החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

ההחלטה צריכה להיות חד משמעית , קיום המשחק מחדש עם קהל ובתוך שבוע, לסמן למשטרה שהם לא יכולים לשלוט בכדורגל, לסמן לחוליגנים גם של שני הקהלים שהם לא שולטים באירוע.

הפועל שילמה מאות אלפים ש"ח על ארגון האירוע, אבטחה והכל, ואין סיבה שיורידו לנו נקודות או הפסד טכני בגלל החלטה חד צדדית מנותקת ולא ספורטיבית של המשטרה.

אם יורידו לנו נקודות או הפסד טכני, אני מצפה מגיא פרימור ואדמונד ספרא להודיע על פרישה מהליגה השנה, ואני יעמוד מאחוריהם בלב שלם ומאמין שרוב הקהל.
תעיף ליציע
קיבל.ה  219 לייקים

הלוואי.
ברור לך שאתה חי בסרט נכון?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  501 לייקים

ספויילר - לא יהיה משחק חוזר, יהיה הפסד טכני, תהיה הורדת נקודות ולא תהיה פרישה מהליגה כי זה איום חסר שיניים כי אף אחד לא רוצה לבטל את הקבוצה (וזה מה שזה אומר, לסגור את הפועל) כי השוטרים חלאות ששונאים ספורט והאולטראס חושבים על עצמם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

תעיף ליציע כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:54 הלוואי.
ברור לך שאתה חי בסרט נכון?
חי בסרט אולי, אבל ההחלטה הנכונה פה שלא היה מקום לביטול המשחק. גם תקנונית. אם נקבל טכני והפועל יפרשו מהליגה זה יהיה בצדק ואני איתם במאה אחוז, מצידי לשחק שנה בלאומית. נצא הכי גברים וספורטיבים. למכבי לא מגיע עוד אליפות לא על כר הדשא.
תעיף ליציע
קיבל.ה  219 לייקים

מנהלת הליגה וההתאחדות צריכות לעשות פעם אחת פאקינג מעשה ולדרוש תשובות מהמשטרה מדוע הם לא מסוגלים
לנהל אירוע באחריותם הבלעדית.
הפועל עשו כל מה שיכלו וביקשו מהם.
הייתי אומר שגם מכבי חיפה צריכה להיכנס פה יד אחת עם
הפועל ולאיים על פרישה מהעונה הזו אם שוב תהיה פה
אלופה בגלל בית הדין.
ברגע שיהיה אימפקט של שתי קבוצות גדולות האירוע
יהפוך למשמעותי מאוד.

מביתר ומכבי אני לא מצפה לכלום.
shaharot
קיבל.ה  794 לייקים

הפועל לא עשו כלום
שהם יעשו אתה תדע. איך תדע? שאותם "אוהדים" יפנו אצבע מאשימה כלפי ספרא.
ואם ספרא ילך? אז יבוא בעלים חדשים ושוב לא נעשה כלום וכך הלאה והלאה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

מסובבים פה הכל ככה שבסוף הרמאים יהנו.

בבלגיה היה בשישי האחרון משחק בין סטנדרד ליאז' לאנטוורפן שפוצץ בדקה 87 בגלל כוס שפגעה בשופט.
הוא ימשיך מחר מדקה 87 והנקודות יוכרעו על הדשא ובצורה ספורטיבית (הופסק ב1-0 לסטנדרד ליאז'). שום טכני ושום נעליים.
פה כאמור הכל נועד כדי שהרמאים ירוויחו. הפחתת נקודות, נצחונות טכניים, היעדר קהל חוץ. הכל כשר. העיקר שבסוף הקנדי יניף אגרוף בחודש מאי.
השתלמויות או כל מיני חטרות הם יעשו שם בכיף בבלגיה ב"התאחדות". יעני לומדים מהטובים. כשזה מגיע לעזרה לקבוצה ששולטת פה בענף לא צריך ללמוד מאף אחד. יש את בית הדין של מורן מאירי.

