הפלונטר בהרכב (טוריאל אלקוקין ולואיזו)

פורום אוהדי הפועל תל אביב
דל פיירו
קיבל.ה  48 לייקים

היה לנו הרכב שעבד וחיבור שעבד עם טוריאל בכנף ימין ואלקוקין שהראה יכולת מצוינת כקשר 10

הכל היה טוב ויפה ואז הגיע לואיזו, שבתכלס הכי מתאים לכנף ימין, עמדה בה יושב לנו השחקן הכי אפקטיבי וכשרוני בקבוצה. עם כמה שלואיזו שחקן באמת מאוד מאוד כשרוני, הוא הגיע לעמדה שהיינו הכי פחות צריכים בה חיזוק

אף אחד משלושתם ככל הנראה לא יכול לשחק בצד שמאל וכל שינוי בהרכב ובעמדות מייצר לנו חוסר יציבות ומוריד לשלושתם את הביטחון

איך יוצאים מזה?
ר.ש
קיבל.ה  458 לייקים

לדעתי כל אחד מהם עדיף על החלופות גם אם זה לא בעמדה הטבעית שלהם.
לפחות שניים מהם צריכים לעלות בהרכב בדרך כלל.

מה שכן, לדעתי שווה לנסות את טוריאל כחלוץ, כשלואיזו מימין, אלקוקין 10 וקורין/בוסקילה/שאנדה בשמאל.
רואה שחורות המקורי
Asafasraf
קיבל.ה  1706 לייקים

אפשר לנסות את טוריאל בשמאל, יחד עם ליידנר.
לויזאו לא מספיק עוזר למשחק ההגנה, ופוגע בעוצמה של הקישור.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3487 לייקים

אני עדיין חושב שלואיזו באמצע יכול להיות שיחוק. אפילו יחד עם אלקוקין.
מי אמר שכל משחק חייב גם קרייב וגם פלקאו מהדקה הראשונה?
אני מבין נגד קבוצות התקפיות למה...אבל אולי אפשר גם לגוון.
קבוצות גם קצת למדו אותנו. אולי באמת אפשר לשנות קצת.

לואיזו לטעמי שחקן לא פחות ממדהים, פשוט ככה. אלקוקין שחקן סופר חכם ויצירתי.
בהחלט אפשר לשלב ביניהם באמצע.

זה גם לא חטא לשלב אחד מבין טוריאל ולאויזו בשמאל לפעמים במהלך משחק כדי להטעות קצת את היריב.
אין חוק שאומר שכנף שמאל חייב לשחק שחקן רגל ימין.
יחד, רק יחד! :heart:
RedDrifter
קיבל.ה  234 לייקים

מאמין שיהיו עוד ניסיונות לכפות עלינו את הצמד הזה. שניהם סופר שחקנים עם יכולות על.

לויסו דריבליסט מצוין ובאמת כושר בין הטובים שאי פעם ראיתי לשחקן (נותן ספרינטים בלי סוף), חסר לו קצת מזל וקבלת החלטות (נקווה שידע להשתפר לא כמו לאיוס).

טוריאל כל משחק מביא הברקה אחת לפחות ששווה שער, גם דריבליסט טוב וכמובן שהוא השחקן עם המספרים כרגע.

בגלל ששניהם פורצים מאותה משבצת זה לא עובד, אחד עולה על השני, אני אישית לא רואה אותם מצליחים לעבוד ביחד כי זה נגד הטבע שלהם כשחקני כדורגל.

אם אני ברדה אני חוזר להרכב של טוריאל אלקוקין דאפה סילבה/בוסקילה ולא מחפש הרפתקאות, לויסו בעצמו שווה הרכב מידי פעם ולעלות כשסתיו לא מתפקד.

