דרבי בית 19.10.25, 20:30 - אשכול משחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1070 לייקים

עולה דובר במשטרה
יש פה משחק אחד שצריך לאמת עליו
וזה המשחק בטדי שילד נפצע בכוויה דרגה 2
זו פציעה בינונית של ילד בן 7

ששמים לו את ההשוואה הוא אומר שאי אפשר להשוות כי פה היו עשרות אבוקות
אז זה בעצם אומר שביטלו פה משחק בגלל שהפועל זרקה 30 רימוני עשן וביתר זרקו 12?
לא הבנתי..

אין שום תמונה של השוטר בכלל
אין פה שום הוכחות לפציעות

איך אירוע כזה בכלל מביא לביטול משחק?
מה ביתר קיבלה על האבוקה שפצעה ילד?

מה זה החרא הזה?
חיפה זרקה פירו לתוך היציע של מכבי
גם מקרה סופר חמור

לא קרה כלום לקהל של חיפה
שאנגפר
קיבל.ה  56 לייקים

פרימו לוי כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:19 כרגיל כל האידיוטים השימושיים ידברו על "החלק האלים בקהל שלנו", כאילו שיש לנו מה לעשות עם המאה דפקטים הקבועים וכאילו שזה לא בדיוק תפקידה של המשטרה, ויצדיקו ביטול משחק בגלל "האלימות" כשבפועל אלימות קשה פי כמה עם פצועים ממשיים ואמיתיים כולל ילדים אנחנו רואים, כרגיל, בפעם המיליון, מידי המשטרה, מחולל האלימות והסיכון מספר אחת בכל אירוע ספורט בעשרים שנה האחרונות. יזיינו את המוח ימים על אבוקות כן או לא טכני כן או לא כשהאירוע האמיתי כאן גם ברמה הלאומית זה משטרה של מדינה שהולכת לאבדון
בול.
oleg neduda
קיבל.ה  2215 לייקים

תא מרבוטא כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:15
oleg neduda כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:14 איזה קהל של יצר הרס עצמי. בא בעלים חלומי, מחזיר אותנו לדרך המלך. אבל לא, בואו נהרוס הכל ונדאג שהבושה הזאת תעלה לו מילוני ש״ח על קנסות ואיבוד הכנסה מהדרבי, הפסד טכני ואולי גם הורדת נקודות.
המשטרה בושה והכל נכון, אבל למה שקרה היום יש שני אשמים במידה שווה
לא קהל של הרס עצמי

חלק מאד מסוים בקהל עם יצר של הרס
זה בכלל לא משנה. זה ככה שנים ואירוע כזה תמיד יידבק בכולם, כבר חירבן את הכדורסל ועכשיו גם יחרבן גם את הכדורגל
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1070 לייקים

shaharot כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:11
צ'ימבויקה כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:07 איך אין פה תמונה של פציעה?
דובר בית חולים?
בכל זאת עשרות פצועים

איפה התמונות?
זורם איתך אין פצועים
אני אישית אבוקה עברה ממש מעל הראש שלי
אני בשער 8 תחתון קרוב למחצית המגרש
לא הפסקתי להשתעל 10 דקות!! וראיתי ילד שורה מתחתי שבוכה בגלל העשן.

אבל אין תמונותתת!!!
אני לא מוחא על זה שמגיע לנו עונש אלא על הביטול
ברוך הבא למגרשי הכדורגל

חלאס עם הסיפורי גבורה על השיעולים והבכי
בכל העולם זה קורה
מגנה את האולטראס אלף פעם

אבל איך מפה הגענו לביטול?
קפבלנקה
קיבל.ה  659 לייקים

האולטראס והמשטרה בני זונות.
שניהם ביחד, לא צריך לבחור - גם אלה וגם אלה דופקים את האוהדים השפויים, הרוב העצום, שרק בא לראות כדורגל ומוצא את עצמו בזירת מלחמה.

עד מתי?
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  406 לייקים

KingZivos כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:18
Carajo כתב: 19 אוקטובר 2025, 21:34 צריך להתחיל ולהגיד שקודם כל הבאנו את זה על עצמנו.
פירוטכניקה זה יפה ונחמד וכולנו אוהבים לראות וזה מוסיף המון צבע ואווירה אבל כמו כל דבר בחיים צריך מידיות.
נזרקו פה עשרות רימונים ואבוקות, ילדים ביציעים שלא יכלו לנשום ובסוף אחרי 3 דק אצטדיון שלם שמלא בעשן ואי אפשר לראות כלום גם אם זה יפה.

