אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1507 לייקים

הוא טיפה איבד פוקוס
מתחכם ולא מגיב טוב
דולימנגה99
קיבל.ה  139 לייקים

ההתעקשות על לואיזו באמצע עלתה לנו במשחק
מילא פתחת ככה, זה שהוא נשאר גם במחצית והמשכנו להראות כמו כלום והוא פשוט לא הגיב כשהגול היה באוויר..
לא מבין לואיזו כזה טוב באמצע ובימין ובשמאל הוא לא אופציה?
RedDrifter
קיבל.ה  227 לייקים

יש לי הרגשה שהוא לא מסיים איתנו עונה

איבד את דאאפה לפי ההתנהגות, האילוץ של לויסו וטוריאל גומר אותנו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1073 לייקים

הנה עכשיו הוא משקר במצח נחושה למצלמה
הלחץ מגיע גם אליו

אפס שהוא מגן עליהם
אפס שהוא מוכר לנו שהיה פה כדורגל לפרקים
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1507 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:02 הנה עכשיו הוא משקר במצח נחושה למצלמה
הלחץ מגיע גם אליו

אפס שהוא מגן עליהם
באיזה עניין אתה פותח עליו ג׳ורה כזאת?
איכס
קובי
קיבל.ה  346 לייקים

קובי כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:01 יש מאמן לקבוצה עם שאיפות כמו הפועל תל אביב?
שואל ברצינות
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1073 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:03
צ'ימבויקה כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:02 הנה עכשיו הוא משקר במצח נחושה למצלמה
הלחץ מגיע גם אליו

אפס שהוא מגן עליהם
באיזה עניין אתה פותח עליו ג׳ורה כזאת?
איכס
מה הג׳ורה?
שאני חושב שמאמן שמשקר בריאיון לקהל הוא אפס?

תרגיע את עצמך
אל תבוא עליי
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  478 לייקים

אני מת על ברדה, הוא בדיוק האיש המתאים להפועל, והלוואי וישאר פה שנים.

תקופה טיפה פחות טובה, כשאפשר להבין את הנסיבות. נעבור את זה ונצא מזה. השער של טוריאל היום שווה את משקל הכדור בזהב לדעתי.
קובי
קיבל.ה  346 לייקים

Mendelson כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:09 אני מת על ברדה, הוא בדיוק האיש המתאים להפועל, והלוואי וישאר פה שנים.

תקופה טיפה פחות טובה, כשאפשר להבין את הנסיבות. נעבור את זה ונצא מזה. השער של טוריאל היום שווה את משקל הכדור בזהב לדעתי.
שואל ברצינות, למה הוא האיש המתאים להפועל?

אתה יודע כמה מאמנים רציניים לא היו מסכימים לפתוח עונה בלי מגן ימני?
לא מסכימים להביא זר על עמדה של ישראלי שפותח בכל משחק?
בלי שחקן 10 עושה משחקן?
בלי חלוץ?
הרי אלו הסיבות העיקריות שהקבוצה צולעת.
Niro
קיבל.ה  1753 לייקים

למדו את השיטה שלו ולבית״ר היה קל באופן מדאיג לשתק אותנו לגמרי.
קצת לחץ על הבלמים ואנחנו קורסים.
דוגיס
קיבל.ה  451 לייקים

ברגע שכולם גרועים זה אומר שהמאמן לא הכין את הקבוצה כמו שצריך. לדעתי עכשיו זה הזמן להבים אם ברדה מאמן טוב לשנים או שהוא מאמן בינוני. בוא נראה איך הוא מוציא את הקבוצה מהמשברון הקטן הזה אם הוא מעלים אותו או הופך אותו לכדור שלג.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  595 לייקים

Niro כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:16 למדו את השיטה שלו ולבית״ר היה קל באופן מדאיג לשתק אותנו לגמרי.
קצת לחץ על הבלמים ואנחנו קורסים.
הבלמים שלך היום היו שיקו מבולבל בצד ימין וערימה של טעויות לידו. בד״כ עם מאיימבו זה לא משנה שמכירים את השיטה הזו, השיטה עובדת.
fidel
קיבל.ה  135 לייקים