לסיכום, צריך לחזור להרכב שהוביל אותנו יפה מאוד לנצחונות וכדורגל יפה. איך אומרים באנגלית? If it ain’t broken, don’t fix it
joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

דבר ראשון צריך לקבל שמה שלא נכתוב, כמו למשל שלא יזיק שטוריאל יראה גם ספסל, לא יקרה. אותו כנל פלקאו למשל (שלטעמי מיותר ברוב המשחקים מול קבוצות קטנות ואפשר היה לנסות את אלקוקין עם קרייב וקורין או לואיזה ).
מכאן מבינים שפלקאו וקרייב הם באנקר והם גם לא שחקנים שאפשר להזיז לתפקיד אחר, ולכן אין טעם לכתוב מערך אחר.
מבחינתי אלקוקין הוא השחקן היחיד שיכול לשחק ב10, לכן בניגוד לברדה אני לא רואה טעם לדבר על העמדה הזו. נשארנו עם שלושת הקדמיים. בימין זה או טוריאל או לואיזה, בשמאל סילבה, בוסקילה, קורין ואולי גם לואיזה ( לפחות לנסות ). באמצע ראינו שאלטמן לא מתאים לכן זה רק דפאה ולכן אופציה של טוריאל צריכה להישקל.
מאחר ולהערכתי ברדה יתקשה מבחינת אגו לעשות רוטציה בין טוריאל ללואיזה, הייתי מנסה או את לואיזה בשמאל או את טוריאל כחלוץ מדומה, ואז אחד משלושת האופציות שיש לו בשמאל ופשוט לעשות חילוף אם לא יעבוד
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  925 לייקים

חייב לנסות את טוריאל חלוץ מדומה. יכול להיות שהוא אפקטיבי באיזורים האלה לא פחות מהאגף שם הוא נוטה להיעלם לפרקים ארוכים במשחק. לואיזו יותר שחקן של ריצה על הקו וחיתוכים לרחבה הוא יכול לשגע הגנות. טוריאל זו רגל מסיימת שמאוד הייתי רוצה שתקבל את הכדור ב-20 מטר מהשער. שווה לנסות
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  493 לייקים

הנסיון לייצר בעיה על בסיס שני משחקים הוא מוגזם. בטח בהתחשב בעובדה שיש עוד סיבות לחולשה של טוריאל בשני המשחקים האלו מלבד תיאוריית הדורכים לו על הרגליים.

במשחק מול נתניה, המשחק הראשון שבו לוזיו בכלל פתח בהרכב, לוזיו היה מעולה וטוריאל במשחק מאוד חלש. במשחק השני, אתמול, שניהם היו לא טובים. אבל כולם היו לא טובים. גם אלקוקין היה גרוע, לא בגלל שמישהו דרך לו על הרגליים, אלא כנראה בגלל שלא מתאים לעמדה הזאת. ויש גם את כל המסביב, שמנטלית בטח לא עזר לנו.

כשיש מגן התקפי באופי שלו, שנמצא גבוה על הקו, אף אחד לא טוען שהוא והשחקן כנף דורכים אחד לשני על הרגליים. להיפך, הדאבלים והחילופי מקום שעושים יכולים לפרק יריבות. בצד של טוריאל אין מגן ימני התקפי (או מגן ימני נקודה), ודווקא הנטיה ימינה של לוזיו פותרת בעיה, לא מייצרת אותה.

במשחק מול נתניה טוריאל עשה נסיון דריבל אחד בכל המשחק, אחד, וגם הוא היה לא מוצלח. ראו את החולשה שלו כשקיבל כדור על סף הרחבה מימין, בלי לוזיו ש״דורך לו על הרגליים״ והוא היה קפוא ולא עשה את הדריבל הקלאסי שלו לאמצע.

אני מקווה שהשער של טוריאל אתמול, שמזכיר לנו שכשהוא טוב הוא יכול לעשות מה שבא לו, יפתח לו את הצ׳אקרות ויוציא אותו מהמיתון שגזרה עליו הנבחרת. כשטוריאל יהיה טוב, ולוזיו יהיה לוזיו, אנחנו נתמוגג מהשילוב הזה. והאשכולות תבהלה האלו יעלמו כלא היו.