אבל, ויש פה אבל גדול, אין אדם שפוי בנפשו שלא ידע שתהיה פירוטכניקה משני הצדדים (דרך אגב שום מילה על האבוקות של מכבי שפגעו בשוטרים אחרי ההודעה על פיצוץ המשחק).
אז או שמאפשרים או שלא מאפשרים. לא יכול להיות שבסיטואציות מסוימות שמתאימות לנרטיב המשטרה הפירוטכניקה מתאפשרת (לא עצרה את המשחק/לא פגעה באף אחד/נשארה ביציע וכו׳ וכו׳) ובסיטואציות מסוימות היא לא מתאפשרת.
אם מאפשרים אותה בתנאים מסוימים צריך לקחת בחשבון שדברים יכולים לקרות.
תבוא המשטרה ותגיד אבוקה שנדלקת דינה עצירת משחק - לא יהיו תלונות לאף אחד. אבל אי אפשר להגיד בפירוטכניקה מוצרת אלא אם.
איפה הייתה המשטרה שזיקוק של אוהדי בית״ר פגע לילד בחזה? גם אז עצרו את המשחק?

שוב, הבאנו את זה על עצמנו, אבל ההחלטה היא שערורייתית.
לגבי פירוטכניקה שלהם שפגעה בשוטרים
שמעתי את זה רק פה, אין הוכחות בנתיים. אצלנו יש סרטון של שוטר מקבל אבוקה בראש.
אם יהיה זה יכול להיות משמעותי לגבי העונש של תוצאת המשחק ( טכני או לא )
ראיתי את זה בעיניים שלי משער 7, אני לא צריך הוכחות שזה קרה
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  117 לייקים

ערב עצוב לכדורגל הישראלי.
באמת שהכל כבר נאמר.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
NARKOTIKA
קיבל.ה  337 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:21
NARKOTIKA כתב: 19 אוקטובר 2025, 21:52
Niro כתב: 19 אוקטובר 2025, 21:48 יפה מאוד האקרובטיקה להאשים את כל העולם חוץ ממי שהחליט לזרוק פירו מהשערים העליונים על אוהדים ושוטרים.
מעייף.
זה "הלמה לא גיניתם" גרסת הכדורגל?
מה יש לנו להאשים אותם? מה אנחנו קשורים אליהם?
אם ערס דוקר ברחוב אני צריך גם ללכת לצעוק לו שהוא לא בסדר?
אז זהו, שהם כן קשורים אלינו. מאוד קשורים אלינו. למעשה, ככה עולם הספורט רואה אותך. הם דופקים אותך אישית שוב ושוב.
אפשר להמשיך לטמון את הראש בחול ולהעמיד פנים שאין כאן בעיה וזה הכל המשטרה, רק שאז יום אחד נקום ונגלה שספרא כבר לא פה.
מה עושים עם כל המילים האלה? מה אתה רוצה שנעשה?
זה אצטדיון של 30 אלף איש. זה לא הפועל אוסישקין. זה מגוחך להתעסק בזה.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  445 לייקים

לפי וואינט שוטר אחד פצוע קל פונה לוולפסון, זהו. מניח ששני הפצועים האחרים זה ברמת השריטה או משהו, כל דבר יותר מזה הם היו מתפנים לבית חולים כדי לקבל פיצויים.

הפועל חייבים לאסוף את הסרטונים המזוויעים ממה שהמשטרה עושה מחוץ לאיצטדיון ולפמפם אותם בלי הפסקה. להוציא הצהרה לתקשורת הספורט עם הסרטונים האלו כדי שיהיו חייבים להראות את זה.

במקביל - לעשות הכל, כולל הכל, כדי להביא את העבריינים מהקהל שלנו לדין. לתבוע במקביל כל אחד מהם בתביעות אזרחיות על מיליוני שקלים, שיצטרכו למכור את התחתונים של אבא שלהם כדי להתחיל לשלם את החוב.

