פנייה לאוהדים - להיות חכמים ולא צודקים
-
בן לוז
- קיבל.ה 404 לייקים
פנייה לאולטראס ובכלל לקהל האוהדים
משהו אצלנו חייב להשתנות
המצב הנתון הוא שהמשטרה מחפשת בלגן ורק מחכה לניצוץ שידליק את הלהבות ויגרום לה לפוצץ משחק (ואוהדים) בניצוחו של השר הכושל שחיפש לנקום בנו אתמול
המצב הנתון הוא שתמיד מחפשים תקדימים על הגב שלנו, אם זה המשטרה, בתי הדין והתובע
בואו נהיה יותר חכמים מזה,
רוצים מופע פירוטכניקה? יאללה, תדליקו זיקוקים ותרימו אבוקות ביציע, למה לזרוק לדשא? על השוטר? על הקהל שלנו???
רוצים להתפרע? תתפרעו מחוץ למגרש
הרי החוקים פה מאוד ברורים, אפשר להרים מופע גם בלי לפגוע באנשים ולתת סיבות למשטרה לפוצץ משחק, הטכנולוגיה קיימת
אני ככ עצוב על מה שקרה אתמול, ואנחנו מפסידים בכל הגזרות, תדמיתית, מקצועית, עשרות אוהדים שלנו נפגעו
הגלגל סוף סוף התהפך, יש לנו קבוצה ובעיקר מועדון מדהים, עם אדם שבא להחזיר אותנו לימים היפים ועם חיבור מחדש בים הקהל לקבוצה, למה להרוס את זה על מקרים כאלה? מה ייצא לנו מזה?
בבקשה, בואו נהיה חכמים כבר ולא צודקים כל הזמן
משהו אצלנו חייב להשתנות
המצב הנתון הוא שהמשטרה מחפשת בלגן ורק מחכה לניצוץ שידליק את הלהבות ויגרום לה לפוצץ משחק (ואוהדים) בניצוחו של השר הכושל שחיפש לנקום בנו אתמול
המצב הנתון הוא שתמיד מחפשים תקדימים על הגב שלנו, אם זה המשטרה, בתי הדין והתובע
בואו נהיה יותר חכמים מזה,
רוצים מופע פירוטכניקה? יאללה, תדליקו זיקוקים ותרימו אבוקות ביציע, למה לזרוק לדשא? על השוטר? על הקהל שלנו???
רוצים להתפרע? תתפרעו מחוץ למגרש
הרי החוקים פה מאוד ברורים, אפשר להרים מופע גם בלי לפגוע באנשים ולתת סיבות למשטרה לפוצץ משחק, הטכנולוגיה קיימת
אני ככ עצוב על מה שקרה אתמול, ואנחנו מפסידים בכל הגזרות, תדמיתית, מקצועית, עשרות אוהדים שלנו נפגעו
הגלגל סוף סוף התהפך, יש לנו קבוצה ובעיקר מועדון מדהים, עם אדם שבא להחזיר אותנו לימים היפים ועם חיבור מחדש בים הקהל לקבוצה, למה להרוס את זה על מקרים כאלה? מה ייצא לנו מזה?
בבקשה, בואו נהיה חכמים כבר ולא צודקים כל הזמן
-
shaharot
- קיבל.ה 790 לייקים
היינו בסרט הזה בכדורסל
ברגע שפתחת במילים "פנייה לאולטראס"
לא ירדת לסוף דעתם שאתה אני ו30 אלף אוהדים על הזין שלהם. הם מעניינים את עצמם בלבד. ולהראות למי יש יותר גדול.
הם לא חושבים שהם לא בסדר אתמול. ולמה להם? ההודעה הרשמית של המועדון אפילו לא מזכירה אותם.
נתראה בפיצוץ ובעונש הבא
ברגע שפתחת במילים "פנייה לאולטראס"
לא ירדת לסוף דעתם שאתה אני ו30 אלף אוהדים על הזין שלהם. הם מעניינים את עצמם בלבד. ולהראות למי יש יותר גדול.
הם לא חושבים שהם לא בסדר אתמול. ולמה להם? ההודעה הרשמית של המועדון אפילו לא מזכירה אותם.
נתראה בפיצוץ ובעונש הבא
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2312 לייקים
מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
מה יהיה חכם לעשות אז? לא להביא גם דגלים?
תפנימו שיש פשוט הטיה מכל גוף אפשרי שמעורב פה ("משטרה", "ההתאחדות", "בית הדין", "תקשורת הספורט", "איגוד השופטים") - שמטרתה לשרת מועדון אחד.
פעם המשטרה בושה, אשתקד ה"דיינים" היו בושה (מקרה בש-סכנין), מדי שבוע זה "השופטים הגרועים". ותמיד יש מועדון אחד שמרוויח מזה. באורח פלא.
תפנימו שיש פשוט הטיה מכל גוף אפשרי שמעורב פה ("משטרה", "ההתאחדות", "בית הדין", "תקשורת הספורט", "איגוד השופטים") - שמטרתה לשרת מועדון אחד.