זה האירוע:

https://www.youtube.com/shorts/N9PcgoalX6g
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  543 לייקים

חאלס לפנטזיות.
הפסד טכני והורדת נק' 1 או 2.
העונש נקבע בשנייה שהמשחק פוצץ
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3414 לייקים

בוא נגיד ככה...תגיד 100 פעם תודה אם זה נגמר רק בהפסד טכני.

פעם ארגון הפשע UH היה מוריד לנו נקודה. היא היתה אמנם מורידה אותנו ליגה ברגל ודופקת לנו אליפות בסל אבל בקטנה.

הפעם מינימום 2. בפוטנציאל אם היית מנצח זה למעשה 5.
ותודה לארגון הכי אלים בישראל.
יחד, רק יחד! :heart:
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

על פניו להפועל יש קייס, המשחק של ביתר שלא הופסק אחרי הפגיעה בילד, ומנכל המנהלת שניסה בכל כוחו למנוע את ההחלטה. כך שההחלטה של המשטרע ושלה בלבד, והיא צריכה להוכיח למה במקרה דומה לא נעצר משחק, ולמה היא הייתה סבורה שקיים סיכון בהמשך. בפועל, אם או בלי הקונספירציות של טכנית למורן, זה משחק מכור מראש ולמרות שהתקשורת מלאה בטענות נגד המשטרע יהיה הפסד טכני ומימוש של על תנאי. ולפרימור אין מה לבוא בטענות לאף אחד חוץ מלעצמו, כי הוא לא יצא נגדם עם הכרטיסים והוא שותף מלא ( כמו כל ההנהלות שלפניו ) למופע האולטראסי. וכשותף מלא, היה יכול לבוא ולסכם איתם מראש את גבולות הגזרה, אבל הוא פחדן ( כמו כל ההנהלות הקוןדמות ) ורואה את ינאי ומה קורה למי שלא מכופף את הראש עבורם וכרגיל כרגיל כרגיל- מי שאוכל אותה הוא רוב מוחלט של האוהדים שבכל הכבוד לפירוטכניקה באו לראות משחק.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1203 לייקים

הדרישה צריכה להיות משחק חוזר, מצידי בלי קהל
אי אפשר שהמשטרה תתערב פה באופן בוטה כל כך בתחרות וההוגנות של המשחק הרי המשחק עוד לא התחיל בכלל
בסוף מדובר פה בהמון כסף של הימורים, זכויות שידור וכו׳ שנפגעים וכמובן הספורטיביות (שלא מעניינת אף אחד בארץ)
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  591 לייקים

Red Wolf כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:59 הדרישה צריכה להיות משחק חוזר, מצידי בלי קהל
אי אפשר שהמשטרה תתערב פה באופן בוטה כל כך בתחרות וההוגנות של המשחק הרי המשחק עוד לא התחיל בכלל
בסוף מדובר פה בהמון כסף של הימורים, זכויות שידור וכו׳ שנפגעים וכמובן הספורטיביות (שלא מעניינת אף אחד בארץ)
צודק, ברגע שהמשחק לא התחיל אפילו אין שום עילה לקבוע הפסד טכני. הספורט לא התקיים אתמול. התקיים ארוע תרבות שקרס בגלל מיעוט אלים ומשטרה כושלת.
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

מפחד מאוד ממה שעתיד לבוא. לפי הכתובת מצפות לנו הורדת 2 נקודות, קנס כספי גבוה מאוד והפסד טכני.

אכזרי מאוד אם זה יקרה, וכמו שאני מכיר את בית הדין זה מה שיהיה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  337 לייקים

משחק חוזר כמו בהר הבית
גברים מעל גיל 40
ילדים
נשים

You're welcome
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  437 לייקים

NARKOTIKA כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:05 משחק חוזר כמו בהר הבית
גברים מעל גיל 40
ילדים
נשים

You're welcome
אהבתי.

להדגיש שהתקנון לא לצד הבריטי הנוכל במקרה הזה. הפסד טכני תקנונית הוא אם הקבוצה לא מיישמת את ההוראות והדרישות של ההתאחדות מבחינת האבטחה (כמו במקרה של סכנין, שדווקא לא קיבלו הפסד טכני). והמשחק לא הופסק, אלא מעולם לא התחיל.

