מצחיק שדווקא אתה כותב על לא סתם לטנף. בינתיים לא פניתי לגבי ביטול, אני עוד מתלבט. אבל חברי עמותה כתבו שלא ענו להם במשך חודשים, וחייבו אותם מחדש אחרי שביטלו הוראת קבע, אז עניין אותי אם עכשיו שמגייסים חברים, אם הם גם מטפלים בביטול חברות.
הפסקת חברות בעמותה
- בונדר
- קיבל.ה 170 לייקים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
יש לי המון הערכה לסקלי, ואני בדעה שצריך להשאר חברי עמותה כדי לתמוך בשיקומה.
אבל אם הוא מטפל אישית במקרים כאלו וזו הדרך לבטל, העמותה מועלת בתפקידה.
התפקיד שלהם זה לא לעזור למי שניסה לפנות למשרד העמותה ולא עזרו לו, ולא לעזור למי שביטל את החיוב ומחייבים אותו בכל זאת,
אלא לדאוג שזה לא יקרה פשוט.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- teknoboy
- קיבל.ה 2013 לייקים
יש כרגע בכלל משרד וצוות ומישהו שעונה לטלפון?red in blood כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 17:37יש לי המון הערכה לסקלי, ואני בדעה שצריך להשאר חברי עמותה כדי לתמוך בשיקומה.
אבל אם הוא מטפל אישית במקרים כאלו וזו הדרך לבטל, העמותה מועלת בתפקידה.
התפקיד שלהם זה לא לעזור למי שניסה לפנות למשרד העמותה ולא עזרו לו, ולא לעזור למי שביטל את החיוב ומחייבים אותו בכל זאת,
אלא לדאוג שזה לא יקרה פשוט.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
אצלך בקבוצה כבר היית מאיים על מי שהיה כותב כזו הודעה שתעיף אותו
לא נראה לי שהודעה כזאת היא עילה להעפה, אבל אשקול זאת...
ולגופו של עניין:
אני חשבתי, וגם אמרתי זאת לאנשים שפעילים כיום בעמותה, שאם העמותה רוצה לעשות תיקון אמיתי, היא חייבת לאפשר לכל מי שרוצה לעזוב כעת - לעזוב מיידית, והעמותה חייבת לטפל, קודם כל, בכל בקשות הביטול והעזיבה.
באופן אישי גם פניתי לאנשים שכתבו שהם רוצים לבטל ברשתות החברתיות, ותיווכתי ביניהם לאנשים בעמותה, כדי שיבטלו להם את החברות ויזכו אותם.
למיטב ידיעתי, כל מי שביקש לבטל - קיבל שיחת טלפון, ואם עמד על דעתו (היו כאלה שהתחרטו) - חברותו בוטלה מיידית. לכן אני גם כועס על אנשים שממשיכים לטעון שלא ניתן לבטל... בכל המקרים שנתקלתי בימים האחרונים היה מדובר באנשים שרק קראו דברים שאחרים כתבו בעבר (כמו שגם צויין כאן), ולא באדם שכרגע רוצה לבטל ולא נמצא לו פתרון.
שוב, לדעתי זה הבסיס ליציאה לדרך חדשה, אם רוצים כזו. היה חשש בעמותה מפני מפולת של בקשות עזיבה, ולשמחתי, זה לא קורה, וטוב שכך למען עתידה של הפועל תל אביב.
ועכשיו, אחזור לאיים ולהעיף אנשים מהקבוצה (רק כאלה שלא יודעים לנהל דיון באופן ענייני ומכבד).
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
כמו שred in blood כתב לך, אם אתה צריך לתווך בין אנשים לעמותה זאת הבעיה.yos כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:57לא נראה לי שהודעה כזאת היא עילה להעפה, אבל אשקול זאת...![]()
ולגופו של עניין:
אני חשבתי, וגם אמרתי זאת לאנשים שפעילים כיום בעמותה, שאם העמותה רוצה לעשות תיקון אמיתי, היא חייבת לאפשר לכל מי שרוצה לעזוב כעת - לעזוב מיידית, והעמותה חייבת לטפל, קודם כל, בכל בקשות הביטול והעזיבה.
באופן אישי גם פניתי לאנשים שכתבו שהם רוצים לבטל ברשתות החברתיות, ותיווכתי ביניהם לאנשים בעמותה, כדי שיבטלו להם את החברות ויזכו אותם.