פעם המשטרה בושה, אשתקד ה"דיינים" היו בושה (מקרה בש-סכנין), מדי שבוע זה "השופטים הגרועים". ותמיד יש מועדון אחד שמרוויח מזה. באורח פלא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
RedDrifter
- קיבל.ה 211 לייקים
יש גנבים ברחובות
בואו נכניס את כל האזרחים לסגר אחרי השעה 21 ומי שבחוץ יענש בחומרה. זה המנטליות.
האולטראס לא ישתנה, המשטרה יכולה לתפוס את האחראים ולעקור את הבעיה מהשורש, אבל לא, ה30,000 שבאו הם האשמים. שחקני הפועל שעבדו קשה להביא נקודות ובאו מוכנים לדרבי יספגו את ההפסד הזה. ספרא שטס לפה ושם מכספו האישי בעשרות מיליונים הפסיד עוד קצת. מנטליות של דיקטטורה
בואו נכניס את כל האזרחים לסגר אחרי השעה 21 ומי שבחוץ יענש בחומרה. זה המנטליות.
האולטראס לא ישתנה, המשטרה יכולה לתפוס את האחראים ולעקור את הבעיה מהשורש, אבל לא, ה30,000 שבאו הם האשמים. שחקני הפועל שעבדו קשה להביא נקודות ובאו מוכנים לדרבי יספגו את ההפסד הזה. ספרא שטס לפה ושם מכספו האישי בעשרות מיליונים הפסיד עוד קצת. מנטליות של דיקטטורה
- Sin Queso
- קיבל.ה 728 לייקים

הם לא יגידו את זה אבל השלט מכוון לאוהדי הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5727 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 1677 לייקים
אני לא מנקה את אחריות האוהדים ואני לחלוטין מסכים שפירוטכניקה צריכה להיות מוחזקת בידיים ולא נזרקת לכל עבר.
ועדיין, פיצוץ הדרבי היה כתוב מראש ולא היה ניתן למנוע אותו.
כשהמשטרה הודיע כבר בהצריים שבמידה ותהיה פירוטכניקה (ברור תשהיה) היא מורידה את השחקנים מהדשא, היא הלכה למעשה הודיעה שאין משחק היום.
כשהמשטרה הודיע כבר בהצריים שבמידה ותהיה פירוטכניקה (ברור תשהיה) היא מורידה את השחקנים מהדשא, היא הלכה למעשה הודיעה שאין משחק היום.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 197 לייקים
עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
יש לך תנא הורדת נקודות על זריקת פירו לדשא - ואתה זורק לדשא!!!!!!
למה להוריד לעצמך נקודות למה!! בשביל ועדת קישוט?!!!
- Sin Queso
- קיבל.ה 728 לייקים
iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
שאקו הסביר שהם ניסו להתחכם ולזרוק לפני השריקה. משחקים בקקי
-
ranjef
- קיבל.ה 1779 לייקים
למה?iamgabormarton כתב:עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
זה פשוט.
כי הפועל לא מעניינת אותם, הורדת נקודות או לא, אוהדי הפועל פצועים או לא.
מי שלא ראה את זה עד היום - עצם את עיניו.
אגב, זה יהיה אותו דבר גם באירוע הבא.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 211 לייקים
התנאי הזה קיים רק אם גרמת לעצירת המשחק. המשחק לא התחיל ולכן הוא גם לא נעצר. כל מה שתקבל בבית המשפט זה תקדים על חשבון הגב שלך.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 197 לייקים
אוקיי נגיד שצדקת.. בדיוק הוכחת את כותרת השירשור, יצאת צודק אבל טיפשRedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:20התנאי הזה קיים רק אם גרמת לעצירת המשחק. המשחק לא התחיל ולכן הוא גם לא נעצר. כל מה שתקבל בבית המשפט זה תקדים על חשבון הגב שלך.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
כפיים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 654 לייקים
@בן לוז , אתה פונה פה בפנייה נרגשת לאוזניים ערלות.
לא אתה, לא אני, לא הפועל, ולא 25 אלף איש מעניינים אותם.
עד שהמועדון לא יילחם ברעות החולות של הארגון הזה - זה יהיה הלימבו הנצחי שאתה ואני ו-25 אלף איש פשוט ניצבים בהצגה שלהם ושל המשטרה.
לא אתה, לא אני, לא הפועל, ולא 25 אלף איש מעניינים אותם.
