שרובו לא צופה בערוץ 12?
ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השישית
-
L.S
- קיבל.ה 1704 לייקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים
לא צריך בשביל הידע הבסיסי הזה לצפות בערוץ כלשהו.
היה כאן ראש ממשלה 15 שנה שצמחו מולו 2 ארגונים שהיה ברור שהכל מכוון לישראל, שנתן כסף לחמאס, שלא עצר את הבלגן במדינה שנוצר מהמהפכה המשפטית למרות כל ההזהרות ואז ה7 באוקטובר.
1+1=2 לא צריך לצפות בריקלין וינון מגל ויותר זימרי כדי להבין את כל זה.
מי שרוצה לבחור בו כי אין מישהו אחר, או כי מעליבים אותו מהשמאל, אז שיבושם לו כמו שנאמר.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
לאdino כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 11:49לא צריך בשביל הידע הבסיסי הזה לצפות בערוץ כלשהו.
היה כאן ראש ממשלה 15 שנה שצמחו מולו 2 ארגונים שהיה ברור שהכל מכוון לישראל, שנתן כסף לחמאס, שלא עצר את הבלגן במדינה שנוצר מהמהפכה המשפטית למרות כל ההזהרות ואז ה7 באוקטובר.
מי שרוצה לבחור בו כי אין מישהו אחר, או כי מעליבים אותו מהשמאל, אז שיבושם לו כמו שנאמר.
הבעיה שמי שבוחר בו- יבושם לכולם פה. זו הבעיה
- Red Wolf
- קיבל.ה 1231 לייקים
זוכר את הקמפיין רק ביבי ודווקא ביבי?dino כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 11:49לא צריך בשביל הידע הבסיסי הזה לצפות בערוץ כלשהו.
אז לדעתי הוא הולך לחזור בגדול עם שמים עליכם זין ביבי
לא בוחרים בו כי חושבים שהוא טוב למדינה או משהו כזה, אפילו בוחרים בו במודע שהוא גרוע, אבל העיקר לעשות דווקא לשאר העם ששונא אותו
ויש פה משתמשים שמודים בזה בפה מלא
לא הבנתי זה חדש לכם שהביביסטים מצביעים למלך שלהם רק בשביל לעשות דווקא ל"שמאל הנורא" היגה באגא או כל מיני המצאות שהם מספרים לעצמם.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1128 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
הם יסבירו לך כמובן שפשוט בלעדיו הכל היה הרבה יותר גרוע כמובן.
אי אפשר להתווכח עם האי-גיון הזה, זה באמת כמו כת כבר.
אי אפשר להתווכח עם האי-גיון הזה, זה באמת כמו כת כבר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 574 לייקים
לא להאמין שהפצרית מודה שהוא אחראית להדלפת הסרטון שפגע כל כך בישראל ובחיילי צה"ל והיא מתפטרת.
היא צריכה לשבת בכלא.
ישרפו את המדינה ויפגעו בשמה הטוב אבל רק כדיי להזיק לישראל ולהפיל את הממשלה הזאת.
ושאני אומר לאנשים שהייתה פה בגידה מבפנים לפניי ה7 באוקטובר הם קוראים לי משוגע.
היא צריכה לשבת בכלא.
ישרפו את המדינה ויפגעו בשמה הטוב אבל רק כדיי להזיק לישראל ולהפיל את הממשלה הזאת.
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
א. תבדיל בין זה שהיא הדליפה ובין האשמה של האנשים. אין קשר בין השנייםאנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 13:57 לא להאמין שהפצרית מודה שהוא אחראית להדלפת הסרטון שפגע כל כך בישראל ובחיילי צה"ל והיא מתפטרת.
היא צריכה לשבת בכלא.
ב. מי שחושב שצהל זה מבצעים של השייטת או סיירת מטכ"ל, מבצע הביפרים או חיל האוויר יכול לחשוב על בגידה.
מי שעשה יומיים מילואים בצהל ומכיר את חוסר המוכנות שלו, הברדק, הפרטאץ' ותרבות הסמוך ויהיה בסדר, מבין מצוין שהשביעי באוקטובר זה צה"ל קלאסי
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
יש הרבה ריקבון בצה״ל, ואני לא חושב שמישהו יתפלא בעתיד שהיתה העלמת עין (במקרה הטוב) או שיתוף פעולה עם האויב (במקרה הפחות טוב) ב-7/10 ומה שקדם לו.
