החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
NARKOTIKA
קיבל.ה  337 לייקים

קוקאין ואלכוהול כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:57
ואן גוך כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:12 אם נקבל הפסד טכני או/ו תשלום של הדרישה של הטוטו צריך לעשות פה משהו שלא נעשה. לא יודע מה, לא רוצה לזרוק דברים לאוויר אבל צריך לעשות משהו חריג.
מהן האופציות שלנו בדיוק?
לעבור לשחק באדריאטית
משמאל לעץ
קיבל.ה  166 לייקים

מישהו דיבר על זה שאוהדי מכבי פגעו בשוטר עם
אבוקה וזרקו לשער 13 עוד אבוקה?
KingZivos
קיבל.ה  136 לייקים

Mario כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:51
טכנית לארז כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:39
Mario כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:32 האם זה ודאי שנקבל הפסד טכני והורדת נקודות?
האם יש סיכוי שיהיה משחק חוזר וזה יגמר בקנס כספי?
טכני בטוח.
לדעתי הם רוצים עסקת טיעון דל טכני והקלה בהפחתה. אבל העיקר הטכני.
הפועל צריכה ללכת עד הסוף בכל מקרה בלי שוםמעסקת טיעון.
גם אני חושב.
נמאס כבר מבתי הדין ההזויים האלה והטכנים המסריחים האלה.
שנה שעברה מכבי לקחה אליפות בזכות טכני שקיבלה במתנה.
התרגלו גם בלי להסס ובלי להתבייש לבקש ניצחון טכני.
הכל פה רקוב.
לא מבין איך שאר הקבוצות לא עושות רעש כנגד טכני..
גם אם הפועל אשמה לגמרי, למה מכבי צריכה לקבל פרס.. נעזוב את הפועל בצד זה לא פייר בכלל כלפי שאר הקבוצות
עונש טכני צריך להפסק רק אם קבוצה לא ספורטיבית ( 5 אדומים, כמו בחוק) או לא הופיעה למשחק.
בני12
קיבל.ה  2083 לייקים

משמאל לעץ כתב: 21 אוקטובר 2025, 19:01 מישהו דיבר על זה שאוהדי מכבי פגעו בשוטר עם
הם עומדים על זה לדין
ברנדון מלכה
קיבל.ה  74 לייקים

KingZivos כתב:
Mario כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:51
טכנית לארז כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:39 טכני בטוח.
לדעתי הם רוצים עסקת טיעון דל טכני והקלה בהפחתה. אבל העיקר הטכני.
הפועל צריכה ללכת עד הסוף בכל מקרה בלי שוםמעסקת טיעון.
גם אני חושב.
נמאס כבר מבתי הדין ההזויים האלה והטכנים המסריחים האלה.
שנה שעברה מכבי לקחה אליפות בזכות טכני שקיבלה במתנה.
התרגלו גם בלי להסס ובלי להתבייש לבקש ניצחון טכני.
הכל פה רקוב.
לא מבין איך שאר הקבוצות לא עושות רעש כנגד טכני..
גם אם הפועל אשמה לגמרי, למה מכבי צריכה לקבל פרס.. נעזוב את הפועל בצד זה לא פייר בכלל כלפי שאר הקבוצות
עונש טכני צריך להפסק רק אם קבוצה לא ספורטיבית ( 5 אדומים, כמו בחוק) או לא הופיעה למשחק.
אחד מהחולאים הרבים של הענף הוא "הזכייה מההפקר". כששחקן מורחק באדום או בצבירה של צהובים (זה מגיע בסוף) הוא לא משחק במשחק שאחרי, כך שהקבוצה נגדה משחקים במחזור הבא נהנית מזה.
יש כל כך הרבה טעויות שיפוט שמכריעות משחקים.. אפשר להתלונן באותה מידה גם על פנדל שלא היה ונתן להם ניצחון.
שטויות, בקיצור.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