למיטב ידיעתי, כל מי שביקש לבטל - קיבל שיחת טלפון, ואם עמד על דעתו (היו כאלה שהתחרטו) - חברותו בוטלה מיידית. לכן אני גם כועס על אנשים שממשיכים לטעון שלא ניתן לבטל... בכל המקרים שנתקלתי בימים האחרונים היה מדובר באנשים שרק קראו דברים שאחרים כתבו בעבר (כמו שגם צויין כאן), ולא באדם שכרגע רוצה לבטל ולא נמצא לו פתרון.
שוב, לדעתי זה הבסיס ליציאה לדרך חדשה, אם רוצים כזו. היה חשש בעמותה מפני מפולת של בקשות עזיבה, ולשמחתי, זה לא קורה, וטוב שכך למען עתידה של הפועל תל אביב.
ועכשיו, אחזור לאיים ולהעיף אנשים מהקבוצה (רק כאלה שלא יודעים לנהל דיון באופן ענייני ומכבד).
אופציית הביטול, למי שרוצה, צריכה להיות נגישה לכל אחד
מסכים בהחלט, ולמיטב ידיעתי, היא כיום נגישה לכל חבר עמותה.בני12 כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 21:00כמו שred in blood כתב לך, אם אתה צריך לתווך בין אנשים לעמותה זאת הבעיה.yos כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:57לא נראה לי שהודעה כזאת היא עילה להעפה, אבל אשקול זאת...![]()
ולגופו של עניין:
כל מי שמקבל חיוב, יש על החיוב את הכתובת ומספר הטלפון של העמותה, והמשרד פעיל.
-
בני12
- קיבל.ה 2224 לייקים
הסתכלתי על הקבלה האחרונה וראיתי שרמי עדיין חתום כיו"ר העמותהyos כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 21:06מסכים בהחלט, ולמיטב ידיעתי, היא כיום נגישה לכל חבר עמותה.בני12 כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 21:00כמו שred in blood כתב לך, אם אתה צריך לתווך בין אנשים לעמותה זאת הבעיה.yos כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:57
לא נראה לי שהודעה כזאת היא עילה להעפה, אבל אשקול זאת...![]()
ולגופו של עניין:
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
ואם היה חתום מישהו אחר זה היה משנה מבחינת המצב בפועל?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
זו לא נגישות, וזה נשען על העובדה שאף אחד לא רוצה לתבוע את העמותה.yos כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 21:06מסכים בהחלט, ולמיטב ידיעתי, היא כיום נגישה לכל חבר עמותה.בני12 כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 21:00כמו שred in blood כתב לך, אם אתה צריך לתווך בין אנשים לעמותה זאת הבעיה.yos כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:57
לא נראה לי שהודעה כזאת היא עילה להעפה, אבל אשקול זאת...![]()
ולגופו של עניין:
קודם כל, יש אנשים שהגישו בקשות, או ביטלו את החיוב, וממשיכים לחייב אותם. אם צריך לתווך בינהם לבין העמותה, יש כאן בעיה. העמותה צריכה לדאוג לטפל באלו שכבר הגישו, שכבר ניסו לבטל, מבלי להצטרך לתיווך בין הצדדים. להגיד שהם צריכים לנסות שוב, באופן אישי ופרטני, זה בעייתי.
אין לי טענה לזה שאתה מנסה לעזור ולתווך, זה מעולה, אבל מן הסתם אתה לא תדע להגיע לכולם. אתה מתעצבן על זה שאומרים שלא ניתן לבטל, אבל זה כי כל הזמן נתקלים בעוד סיפורים של מי שניסה לבטל ולא הצליח.
שנית, אם מי שרוצה לעזוב צריך לעבור שיחת ״שימור לקוחות״, יש כאן דפוסים של Dark Patterns ששמורים לחברות שנואות שמעניין אותן רק כסף.
עזיבה צריכה להיות קלה כמו הצטרפות. עושים שיחת טלפון עם כל אוהד שרוצה להצטרף לעמותה? אז לא צריך לעשות שיחת טלפון עם כל אוהד שרוצה לעזוב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- iamgabormarton
- קיבל.ה 235 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1061 לייקים
seriously?
העמותה הזו עוד פעילה וקיימת??!
את ה-19% שלה כבר מכרה לינאי או שאנחנו עדיין תקועים איתה כמו עצם בגרון?
העמותה הזו עוד פעילה וקיימת??!
את ה-19% שלה כבר מכרה לינאי או שאנחנו עדיין תקועים איתה כמו עצם בגרון?
-
El dudernio
- קיבל.ה 1812 לייקים
אין ולא אמור להיות קשר בין העמותה לקבוצה הבוגרת, זה לדעתי שורש הבעיה.
העמותה מכרת 81% מזכויות הניהול של הקבוצה הבוגרת לבעלי הון. ה 19% שנשארו הם סמנטיים, ועל מנת להיות חשופיים למידע, והינם חסרי משמעות בפועל. אסור לועד המנהל להתערב בהחלטות ובניהול הקבוצה.....
הפועל אורי, הפועל כדורסל נשים, ביאליק רגוזין, הכפר הירוק, הפועל שווים ועוד הם עיקר פעילות העמותה, ובמקום למנף את הסיפןר שנקרא עופר ינאי החלטנו להפוך אותו לגרדום של הקבוצה
רמי גם עדיין רשום כחבר דירקטוריון באדום ניהול סל.
הוא היה יו"ר העמותה האחרון, ולכן כנראה נשאר שמו על הקבלות.
כידוע, הוא התפטר מחברותו בוועד המנהל, ולא מונה יו"ר במקומו. נשאר רק אלעד סקלי, שצירף אליו את גלעד שמחוני ומיכל ברנקין. אבל אין יו"ר לעמותה כרגע. אולי מי שאמור להיות חתום זה אחד מחברי הוועד המכהנים, מנכ"ל העמותה או עו"ד ליזה חדש, עד שיסתיים תהליך ההבראה.
אני אבקש שיבדקו גם את העניין הזה.
-
Charlie
- קיבל.ה 1061 לייקים
זה שהיא לא מעורבת בניהול - זה ברורEl dudernio כתב:אין ולא אמור להיות קשר בין העמותה לקבוצה הבוגרת, זה לדעתי שורש הבעיה.
העמותה מכרת 81% מזכויות הניהול של הקבוצה הבוגרת לבעלי הון. ה 19% שנשארו הם סמנטיים, ועל מנת להיות חשופיים למידע, והינם חסרי משמעות בפועל. אסור לועד המנהל להתערב בהחלטות ובניהול הקבוצה.....
הפועל אורי, הפועל כדורסל נשים, ביאליק רגוזין, הכפר הירוק, הפועל שווים ועוד הם עיקר פעילות העמותה, ובמקום למנף את הסיפןר שנקרא עופר ינאי החלטנו להפוך אותו לגרדום של הקבוצה
השאלה אם אפשר למכור את ה-19% האלו ולהוסיף עוד כמה אחוזים שבידי עופר ולהכניס עוד שותף עשיר מאד עם עשרים ומשהו אחוז
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בונדר
- קיבל.ה 170 לייקים
אנחנו יודעים מה קרה מאז, מצד כל המעורבים. אבל לפי עיקרי ההסכם שהוצג לחברים, יו"ר העמותה אמור היה להישאר מנהל הקבוצה, נציג הקבוצה באיגוד וחבר דירקטוריון.El dudernio כתב: ↑17 אוקטובר 2025, 00:50אין ולא אמור להיות קשר בין העמותה לקבוצה הבוגרת, זה לדעתי שורש הבעיה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 232 לייקים
אני ממשיך לקבל חשבוניות מהעמותה.. כל חודש...
א-מה-מה מספר האשראי שמופיע שם כבר מזמן לא פעיל...
- רווי
- קיבל.ה 1114 לייקים
העמותה בקושי מתפקדת ואין לה כח אדם אז סביר שיקרו דברים טיפשיים כאלה.DavidSheriff9 כתב: ↑17 אוקטובר 2025, 10:18 אני ממשיך לקבל חשבוניות מהעמותה.. כל חודש...
OMG עווופררר
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
למי שלא מכיר אותך.yos כתב:רמי גם עדיין רשום כחבר דירקטוריון באדום ניהול סל.
כידוע, הוא התפטר מחברותו בוועד המנהל, ולא מונה יו"ר במקומו. נשאר רק אלעד סקלי, שצירף אליו את גלעד שמחוני ומיכל ברנקין. אבל אין יו"ר לעמותה כרגע. אולי מי שאמור להיות חתום זה אחד מחברי הוועד המכהנים, מנכ"ל העמותה או עו"ד ליזה חדש, עד שיסתיים תהליך ההבראה.
אתה מוכן לספר מי אתה,ואיך אתה קשור לעמותה?
אני יוס, אני אוהד וחבר עמותה.Nati כתב: ↑17 אוקטובר 2025, 13:26למי שלא מכיר אותך.yos כתב:רמי גם עדיין רשום כחבר דירקטוריון באדום ניהול סל.
אתה מוכן לספר מי אתה,ואיך אתה קשור לעמותה?