יש הרבה ריקבון בצה״ל, ואני לא חושב שמישהו יתפלא בעתיד שהיתה העלמת עין (במקרה הטוב) או שיתוף פעולה עם האויב (במקרה הפחות טוב) ב-7/10 ומה שקדם לו.
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 16:22 הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
כהנא מת
נערך לאחרונה על ידי f22 ב 31 אוקטובר 2025, 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
את התואריות הקונספירטיביות האלה תפיצו אצלכם בפורומים של הביוביסטים למשל ברוטר גם ככה אתם עושים את זה.אנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 13:57 לא להאמין שהפצרית מודה שהוא אחראית להדלפת הסרטון שפגע כל כך בישראל ובחיילי צה"ל והיא מתפטרת.
היא צריכה לשבת בכלא.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 574 לייקים
תודה על העצה אבל אני אכתוב מה שאני רוצה.f22 כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 17:02את התואריות הקונספירטיביות האלה תפיצו אצלכם בפורומים של הביוביסטים למשל ברוטר גם ככה אתם עושים את זה.אנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 13:57 לא להאמין שהפצרית מודה שהוא אחראית להדלפת הסרטון שפגע כל כך בישראל ובחיילי צה"ל והיא מתפטרת.
היא צריכה לשבת בכלא.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
וואו איזה גבר.f22 כתב:עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 16:22 הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
כהנא מת
חחחח טוב גבר ביינתים כל מי שחזר מהשבי אמר שבגלל כישלון לאומי שלכם התעללו בהם . רק בשביל שהוא יוכל לגושש עוד כמה קולות מהמיעוט הקיצוני שמצביע לו.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 17:15וואו איזה גבר.f22 כתב:עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 16:22 הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
כהנא מת
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
אתה יכול להמשיך לדבר אליי כאילו אני בן גביר, זה רק בראש שלך.f22 כתב:חחחח טוב גבר ביינתים כל מי שחזר מהשבי אמר שבגלל כישלון לאומי שלכם התעללו בהם . רק בשביל שהוא יוכל לגושש עוד כמה קולות מהמיעוט הקיצוני שמצביע לו.
וזה שבן גביר אידיוט, לא אומר שהפצ״רית לא. שניהם אידיוטים, רק שממנה יש יותר ציפיות.
-
fidel
- קיבל.ה 135 לייקים
זה שיש ממנה יותר ציפיות מאשר מבן גביר זה שורש הבעיהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 17:22אתה יכול להמשיך לדבר אליי כאילו אני בן גביר, זה רק בראש שלך.f22 כתב:חחחח טוב גבר ביינתים כל מי שחזר מהשבי אמר שבגלל כישלון לאומי שלכם התעללו בהם . רק בשביל שהוא יוכל לגושש עוד כמה קולות מהמיעוט הקיצוני שמצביע לו.
וזה שבן גביר אידיוט, לא אומר שהפצ״רית לא. שניהם אידיוטים, רק שממנה יש יותר ציפיות.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.fidel כתב:זה שיש ממנה יותר ציפיות מאשר מבן גביר זה שורש הבעיהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 17:22אתה יכול להמשיך לדבר אליי כאילו אני בן גביר, זה רק בראש שלך.f22 כתב: חחחח טוב גבר ביינתים כל מי שחזר מהשבי אמר שבגלל כישלון לאומי שלכם התעללו בהם . רק בשביל שהוא יוכל לגושש עוד כמה קולות מהמיעוט הקיצוני שמצביע לו.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
הריקבון הזה כולל את החיילים המכים בסירטון?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 16:22 הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
כמובן.תא מרבוטא כתב:הריקבון הזה כולל את החיילים המכים בסירטון?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 16:22 הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
איך הגעת מסרטון שמוכיח שחיילים מכים אסירים,שהייתה בגידה מבפנים?אנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 13:57 לא להאמין שהפצרית מודה שהוא אחראית להדלפת הסרטון שפגע כל כך בישראל ובחיילי צה"ל והיא מתפטרת.
היא צריכה לשבת בכלא.
ועוד שאלה אם כבר- הבעיה היא בהדלפה? בחקירה נגד החיילים? או שניהם?