אולי עם קצת מזל ויצוג משפטי טוב אפשר יהיה לרכך את המכה בבית הדין. ספרא יהיה חייב לדבר אישית עם בעלי תפקידים בהתאחדות ולאיים שאם יתעקשו להפיל את זה עלינו הוא עוזב, וכל הכדורגל הישראלי יפסיד. בדיוק כמו שהחלאה הקנדית יודע לעשות תמיד.
Niro
קיבל.ה  1699 לייקים

Mendelson כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:27 לפי וואינט שוטר אחד פצוע קל פונה לוולפסון, זהו. מניח ששני הפצועים האחרים זה ברמת השריטה או משהו, כל דבר יותר מזה הם היו מתפנים לבית חולים כדי לקבל פיצויים.

הפועל חייבים לאסוף את הסרטונים המזוויעים ממה שהמשטרה עושה מחוץ לאיצטדיון ולפמפם אותם בלי הפסקה. להוציא הצהרה לתקשורת הספורט עם הסרטונים האלו כדי שיהיו חייבים להראות את זה.

במקביל - לעשות הכל, כולל הכל, כדי להביא את העבריינים מהקהל שלנו לדין. לתבוע במקביל כל אחד מהם בתביעות אזרחיות על מיליוני שקלים, שיצטרכו למכור את התחתונים של אבא שלהם כדי להתחיל לשלם את החוב.

אולי עם קצת מזל ויצוג משפטי טוב אפשר יהיה לרכך את המכה בבית הדין. ספרא יהיה חייב לדבר אישית עם בעלי תפקידים בהתאחדות ולאיים שאם יתעקשו להפיל את זה עלינו הוא עוזב, וכל הכדורגל הישראלי יפסיד. בדיוק כמו שהחלאה הקנדית יודע לעשות תמיד.
אם ספרא יעז לבוא על אוהדים אישית יגידו שהוא יוצר קרע בקהילה, לא?
D&3
קיבל.ה  1440 לייקים

פרימו לוי כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:19 כרגיל כל האידיוטים השימושיים ידברו על "החלק האלים בקהל שלנו", כאילו שיש לנו מה לעשות עם המאה דפקטים הקבועים וכאילו שזה לא בדיוק תפקידה של המשטרה, ויצדיקו ביטול משחק בגלל "האלימות" כשבפועל אלימות קשה פי כמה עם פצועים ממשיים ואמיתיים כולל ילדים אנחנו רואים, כרגיל, בפעם המיליון, מידי המשטרה, מחולל האלימות והסיכון מספר אחת בכל אירוע ספורט בעשרים שנה האחרונות. יזיינו את המוח ימים על אבוקות כן או לא טכני כן או לא כשהאירוע האמיתי כאן גם ברמה הלאומית זה משטרה של מדינה שהולכת לאבדון
יש לנו בקהל לה פמיליה משלנו ואנחנו צריכים לשתוק כי המשטרה יותר גרועים?
ברנדון מלכה
קיבל.ה  74 לייקים

Giovanni Giorgio כתב:איך פרימור לא ציין שמי שנכשל בעבודתו בתפיסת הפירוטכניקה זאת המשטרה והיא בעצם מענישה אותנו פאשלה שלה
כמו שרוצח יגיד שהמשטרה אשמה בזה שלא מנעה ממנו.
המשטרה לא יכולה למנוע את זה כמו שהיא לא יכולה למנוע תאונות דרכים.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  7086 לייקים

NARKOTIKA כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:27
הוקיץ' כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:21
NARKOTIKA כתב: 19 אוקטובר 2025, 21:52
זה "הלמה לא גיניתם" גרסת הכדורגל?
מה יש לנו להאשים אותם? מה אנחנו קשורים אליהם?
אם ערס דוקר ברחוב אני צריך גם ללכת לצעוק לו שהוא לא בסדר?
אז זהו, שהם כן קשורים אלינו. מאוד קשורים אלינו. למעשה, ככה עולם הספורט רואה אותך. הם דופקים אותך אישית שוב ושוב.
אפשר להמשיך לטמון את הראש בחול ולהעמיד פנים שאין כאן בעיה וזה הכל המשטרה, רק שאז יום אחד נקום ונגלה שספרא כבר לא פה.
מה עושים עם כל המילים האלה? מה אתה רוצה שנעשה?
זה אצטדיון של 30 אלף איש. זה לא הפועל אוסישקין. זה מגוחך להתעסק בזה.
ולהתעסק במשטרה זה לא מגוחך? שם יש לנו שליטה?
לשום דבר שאני כותב פה אין משמעות, זה פשוט מטופש להעמיד פנים שיש כאן רק צד אחד אשם או שמדובר באיזה שלושה אנשים רנדומליים שיצרו את כל הבלאגן ולא ארגון מנוהל וידוע בתוך הקהל שלנו שמפרק אותנו כבר שנים.
נערך לאחרונה על ידי הוקיץ' ב 19 אוקטובר 2025, 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
דר שקשוקה
קיבל.ה  29 לייקים

