מנויים 2025/26
-
red.koko
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
השאלה היא מה ה"נורמה" שהשתרשה במקומות האלה.
בעיקרון, המקומות היחידים שאמרו בודאות שלא יקפידו על זה הם באולומות 1-4, כי זה מה שהמנויים שם בחרו.
למעלה ביציע , לדעתי אין הקפדה.
יחד עם זאת, הכרטיסים עולים משמעותית אחרת בין לאורך המגרש, בפינות ומאחורי הסל, אז ההיגיון אומר שמי שיש לו כרטיס ל8/9 ומגיע ולא מוצא מקום ביציע הזה , שהוא יבקש לקבל את המקום שלו, ובצדק.
בעיקרון, המקומות היחידים שאמרו בודאות שלא יקפידו על זה הם באולומות 1-4, כי זה מה שהמנויים שם בחרו.
למעלה ביציע , לדעתי אין הקפדה.
יחד עם זאת, הכרטיסים עולים משמעותית אחרת בין לאורך המגרש, בפינות ומאחורי הסל, אז ההיגיון אומר שמי שיש לו כרטיס ל8/9 ומגיע ולא מוצא מקום ביציע הזה , שהוא יבקש לקבל את המקום שלו, ובצדק.
-
SexyRedBand
- קיבל.ה 50 לייקים
האם הגיוני שהשלמה ליורוליג עולה 1,400 שקל?
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
אתה במצב טוב
יחד, רק יחד! 
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
נשמע זול מידי, ליציע?SexyRedBand כתב:האם הגיוני שהשלמה ליורוליג עולה 1,400 שקל?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
נוער/חייל לאולם 11/12 צריך לעלות 1,389₪.
יש אופציות יותר זולות אפילו למבוגר (יציע 5/6 למשל).
בהנחה שמדובר במחדש.
מנוי חדש, מהשנה, מבוגר ליציע 5/6 1.409₪.
יש אופציות יותר זולות אפילו למבוגר (יציע 5/6 למשל).
בהנחה שמדובר במחדש.
מנוי חדש, מהשנה, מבוגר ליציע 5/6 1.409₪.
-
Jonatan192
- קיבל.ה 33 לייקים
-
shaharot
- קיבל.ה 802 לייקים
עכשיו אני שם לב שאולם 11-12 לא אותו מחיר כמו אולם 4-5 - מוזרמילפורד כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 11:06 זה לא מדוייק.
יציע 1 רק לגמרי.
4 ו7 לא ריקים, אבל גם לא ממש נמכרו.
אם יוזילו את שלושת היציעים האלה (האלכסונים למגרש למעלה ביציע) לרמה של המחיר מאחורי הסל, הם ימכרו לדעתי.
אותו דבר לגבי אולם 11/12 , אם יעלה שם כמו שעולה מאחורי הסל ב5/6 , זה ימכר.
ואז גם ימכרו כל האחרים , כי יתחיל להיות מעט היצע.
וגם שאולם 11 נראה כמעט סולד, כמעט משוכנע שהיה ריק במהלך היום.
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 115 לייקים
-
Money
- קיבל.ה 1069 לייקים
אני לא רואה התקדמות משמעותית במנויים מאז שפתחו לכולם
שמישהו ירגיע אותי ויגיד שאני טועה
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
אני רואה שיווק שלא קייםMoney כתב:אני לא רואה התקדמות משמעותית במנויים מאז שפתחו לכולם
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
המחירים ליציעים ה״זולים״ גבוהים מידי.
הדבר היחיד שעוד יכול לתת פוש זה אם אנשים עדיין חוששים שהמשחקים לא באמת יחזרו ורק כשזה באמת יקרה עוד חודש יקנו עוד.
יעזור כמובן אם נמשיך לנצח עד אז.
הדבר היחיד שעוד יכול לתת פוש זה אם אנשים עדיין חוששים שהמשחקים לא באמת יחזרו ורק כשזה באמת יקרה עוד חודש יקנו עוד.
יעזור כמובן אם נמשיך לנצח עד אז.
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
אם אפילו מקום ראשון ביורוליג לא מביא אנשים לקנות, כנראה שהגיע הזמן שמישהו יקלוט שיש בעיה שיווקית והיא לא קשורה לחרם של נטולי האידאה אלא למחירים. מאחר ומחירי מנויים גבוהים מכתיבים גם מחירי כרטיסים גבוהים ליורוליג ( ולא מדבר כבר על המשחקים שבכלל לא יהיו ביד ושם בגלל המופעים ) שלא ברור כמה יהיו שישלמו. אז ברור שיהיו, ויעשו מבצעים נקודתיים, אבל האולם יהיה רחוק מלהיות מלא כפי שמגיע לקבוצה המדהימה שנבנתה פה. כשלון שיווקי מא' עד ת'.