-
fidel
- קיבל.ה 135 לייקים
אני מבין מה אתה אומר, אבל עצם העובדה שקצינה בצה"ל בפוקוס, במקום מקבלי ההחלטות, ושהיא צריכה להדליף כדי שיבינו מה מנסים לחקור בשעה שחברי כנסת פורצים לבסיס צה"ל מעיד על עומק הבעיהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:43במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.fidel כתב:זה שיש ממנה יותר ציפיות מאשר מבן גביר זה שורש הבעיהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 17:22
אתה יכול להמשיך לדבר אליי כאילו אני בן גביר, זה רק בראש שלך.
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
אלו שני נושאים נפרדים אבל הימין מנסה לנצל את א' כדי לפטור את החיילים מב'תא מרבוטא כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:52איך הגעת מסרטון שמוכיח שחיילים מכים אסירים,שהייתה בגידה מבפנים?אנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 13:57 לא להאמין שהפצרית מודה שהוא אחראית להדלפת הסרטון שפגע כל כך בישראל ובחיילי צה"ל והיא מתפטרת.
היא צריכה לשבת בכלא.
ועוד שאלה אם כבר- הבעיה היא בהדלפה? בחקירה נגד החיילים? או שניהם?
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
אכן, אין גבול לריקבון.fidel כתב:אני מבין מה אתה אומר, אבל עצם העובדה שקצינה בצה"ל בפוקוס, במקום מקבלי ההחלטות, ושהיא צריכה להדליף כדי שיבינו מה מנסים לחקור בשעה שחברי כנסת פורצים לבסיס צה"ל מעיד על עומק הבעיהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:43במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.fidel כתב: זה שיש ממנה יותר ציפיות מאשר מבן גביר זה שורש הבעיה
אני צופה שלקראת הבחירות אנשי הקואליציה ינסו להצית שוב מלחמת אזרחים נגד ערביי ישראל על ידי פרובוקציות במסגד אל אקצא.
כך הם ידכאו את אחוזי ההצבעה של המגזר הערבי ובנוסף גם ינסו להעביר אליהם כמה מנדטים ממפלגות המרכז שתמיד מתיישרים לימין בעיתות מלחמה.
נתניהו ינצח בבחירות, יפתח אשכול חדש: ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השביעית.
10 מנדטים של מצביעי אופוזיציה יעזבו את הארץ מה שיבטיח לקואליציית נתניהו עוד שנים רבות בשלטון.
שיהיה לנו בהצלחה
כך הם ידכאו את אחוזי ההצבעה של המגזר הערבי ובנוסף גם ינסו להעביר אליהם כמה מנדטים ממפלגות המרכז שתמיד מתיישרים לימין בעיתות מלחמה.
נתניהו ינצח בבחירות, יפתח אשכול חדש: ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השביעית.
10 מנדטים של מצביעי אופוזיציה יעזבו את הארץ מה שיבטיח לקואליציית נתניהו עוד שנים רבות בשלטון.
שיהיה לנו בהצלחה
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים
ברור שהוא ינצח שוב. אנשים במדינה נהנים שמזיינים אותם בתחת. ידוע. ביבי מזיין אותם והם חושבים שהשמאל מזיין אותם, ערוץ 12 וקרן וקסנר וכל המי ומי מדף המסרים, גם אם זה כבר 17 שנה שלטון שקרניהו.
ולא היתה שום בגידה מתוך הצבא. מדהים שהפכנו לעם של שמועות ותיאוריות מהרשתות ומכל אדיוט שפותח פודקאסט
מזכיר את עונת המלפפונים בהפועל, תיאוריות מהרשתות על שחקנים שחותמים שרגלי פרימור מעולם לא דרכה עליהם.
ולא היתה שום בגידה מתוך הצבא. מדהים שהפכנו לעם של שמועות ותיאוריות מהרשתות ומכל אדיוט שפותח פודקאסט
מזכיר את עונת המלפפונים בהפועל, תיאוריות מהרשתות על שחקנים שחותמים שרגלי פרימור מעולם לא דרכה עליהם.
הם הכי אוהבים לראות קיבוצניקים שמאלנים אוהדי הפועל בוכים - מוכנים לשלם על זה כל מחיר
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
הכעס הגדול עליה זה שהיא העזה להציב מראה (קטנטונת) מול צה"ל, ולהרוס את כל התנהלות ה"לא קרה ואם קרה אז מה קרה" שלנו במלחמה הזאת. האמת היא שלפצ"רית לא היה אומץ לחקור את מרבית המקרים החמורים שאירוע במלחמה הזאת, והמקרה הזה הוכיח היטב למה חששה כ"כ.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:43במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.fidel כתב:זה שיש ממנה יותר ציפיות מאשר מבן גביר זה שורש הבעיהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 17:22
אתה יכול להמשיך לדבר אליי כאילו אני בן גביר, זה רק בראש שלך.