עד שהמועדון לא יילחם ברעות החולות של הארגון הזה - זה יהיה הלימבו הנצחי שאתה ואני ו-25 אלף איש פשוט ניצבים בהצגה שלהם ושל המשטרה.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 211 לייקים
לא הצדקתי רק ניסיתי לתקן את מה שאמרת. מה שתקבל הוא תקדים משפטי.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:22אוקיי נגיד שצדקת.. בדיוק הוכחת את כותרת השירשור, יצאת צודק אבל טיפשRedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:20התנאי הזה קיים רק אם גרמת לעצירת המשחק. המשחק לא התחיל ולכן הוא גם לא נעצר. כל מה שתקבל בבית המשפט זה תקדים על חשבון הגב שלך.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18
עזוב תמשטרה
כפיים
-
shaharot
- קיבל.ה 790 לייקים
שטויות יפותRedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:20התנאי הזה קיים רק אם גרמת לעצירת המשחק. המשחק לא התחיל ולכן הוא גם לא נעצר. כל מה שתקבל בבית המשפט זה תקדים על חשבון הגב שלך.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
-
L.S
- קיבל.ה 1677 לייקים
דווקא אתמול ניסו לצאת חכמים ולא צודקים. אחרת היו מדליקים בידיים בתחילת המשחק כפי שקרה עד עכשיו.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:22אוקיי נגיד שצדקת.. בדיוק הוכחת את כותרת השירשור, יצאת צודק אבל טיפשRedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:20התנאי הזה קיים רק אם גרמת לעצירת המשחק. המשחק לא התחיל ולכן הוא גם לא נעצר. כל מה שתקבל בבית המשפט זה תקדים על חשבון הגב שלך.iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18
עזוב תמשטרה
כפיים
הדליקו הכל כבר בהצגת השחקנים טרם השחקנים היו על הדשא. המטרה היתה מסך עשן כשהשחקנים עולים ולא לפוצץ או למנוע קיום משחק.
הבעיה היחידה היא שהמשטרה ישבה בצד וחיכתה לטעות הראשונה כדי לפוצץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 572 לייקים
מקסים. הפסד טכני ומינוס שתי נקודות, שברון לב לאלפי אוהדים, בלגן אטומי, פגיעה בתדמית המועדון, ומשפחות עם ילדים שלעולם לא ירצו לדרוך בבלומפילד. והכל בשביל מה?
בשביל פאקינג עשר דקות של עשן מסריח ומכוער. 'כמו באירופה' עאלק. יותר כמו בח'אן יונס לדעתי.
ושם באמת מקומם של האולטראס, כי גם הם סוג של ארגון טרור. אמנם לא נעים, אבל צריך להגיד את זה ביושר.
נכון שגם משטרת בן גביר תרמה את חלקה אתמול, אבל זה לא העניין המרכזי. הפירו המסריח של האולטראס פשוט נתן לשוטרים את התירוץ שחיפשו.
מקווה שספרא יעשה בכדורגל כמו שעופר ינאי עשה להם בכדורסל. שיעופו מהמגרשים. מעדיף שקט ודממה של קונצרט מאשר את 'העידוד' האלים והמזיק שלהם.
בשביל פאקינג עשר דקות של עשן מסריח ומכוער. 'כמו באירופה' עאלק. יותר כמו בח'אן יונס לדעתי.
ושם באמת מקומם של האולטראס, כי גם הם סוג של ארגון טרור. אמנם לא נעים, אבל צריך להגיד את זה ביושר.
נכון שגם משטרת בן גביר תרמה את חלקה אתמול, אבל זה לא העניין המרכזי. הפירו המסריח של האולטראס פשוט נתן לשוטרים את התירוץ שחיפשו.
מקווה שספרא יעשה בכדורגל כמו שעופר ינאי עשה להם בכדורסל. שיעופו מהמגרשים. מעדיף שקט ודממה של קונצרט מאשר את 'העידוד' האלים והמזיק שלהם.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
בן לוז
- קיבל.ה 404 לייקים
האולטראס לא ייעלמו
המפתח זה קומיוניקציה ושיתוף פעולה הדדי ולעשות את הדברים חכם כמו שטענתי
אני רוצה להאמין שאם ספרא ופרימור ייפנו אליהם אישית ויקחו את 10 האנשים הכי חזקים בארגון, יישבו בחדר סגור 5 שעות ויגיעו להסכמות שמקובלות על 2 הצדדים
שימוש בפירו בגבולות גזרה שמצד אחד נותנים להם להביע את עצמם ומצד שני לא מותחים את הגבול למה שאסור וייפגע באופן ישיר במועדון
אם הם לא מסכימים וממשיכים להיות מה שהם רוצים מצידי שספרא ייפתח נגדם מלחמת חורמה, דיי, אי אפשר ככה יותר, מגיע לנו ולספרא יותר מזה
המפתח זה קומיוניקציה ושיתוף פעולה הדדי ולעשות את הדברים חכם כמו שטענתי
אני רוצה להאמין שאם ספרא ופרימור ייפנו אליהם אישית ויקחו את 10 האנשים הכי חזקים בארגון, יישבו בחדר סגור 5 שעות ויגיעו להסכמות שמקובלות על 2 הצדדים
שימוש בפירו בגבולות גזרה שמצד אחד נותנים להם להביע את עצמם ומצד שני לא מותחים את הגבול למה שאסור וייפגע באופן ישיר במועדון
אם הם לא מסכימים וממשיכים להיות מה שהם רוצים מצידי שספרא ייפתח נגדם מלחמת חורמה, דיי, אי אפשר ככה יותר, מגיע לנו ולספרא יותר מזה
-
L.S
- קיבל.ה 1677 לייקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5727 לייקים
תמיד יש לחלאה הזאת כל מיני טיעונים לולייניים ושאין לו אז זה מגיע לאלימות מילולית או פיזית.Sin Queso כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:19iamgabormarton כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18עזוב תמשטרהטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06 מחר המשטרה תודיע שאסור דגלים. כי זה דליק וגם מקשה עליהם להתמודד עם מצב תיאורטי של שוד או סתם אלימות ביציע ביציע כי זה מסתיר להם, או סתם איזה המצאה אחרת.
