אוי ואבוי למי שיתן להם את התענוג הזה
הפועל תל אביב - ביתר ירושלים גמר הטוטו | לקראת המשחק
-
L.S
- קיבל.ה 1721 לייקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1671 לייקים
אחושרמוטה לא לעלות לשחק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2810 לייקים
הכל פה מגעיל מה שיצא שלא נעלה וכמובן נקבל הפסד טכני , מביך
עכשיו רון קופמן מאזן את זה לטובת המשטרה, כי איפה שאפשר לייצר יותר אש, הסמרטוט הזה שם.
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1235 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
כל הכבוד לאלונה
מצפה גם משאר הבעלים להגיב כולל של יענקלה וגולדהאר
מצפה גם משאר הבעלים להגיב כולל של יענקלה וגולדהאר
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 364 לייקים
המשטרע עושה בדיוק את מה ששר הלאפות אומר לה לעשות, נקודה. שר הלאפות יושב ביציע של החיב"ר לא צריך הרבה דימיון כדי לנחש מה יהיה באיצטדיון.
לאור ההסתה הפרועה של המשטרה וההשוואה של אוהדי הפועל למחבלים המועדון חייב להודיע שלא עולים למגרש יהיה המחיר אשר יהיה.
אם עולים למגרש שלא יתפלאו שההסתה והפגיעה של המשטרע תמשך.
לאור ההסתה הפרועה של המשטרה וההשוואה של אוהדי הפועל למחבלים המועדון חייב להודיע שלא עולים למגרש יהיה המחיר אשר יהיה.
אם עולים למגרש שלא יתפלאו שההסתה והפגיעה של המשטרע תמשך.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1510 לייקים
זה לא מעניין מה אורן כותברדפוקס כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 16:35פספסת את המשך הציוץ בו הוא קורא בדיוק למה שאתה רוצה - ביטול המשחק, אפילו לא מהצד של הפועל, אלא של המנהלת.טכנית לארז כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 16:33איזה אפס.
זה מה שיש לו להגיד.
שזה סרטון הזוי של המשטרה, שהעריכה גרועה ושאין לוגואים.
שום מילה על התרת דמם של אוהדי הפועל.
וכמובן איך אפשר בלי איזה משפט פיקנטי "התאבדות של מחלקת הדוברות" כזה גאון הוא יוסיפון.
שיזדיין. אפס.
בלי לראות את התגובה שלו ידעתי שהוא אפס.
גוף התקשורת שלו פרווה ומביך
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 663 לייקים
לא צריך לחכות לאלימות של השוטרים.
פשוט לא לעלות.
שבן גביר והבבונים יהנו עם הגביע.
פשוט לא לעלות, ושההתאחדות למאירי בישראל תשבור את הראש.
פשוט לא לעלות.
שבן גביר והבבונים יהנו עם הגביע.
פשוט לא לעלות, ושההתאחדות למאירי בישראל תשבור את הראש.
- סומך
- קיבל.ה 1560 לייקים
במקום שהכדורגל יהיה מפלט מהחרא של המדינה שלנו, הוא מהווה מיקרוקוסמוס של כל החרא שיש פה.
בשלטון נתניהו הכל נהיה פוליטי, ובקדנציה האחרונה הכל נהיה סופר מגה פורטה פוליטי. אין שום דבר ענייני
ואין משרד ממשלתי, גוף ממשלתי, מוסד רציני שפועל לטובת העם, הכל לטובת הבייס, המגזר, אפילו לא בשביל לשפר את התנאים של המחנה שלהם
רק לדפוק את הצד השני. זה מה שנשאר מהמדינה שלנו. יאוש.
בשלטון נתניהו הכל נהיה פוליטי, ובקדנציה האחרונה הכל נהיה סופר מגה פורטה פוליטי. אין שום דבר ענייני
ואין משרד ממשלתי, גוף ממשלתי, מוסד רציני שפועל לטובת העם, הכל לטובת הבייס, המגזר, אפילו לא בשביל לשפר את התנאים של המחנה שלהם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
תהליך השמדה עצמית של המדינה זה נקרא.סומך כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 17:24 במקום שהכדורגל יהיה מפלט מהחרא של המדינה שלנו, הוא מהווה מיקרוקוסמוס של כל החרא שיש פה
לא צריך אוייבים.