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
מיותר לציין כמובן שהעוול הנורא שבו חטאה הפצ"רית - הדלפה של חומר מסווג וטיוח - הוא בדיוק אותו מהלך שביצעו אנשי לשכת ראש הממשלה אך לא מזמן, בשירות מדינה מורכבת ממנה קיבלו שכר בהסתר, ולטובת האינטרס של ראש הממשלה.
לפי כל סטנדרט מדובר בבגידה פרופר, במדינה ובאמון הציבור. אבל במקרה ההוא כמובן אותם אנשים שחוגגים היום על הראש של הפצ"רית לא חשבו שיש שום בעיה מלבד ה"רדיפה" של אותם בוגדים.
לפי כל סטנדרט מדובר בבגידה פרופר, במדינה ובאמון הציבור. אבל במקרה ההוא כמובן אותם אנשים שחוגגים היום על הראש של הפצ"רית לא חשבו שיש שום בעיה מלבד ה"רדיפה" של אותם בוגדים.
- סומך
- קיבל.ה 1555 לייקים
ושבמקרה האחד היא התפטרה ובמקרה השני הם אפילו לא חושבים להתפטרהפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 14:27 מיותר לציין כמובן שהעוול הנורא שבו חטאה הפצ"רית - הדלפה של חומר מסווג וטיוח - הוא בדיוק אותו מהלך שביצעו אנשי לשכת ראש הממשלה אך לא מזמן, בשירות מדינה מורכבת ממנה קיבלו שכר בהסתר, ולטובת האינטרס של ראש הממשלה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
היה נורא דחוף לשים מראה לצה״ל בזמן שהחטופים במנהרות וידוע שיתעללו בהם בעקבות כך.הפועל כתב:הכעס הגדול עליה זה שהיא העזה להציב מראה (קטנטונת) מול צה"ל, ולהרוס את כל התנהלות ה"לא קרה ואם קרה אז מה קרה" שלנו במלחמה הזאת. האמת היא שלפצ"רית לא היה אומץ לחקור את מרבית המקרים החמורים שאירוע במלחמה הזאת, והמקרה הזה הוכיח היטב למה חששה כ"כ.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:43במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.fidel כתב: זה שיש ממנה יותר ציפיות מאשר מבן גביר זה שורש הבעיה
או שאתה דואג לחטופים או שהם על הזין שלך והעיקר זה להיכנס במקבלי ההחלטות.
או שאתה אומר שצה״ל הוא צבא של רוצחים ואתה לא מאמין לאף דובר שלו, או שהפצ״רית היא פתאום המשיח וכל מילה שלה ברזל.
תיסגר קודם על איזה קו אתה הולך, כי זה מרגיש שאתה יורה חיצים לכל הכיוונים ומנסה לפגוע בכמה שיותר מטרות.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
למה זה או-או?הפועל כתב:מיותר לציין כמובן שהעוול הנורא שבו חטאה הפצ"רית - הדלפה של חומר מסווג וטיוח - הוא בדיוק אותו מהלך שביצעו אנשי לשכת ראש הממשלה אך לא מזמן, בשירות מדינה מורכבת ממנה קיבלו שכר בהסתר, ולטובת האינטרס של ראש הממשלה.
יש מכסה לכמות של בגידה? לא יכול להיות שגם הם כאלה וגם היא כזאת?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
זה אותו קו כי עד היום הפרקליטות (וזה נמשך שנים) מאד מאד זהירה ורחמנית עם חיילים סוררים בהקשרי פגיעה בפלסתינים. היא לא הייתה צריכה להדליף. היא כן הייתה צריכה לחקור מהר יותר ורבים יותרעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 17:49היה נורא דחוף לשים מראה לצה״ל בזמן שהחטופים במנהרות וידוע שיתעללו בהם בעקבות כך.הפועל כתב:הכעס הגדול עליה זה שהיא העזה להציב מראה (קטנטונת) מול צה"ל, ולהרוס את כל התנהלות ה"לא קרה ואם קרה אז מה קרה" שלנו במלחמה הזאת. האמת היא שלפצ"רית לא היה אומץ לחקור את מרבית המקרים החמורים שאירוע במלחמה הזאת, והמקרה הזה הוכיח היטב למה חששה כ"כ.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:43
במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.