ברנדון מלכה
קיבל.ה  74 לייקים

בני12 כתב:
משמאל לעץ כתב: 21 אוקטובר 2025, 19:01 מישהו דיבר על זה שאוהדי מכבי פגעו בשוטר עם
הם עומדים על זה לדין
באמת? ובלי שפימפמו את זה בתקשורת?
איך ייתכן?

joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

הם עומדים לדין אבל התובע ביקש קנס קטן
איל
קיבל.ה  142 לייקים

RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 14:17 לפי וואן הפועל צפויה לשלם בקנסות כמיליון שקל, אני בשוק ועצוב

מקווה מאוד שיהיה פה התערבות לטובתינו איכשהו, מקווה לנס
יתערב במה ? הטוטו ווינר וואט אבר ידרשו פיצוי על הנזק , האוהדים כולל בעלי מנויים ואלו שזרקו את האבוקות ידרשו פיצוי כספי על הכרטיס ששילמו ואם לא יש חשיפה לתביעה ייצוגית , מפרסמים חברת אבטחה נותני שירותים ייבקשו כסף על האירוע , אתה תשלם קנסות ובסוף גם אולי תאבד מיקום באירופה בשל חוסר נק או סתם מענק מיקום . 1 מיליון שקל ? אתה מצחיק אותי יש פה נזק של 2 מיליון שקל במקרה הטוב .
ברנדון מלכה
קיבל.ה  74 לייקים

איל כתב:
RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 14:17 לפי וואן הפועל צפויה לשלם בקנסות כמיליון שקל, אני בשוק ועצוב

מקווה מאוד שיהיה פה התערבות לטובתינו איכשהו, מקווה לנס
יתערב במה ? הטוטו ווינר וואט אבר ידרשו פיצוי על הנזק , האוהדים כולל בעלי מנויים ואלו שזרקו את האבוקות ידרשו פיצוי כספי על הכרטיס ששילמו ואם לא יש חשיפה לתביעה ייצוגית , מפרסמים חברת אבטחה נותני שירותים ייבקשו כסף על האירוע , אתה תשלם קנסות ובסוף גם אולי תאבד מיקום באירופה בשל חוסר נק או סתם מענק מיקום . 1 מיליון שקל ? אתה מצחיק אותי יש פה נזק של 2 מיליון שקל במקרה הטוב .
זכיין שידור? חסויות ופרסומות?
ספונסרים של הליגה?
אנשים לא מבינים כמה קשה לקבל החלטה על ביטול משחק. זאת הסיבה שלא עשו את זה עד היום. לא שלא היה צריך לעשות אתזה מזמן.

קובי
קיבל.ה  339 לייקים

joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 13:07
קובי כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:55
פומפה כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:40

תגיד כשאתה חוצה את הכביש אתה מסתכל ימינה שמאלה לראות שמורן מאירי לא מנסה לדרוס אותך?

רמת האובססיה הזאת למורן מאירי ולמכבי זה משהו שלא נתקלתי בו
רמת התמימות שלך (במקרה הטוב) זה משהו שלא נתקלתי בו.
כן, הכדורגל בארץ שלנו הוא זך וטהור.
כנראה שאתה לא מבין כמה זה מושחת ומופקר שסגן יו"ר ההתאחדות הוא העו"ד שמייצג את הקבוצה הצהובה.
לא נראה לי שיש מישהו תמים במדינה הזו בכלל, בטח לא אוהדי הפועל שגדלו כל השנים על סגן יו"ר ההתאחדות שמייצג את הקבוצה הצהובה, אחד דון שימון. לא על זה הוא מדבר.
אני מדבר על עו"ד מורן מאירי שהתפקיד שלו זה לייצג ולדאוג לרווחת הקבוצה הצהובה ובמקרה הוא גם סגן יו"ר ההתאחדות.
זו תשובה ישירה לאמירה שלו לגבי אובססיה וכו'.
איל
קיבל.ה  142 לייקים