אני לא מוריד מאחריות האוהדים שזרקו. אבל סתם שאני אבין:

אם יש הופעה של אמן מחו"ל בפארק הירקון עם 40,000 איש
וכמה ילדים זין מחליטים שהם זורקים בקבוקים וחפצים לבמה (יש קטע כזה בשנים האחרונות משום מה) - ופוגעים באחד הנגנים וגם בכמה אנשים בקהל
האם בחברת האבטחה מחליטים להפסיק את ההופעה ולפנות את כולם הביתה?
או שפשוט המאבטחים היו מחפשים במי מדובר ומטיסים אותו החוצה להכיר מקרוב את המדרכה?

המשטרה פה כל כך רקובה, הכל מונע מאינטרסים ומאגו והם לא יודעים לנהל אירועים כאלה.
בלתי נסבל
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  523 לייקים

הנה הנקודה שמעצבנת אותי

אלה שזרקו את האבוקות, שבגללם אין דרבי, 30 אלף הולכים הביתה וכנראה נספוג הפסד טכני

ילכו הביתה היום ויחשבו לעצמם וואו, איך פישלתי. איזה החלטה גרועה זאת הייתה. אני אמור לתמוך בקבוצה הזאת ובסוף יוצא שבאשמתי הקבוצה אוכלת אותה. אני ממש אשקול בפעם הבאה אם השטות הזאת שווה את הסיכון.

משהו אומר לי שלא ממש.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1317 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:29
מה זה אומר לא לשתוק? זה מועיל במשהו במציאות לגנות את האולטראס או מה שזה לא יהיה? או שלהדגיש את "אלימות האוהדים" רק נותן רוח גבית לעבריינים במדים להשתולל ולרמוס ילדים מחוץ לאיצטדיון ולפרק במכות אנשים אקראיים?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  445 לייקים

דר שקשוקה כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:35 אני לא מוריד מאחריות האוהדים שזרקו. אבל סתם שאני אבין:

וכמה ילדים זין מחליטים שהם זורקים בקבוקים וחפצים לבמה (יש קטע כזה בשנים האחרונות משום מה) - ופוגעים באחד הנגנים וגם בכמה אנשים בקהל
או שפשוט המאבטחים היו מחפשים במי מדובר ומטיסים אותו החוצה להכיר מקרוב את המדרכה?

המשטרה פה כל כך רקובה, הכל מונע מאינטרסים ומאגו והם לא יודעים לנהל אירועים כאלה.
בלתי נסבל
זו לא דוגמה טובה. כל אומן סביר היה חושש לשלומו, אומר לקהל להזדיין, ויורד מהבמה.
KingZivos
קיבל.ה  136 לייקים

Carajo כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:25
Carajo כתב: 19 אוקטובר 2025, 21:34 צריך להתחיל ולהגיד שקודם כל הבאנו את זה על עצמנו.
פירוטכניקה זה יפה ונחמד וכולנו אוהבים לראות וזה מוסיף המון צבע ואווירה אבל כמו כל דבר בחיים צריך מידיות.
נזרקו פה עשרות רימונים ואבוקות, ילדים ביציעים שלא יכלו לנשום ובסוף אחרי 3 דק אצטדיון שלם שמלא בעשן ואי אפשר לראות כלום גם אם זה יפה.