בהגדרה בלם זה שחקן שמורחק /מקבל צהובים קבוצה צריכה לדעת להתמודד עם שחקן חסר, היום ההגנה הייתה אבודה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5770 לייקים

fidel כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:27 בהגדרה בלם זה שחקן שמורחק מקבל צהובים קבוצה צריכה לדעת להתמודד עם שחקן חסר, היום ההגנה הייתה אבודה
זה לא הגיוני שכל העונה מורגן שחקן ספסל והוא ללא עוררין הבלם הבכיר שלנו ביותר שלא בהרכב ולכן אפשר, צריך וחייב היה ברדה לתרגל אותו באימונים עוד מהקיץ כבלם ימני בין היתר למקרה שמאיימבו מורחק.
ואז מגיע הרגע שמאיימבו מורחק ומורגן פותח בלם שמאלי וצ'יקו שכל העונה משחק ומתורגל אך ורק כבלם שמאלי פותח כימני.

זה פשוט לא יאומן הדבר הזה, אפס חשיבה קדימה.
shaolin232
קיבל.ה  710 לייקים

ביתר לחצו אותנו 77 דקות האמת אפילו הפתיעו
כושר גופני מעולה, ואדון מאמן ממשיך להאמין בשיטת הבילד אפ
שאין לך הגנה טובה מספיק ושוער חסר ביטחון ללא משחק רגל
בחייאת ברדה, על הנייר יש לנו אמצע פיזי חזק וגבוהה תעיפו לאזור הזה…

יתרה מכך ביתר אנסו אותנו באמצע, בצורה מוגזמת ולא הגיונית, אלקוקין חייב להיות 10 דיי כבר עם לשלב את לואיזו שם, וזיו מורגן שעונה שלמה לא קיבל קרדיט אתה נותן לו בגמר לפתוח? מה? נסגר?

ותעשה לי טובה אדון מאמן, תשחרר לדאפה איזה אחת שיצא כבר מהנבדלים זה היה היום מוגזם
shaolin232
קיבל.ה  710 לייקים

shaolin232 כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:31 ביתר לחצו אותנו 77 דקות האמת אפילו הפתיעו
כושר גופני מעולה, ואדון מאמן ממשיך להאמין בשיטת הבילד אפ
שאין לך הגנה טובה מספיק ושוער חסר ביטחון ללא משחק רגל
בחייאת ברדה, על הנייר יש לנו אמצע פיזי חזק וגבוהה תעיפו לאזור הזה…

יתרה מכך ביתר אנסו אותנו באמצע, בצורה מוגזמת ולא הגיונית (דור פאקינג מיכה), אלקוקין חייב להיות 10 דיי כבר עם לשלב את לואיזו שם, וזיו מורגן שעונה שלמה לא קיבל קרדיט אתה נותן לו בגמר לפתוח? מה? נסגר?

ותעשה לי טובה אדון מאמן, תשחרר לדאפה איזה אחת שיצא כבר מהנבדלים זה היה היום מוגזם
ואן גוך
קיבל.ה  244 לייקים

המשיך את הפניקה מהחצי השני בנתניה-
למה מורגן ולא פיבן בלם ולנסות את בנימין או ארצ׳ל מגן.
שמת את מורגן בלם כבר, אז למה להזיז את צ׳יקו מהעמדה שלו כבלם שמאל לבלם ימין. זה יצר חוסר תאום ופניקה בהגנה.
עלית עם אלקוקין ב-11 כבר, שים עוד ב-10 ואת לואיזו בשמאל ותעשה חילופים עם סתיו.
הוא גמר את כולם
D&3
קיבל.ה  1460 לייקים