אולי אני טועה, אבל אני רק אומר שבמקרה הזה יש שתי נקודות שלאו דווקא עובר דרכן קו ישר אחד. טוריאל היה חלש שני משחקים, ולוזיו שיחק בשני המשחקים האלו, מפה ועד לטעון שזה לא עובד יש מרחק גדול. ואגב, ברור שיש אלמנט של תיאום ותבניות התקפה. והתיאום הזה נבנה עם הזמן, ונראה אותו אחרי יותר משני משחקים בלבד שמשחקים יחד, ובטח לא כשהשחקן הרכב הקבוע מבין השניים באיזו תקופה חלשה.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  583 לייקים

אלקוקין היה כוכב פה בפורום בדיוק 2 משחקים בתחילת העונה, לא יותר... הוא שחקן צעיר ונחמד, זהה ברמתו אל רן בנימין. יש לשניהם כישרון אבל גם הרבה טעויות.
הדיון ברמת הבאנקרים בהרכב צריך להיות לגבי טוריאל ולואיזו בלבד לטעמי, ואני תומך ברעיון שכדאי לנסות את טוריאל בעמדה אחרת (חלוץ מדומה) ולהשאיר את הכנף עבור לואיזו בתור עמדה טבעית. וזה דווקא כי טוריאל שחקן מצוין ולכן לדעתי ישתלב טוב מאד גם בעמדה התקפית אחרת.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Red Or Dead
קיבל.ה  354 לייקים

האמצע עבד מצוין בתחילת העונה עם פלקאו-קרייב-אלקוקין. מתבקש לנסות את לואיזו וסתיו באגפים(אפשר להחליף ביניהם ולראות איך זה עובד).
ברדה נזכר לנסות את לואיזו בשמאל רק אחרי שביצע את כל החילופים וחבל, כי היה מתבקש לנסות את זה כאשר אנחנו עם ההרכב הראשון, כשראינו שהציוות שלו באמצע ושל אלקוקין בשמאל פחות עובד.
דל פיירו
קיבל.ה  48 לייקים

ר.ש כתב: 29 אוקטובר 2025, 09:17 לדעתי כל אחד מהם עדיף על החלופות גם אם זה לא בעמדה הטבעית שלהם.
לפחות שניים מהם צריכים לעלות בהרכב בדרך כלל.

מה שכן, לדעתי שווה לנסות את טוריאל כחלוץ, כשלואיזו מימין, אלקוקין 10 וקורין/בוסקילה/שאנדה בשמאל.
כן חשבתי על זה גם.
בכלל כדאי שכולם ימסרו יותר למי שכרגע בעמדת החלוץ בהתקפות מתפרצות, גם אם זה במקרה אלטמן
דל פיירו
קיבל.ה  48 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 29 אוקטובר 2025, 10:00 אלקוקין היה כוכב פה בפורום בדיוק 2 משחקים בתחילת העונה, לא יותר... הוא שחקן צעיר ונחמד, זהה ברמתו אל רן בנימין. יש לשניהם כישרון אבל גם הרבה טעויות.
הדיון ברמת הבאנקרים בהרכב צריך להיות לגבי טוריאל ולואיזו בלבד לטעמי, ואני תומך ברעיון שכדאי לנסות את טוריאל בעמדה אחרת (חלוץ מדומה) ולהשאיר את הכנף עבור לואיזו בתור עמדה טבעית. וזה דווקא כי טוריאל שחקן מצוין ולכן לדעתי ישתלב טוב מאד גם בעמדה התקפית אחרת.
אלקוקין באמת שחקן מוצלח מאוד כשהוא משחק באמצע והוא שחקן טוב יותר מרן בנימין
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  420 לייקים

טוריאל חלוץ מדומה כמו שנכתב פה
דאפפה כרגע לא פוגע
לואיזו בימין אחקטקין באמצע ובוסקילה או קורין בשמאל
L.S
קיבל.ה  1731 לייקים

לויזו עלה אתמול בפעם השניה בהרכה מאז שהגיע.
בפעם הקודמת היה מצוין. אתמול היה חלש יחד עם כל השחקנים מסביבו.
הוא יהיה 10 מעולה. תהיו סבלניים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Red Or Dead
קיבל.ה  354 לייקים

L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 10:34 לויזו עלה אתמול בפעם השניה בהרכה מאז שהגיע.
המשחק אתמול בהחלט מעלה חשש שמול קבוצות רציניות תהיה בעיה לעלות איתו ב-10, איבדנו את האמצע לחלוטין.
L.S
קיבל.ה  1731 לייקים

Red Or Dead כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:10
המשחק אתמול בהחלט מעלה חשש שמול קבוצות רציניות תהיה בעיה לעלות איתו ב-10, איבדנו את האמצע לחלוטין.
הפועל כקבוצה היתה לא טובה אתמול. אין מה לקחת מהמשחק הזה.
עם לויזו בהרכב מול נתניה השכבת אותם על ה16 במשך 75 דקות עד ההרחקה של מאימבו.

לא צריך להסתחרר מהמשחק אתמול.
יום שבת להתפוצץ ולהתקדם הלאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2953 לייקים

טורי ימין
אמצע קרייב-פלקאו-אלקוקין
לוזיו בשמאל
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

אולי הוא יכול להיות 10 מעולה אבל לא בקבוצה שהקישור האחורי שלה זה קרייב ופלקאו, אנחנו צריכים שחקן שיורד לעזור להם להניע כדור ולא שחקן שנשאר תקוע כחלוץ שני.
joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:32
אולי הוא יכול להיות 10 מעולה אבל לא בקבוצה שהקישור האחורי שלה זה קרייב ופלקאו, אנחנו צריכים שחקן שיורד לעזור להם להניע כדור ולא שחקן שנשאר תקוע כחלוץ שני.
לכן עלתה ההצעה להוריד את פלקאו לספסל ולנסות אותו עם אלקוקין, אבל זה כמו שאנחנו רואים לא קורה.
ואם הוא יכול להיות 10 מעולה, למה הקבוצה הקודמת שלו לא שיתפה אותו שם חוץ מפה ושם? אה, אולי כי הוא היה ממש טוב בתפקיד שלו... לא תמיד חייבים להמציא את הכדורגל.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  594 לייקים

שחקנים טובים ובמיוחד שחקניי התקפה טובים יוכלים לשחק ביחד, הסיבה שזה פחות הולך זה בגלל האמצע שלנו.
קרייב ופלקאו מקבלים כדור = לא מספיק טוב, אני לא מאשים אותם כי הם לא טובים זה וזה מה יש, לא יכול להיות שפלקאו וקרייב יבואו לקבל כדור ולנסות לשחרר לחץ
קרייב לחיץ ולא מספיק זריז להשתחרר מלחץ ולשבור את הקו הראשון של לחץ היריבה, פלקאו אומנם יותר קליל וזריז אבל מוגבל טכנית ומאבד הרבה כדורים שהוא מנסה לעשות את זה.
מי כן יכול לעשות את זה? אלקוקין, הוא הוכיח שהוא יודע לנוע לשטחים מתים נהדר וממש לקשר בין ההגנה, קישור להתקפה שלנו, אבל ברדה כרגע מספסל אותו הוא נותן לו לשחק בשמאל.

ברגע שברדה ימצא את השיטה לשחרר את הפקק הזה באמצע, כולם ישתפרו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:45
רדפוקס כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:32
לכן עלתה ההצעה להוריד את פלקאו לספסל ולנסות אותו עם אלקוקין, אבל זה כמו שאנחנו רואים לא קורה.
ואם הוא יכול להיות 10 מעולה, למה הקבוצה הקודמת שלו לא שיתפה אותו שם חוץ מפה ושם? אה, אולי כי הוא היה ממש טוב בתפקיד שלו... לא תמיד חייבים להמציא את הכדורגל.
תראה נגד טבריה יכול תהיות שפלקאו וקרייב יצליחו להשתלט על הקישור ולא יצטרכו שחקן שיבוא תעזור להם בהנעת הכדור.
מול נתניה זה עבד במחצית הראשונה אבל גם שם רוב הפעולות הטובות של לויזוס באו מהאגף.
זה ברור שהוא שחקן טוב עם איכויות, אין על זה עוררין, השאלה אם הוא השחקן שהפועל הייתה צריכה? כרגע זה לא נראה ככה.

וכן אני בטוח שגם קישור של קרייב ואלקוקין שלויזוס ב-10 יכול לעבוד, אבל אנחנו עוד רחוקים משם, ברדה חושב על הדברים האלה 5 מחזורים לפחות אחרי האוהדים.
Asafasraf
קיבל.ה  1706 לייקים

קפטן ג'ק כתב:אלקוקין היה כוכב פה בפורום בדיוק 2 משחקים בתחילת העונה, לא יותר... הוא שחקן צעיר ונחמד, זהה ברמתו אל רן בנימין. יש לשניהם כישרון אבל גם הרבה טעויות.
רן בנימין ואלקוקין זהים ברמתם? משקפיים דחוף!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
D&3
קיבל.ה  1488 לייקים

מזכיר מאוד את הדיבור בתחילת העונה על זה שקישור אחורי של קרייב ופלקאו לא יכול לעבוד.

