התאכזבתי בדרבי, אני בא לתיקון. הפועל חזרה לליגה, הם מפחדים, מנספורד החזיר, המשטרה, כולם. תבואו לדחוף את הפועל כי ספרא בונה פה משהו ענק, משקיע ולנו כאוהדים אין זכות ״להתאכזב״ ופשוט לא להגיע בעקבות זאת, אם הוא הולך להפסיד פה מיליונים אנחנו לפחות נמלא את החובות שלנו ונדאג לכל הפחות לדחוף את הקבוצה, יאללה הפועל
מכבי נתניה חוץ יום שבת
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
אני אגיע לנתניה. כולם צריכים להגיע לנתניה.
התאכזבתי בדרבי, אני בא לתיקון. הפועל חזרה לליגה, הם מפחדים, מנספורד החזיר, המשטרה, כולם. תבואו לדחוף את הפועל כי ספרא בונה פה משהו ענק, משקיע ולנו כאוהדים אין זכות ״להתאכזב״ ופשוט לא להגיע בעקבות זאת, אם הוא הולך להפסיד פה מיליונים אנחנו לפחות נמלא את החובות שלנו ונדאג לכל הפחות לדחוף את הקבוצה, יאללה הפועל
-
אדום
- קיבל.ה 1098 לייקים
בוודאי שחשבתי שיהיה פירו, כי ידעתי שאם יש על תנאי או אין על תנאי - בין אם זה מסכן אותנו או לא - האולטראס יזרקו. לא חשבתי שבכמויות כאלה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1231 לייקים
איפה האולטראס יושבים? למעלה או למטה?
-
redrony
- קיבל.ה 990 לייקים
למה אם יש לי שני מנויים אני יכול לקנות רק כרטיס אחד?
- Hapolo
- קיבל.ה 911 לייקים
אני מבין שההצגה חייבת להימשך והכל אבל רואה עוד ועוד סרטונים על האלימות המשטרית מהדרבי והכדורגל כרגע כל כך זניח אי אפשר להמשיך כאילו כלום לא קרה
רדיוס לבית"ר!
-
D&3
- קיבל.ה 1477 לייקים
אפשר פעם אחת משחק נגד פלוקצ'נקו שהוא לא תופר אותנו?
-
בני12
- קיבל.ה 2116 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1163 לייקים
והיה חובה לזרוק אותו לדשא כשידוע שיש לנו על תנאי ומחפשים אותנו בכל הזדמנות?
יאללה הביתה!!!
-
איל
- קיבל.ה 142 לייקים
שחקנים מקצוענים שגם מתפרנסים ולחלקם אולי רובם יש גם מענקים , עמידה ביעדים וגם הם נדפקו ממשחק שלא שוחק ואולי נזקים עקיפים נוספים היו זרים שהביאו את המשפחות מחול כדי שישאפו עשן ויחזרו . מקצועית לוקחים להם 2 נק שהושגו במאמץ רב ואני מניח שהם מבינים שזה לא ייגמר רק בזה כי יהיו עוד דרבים ועוד ביתר ומי יודע מה יקרה שם אז לחשוב ששחקנים מקצוענים ולא בני אדם זה קצת נאיבי .לירון האדום כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 10:16לגבי החלק המודגש - זה ברור ואני מבין אותם.joshsoos כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 10:01באמת לא הבנת... נראה לי שמי שמכיר אותך הרבה שנים וקרא אלפי הודעות שלך, יודע שאתה מתעניין בעיקר במה שחשוב לך ( כרטיס למשחק חוץ. שער 2 וכו וכו ) ופחות במה שחשוב לאחרים. וזה בסדר, זכותך, ענין של מבנה אישיות.לירון האדום כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 09:44
לא הבנתי, נגד ריינה בנוף הגליל כל הכרטיסים נחטפו, לאשדוד כל הכרטיסים נחטפו בתוך דקה, ככה גם לטרנר.
מה השתנה?
מה חשבת שיקרה בדרבי? שלא יהיה פירו? שהקהל של מכבי והקהל של הפועל ישבו יחד בשער 13 מחובקים?
שהתפאורה של מכבי תהיה ברוכים השבים לליגה?
לכן אתה לא בדיוק האדם שאני מצפה שיתעניין, ינסה להבין, או להפנים שלמרות שלא כולם חושבים כמוך ניתן להביע אמפטיה לתחושות של אוהדים אחרי שמה שקרה ביום ראשון וגם זה סבבה, אתה לא חייב. אבל אתה גם לא חייב לזלזל ולקרוא להם בשמות, זה הכל, פשוט לא להגיב להם. אחרי יום ראשון- לשאלתך, זה בעיקר מה שהשתנה- הרבה מאוד אנשים מבואסים, חוששים לבוא למשחקים ( לא רק לנתניה, יש עוד אלפי כרטיסים לגמר השוקו ) ודואגים שזה יפגע בשחקנים וכו וכו. זה לא הופך אותם לבכיינים, זה כן הופך אותך לסוציומט.
ספק אם יהיה בכלל משחק, להביא את כל אוהדי בית"ר והפועל יחד מאותו כיוון לחיפה זה מתכון לבלגן.
תוסיף את האלימות המשטרתית שגם ככה יש ותקבל משחק שלא כדאי לבוא אליו.
מבואסים? כולנו מבואסים, גם אני מבואס ועצבני שלא היה משחק ביום ראשון, אבל מה לזה וללכת לעודד את הקבוצה ביום שבת?
זה לא אמור לפגוע בשחקנים, הם מקצוענים, זה המקצוע שלהם, לשחק כדורגל גם אחרי שיש פגרה או משחק שבוטל.
לגבי החלק הראשון שלך - מודה לך על ניתוח האישיות שלי.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
ולכן יעלו מול נתניה בהרגשה לא טובה כאילו הפסידו 3 ?איל כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 23:23שחקנים מקצוענים שגם מתפרנסים ולחלקם אולי רובם יש גם מענקים , עמידה ביעדים וגם הם נדפקו ממשחק שלא שוחק ואולי נזקים עקיפים נוספים היו זרים שהביאו את המשפחות מחול כדי שישאפו עשן ויחזרו . מקצועית לוקחים להם 2 נק שהושגו במאמץ רב ואני מניח שהם מבינים שזה לא ייגמר רק בזה כי יהיו עוד דרבים ועוד ביתר ומי יודע מה יקרה שם אז לחשוב ששחקנים מקצוענים ולא בני אדם זה קצת נאיבי .לירון האדום כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 10:16לגבי החלק המודגש - זה ברור ואני מבין אותם.joshsoos כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 10:01
באמת לא הבנת... נראה לי שמי שמכיר אותך הרבה שנים וקרא אלפי הודעות שלך, יודע שאתה מתעניין בעיקר במה שחשוב לך ( כרטיס למשחק חוץ. שער 2 וכו וכו ) ופחות במה שחשוב לאחרים. וזה בסדר, זכותך, ענין של מבנה אישיות.
לכן אתה לא בדיוק האדם שאני מצפה שיתעניין, ינסה להבין, או להפנים שלמרות שלא כולם חושבים כמוך ניתן להביע אמפטיה לתחושות של אוהדים אחרי שמה שקרה ביום ראשון וגם זה סבבה, אתה לא חייב. אבל אתה גם לא חייב לזלזל ולקרוא להם בשמות, זה הכל, פשוט לא להגיב להם. אחרי יום ראשון- לשאלתך, זה בעיקר מה שהשתנה- הרבה מאוד אנשים מבואסים, חוששים לבוא למשחקים ( לא רק לנתניה, יש עוד אלפי כרטיסים לגמר השוקו ) ודואגים שזה יפגע בשחקנים וכו וכו. זה לא הופך אותם לבכיינים, זה כן הופך אותך לסוציומט.
ספק אם יהיה בכלל משחק, להביא את כל אוהדי בית"ר והפועל יחד מאותו כיוון לחיפה זה מתכון לבלגן.
תוסיף את האלימות המשטרתית שגם ככה יש ותקבל משחק שלא כדאי לבוא אליו.
מבואסים? כולנו מבואסים, גם אני מבואס ועצבני שלא היה משחק ביום ראשון, אבל מה לזה וללכת לעודד את הקבוצה ביום שבת?
זה לא אמור לפגוע בשחקנים, הם מקצוענים, זה המקצוע שלהם, לשחק כדורגל גם אחרי שיש פגרה או משחק שבוטל.
לגבי החלק הראשון שלך - מודה לך על ניתוח האישיות שלי.