רדפוקס כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:28
fidel כתב: 28 אוקטובר 2025, 23:27 בהגדרה בלם זה שחקן שמורחק מקבל צהובים קבוצה צריכה לדעת להתמודד עם שחקן חסר, היום ההגנה הייתה אבודה
זה לא הגיוני שכל העונה מורגן שחקן ספסל והוא ללא עוררין הבלם הבכיר שלנו ביותר שלא בהרכב ולכן אפשר, צריך וחייב היה ברדה לתרגל אותו באימונים עוד מהקיץ כבלם ימני בין היתר למקרה שמאיימבו מורחק.
ואז מגיע הרגע שמאיימבו מורחק ומורגן פותח בלם שמאלי וצ'יקו שכל העונה משחק ומתורגל אך ורק כבלם שמאלי פותח כימני.

זה פשוט לא יאומן הדבר הזה, אפס חשיבה קדימה.
זה פשוט הרג אותנו.
מבין שהוא רצה להישאר עם פיבן בימין, מבין מאוד את הניסיון לשחק עם אלקוקין בשמאל, אפילו מבין את ההרכבה של נאסר.
את ההזזה של צ'יקו ימינה אני לא מבין.
Gania23
קיבל.ה  52 לייקים

הכל התחיל מההרכב המוזר מול באר שבע והחילופים העוד יותר מוזרים , חייב להתעשת .
מול טבריה כל דבר חוץ מנצחון וצריך להתחיל לחשוב על מאמן יותר רציני
yoni143
קיבל.ה  205 לייקים

מאמן טוב צריך לדעת להביא שחקנים רעבים ועם אנרגיות למשחק. היום השחקנים באו להתבטל על המגרש.

מאוכזב ממנו מאד מתחילת השנה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1155 לייקים

לא עשה דבר אחד טוב היום, גם כשהעלה הרכב שנראה טוב, הציב את השחקנים לא טוב. החילופים שלו היו נזק מתמשך, כל אחד יותר גרוע מקודמו.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1111 לייקים

היה לא טוב היום יחד עם כל הקבוצה
לירון האדום
קיבל.ה  2659 לייקים

ההפסד הרבה עליו.
נאסר לא בלם, אפשר להפסיק עם זה כבר.
אלקוקין לא יכול לשחק בשמאל וציקו היה חייב להיות בלם שמאל ולא מורגן.
חילופים לא טובים, לא ניסה לשנות עמדות לפני החילופים. לא הגיב טוב
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  565 לייקים

בתקופה לא טובה יחד עם הקבוצה.
בשום מצב נאסר לא צריך להיות בלם.
ציפיתי ממנו להגיב אחריי 20 דקות שראה שהפועל לא מסוגלת לעבור את החצי, השינוי המתבקש היה אלקוקין לעזור באמצע ולויזיו או טוריאל בשמאל.
מיהר לדעתי גם עם החילופים של דאפה ומורגן, הייתי מבין אם היו כלים מהספסל אבל אין ממש.
וינסנט
קיבל.ה  454 לייקים

ראיתי מספיק משחקים איתו בשביל להבין שהוא לא האיש להוביל אותנו למעלה. לא מביא שום ערך מוסף, הכל נופל על כישרון של שחקנים.
Spiderman
קיבל.ה  77 לייקים

תשבו בשקט חבורה של מטומטים.
בנה פה קבוצה מאפס, אתם מצפים שניקח אליפות?!
מגיע לך ניסו אביטן ומנדיונדו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  695 לייקים

מסכים שגם הוא לא במיטבו כרגע. ניהל המשחק לא טוב.
מסכים שחשוב שיעשה בדק בית גם אצלו