עוד טענה שחשוב שנבהיר - ההתאחדות לכדורגל ואנשי המנהלת נלחמו עם המשטרה כדי לקיים את המשחק, ז״א שלדעתם של מי שהיו במגרש מטעם ההתאחדות לא הייתה עילה לביטול המשחק.
ranjef
קיבל.ה  1782 לייקים

Mendelson כתב:
NARKOTIKA כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:05 משחק חוזר כמו בהר הבית
גברים מעל גיל 40
ילדים
נשים

You're welcome
אהבתי.

להדגיש שהתקנון לא לצד הבריטי הנוכל במקרה הזה. הפסד טכני תקנונית הוא אם הקבוצה לא מיישמת את ההוראות והדרישות של ההתאחדות מבחינת האבטחה (כמו במקרה של סכנין, שדווקא לא קיבלו הפסד טכני). והמשחק לא הופסק, אלא מעולם לא התחיל.

עוד טענה שחשוב שנבהיר - ההתאחדות לכדורגל ואנשי המנהלת נלחמו עם המשטרה כדי לקיים את המשחק, ז״א שלדעתם של מי שהיו במגרש מטעם ההתאחדות לא הייתה עילה לביטול המשחק.
איזה תקנון מכבי חיפה לא יישמה כשהיא קיבלה הפסד טכני?
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

חח "התקנון".
הם עושים איתו מה שבא להם.
כשהמשטרה אומרת שאפשר לשחק (סכנין-בש) - פוסקים לבש הפסד טכני.
כשהמשטרה אומרת שאי אפשר לשחק עוד לפני שבכלל התחיל - המשטרה אומרים שאי אפשר לשחק. יאללה ניצחון טכני.

שלושה הפסדים טכניים נפסקו ב"ליגה" הזו בשנה האחרונה.
המשותף לשלותם? נכון, משרתים את אותו מועדון.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 20 אוקטובר 2025, 09:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  437 לייקים

המשחק של חיפה הופסק באמצע. זה אירוע אחר. אין בתקנון שלנו איזה רמז לאפשרות של חידוש משחק במועד אחר מהנקודה בה הופסק.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

האמת שצריך שצריך להגיע עם שני ממצאים: אחד הסרטון של הסוס שדורס ילד ( ומאחר והתקשורת מחפשת את הילד הזה מניח שיהיו על זה אייטמים היום ) והדבר המזעזע הזה

תמונה
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:22 האמת שצריך שצריך להגיע עם שני ממצאים: אחד הסרטון של הסוס שדורס ילד ( ומאחר והתקשורת מחפשת את הילד הזה מניח שיהיו על זה אייטמים היום ) והדבר המזעזע הזה

תמונה
מסתבר שמדובר בטלפון (למרות שגם אני האמנתי שזה אקדח)
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

חיפה הופסק במחצית.
בש לא הופסק בכלל ולא התחיל. המשטרה אמרה שאפשר לשחק.
אתמול לא התחיל בכלל אבל בגלל כמה רימוני עשן החליטו שאי אפשר לשחק.

בכל המקרים ניתן הפסד טכני ששירת אגודת רמאים אחת.
מקריות שכזו.

אם האירוע של אתמול היה מתרחש נגיד במשחק של ביטר נגד חיפה בטדי, וילד היה מקבל אבוקה לחזה, או שאוהדי הרמאים היו זורקים חזיז שפוגע בשחקן, תהיו בטוחים שלא היה מתפוצץ שום משחק.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  437 לייקים

עוד משהו שחובה חובה חובה לציין ולהדגיש - המשטרה אספה את כל הרימוני עשן והאבוקות על מרכז המגרש וספרה אותם. הדובר של המשטרה טען שהבעיה הייתה כמותית, ז״א כמות הפריטים שנתפסו היא זאת שהכריעה את הכף ( בתשובה לשאלתו של אפק על האם ה״הימור״/מזל על זה שפוגע או לא פוגע במישהו בטעות זה הבסיס להחלטה).

