נתניה לא עברו את החצי מדקה 5 עד סוף המחצית
ולא עשו יותר מידי עד האדום
אנחנו פשוט לא "הרגנו" את המשחק הזה, ולפניי שברדה הספיק לעשות חילופים אחריי האדום (שלא היה) הפסדנו.
ועדיין, היינו אחריי האדום יכולים לחזור אבל ההוצאה של טוריאל והכניסה של סילבה פשוט גמרה אותנו.
אגב אני מבין את ההיגיון להוציא את טוריאל בגלל משחק חלש
אבל סילבה פשוט היה גרוע יותר עם אפס מחויבות
נוסיף לכך שגם החילוף של יזן ואלטמן הגיעו באיחור
אני תמיד אומר, דיי עם השבלונה הקבועה הזאת של חילופים דקה 60/70 מחצית אתה רואה לא הולך והשחקנים פחות פוגעים אז יאללה
לויזו וטוריאל לא יכולים לשחק באותה קבוצה , וברדה מעדיף לשרוף את טוריאל השחקן הכי טוב שלנו .
עוד מההרכב מול בש התחלתי להתערער עליו .
בשלישי פיבן חייב להיות בלם
Gania23 כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 22:14
גם ככה הוואר הזה חרא , למה לא משנים את החוק הזה שהוא לא יכול להתערב בצהוב , אם זה צהוב שני שגוי שיתערב
לא אפשרי.. צהוב זה יותר מדי שיקול דעת וזה להתפלפל יותר מדי בואר על האם עבירה היא צהוב או לא.
ורוב הפעמים זה לא יהיה מצב שיהיה אפשר להגיד בוודאות אין פה עבירה בכלל..
גם ככה הוואר הזה חרא , למה לא משנים את החוק הזה שהוא לא יכול להתערב בצהוב , אם זה צהוב שני שגוי שיתערב
לא אפשרי.. צהוב זה יותר מדי שיקול דעת וזה להתפלפל יותר מדי בואר על האם עבירה היא צהוב או לא.
רק במקרה של צהוב שני
לא מוצא היגיון למה לא להתערב
בסוף צהוב שני זה כמו פנדל ואדום זאת החלטה שמשנה משחק
גם אני חושב שצריך שהואר יתערב גם בזה, אולי אז השופטים לא יהיו כל כך קלי דעת
לא רק זה, אלא שמה עושים אם הצהוב הראשון היה טעות והשני נכון? זה מייצר חוסר אחידות.
הבעיה זה לא הדברים שה- VAR לא עושה, אלא איך שהוא דרדר את היכולת של השופטים והקוונים בליגה שלנו בגלל התלות בו. כמו לנהוג כמה שנים ברכב מתקדם עם מערכות מפנקות, ואז לעלות על איזו דייהטסו שכורה, ולגלות שאתה לא מסוגל לעשות חניה בלי חיישנים ומצלמה אחורית.
רק במקרה של צהוב שני
לא מוצא היגיון למה לא להתערב
בסוף צהוב שני זה כמו פנדל ואדום זאת החלטה שמשנה משחק
גם אני חושב שצריך שהואר יתערב גם בזה, אולי אז השופטים לא יהיו כל כך קלי דעת
זה לא משנה אם זה אדום או לא זה מה שאני אומר, רוב המקרים זו תהיה עבירה- השאלה אם היא שווה אדום או לא, להגיד שהוואר יחליט זה יותר מדי שיקול דעת, רוב הפעמים גם לא תסגור על דעה אחת.
זה אולי יעבוד במקרים בודדים בודדים שבאמת לא היתה עבירה והשופט המציא הכל.
אחרי שבוע בלי משחק, הפועל באה עם רעב מטורף. מחצית ראשונה פנטסטית שלנו שרק מזל רע מנע מאיתנו להוביל 2 או 3 אפס. לואיזו, יאזן, צ'יקו, אפילו רן בנימין לפרקים היו טובים. נתניה לא עברו את החצי כי לא נתנו להם לנשום.
