דרבי יורוליג
להיפרד לשלום מקבוקלו שקלירלי לא מעוניין לשחק עבור הפועל
בעוד שבנבחרת שלו הוא מצטיין
כרגע הוא מהווה רק נטל על התקציב
אני הייתי שוקל גם להגיד ביי למוטלי שנותר ממנו רק צל
העונה רק מתחילה אבל שווה לעשות תיקונים כבר כעת
בעוד שבנבחרת שלו הוא מצטיין
כרגע הוא מהווה רק נטל על התקציב
אני הייתי שוקל גם להגיד ביי למוטלי שנותר ממנו רק צל
העונה רק מתחילה אבל שווה לעשות תיקונים כבר כעת
-
- קיבל.ה 279 לייקים
גם מוטלי כרגע כמו נטל על התקציב
עם איך שהוא משחק כרגע לא רק שהוא לא מתאים ליורוליג הוא גם לא מתאים לליגה.
גם בגביע הווינר הוא היה נראה רע
משהו מאוד לא טוב עובר עליו
עם איך שהוא משחק כרגע לא רק שהוא לא מתאים ליורוליג הוא גם לא מתאים לליגה.
גם בגביע הווינר הוא היה נראה רע
משהו מאוד לא טוב עובר עליו
-
- קיבל.ה 217 לייקים
מוטלי אוברייטד .צר לי.
תמיד הרגיש לי ככה בתנועות שלו . הוא לא מספיק חזק
להיות סנטר ברמות האלה.
תמיד הרגיש לי ככה בתנועות שלו . הוא לא מספיק חזק
להיות סנטר ברמות האלה.
-
- קיבל.ה 510 לייקים
לא הייתי ממהר להיפטר ממוטלי. זה שחקן ששנה שעברה היה המוציא לפועל העיקרי שלנו. כן הוא לא טוב וכן הוא עושה המון שטויות על המגרש ומחוץ לו, אבל הוא עדיין שחקן כדורסל טוב מאוד.
מניח שגם העובדה שהפך לסנטר שני ואפילו לעיתים שלישי ברוטציה לא מועילה.
קבוקבלו זה סיפור אחר ואותו כן הייתי חושב לשחרר. שחקן שעלה לנו המון כסף ועד עכשיו לא הצדיק כלום. יש גבול כמה אפשר להיתלות בפוטנציאל. עד שיחזור מהפציעה זה לפחות חודשיים ואז עוד חודש חודשיים להיכנס לכושר משחק לשחקן שאולי יהיה טוב ואולי לא. בעיניי אם יש אופציה להחליף שווה ללכת על זה
מניח שגם העובדה שהפך לסנטר שני ואפילו לעיתים שלישי ברוטציה לא מועילה.
קבוקבלו זה סיפור אחר ואותו כן הייתי חושב לשחרר. שחקן שעלה לנו המון כסף ועד עכשיו לא הצדיק כלום. יש גבול כמה אפשר להיתלות בפוטנציאל. עד שיחזור מהפציעה זה לפחות חודשיים ואז עוד חודש חודשיים להיכנס לכושר משחק לשחקן שאולי יהיה טוב ואולי לא. בעיניי אם יש אופציה להחליף שווה ללכת על זה
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
מוטלי סנטר עצום, השתגעתם, הוא בתקופה רעה ומשהו רע עובר איתו עם איטודיס מאז התקרית בבולגריה אני חושב, סבלנות. אלא אם כן איטודיס שם עליו איקס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אחרי לילה מבאס, זה גם יום מבאס.
איך שיחקנו כל כך רע?!
איך שיחקנו כל כך רע?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 279 לייקים
גם עונה שעברה אחרי שהוא ברח וחזר הוא נראה ככה ולקח הרבה זמן עד שחזר לעצמו.