לא מסכים לעליהום שחלק עושים לו, כאילו הוא ברמה של ליגה לאומית ומטה
אנשים עם זיכרון קצר- כשגוטמן הגיע ב2008 והיינו בתחתית הוא הפסיד ב3 המשחקים הראשונים. ויקיהפועל יעיד. וגם אחכ לקח זמן עד שהתאזנו ובסוף הגענו לגמר גביע והפסדנו רק בפנדלים לאלופה (אותה יריבה מאתמול). עונה אחכ פתחנו בתיקו נגד הכוח עמידר (!) וסיימנו סגנים של חיפה. עונה אחרי זה אני מניח שכולם פה זוכרים, עם הסיום הכי מרגש בטדי

חלק מהמגיבים פה היו נפטרים מברדה עוד בעןנה שעברה לפני הפלייאוף.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

תא מרבוטא כתב: 29 אוקטובר 2025, 06:45 מסכים שגם הוא לא במיטבו כרגע. ניהל המשחק לא טוב.
מסכים שחשוב שיעשה בדק בית גם אצלו

לא מסכים לעליהום שחלק עושים לו, כאילו הוא ברמה של ליגה לאומית ומטה
אנשים עם זיכרון קצר- כשגוטמן הגיע ב2008 והיינו בתחתית הוא הפסיד ב3 המשחקים הראשונים. ויקיהפועל יעיד. וגם אחכ לקח זמן עד שהתאזנו ובסוף הגענו לגמר גביע והפסדנו רק בפנדלים לאלופה (אותה יריבה מאתמול). עונה אחכ פתחנו בתיקו נגד הכוח עמידר (!) וסיימנו סגנים של חיפה. עונה אחרי זה אני מניח שכולם פה זוכרים, עם הסיום הכי מרגש בטדי

חלק מהמגיבים פה היו נפטרים מברדה עוד בעןנה שעברה לפני הפלייאוף.
לא צריך ללכת עד 2008 בשביל זיכרון קצר.
לפני 3 וחצי ימים הפועל נתנה את המחצית הכי טובה שלה מאז תקופת זהבי-ורמוט-שכטר-סילבה. בפער.
יחד, רק יחד! :heart:
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

פשוט מזעזע.
שם את צ'יקו בימין במקום מאיימבו בגלל שהבלם המחליף שלו בצד הזה הוא פיבן, והוא חייב לשחק מגן כי אין לו בעצמו מחליף שם בגלל שהמאמן הגאון חושב שלא צריך וזה כשפיבן בעצמו לא מגן והורג אותנו בעמדה הזו.
שם את נסאר שעשה הרבה שטויות, ואז עבר להיות בלם.מה? הא? לדפוק את הראש בקיר.
מתעקש על הנעת הכדור מאחורה, עם מי בדיוק? לא רק שפלקאו היה מיותר אתמול וקרייב שיחק גם עבורו עם נסיון להניע והוא לא טוב בלקבל כדור, הגאון שם איתם את לואיזה ולא את אלקוקין אז הנעת כדור לא הייתה והכל נסיונות כושלים ברובם באגפים. אלקוקין גם לא קיים בשמאל כי זה לא התפקיד שלו, מה נעשה? כמובן, השחצן קל לו להוציא אותו ולא את לואיזה, שלא משנה איזה חילופים הוא לא יצא החוצה למרות שלא תרם כלום. אז לא היה לנו קישור.
דפאה נלכד ב200 נבדלים. זו אשמתו כמובן, אבל גם אשמת מאמן, על מה אתה עובד ועובר איתו?

אני לא מחזיק מברדה מאמן לרמות האלה, כתבתי את זה לאורך כל הדרך, ומחפש כל הזמן שיוכיח לי אחרת. עדיין מחפש, הלוואי ויוכיח.
talb55
קיבל.ה  316 לייקים

יצא המרצע מהשק.
משחק קודם אנחנו משחקים את הכדורגל הכי שוטף שהפועל שיחקה בעשור וחצי בליגה, והמאמן מעולה.

