לקראת הדרבי, חדשות עדכונים כרטיסים וכו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום ותיק
קיבל.ה  923 לייקים

KingZivos כתב: 16 אוקטובר 2025, 10:54
אדום ותיק כתב: 16 אוקטובר 2025, 10:39
רדפוקס כתב: 13 אוקטובר 2025, 00:08
לפי הדיווחים שניהם כשירים וישחקו.
:evil-grin:
היה לך ספק? כל סיפור השחרור מהנבחרת בגלל פציעה, היה תרוץ נחמד לתת להם מנוחה מהעומס.
כנראה שישו הנוצרי, כלל גם אותם בנס ריפוי החולים בגינוסר.. (מתנצל מראש אם יש כאן נוצרים שגולשים). מי שלא מכיר את הסיפור זה בבשורות בברית החדשה...
אני לא מאלו שמאחלים פציעה לשחקנים
אבל אבל - זיוף פציעה בשביל להכין את עצמך למשחק אחר ולפספס משחק נבחרת, זה שפל מאוד וכן מי שזייף פציעה מאחל לו פציעה.
אם משחק הנבחרת היה קובע לעליה למונדיאל, יש לך ספק שהם היו משתתפים? עולים למשחק עם זריקה וקביים...
אבל 2 משחקים נגד נבחרות חזקות בהרבה, הפגנות ויחס עויין, משחקים שלא קובעים דבר לישראל ושהסיכוי להוציא מהם תוצאה חיובית שואף לאפס אז נוח מאד להישאר בבית ולא לטוס.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
בני12
קיבל.ה  2038 לייקים

לירון האדום כתב: 16 אוקטובר 2025, 09:10
בני12 כתב: 15 אוקטובר 2025, 22:40 יכול להיות שבגלל שהוסיפו את מנגנון הריסייל אין אפשרות יותר בלאן להעביר כרטיס בודד למייל ?
לא חושב
אתה צריך ללחוץ על המשחק איפה שכתוב באפור
השתמשתי כבר בעבר במנגנון.
עכשיו אין שום אפשרות ללחוץ או להעביר כרטיס.
זה מראה לי את המנוי ואת הכרטיס לגביע השוקו אבל בלי אפשרות לעשות יותר מרק להסתכל
Flamengo
קיבל.ה  48 לייקים

בני12 כתב: 16 אוקטובר 2025, 12:08
בני12 כתב: 15 אוקטובר 2025, 22:40 יכול להיות שבגלל שהוסיפו את מנגנון הריסייל אין אפשרות יותר בלאן להעביר כרטיס בודד למייל ?
לא חושב
גם אצלי זה ככה.
לירון האדום
קיבל.ה  2638 לייקים

לא חושב
וואלה? מעניין... אולי הם באמת חסמו.
אולי הם משחררים את זה 3 שעות לפני תחילת המשחק, כי רק אז יש ברקוד לכרטיסים (לא למנוי)
בני12
קיבל.ה  2038 לייקים

לירון האדום כתב: 16 אוקטובר 2025, 12:14
לא חושב
אולי הם משחררים את זה 3 שעות לפני תחילת המשחק, כי רק אז יש ברקוד לכרטיסים (לא למנוי)
אולי באמת.
נבדוק ביום ראשון
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

one מפרסמים שקורין ובוסקילה פצועים ולא ישחקו. שחקנים ממציאים פציעות על ימין ועל שמאל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5675 לייקים

כן כן ברור שחקנים ממציאים פציעות - תשמע אתה כותב פה כל כך הרבה רפש שלדעתי אתה כנראה גר בתוך מזבלה.

ולענייננו, לאור העדכונים על הפציעות של שחקני אגף שמאל, פיבן ואלקוקין ולאור זה שאני ממש ממש ממש לא מחזיק מאדון שאנדה סילבה זה ההרכב שלי לדרבי ואני אסביר:
צור
ליידנר - צ'יקו - מאיימבו - ארצ'ל
קרייב - פלקאו
אלטמן - לויזוס - טוריאל
דאפה

למה אלטמן בשמאל?
1. כי שאנדה חלש
2. הוא יכול להיכנס לאמצע ולפנות שטחים לליידנר לתקוף מהאגף, דבר שברדה אוהב לעשות במערך הא-סימטרי
3. אם אלטמן יכנס יותר לאמצע זה יאפשר ללויזוס להיכנס יותר ימינה ולשחק צמוד לטוריאל ובכך יאפשר לארצ'ל לשחק כמו פיבן ובקושי לעלות
4. הוא פיזי ויעזור במאבקים
Lucas
קיבל.ה  16 לייקים

לאור הדיווח בוואן על הפציעה של קורין
במידה וזה נכון והוא לא כשיר להיות בסגל
אני אישית משחרר אותו היום מהמועדון בהתרת חוזה
חולה על השחקן הזה ותופס ממנו ברמות אבל הוא לא יכול להיות שחקן כדורגל במועדון ששואף גבוה זה בלתי נתפס שהוא נפצע כל פעם אי אפשר לסבול את זה יותר עם כל האהבה
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

אלטמן פותח בכנף העמדה שהוא הכי גרוע בה ועוד בדרבי חחחחחח זה ענק ואתה עוד אומר שאני רושם שטויות, רדפוקס המצאת את המושג חוסר מודעות מחדש, אתה יצור שאין דברים כאלה
לירון האדום
קיבל.ה  2638 לייקים

אלטמן? פחחחח
בשביל מה? שיתקע את המשחק? שיאבד כדורים ולא יהיה לו כח לרדת להגנה?

בהנחה ובאמת כל מי שצוין לא יכול לשחק, אז ארצ'ל מגן (או נאסר) בקישור סילבה צריך לפתוח בהרכב.
לא הבאת זר כדי שיישב על הספסל.
לירון האדום
קיבל.ה  2638 לייקים

בני12 כתב: 16 אוקטובר 2025, 12:17
לירון האדום כתב: 16 אוקטובר 2025, 12:14
אולי באמת.
נבדוק ביום ראשון
שאני חושב על זה, זה הכי הגיוני כי הרי איך תעביר כרטיס בלי ברקוד
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1029 לייקים

אלטמן בשמאל שנכנס לאמצע כמו חלוץ שני (זו הייתה העמדה שלו בהרבה משחקים בהפועל בתקופות הטובות שלו) זה רעיון לא רע בכלל אם באמת כל הפצועים יישארו פצועים. האופציות חוץ ממנו הם רן בנימין או שאנדה סילבה, או איזה אלתור עם ליידנר קשר שמאלי.

רן בנימין אולי עדיף מבחינת האינטנסיביות והלחץ שהוא מביא, לגבי שאנדה אני מסכים שהוא לא הראה שום סיבה לפתוח איתו במשחק כזה.

בעצם אבל גם אלטמן חלק מרשימת הפצועים, לא?
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  351 לייקים

רוי קורין פצוע?
למה?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
D&3
קיבל.ה  1416 לייקים

הגול השני של אשדוד במשחק ירידה עוד רודף אותי, לא יכול לשים את ארצ'ל בהרכב, לא יודע אבל את מי אני כן שם...
לגבי 10, נותן ללויזו את המפתחות בקלות, גם ככה זו עמדה שבמערך של הפועל ה10 משחק הרבה ימינה. רביבו בשמאל של מכבי הוא מגן גרוע מאוד, מקווה שטוריאל ולויזו ישחקו עליו הרבה.
לגבי כנף שמאל, אם בוסקילה פצוע זה באסה מאוד. איכשהו מהעמדה בה היה לנו לכאורה הכי הרבה עומק איכותי זו העמדה (אם פיבן כשיר) שאני הכי פחות מרוצה ממנה כרגע. לא משנה עם מה אני פותח פה, אני מקווה שהוא מלכתחילה יתוכן להיות מוחלף בגג דקה 60, ושבדקות שלו על המגרש ירוץ בשביל משחק שלם.
RedDrifter
קיבל.ה  179 לייקים

זיטו כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:21 רוי קורין פצוע?
למה?
כבר 2 משחקים שלמים הוא כשיר כמה אפשר

סתם, מאיפה לך?
RedDrifter
קיבל.ה  179 לייקים

D&3 כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:24 הגול השני של אשדוד במשחק ירידה עוד רודף אותי, לא יכול לשים את ארצ'ל בהרכב, לא יודע אבל את מי אני כן שם...
לגבי 10, נותן ללויזו את המפתחות בקלות, גם ככה זו עמדה שבמערך של הפועל ה10 משחק הרבה ימינה. רביבו בשמאל של מכבי הוא מגן גרוע מאוד, מקווה שטוריאל ולויזו ישחקו עליו הרבה.
לגבי כנף שמאל, אם בוסקילה פצוע זה באסה מאוד. איכשהו מהעמדה בה היה לנו לכאורה הכי הרבה עומק איכותי זו העמדה (אם פיבן כשיר) שאני הכי פחות מרוצה ממנה כרגע. לא משנה עם מה אני פותח פה, אני מקווה שהוא מלכתחילה יתוכן להיות מוחלף בגג דקה 60, ושבדקות שלו על המגרש ירוץ בשביל משחק שלם.
צריך לבוא למשחק הזה בקלאסיות, בונקר בהתחלה מתפרצות כשהשחקנים שלהם עייפים בסוף

כרגע הייתי פותח עם שאנדה (בהנחה ובתקווה שבוסקילה כשיר למחצית שניה) רק כי הוא יורד קצת יותר להגנה לחלץ, לואיזו ב10 ואלקוקין 20 דקות אחרונות
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5675 לייקים

וינסנט כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:03 אלטמן פותח בכנף העמדה שהוא הכי גרוע בה ועוד בדרבי חחחחחח זה ענק ואתה עוד אומר שאני רושם שטויות, רדפוקס המצאת את המושג חוסר מודעות מחדש, אתה יצור שאין דברים כאלה
ילד, אתה היצור הכי גדול בפורום ויש לזה קונצנזוס רחב של לפחות 90% מהמשתמשים ואתה עוד מדבר על חוסר מודעות.
אבל בוא תמשיך לשלשל מהמקלדת תאוריות על שחקני הפועל שממציאים לעצמם פציעות, זה לא שטויות כמובן אלא דברים רציניים ששווה לדון בהם.
D&3
קיבל.ה  1416 לייקים

RedDrifter כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:33
D&3 כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:24 הגול השני של אשדוד במשחק ירידה עוד רודף אותי, לא יכול לשים את ארצ'ל בהרכב, לא יודע אבל את מי אני כן שם...

כרגע הייתי פותח עם שאנדה (בהנחה ובתקווה שבוסקילה כשיר למחצית שניה) רק כי הוא יורד קצת יותר להגנה לחלץ, לואיזו ב10 ואלקוקין 20 דקות אחרונות
לא פתחת בונקר בטרנר ואתה גם לא תפתח בבונקר בדרבי, וטוב שכך
D&3
קיבל.ה  1416 לייקים

אני מקווה שמראים 24\7 ל10 שהולך לפתוח (לויזו בתקווה) קליפים של בליץ' עושה את המהלך שלו של להעביר את הכדור מאחורי הרגליים. הבן אדם די one trick pony (בהתקפה, בהגנה הוא מפלצת) ואסור לאפשר לו לפתח את המשחק שלהם.
חוץ ממנו יש את דוידה שמסוכן וליידנר חייב חייב להיות בשיאו נגדו, ובצד השני תהיה לסתיו הרבה עבודה בלרדת ולעזור עם רביבו. משחק קודם דוידזאדה היה טוב נגדנו, וצריך ללמוד מזה.
המגן הימני של מכבי זה לרוב אסאנטה שפחות מפחית התקפית, אבל יקשה מאוד על ליידנר ביציאות שלו.
שאר ההרכב (חוץ מקמארה הבלם) שלהם די ברוטציה, אז הייתי משחק כמו בחצי שעה הראשונה נגד באר שבע, לוחץ להם את הצורה ומוציא להם את המיץ, אולי נשבור בראשון שיא פאולים.
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

רדפוקס כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:43
וינסנט כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:03 אלטמן פותח בכנף העמדה שהוא הכי גרוע בה ועוד בדרבי חחחחחח זה ענק ואתה עוד אומר שאני רושם שטויות, רדפוקס המצאת את המושג חוסר מודעות מחדש, אתה יצור שאין דברים כאלה
ילד, אתה היצור הכי גדול בפורום ויש לזה קונצנזוס רחב של לפחות 90% מהמשתמשים ואתה עוד מדבר על חוסר מודעות.
אבל בוא תמשיך לשלשל מהמקלדת תאוריות על שחקני הפועל שממציאים לעצמם פציעות, זה לא שטויות כמובן אלא דברים רציניים ששווה לדון בהם.
אולי 90 אחוז מהחבורה שלך שעושה פה משמרות 24/7 בפורום וקוראת לעצמה רוב הפורום חחחחח יחסר חיים. הבנתי שאתה בן 40 עם רמת משכל של קיפוד שנדלק שאומרים הפוך ממנו פגעתי לך בנקודה רגישה אבל אתה עובדתית יצור והפסקתי לספור כמה פעמים הוצאתי אותך בדיחה מול כולם, עכשיו הוצאת את עצמך בדיחה אלטמן כנף בדרבי אחרי שלא פתח כל העונה אני מת ממך.
פאביו ג׳וניור
קיבל.ה  17 לייקים

רדפוקס כתב: 16 אוקטובר 2025, 13:55 כן כן ברור שחקנים ממציאים פציעות - תשמע אתה כותב פה כל כך הרבה רפש שלדעתי אתה כנראה גר בתוך מזבלה.

ולענייננו, לאור העדכונים על הפציעות של שחקני אגף שמאל, פיבן ואלקוקין ולאור זה שאני ממש ממש ממש לא מחזיק מאדון שאנדה סילבה זה ההרכב שלי לדרבי ואני אסביר:
צור
קרייב - פלקאו
אלטמן - לויזוס - טוריאל
דאפה

למה אלטמן בשמאל?
1. כי שאנדה חלש
2. הוא יכול להיכנס לאמצע ולפנות שטחים לליידנר לתקוף מהאגף, דבר שברדה אוהב לעשות במערך הא-סימטרי
3. אם אלטמן יכנס יותר לאמצע זה יאפשר ללויזוס להיכנס יותר ימינה ולשחק צמוד לטוריאל ובכך יאפשר לארצ'ל לשחק כמו פיבן ובקושי לעלות
אלטמן באגף?!? אולי גם נשים את טוריאל בשער
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5675 לייקים

פאביו ג׳וניור כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:58
רדפוקס כתב: 16 אוקטובר 2025, 13:55 כן כן ברור שחקנים ממציאים פציעות - תשמע אתה כותב פה כל כך הרבה רפש שלדעתי אתה כנראה גר בתוך מזבלה.

צור
קרייב - פלקאו
אלטמן - לויזוס - טוריאל
דאפה

למה אלטמן בשמאל?
1. כי שאנדה חלש
אלטמן באגף?!? אולי גם נשים את טוריאל בשער
1. אלטמן שיחק רוב הקריירה כשחקן אגף שמאל (אני הראשון להסכים שהוא לא טוב במיוחד בתפקיד הזה או בכלל בתור שחקן)
2. אם אתה והילד המיוחד (וינסנט) שבטעות שמו אותו בכיתה של הילדים הרגילים הייתם קוראים עד הסוף הייתם מבינים שהוא לא באמת ישחק כשחקן אגף קלאסי ברעיון שהצעתי
D&3
קיבל.ה  1416 לייקים

הדר יעקבי
מצב הפציעות בהפועל ת"א לקראת הדרבי: רוי קורין ייעדר, בעוד לוקאס פלקאו יהיה כשיר. אם נדמה היה ששחר פיבן ורועי אלקוקין ייעדרו, כעת מצבם השתפר והם עשויים לשחק, אך עדיין נמצאים בספק. מור בוסקילה, שגם כן מתאושש מפציעה, נמצא גם הוא בספק לקראת ההתמודדות

איזו רולטה
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

הנה רדפוקס השבור הזה ממשיך אני מת שחקן שלא פתח שנתיים אצלנו בהרכב לתת לו לפתוח בדרבי ועוד בעמדה שהוא היה גרוע בה קדנציה שעברה וגם יכנס לאמצע ויפקיר את ליידנר שחלש הגנתית.
מצטער אבל זה כבר מעבר לחוסר הבנה בכדורגל, הוא על גבול הספקטרום.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  533 לייקים

בעיניי זאת התאבדות לשחק עם ארצ'ל שלא שיחק דקה העונה אבל בגדול כשיטה הוא הכי מתאים.

בהנחה שאף אחד לא כשיר מאלו שבספק לא רואה יותר מידי ברירה לעלות ככה

צור
ליידנר ציקו מאיימבו בנימין
פלקאו קרייב
סילבה לויזו טוריאל
דאפה
L.S
קיבל.ה  1638 לייקים

וינסנט כתב: 16 אוקטובר 2025, 13:51 one מפרסמים שקורין ובוסקילה פצועים ולא ישחקו. שחקנים ממציאים פציעות על ימין ועל שמאל.
בוסקילה נפצע עם הנבחרת אני ראיתי אותו בשיקום ליידי השבוע, ממציא הוא לא.
קורין זה השחקן עם הכי הרבה חוסר מזל בכדורגל הישראלי. פשוט מסכן הבחור הזה. מפוצץ בכשרון ופריך כמו פרינגלס

* אגב גם פיבן היה שם באותו יום ואמר שאין לו כאבים ומרגיש טוב.
נקווה שהוא ואלקוקין יפתחו בראשון
נערך לאחרונה על ידי L.S ב 16 אוקטובר 2025, 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
RedDrifter
קיבל.ה  179 לייקים

D&3 כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:45
RedDrifter כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:33

לא פתחת בונקר בטרנר ואתה גם לא תפתח בבונקר בדרבי, וטוב שכך
דרבי זה משחק אחר הלחץ תמיד מביא לטעויות צריך לדעת לנצל את זה לטובתנו

במהלך כל השנים היו כל כך הרבה הזדמנויות לנצח היו גם פעמים שחטפנו 5 רק בגלל האגו של מאמנים.
צריך לבוא מלמטה, לנצח להחזיר את האמונה ורק אז לשנות את האיזון
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

לא סובל שחקנים שבודקים כשירות של שחקנים ביום המשחק, אם הוא חצי כשיר מבחינתי הוא לא כשיר
שחקן שעולה עם חשש להחמיר פציעה גם סיכוי שהוא יחמיר אותה וגם תמיד פסיכולוגית ייתן קצת פחות.

אלטמן חייב לשחק בדרבי, לא תמצאו הרבה תמיכה שלי באלטמן בהודעות בעבר
אבל איך שהוא בדרבי הוא תמיד מצליח נכון שזה סוג של הימור, אבל מבחינתי יש לנו 4 הזדמנויות לעצור את המשך החרפה אז חייבים 4 פעמים להמר על כל הקופה. גם אם 3 משחקים יגמרו בתבוסות אבל אחד בנצחון ילדים לא יסיימו את כיתה יב' בלי לזכות לראות נצחון אחד בדרבי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  533 לייקים

קורין הכי מתסכל אותי.
שחקן עם כל כך הרבה כישרון אבל אין יש שחקנים שהם פציעים לא משנה איזה צוות מקצועי יהיה להם
D&3
קיבל.ה  1416 לייקים

אם בטעות אלקוקין פותח בראשון אני פותח איתו בשמאל ולויזו ב10.
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

L.S כתב: 16 אוקטובר 2025, 15:13
וינסנט כתב: 16 אוקטובר 2025, 13:51 one מפרסמים שקורין ובוסקילה פצועים ולא ישחקו. שחקנים ממציאים פציעות על ימין ועל שמאל.
קורין זה השחקן עם הכי הרבה חוסר מזל בכדורגל הישראלי. פשוט מסכן הבחור הזה. מפוצץ בכשרון ופריך כמו פרינגלס

בוסקילה יכול להאמין אבל לא הגיוני שקורין נפצע כל שני וחמישי, גם בנתניה היה איתו אותו סיפור
D&3
קיבל.ה  1416 לייקים

וינסנט כתב: 16 אוקטובר 2025, 15:23

בוסקילה יכול להאמין אבל לא הגיוני שקורין נפצע כל שני וחמישי, גם בנתניה היה איתו אותו סיפור
מתנצל מראש בפני הפורום שאני מאכיל את הטרול, אבל אם קורין מזייף פציעות יש מצב שהוא גם זייף את הבכי נגד הפועל חיפה? כי אחרת למה שהוא יתרגש והכל?
אולי הוא בכלל צריך להחליף קריירה עם אדמוני?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3347 לייקים

גרוע מאד שקורין פצוע. וגם בוסקילה.
שני שחקנים שמוסיפים הרבה מהירות מהספסל. קורין פשוט שחקן נהדר אבל הפציעות אוכלות אותו.
חבל חבל חבל.

קורין מזכיר לי את בן לוז. שחקן מרגש בכל רגע אבל הפציעות גרמו לו לפרוש בגיל 31.
יחד, רק יחד! :heart:
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

D&3 כתב: 16 אוקטובר 2025, 15:29

מתנצל מראש בפני הפורום שאני מאכיל את הטרול, אבל אם קורין מזייף פציעות יש מצב שהוא גם זייף את הבכי נגד הפועל חיפה? כי אחרת למה שהוא יתרגש והכל?
אולי הוא בכלל צריך להחליף קריירה עם אדמוני?
מתנצל בפני הפורום שאני עונה לרדפוקס ולהקתו, אבל זה ידוע ששחקנים שמזייפים פציעות לא יכולים להביע רגש כשהם מבקיעים שערים חשובים, זה הרי או זה או זה.
ואני מבין שיש ביניכם אחוות עכברי פורום או משהו כזה אבל תנסה למצוא משהו יותר פרקטי כדי לקבל ממני צומי.
L.S
קיבל.ה  1638 לייקים

פצוע בוודאות. נראה לי שבר בלסת, אולי אני טועה אבל הוא בוודאות פצוע. להגיד שהוא מזייף זה הזיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

L.S כתב: 16 אוקטובר 2025, 16:18

פצוע בוודאות. נראה לי שבר בלסת, אולי אני טועה אבל הוא בוודאות פצוע. להגיד שהוא מזייף זה הזיה
אמרתי באופן כללי שיש שחקנים שמזייפים פציעות לא שהוא ספציפית מזייף, ושזה מוזר שכל שני וחמישי הוא נפצע עוד מאז שהוא בנתניה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1511 לייקים

תפסיקו להאכיל את הטרול!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
וינסנט
קיבל.ה  445 לייקים

סומך כתב: 16 אוקטובר 2025, 16:40 תפסיקו להאכיל את הטרול!
הכת שלכם רחבה אני מבין יפה
לירון האדום
קיבל.ה  2638 לייקים

פתאום נזכרתי שיש גם את רוטמן...
בטח יהיה בספסל
RedDrifter
קיבל.ה  179 לייקים

לירון האדום כתב: 16 אוקטובר 2025, 17:33 פתאום נזכרתי שיש גם את רוטמן...
בטח יהיה בספסל
אני בספק בגלל שאמרו לו שהוא רשאי לחפש קבוצה בינואר

עדיף להפועל לתת דקות משחק לשחקנים שעתידים להיות פה
שליחת תגובה