זה היה משחק עם שופט בעייתי מהרגע הראשון. לא שורק כשצריך, שורק כשלא צריך. אני אומר את זה כל מחזור מחדש, ואני אגיד שוב, זאת הייתה התצוגת שיפוט הכי זוועתית שראיתי בחיים שלי. שופט של מאירי עם וואר של מאירי, שמבטלים אדום מוצדק ומרחיקים שחקן על כלום.
המועדון חייב לנקוט עמדה נגד הדברים האלה, לא יכול להיות ששופטים יבואו לשדוד אותנו ככה ואנחנו לא נגיב.
צריך להרים את הראש ולהמשיך קדימה כי עד האדום הבזוי הזה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש, הרבה הרבה שנים לא ראיתי את הפועל אינטנסיבית ומסוכנת ככה. צריך להמשיך ביכולת הזאת והנקודות יגיעו.
ראיתי את התקציר עכשיו בשער השבת, והדם שלי רותח עוד יותר.
משחק כל כך חד צדדי, הפרשנים מבלבלים בשכל על 7 דק׳ שנתניה שיחקה, מתוכם 6 דק ב-10 שחקנים.
השופט הזה שופט רע, נותן למשחק לרוץ כשיש עבירות ברורות, ולא מפעיל שום שיקול דעת או מחשבה בצהוב שני. החלטות קטנות שגמרו את המשחק.
מצטער, זו לא רמת שיפוט שמתאימה לליגה מקצוענית ראשונה.
לא מבין למה אמרו שחצי שני נתניה היתה טובה. חוץ מ 10 דקות אחרי ההרחקה היינו עדיפים גם אחרי האדום.
התגובה לאדום לא היתה מספיק חדה ואפילו קצת יהירה.
החופש שהיה לשחקן שנתן את הבישול היה על גבול הפלילי
ואחרי כל זה - אחלה הפועל- יש ימים שהכדור לא נכנס. הרבה מאוד מזל היה לנתניה אתמול.
עד עכשיו לא היתה לנו בעיית הבקעה. לא נעשה דרמה ממשחק אחד.
כולם פה עם ה"היית צריך לנצל את המצבים ולא להשאיר את זה לשיפוט"
תסמונת האישה המוכה
נגד באר שבע - שופט קבע את תוצאת המשחק
נגד מכבי - משטרה קבעה את תוצאת המשחק
נגד נתניה - שופט קבע את תוצאת המשחק
היית מושלם ובצמרת ופתאום אתה בתחתית ולא באשמתך
מה שאתה עשית עד שמכרו אותך מלמעלה לא משפיע ולא רלוונטי. אני בטוח שאם היינו מובילים 3-0 היו נותנים לנו איזה פנדל או אדום כדי "לאזן" את הטעויות לטובתנו
פה הייתה להם הזדמנות לתת את המשחק ליריבה שלנו והם עשו את זה
רק תתרן לא יריח שמשהו פה מסריח
דולימנגה99 כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 09:20
כולם פה עם ה"היית צריך לנצל את המצבים ולא להשאיר את זה לשיפוט"
תסמונת האישה המוכה
נגד באר שבע - שופט קבע את תוצאת המשחק
נגד מכבי - משטרה קבעה את תוצאת המשחק
נגד נתניה - שופט קבע את תוצאת המשחק
היית מושלם ובצמרת ופתאום אתה בתחתית ולא באשמתך
מה שאתה עשית עד שמכרו אותך מלמעלה לא משפיע ולא רלוונטי. אני בטוח שאם היינו מובילים 3-0 היו נותנים לנו איזה פנדל או אדום כדי "לאזן" את הטעויות לטובתנו
פה הייתה להם הזדמנות לתת את המשחק ליריבה שלנו והם עשו את זה
רק תתרן לא יריח שמשהו פה מסריח
נגד באר שבע אני לא חושב שהשופט קבע אבל ללא ספק השפיע
נגד מכבי זה יותר המשטרה מאשר השופטים
נגד נתניה זה ממש על השופט
הקבוצה חייבת לעשות משהו בנידון זה בטוח ובאותה נשימה אנחנו מקצועית צריכים לשפר את היכולת, בעיקר את היכולת שלנו להבקיע שאתמול מאוד חסרה