שאקו הסביר שהם ניסו להתחכם ולזרוק לפני השריקה. משחקים בקקי
למה בכלל לתת לטמבל הזה תהודה?
-
joshsoos
- קיבל.ה 666 לייקים
זהו שאתה כן מנקה...L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18 אני לא מנקה את אחריות האוהדים ואני לחלוטין מסכים שפירוטכניקה צריכה להיות מוחזקת בידיים ולא נזרקת לכל עבר.
אולי לא קל לקבל את זה, ומאוד מצער, אבל המשטרע היא זו שמחליטה דברים פה. אז אם היא הודיעה ועדיין נעשה, מי אחראי?
אתה צודק שבקטע הזה בלתי נמנע וברור שתהיה, אבל למה זה ברור ובלתי נמנע? זה חוק? זה לא, זה כולה אגו ולמי יש זין גדול יותר. אז אם זה קורה מחוץ למגרש, יאללה שיהיה, שיריבו ביניהם למי יש את הזין הגדול, אבל למה רוב מוחלט של האוהדים צריך לסבול?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 211 לייקים
אתה לא מבין אבל שאין לך ולאף אחד בעולם יכולת לשלוט על מה שמישהו אחר יעשה? אין לנו כוח או יכולות להשפיע עליהם, יש משטרה שאמורה למנוע ולעצור אנשים שמפרים את החוקjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:22זהו שאתה כן מנקה...L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18 אני לא מנקה את אחריות האוהדים ואני לחלוטין מסכים שפירוטכניקה צריכה להיות מוחזקת בידיים ולא נזרקת לכל עבר.
אולי לא קל לקבל את זה, ומאוד מצער, אבל המשטרע היא זו שמחליטה דברים פה. אז אם היא הודיעה ועדיין נעשה, מי אחראי?
אתה צודק שבקטע הזה בלתי נמנע וברור שתהיה, אבל למה זה ברור ובלתי נמנע? זה חוק? זה לא, זה כולה אגו ולמי יש זין גדול יותר. אז אם זה קורה מחוץ למגרש, יאללה שיהיה, שיריבו ביניהם למי יש את הזין הגדול, אבל למה רוב מוחלט של האוהדים צריך לסבול?
באמת אני שואל אותך, איך בדיוק אתה או אני יכולים לעצור אותם? הם שמים עלינו זין ענק בין אם זה בשירי שואה או אבוקות או עימותים עם המשטרה
- 7even
- קיבל.ה 3406 לייקים
פנייה לאולטראס...
אל תעלב, @בן לוז ...אבל ההמשך מיותר.
הם לא סופרים אותך. מבחינתם אתה אוויר, לא קיים. תגיע...לא תגיע...זה לא מעניין. עדיף שלא. הקבוצה שלהם, לא שלך.
הם ימשיכו להחזיק את המועדון בביצים, לקבל את רוב הכרטיסים למשחקי חוץ, לדאוג להורדת נקודות ורדיוסים כל עונה ואתה תשב מול אתר לאן ותרפרש את עצמך לדעת כשלהם יש שיריון כרטיסים מהמועדון.
אתה יודע מה אתה מעניין להם.
תסתכל על הודעת המועדון מאתמול ולאיפה מופנית כל היד. אפילו אצבע אחת לא כלפי הגורם האמיתי.
אני מניח שאתה יודע מה זה פרוטקשן בארגוני פשיעה. אז זה.
אל תעלב, @בן לוז ...אבל ההמשך מיותר.
הם לא סופרים אותך. מבחינתם אתה אוויר, לא קיים. תגיע...לא תגיע...זה לא מעניין. עדיף שלא. הקבוצה שלהם, לא שלך.
הם ימשיכו להחזיק את המועדון בביצים, לקבל את רוב הכרטיסים למשחקי חוץ, לדאוג להורדת נקודות ורדיוסים כל עונה ואתה תשב מול אתר לאן ותרפרש את עצמך לדעת כשלהם יש שיריון כרטיסים מהמועדון.
אתה יודע מה אתה מעניין להם.
תסתכל על הודעת המועדון מאתמול ולאיפה מופנית כל היד. אפילו אצבע אחת לא כלפי הגורם האמיתי.
אני מניח שאתה יודע מה זה פרוטקשן בארגוני פשיעה. אז זה.
יחד, רק יחד! 
-
L.S
- קיבל.ה 1677 לייקים
לאחר שהודיעו שאין משחק, עמדה המשטרה מחוץ לאיצטדיון כשהיא כבר יודעת את מי היא מחפש וגם עצרה מול העיניים שלי כאלה שלטענתה הדליקו רימונים.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:22זהו שאתה כן מנקה...L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18 אני לא מנקה את אחריות האוהדים ואני לחלוטין מסכים שפירוטכניקה צריכה להיות מוחזקת בידיים ולא נזרקת לכל עבר.