אבל, ויש פה אבל גדול, אין אדם שפוי בנפשו שלא ידע שתהיה פירוטכניקה משני הצדדים (דרך אגב שום מילה על האבוקות של מכבי שפגעו בשוטרים אחרי ההודעה על פיצוץ המשחק).
אז או שמאפשרים או שלא מאפשרים. לא יכול להיות שבסיטואציות מסוימות שמתאימות לנרטיב המשטרה הפירוטכניקה מתאפשרת (לא עצרה את המשחק/לא פגעה באף אחד/נשארה ביציע וכו׳ וכו׳) ובסיטואציות מסוימות היא לא מתאפשרת.
אם מאפשרים אותה בתנאים מסוימים צריך לקחת בחשבון שדברים יכולים לקרות.
תבוא המשטרה ותגיד אבוקה שנדלקת דינה עצירת משחק - לא יהיו תלונות לאף אחד. אבל אי אפשר להגיד בפירוטכניקה מוצרת אלא אם.
איפה הייתה המשטרה שזיקוק של אוהדי בית״ר פגע לילד בחזה? גם אז עצרו את המשחק?

שוב, הבאנו את זה על עצמנו, אבל ההחלטה היא שערורייתית.
אתה לא
בבית משפט כן. אז מה שאתה ראית לא רלוונטי כל כך.
Niro
קיבל.ה  1699 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:35 הנה הנקודה שמעצבנת אותי

אלה שזרקו את האבוקות, שבגללם אין דרבי, 30 אלף הולכים הביתה וכנראה נספוג הפסד טכני

ילכו הביתה היום ויחשבו לעצמם וואו, איך פישלתי. איזה החלטה גרועה זאת הייתה. אני אמור לתמוך בקבוצה הזאת ובסוף יוצא שבאשמתי הקבוצה אוכלת אותה. אני ממש אשקול בפעם הבאה אם השטות הזאת שווה את הסיכון.

משהו אומר לי שלא ממש.
ברור שלא. זה שזרק ביד אליהו אבוקות על אוהדי מכבי נתפס? נענש?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  731 לייקים

משהו אומר לי שלא ממש.
יאוננו מול תמונות עם אבוקות וישנו נהדר. הדבר היחידי שאולי הם מתבאסים שלא יכלו לשיר קצת יותר אבל הם יתגברו על זה.
קובי
קיבל.ה  339 לייקים

המשטרה עושה דברו של שר הלאפות. גם אם היו מדלקים אבוקה אחת בתוך היציע הדפרים היו מבטלים את המשחק.
כוויה בדרגה 2 בבית החזה של ילד המשחק לא מופסק כי זו חיב"ר.

אולטראס, ילדים שחושבים שהם יותר חשובים מהמועדון והקבוצה.
כואב לי על קבוצת הכדורגל השבויה בידיים של פנאטים.
מקווה שספרא לא יתחיל להרהר אם עשה נכון.

עשיתי בשכל שלא עשיתי מינוי בכדורגל ועשיתי בכדורסל שם אין אולטראס ואין את האלימות שלהם.
תא מרבוטא
קיבל.ה  692 לייקים

Niro כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:28
Mendelson כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:27 לפי וואינט שוטר אחד פצוע קל פונה לוולפסון, זהו. מניח ששני הפצועים האחרים זה ברמת השריטה או משהו, כל דבר יותר מזה הם היו מתפנים לבית חולים כדי לקבל פיצויים.

אם ספרא יעז לבוא על אוהדים אישית יגידו שהוא יוצר קרע בקהילה, לא?
אם יגידו שיוצר קרע אני בעד שגם את הכדורגל ישחקו ביד אליהו
דר שקשוקה
קיבל.ה  29 לייקים

Mendelson כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:36
דר שקשוקה כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:35 אני לא מוריד מאחריות האוהדים שזרקו. אבל סתם שאני אבין:

בלתי נסבל
זו לא דוגמה טובה. כל אומן סביר היה חושש לשלומו, אומר לקהל להזדיין, ויורד מהבמה.
מקבל,
תוריד את הפגיעה באמן והפגיעה היא רק בקהל.
במצב כזה לא רואה מצב ששולחים 40,000 אנשים הביתה.