ובפועל - נזרקו רימוני עשן ואבוקות גם מהיציע של המחלה. לא בוצעה הפרדה כמותית של כמה נזרקו מפה וכמה נזרקו משם. בטלוויזיה במפורש מציינים שגם המחלה הבעירו אבוקות במהלך ההמולה.

אז אולי אנחנו זרקנו חמישים והם זרקו שתיים, אבל אולי אנחנו זרקנו שלושים והם זרקו 20? מישהו יכול להוכיח שלא כך הדבר? אם העניין הוא כמותי - אולי האבוקות של אוהדי המחלה היו המסה הקריטית של האירוע?

לא שאני מצדיק את האירוע, ועדין חושב שאנחנו מטומטמים. אבל משפטית חובה להכניס את זה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

אין מה לדון בזה מבחינה עניינית.
זה כמו לנתח בחירות ברוסיה ולספר מה פוטין עשה נכון שהביא לו את הניצחון.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

RedDrifter כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:22
joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:22 האמת שצריך שצריך להגיע עם שני ממצאים: אחד הסרטון של הסוס שדורס ילד ( ומאחר והתקשורת מחפשת את הילד הזה מניח שיהיו על זה אייטמים היום ) והדבר המזעזע הזה

תמונה
אם ככה זו התמונה הכי הזויה של החזקת טלפון שראיתי... ככה מחזיקים אקדח, לא טלפון
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:28
RedDrifter כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:22

תמונה
אם ככה זו התמונה הכי הזויה של החזקת טלפון שראיתי... ככה מחזיקים אקדח, לא טלפון
כן יש גם וידאו שמצורף לזה שזה באמת נראה כמו אקדח אין ספק, הייתי בטוח שהגענו לתחתית של התחתית - אבל אז מסתבר שהילד הזה הפיל את הטלפון והשוטר החזיר לו אותו.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1019 לייקים

זאת נקודת מפנה בעונה שלנו
המשטרה זונה
האולטראס סתומים שנתנו להם לחם
המנהלת שרמוטות
מכבי הכי בני זונות בכיינים שתמיד לא נתפס עליהם שום כתם
אני שונא את כולם ביחד

כל פעם אותו דבר, מה הטעם להמשיך אני לא מצליח כבר להבין
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  143 לייקים

את הדרבי הזה לא פוצצו

https://youtube.com/shorts/UmseqM6QKfY? ... bhr-WqBh-J
i stand with israel :brokenheart:
Asafasraf
קיבל.ה  1670 לייקים

Giovanni Giorgio כתב:זאת נקודת מפנה בעונה שלנו
המשטרה זונה
המנהלת שרמוטות
אני שונא את כולם ביחד

תתחיל את ההאשמות שלך קודם כל לקהל שלנו (מיקוד שליטה פנימי וכו׳), ואח״כ תבוא (בצדק מוחלט) לכל השאר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

גם את הדרבי האחרון ששוחק, בו הם זרקו זיקוק על שחקן תוך כדי משחק לא פוצצו. המשחק המשיך כרגיל וההטייה הקבועה של צוות השיפוט הכריעה את המשחק.
הכל לפי מה שמסתדר לאגודת מטונפת אחת ששולטת בענף מכל כיוון אפשרי.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1019 לייקים

Asafasraf כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:34
המשטרה זונה
המנהלת שרמוטות
אני שונא את כולם ביחד

תתחיל את ההאשמות שלך קודם כל לקהל שלנו (מיקוד שליטה פנימי וכו׳), ואח״כ תבוא (בצדק מוחלט) לכל השאר.