אז למה הפסטיבל הזה של סיום המשחק? אם בכל מקרה אתם בסוף עוצרים את האנשים האלה, למה אתה מעניש אותי ששרפתי חצי יום כדי לראות דרבי?
למה אתה מעניש מאות אלפים שיושבים בבית ומחכים לראות דרבי?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 666 לייקים
מכל הדברים שכתבתי, איפה לא נראה לך ברור שאני מבין היטב שלי ולך אין יכולת לשלוט על כלום...RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:27אתה לא מבין אבל שאין לך ולאף אחד בעולם יכולת לשלוט על מה שמישהו אחר יעשה? אין לנו כוח או יכולות להשפיע עליהם, יש משטרה שאמורה למנוע ולעצור אנשים שמפרים את החוקjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:22זהו שאתה כן מנקה...L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18 אני לא מנקה את אחריות האוהדים ואני לחלוטין מסכים שפירוטכניקה צריכה להיות מוחזקת בידיים ולא נזרקת לכל עבר.
באמת אני שואל אותך, איך בדיוק אתה או אני יכולים לעצור אותם? הם שמים עלינו זין ענק בין אם זה בשירי שואה או אבוקות או עימותים עם המשטרה
ולמי שכן יכול, המועדון או המשטרע, אין רצון ובעיקר אינטרס לעצור את זה. המועדון מפחד, והמשטרע היא עבריינית בעצמה, מתפרנסת מזה ונותנת דרור לשוטרים הנחותים שלה לשחרר את האלימות הכבושה שלהם, הציבור הכללי מעניין להם את החור שאין לי.
אתה צריך בעלים כמו עופר ינאי, שיותר משהוא היה נגד האולטראס ( הוא ממש לא היה בהתחלה, ההיפך ) פשוט לא אדם שמוכן שינהלו לו את העניינים, או פוליטיקאים שבאמת ירצו את טובת הציבור, או משטרה נורמלית. או בקיצור לא יקרה כלום וכולנו נמשיך לסבול.
-
redrony
- קיבל.ה 980 לייקים
כל מילה שיהושע כתב.
כל מה שהיה אתמול רק מציף את העובדה שאין פה אף גורם שמוכן להביט לתוך תוכו ולחשוב מה אני כיול לעשות כדי שהמצב יהיה טוב יותר. לא המשטרה, לא האוהדים ולא המנהלת וההתאחדות.
זה שהמשטרה, בוודאי הנוכחית היא גוף שחלקו רקוב ועברייני אנחנו יודעים. הם רק יבואו להגן על עצמם ולבדוק שהקצוות תפורים ברמת ההחלטה שלקחו, אבל מבט פנימי לשיפור אין שם (מזכיר מאוד את איגוד השופטים אגב, רק לצאת נקיים, לא חו״ח לשפר את הכדורגל)
אוהדי הפועל יודעים לבוא לכל העולם בטענות, חוץ מאשר לעצמם. לא ייקחו שום אחריות. יתייחסו רק למה שנח להם. זה לא משנה שבכל העולם כן משחקים אחרי אבוקות, לא צריך לשכנע אותי שהמשחק היה צריך להתקיים אתמול. אבל קחו פאקינג אחריות.
אם הפועל יקבלו הפסד טכני זו בושה וחרפה. הבושה על המשטרה, ההתאחדות ואלה שזרקו אתמול את האבוקות
כל מה שהיה אתמול רק מציף את העובדה שאין פה אף גורם שמוכן להביט לתוך תוכו ולחשוב מה אני כיול לעשות כדי שהמצב יהיה טוב יותר. לא המשטרה, לא האוהדים ולא המנהלת וההתאחדות.
זה שהמשטרה, בוודאי הנוכחית היא גוף שחלקו רקוב ועברייני אנחנו יודעים. הם רק יבואו להגן על עצמם ולבדוק שהקצוות תפורים ברמת ההחלטה שלקחו, אבל מבט פנימי לשיפור אין שם (מזכיר מאוד את איגוד השופטים אגב, רק לצאת נקיים, לא חו״ח לשפר את הכדורגל)
אוהדי הפועל יודעים לבוא לכל העולם בטענות, חוץ מאשר לעצמם. לא ייקחו שום אחריות. יתייחסו רק למה שנח להם. זה לא משנה שבכל העולם כן משחקים אחרי אבוקות, לא צריך לשכנע אותי שהמשחק היה צריך להתקיים אתמול. אבל קחו פאקינג אחריות.
