אנחנו נמשיך הלאה. זה בטוח.
מה עם אלו שמתעקשים לעלות לנו בעונשים ונקודות עונה אחרי עונה?
הם הרי ימשיכו בשלהם.
מצוין אז מפסיקים עם הקלישאות של "רוב הקהל בעד פירו גם במחיר עןנשים"? "כולם באים בשביל הפירו "? "בכל אירופה יש פירו וזה סבבה"?
אוקי, אבל עדיין יש פה איזה מבוי סתום מבחינה משפטית, קפקאי שכזה.Niro כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 22:29משטרת ישראל לא כפופה לבית הדין. כדי לתקוף החלטה של רשות ציבורית צריך להגיש עתירה מנהלית/בג"ץ.מינה כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 21:43 שתי שאלות שלא ראיתי שנשאלו עדיין
1. הטענה העיקרית היא שהפועל לא עמדו בהתחייבויות הקבוצה המארחת. מהם הדברים שהיה אפשר לעשות כדי למנוע את האירוע מצד הקבוצה, שמעיד על אי עמידה בהתחייבויות? אם נסכים שאין כאלו, האם בכלל חוקי מצד הקבוצה לעלות לארח משחק כלשהו? כיצד הפועל יכולים להבטיח את שלום הציבור במשחק מול טבריה?
2. נאמר בדיון שבבית הדין מקבלים את החלטת המשטרה ללא עוררין, ודנים בהחלטת המשחק כעובדה מוגמרת שלאחריה הדיון והיא לא חלק מהדיון. זוהי מדינה דמוקרטית כביכול - היכן ניתן ונכון לערער על החלטת המשטרה במקרה הזה? כשמשטרה עוצרת אדם, זכותו לערער על סיבת המעצר ולבטל אותו. אם לא מול בית הדין, מול מי אפשר לערער על החלטת המשטרה במקרה של ביטול משחק כדורגל?
אתה לא באמת חושב שקבוצות אחרות יענשו אם תיזרק אבוקה לדשאiamgabormarton כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 10:29 לפי מה שהם אומרים על הקבוצה המארחת כל האחריות והאשמה
אז מה בעצם מונע מאיתנו להתחיל לפוצץ כל משחק חוץ ולקבל טכני לטובתנו?
גם פה יש סיירת?
שאקו כבר שלח אנשים לעשות את זה (לא הוא כמובן, לו יש עוד דברים חוץ מהפועל)iamgabormarton כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 10:29 לפי מה שהם אומרים על הקבוצה המארחת כל האחריות והאשמה
אז מה בעצם מונע מאיתנו להתחיל לפוצץ כל משחק חוץ ולקבל טכני לטובתנו?
כן הכל מקרי , מתישהו משהו כזה קרה לטובתנו? זה תמיד נגדנו כל ההפסדים הטכנים והחרא הזה , הגיע הזמן להתעורר ולהפסיק לטמון את הראש בחול
וגם השיפוט שמזיין אותנו כמו בטרנר ובנתניה.רק הפועל כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 10:39כן הכל מקרי , מתישהו משהו כזה קרה לטובתנו? זה תמיד נגדנו כל ההפסדים הטכנים והחרא הזה , הגיע הזמן להתעורר ולהפסיק לטמון את הראש בחול
מסכים שהשיפוט פה בזיוני וכנראה מגמתי לקבוצה אחת בחלק מהמקרים אבל אין פה קשר למה שאמרתי בכללטכנית לארז כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 11:13וגם השיפוט שמזיין אותנו כמו בטרנר ובנתניה.
די לטמון כבר.
האולטראס אשמים.
כן בסדר.רק הפועל כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 11:24מסכים שהשיפוט פה בזיוני וכנראה מגמתי לקבוצה אחת בחלק מהמקרים אבל אין פה קשר למה שאמרתי בכללטכנית לארז כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 11:13וגם השיפוט שמזיין אותנו כמו בטרנר ובנתניה.
די לטמון כבר.
האולטראס אשמים.
מניח שבשבוע הבא.
צריך לעשות מעקב מסודר של העונשים בשנים האחרונותטכנית לארז כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 20:01מניח שבשבוע הבא.
הם צריכים לשקול בכובד ראש.
וברצינות, אם אני צריך לנחש, יודיעו בשני לפני שבש משחקים בטדי, כדי שייצא שהם יורדים למקום השני לפני המשחק. להלחיץ אותם יותר. סטייל ההחלפת מקומות בין חיפה לרמאים לפני שנתיים עם החזרת הנקודה של הזיקוק שפגע בלוקאסן, במקרה הודיעו על זה ביום משחק של שתיהן.
ועוד יש להם את החוצפה לנסות לסתום את הפיות של כל מי שמלין על השחיתותטכנית לארז כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 20:28 אין מה להתדיין איתם.
מי שלא הבין אחרי מה שהלך פה שנה שעברה, שהעסק מוטה מראש עבור אגודת רמאים אחת, כבר לא יבין כלום.
ימשיכו לספר לך שהאולטראס, "שופטים גרועים" וכו.
לא מסכיםKingZivos כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 21:48 העונש די ברור,כמו שכבר אמרו פה הפסד טכני ומינוס נקודה.
עם אווירה של ״תגידו תודה שלא הורדנו 2 כמו שהתובע ביקש, ובדרבי כנראה גם ככה הייתם מפסידים״
אם יהיה מינוס 2 וטכני אני באמת אופתע מאוד שאכלנו את כל הזרנוק ואפילו לא ניסו לעשות התחשבות בכאילו..