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
האמת
לא שמעתי מילה משום שחקן בסגל על אירועי הדרבי על האווירה על ההרגשה ושאר הירקות
הזרים לא רשמו משהו ברשתות החברתיות? (אין לי פייס אינבטגרם וכו)
לא שמעתי מילה משום שחקן בסגל על אירועי הדרבי על האווירה על ההרגשה ושאר הירקות
הזרים לא רשמו משהו ברשתות החברתיות? (אין לי פייס אינבטגרם וכו)
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
-
Red Ghost
- קיבל.ה 555 לייקים
נכון.
תחשוב איזו הרגשה זו, אנדרנלין שיא, אתה אחרי חימום במנהרה לבוש כבר למשחק, דרוך.
ואז אומרים להם הביתה, אין משחק.
מענין מאוד איך זה ישפיע על המשחק בנתניה
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 121 לייקים
יש כרטיס.
יאללה הפועל בכל הכוח!
על הפרצוף של כל מבקשי רעתנו
יאללה הפועל בכל הכוח!
על הפרצוף של כל מבקשי רעתנו
אוהבים אותך כולם 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
Piz
- קיבל.ה 128 לייקים
לדעתי פסיכולוגית השחקנים יבואו רעבים יותר מאשר אם המשחק היה מתקיים.לירון האדום כתב: ↑23 אוקטובר 2025, 08:52לא אמור להשפיע, אם הינו מפסידים זה היה משפיע הרבה יותר.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1163 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
מקצועית:
כולם כשירים? אלקוקין? פיבן? אלטמן?
רק רויקו בחוץ?
כולם כשירים? אלקוקין? פיבן? אלטמן?
רק רויקו בחוץ?
-
red.koko
גם לעליון?
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 577 לייקים
ברדה היום במסיבת עיתונאים אמר שבוסקילה יחזור לסגל, קורין בחוץ ועוד 2-3 שחקנים "שלא היו כשירים" יבדקו מה קורה איתם
מוזר
מוזר
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 723 לייקים
כאילו שאם קיבלנו את הכל ה7000 נמלא אותם, כרטיסים יהיו לכל מי שירצה
-
ר.ש
- קיבל.ה 458 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 911 לייקים
איפה האולטראס יושבים? אני רוצה לשבת עם האולטראס, הכי מגניב עם האולטראס!
רדיוס לבית"ר!
עוד הוכחה לרמת הניתוק של מרעילי הבארות בפורום מרוב רובם של אוהדי הפועל
מיעוט קטן ושולי שמקשקש בקומקום ללא הרף באובססיביות חולנית
מיעוט קטן ושולי שמקשקש בקומקום ללא הרף באובססיביות חולנית
- Hapolo
- קיבל.ה 911 לייקים
רוב הקהל מבין היטב שהמשטרה חיפשה לפוצץ את המשחק בהוראת בן גביר
מרעילי הבארות פה שוברים כל שבוע את השיאים של עצמם - זה הגיעה לרמה שהם מסנגרים על פאקינג בן מנספורד. עצוב
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 911 לייקים
גם אני מבין ויותר מכועס על הביזיון של המשטרה ואת האכיפה הבררנית כלפי הפועל ואוהדיה. אבל העולם הוא לא בינארי
רדיוס לבית"ר!
-
redrony
- קיבל.ה 990 לייקים
-
Hapoel_manga
- קיבל.ה 358 לייקים
ומה עם אלה כמוני שחושבים גם וגם? שחושבים שביזיון שאוהדים מרשים לעצמם לזרוק רימוני עשן למגרש כשהם יודעים שהקבוצה תקבל על זה עונש חמור
ועוד יותר ביזיון שהם פאקינג זורקים את זה משער 7 למעלה כשזה עבר סנטימטר מילדים
ובמקביל המשטרה שללא ספק הייתה צריכה לפעול אחרת ולא לפוצץ את המשחק
-
D&3
- קיבל.ה 1477 לייקים
המועדון פרסם שנמכרו 5000 מתוך 6000 אז נראה שגם השבוע נמלא
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 235 לייקים
מה הקטע עם נתניה?
קבוצה שרצה טוב לאחרונה אחרי ניצחון יוקרתי.
לא מסוגלים להביא 9-10 במשחק בית?
מוזר ממש.
קבוצה שרצה טוב לאחרונה אחרי ניצחון יוקרתי.
לא מסוגלים להביא 9-10 במשחק בית?
מוזר ממש.
-
ר.ש
- קיבל.ה 458 לייקים