יש לו יותר מידי עליות וירידות
איטודיס לא שם עליו שום איקס איזה איקס הוא רשם אותו גם לגביע הווינר וגם נותן לו כל הזדמנות אפשרית ביורוליג
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 219 לייקים
אלי סהר (מחרחר ידוע) אמר באחד ממשחקי גביע ווינר ש"מקורות יודעי דבר" אומרים שאיטודיס לא רוצה את מוטלי (אחרי שהיה כל הסיפור עם בולגריה)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אז עכשיו אני בטוח שהוא רוצה את מוטלי
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אלי סהר אמר שאחרי התקרית בבולגריה איטודיס רצה לשחרר אותו אבל בהפועל לא הסכימו.DavidSheriff9 כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 18:48 אלי סהר (מחרחר ידוע) אמר באחד ממשחקי גביע ווינר ש"מקורות יודעי דבר" אומרים שאיטודיס לא רוצה את מוטלי (אחרי שהיה כל הסיפור עם בולגריה)
בכל מקרה מאז המקרה מוטלי משחק ומקבל לא מעט דקות.
אז אי אפשר להגיד שאיטודיס מחק אותו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1261 לייקים
עד לא מזמן הפורום הזה היה haven, המקום היחיד שאפשר להכנס אליו אחרי הפסדים כואבים, כשאתה יודע שאם בטעות תכנס לאתרי הספורט תראה צהובים שמחים מרוחים בכל פינה, ולמצוא מעט נחמה. הרסתם את זה יא בני זונות. עופר פח, אבל המועדון הזה הוא עדיין הפועל תל אביב גם כשהוא הבעלים. אם עבורכם זה הפסיק להיות הפועל, אנא תזדיינו מכאן, בכללי אבל במיוחד אחרי הפסדים כואבים. אם רק אחריהם אתם נזכרים להפציע כאן, זה האמ-אמא של לרקוד לנו על הדם והלוואי שיטיסו אתכם מכאן. ובאופן ספציפי עד מתי טכנית לצורר יעלוזו, טפי איזה משתמש מטונף.
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
בהמשך לדברייך,פרימו לוי כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 20:03 עד לא מזמן הפורום הזה היה haven, המקום היחיד שאפשר להכנס אליו אחרי הפסדים כואבים, כשאתה יודע שאם בטעות תכנס לאתרי הספורט תראה צהובים שמחים מרוחים בכל פינה, ולמצוא מעט נחמה. הרסתם את זה יא בני זונות. עופר פח, אבל המועדון הזה הוא עדיין הפועל תל אביב גם כשהוא הבעלים. אם עבורכם זה הפסיק להיות הפועל, אנא תזדיינו מכאן, בכללי אבל במיוחד אחרי הפסדים כואבים. אם רק אחריהם אתם נזכרים להפציע כאן, זה האמ-אמא של לרקוד לנו על הדם והלוואי שיטיסו אתכם מכאן. ובאופן ספציפי עד מתי טכנית לצורר יעלוזו, טפי איזה משתמש מטונף.
יש פה תחושה שיש פה אוהדי הפועל שבעד עופר ונגד עופר.
אבל יש תחושה שיש פה גם כאלה שלא אוהדי הפועל באמת
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
מה שבאמת עצוב שאפילו בהודעה הזו אתה עושה לאנשים הנחות, הלוואי וזה היה נגמר בלרקוד על הדם אחרי הפסדים ובהרגשה שזה כבר לא הפועל.
מה שקורה יותר ויותר שזה לא רק שהפועל מבחינתם הפכה למכבי, זה שהאוהדים שרחמנא לצלן נשארו אוהדים הפכו בתורם לאוהדי מכבי.
אז אפשר לעלוב בהם בקללה הכי חמורה בלקסיקון הפורום, ולזלזל בצורה דוחה ברשתות באוהדים שכל חטאם שהם נסעו לעודד את הקבוצה וניסו לעשות קצת אווירה.
מבין כל הדברים שקורים בקהל בשנה האחרונה שלעופר יש קבלות בלא מעט מהם, יש מצב שהתופעה החדשה הזו היא זו שתהפוך את הקרע ל באמת בלתי ניתן לאיחוי, ולא בין עופר לחלקים בקהל אלא בתוך הקהל עצמו, וקרע שהוא נמנע לגמרי אם חברים בקהילה שכל כך אוהבים להתהדר בה היו עושים באמת את המינימום שנדרש מהם ביחס לחברים אחרים בקהילה.
מה שקורה יותר ויותר שזה לא רק שהפועל מבחינתם הפכה למכבי, זה שהאוהדים שרחמנא לצלן נשארו אוהדים הפכו בתורם לאוהדי מכבי.
אז אפשר לעלוב בהם בקללה הכי חמורה בלקסיקון הפורום, ולזלזל בצורה דוחה ברשתות באוהדים שכל חטאם שהם נסעו לעודד את הקבוצה וניסו לעשות קצת אווירה.
מבין כל הדברים שקורים בקהל בשנה האחרונה שלעופר יש קבלות בלא מעט מהם, יש מצב שהתופעה החדשה הזו היא זו שתהפוך את הקרע ל באמת בלתי ניתן לאיחוי, ולא בין עופר לחלקים בקהל אלא בתוך הקהל עצמו, וקרע שהוא נמנע לגמרי אם חברים בקהילה שכל כך אוהבים להתהדר בה היו עושים באמת את המינימום שנדרש מהם ביחס לחברים אחרים בקהילה.
-
- קיבל.ה 595 לייקים
איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
איך אפשר לקחת תארים מקומיים כשהפועל משלשלת בכל משחק קריטי?
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אם הייתה להם כזאת קבוצה טובה ומתואמת, ירושלים החלשים לא היו מפרקים אותם פעמיים בשבוע, כנל פריז החלשים שנתנו להם בראש.. הסגל שלנו קצת אוברייטד.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
-
- קיבל.ה 731 לייקים
מכבי לא נראו טוב אתמול 3 רבעים בדיוק כמונועד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
ברבע האחרון הם שחטו אותנו זה כן אז הכל נראה "ורוד" אצלהם.
אבל זה שנכנס להם ב58% משלוש זה חריג . נגד אנדולו קלעו ב25% , נגד פאריז 38% נגד ירושלים 29% ונגד ירושלים שוב 24% . אפילו נגד אתא 36%.
וההפסד אתמול היה כואב מעצבן אבל בטח לא קריטי . מה זה שונה מהמשחק נגד ברצלןנה שהיה הראשון שלנו אי פעם ושיחקנו בו 10 מ10?
הסר דאגך מלבך הם יסיימו ביורוליג בחלק התחתון של הטבלה ואתה בחלק העליון. מוזמן להקפיץ לי את ההודעה בסיום העונה.
-
- קיבל.ה 595 לייקים
אני באמת מקווה שזה היה משהו חד-פעמי או כזה שלא יקרה הרבה פעמים העונה.
-
- קיבל.ה 345 לייקים
זה בדיוק הבעיה, ככה גם הזרים של הפועל רואים את זה. אתה והם לא מבינים שלדרבי תל אביבי יש ערך מוסף וזה לא סתם עוד הפסד מול קבוצה שתפסה יום טוב נגדנו.shaharot כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:18מכבי לא נראו טוב אתמול 3 רבעים בדיוק כמונועד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
אבל זה שנכנס להם ב58% משלוש זה חריג . נגד אנדולו קלעו ב25% , נגד פאריז 38% נגד ירושלים 29% ונגד ירושלים שוב 24% . אפילו נגד אתא 36%.
וההפסד אתמול היה כואב מעצבן אבל בטח לא קריטי . מה זה שונה מהמשחק נגד ברצלןנה שהיה הראשון שלנו אי פעם ושיחקנו בו 10 מ10?