אני באמת שואל מה אני בתור אוהד יכול לעשות?
מה אשמה שלי? מה אני צריך לשנות?
אתה מבין שאנחנו מדברים פה על גג 100 אוהדים זה אפילו לא אחוז מכל מי שבא אתמול
מה אני אמור לחסום בגופי את האבוקות? להיות סמוי ביציע? אני לא מצליח להבין
שיטפלו בכל מי שזרק אבוקות, הוא האשם
המחיר של הכרטיס שלי ממן בכסף רב את המשטרה שהיא זאת שצריכה לעשות את העבודה הזאת

פשוט חוסר אונים מוחלט כל עונה מחדש
long live the zapta
לירון האדום
קיבל.ה  2653 לייקים

זה ברור שנקבל הפסד טכני + הורדת נקודה + אי מכירת כרטיסים למשחק חוץ (חיפה בסמי)
ranjef
קיבל.ה  1782 לייקים

כמה זה מזיז למי שזרק את הרימונים ומי ששלח אותו?
מ-1 עד 10?
מינוס 100
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:44
Asafasraf כתב: 20 אוקטובר 2025, 09:34
המשטרה זונה
המנהלת שרמוטות
אני שונא את כולם ביחד

אני באמת שואל מה אני בתור אוהד יכול לעשות?
מה אשמה שלי? מה אני צריך לשנות?
אתה מבין שאנחנו מדברים פה על גג 100 אוהדים זה אפילו לא אחוז מכל מי שבא אתמול
מה אני אמור לחסום בגופי את האבוקות? להיות סמוי ביציע? אני לא מצליח להבין
שיטפלו בכל מי שזרק אבוקות, הוא האשם
המחיר של הכרטיס שלי ממן בכסף רב את המשטרה שהיא זאת שצריכה לעשות את העבודה הזאת

פשוט חוסר אונים מוחלט כל עונה מחדש
אתה לא אשם, כולנו בני ערובה כבר למעלה מעשרים שנה של מיעוט קטן בקהל. אבל כולנו גם בני ערובה בכללי, של מיעוט חרדי, ושל מיעוט של נוער גבעות, ושל דיקטטור שמפלג, משסה ומדרדר את המדינה וגרר אותנו למלחמה שלא נגמרת שהחלה בעיקר בגלל ששר המשפטים שלו בשם ונדטה אישית החליט לעשות מהפכה משטרית שחשפה בפני אויבנו חולשה כביכול, ושל ארגון פשע ורשע מושחת שהוא המשטרע ואפשר להמשיך מכאן ועד נתבג, המפלט האמיתי של בני הערובה. חוסר אונים הוא מצב הצבירה של חלקים גדולים במדינה הזו, כל עונה וכל שנה...
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  437 לייקים

תמונה

מתוך התקנון משמעת של ההתאחדות לכדורגל. זה מתייחס לסעיף 20 ט״ו שמדבר על השלכת פירוטכניקה על המשטרה או אוהדים או שחקנים וכו׳. החוק גם מדבר על עונת משחקים מסויימת מבחינת עבירה חוזרת, כך שכל אירוע משנים קודמות לא רלוונטי.

מדובר בעבירה ראשונה (או שניה) בעונה הזאת על העבירה הזאת. לפי התקנון נטו אין פה שום מקום להפחתת נקודות. וגם אם דיין יפסוק את זה - אני בטוח שזו החלטה שתתבטל בערעור. החוק מגביל ומצמצם מאוד את היכולת של הדיינים להמציא את הגלגל, ובמובן הזה השינוי בתקנון היה מאוד לטובתינו ולטובת קבוצות אחרות שלא חלק מהשמנת.

לגבי הפסד טכני - לא יכול לדמיין שום סיטואציה שבה זה לגיטימי. אין בתקנון מילה על זה בהקשר הזה (כן מצוין שהתפרצות קהל רב במשחק גביע שמפסיקה את המשחק נותנת נצחון טכני לקבוצה היריבה). סכנין לא צייתו לדרישות של ההתאחדות מבחינת אבטחה, ולמרות שהם קבוצה באמת שנואה ובטח בזמן המלחמה בסוף בערעור שלהם לא נקבע הפסד טכני. המשחק הזה לא התחיל, לא נפגע הערך הספורטיבי שלו, לא היה פה אירוע שקבוצה נתנה איזה גול או פציעה שלא ניתן לשחזר את הנסיבות במשחק חוזר.