משחק אחרי, המאמן לא המתאים.
השחקנים מהרגע הראשון עם אנרגיות כבויות, זה טבעי לגמרי בכדורגל שהגוף תשוש, אחרי הפסד כמו בשבת. המאמן עושה שינויים מתבקשים - אני יודע כמה קשה היה השבוע להתכונן - פיבן לא התאמן, ליידנר היה בספק. שלא נדבר על בוסקילה וקורין שלא איתנו בנתיים, וסילבה שזה עדין לא זה.
בהגנה הייתה התלבטות בין מורגן לארצל.
צריך לזכור שבנו השנה קבוצה מ-0, יש עוד המון fine tuning לעשות, אבל מכאן ולהכריז שלא מדובר במאמן טוב - מגיע לחלקכם עוד כמה שנים של סבל.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

לא יכול להעיד על אחרים, אני לפחות כתבתי על ברדה מהתחלה, לא מחזיק ממנו עוד מבאר שבע.
כל התירוצים האלה, שינויים מתבקשים וכו במקום להתיחס תכלס לביקורת, ולזרוק בחזרה בוץ הם חרטא. בסהכ ניצחנו משחקים שלא הגיעו לנו, בהרבה משחקים לא שיחקנו טוב חלק גדול מהזמן והרבה מזה על ההרכבים של הגאון וזה שאין לנו מגן ימין בגללו.
ובכלל, עדיף שמקורבים לקבוצה לא יגיבו בעניינים מקצועיים.
Spiderman
קיבל.ה  77 לייקים

talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:15 יצא המרצע מהשק.
משחק קודם אנחנו משחקים את הכדורגל הכי שוטף שהפועל שיחקה בעשור וחצי בליגה, והמאמן מעולה.

השחקנים מהרגע הראשון עם אנרגיות כבויות, זה טבעי לגמרי בכדורגל שהגוף תשוש, אחרי הפסד כמו בשבת. המאמן עושה שינויים מתבקשים - אני יודע כמה קשה היה השבוע להתכונן - פיבן לא התאמן, ליידנר היה בספק. שלא נדבר על בוסקילה וקורין שלא איתנו בנתיים, וסילבה שזה עדין לא זה.
צריך לזכור שבנו השנה קבוצה מ-0, יש עוד המון fine tuning לעשות, אבל מכאן ולהכריז שלא מדובר במאמן טוב - מגיע לחלקכם עוד כמה שנים של סבל.
הרגעת אותי עם ליידנר. לרגע חשבתי שהוא בונה על נסאר במקום.
והיה עדיף לעלות עם ארצ'ל, ולא רק בדיעבד. ההסטה של ציקו ימינה פגעה בהנעת הכדור של הפועל. ומורגן כמובן הזכיר לכולם אתמול שהוא שחקן חלש מאוד.
Gania23
קיבל.ה  52 לייקים

חלאס כבר עם המחצית ההיא בנתניה , הייתה מחצית סבירה עם 2 מצבים טובים והוא שיחק עם 2 שחקנים בכנף ימין וזה כנראה בלבל את נתניה ובגלל זה הייתה לנו עליונות במחצית הזאת
תא מרבוטא
קיבל.ה  695 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:25 לא יכול להעיד על אחרים, אני לפחות כתבתי על ברדה מהתחלה, לא מחזיק ממנו עוד מבאר שבע.
כל התירוצים האלה, שינויים מתבקשים וכו במקום להתיחס תכלס לביקורת, ולזרוק בחזרה בוץ הם חרטא. בסהכ ניצחנו משחקים שלא הגיעו לנו, בהרבה משחקים לא שיחקנו טוב חלק גדול מהזמן והרבה מזה על ההרכבים של הגאון וזה שאין לנו מגן ימין בגללו.
אני לא מקורב בשום צורה
לאידע לגבי אליפות בינתיים הקבוצה בכושר הכי טוב שלה מזה עשור ויותר. שחקנים לחצו בהרבה משחקים קדימה כולל מול ריינה ונתניה ולא התמסרו לרוחב כמו אתמול.
יש טווח בין לתקן ובין להחליף
D&3
קיבל.ה  1460 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:25 לא יכול להעיד על אחרים, אני לפחות כתבתי על ברדה מהתחלה, לא מחזיק ממנו עוד מבאר שבע.
עדיף שיהיה פה פחות משטור של מי מגיב איפה ועל מה