חטפנו פה צינור שהורדת נק וטכני זה החלק הקל טיול לעורכי דין . הנזקים העקיפים וזמן הניהול וכסף שיצטרכו לתת פה זה מטורף .
אני מקווה שכמו שעשו במכבי חיפה ימצאו את מי שזרק ויתבעו אותם במלוא הנזק ללא רחמים .
קובי
קיבל.ה  339 לייקים

בני12 כתב: 21 אוקטובר 2025, 19:12
הם עומדים על זה לדין
:rofl: :rofl: :rofl:
פיספסת את ההתערבות שהייתה פה, לפני 2-3 שבועות, בענין כזה בדיוק.
לפי התגובות שלך עד היום לטכנית לארז, גם אתה היית מפסיד בהתערבות.
טכנית לארז
קיבל.ה  2325 לייקים

הוא השתפן כמו יתר הגרופים שלהם פה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
פומפה
קיבל.ה  528 לייקים

קובי כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:02
קובי כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:55
רמת התמימות שלך (במקרה הטוב) זה משהו שלא נתקלתי בו.
כן, הכדורגל בארץ שלנו הוא זך וטהור.
כנראה שאתה לא מבין כמה זה מושחת ומופקר שסגן יו"ר ההתאחדות הוא העו"ד שמייצג את הקבוצה הצהובה.
לא נראה לי שיש מישהו תמים במדינה הזו בכלל, בטח לא אוהדי הפועל שגדלו כל השנים על סגן יו"ר ההתאחדות שמייצג את הקבוצה הצהובה, אחד דון שימון. לא על זה הוא מדבר.
אני מדבר על עו"ד מורן מאירי שהתפקיד שלו זה לייצג ולדאוג לרווחת הקבוצה הצהובה ובמקרה הוא גם סגן יו"ר ההתאחדות.
אני דיברתי באופן כללי על דעותיו ואמירותיו בכל נושא וכל עניין שאיכשהו תמיד מגיעות למאירי ומכבי. ללא קשר לאירועי הדרבי.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

איל כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:02 חטפנו פה צינור שהורדת נק וטכני זה החלק הקל טיול לעורכי דין . הנזקים העקיפים וזמן הניהול וכסף שיצטרכו לתת פה זה מטורף .
אני מקווה שכמו שעשו במכבי חיפה ימצאו את מי שזרק ויתבעו אותם במלוא הנזק ללא רחמים .
don't hold your breath
בשביל למצוא צריך לחפש, ולפרימור קל להיות תקיף כלפי המשטרע ומנספורד וכל העולם חוץ ממי שעשה את זה, לא שמעת ולא תשמע מילה אחת ממנו, בטח שלא לעצור ולתבוע. כל עוד ספרא לא יחליט כמו דון שחר למשל לצאת ולהילחם, לא יקרה כלום. ואם מדובר בנזק של מיליונים פלוס טכני ונקודות, וספרא יישב בשקט, אז כנראה שאין למה לחכות...
Mario
קיבל.ה  382 לייקים

joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:22
איל כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:02 חטפנו פה צינור שהורדת נק וטכני זה החלק הקל טיול לעורכי דין . הנזקים העקיפים וזמן הניהול וכסף שיצטרכו לתת פה זה מטורף .
don't hold your breath
בשביל למצוא צריך לחפש, ולפרימור קל להיות תקיף כלפי המשטרע ומנספורד וכל העולם חוץ ממי שעשה את זה, לא שמעת ולא תשמע מילה אחת ממנו, בטח שלא לעצור ולתבוע. כל עוד ספרא לא יחליט כמו דון שחר למשל לצאת ולהילחם, לא יקרה כלום. ואם מדובר בנזק של מיליונים פלוס טכני ונקודות, וספרא יישב בשקט, אז כנראה שאין למה לחכות...
תראה אני יכול להסכים איתך שלא עושים את כל המאמצים בחיפוש אחר מי שזרק.
אבל אי אפשר להתעלם מזה ש 99.9% מהקהל של הפועל הגיע לדרבי וחטף מכות וקללות מהמשטרה.
מבוגרים, צעירים ונשים חטפו מכות וקללות. הסרטונים שרצים ברשתות פשוט גורמים לי להיגעל מהדבר הזה שנקרא "כדורגל".
באו למשחק חטפו מכות.
הביטול הזה לדעתי היה קבוע מראש, לא הזהירו את הקהל, לא נתנו אפילו הזדמנות. אני מכיר אנשים שהגיעו למשחק מאילת ומק"ש וזה פשוט זין לפנים מהמשטרה לאוהדים.
המשטרה מקבלת המון כסף וכמובן חברת האבטחה, אם אתם לא יודעים לאבטח את האירוע כמו שצריך, תגידו נחשוב על פתרון אחר ופתרון ראוי וכמובן שלא נחזור חבולים ומדממים הביתה.
קובי
קיבל.ה  339 לייקים

פומפה כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:19

אני דיברתי באופן כללי על דעותיו ואמירותיו בכל נושא וכל עניין שאיכשהו תמיד מגיעות למאירי ומכבי. ללא קשר לאירועי הדרבי.
תביא דוגמא שבה הדיון הוא על "התמונות של הטלסקופ האבל" והתגובה היא על "מצב החסה בשטחים"
רק לפני 2-3 שבועות הייתה פה התערבות.
מתי מעט טענו שהקבוצה הצהובה תצא בעונש מגוחך עם הסברים עוד יותר מגוכחים לעונש.
כל השאר חשבו שהיא תקבל עונש כבד.
כמובן שכל אלו שלועגים לטכנית לארז, כמוך, השתפנו להיכנס להתערבות.
ומי צדק? הטכנית לארז !
יש פה קבוצה קטנה שאומרת שהמלך עירום ולכם לא נח לשמוע את זה.
תמשיכו לחיות באילוזיה שלכם שניהול הכדורגל הוא זך וטהור ולטמון את הראש בחול ולהתעלם מהמציאות ובמקביל תמשיך להיות פה קבוצה קטנה שתגיד בריש גלי שניהול הכדורגל פה הוא מושחת ומופקר מיסודו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1497 לייקים

ראיון מביך של בערוץ 14 עם מפקד המחוז
אנטי עיתונאות
איל
קיבל.ה  142 לייקים

Mario כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:41
joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:22
don't hold your breath
תראה אני יכול להסכים איתך שלא עושים את כל המאמצים בחיפוש אחר מי שזרק.
אבל אי אפשר להתעלם מזה ש 99.9% מהקהל של הפועל הגיע לדרבי וחטף מכות וקללות מהמשטרה.
מבוגרים, צעירים ונשים חטפו מכות וקללות. הסרטונים שרצים ברשתות פשוט גורמים לי להיגעל מהדבר הזה שנקרא "כדורגל".
באו למשחק חטפו מכות.
הביטול הזה לדעתי היה קבוע מראש, לא הזהירו את הקהל, לא נתנו אפילו הזדמנות. אני מכיר אנשים שהגיעו למשחק מאילת ומק"ש וזה פשוט זין לפנים מהמשטרה לאוהדים.
המשטרה מקבלת המון כסף וכמובן חברת האבטחה, אם אתם לא יודעים לאבטח את האירוע כמו שצריך, תגידו נחשוב על פתרון אחר ופתרון ראוי וכמובן שלא נחזור חבולים ומדממים הביתה.
אני יכול להסכים עם חלק ממה שרשמת אין שחור או לבן וכאחד שנמצא במגרשים 45 שנה מגיל 5 עברנו לא מעט, אבל יש כאלו שהיו במשחק שאומרים שחשו שהאירוע היה מסוכן להם או לילדים שלהם אז מה היה עדיף לתת למשחק להישחק והיית חוטף שער, נניח, ואז היו יורים את שאר הארסנל שברשותם לתוך היציעים ומישהו היה נשרף היינו שם כבר בעבר. האוהדים שמתפרעים צריכים לעשות חשבון נפש עם עצמם ולחדול מזה , אני לא רואה משהו אחר לצערי .
Piz
קיבל.ה  128 לייקים