אם יהיה מינוס 2 ומשחק חוזר בלי קהל אני בכלל אופתע.
להיות כן איתכם- אני קונה לגמרי מינוס אחד וטכני, מעדיף את זה על דרבי בלי קהל, ולא כי אני חושש להפסיד.
דרבי בלי קהל זה פתח לעונשים כאלה בהמשך ואנחנו רק נראה עוד ועוד דברים כאלה, בדומה למשחקים בלי קהל חוץ שיש בארץ בשנים האחרונות.. או בעולם למשחקים גדולים שמתקיימים בלי קהל.
תחשבו אבוקות נגד ביתר, ו3 משחקים אחרי למשל יש דרבי.. יוכלו בקלות סתם בתור עונש לשים את המשחק הזה בלי קהל.
תחשבו על זה,
לצערי עדיף לבלוע את הצפרדע כמו שאומרים.
הצד הקונספירטיבי שלי חושב שהיות וקנסות זה עסק לכל דבר ועניין, אין מוטיבציה להסדרה
יכול להיות שאני טועה, כמו שאמרתי אבל לדעתי, דרבי אחד בלי קהל יהיה פתח לעוד לא מעט כאלו, זה הכל.. אני כמובן לא יודע אם זה נכון או לא אבל בעיניי זה הגיוני בהתבסס על תקדימי עברתא מרבוטא כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 22:17לא מסכיםKingZivos כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 21:48 העונש די ברור,כמו שכבר אמרו פה הפסד טכני ומינוס נקודה.
עם אווירה של ״תגידו תודה שלא הורדנו 2 כמו שהתובע ביקש, ובדרבי כנראה גם ככה הייתם מפסידים״
אם יהיה מינוס 2 וטכני אני באמת אופתע מאוד שאכלנו את כל הזרנוק ואפילו לא ניסו לעשות התחשבות בכאילו..
אם יהיה מינוס 2 ומשחק חוזר בלי קהל אני בכלל אופתע.
להיות כן איתכם- אני קונה לגמרי מינוס אחד וטכני, מעדיף את זה על דרבי בלי קהל, ולא כי אני חושש להפסיד.
דרבי בלי קהל זה פתח לעונשים כאלה בהמשך ואנחנו רק נראה עוד ועוד דברים כאלה, בדומה למשחקים בלי קהל חוץ שיש בארץ בשנים האחרונות.. או בעולם למשחקים גדולים שמתקיימים בלי קהל.
תחשבו אבוקות נגד ביתר, ו3 משחקים אחרי למשל יש דרבי.. יוכלו בקלות סתם בתור עונש לשים את המשחק הזה בלי קהל.
תחשבו על זה,
לצערי עדיף לבלוע את הצפרדע כמו שאומרים.
משתי סיבות
הראשןנה היא שבסוף לא מגיע למועדון כמועדון לאבד נקודות בגלל משהו שלא קשור בו. שילמו למשטרה ולסדרנים, השחקנים באו מוכנים, לא היה שום ארןע במגרש שיצדיק טכני כי לא היה משחק. זה לא כאילו הייתה קטטה בין שחקנים שממש הסלימה. כלום. זה מאיין כל ערך ספורטיבי. זה כמו שבגלל שהגבעה/בקעה הסתבכה עם בטוחות לעליית ליגה בסל אחרי שניצחה בפלייאןף ב2012 וסירבנו לעלות במקומם אלא רק דרך הפרקט
השניה היא שדרבי בלי קהל ממקד את העונש (יחסית) במי שגרם להתדרדרות מלבד המשטרה.
עכשיו - אישית אני נגד עונש קולקטיבי, ברור שלא כל הקהל או אפילו רובו מעורב, וברור שהמשטרה חיפשה אותנו. ובעולם מתוקן היו מענישים רק את מי שזרק, מדיחים את מפקד המשטרה וכל שוטר שהתבריין, ומשחקים כרגיל.
ואחרי כל זה בהנתן שאלו שתי החלופות-מעדיף בלי קהל מטכני
אחרי המוןןן זמן שלא ראיתי, הפעם רציתי לראות מה יעשו בפאנל. הקוף צורח כרגיל, כי ככה הוא חושב שהוא נשמע צודק יותר, אוחנה עוד העז להגיד שהקהל של הפועל הוא המסוכן ביותר בארץ. רק להזכיר לך אדון אוחנה, שהיחידים שכמעט רצחו פה אוהד הם החברים שלך מגן החיות התנכי. אז לכו שניכם לאלף עזאזל ואם מחר תקומו בלי יכולת לדבר, זה יהיה יום מוצלח.
אני מכיר שני סרטונים של אוהדי הפועל מהשנתיים אחרונות תוקפים באלימות קשה מאוד חברי ארגונים אחרים.יהלום14אדום כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 01:18אחרי המוןןן זמן שלא ראיתי, הפעם רציתי לראות מה יעשו בפאנל. הקוף צורח כרגיל, כי ככה הוא חושב שהוא נשמע צודק יותר, אוחנה עוד העז להגיד שהקהל של הפועל הוא המסוכן ביותר בארץ. רק להזכיר לך אדון אוחנה, שהיחידים שכמעט רצחו פה אוהד הם החברים שלך מגן החיות התנכי. אז לכו שניכם לאלף עזאזל ואם מחר תקומו בלי יכולת לדבר, זה יהיה יום מוצלח.