או שאתה אומר שצה״ל הוא צבא של רוצחים ואתה לא מאמין לאף דובר שלו, או שהפצ״רית היא פתאום המשיח וכל מילה שלה ברזל.
תיסגר קודם על איזה קו אתה הולך, כי זה מרגיש שאתה יורה חיצים לכל הכיוונים ומנסה לפגוע בכמה שיותר מטרות.
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
מאחר שהפצ"רית לא סייעה בכוונה וביודעין לאויבי המדינה תמורת כסף, אז לא. לא יכול להיות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 17:52למה זה או-או?הפועל כתב:מיותר לציין כמובן שהעוול הנורא שבו חטאה הפצ"רית - הדלפה של חומר מסווג וטיוח - הוא בדיוק אותו מהלך שביצעו אנשי לשכת ראש הממשלה אך לא מזמן, בשירות מדינה מורכבת ממנה קיבלו שכר בהסתר, ולטובת האינטרס של ראש הממשלה.
יש מכסה לכמות של בגידה? לא יכול להיות שגם הם כאלה וגם היא כזאת?
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
לא אמרתי שצה"ל צבא של רוצחים, אולי בראש שלך. אמרתי שצה"ל ביצע פשעי מלחמה. צריך להיות אטום במיוחד וממש לעצום עיניים כדי לא להכיר בזה ולא לשמוע ולראות סרטונים וכתבות שממחישות את זה. אין לי שום ספק שזה קרה, ולא מעט, ושבגדול לאף אחד לא אכפת מזה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2025, 17:49היה נורא דחוף לשים מראה לצה״ל בזמן שהחטופים במנהרות וידוע שיתעללו בהם בעקבות כך.הפועל כתב:הכעס הגדול עליה זה שהיא העזה להציב מראה (קטנטונת) מול צה"ל, ולהרוס את כל התנהלות ה"לא קרה ואם קרה אז מה קרה" שלנו במלחמה הזאת. האמת היא שלפצ"רית לא היה אומץ לחקור את מרבית המקרים החמורים שאירוע במלחמה הזאת, והמקרה הזה הוכיח היטב למה חששה כ"כ.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 19:43
במדינה מתוקנת זה נכון. במציאות שלנו, הוא פוליטיקאי פופוליסט שצריך לרצות את הבייס שלו, אז הציפיות ברצפה. מצד שני, היא חלק מצבא שאמור לשמור על חיי האזרחים, לכן הכעס הגדול עליה.
גם לא אמרתי שהפצ"רית משיח, גם זה שמעת כנראה מעצמך. היא בעיקר בנאדם מסכן שמצאה עצמה עומדת בראש הגוף הצבאי שאמור לחפות על כך שהצבא שהוא חלק ממנו מבצע פשעי מלחמה שכל העולם רואה ושומע עליהם. ועצמה עיניים למרבית המקרים. לא היה לה דחוף בכלל לעשות את זה, אם היה דחוף היתה עושה את זה גם באלף מקרים אחרים. במקרה הספציפי הזה (לא יודע למה) ניסתה קצת להגיב ולמצוא מוצא שלא יצריך ממנה להתפטר או לבלות את שארית חייה כשנואה ע"י מרבית הישראלים. וכשלה בגדול.
ואני מאד דואג לחטופים. דאגה לחטופים זה גם לדאוג שלא נהפוך למדינה וצבא שמנהלים מחנות עינויים שכל העולם (וגם הפלסטינים) יודעים עליהם מן הסתם.
זאת גם דאגה למדינה והאזרחים שלה, שלא יהפכו לחיות אדם שמצדיקות כל עוול וזוועה ב"הם התחילו", ומידרדרים לרמה של חמאס.
אני אישית מעדיף לא להיות חמאס יהודי. ושגם הילדים שלי לא יחיו במדינה של חמאס יהודי.
זה אומר בין השאר להיות מדינה ששומרת על החוק ולא מתעללת בשבויי מלחמה. ושמי שכן מתנהג ככה מעמידים אותו לדין ולא מחבקים אותו.
נראה לי שמי שצריך להחליט על איזה קו הוא הולך זה מדינת ישראל, צה"ל ומצדיקיהם האוטומטיים כמוך - או שאנחנו מדינה מוסרית וצה"ל צבא ששואף למוסריות, או שאנחנו מנהלים מחנות עינויים כמו חמאס והופכים להיות חמאס יהודי. כי בינתים נראה שאנחנו רוצים גם וגם.