הפסיקה מתבצעת מחר?
פומפה
קיבל.ה  528 לייקים

קובי כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:47
תביא דוגמא שבה הדיון הוא על "התמונות של הטלסקופ האבל" והתגובה היא על "מצב החסה בשטחים"
ומי צדק? הטכנית לארז !
תמשיכו לחיות באילוזיה שלכם שניהול הכדורגל הוא זך וטהור ולטמון את הראש בחול ולהתעלם מהמציאות ובמקביל תמשיך להיות פה קבוצה קטנה שתגיד בריש גלי שניהול הכדורגל פה הוא מושחת ומופקר מיסודו.
אף אחד לא חושב שהניהול זך וטהור ואף אחד לא
תמים. אבל בין זה לבין להיות אחוז דיבוק יש הבדל.
אני לא צריך לתת לך דוגמאות, אתה מספיק עצמאי וגדול לעבור על התגובות בעצמך ולראות.
אני והקבוצה הקטנה שציינת יודעים גם להסתכל על הסיטואציות שדנים בהן פה בפורום ולהבין שלא כל דבר שקורה בספורט הישראלי הוא גזירת גורל של שמעון או מורן מאירי. קבוצות אחרות (כולל הפועל) לקחו, לוקחות ויקחו תארים גם ברגל וגם בסל. אפשר גם להסתכל בצורה מפוכחת על המציאות ולהבין שחלק מהדברים שקורים להפועל (ולעוד קבוצות) הם גם באשמתם ובאשמת הקהלים שלהם ולא רק באילומינטי של מאירי ודומיו.
וגם באשמת המשטרה כמובן אם נתייחס ספציפית לאירועי הדרבי. אבל בטח גם זו כפופה למורן מאירי ושמעון מזרחי.
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:17
yoni143 כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:00
joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 11:54

מילא שאתה יצור, אבל זה שאין לך חוש הומור... טוב נו, ביביסט :sh-wink: ( אתה יודע, כששמים סמיילים זה נועד לסמן שההודעה לא רצינית )
אתה מיתמם עכשיו, אני עוקב אחרי ההודעות שלך בפוסטים שלי ובתגובות שלי כבר חודשיים. אתה עושה לי מה שגוטמן עשה לעמרי קנדה ב2010 :sh-grin:
כי מה לעשות חבר אתה יצור... ( יצור זה לא קללה ). אתה יודע, זה לא רק אני שהתייחס אל ההודעות שלך, ואני הייתי מאוד עדין ולמשל לא כיניתי אותך מכביסט כמו אחרים, פשוט לא קל איתך ועם עוד כמה חדשים :devil-cry:
אבל על זה שהמשלת אותי לגוטמן אין סליחה ( אני גדול שונאיו כמו שדפי הפורום הזה יודעים להעיד עוד בימי תהילתו אצלנו... )
אני ממש אבל ממש לא חדש, היה פורום ישן, ששם המשתמש שלי נכחד , ופתחתי בפורום החדש את המשתמש הזה, ואיזה הודעות יצורות כתבתי , שאני רציתי את יהונתן כהן? שחתם היום בהפועל פתח תקווה ועוד יכבוש נגדנו עם המזל המנחוס שלנו חח
קובי
קיבל.ה  339 לייקים

פומפה כתב: 21 אוקטובר 2025, 21:25
קובי כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:47