-
redrony
- קיבל.ה 996 לייקים
הסרטון הזה צריך להיות המוצג מספר 1 בדיון המשמעתי מחר
-
redrony
- קיבל.ה 996 לייקים
ואני שוב אומר, אסור לעלות לשחק היום. אם היתה קצת סולידריות בענף הזה גם מכבי וגם חיפה היו מצטרפים לאלונה ובית״ר והפועל היו מוציאים הודעה שלא עולים.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 698 לייקים
-
אדום
- קיבל.ה 1098 לייקים
בול. אחד לאחד.
וגם איפשר הבעת סולידריית מקבוצות אחרות והבנה שהיום זה אנחנו ומחר זה הם
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 350 לייקים
יש הוכחה שהמשטרה פרסמה את זה מחשבון רשמי שלה?
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
הם כבר פרסמו התנצלות או אפילו הבהרה הארגון השקרן הזה?
-
D&3
- קיבל.ה 1483 לייקים
המשטרה פרסמה את זה ודובר המשטרה מצדיק את זה
-
L.S
- קיבל.ה 1721 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
מדוברות משטרת ישראל נמסר על הסרטון: "המסר בסרטון היה שלא נסכן חיי אדם, ממקום של חוויית צפייה ולא של הסתה".
כישרוניים שם כרגיל
כישרוניים שם כרגיל
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 350 לייקים
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 86 לייקים
משטרה של עבריינים
שמנוהלת ע"י פאשיסט, גזען מטונף ומתועב
חייבת להיות התאגדות של כלל הקבוצות, המנהלת וההתאחדות כנגד הגוף המטונף הזה
לא לעלות למשחק יפגע אך ורק בנו כמועדון
שמנוהלת ע"י פאשיסט, גזען מטונף ומתועב
חייבת להיות התאגדות של כלל הקבוצות, המנהלת וההתאחדות כנגד הגוף המטונף הזה
לא לעלות למשחק יפגע אך ורק בנו כמועדון
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
מסר מאוד ברור ולא מה שהם מסרו שהתכוונו
-
L.S
- קיבל.ה 1721 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 4000 לייקים
.
Sent from my 22101320G using Tapatalk

-
קובי
- קיבל.ה 364 לייקים
אם הנהלת המועדון והבעלים החליטו שעולים למגרש אחרי שהמשטרע העלתה סרטון מחבלים=אוהדי הפועל תל אביב אז מדובר בשיתוף פעולה עם המשטרע נגד אוהדי הפועל תל אביב.
אף אמירה בתקשורת לא תכסה על העובדה שמדובר בכניעה ושיתוף פעולה עם המשטרע.
אם עולים למגרש אז הנהלת המועדון והבעלים הם אנשים שפלים ובזויים.
אף אמירה בתקשורת לא תכסה על העובדה שמדובר בכניעה ושיתוף פעולה עם המשטרע.
אם עולים למגרש אז הנהלת המועדון והבעלים הם אנשים שפלים ובזויים.
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
התגובה המלאה של ראש חטיבת הדוברות במשטרה ליאור אבודרהם-
ראש חטיבת הדוברות של המשטרה, תנ"צ ליאור אבודרהם, ביקש להסביר: "מטרת הסרטון הייתה להעביר מסר שאירועי הדרבי היו אירועים קשים שבהם הושלכו אבוקות, רימוני עשן, ואמצעים פירוטכניים לעבר אזרחים ושוטרים.
פצעו 14 אנשים שבנס לא נפגעו קשה יותר. והאירועים הללו בשפת העם נקראים 'הפרת סדר'. אף אחד לא השווה את אוהדי הפועל תל אביב לאף אחד, לא הייתה שום התייחסות לאוהד כזה או אחר, הייתה התייחסות לאירועי הדרבי, זהו".
על הבחירה להראות צילומים של מחבלים ממזרח ירושלים: "למה אתם אומרים מחבלים? כל אזרחי מזרח ירושלים מחבלים? מדובר בהפרות סדר, תיזהרו להגיד מחבלים כי זה לא נכון להגיד את זה. מזרח ירושלים זה לא עזה, אלה אזרחים ישראלים. זה לא שאני מצדד בהם, או מתחתן איתם מחר, אני רק אומר שאף אחד לא בא ואמר 'חבר'ה, אוהדי הפועל ת"א פורעים'. יש פה סרטון שהמסר שלו הוא חד, שלא נאפשר פה הפרות סדר. הפרות סדר כמו שהיו בדרבי, הן הפרות סדר כמו שקורות במזרח ירושלים, זה הכול".
מה?
ראש חטיבת הדוברות של המשטרה, תנ"צ ליאור אבודרהם, ביקש להסביר: "מטרת הסרטון הייתה להעביר מסר שאירועי הדרבי היו אירועים קשים שבהם הושלכו אבוקות, רימוני עשן, ואמצעים פירוטכניים לעבר אזרחים ושוטרים.
פצעו 14 אנשים שבנס לא נפגעו קשה יותר. והאירועים הללו בשפת העם נקראים 'הפרת סדר'. אף אחד לא השווה את אוהדי הפועל תל אביב לאף אחד, לא הייתה שום התייחסות לאוהד כזה או אחר, הייתה התייחסות לאירועי הדרבי, זהו".
על הבחירה להראות צילומים של מחבלים ממזרח ירושלים: "למה אתם אומרים מחבלים? כל אזרחי מזרח ירושלים מחבלים? מדובר בהפרות סדר, תיזהרו להגיד מחבלים כי זה לא נכון להגיד את זה. מזרח ירושלים זה לא עזה, אלה אזרחים ישראלים. זה לא שאני מצדד בהם, או מתחתן איתם מחר, אני רק אומר שאף אחד לא בא ואמר 'חבר'ה, אוהדי הפועל ת"א פורעים'. יש פה סרטון שהמסר שלו הוא חד, שלא נאפשר פה הפרות סדר. הפרות סדר כמו שהיו בדרבי, הן הפרות סדר כמו שקורות במזרח ירושלים, זה הכול".
מה?
- גביזון
- קיבל.ה 4000 לייקים
לא
לעלות
לשחק
הסרטון הזה מחריד ומפוצץ בהסתה שאי אפשר פשוט להמשיך סתם ככה, מספיק.
לעלות
לשחק
הסרטון הזה מחריד ומפוצץ בהסתה שאי אפשר פשוט להמשיך סתם ככה, מספיק.
-
redrony
- קיבל.ה 996 לייקים
עזוב עזוב, המשטרה באמת מגחיכה את עצמה בצורה ששום מערכון בארץ נהדרת לא יכול, מספיק בשביל להקשיב לדובר הראשי (חוף הים…) בשביל להבין את הרמה,
התגובה הזו כל כך עילגת שלהתייחס אליה זה עלבון
התגובה הזו כל כך עילגת שלהתייחס אליה זה עלבון
ציפת לתגובה אחרת מבן אדם עם בקושי אונה אחת מתפקדת במוח?dino כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 18:14 התגובה המלאה של ראש חטיבת הדוברות במשטרה ליאור אבודרהם-
מה?
-
Kanta
- קיבל.ה 148 לייקים
בדרכי לסמי עופר ובמקביל מקווה להפועל לא תעלה לשחק.
מציאות הזויה.
מציאות הזויה.
נערך לאחרונה על ידי Kanta ב 28 אוקטובר 2025, 18:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- SickleCell
- קיבל.ה 597 לייקים
העובדה שהוא חי זה ברמה של נס רפואי ובושה לאבולוציה15.5.2010 כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 18:19ציפת לתגובה אחרת מבן אדם עם בקושי אונה אחת מתפקדת במוח?dino כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 18:14 התגובה המלאה של ראש חטיבת הדוברות במשטרה ליאור אבודרהם-
מה?
-
Niro
- קיבל.ה 1759 לייקים
מדובר באיש שבתפקיד הקודם היה עוזר של חנמאל דורפמן, אל תצפו לקוהרנטיות או מקצועיות.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 237 לייקים
אלונה תודה ! אבל ..
לא מצליח להבין דבר מאוד פשוט , למה לא לעצור את כל הכדורגל בארץ?
מספיק בש ,מכבי חיפה ,הפועל ת''א עוצרים את פעילות הכדורגל בארץ עד שחוקרים לעומק מה שקרה פה היום
וגם בדרבי.
מבקש מכם , תעצרו בבקשה את הכדורגל בישראל לפני
האסון ולא אחרי.
תודה
לא מצליח להבין דבר מאוד פשוט , למה לא לעצור את כל הכדורגל בארץ?
מספיק בש ,מכבי חיפה ,הפועל ת''א עוצרים את פעילות הכדורגל בארץ עד שחוקרים לעומק מה שקרה פה היום
וגם בדרבי.
מבקש מכם , תעצרו בבקשה את הכדורגל בישראל לפני
האסון ולא אחרי.
תודה
-
dino
- קיבל.ה 2942 לייקים
לפני המשחק, עלה השר לריאיון סוער בתוכנית הספורט של 103fm. תחילה ביקש בן גביר להגיב לדבריו של העיתונאי ג'וש בריינר וכינה אותו "דובר חמאס". לאחר התנצחות עם הפרשן אורי אוזן, ניתק את השיחה וירד משידור.
לאחר מכן עלה שוב על הקו ודיבר על הגמר: "אני מגיע למשחק עם שני ילדים. אנחנו אוהדי בית"ר ואוהבים מאוד כדורגל, זו צריכה להיות חוויה. המדיניות שלי היא אפס סובלנות לפי שתוקף או מרביץ. ראיתי שכמעט עיוורו ילדה אוהדת הפועל תל אביב כשזרקו עליה חזיז. בואו לחוויה, בלי חזיזים ורימונים. בסוף, כולם אותו דבר - מכבי והפועל ובית"ר. כשחמאס נכנס לחדר הוא לא מבדיל בינינו".
על הסרטון שעורר סערה: "לא ראיתי אותו. הסבירו לי ולפי ההסבר לא הבנתי שזה רק נגד הפועל תל אביב. אני לא נכנס להשוואה של מחבל או לא מחבל - מי שזורק חזיז הוא מסוכן".
על הדרבי שבוטל: "יש לנו משטרה שמודעת שהיא צריכה לשמור על זכויות האזרח, אבל גם יודעת לפעול באופן נחוש. לא אני קיבלתי את ההחלטה".
על הגעתו לגמר והאם היא מתסיסה: "חס וחלילה. אני בא כאוהד, לא כשר. בואו נאמר את האמת, במשחק האחרון אוהדי הפועל תל אביב הם שהיו אחראים לאלימות. יש הרבה אוהדים נורמטיביים להפועל תל אביב, אבל יש גם כאלה שלא.
על הקריאות של אוהדי בית"ר ירושלים: "הקריאות נגד אחמד טיבי הן לא גזעניות, טוב מאוד שיש נגדו קריאות. הוא ואיימן עודה הם שונאי ישראל. זו לא הסתה, הם תומכי טרור. את סלים טועמה אני לא מכיר, לא דיברתי איתו אף פעם. אני לא נגד ערבים, יש לי שוטרים ערבים במשטרת ישראל ואני אוהב ומעריך אותם".
לאחר מכן עלה שוב על הקו ודיבר על הגמר: "אני מגיע למשחק עם שני ילדים. אנחנו אוהדי בית"ר ואוהבים מאוד כדורגל, זו צריכה להיות חוויה. המדיניות שלי היא אפס סובלנות לפי שתוקף או מרביץ. ראיתי שכמעט עיוורו ילדה אוהדת הפועל תל אביב כשזרקו עליה חזיז. בואו לחוויה, בלי חזיזים ורימונים. בסוף, כולם אותו דבר - מכבי והפועל ובית"ר. כשחמאס נכנס לחדר הוא לא מבדיל בינינו".
על הסרטון שעורר סערה: "לא ראיתי אותו. הסבירו לי ולפי ההסבר לא הבנתי שזה רק נגד הפועל תל אביב. אני לא נכנס להשוואה של מחבל או לא מחבל - מי שזורק חזיז הוא מסוכן".
על הדרבי שבוטל: "יש לנו משטרה שמודעת שהיא צריכה לשמור על זכויות האזרח, אבל גם יודעת לפעול באופן נחוש. לא אני קיבלתי את ההחלטה".
על הגעתו לגמר והאם היא מתסיסה: "חס וחלילה. אני בא כאוהד, לא כשר. בואו נאמר את האמת, במשחק האחרון אוהדי הפועל תל אביב הם שהיו אחראים לאלימות. יש הרבה אוהדים נורמטיביים להפועל תל אביב, אבל יש גם כאלה שלא.
על הקריאות של אוהדי בית"ר ירושלים: "הקריאות נגד אחמד טיבי הן לא גזעניות, טוב מאוד שיש נגדו קריאות. הוא ואיימן עודה הם שונאי ישראל. זו לא הסתה, הם תומכי טרור. את סלים טועמה אני לא מכיר, לא דיברתי איתו אף פעם. אני לא נגד ערבים, יש לי שוטרים ערבים במשטרת ישראל ואני אוהב ומעריך אותם".