ורק למען הסדר הטוב, המחצית הראשונה נגד נתניה, המחצית הראשונה נגד באר שבע, המשחקים נגד הפועל חיפה ואשדוד, המחצית השנייה מול בית"ר, בכל אלה נראית מעולה. וכמובן שבמשחקים שניצחנו מתוכם הגיע לנו (ולמעט נגד באר שבע ואחרי האדום בנתניה שזה מובן, באף משחק אחר לא הייתה פחות טוב).
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

תא מרבוטא כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:30
אני לא מקורב בשום צורה
לאידע לגבי אליפות בינתיים הקבוצה בכושר הכי טוב שלה מזה עשור ויותר. שחקנים לחצו בהרבה משחקים קדימה כולל מול ריינה ונתניה ולא התמסרו לרוחב כמו אתמול.
יש טווח בין לתקן ובין להחליף
אתמול גם שחקנים לחצו? זוכר מה היה במשחק הקודם מול ביתר? הם גם שלטו לא מעט. וזה ביתר, מי שישמע איזה קישור יש להם לשלוט בכדור באמצע, ירין לוי ומיכה. זה לא שהכל רע, כמובן, אבל הוא הורג אותנו עם ההרכבים מהיום הראשון שהגיע.
מה עוזר לעבוד עם שחקנים על דברים, אם אין לך את השחקנים המתאימים במגרש לזה? מה עוזר להתעקש על בנית משחק מאחור, עם פלקאו וקרייב? מה עוזר ללכת על משחק אגפים כשאין לך מגן ימין ואתה משאיר את הכוכב שלך לבד מול שני שחקנים קבוע? מה עוזר לתקוע את הביייבי בנימין בכח לכל תפקיד קיים? מה עוזר להוציא מההרכב את השחקן היחיד שמסוגל להנעת כדור והמשחק איתו ובלעדיו זה שמיים וארץ, כי צריך להצדיק שחקן שהבאת בהרבה כסף? ואני במקומך לא הייתי מזכיר את המשחק מול ריינה כדוגמא טובה...
להגיד שאנחנו נראים הכי טוב זה עשור, כשיש לנו את התקציב הרביעי בגודלו, אולי אפילו השלישי עם כל ההשקעה ברכש, תקציב שלא היה לנו....למעלה מעשור, זה לא חוכמה אלא מה שאמור להיות. הוא המאמן, הוא הביא רכש, הוא שם שחקנים על הדשא, והוא יקבל ביקורת כשצריך ומחמאות כשמגיע.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5770 לייקים

talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:15 יצא המרצע מהשק.

נתחיל מהסוף - לאוהדי כדורגל בפורום אוהדים מותר להביע ביקורת מקצועית על דברים מקצועיים ולא מגיע להם בגלל זה שנים של סבל (אני שם בצד כל מיני ביקורת בשפה באמת נמוכה שהן פחות לגיטמיות אבל לא ראיתי פה כאלו אתמול בעניין ברדה).

ולעניין, ברדה עשה המון טעויות אתמול שחשפו גם את המחדלים בסגל שכולנו ידענו שקיימים אבל הצלחנו להתעלם מהם באופן יחסי עד שההרחקה של מאיימבו הקריסה הכל כמו מגדל קלפים.
המחצית הראשונה מול נתניה אכן הייתה מאוד טובה אבל המחצית השניה לא הייתה טובה (כן גם לפני שקיבלנו אדום) ויש לברדה מניות בזה שהפסדנו את המשחק הזה.
ברור לי שאתה בתור מקורב למערכת רואה דברים בצורה יותר ורודה אבל לטעמי המציאות יותר מורכבת - המשחק אתמול היה משחק נפל והדברים שיש לעשות הם לא בגדר fine tuning, יש עבודה רצינית מאוד לעשות ולא פשוטה בכלל.
למשל להבין איך משלבים את אלקוקין שבלעדיו בתור 10 הקישור שלנו פשוט לא מצליח לתפקד ולהניע כדור ובאותה נשימה את הרכש היקר לויזוס, איך מושכים עד ינואר עם פיבן שהוא לא מגן כמגן ימני שאין לו תחליף והוא לא מספיק טוב, איך מצליחים לייצר יותר לחלוצים שבקושי מעורבים במשחק ההתקפה גם שאנחנו משחקים טובים וכו׳ וכו׳.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 29 אוקטובר 2025, 07:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
Piz
קיבל.ה  128 לייקים

D&3 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:39

ורק למען הסדר הטוב, המחצית הראשונה נגד נתניה, המחצית הראשונה נגד באר שבע, המשחקים נגד הפועל חיפה ואשדוד, המחצית השנייה מול בית"ר, בכל אלה נראית מעולה. וכמובן שבמשחקים שניצחנו מתוכם הגיע לנו (ולמעט נגד באר שבע ואחרי האדום בנתניה שזה מובן, באף משחק אחר לא הייתה פחות טוב).
מסכים לגבי הכל חוץ מאתמול. היה רע סביב דקה 20 השתלטנו לאיזה 10 דקות ואמרתי לעצמי. ואי ביתר קבוצה פרוצה זה יכול להיות קל. ומהגול בערך ביתר לגמרי השתלטה על המשחק. מה שמדאיג זה שירין לוי שלט בכל לבד באמצע. הרגיש שהאמצע שלנו לא קיים. קרייב יותר מידי משחקים לא מדוייק ואיטי עם הכדור.
נערך לאחרונה על ידי Piz ב 29 אוקטובר 2025, 07:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
D&3
קיבל.ה  1460 לייקים

Piz כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:52

מסכים לגבי אתמול חוץ מאתמול. היה רע סביב דקה 20 השתלטנו לאיזה 10 דקות ואמרתי לעצמי. ואי ביתר קבוצה פרוצה זה יכול להיות קל. ומהגול בערך ביתר לגמרי השתלטה על המשחק. מה שמדאיג זה שירין לוי שלט בכל לבד באמצע. הרגיש שהאמצע שלנו לא קיים. קרייב יותר מידי משחקים לא מדוייק ואיטי עם הכדור.
התכוונתי למשחק ליגה נגד בית"ר
המשחק אתמול היה מזעזע
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

לא אמרתי לא להגיב, אמרתי עדיף שלא. זה פשוט לא נקרא טוב כי הם לא מסוגלים לביקורת, מה שמכונה גילוי נאות.

לא מסכים עם כל מה שכתבת ( לא שהיינו כאלה גדולים נגד הפועל חיפה ונזקקנו לחילופים- מה חדש- כדי להגיע ליותר מצבים ובסוף לגול ) אבל תשים לב מה משותף לכולם- מחצית פה, מחצית שם. מה קרה במחצית הזו ולא באחרת? מה קרה בשני המשחקים האחרים שלא ציינת? יכול להיות שנגד אשדוד קרענו אותם כי אלקוקין וטוריאל שיחקו ביחד? יכול להיות שמרגע שאלקוקין יצא בבאר שבע לטובת הבייבי הקישור נראה אחרת והם השתלטו על המשחק? מה קרה במחצית השניה נגד נתניה? מה שהיה נגד הפועל חיפה כבר כתבתי. מי עובד עם דאפה לעזאזל על נבדלים? הוא פאקינג החלוץ היחידי שלנו! ( בכל הכבוד לאלטמן ומחאמיד ).
כשהוא יעלה בדרך קבע הרכבים נכונים, אולי נתחיל לראות משחק שלם בו אנחנו טובים. ואם לא יגיע לכאן ביום הראשון של החלון מגן ימני...
שליחת תגובה