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
מחלקת השיווק בקבוצה הזו חייבת ריענון. דחוף.
יחד, רק יחד! 
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
לצערי הגדול הבעיה קשורה לחרם של האולטראס קצת יותר מעניין השיווק.joshsoos כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 07:31 אם אפילו מקום ראשון ביורוליג לא מביא אנשים לקנות, כנראה שהגיע הזמן שמישהו יקלוט שיש בעיה שיווקית והיא לא קשורה לחרם של נטולי האידאה אלא למחירים. מאחר ומחירי מנויים גבוהים מכתיבים גם מחירי כרטיסים גבוהים ליורוליג ( ולא מדבר כבר על המשחקים שבכלל לא יהיו ביד ושם בגלל המופעים ) שלא ברור כמה יהיו שישלמו. אז ברור שיהיו, ויעשו מבצעים נקודתיים, אבל האולם יהיה רחוק מלהיות מלא כפי שמגיע לקבוצה המדהימה שנבנתה פה. כשלון שיווקי מא' עד ת'.
תראה משחק בית 1 שהאולטראס יחזרו ויהיה 8000-10000 אוהדים
תפאורה עידוד
תראה שיהיו לך סולד אאוט מינווים בעזרת שיווק נכון
באסה שזה המצב
-
איש גדול
- קיבל.ה 293 לייקים
בלי החרם של האולטראס היה סולד אווט מנויים גם עם שיווק חרא.
עם שיווק טוב ותמכור נכון ומכירת כרטיסים בודדים למשחקי הליגה במחיר טוב היה יכול לעשות עוד מנויים גם עם המחאה.
אוהד שהיה קונה כרטיס ומגיע למשחק ליגה יכול להיות שהיה מחליט אחרי זה לעשות מנוי.
אם לא העונה אולי עונה הבאה
עופר במהלך דבילי עם ראש בקיר סגר תאפשרות הזאת.
השילוב של המחאה עם שיווק חרא ותמכור מאוד מבלבל ולא מסודר מביא לתוצאה שיש כרגע.
עם שיווק טוב ותמכור נכון ומכירת כרטיסים בודדים למשחקי הליגה במחיר טוב היה יכול לעשות עוד מנויים גם עם המחאה.
אוהד שהיה קונה כרטיס ומגיע למשחק ליגה יכול להיות שהיה מחליט אחרי זה לעשות מנוי.
אם לא העונה אולי עונה הבאה
עופר במהלך דבילי עם ראש בקיר סגר תאפשרות הזאת.
השילוב של המחאה עם שיווק חרא ותמכור מאוד מבלבל ולא מסודר מביא לתוצאה שיש כרגע.
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
זה מה שהם חושבים ומה שעופר חושב, וגם הם וגם הוא מנותקים לגמרי. זה לא יותר מאלף איש, ורובם לא היו גם בעונה שעברה. מחירים נטו.
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
לא צריך להתחיל את זה גם פה. כי אם עוד לא הבנת ממיליון ההודעות פה, או מאירועי הדרבי כדורגל, או מלהקשיב לקהל בהיכל( pick one) ...הקהל לא מעוניין בהם.
הפועל היתה לפניהם ותהיה אחריהם. עוד שנה עוד שנתיים, בסוף העולם יתיישר ויחזור למסלולו ונשכח שפעם היינו צריכים לסבול את המופרעים האלה. גם בכדורגל גם מבינים.
עדו אוהדים יבואו, עוד דור חדש שהיום גדל לקבוצה חדשה שלא תלויה בגחמות של ארגון שכל כולו מוקדש לאנרכיה, ופאק הפועל בכלל.
נשגב מבינתי למה נראה לכם שזה משהו שבלונג ראן יהיה לטובתם. אבל לא רוצה לפתוח את זה פה. מיצינו את ההדהוד לבוטים של שאקו ופוליטי השנואים על כל אוהד שפוי.
להפועל יש מחלקת שיווק לא משהו בלשון המעטה שיכולה לעשות הרבה יותר.