אם הפועל יקבלו הפסד טכני זו בושה וחרפה. הבושה על המשטרה, ההתאחדות ואלה שזרקו אתמול את האבוקות
-
joshsoos
- קיבל.ה 666 לייקים
ראיתי בעיניים שלי. אין לי שום ויכוח איתך על המשטרע, לא קראת ולא תקרא ממני מילה טובה על הגוף הזה ועל רוב האנשים שבו, רמות התיעוב שבי כלפיו הן בשמיים כבר הרבה מאוד שנים. נראה לי שזה גם די מוסכם פה בפורום או בכלל הקהל ( והציבור ). ואם ילד שנפצע בצורה לא קלה במשחק של ביתר לא גרם להפסקה שלו, אז בטח שפציעות קלות כמו אתמול לא צריכות להפסיק ( למרות שאם הייתי בנעליים של הילדה המסכנה שדיממה מהרימון/זיקוק שפגע בה הייתי אולי מדבר אחרת ).L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:54לאחר שהודיעו שאין משחק, עמדה המשטרה מחוץ לאיצטדיון כשהיא כבר יודעת את מי היא מחפש וגם עצרה מול העיניים שלי כאלה שלטענתה הדליקו רימונים.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:22זהו שאתה כן מנקה...L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:18 אני לא מנקה את אחריות האוהדים ואני לחלוטין מסכים שפירוטכניקה צריכה להיות מוחזקת בידיים ולא נזרקת לכל עבר.
אז למה הפסטיבל הזה של סיום המשחק? אם בכל מקרה אתם בסוף עוצרים את האנשים האלה, למה אתה מעניש אותי ששרפתי חצי יום כדי לראות דרבי?
אבל זה שאתה כותב שזה היה בלתי נמנע, אתה מזלזל באינטליגנציה של אנשים... כל פעולה כמעט היא נמנעת, בטח כזו. אפשר היה להימנע מלזרוק. ומי שלא מסוגל להימנע מפעולה שעלולה לגרום נזק פיזי ובוודאות תגרום נזק למועדון ולאוהדים בדמות הפחתת נקודות, איסור קהל חוץ וקנסות - אז מקומו לא בקרבנו. כל שאני אומר הוא שאתה מנסה להלך על חבל דק, לזרוק משפט קטן על הפירו שלא היה צריך להיזרק אבל לא באמת לכתוב ביקורת על האולטראס, ואני אפילו מבין את זה מהמקום שלך ( מבין, לא מסכים... ) אבל לוליינות זה מקצוע מסוכן...
-
L.S
- קיבל.ה 1677 לייקים
בעוד שבוע בדיוק יש גמר גביע טוטו מול ביתרjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:14ראיתי בעיניים שלי. אין לי שום ויכוח איתך על המשטרע, לא קראת ולא תקרא ממני מילה טובה על הגוף הזה ועל רוב האנשים שבו, רמות התיעוב שבי כלפיו הן בשמיים כבר הרבה מאוד שנים. נראה לי שזה גם די מוסכם פה בפורום או בכלל הקהל ( והציבור ). ואם ילד שנפצע בצורה לא קלה במשחק של ביתר לא גרם להפסקה שלו, אז בטח שפציעות קלות כמו אתמול לא צריכות להפסיק ( למרות שאם הייתי בנעליים של הילדה המסכנה שדיממה מהרימון/זיקוק שפגע בה הייתי אולי מדבר אחרת ).L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:54לאחר שהודיעו שאין משחק, עמדה המשטרה מחוץ לאיצטדיון כשהיא כבר יודעת את מי היא מחפש וגם עצרה מול העיניים שלי כאלה שלטענתה הדליקו רימונים.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:22
זהו שאתה כן מנקה...
אבל זה שאתה כותב שזה היה בלתי נמנע, אתה מזלזל באינטליגנציה של אנשים... כל פעולה כמעט היא נמנעת, בטח כזו. אפשר היה להימנע מלזרוק. ומי שלא מסוגל להימנע מפעולה שעלולה לגרום נזק פיזי ובוודאות תגרום נזק למועדון ולאוהדים בדמות הפחתת נקודות, איסור קהל חוץ וקנסות - אז מקומו לא בקרבנו. כל שאני אומר הוא שאתה מנסה להלך על חבל דק, לזרוק משפט קטן על הפירו שלא היה צריך להיזרק אבל לא באמת לכתוב ביקורת על האולטראס, ואני אפילו מבין את זה מהמקום שלך ( מבין, לא מסכים... ) אבל לוליינות זה מקצוע מסוכן...
אני מרשה לעצמי להמר שבצד שלנו לא ידלק כלום ובצד השני כן.
מניח שבן גביר יהיה נוכח במשחק, מענין אותי לראות אם יפסיקו אותו ומה יעשו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 666 לייקים
אמרתי לך, לוליינות זה לא דבר קל... אתה מתחמק אבל זה לא עובד לך =)
נעזוב אותך בזה, ברור לי שגדול עליך לבקר אותם, אבל מתישהו בעתיד אולי...
לא יודע אם ידליקו אצלנו או לא, מניח שזה תלוי הרבה במה שיקרה בשבוע הקרוב ( למשל אם יהיהו פשיטות של משטרע על מחסנים וכו ). לא יודע אם ידליקו אצלם גם אחרי דבר כזה, לפחות בקנה מידה גדול- בכל זאת אפילו אנשים בלי הרבה שכל ועם המון אגו מבינים שלפעמים צריך להתאפק, הנה אתמול המחלה זרקו כולה איזה שני רימונים סמליים משלל הארסנל שהיה ביציע שלהם. אבל אתה מבין, הרי את כל מה שאתה כותב יודעים גם יותר טוב באולטראס שלנו, בן גביר, שוטרים אוהדי ביתר, שוטרים שמחפשים נקמה כי הם משפילים אותם. ומה הם עושים? מחזירים להם. במי הם פגעו בדרך במאבק הזה? בכולנו, גם בך.