הסר דאגך מלבך הם יסיימו ביורוליג בחלק התחתון של הטבלה ואתה בחלק העליון. מוזמן להקפיץ לי את ההודעה בסיום העונה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
כן ברור. כי באמת יש קשר בין הסגלים ביורוליג לסגלים בליגה.lior777 כתב:אם הייתה להם כזאת קבוצה טובה ומתואמת, ירושלים החלשים לא היו מפרקים אותם פעמיים בשבוע, כנל פריז החלשים שנתנו להם בראש.. הסגל שלנו קצת אוברייטד.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 510 לייקים
זה לא פעם ראשונה שקבוצות תופסות נגדנו יום מטורף מהשלוש. זה קרה שנה שעברה וזה קרה עכשיו מול מכבי. אני חושב שזה בעיקר כי אנחנו אפשרנו להם זריקות מאוד נוחות. היו גם כמה שלשות עם יד על הפנים או שני מטר מהשלוש של בלאט, אבל הרוב בעיניי היו משמירה לקויה שלנו. בכללי מהרגע הראשון היה ברור מי רוצה יותר את הדרבי הזה. מבאס מאוד אבל עכשיו הדבר הכי חשוב זה להסיק מסקנות ולנצח את ולנסיה. יהיה מאוד קשה אבל עשינו את זה שנה שעברה ואנחנו יכולים לעשות את זה גם עכשיו.shaharot כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:18מכבי לא נראו טוב אתמול 3 רבעים בדיוק כמונועד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
הרוב המוחלט של זריקות השלוש של מכבי היו זריקות חופשיות. זה מפתיע שהם קלעו רק בשישים אחוז מהשלוש.פומפה כתב:זה לא פעם ראשונה שקבוצות תופסות נגדנו יום מטורף מהשלוש. זה קרה שנה שעברה וזה קרה עכשיו מול מכבי. אני חושב שזה בעיקר כי אנחנו אפשרנו להם זריקות מאוד נוחות. היו גם כמה שלשות עם יד על הפנים או שני מטר מהשלוש של בלאט, אבל הרוב בעיניי היו משמירה לקויה שלנו. בכללי מהרגע הראשון היה ברור מי רוצה יותר את הדרבי הזה. מבאס מאוד אבל עכשיו הדבר הכי חשוב זה להסיק מסקנות ולנצח את ולנסיה. יהיה מאוד קשה אבל עשינו את זה שנה שעברה ואנחנו יכולים לעשות את זה גם עכשיו.shaharot כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:18מכבי לא נראו טוב אתמול 3 רבעים בדיוק כמונועד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
-
- קיבל.ה 739 לייקים
לא רוצה להזדיין מכאן, הפועל היא שלי לא פחות משהיא שלך, או של כל עדר כבשים פועות. לא נעים לקרוא את הכאב שלי? אתה מוזמן לשים בנודניק.פרימו לוי כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 20:03 עד לא מזמן הפורום הזה היה haven, המקום היחיד שאפשר להכנס אליו אחרי הפסדים כואבים, כשאתה יודע שאם בטעות תכנס לאתרי הספורט תראה צהובים שמחים מרוחים בכל פינה, ולמצוא מעט נחמה. הרסתם את זה יא בני זונות. עופר פח, אבל המועדון הזה הוא עדיין הפועל תל אביב גם כשהוא הבעלים. אם עבורכם זה הפסיק להיות הפועל, אנא תזדיינו מכאן, בכללי אבל במיוחד אחרי הפסדים כואבים. אם רק אחריהם אתם נזכרים להפציע כאן, זה האמ-אמא של לרקוד לנו על הדם והלוואי שיטיסו אתכם מכאן. ובאופן ספציפי עד מתי טכנית לצורר יעלוזו, טפי איזה משתמש מטונף.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
הצנזור הצבאי 3.0
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1565 לייקים
אז מותר פה לקרוא ליוזרים אחרים מכביסטים? יפה מאוד.האדום הצורר כתב: ↑11 אוקטובר 2025, 18:34לא רוצה להזדיין מכאן, הפועל היא שלי לא פחות משהיא שלך, או של כל עדר כבשים פועות. לא נעים לקרוא את הכאב שלי? אתה מוזמן לשים בנודניק.פרימו לוי כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 20:03 עד לא מזמן הפורום הזה היה haven, המקום היחיד שאפשר להכנס אליו אחרי הפסדים כואבים, כשאתה יודע שאם בטעות תכנס לאתרי הספורט תראה צהובים שמחים מרוחים בכל פינה, ולמצוא מעט נחמה. הרסתם את זה יא בני זונות. עופר פח, אבל המועדון הזה הוא עדיין הפועל תל אביב גם כשהוא הבעלים. אם עבורכם זה הפסיק להיות הפועל, אנא תזדיינו מכאן, בכללי אבל במיוחד אחרי הפסדים כואבים. אם רק אחריהם אתם נזכרים להפציע כאן, זה האמ-אמא של לרקוד לנו על הדם והלוואי שיטיסו אתכם מכאן. ובאופן ספציפי עד מתי טכנית לצורר יעלוזו, טפי איזה משתמש מטונף.
-
- קיבל.ה 2790 לייקים
דווקא ביורוליג הפערים אמורים להיות יותר בולטים לטובתנו לדעתירדנקו כתב: ↑10 אוקטובר 2025, 18:37כן ברור. כי באמת יש קשר בין הסגלים ביורוליג לסגלים בליגה.lior777 כתב:אם הייתה להם כזאת קבוצה טובה ומתואמת, ירושלים החלשים לא היו מפרקים אותם פעמיים בשבוע, כנל פריז החלשים שנתנו להם בראש.. הסגל שלנו קצת אוברייטד.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 22:00 איך אני תמיד קורא בכל מיני מקומות (גם בפורום הזה) שמכבי קבוצה פח, שבלאט פח, שההוא פח, ואז כל אלה מגיעים לדרבי ומנקנקים אותנו עם זריקות שנכנסות להם מכל טווח. ווקר הזה נראה רוצח, גם הורד וסורקין. ההתקפות שלהם נראות קלילות ומתואמות (לעומת אצלנו שנראות כמו ראש בקיר ויכולות אישיות), והרבה פעמים מסתיימות בהטבעות שמקפיצות את הקהל (שואו זה חלק מהמשחק).
-
- קיבל.ה 1565 לייקים
כואב לך יא ליצן? זה נותן לגיטימציה לקרוא פה לאנשים מכביסטים? לקלל אנשים מאחורי שם בדוי זה כזה שנות ה90.האדום הצורר כתב: ↑11 אוקטובר 2025, 18:34לא רוצה להזדיין מכאן, הפועל היא שלי לא פחות משהיא שלך, או של כל עדר כבשים פועות. לא נעים לקרוא את הכאב שלי? אתה מוזמן לשים בנודניק.פרימו לוי כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 20:03 עד לא מזמן הפורום הזה היה haven, המקום היחיד שאפשר להכנס אליו אחרי הפסדים כואבים, כשאתה יודע שאם בטעות תכנס לאתרי הספורט תראה צהובים שמחים מרוחים בכל פינה, ולמצוא מעט נחמה. הרסתם את זה יא בני זונות. עופר פח, אבל המועדון הזה הוא עדיין הפועל תל אביב גם כשהוא הבעלים. אם עבורכם זה הפסיק להיות הפועל, אנא תזדיינו מכאן, בכללי אבל במיוחד אחרי הפסדים כואבים. אם רק אחריהם אתם נזכרים להפציע כאן, זה האמ-אמא של לרקוד לנו על הדם והלוואי שיטיסו אתכם מכאן. ובאופן ספציפי עד מתי טכנית לצורר יעלוזו, טפי איזה משתמש מטונף.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
כן, כואב לי, ולתומי חשבתי שהליצנים זה מי שמעודדים קבוצה באדום ביד אליהו מפוצצת עוברי אורח אמריקאים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2790 לייקים
ליטרלי אתה לא אוהד , הרגע קראת לאוהדים של הקבוצה ליצנים , איך זה בדיוק הגיוני ?האדום הצורר כתב: ↑11 אוקטובר 2025, 22:43 כן, כואב לי, ולתומי חשבתי שהליצנים זה מי שמעודדים קבוצה באדום ביד אליהו מפוצצת עוברי אורח אמריקאים.
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
לא, ליצנים זה כאלה שבוכים שמשמיצים אותם אבל מתנהגים באותו אופן לאחרים.האדום הצורר כתב: ↑11 אוקטובר 2025, 22:43 כן, כואב לי, ולתומי חשבתי שהליצנים זה מי שמעודדים קבוצה באדום ביד אליהו מפוצצת עוברי אורח אמריקאים.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 636 לייקים
פשוט ג'ייקובן וקרטיס הם סמלים.האדום הצורר כתב: ↑11 אוקטובר 2025, 22:43 כן, כואב לי, ולתומי חשבתי שהליצנים זה מי שמעודדים קבוצה באדום ביד אליהו מפוצצת עוברי אורח אמריקאים.
כל הזרים שלך ב14 שנים האחרונות היו מתים לעבור למכבי, הטובים שבהם אמרו את זה במפורש. גם הישראלים חוץ מבודדים שגם הם עזבו עם טעם רע או שהם משחקים בקבוצה היום.