אני לא יודע מה נקבל בפועל, אפשר להניח שיזיינו אותנו, אבל מבחינת החוק נטו (שלא מעניין אף אחד) יש לנו קייס חזק. וצריך משפטנים טובים שידעו לייצג את העמדה הזאת. וזה יחד ולצד כל הטיעונים הרגשיים והמוסריים, כמו העובדה שהמשטרה ביטלה משחק כי לא יכלה להבטיח את שלום הציבור (טענה שנכונה לכל משחק, כי תמיד יתכן זריקת אבוקות או אמצעים אחרים בהמשך), בזמן שהיא ״הבטיחה״ את שלום הציבור מתחת לרגליי הסוסים מחוץ לאיצטדיון.

ופאק מכבי. הייתי מציף את הרשת בסרטונים מלגלגים על הבכיינות של הבריטי הנאלח, ומקניט אותו על זה שגם אחרי 13 שנים שהם רק מנצחים הוא מפחד לעלות לדרבי ולנצח ספורטיבית. לנצח בצילנו.
Niro
קיבל.ה  1699 לייקים

Mendelson כתב: 20 אוקטובר 2025, 10:21
מתוך התקנון משמעת של ההתאחדות לכדורגל. זה מתייחס לסעיף 20 ט״ו שמדבר על השלכת פירוטכניקה על המשטרה או אוהדים או שחקנים וכו׳. החוק גם מדבר על עונת משחקים מסויימת מבחינת עבירה חוזרת, כך שכל אירוע משנים קודמות לא רלוונטי.

מדובר בעבירה ראשונה (או שניה) בעונה הזאת על העבירה הזאת. לפי התקנון נטו אין פה שום מקום להפחתת נקודות. וגם אם דיין יפסוק את זה - אני בטוח שזו החלטה שתתבטל בערעור. החוק מגביל ומצמצם מאוד את היכולת של הדיינים להמציא את הגלגל, ובמובן הזה השינוי בתקנון היה מאוד לטובתינו ולטובת קבוצות אחרות שלא חלק מהשמנת.

לגבי הפסד טכני - לא יכול לדמיין שום סיטואציה שבה זה לגיטימי. אין בתקנון מילה על זה בהקשר הזה (כן מצוין שהתפרצות קהל רב במשחק גביע שמפסיקה את המשחק נותנת נצחון טכני לקבוצה היריבה). סכנין לא צייתו לדרישות של ההתאחדות מבחינת אבטחה, ולמרות שהם קבוצה באמת שנואה ובטח בזמן המלחמה בסוף בערעור שלהם לא נקבע הפסד טכני. המשחק הזה לא התחיל, לא נפגע הערך הספורטיבי שלו, לא היה פה אירוע שקבוצה נתנה איזה גול או פציעה שלא ניתן לשחזר את הנסיבות במשחק חוזר.

אני לא יודע מה נקבל בפועל, אפשר להניח שיזיינו אותנו, אבל מבחינת החוק נטו (שלא מעניין אף אחד) יש לנו קייס חזק. וצריך משפטנים טובים שידעו לייצג את העמדה הזאת. וזה יחד ולצד כל הטיעונים הרגשיים והמוסריים, כמו העובדה שהמשטרה ביטלה משחק כי לא יכלה להבטיח את שלום הציבור (טענה שנכונה לכל משחק, כי תמיד יתכן זריקת אבוקות או אמצעים אחרים בהמשך), בזמן שהיא ״הבטיחה״ את שלום הציבור מתחת לרגליי הסוסים מחוץ לאיצטדיון.

ופאק מכבי. הייתי מציף את הרשת בסרטונים מלגלגים על הבכיינות של הבריטי הנאלח, ומקניט אותו על זה שגם אחרי 13 שנים שהם רק מנצחים הוא מפחד לעלות לדרבי ולנצח ספורטיבית. לנצח בצילנו.
אתה טועה לצערי, הסעיף על עבירה ראשונה/שנייה/שלישית מתייחס לסעיפים ספציפיים של התנהגויות אוהדים. אפשר בקלות למצוא סעיפים אחרים כמו פגיעה בשוטרים/אוהדים ולדחוף לנו הורדת נקודות.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  437 לייקים

מבחינת החוק אני לא טועה. הפחתת נקודה מבחינת התקנון היא רק על העבירות האלו ובתנאים האלו.