זה חוסר פרופורציות מוחלט לדעתי (ואני ממש לא ממגני האולטראס)
D&3
קיבל.ה  1440 לייקים

פרימו לוי כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:36
מה זה אומר לא לשתוק? זה מועיל במשהו במציאות לגנות את האולטראס או מה שזה לא יהיה? או שלהדגיש את "אלימות האוהדים" רק נותן רוח גבית לעבריינים במדים להשתולל ולרמוס ילדים מחוץ לאיצטדיון ולפרק במכות אנשים אקראיים?
העבריינים במדים באו להרביץ עוד לפני השריקה והאבוקות גם החדירו בהם עוד מוטיבציה, מה שנגיד לא ישנה את היצר האלים שלהם

אני חושב שלאוהדי הפועל יש איזושהי השפעה על אוהדי הפועל(? ) אחרים, והייתי שמח אם מקיא מתוכנו את אותם אנשים שזה נראה להם סביר לזרוק מעל ועל יציע משפחות
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  406 לייקים

KingZivos כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:37

אתה לא
אה ברור שלא, לא ציינתי את זה כטיעון להמתקת העונש או חלוקה שווה של העונש, כיוון הענישה ברור לי מאוד.
ציינתי את זה בהקשר שהתקשורת לא תדבר על זה והמשטרה גם לא תציין את זה.
אדום נחמד
קיבל.ה  340 לייקים

משהו אומר לי שלא ממש.
זו הודעה מושלמת עבור מי ששואל את עצמו "מה אנחנו כבר יכולים לעשות".
אותם מנוולים מרשים לעצמם לעשות את זה כי אחרי זה הם נכנסים פה לפורום ורואים שיש לזה ביקוש. שהמשטרה אשמה. שזה חלק מהתרבות. הם בכלל גיבורים, לא פושעים.
נכון, יש להם את החברים שלהם שמרימים להם, אבל זה לא מספיק. זה לא היה בחיים מספיק בפני עצמו.
יש לנו ארגון פשע בתוך היציע, ואנחנו היחידים שאשמים בזה
feigenbaum99
קיבל.ה  234 לייקים

כל כך חשוב להם שלום הציבור, שמפוצצים אוהדים מחוץ לאצטדיון.

אגב, שונא מכבי גדול, ועדיין, מתאכזב מחוסר הספורטיביות שלהם וכמה שהם מרוצים מביטול המשחק וקבלת נקודות לא בצורה ספורטיבית. הם שוכחים לציין שגם הם זרקו אבוקות. מועדון מגעיל.
אינפקציה
קיבל.ה  43 לייקים

כל העסק הולך רחוק מידי.
זה ספורט
נשיר, נקלל, נרעיד את המגרש
גם קצת פירוטכניקה זה נחמד

אבל המשחקים הגדולים הפכו לשדות קרב,
וזה מבאס.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  545 לייקים

רואים גם סרטון בשער 8 שנזרקה אבוקה שפגעה באוהדת בראש
פשוט הזוי
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  406 לייקים

KingZivos כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:37

אתה לא

סתם בשביל הספורט
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1317 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:41
פרימו לוי כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:36

העבריינים במדים באו להרביץ עוד לפני השריקה והאבוקות גם החדירו בהם עוד מוטיבציה, מה שנגיד לא ישנה את היצר האלים שלהם

אני חושב שלאוהדי הפועל יש איזושהי השפעה על אוהדי הפועל(? ) אחרים, והייתי שמח אם מקיא מתוכנו את אותם אנשים שזה נראה להם סביר לזרוק מעל ועל יציע משפחות
איזה השפעה יש? אנשים שזורקים ככה רימוני עשן אלה אנשים ברמה נמוכה מאוד שאוהבים וחושבים רק על עצמם, אני אתה והמועדון על הזין שלהם, אין יותר סימבולי מכמה שאנחנו על הזין שלהם מזה שהם בטח ניסו לזרוק רימוני עשן על שוטרים אבל רוב מי שנפגע מזה זה אוהדים של הפועל. איזה השפעה יש עליהם?
אוגמק
קיבל.ה  9 לייקים

תחושת באסה ברמה של הפסד צורב
TheRedWrestler

אני שונא את האולטרס באמת באמת שאני שונא את האולטרס

אבל מה שיותר מפחיד אותי זה הקלות שבה 40 כלי פירוטכניקה או איך שבמשטרה אמרו כמה פעמים אמלחים נכנסו לאיצטדיון עם 30000 איש

אנחנו לא שוויץ ואנחנו לאחר שנתיים של מלחמה

אם המשטרה לא מצליחה לעצור הכנסת 40 רימוני עשן מי מבטיח לי שבדרבי הבא המשטרה לא תתפוס 40 מטעני חבלה
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

Mendelson כתב:לפי וואינט שוטר אחד פצוע קל פונה לוולפסון, זהו. מניח ששני הפצועים האחרים זה ברמת השריטה או משהו, כל דבר יותר מזה הם היו מתפנים לבית חולים כדי לקבל פיצויים.