טוב לנו בלי הארגון המאוס הזה. עשה טובה אל תחזיר לנו אותם. שהכדורגל יסבול. אני באמת מרחם על גיא פרימור.
ד"ש.
הפועל היתה לפניהם ותהיה אחריהם. עוד שנה עוד שנתיים, בסוף העולם יתיישר ויחזור למסלולו ונשכח שפעם היינו צריכים לסבול את המופרעים האלה. גם בכדורגל גם מבינים.
עדו אוהדים יבואו, עוד דור חדש שהיום גדל לקבוצה חדשה שלא תלויה בגחמות של ארגון שכל כולו מוקדש לאנרכיה, ופאק הפועל בכלל.
נשגב מבינתי למה נראה לכם שזה משהו שבלונג ראן יהיה לטובתם. אבל לא רוצה לפתוח את זה פה. מיצינו את ההדהוד לבוטים של שאקו ופוליטי השנואים על כל אוהד שפוי.
להפועל יש מחלקת שיווק לא משהו בלשון המעטה שיכולה לעשות הרבה יותר.
טוב לנו בלי הארגון המאוס הזה. עשה טובה אל תחזיר לנו אותם. שהכדורגל יסבול. אני באמת מרחם על גיא פרימור.
ד"ש.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 30 אוקטובר 2025, 08:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד! 
-
איש גדול
- קיבל.ה 293 לייקים
המחאה של האולטראס שווה הרבה הרבה יותר מאלף אוהדים.
ונכנסו אליה גם לא מעט אוהדים שהיה להם מנוי עונה שעברה והגיעו ליד אליהו מכל מיני סיבות.
מסכים שעם שיווק נכון ותמכור נכון ולא מבלבל היה אפשר לעשות יותר מנויים גם במצב הנוכחי
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
כל האולטראס היה איזה 300 מנויים מאחורי הסל בדרייב אין
נגיד שיש עוד 300 כאלה שהושפעו מהם + עוד 300 עם טראומה מיד אליהו.
אני באמת חושב שזה ה14,000 מנויים מהרגל + המחירים הגבוהים + החרא מוצר(ליגה)
אני למשל לא עשיתי מנוי רגל מאותם הסיבות, הרבה כסף + זמן שאין לי
נגיד שיש עוד 300 כאלה שהושפעו מהם + עוד 300 עם טראומה מיד אליהו.
אני באמת חושב שזה ה14,000 מנויים מהרגל + המחירים הגבוהים + החרא מוצר(ליגה)
אני למשל לא עשיתי מנוי רגל מאותם הסיבות, הרבה כסף + זמן שאין לי
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1155 לייקים
- Scofield
- קיבל.ה 274 לייקים
זה לא רק עניין של שיווק זה תמחור.
כשאתה מתמחר משהו פעם אחרי פעם והוא לא מוכר, כנראה שאיך שלא תשווק אותו זה לא יימכר.
אולי זה בגלל אנשים שנמשכים אחרי הארגון שלא בא או אנשים שבכל מקרה לא רוצים לבוא ליד אליהו או לא משנה מה הסיבה.
כרגע כעובדה במחירים האלה אנשים לא באים.
מתעקשים לתמחר כרטיסים ב-100 שקל (בסדר אז יש ב-75 לאולם לחיילים או איזה משהו כזה) למשחק נגד כל הנס ציונות ולהתעלם מזה שאנשים מחפשים להפשטר מכרטיסים ב-20 שקל בקבוצות הוואטספ/מוסרים חינם סמוך למשחק - זה ראש בקיר ברמה הכי גבוהה שיש.
כבר שנתיים שהאולם ריק.
לא היית עושה סולד אאוט נגד גליל עליון בבית כנראה בכל מקרה - אבל לא היית רואה תמונות כאלה של קומה 2 ריקה לגמרי וחצי טבעת תחתונה ריקה.
כנראה שגם היית מגיע להכנסה דומה עם אולם לפחות פי 2 יותר מלא.
במצב הנוכחי בדרבי שאתה מארח או ירושלים בפלייאוף אתה מתקשה מאוד למלא.
צחי רייכטנשיין כנראה מבין בחברות ענק, אבל הפועל תל אביב זה לא מטריקס או פרטנר.
אם לא תכניסו מישהו שמבין ובא מתוך הקהל (ותקשיבו לו) - שוב דבר לא ישתנה פה.
הבעיה שהם גם כנראה לא מבינים שיש בעיה.