ומי צדק? הטכנית לארז !
אף אחד לא חושב שהניהול זך וטהור ואף אחד לא
תמים. אבל בין זה לבין להיות אחוז דיבוק יש הבדל.
אני לא צריך לתת לך דוגמאות, אתה מספיק עצמאי וגדול לעבור על התגובות בעצמך ולראות.
אני והקבוצה הקטנה שציינת יודעים גם להסתכל על הסיטואציות שדנים בהן פה בפורום ולהבין שלא כל דבר שקורה בספורט הישראלי הוא גזירת גורל של שמעון או מורן מאירי. קבוצות אחרות (כולל הפועל) לקחו, לוקחות ויקחו תארים גם ברגל וגם בסל. אפשר גם להסתכל בצורה מפוכחת על המציאות ולהבין שחלק מהדברים שקורים להפועל (ולעוד קבוצות) הם גם באשמתם ובאשמת הקהלים שלהם ולא רק באילומינטי של מאירי ודומיו.
וגם באשמת המשטרה כמובן אם נתייחס ספציפית לאירועי הדרבי. אבל בטח גם זו כפופה למורן מאירי ושמעון מזרחי.
:)
בני12
קיבל.ה  2083 לייקים

קובי כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:05
הם עומדים על זה לדין
:rofl: :rofl: :rofl:
פיספסת את ההתערבות שהייתה פה, לפני 2-3 שבועות, בענין כזה בדיוק.
לפי התגובות שלך עד היום לטכנית לארז, גם אתה היית מפסיד בהתערבות.
כנראה שלקרוא מה שכתוב זה גדול על חלק מהאנשים.
הוא שאל מה עשו עם זה ועניתי לו.
לא טענתי מה יהיה העונש שלהם ולכן הקשקוש עם ההתערבות לא רלוונטי.

לעניין ההתערבות, לא חשבתי שעל קונפטי צריך להעניש אותם (אחרת גם היו מענישים אותנו על ריינה) ולכן לא היה לי על מה להתערב.
כששואלים את טכנית לצורר איך מאירי תכנן את מה שקרה במשחק שלהם מול חיפה (ביטלו פנדל שלהם ונתנו פנדל גבולי לחיפה) הוא התחיל לתרץ שזה בשביל שיתנו להם את הדרבי. ככה הוא נוהג כל פעם שהקונספירציה לא מסתדרת לו עם המציאות.
מזכיר דתיים שכשלא מסתדר להם טוענים שנפלאות דרכי האל (ומאירי בנו)
Segev
קיבל.ה  471 לייקים

הם עומדים על זה לדין
לא על הזאת לשער 13 (וזה הבדל משמעותי, כי זה הורדת נקודה לפי התקנון)
זרתותח
קיבל.ה  149 לייקים

שתי שאלות:

1. התובע דורש הפסד טכני מכיוון שלטענתו הפועל לא עמדה בחובות שנדרשו ממנה על מנת לקיים משחק חוזר, צוינו שם הסעיפים שלטענת התובע הפועל לא עמדה בהם, מישהו יכול לומר מהם?
2.אני לא מבין משהו, למה בכלל עולה האופציה של הורדת נקודות וגם הפסד טכני? הרי בסוף אנחנו מואשמים על דבר אחד וזה פיצוץ הדרבי בעקבות זריקת אבוקות לדשא, למה הענישה הכפולה?
RedDrifter
קיבל.ה  216 לייקים

זרתותח כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:25 שתי שאלות:

1. התובע דורש הפסד טכני מכיוון שלטענתו הפועל לא עמדה בחובות שנדרשו ממנה על מנת לקיים משחק חוזר, צוינו שם הסעיפים שלטענת התובע הפועל לא עמדה בהם, מישהו יכול לומר מהם?
2.אני לא מבין משהו, למה בכלל עולה האופציה של הורדת נקודות וגם הפסד טכני? הרי בסוף אנחנו מואשמים על דבר אחד וזה פיצוץ הדרבי בעקבות זריקת אבוקות לדשא, למה הענישה הכפולה?
יש סעיפים, אתה מואשם גם בהתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות, משהו שאתה סוחב אותו משנה שעברה (היה עונש על תנאי) ולכן ניתן להוריד לך נקודות בנוסף.
האדום הצורר
קיבל.ה  742 לייקים

RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:39

יש סעיפים, אתה מואשם גם בהתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות, משהו שאתה סוחב אותו משנה שעברה (היה עונש על תנאי) ולכן ניתן להוריד לך נקודות בנוסף.
התשובה הנכונה היא שזה בגלל שהתקנון שלהם שווה לתחת ובית הדין הזה עסוק בהבטחת האינטרסים של בעלי הכוח.
אינתי עומרי, הפועל.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

האדום הצורר כתב: 21 אוקטובר 2025, 23:53
RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:39

התשובה הנכונה היא שזה בגלל שהתקנון שלהם שווה לתחת ובית הדין הזה עסוק בהבטחת האינטרסים של בעלי הכוח.
סיירת הקונספירציה המשפחתית בפעולה מוגברת
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

ניתן לשים לב בקלות שכל הקבוצות שקרו להם מקרים כאלה עשו מאמצים לאתר את האוהדים שזרקו, גם כדי להעניש ולהרחיק אותם מהמגרשים, וגם כדי לעזור לעצמם בטיעונים לעונש. רק קבוצה אחת לא.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3415 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 07:57 ניתן לשים לב בקלות שכל הקבוצות שקרו להם מקרים כאלה עשו מאמצים לאתר את האוהדים שזרקו, גם כדי להעניש ולהרחיק אותם מהמגרשים, וגם כדי לעזור לעצמם בטיעונים לעונש. רק קבוצה אחת לא.
אתה רוצה בעצם שהאנשים האלה יעשו מאמצים לאתר את עצמם?

יש 2 ארגונים בישראל ששולטים בקבוצות ומכתיבים למנהלי הקבוצות את ההתנהלות - לה פאמיליה ואולטראס הפועל. תראה את הודעת המועדון אחרי אירועי מוצ"ש. זה מבהיר זאת היטב.
פעם מכרו לנו שלה פאמיליה הם הגרועים בסיפור. פעם.

העצוב כאן הוא שאת לה פאמיליה לא מעניינת בית"ר ואת אולטראס הפועל לא מעניינת הפועל.
יחד, רק יחד! :heart:
ברנדון מלכה
קיבל.ה  74 לייקים

joshsoos כתב:ניתן לשים לב בקלות שכל הקבוצות שקרו להם מקרים כאלה עשו מאמצים לאתר את האוהדים שזרקו, גם כדי להעניש ולהרחיק אותם מהמגרשים, וגם כדי לעזור לעצמם בטיעונים לעונש. רק קבוצה אחת לא.
באותו יום ממש מכבי חיפה זכו בתביעה אזרחית בגובה 1.7 מליון ש"ח נגד האוהדים שזרקו אבוקות
ואף הוסיפו ופינקו בשלילת מנוי לכל החיים.
אצלנו לא מסוגלים בהבל פה אפילו. לחבר משפט קוהרנטי שמגנה את הדברים האלה, גם כשאוהדים שלנו נפגעים מזה פיזית.
הבעיה בתקנון? בבית הדין?
הפועל היא לא המוצר. אין לה זכות קיום "בזכות עצמה". בלי הליגה, שאנחנו חלק ממנה, אין הפועל.
לליגה הזאת יש תקנון ובית דין. אחד הדברים המשמעותיים שבית הדין מצפה לו זה לראות פעולות אקטיביות של המועדון נגד מי שמפר את הסדר.
כשרואים מה מכבי וחיפה עושים, אי אפשר לטעון שזה לא אפשרי, לפחות במידה מסויימת.
לכן יש שתי אפשרויות ואף אחת מהן לא קשורה לנרטיב, תקשורת, מלחמה, ויבבות של פרימור לפי הניגון של רמי כהן:
1. להציע שינוי לתקנון במסגרת מנהלת הליגה
2. להקים הפועל ב' או סוג של "מכבי דמה", רצוי מחבורה של הומלסים/קשישים/חברים במועדון שחמט ולהקים איתם ליגה נםרדת של 2-3 קבוצות עם תקנון שבו מותר להבעיר את האיצטדיון