והנה השקר/שטחיות של התקשורת הישראלית שכבר הכריעה שבוודאות יפחיתו לנו נקודה בפועל בגלל שיש לנו נקודה על תנאי - בדקתי את הפסיקה של בית הדין העליון של ההתאחדות, כתוב שם במפורש שהנקודה על תנאי היא בעבירה על סעיף 20 יא - התפרצות אוהדים לכר הדשא.

בוודאות מוחלטת לא תהיה הפחתת נקודה בנימוק של נקודה על תנאי. הפחתת הנקודה על התפרעות האוהדים לא מחזיקה מים מבחינה תקנונית. נשארנו עם הדרישה של הבכיין להפסד טכני - לטעמי אין לזה שום הצדקה במשחק שלא התחיל בכלל. באותה מידה אם היה אירוע דרמטי של התפרעות אוהדים מחוץ לאיצטדיון שהיה מוביל להחלטת משטרה של לקיים את המשחק - זו לא הייתה עילה לנצחון טכני.

אולי בית הדין יקבל הנחיות ״מלמעלה״ ויפסוק נגדנו, אבל מבחינת החוק אנחנו מאוד מאוד מגובים.
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

לפי ספורט 5 אנחנו חשופים לקנס גבוה של יותר מ700,000 שח
shaharot
קיבל.ה  794 לייקים

RedDrifter כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:33 לפי ספורט 5 אנחנו חשופים לקנס גבוה של יותר מ700,000 שח
מואיז היקר שלום,
יש לך 2 אופציות :

אופציה 1 - שאבא ישלם
אופציה 2 - שהבני זונות שזרקו ישלמו . 7 אנשים כל אחד 100 אלף שקל

אבל מואיז, אם בחרת באופציה 2, תתכונן ששאקו ושות הולכים להתהפך עליך ושאתה הורס את הקהילה המאוחדת של הפועל ויתחילו לעשות לך את המוות.

במה אתה בוחר מואיז?
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

למה שיעשו את זה...הרי אתמול בסבירות גבוהה הם לקחו 'קבלני משנה' שיזרקו, וממילא אף אחד לא תפס אותם.
הוא לא צריך אגב לגרום לקנסות, אלא להפסיק לתת להם לשלוט, כמו עופר, אבל לפחות עד עתה לא נראה שאבא שלו ( בטח לא הוא, זה ילד ) הוא מהחומר הזה שייאבק באוהדים
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

בואו נתמקד ב"עונש" הצפוי שזה טכני לטובת מכבי והורדת נקודה,
משקיף המשחק+מנכל מנהל הליגה ניקולס לב ניגשו למפקד המחוז בזמן אמת , וביקשו ממנו לקיים את המשחק, ככה שהגורמים הרלוונטים חשבו שפיצוץ המשחק לא אמור להיות. כלומר שלא קוימו התנאים לכך שהמשחק צריך להיות מבוטל לפי תקנון המנהלת.

פיצוץ המשחק בוצע על ידי גורם לא רלוונטי לתקנון -המשטרה.

המסר צריך להיות ברור *משחק חוזר עם או בלי קהל, ללא הורדת נקודות* כל החלטה אחרת, אני קורא להנהלת הקבוצה לא לעלות למשחקים עד הודעה חדשה הנזק יהיה אשר יהיה מאמין שגם האולטראס יתמוך והקהל השפוי גם. והלוואי שפרימור יחבור לאלונה ברקת עם מסר משותף, כי היא יכולה להיפגע מזה גם השנה אחרי ששנה שעברה מכבי לקחה ממנה בחוואה אליפות בגלל שטויות כאלה .
שליחת תגובה