כשאתה מתמחר משהו פעם אחרי פעם והוא לא מוכר, כנראה שאיך שלא תשווק אותו זה לא יימכר.
אולי זה בגלל אנשים שנמשכים אחרי הארגון שלא בא או אנשים שבכל מקרה לא רוצים לבוא ליד אליהו או לא משנה מה הסיבה.
מתעקשים לתמחר כרטיסים ב-100 שקל (בסדר אז יש ב-75 לאולם לחיילים או איזה משהו כזה) למשחק נגד כל הנס ציונות ולהתעלם מזה שאנשים מחפשים להפשטר מכרטיסים ב-20 שקל בקבוצות הוואטספ/מוסרים חינם סמוך למשחק - זה ראש בקיר ברמה הכי גבוהה שיש.
כבר שנתיים שהאולם ריק.
לא היית עושה סולד אאוט נגד גליל עליון בבית כנראה בכל מקרה - אבל לא היית רואה תמונות כאלה של קומה 2 ריקה לגמרי וחצי טבעת תחתונה ריקה.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
בני12
- קיבל.ה 2110 לייקים
החלק המודגש הוא הקריטי כי אנשים בקהל אומרים לעופר וצחי כל הזמן מה צריך לעשות.Scofield כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 10:01 זה לא רק עניין של שיווק זה תמחור.
כבר שנתיים שהאולם ריק.
הם פשוט לא מקשיבים
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
לא באמת. לרוב אלה ש'הצטרפו', שהם לא עד כדי כך רבים ( לא מדובר בנספחים של שער 5 אלא אוהדים של 7 ו8 ו2 ) היה נוח להגיד שזה קשור ולא שלא שווה לעשות מנוי לליגה - ולצערינו מי חשב שכל כך מהר יהיה אפשר לשחק פה יורוליג- כי זה יקר מדי ולא אטרקטיבי ונתקע בשעות לא שעות. אם אתה חושב שבגלל אולטראס או שטויות של עופר הם לא יעשו עכשיו מנוי ליורוליג כשהוא חוזר לארץ... אבל התמחור פשוט גבוה מדי
מאחר ורוב הכרטיסים נשארו למאחורי הסל באולם וביציע, מקווה שיתעוררו ויתמחרו בהתאם, במיוחד למשפחות
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 115 לייקים
המחירים פשוט יקרים מדי בעבור תמורה שלא ברורה ערכה. אף אחד לא יודע להגיד עדיין כמה משחקים ייערכו בארץ (אם בכלל) וגם עניין הפיצוי שלא ברור מה ייתקבל ואיך, לפחות מי שלא נכנס לעומקי עומקם של התקנונים.
נוסיף לזה שהמועדון בונה על כמויות אוהדים לא הגיוניות ("מאות האלפים שיקנו מנוי להפועל טיוי") ואת העובדה שבנו גם על מספר רב של מצטרפים שהם לא אוהדים בכלל ופשוט חובבי כדורסל שמקווים להמיר אותם לחובבי הפועל, וזה פשוט לא קהל יעד שאפשר למכור לו מנוי למשהו לא ברור כאשר אין לו באמת עניין רגשי בקבוצה ובתמיכה בה.
נוסיף לזה שהמועדון בונה על כמויות אוהדים לא הגיוניות ("מאות האלפים שיקנו מנוי להפועל טיוי") ואת העובדה שבנו גם על מספר רב של מצטרפים שהם לא אוהדים בכלל ופשוט חובבי כדורסל שמקווים להמיר אותם לחובבי הפועל, וזה פשוט לא קהל יעד שאפשר למכור לו מנוי למשהו לא ברור כאשר אין לו באמת עניין רגשי בקבוצה ובתמיכה בה.
אני עשיתי 4 מינויים לכדורגל ו-2 לכדורסל כולל יורוליג.
אני מכיר כמה אנשים שרק בגלל המחיר לא עושים מינוי לכדורסל, יש כאן תמחור מאד גבוה ותקשורת לקויה עם הקהל, ואני לא מדבר על האולטראס, הם לא מעניינים.
הקהל הרחב סקרן ורוצה להגיע, משהו בתמחור ובתקשור לוקה בחסר וחבל. אפשר למלא את ההיכל.
מקווה שעופר קורא כאן וימנה מישהו בשיווק/מכירות שיקח את זה קדימה.