נעזוב אותך בזה, ברור לי שגדול עליך לבקר אותם, אבל מתישהו בעתיד אולי...
לא יודע אם ידליקו אצלנו או לא, מניח שזה תלוי הרבה במה שיקרה בשבוע הקרוב ( למשל אם יהיהו פשיטות של משטרע על מחסנים וכו ). לא יודע אם ידליקו אצלם גם אחרי דבר כזה, לפחות בקנה מידה גדול- בכל זאת אפילו אנשים בלי הרבה שכל ועם המון אגו מבינים שלפעמים צריך להתאפק, הנה אתמול המחלה זרקו כולה איזה שני רימונים סמליים משלל הארסנל שהיה ביציע שלהם. אבל אתה מבין, הרי את כל מה שאתה כותב יודעים גם יותר טוב באולטראס שלנו, בן גביר, שוטרים אוהדי ביתר, שוטרים שמחפשים נקמה כי הם משפילים אותם. ומה הם עושים? מחזירים להם. במי הם פגעו בדרך במאבק הזה? בכולנו, גם בך.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 939 לייקים
ינאי צדק!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
בני12
- קיבל.ה 2081 לייקים
אני מרשה לעצמי להמר שאתה טועה לגבי הצד שלנו.L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:22בעוד שבוע בדיוק יש גמר גביע טוטו מול ביתרjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:14ראיתי בעיניים שלי. אין לי שום ויכוח איתך על המשטרע, לא קראת ולא תקרא ממני מילה טובה על הגוף הזה ועל רוב האנשים שבו, רמות התיעוב שבי כלפיו הן בשמיים כבר הרבה מאוד שנים. נראה לי שזה גם די מוסכם פה בפורום או בכלל הקהל ( והציבור ). ואם ילד שנפצע בצורה לא קלה במשחק של ביתר לא גרם להפסקה שלו, אז בטח שפציעות קלות כמו אתמול לא צריכות להפסיק ( למרות שאם הייתי בנעליים של הילדה המסכנה שדיממה מהרימון/זיקוק שפגע בה הייתי אולי מדבר אחרת ).L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:54
לאחר שהודיעו שאין משחק, עמדה המשטרה מחוץ לאיצטדיון כשהיא כבר יודעת את מי היא מחפש וגם עצרה מול העיניים שלי כאלה שלטענתה הדליקו רימונים.
אני מרשה לעצמי להמר שבצד שלנו לא ידלק כלום ובצד השני כן.
מניח שבן גביר יהיה נוכח במשחק, מענין אותי לראות אם יפסיקו אותו ומה יעשו.
ברור שמבחינה הגיונית הם צריכים להתאפק אבל כמו במשל הצפרדע והעקרב, הם לא מסוגלים
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 124 לייקים
אני כמנוי לשער 5 כבר שנים, מגיל 14 שהייתי בלי חולצה בלב האולטראס עד היום 20 שנה אחרי מהפינה ליד שער 7. ראיתי אליפויות, גביעים וירידות ליגה. אני אחרי אתמול לא אגיע למגרשים עד להודעה חדשה ועד שאני אראה שהמועדון / הקהל עושים שינוי. אי אפשר להמשיך ככה שחלק קטן מהאוהדים מנהל לנו את החיים והורס לנו עונה אחרי עונה. זה התחיל אצלי בלב כבר לפני שנתיים, בדרבי שאיימו עליי לא להיכנס ובגלות לשער 8 כי שוב ושוב החליטו לזרוק זין על התנאי ועל האוהדים.
מהאולטראס אני לא מצפה להרבה, משאר הקהל - כן. תוקיעו אותם. תצלמו, תלשינו, מה שצריך... מהמועדון אני מצפה לצאת נגד האירגון. המועדון לא יראה ימים יפים כשמי שמנהל אותו דה פקטו זה חוליגנים שלא מעניין אותם הצלחה
מהאולטראס אני לא מצפה להרבה, משאר הקהל - כן. תוקיעו אותם. תצלמו, תלשינו, מה שצריך... מהמועדון אני מצפה לצאת נגד האירגון. המועדון לא יראה ימים יפים כשמי שמנהל אותו דה פקטו זה חוליגנים שלא מעניין אותם הצלחה
-
redead
- קיבל.ה 618 לייקים
שהמועדון יצא נגד הארגון ?דולימנגה99 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:51 אני כמנוי לשער 5 כבר שנים, מגיל 14 שהייתי בלי חולצה בלב האולטראס עד היום 20 שנה אחרי מהפינה ליד שער 7. ראיתי אליפויות, גביעים וירידות ליגה. אני אחרי אתמול לא אגיע למגרשים עד להודעה חדשה ועד שאני אראה שהמועדון / הקהל עושים שינוי. אי אפשר להמשיך ככה שחלק קטן מהאוהדים מנהל לנו את החיים והורס לנו עונה אחרי עונה. זה התחיל אצלי בלב כבר לפני שנתיים, בדרבי שאיימו עליי לא להיכנס ובגלות לשער 8 כי שוב ושוב החליטו לזרוק זין על התנאי ועל האוהדים.