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1417 לייקים

https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... 6e4b830000

האיש שפוצץ את הדרבי התל אביבי היה האדם האגרסיבי ביותר במגרש
מפקד מחוז ת"א חיים סרגרוף מוכר כאימת האוהדים, וקיבל את תפקידו בדרך בעייתית. האירועים בבלומפילד נתנו לו את התמונה שרצה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Piz
קיבל.ה  128 לייקים

לא תפסו אפילו אדם אחד שזרק אבוקות, את מי אתם רוצים שהמועדון יתבע? בכל מקרה נקודה או שתיים פחות מעניין כרגע עצוב אבל זה יהיה. כולי תקווה שיקבעו משחק חוזר, מרגיש שיש אווירה שונה סביב המקרה הזה לעומת מקרי עבר וזה משוקף בתקשורת- מאוכזבים מהקהל- מאשימים את המשטרה. מה שלא היה במקרי עבר. מקווה שזה ישפיע. והמחלקה המשפטית של הפועל תחזיר משהו על בוסקי העגומה.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

בשביל לתפוס צריך לרצות לתפוס. בחיפה זה קרה, אצל המחלה זה קרה, אצלנו...לא
RedDrifter
קיבל.ה  216 לייקים

גיא פרימור אמר שהפועל שילמה 1,200,000 לאבטחה ומשטרה. כסף שחייב לחזור אלינו כי האפסים האלה לא הצליחו לעשות כלום לעצור את המתרחש

איך אין תביעה כבר שיוצאת לפועל? משלמים להם לשמור על הסדר הציבורי והבטחון, הם ביטלו את המשחק כי הם לא מסוגלים - נראה לי התביעה הקלה בעולם
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1019 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:34 בשביל לתפוס צריך לרצות לתפוס. בחיפה זה קרה, אצל המחלה זה קרה, אצלנו...לא
לא הבנתי, חיפה תפסו את המתפטרים לפני המשטרה?
לפי מה הם ידעו להגיד?
long live the zapta
טכנית לארז
קיבל.ה  2325 לייקים

מתוך אופיר סער (מתפתח להיות עשירית טוכי? נחכה לראות):
הצוות המשפטי של האדומים מתכונן לדיון, ובו יציג שורה של משחקים שכללו פירוטכניקה ופצועים, שלא פוצצו: "בדיון אמיתי, אנחנו לא אמורים להפסיד". ספרא נותן לפרימור גבוי: הולכים עד הסוף עם המאבק

לא סתם נעשה פה שימוש במונח "דיון אמיתי".
טוב מאוד שהמועדון בא בגישה כזאת.
טוב מאוד שספרא במוד מלחמה.
לא צריך להיות לא שחר ולא ברקת.
להיכנס בהם ולהילחם בהטיות שלהם עד הסוף. רמאים מושחתים.

רוצה להאמין שאם המשחק היה משוחק ואכן הי ממציאים לנו אדום ולהם פנדלים (סבירות גבוהה) - גם השיח היה לוחמני כזה.

להמשיך ככה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אלון1
קיבל.ה  206 לייקים

אולטראס יקרים עשיתם כבר באלגן בדרבי
לא יקרה כלום אם תגיעו למחוץ לדיון בהתאחדות
תעשו קצת רעש קצת לחץ
טכנית לארז
קיבל.ה  2325 לייקים

אין מה לבוא ל"דיון" בארגון מאירי.
צריך להיערך מעכשיו למחוזי.
אפשר לבוא לקלל אותם זה כן.