הפועל בתקופה מקצועית טובה
במקום לנצל את זה למשוך עוד קהל עושים בדיוק הפוך.
זה משחק שהיה צריך למכור כרטיסים ב-40 שקל עם שיווק אגרסיבי לזה ברשתות.
שאין אוהד שלא ידע שיש כרטיס ב-40 שקל למשחק.
ככה היה מתנהל מי שרוצה למשוך עוד קהל
כנראה שעופר לא רוצה
איש גדול כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 12:00
כנראה שעופר לא רוצה
משחק ביום ראשון ב8 בערב נגד נס ציונה לא יכול למשוך יותר קהל ממה שיש כרגע גם אם תחלק כרטיסים חינם ברחובות.
היה אתמול כדורגל יותר מעניין, יש ביום שלישי גמר נגד בית''ר שהוא יותר מעניין וה8 בערב הזה נגד נס ציונה באווירה מנומנמת פשוט לא יכול להביא יותר
איש גדול כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 12:00
כנראה שעופר לא רוצה
משחק ביום ראשון ב8 בערב נגד נס ציונה לא יכול למשוך יותר קהל ממה שיש כרגע גם אם תחלק כרטיסים חינם ברחובות.
היה אתמול כדורגל יותר מעניין, יש ביום שלישי גמר נגד בית''ר שהוא יותר מעניין וה8 בערב הזה נגד נס ציונה באווירה מנומנמת פשוט לא יכול להביא יותר
תרשה לי לחלוק עליך
הפועל בתקופה מקצועית טובה , מקום 1 ביורוליג.
עם מחירים טובים ושיווק נכון היה אפשר להביא יותר קהל ממה שיבוא היום.
גם אם תמכור בארבעים שקלים למשחק (ויש היום אפשרות לנשים להכנס בחינם עם חולצת חלאסרטן) לא תביא יותר ממאה-מאתיים אוהדים נוספים.
אחרי שאתמול היה כדורגל ובאמצע השבוע יש עוד משחק - זה חסר סיכוי.
ולמרות זאת יש מחירים סבירים לגמרי לחיילים/נוער/משפחות. הראיתי למעלה שיש כרטיסים במחיר של 50 ש"ח לנוער. אז דווקא 40 ש"ח כן יביא צופים וחמישים לא?
לא אומר שאי אפשר לעשות יותר שיווק, אבל ספציפית להיום, לא חושב שיש הרבה יותר לעשות. לא מוצא גם שום סיבה לעשות איזה מבצע שיווק אגרסיבי דווקא למשחק הזה.
רדנקו כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 13:15
גם אם תמכור בארבעים שקלים למשחק (ויש היום אפשרות לנשים להכנס בחינם עם חולצת חלאסרטן) לא תביא יותר ממאה-מאתיים אוהדים נוספים.
ולמרות זאת יש מחירים סבירים לגמרי לחיילים/נוער/משפחות. הראיתי למעלה שיש כרטיסים במחיר של 50 ש"ח לנוער. אז דווקא 40 ש"ח כן יביא צופים וחמישים לא?
לא אומר שאי אפשר לעשות יותר שיווק, אבל ספציפית להיום, לא חושב שיש הרבה יותר לעשות. לא מוצא גם שום סיבה לעשות איזה מבצע שיווק אגרסיבי דווקא למשחק הזה.
אתה יכול להראות למעלה מה שאתה רוצה
כל עוד זה לא משווק על ידי המועדון אז הרבה לא יודעים את זה.
זה אפילו הזוי בעיני שהמועדון מפרסם מחירים ואז מוכר בצורה שונה ובמחירים אחרים.
תראה מה זה
אני קורא פה בפורום ומעורב כנראה הרבה יותר מהאוהד ההממוצע ועדין לא הבנתי אם יש כרטיסים להיום לאוהד רגיל שלא מנוי ובא לו לבוא למשחק וכמה יעלה לו.
זה לא השיווק לא טוב למשחק, הוא זוועה.
עצם זה שאף אחד לא מבין אם אוהד שהוא לא מנוי יכול לקנות כרטיס, כן או לא זה כבר בעיה קשה של שחור לבן שלא נפתרת.
רגע כן אפשר לקנות, אבל רק ליציע הזה, בעצם אי אפשר.
בלאגן, לא ברור, והאולם יכל להיות הרבה יותר מלא, והקבוצה היתה מרוויחה יותר כסף.
יורים לעצמנו ברגל.