אתמול זה היה משחק ראשון ששלושתם שיחקו ביחד, וזה היה משחק נפל של כולם, הבעיה לא התחילה ולא נגמרה איתם.

בסוף סתיו ביכולת לא טובה בתקופה האחרונה בלי קשר למי משחק לידו... אי אפשר להפיל הרמה לא טובה על זה שלידו עומד לויזו ולא אלקוקין, כשהוא יחזור לכושר החיבור שלו עם ה10 יהיה יותר טוב בלי קשר למי שזה יהיה.
ואפילו בכושר לא טוב, כבר ראינו נגד נתניה איך הצמד הזה יכול לעשות צרות צרורות.

אני חושב ששלושתם צריכים להיות בהרכב כי הם השלושה שחקנים הכי טובים שלנו בקישור ההתקפי. וממש לא הייתי שם אף אחד מהם כחלוץ כי הבעיה שלנו כרגע עם החלוצים זה שהם לא מקבלים כדורים, לא מה שהם (לא) עושים איתם.
עכשיו השאלה היא לגבי הציוות. אני מסכים פה שעל הנייר אלקוקין יותר מתאים ל 10 במשחקים שלוחצים אותנו, אבל גם יכול להיות שחלק מזה זה תיאום של החלק ההתקפי שצריך לעבוד עליו (כמו עם פלקאו וקרייב וכמו עם צ'יקו ומאיימבו, לוקח זמן לחוליה להיראות כמו חוליה..). מכיוון שהמשחקים הקרובים הם לא כאלה שצפויים ללחוץ אותנו שחקנים איכותיים במיוחד, הייתי ממשיך עם טוריאל לויזו ואלקוקין עם דאפה מלפניהם. אני חושב שאלקוקין יכול להיות שיחוק במערך שאנחנו משחקים בו בשמאל, ואני בטוח שלויזו יתרום לא פחות ממנו מה10 בהתקפה במשחקים שנצילח לשלוט.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

תשמע לא הנענו כדור ובקושי עברנו את החצי במסירות עד איזה דקה 80, זה לא קשור להרמה לא טובה של טוריאל סלח לי.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  594 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוקטובר 2025, 13:26 תשמע לא הנענו כדור ובקושי עברנו את החצי במסירות עד איזה דקה 80, זה לא קשור להרמה לא טובה של טוריאל סלח לי.
בדיוק
זה כמו מחצית ראשונה מול נתניה שהיינו מצוינים וסתיו היה במשחק איום ונורא.
D&3
קיבל.ה  1488 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוקטובר 2025, 13:26 תשמע לא הנענו כדור ובקושי עברנו את החצי במסירות עד איזה דקה 80, זה לא קשור להרמה לא טובה של טוריאל סלח לי.
זה ששיחקנו אתמול מזעזע לא קשור (כאילו אולי קשור ממש טיפונת) לרמה של סתיו, מה שהתכוונתי שהרמה של סתיו לא בהכרח קשורה בעיניי לזה שמשחק לידו לויזו ולא אלקוקין
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

D&3 כתב: 29 אוקטובר 2025, 13:31
זה ששיחקנו אתמול מזעזע לא קשור (כאילו אולי קשור ממש טיפונת) לרמה של סתיו, מה שהתכוונתי שהרמה של סתיו לא בהכרח קשורה בעיניי לזה שמשחק לידו לויזו ולא אלקוקין
אולי לא הרמה של סתיו אבל הרמה של הנעת הכדור שלנו בהחלט כן.
ספרא טבא
קיבל.ה  347 לייקים

לא מצליח להבין על מה האופטימיות
הוא שחקן מעולה ואת ז היה ברור לראות מהדקה הראשונה של הסרטונים שלו
איזה תכונות של 10 יש לו? שלא נדבר על פיזיות
הוא צריך לשחק באגף ימין
הוקיץ'
קיבל.ה  7201 לייקים

כתבתי על זה בתחילת העונה, הבנייה של הקישור שלנו הייתה מזעזעת והדבר היחיד שהציל אותנו, בעיני, זה שרועי אלקוקין התגלה כשחקן שחקן שמחפה בערך על כל הבעיות שלנו בקישור. אחר כך עוד הוסיפו חטא על פשע כאשר החתימו לעמדה 10 שחקן, אמנם מאוד איכותי, אבל כזה שלא שיחק בעמדה הזו בכל הקריירה שלו.
כל אלו הן בעיות, אבל הן בעיני מתגמדות לעומת הבעיה האמיתית - שעושה רושם שברדה עדיין לא הפנים את המצב. עצם ההוצאה של אלקוקין אתמול רק ממחישה עד כמה הוא לא מבין את המצב בקישור שלנו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 אוקטובר 2025, 16:08 כתבתי על זה בתחילת העונה, הבנייה של הקישור שלנו הייתה מזעזעת והדבר היחיד שהציל אותנו, בעיני, זה שרועי אלקוקין התגלה כשחקן שחקן שמחפה בערך על כל הבעיות שלנו בקישור. אחר כך עוד הוסיפו חטא על פשע כאשר החתימו לעמדה 10 שחקן, אמנם מאוד איכותי, אבל כזה שלא שיחק בעמדה הזו בכל הקריירה שלו.
כל אלו הן בעיות, אבל הן בעיני מתגמדות לעומת הבעיה האמיתית - שעושה רושם שברדה עדיין לא הפנים את המצב. עצם ההוצאה של אלקוקין אתמול רק ממחישה עד כמה הוא לא מבין את המצב בקישור שלנו.
הוא כבר כמעט עונה שלמה לא מבין שפיבן לא מגן ושרן בנימין לא שחקן טוב, אני לא מצפה ממנו להרבה לצערי.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  657 לייקים

אתמול הפסדנו כי ביטר פשוט רצו יותר, באו לטרוף וללחוץ. הפועל היתה אדישה, מבוהלת ופחדנית. זה הכל.
לא משנה איזה מערך והרכב ברדה היה מעלה, זה היה נראה אותו הדבר. כשמשחקים בחוסר חשק מול קבוצה עם חשק, זה בדרך כלל ייגמר בהפסד.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 29 אוקטובר 2025, 16:31 אתמול הפסדנו כי ביטר פשוט רצו יותר, באו לטרוף וללחוץ. הפועל היתה אדישה, מבוהלת ופחדנית. זה הכל.
לא משנה איזה מערך והרכב ברדה היה מעלה, זה היה נראה אותו הדבר. כשמשחקים בחוסר חשק מול קבוצה עם חשק, זה בדרך כלל ייגמר בהפסד.
שטויות
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  657 לייקים

רדפוקס כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 29 אוקטובר 2025, 16:31 אתמול הפסדנו כי ביטר פשוט רצו יותר, באו לטרוף וללחוץ. הפועל היתה אדישה, מבוהלת ופחדנית. זה הכל.
שטויות
יש שחקן אחד בהפועל שאפשר לציין לטובה? כולם היו חלשים וחסרי מוטיבציה. לא הצלחנו להחזיק בכדור כי ביטר ישר התנפלו וחטפו.
לא זוכר את הפועל כל כך חלשה העונה.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  597 לייקים

לדעתי הפסדנו בגלל שמאיימבו היה חסר ולא עשו מספיק עבודה על תיאום ההגנה בלעדיו. שיקו זז ימינה ואיבדנו את היכולת להוציא מהבלמים כדור שמשחרר את הלחץ. למרות המשחק הגרוע יכולנו להבקיע שלושה שערים במצבים שהיו לנו. אם מאיימבו על המגרש, בית״ר לא לוחצת אותנו ככה, לא שולטת באותה מידה בכדור ולא מביכה את ההגנה שלנו באותה מידה. לא היה חוסר חשק, היה חוסר ביטחון שנבע מההרחקה ומהסירבול בבניית המשחק שלנו בגללה ובגלל שלואיזו עדיין לא מתואם ואלקוקין גם בעמדה ששיחק בה פחות.
Piz
קיבל.ה  128 לייקים

L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:14

אתה לא חושב שהוא עושה יותר עבודה בשלישי העליון של המגרש? הוא לא אחד שמניע את המשחק שיבוא לקבל מהבלמים ויפתח את המשחק, הוא יותר נוטה לרוץ לשטח.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  657 לייקים

SickleCell כתב:
לדעתי הפסדנו בגלל שמאיימבו היה חסר ולא עשו מספיק עבודה על תיאום ההגנה בלעדיו. שיקו זז ימינה ואיבדנו את היכולת להוציא מהבלמים כדור שמשחרר את הלחץ. למרות המשחק הגרוע יכולנו להבקיע שלושה שערים במצבים שהיו לנו. אם מאיימבו על המגרש, בית״ר לא לוחצת אותנו ככה, לא שולטת באותה מידה בכדור ולא מביכה את ההגנה שלנו באותה מידה. לא היה חוסר חשק, היה חוסר ביטחון שנבע מההרחקה ומהסירבול בבניית המשחק שלנו בגללה ובגלל שלואיזו עדיין לא מתואם ואלקוקין גם בעמדה ששיחק בה פחות.
לא מסכים.
בבלומפילד נגד אותה ביטר קיבלנו גול מערבוביה ברחבה (עם מאיימבו). בטרנר קיבלנו בול אותו גול כמו השני של ביטר אתמול. זו אותה הגנה.
נכון שיכולנו להבקיע כמה שערים אתמול, אבל לא עשינו את זה כי כולם היו חושך ולא מרוכזים.
שורה תחתונה הפועל לא הופיעה אתמול למעט הבלחות בודדות.
וינסנט
קיבל.ה  458 לייקים

הבעיה היא בקישור קרייב ופלקאו לא ברמה של הצמרת והחילוף של אלקוקין בכלל גמר את המשחק.
לויזו לא קשר התקפי הוא כנף ולא ברור למה הביאו אותו לעמדה שיש בה כבר 2 שחקנים טובים, היה צריך להביא קשר 10 אמיתי או קשר אחורי.
L.S
קיבל.ה  1731 לייקים

Piz כתב: 29 אוקטובר 2025, 19:44
L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:14

אתה לא חושב שהוא עושה יותר עבודה בשלישי העליון של המגרש? הוא לא אחד שמניע את המשחק שיבוא לקבל מהבלמים ויפתח את המשחק, הוא יותר נוטה לרוץ לשטח.
אני מת על אלקוקין, באמת.
האיכויות שיש ללויזו אני לא מאמין שקיימות או יהיו בעתיד לאלקוקין. היכולת להשתחרר משחקן ולשחרר פצצה לשער, המהירות, הזריזות, איכות הבעיטה ועוד
זה מה שאני מצפה לראות בעמדה הזאת

סבלנות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

אני לא חושב שאלקוקין פחות מוכשר מלואיזה, אבל זה לא משנה כי הם לא אותו שחקן ולכל אחד יש יתרונות משלו כשחקן. אלה של לואיזה מתאימים לקיצוני ולכן הוא שיחק שם בכל הקריירה, אלה של אלקוקין ל10, את זה רואה אומר וכותב כל העולם ואחותו בערך.
El dudernio
קיבל.ה  1786 לייקים

joshsoos כתב: 30 אוקטובר 2025, 22:45 אני לא חושב שאלקוקין פחות מוכשר מלואיזה, אבל זה לא משנה כי הם לא אותו שחקן ולכל אחד יש יתרונות משלו כשחקן. אלה של לואיזה מתאימים לקיצוני ולכן הוא שיחק שם בכל הקריירה, אלה של אלקוקין ל10, את זה רואה אומר וכותב כל העולם ואחותו בערך.
אתה צודק רק שתבנית המשחק שהכדור אצלנו הייתה כזאת:

---------פלקאו----------קרייב------
יאזן----אלקוקין---------לאויזו--טוריאל
----------------אלטמן-------------

בתאוריה אלקוקין תפקג כ 10 בצד שמאל לואיזן כ 10 בצד ימין.
בפועל שניהם לא תפקדו
שליחת תגובה