1. המשטרה אלימה באופן כללי . זה לא משהו מיוחד נגד אוהדי ספורט או במקרה הזה אוהדי הפועל כדורגל. מכל מקום זה עניין למח"ש, לא קשור למשחק שהקהל פיצץ.
2. העבריינים שלנו לא יגיעו לדין כי אף פעם זה לא קרה ולא יקרה. צא מזה. אלא אם ביוזמה של המשטרה יצליחו לזהות אולי אוהד אחד. לא מעבר.
3. ספרא לא יתבע אוהדים. נקסט.
4. ספרא לא יאיים - אם ירגיש שהקהל גורם לו נזק ואין סיכוי לקדם את המועדון (וזה מה שקורה בפועל - בוקר טוב אדמונד, היית צריך להקשיב לעופר ינאי , עכשיו מאוחר מדי) הוא יעזוב ובצדק. אני לא זוכר את גולדהאר מאיים ואין לו מה - בסופו של דבר אצלו בקבוצה יש צלחות וגביעים ולא רדיוסים והפסדים טכניים.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1497 לייקים

משטרה ארגן פשע אבל הקהל הכי מטומטם בעולם. קל
יודעים שמחפשים אותנו- אז במה עושים- מגישים להם את התחת שלנו על מגש של כסף.
בן גביר יושב בבית ונקרע מצחוק.
איזה מפגרים. יצר הרס עצמי
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

TheRedWrestler כתב:אני שונא את האולטרס באמת באמת שאני שונא את האולטרס

אבל מה שיותר מפחיד אותי זה הקלות שבה 40 כלי פירוטכניקה או איך שבמשטרה אמרו כמה פעמים אמלחים נכנסו לאיצטדיון עם 30000 איש

אנחנו לא שוויץ ואנחנו לאחר שנתיים של מלחמה

אם המשטרה לא מצליחה לעצור הכנסת 40 רימוני עשן מי מבטיח לי שבדרבי הבא המשטרה לא תתפוס 40 מטעני חבלה
המשטרה אחראית על זה? כי בכניסה היום המאבטח "בדק" אותי בזה שבירך אותי בשבוע וטפח לי על הכתף. יכולתי להכניס מטול RPG וזה לא היה מעניין איש מהאבטחה. שוטרים לא ראיתי בכלל.
ההוא מפעם
קיבל.ה  300 לייקים

בהרבה תאונות הדרכים שני הצדדים אשמים, גם אם צד אחד אשם מוחלט באופן חוקי ( האולטראס ) הצד השני יכל למנוע א התאונה אם היה מודע יותר לכביש ומפעיל שיקול דעת נכון יותר

גם במשחק הזה יש לנו שני צדיים אחד עבריין, השני לא צודק ולא חכם מה שהביא אותנו לתאונה
עכשיו כמו בכל תאונה אנחנו נסבול כולנו חהשלכות התאונה ומהנזק המתמשך שאותה תאונה גרמה

* הפועל ספרא ת"א חייבת להתחיל לפעול נגד אותם מזיקים שלוקחים את החוק בידיים.
אפשר בטוב אפשר בפחות טוב אבל אסור להזניח
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 19 אוקטובר 2025, 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5736 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:51 משטרה ארגן פשע אבל הקהל הכי מטומטם בעולם. קל
יודעים שמחפשים אותנו- אז במה עושים- מגישים להם את התחת שלנו על מגש של כסף.
בן גביר יושב בבית ונקרע מצחוק.
איזה מפגרים. יצר הרס עצמי
שום הרס עצמי.
מבחינת ארגון האוהדים שלך האירוע הזה הצלחה כבירה, הם ממשיכים לפאר את שמם בקרוב ארגוני האולטראס בארץ ובחו"ל.
טובת המועדון וטובת כלל האוהדים לא מעניינת אותם.
D&3
קיבל.ה  1440 לייקים

אנשי ה"אין סרטון אין תמונות" מרוצים?

אסור אסור לנרמל או לקבל את החרא הזה
Nati
קיבל.ה  2265 לייקים

נראה אם המפגר שהחליט שיותר בטוח לבטל את המשחק מלקיים אותו ייקח אחריות.
הצחקתי את עצמי
שליחת תגובה