אני מכיר כמה אנשים שרק בגלל המחיר לא עושים מינוי לכדורסל, יש כאן תמחור מאד גבוה ותקשורת לקויה עם הקהל, ואני לא מדבר על האולטראס, הם לא מעניינים.
הקהל הרחב סקרן ורוצה להגיע, משהו בתמחור ובתקשור לוקה בחסר וחבל. אפשר למלא את ההיכל.
מקווה שעופר קורא כאן וימנה מישהו בשיווק/מכירות שיקח את זה קדימה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 626 לייקים
אני לא עושה נטו בגלל המחיר, אבל אני תפרן קיצוני אז לא יודע כמה זה מייצג.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1228 לייקים
הגישה של עופר או מי שמייעץ לו שגויה מהייסוד
יש כמה מעטים שמצדיקים את זה או מנסים להסביר את הרציונל עד שמשכנעים את עצמם, ולדעתי זה מה שקורה גם בהנהלה
אני לא יודע איך המציאות עוד לא סתרה להם בפנים להבין שהם פשוט טועים בכל מקום אפשרי (ועוד ממציאים טעויות שלא קיימות בשום מקום אחר)
יש כמה מעטים שמצדיקים את זה או מנסים להסביר את הרציונל עד שמשכנעים את עצמם, ולדעתי זה מה שקורה גם בהנהלה
אני לא יודע איך המציאות עוד לא סתרה להם בפנים להבין שהם פשוט טועים בכל מקום אפשרי (ועוד ממציאים טעויות שלא קיימות בשום מקום אחר)
-
ארדיטי
- קיבל.ה 196 לייקים
אני מוכן לתת ערבות אישית, שאם המשחקים אכן יחזרו לארץ, לא ישאר מושב פנוי ברוב המשחקים (ביורוליג) ויהיה ממוצע של קרוב ל10000 צופים.
הסיבה היחידה שלא רואים התנפלות על המנויים זה כי זה עוד לא קרה וכולנו סקפטיים שזה באמת יקרה.
נ.ב.
שמעתי ממקור נאמן שהמועדון החליף תקליט ולא מעוניין יותר להגיע לסולחה או להחזיר את העבריינים ליציע. אלו חדשות נפלאות, שנים אנחנו רוצים להפטר מהם ונראה שסוף סוף הצלחנו.
הסיבה היחידה שלא רואים התנפלות על המנויים זה כי זה עוד לא קרה וכולנו סקפטיים שזה באמת יקרה.
נ.ב.
שמעתי ממקור נאמן שהמועדון החליף תקליט ולא מעוניין יותר להגיע לסולחה או להחזיר את העבריינים ליציע. אלו חדשות נפלאות, שנים אנחנו רוצים להפטר מהם ונראה שסוף סוף הצלחנו.
- Daniel
- קיבל.ה 141 לייקים
אני רואה פה 2 אופציות
או שבאמת השיווק ממש גרוע
או שמחכים לאולטראס ומדברים איתם מאחורי הקלעים
אני נוטה ללכת על האופציה הראשונה
או שבאמת השיווק ממש גרוע
או שמחכים לאולטראס ומדברים איתם מאחורי הקלעים
אני נוטה ללכת על האופציה הראשונה
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
כל יומיים משנים שם גישה. פשוט שיפסיקו להתעסק בהם וזהו.ארדיטי כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 16:47 אני מוכן לתת ערבות אישית, שאם המשחקים אכן יחזרו לארץ, לא ישאר מושב פנוי ברוב המשחקים (ביורוליג) ויהיה ממוצע של קרוב ל10000 צופים.
נ.ב.
שימכרו מנויים במחירים הוגנים שימלאו את האולם ותודה רבה שלום וביי
-
nirgo
- קיבל.ה 530 לייקים
יש דיווח שחזרת המשחקים לארץ- מבוטלת
מקווה שזה לא נכון
מקווה שזה לא נכון
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 671 לייקים
אז מה הוא כן מתכנן לעשות?ארדיטי כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 16:47 אני מוכן לתת ערבות אישית, שאם המשחקים אכן יחזרו לארץ, לא ישאר מושב פנוי ברוב המשחקים (ביורוליג) ויהיה ממוצע של קרוב ל10000 צופים.
נ.ב.
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
מקור?nirgo כתב:יש דיווח שחזרת המשחקים לארץ- מבוטלת
מקווה שזה לא נכון
-
יורם
- קיבל.ה 224 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
איזה חרבוןיורם כתב:זה כתוב כאן:
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... bktqxvb1be