ראית מה עשו לעופר ינאי בכדורסל ? ומדובר בבן אדם ששם את מיטב כספו, מנסה לפרק למכבי את הצורה והביא תואר אירופאי
בכדורגל המשמעות תהיה גזר דין מוות לספרא
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1057 לייקים
האנשים שגורמים לכל הברדק הם אנשים לא חכמים בהגדרה.
יש ביניהם כמה חכמים, אבל רובם חוליגנים חסרי מוח ואלימים שמגיעים למגרש כדי לפרוק את כל השיט שלהם בצורה אלימה.
כבר הרבה שנים שהם גורמים נזק גדול בלא מעט משחקים, בד"כ זה עובר באיזה קנס או עונש על תנאי, הפעם זה עלה לנו בנקודות, בביטול המשחק עצמו, מן הסתם גם הורדת נקודות וקנס יפה וכבונוס גם בקצת אלימות משטרתית.
חבורה של טיפשים, וזה בלי קשר לכך שיש לנו משטרה כושלת, אלימה ומנוולת, שהיא בערך תמונת מראה של הטיפשים ביציע.
יש ביניהם כמה חכמים, אבל רובם חוליגנים חסרי מוח ואלימים שמגיעים למגרש כדי לפרוק את כל השיט שלהם בצורה אלימה.
כבר הרבה שנים שהם גורמים נזק גדול בלא מעט משחקים, בד"כ זה עובר באיזה קנס או עונש על תנאי, הפעם זה עלה לנו בנקודות, בביטול המשחק עצמו, מן הסתם גם הורדת נקודות וקנס יפה וכבונוס גם בקצת אלימות משטרתית.
חבורה של טיפשים, וזה בלי קשר לכך שיש לנו משטרה כושלת, אלימה ומנוולת, שהיא בערך תמונת מראה של הטיפשים ביציע.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 939 לייקים
לצערי, ההנהלה שלנו שמתפקדת להפליא העונה, כשלה גם כן!
אם אתם יודעים שגישת המשטרה "אפס סובלנו" - מדוע לא כרזו במערכת כל 10 דקות הודעה קצרה שחוזרת על האיסור לזרוק לדשא כולל ביציע, ועל העובדה שיש נגדנו עונש על תנאי להפחתת נקודה!
פעם ב 10 דקות הודעה בכריזה! היינו עם טיעון הרבה יותר מוצק היום (וגם זה לא היה עוזר).
אם אתם יודעים שגישת המשטרה "אפס סובלנו" - מדוע לא כרזו במערכת כל 10 דקות הודעה קצרה שחוזרת על האיסור לזרוק לדשא כולל ביציע, ועל העובדה שיש נגדנו עונש על תנאי להפחתת נקודה!
פעם ב 10 דקות הודעה בכריזה! היינו עם טיעון הרבה יותר מוצק היום (וגם זה לא היה עוזר).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- 7even
- קיבל.ה 3406 לייקים
מצחיק אותי שמצפים מהמועדון למשהו אחרי ההודעה של המועדון אתמול שרק תגרום ליותר אלימות מצד ארגון הפשע שחטף את המועדון.
פשוט לא להאמין שגיא פרימור הפך לשבוי של ארגון פשע שכזה שחוץ מנזק בחיים לא עשה שום דבר שאשכרה תורם למועדון.
ככה מהזיכרון אני יכול לשלוף לפחות 10 מקרים של פגיעה במועדון הכדורגל והכדורסל. וזה בקלות.
אם אחפור אגיע לסביבות 40.
ארגון פשע. ביום שהוא מתפרק צריכים להכריז על יום חג לכלל אוהדי הפועל באשר הם.
אגב ארגון פשע זו ההגדרה הכי עדינה שהם קיבלו היום משלל המשתמשים בפורום. בפער.
לפרק!
פשוט לא להאמין שגיא פרימור הפך לשבוי של ארגון פשע שכזה שחוץ מנזק בחיים לא עשה שום דבר שאשכרה תורם למועדון.
ככה מהזיכרון אני יכול לשלוף לפחות 10 מקרים של פגיעה במועדון הכדורגל והכדורסל. וזה בקלות.
אם אחפור אגיע לסביבות 40.
ארגון פשע. ביום שהוא מתפרק צריכים להכריז על יום חג לכלל אוהדי הפועל באשר הם.
אגב ארגון פשע זו ההגדרה הכי עדינה שהם קיבלו היום משלל המשתמשים בפורום. בפער.
לפרק!
יחד, רק יחד! 
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 300 לייקים
ואלללה כבוד על הניסיון ובעיקר על האמונה
לקרוא פה חלק מההדעות מאז הדרבי לקח לי את האמונה שאנחנו מסוגלים להיות חכמים
לקרוא פה חלק מההדעות מאז הדרבי לקח לי את האמונה שאנחנו מסוגלים להיות חכמים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב