אני רואה שזה אסף כהן, ה"מומחה" ההולנדי ההוא.
עוד דוגמא לכמה קטמון זה קבוצת בת של אגודת הרמאים.
סמרטוט אפס. אמן שאיאקס שלו תמשיך להיכשל ושקבוצתו החולת צומי תרד ליגה.
סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 14:26
אותי מעניין מתי זה הפך מתקשורת "אדומה" שיכולה להעלים קבוצה פריפריאלית למעמקי הליגות הנמוכות, לתקשורת צהובה שלא סופרת אותנו בכלל.
פטירתם של אנשי מפתח אדומים בתקשורת? ההיעלמות של מוישיק?
השאלה מה מוגדרת תקשורת ספורט. פעם היו כתבי ספורט לכל מערכת עיתון. היום יש אבל נדמה לי שהמשקל עבר לאתרי ספורט כמו אופירה (לשעבר) ורקנאטי. ושם אין לכתבים אוהדי הפועל נוכחות
אותי מעניין מתי זה הפך מתקשורת "אדומה" שיכולה להעלים קבוצה פריפריאלית למעמקי הליגות הנמוכות, לתקשורת צהובה שלא סופרת אותנו בכלל.
השאלה מה מוגדרת תקשורת ספורט. פעם היו כתבי ספורט לכל מערכת עיתון. היום יש אבל נדמה לי שהמשקל עבר לאתרי ספורט כמו אופירה (לשעבר) ורקנאטי. ושם אין לכתבים אוהדי הפועל נוכחות
זהו גם לי נראה שזאת הסיבה.
יש יותר ריבוי מקורות מידע ויותר מדי דעות.
צריך לחשוב איך אנחנו מתחילים להגביר נוכחות גם שם למען הכבוד מהשופטים, ההתאחדות וכו'. אפשר להתקדם ולהגיע להישגים בלעדיהם אבל במציאות של היום, נראה שיותר קשה.
שר התעמולה יניב טוכמן מספר שטוריאל דפק את המשחק נגד איטליה עם השער שהנבחרת ספגה בגללו,כי "היה נשאר 1-0 ואולי היינו יכולים איכשהו להשוות, בדיוק דור תורג'מן נכנס, הביא רוח חדשה".
תורג'מן המשה בן לולו הזה לא נגע בכלל בכדור, אבל אין מה להיכנס לזה שמדובר בקשקוש. זה הנוהל אצל הסמרטוט הזה.
העניין הוא הפרופגנדה האגרסיבית בכל פלרטפורמה, בכל הזדמנות, בכל דקה. מכונת תעמולה 24/7.
תוצר של גבלס.
טכנית לארז כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 11:33
שר התעמולה יניב טוכמן מספר שטוריאל דפק את המשחק נגד איטליה עם השער שהנבחרת ספגה בגללו,כי "היה נשאר 1-0 ואולי היינו יכולים איכשהו להשוות, בדיוק דור תורג'מן נכנס, הביא רוח חדשה".
תורג'מן המשה בן לולו הזה לא נגע בכלל בכדור, אבל אין מה להיכנס לזה שמדובר בקשקוש. זה הנוהל אצל הסמרטוט הזה.
העניין הוא הפרופגנדה האגרסיבית בכל פלרטפורמה, בכל הזדמנות, בכל דקה. מכונת תעמולה 24/7.
תוצר של גבלס.
חבורה של סמרטוטים. לקחת ילד בן 24 ולקטוש אותו על הופעת בכורה רק כדי להכניס ולהקטין עוד קצת את הפועל.
איזה אפסים.
אין אתר שלא ירד על טוריאל אחרי המשחק הזה.
חבורה של שופרות
כשטיבו פרץ שלהם מברטז וסופג 10 ב-2 משחקים זה "יכולת מאכזבת", "פרץ לא טוב אבל אין יותר טוב ממנו" ויתר הליטופים. "פרץ שוקל לעבור בינואר" (כאילו שיש קבוצה רצינית שתיקח את הליצן יחצ ישראלי הזה להיות שוער ראשון).
וכמובן אסור לשכוח שדור תורג'מן "הביא רוח חדשה".
תוצר של גבלס.
איזה לקקן תחת נאלח.
לוזר רופס עם שדיים שאין תחתית שהוא לא ירד אליה כדי לנסות להתחבב על אוהדי מכבי.
"התקשורת האדומה" היא פייק-ספין של התקשורת הצהובה
היא גם מעולם לא הייתה אדומה - נוני מוזס הוא אוהד מכב*, רשות השידור, משפחת נמרודי, ערוץ רקנאטי וכו' וכו'
תוצר של גבלס.
מכבי רגל > מכבי סל בכל מה שקשור לשנאה. זה לא קרוב בכלל. אין לי מילים לתאר כמה שאני שונא את המועדון הנאלח הזה וכל מי שקשור אליו או מדברר אותו בתקשורת.
רוצה לציין לטובה את יהונתן כהן השדרן שהנחה את האולפן המרכזי, והןא יצא על המשטרה על ההחלטה, לא הפסיק להזכיר את הלינץ' שעשו הפרשים עם הסוסים על ילדים ואבות אדומים, וזה בניגוד לעמיחי וטל בן חיים ועמרי אפק הדפרים והלא אובייקטיבים האלה.
ערוץ הספורט זה חתיכת זבל אחד גדול
טל בן חיים, עומרי אפק, איתי שכטר, שפיגלר, שגיא כהן
כל מי שהיה מעורב באולפנים היום אפס אחד ענק, מבלי לראות את טל בן חיים ואיתי שכטר, זה פשוט ברגיל שלהם
טל בן חיים זה בן אדם שצריך לפתוח שמפניות כשמשהו רע יקרה לו או לסובבים אותו. איזה שונא הפועל נאלח.
הוא זוכר שהדרבי האחרון שלא שוחק היה בגלל כניסה ברוטלית שלו בשחקן הפועל שפוצצה את המשחק? הוא יחלק לנו ציונים?
חוץ מלשנוא הפועל בשביל מה הביאו אותו לטלוויזיה? מדובר בראש ביצה לא קוהרנטי שלא מוסיף שום דבר.
Niro כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:50
טל בן חיים זה בן אדם שצריך לפתוח שמפניות כשמשהו רע יקרה לו או לסובבים אותו. איזה שונא הפועל נאלח.
הוא זוכר שהדרבי האחרון שלא שוחק היה בגלל כניסה ברוטלית שלו בשחקן הפועל שפוצצה את המשחק? הוא יחלק לנו ציונים?
חוץ מלשנוא הפועל בשביל מה הביאו אותו לטלוויזיה? מדובר בראש ביצה לא קוהרנטי שלא מוסיף שום דבר.
טוב אני רוצה להחמיא לכמה אנשי תקשורת בערוץ הספורט ברובו ביומיים האחרונים, בחדשות הספורט בערב המשחק, יום למחרת , עמרי אפקס אלי אילדיס, נועה פופלינגר בחמש באויר בשעה 12:00 אתמול. נדב צנציפר בחמש באויר אתמול מול צביקה שרף בשעה 13:00, יהונתן כהן שבערב המשחק באולפן יצא נגד כל הפאנל, והיה לטובתנו נגד ביטול המשחק .
מוסיף גם את שרון דוידוביץ' אתמול ב103FM שדיבר המון על הלינצ'ים שביצעו השוטרים.
מקופמן ורז זהבי וטל בן חיים ושפיגלר אני לא מופתע.
אבל ערוץ הספורט היה לטובת הקהל הפעם. הכדורגל שייך לאוהדים. שאפו.
לגבי אותו דובר- יכל לדבר גם 70 שעות רצוף ולא נתן ולא יצליח לתת תשובה אחת ברורה- מדוע הופסק המשחק?
לא מה אסור היה ומה זרקו- זה עונשים וזה לא שייך למשטרה, לפחות בנתיים עד שהממשלה כנראה תחליט בבוא היום אחרת בראשות בן גביר הדביל. בנתיים הם לא אמורים לפעול לפי מצב רוח ולפי נעלבנו ולא רשאים לתת עונש סגירת משחק.
בהמשך לזה, תכנית הספורט של רדיו חיפה (גוטמן, אלי בן דוד ומיקו החקיין) - ממה שנראה לי ממש סבבה. שמעתי בערך פעם וחצי.
בלי פרופגנדות והכי חשוב אלי המנחה סבבה עם הפועל וסבבה בכלל.
האווירה הכללית בתקשורת ה"נורמלית" (יעני, חוץ מכל הטוכמנים והרז אמירים), היא שהמשטרה באה להרוס לכולם. הרבה אומרים את זה וזה הלך הרוח. אולי זה יעזור לנו במשהו כדי למנוע את הטכנית.
קפבלנקה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 16:52
האווירה הכללית בתקשורת ה"נורמלית" (יעני, חוץ מכל הטוכמנים והרז אמירים), היא שהמשטרה באה להרוס לכולם. הרבה אומרים את זה וזה הלך הרוח. אולי זה יעזור לנו במשהו כדי למנוע את הטכנית.
שר התעמולה טוכמן עם שיטות של עמית סגל.
ממציא איזה עז על "מקווים לרתום את מכבי למשחק חוזר", כשהמטרה היא בעצם לקבע עובדה על נושא אחר (שמורידים לנו נקודות וזהו).
"האדומים מבינים שיופחתו ממאזנם נקודות". למה? כי מורן של טוכי החליט (כלומר מאירי עדכן אותו).
להילחם בהם עד הסוף. גם בתועמלנים האלה.
הוא כבר יודע מה מבינים ומה לא מבינים אצלינו.
עכשיו הם מריצים נרטיב שה3-0 שהם קיבלו אמש זה היה בגלל נאיביות ושהם שיחקו טוב ומאוד הרשימו.
אשכרה מצוטט שםן משפט "לא רוצים לצאת רק עם מחמאות".
אפשר לחשוב שהם ספגו מהפך בדקות אחרונות נגד נאפולי.
פשוט הזוי ההנדוסי תודעה שלהם.
אלי גוטמן.
כמה אהבתי אותו בתור מאמן וככל שאני שומע אותו מדבר יותר ויותר אני מבין למה זכינו איתו רק באליפות אחת ולא בשלוש.
הבנאדם פשוט מעצבן בפרשנות שלו אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה.
כל המשחק שומר על "נתניה ואבוקסיס" בפרשנות איזה שבחים הוא מחלק לאבוקסיס חבל על הזמן.
די גבר אתם לא בהפועל ב 2010 ולא בנבחרת הכושלת שאתה אימנת, הוא כבר לא עוזר. תתקדם.
עובר על כל האתרים, ואין שום זכר לזה שהמציאו לנו אדום שהפך את כל המשחק, כאילו זה לא קרה.
מועדון של ג'נטלמנים. ברדה לא רוצה לדבר על השיפוט, הדובר לא יודע מה הוא עושה.
תגידו מה שתרצו על עופר, הוא כבר היה באולפנים של ערוץ הספורט לראיון בלעדי כדי לוודא שלא יזיינו אותנו בכזאת קלות.