זה לא שאין כוונה טובה ורוצים שיתמלא יותר, הנה נשים עם חולצת חלאסרטן וילדים מתחת לגיל 10 יכולים להכנס חינם, אבל מחרבנים לגמרי גם את זה.
אגב מישהו יודע איפה יש חלוקת חולצות של חלאסרטן? המשחק עוד 6 שעות ואם יש נשים שרוצות להגיע לא יודעות איך להשיג.
רדנקו כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 13:15
אתה יכול להראות למעלה מה שאתה רוצה
כל עוד זה לא משווק על ידי המועדון אז הרבה לא יודעים את זה.
זה אפילו הזוי בעיני שהמועדון מפרסם מחירים ואז מוכר בצורה שונה ובמחירים אחרים.
תראה מה זה
אני קורא פה בפורום ומעורב כנראה הרבה יותר מהאוהד ההממוצע ועדין לא הבנתי אם יש כרטיסים להיום לאוהד רגיל שלא מנוי ובא לו לבוא למשחק וכמה יעלה לו.
מסכים אתך ועם גביזון ששיווק הכרטיסים/מנויים הוא מהגרועים שיש (ואני לא אומר הגרוע ביותר כי אולי יש גרועים יותר שאני לא מכיר) וזה אפילו אם אני מתילם מהמדיניות המטופשת להפליא לאפשר מכירה רק למנויים ולא לאפשר העברת ניקובים.
אם זה תלוי בי מי שאחראי על זה היה צריך להיות מוחלף כבר לפני חודשיים.
מילפורד כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 12:09
אני חושב שהאמת היא איפשהו באמצע , אף אחד במערכת הזאת לא התמודד עם קצב כזה של משחקים אי פעם ולפעמים , גם אם יש כוונה , לא תמיד מצליחים לבצע...
סליחה - אבל אם מי שאחראי על זה לא מסוגל להתמודד עם קצב המשחקים הוא צריך לעבוד בעבודה אחרת.
זה לא שיש פה איזו הפתעה. זה היה ידוע כבר חודשים.
קראתי לאחרונה לא מעט בפורום, הגיע הזמן גם להצטרף...
לגבי הכרטיסים, המצב אכן מבלבל וגם ירתיע את רוב האנשים שבשלב זה פשוט רוצים לראות משחק בלי להתחייב על מנוי.
פתרון מתבקש, לאפשר רכישה באתר בלי התניות ובלי צורך לעשות דוקטורט בשביל להבין מה הולך.
תאמת גם פתיחת קופות כמו פעם, יעול לעבוד לא רע...
מגיעות למשחק? תלבשו חולצה אדומה של חלאסרטן – ותיכנסו ללא עלות. יחד נעלה את המודעות לסרטן בקרב צעירים וצעירות. חלוקת החולצות והכרטיסים תתבצע בקופות מאחורי שער 12.
גביזון כתב: ↑24 אוקטובר 2025, 22:33
מכעיס ולא הגיוני, למה לעזאזל מישהו שרוצה לקנות כרטיס לא יכול?? הקבוצה מפסידה כסף, מי שבאולם מפסיד שהוא לא יותר מלא, והאוהדים שלא נכנסים מפסידים.
איזה טמטום לא מוסבר חסר כל הגיון, דווקא בתקופה מדהימה שלנו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני רואה שיש למעלה ביציע 5-6 ו12 כרטיסים ב100 שקל שמסומנים כ"ללא היסטוריית רכישה", נראה שכל אחד יכול לקנות אותם גם בלי מנוי...
נכום שניסיתי במקום אחר (בשביל הבדיקה)
אבל לא נראה שאפשר
רגע אבל אצלך כתוב כרטיס כניסה מנויים, אמור להיות גם משהו ללא היסטוריית רכישה או שאני בעצמי בכלל לא הבנתי כלום כבר
Jonatan192 כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 01:11
אני רואה שיש למעלה ביציע 5-6 ו12 כרטיסים ב100 שקל שמסומנים כ"ללא היסטוריית רכישה", נראה שכל אחד יכול לקנות אותם גם בלי מנוי...
נכום שניסיתי במקום אחר (בשביל הבדיקה)
אבל לא נראה שאפשר
רגע אבל אצלך כתוב כרטיס כניסה מנויים, אמור להיות גם משהו ללא היסטוריית רכישה או שאני בעצמי בכלל לא הבנתי כלום כבר
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Xavi כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 20:23
כדורסל יפיפה
מה הרמה של נס ציונה?
נס ציונה כזה
האדום הצורר: