מה שהולך לקרות מחר מבחינת אכיפה יהיה מיוחד, אם יש פה חברי אולטראס או בכללי אנשים שמעשנים תוך כדי המשחק או מתכננים לזרוק משהו בגלל עצבים, ללא קשר שזה לא אמור לקרות, ראו הוזהרתם אני כבר שמעתי מה התכנון ממקור ראשון ויהיה לא כיף למי שיתפס (בין אם זה בחוץ או ביציע)
ביבי עוד לא דיבר עם טראמפ להרים איזה B2 מעל סמי עופר? טפי כוס אמאמא שלהם איך הם מחממים את כולם.
אגב לא קראתי באף מקום, אבל המגרש יהיה מלא? חצי הפועל חצי ביטר?
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 22:35
ביבי עוד לא דיבר עם טראמפ להרים איזה B2 מעל סמי עופר? טפי כוס אמאמא שלהם איך הם מחממים את כולם.
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 22:35
תעיף ליציע כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 22:22
אומר את האמת רק בגלל שזו ביתר המשחק חשוב לי אחרת
מצידי שיעלו עם הנוער.
המשחק בשבת נגד טבריה זה משחק העונה מבחינתנו.
טבריה משחק העונה? טבריה זה משחק שכל תוצאה שלא מביאה לנו 3 נקודות היא כישלון עם כל הכבוד.
הפסדנו מספיק נקודות (על המגרש ומחוצה לו) לאחרונה ואנחנו עדיין הקבוצה היחידה שנידבה לריינה נקודות העונה, צריך לחזור לצבור מול טבריה והפועל ירושלים ולפניהן אשמח מאוד גם לחגוג תואר על בית״ר.
מצידי שיעלו עם הנוער.
בזכות ארגון שפל אחד בתוכנו שעוד לא השכלנו להילחם בו עד חורמה, המשחק נגד טבריה הפך למשחק קריטי במקום משחק שאפשר להגיע אליו רגועים יותר.
מצידי שיעלו עם הנוער.
טבריה משחק העונה? טבריה זה משחק שכל תוצאה שלא מביאה לנו 3 נקודות היא כישלון עם כל הכבוד.
הפסדנו מספיק נקודות (על המגרש ומחוצה לו) לאחרונה ואנחנו עדיין הקבוצה היחידה שנידבה לריינה נקודות העונה, צריך לחזור לצבור מול טבריה והפועל ירושלים ולפניהן אשמח מאוד גם לחגוג תואר על בית״ר.
אתה אחרי כנראה 3 הפסדים והורדת 2 נקודות לכאורה
זה יכול להכניס הכל למערבולת
אכם ניצחןן על טבריה חשוב יותר
מצידי שיעלו עם הנוער.
אתה אחרי כנראה 3 הפסדים והורדת 2 נקודות לכאורה
זה יכול להכניס הכל למערבולת
אכם ניצחןן על טבריה חשוב יותר
אם היו נותנים לי את שני המשחקים האלו (ביתר וטבריה) והיו אומרים לי תבחר רק משחק אחד שהפועל תנצח בו, הייתי בוחר לנצח את ביתר בגמר בלי לחשוב פעמים.
בוא שניה נחזור למציאות. לא ניקח אליפות השנה וכנראה שגם לא נרד ליגה.
מלחמה! מלחמה! מלחמה!
כמו נאום התודה של איציק הורן לביבי- תודה לאולטראס, לה פמיליה והמשטרע שבזכותם עשרות אלפי אנשים ישלמו היום שוב מחיר שהם לא רוצים בו ולא אחראים לו, ושכולם רק חושבים אם יהיה משחק ואם יחזרו הביתה בשלום ולא אם ננצח.
ובתקווה ואשכרה נגיע לרגע שמשחקים- בבקשה אלקוקין ב10, ל-א בנימין בשמאל, מורגן כבלם ולא אלתור כלשהו באגף ימין או שלושה בלמים
בחיים לא היה לי כל כך חוסר חשק ללכת למשחק, בגלל האווירה עם המשטרה.
כבר התכוונתי למכור את הכרטיסים אבל מה לעשות שכמו כולם אני מכור , ולא רוצה שיהיה fomo שפתאום הפועל יזכו בתואר ( גם אם זה טוטו) אחרי שנים ואני בבית.
אין לי שום ציפיות לגבי המשחק.
לא שהוא יגיע לסיומו או יתחיל בכלל, אין לי שום ציפייה להיגיון מהאולטראס, או איזשהי שליטה בדחפים, להבין איפה אנחנו נמצאים ומה ההשלכות- גורנישט מט גורנישט.
ולא שנצליח בו מקצועית אם וכאשר הוא ישוחק, כשאנחנו בלי מאיימבו(תודה רבה קליינה), עם טוריאל שנראה כבוי מסיבות כאלו ואחרות וכשביטר באה אחרי שכבר כאבה הפסד לנו ותבוא כנראה מאוד ממוקדת.
תעיף ליציע כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 09:03
לא מכרנו את כל הכרטיסים?
להתעורר חברים !
נשארו 500 בערך, במצב אחר הם נחטפים מזמן ( גם עם הנטיה של כל האנשים המיותרים מגוש דן לראות בנסיעה צפונה לישראל האמיתית חצית גבול... ) אבל עם כל המאורעות זה די צפוי, ולדעתי אם היו קורים לפני תחילת המכירה הרבה אחרים לא היו קונים, קבוצות ההחלפה מוצפות באנשים שמוכרים ולא אתפלא שיש כאלה שלא יבואו גם אם לא יצליחו למכור. עצוב.
זה משחק שכתוב עליו "אלימות" בפונט 1000. קהלים אלימים ששונאים אחד את השני, משטרה שאומרת שמתייחסת לאצטדיון כמו בסיס צבאי ובודקת ת.ז.
בנאדם נורמלי, בטח עם ילדים, רואה את זה וחושב 10 פעמים לפני שבא
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
לא מכרנו את כל הכרטיסים?
להתעורר חברים !
מאוד רציתי להגיע למשחק... אבל לצאת ב3 מהעבודה ולחזור הביתה ב1 בשביל לקבל מכות מאוהדי ביתר בדרכים / פרשים מחוץ לאיצטדיון / שוטרים באיצטדיון או סתם לקבל איזה רימון עשן לראש מהאולטראס, וכל זה שיש סיכוי יותר מסביר שב20:40 אחרי כל המסע הזה שולחים אותי ישר הביתה... לא תודה
לא מכרנו את כל הכרטיסים?
להתעורר חברים !
מאוד רציתי להגיע למשחק... אבל לצאת ב3 מהעבודה ולחזור הביתה ב1 בשביל לקבל מכות מאוהדי ביתר בדרכים / פרשים מחוץ לאיצטדיון / שוטרים באיצטדיון או סתם לקבל איזה רימון עשן לראש מהאולטראס, וכל זה שיש סיכוי יותר מסביר שב20:40 אחרי כל המסע הזה שולחים אותי ישר הביתה... לא תודה
ואז בשבת תשיר יחד עם כולם "לא תישברו אותנו כי הפועל שלנו"
לא מכרנו את כל הכרטיסים?
להתעורר חברים !
נראה לי שזה יותר הגיוני מלשיר "אחרייך הפועל אני בא בכל מצב" ובעצם לעשות הפוך...
לא מכרנו את כל הכרטיסים?
להתעורר חברים !
נשארו 500 בערך, במצב אחר הם נחטפים מזמן ( גם עם הנטיה של כל האנשים המיותרים מגוש דן לראות בנסיעה צפונה לישראל האמיתית חצית גבול... ) אבל עם כל המאורעות זה די צפוי, ולדעתי אם היו קורים לפני תחילת המכירה הרבה אחרים לא היו קונים, קבוצות ההחלפה מוצפות באנשים שמוכרים ולא אתפלא שיש כאלה שלא יבואו גם אם לא יצליחו למכור. עצוב.
באים בכל מצב שפוי
לא כשאתה מפחד לקבל מכות מהמשטרה כי הצעיף בצבע אדום
חזרתי לארץ אתמול בערב והדבר הראשון שראיתי זה כותרות של מבצר צבאי שהמשטרה הרימה בסמי עופר.
כשאני לוקח בחשבון את הטרחה בלהגיע לחיפה, לאוירה כזו עוינת, כאדם מעשן אני מבין שיעשו הכל כדי להציק לי במשחק הזה, גם אני מוותר על המשחק.
שונאים פה אוהדי כדורגל וכשהם לובשים אדום בפרט.
dino כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 10:09
מעניין גם אם משטרת בן גביר(מתי הוא יעוף מחיינו?) תתייחס אותו דבר לאוהדי ביטר ״הטובים״ אל מול אוהדי הפועל ״הרעים״(ככה רואים דברים במשטרה, בפשטות כזו)
במדינה מתוקנת ההתאחדות מוציאה הודעה כבר היום שהמשחק לא ישוחק אחרי כל הצהרות המלחמה של המשטרה
זה פשוט בדיחה שאנחנו כקהל ולא משנה מה צבע החולצה שלנו מוכנים לקבל את הדבר הזה.
אמש (שני) ערכה הקבוצה את האימון המסכם שלה בשעות הערב, ולאחר מכן יצאה למלון בחיפה, שם העבירה את הלילה ותשלים הבוקר את ההכנות הטקטיות עד היציאה לאצטדיון סמי עופר. כ-11,000 אדומים צפויים להגיע לחיפה, אך למרבה ההפתעה כ-2,500 כרטיסים נותרו עבור אוהדי הפועל, לעומת בית"ר, שמכרה את כל ההקצאה שעמדה לרשותה.
אדום לבן כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 10:22
אמש (שני) ערכה הקבוצה את האימון המסכם שלה בשעות הערב, ולאחר מכן יצאה למלון בחיפה, שם העבירה את הלילה ותשלים הבוקר את ההכנות הטקטיות עד היציאה לאצטדיון סמי עופר. כ-11,000 אדומים צפויים להגיע לחיפה, אך למרבה ההפתעה כ-2,500 כרטיסים נותרו עבור אוהדי הפועל, לעומת בית"ר, שמכרה את כל ההקצאה שעמדה לרשותה.
מתוך ואן
לא אמרו פה שנשארו 500 כרטיסים?
זה מה שמופיע באתר הספסרים, לא ברור מאיפה הביאו את זה
אני רק אגיד שאם הייתי עם השפעה כלשהי באולטראס, הייתי כאות מחאה לא מרים היום שום מייצג, לא מדליק אבוקה ולא עושה צעדות. הרווח מזה הוא בכמה רבדים:
1. בתקשורת ידברו על כמה עצוב נראה משחק גמר בלי התצוגות המרשימות של קהל הפועל. פתח לדיון על מיסוד התפאורה.
2. בהנחה שבית"ר כן עושים את הדברים הנ"ל, בוחן של תגובת המשטרה במגרש.
3. בהנחה שעדיין תופעל אלימות כלפי קהל הפועל, הוכחה שמקור האלימות והמלבים שלה הם השוטרים ולא קהל הפועל.
* בכל מקרה יש רק יתרונות מחרם כזה. אם המסר עובר לשחקנים זה לא פוגע בהתרגשות או המעמד אלא מדגיש שיש בשביל מי ומה לשחק.
* מדגיש עד כמה ארגון האוהדים שלנו והספורט בכלל, נפגעים מהיעדר הסדרה של תפאורות/פירוטכניקה/צעדות וכו'.
* א.נשים אלימים יש בכל קהל אוהדים אז זה דיון שלא התכוונתי לפתוח כאן.
אם האולטראס יכולים לשיר "הדרבי הוא מעל הכל" ולהחרים את הדרבי כי עצרו ככל הנראה בצדק כמה חברה מהם, ועוד לאיים על קהל של הפועל שנכנס - אז אני בטוח שלי יסלחו..
בכל מקרה, אותי אישית הם שברו. לא רק המשטרה גם האולטראס ותומכיהם
ואגב, אני גם לא בא אחרי הקבוצה לכל מקום ולא הייתי במשחק חוץ מעבר לגוש דן כבר כמעט 5 שנים... גם אפשר להתכווח אם החולצה האדומה לפני לימודים בחורות ועבודה...רוצה לבדוק עוד כמה שירים?
למי שכן מגיע היום ולוקח את הסיכון, נתראה במגרש תבואו לעודד 90 דקות עם אופציה ל120 התואר הזה לא רק סתם איזה גביע הטוטו שלא מעניין את התחת, זה איתות שחזרנו בענק ומה עוד מול זה משחק מול ביטער