק מול אשדוד, חלקים גדולים נגד הפועל חיפה, והמחציות הראשונות מול ב"ש ומול נתניה - ראינו פה כדורגל באמת איכותי שלא ראינו מהפועל ב12-13 שנה האחרונות.
ועל זה כן מגיע קרדיט.

אני חושב שברוב הרכש הוא דיי פגע וזה גם משהו שאני זוקף לזכותו.
הבעיה העקרית שלי שאני ממש חושש שברדה לא יודע מה הוא רוצה, הוא חייב לשבת עם הצוות המקצועי ולנתח מה עבד לנו טוב בתחילת העונה ומה לא עובד כרגע, כי מול ביתר וטבריה זה היה מזעזע ומתחת לכל ביקורת.
אני ממש מקווה שהוא יבין את מה שכולנו רואים - שאלקוקין חייב לשחק באמצע, ולצוות שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם (למעט פיבן כי אין ברירה).
כי בסה"כ אנחנו בצבירת נקודות שאף אחד לא ציפה בתחילת העונה, ויש עכשיו רצף של משחקים שחייב להביא בהם נקודות.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1509 לייקים

מה שרואים על המגרש מטריד. זה לא נראה טוב ולא ברור
ועדיין ניצחנו
גם שנה שעברה היו המון משחקים שהיינו בהם לא טובים וניצחנו

לברדה כמאמן הפועל יש סטטיסטיקה דמיונית.

אני מזכיר לעצמי לסתום את הפה ולשקול את האפשרות שמי שאין לו מושג זה לא ברדה, אלא אני (אנחנו)
שליחת תגובה