טוב לא עניתי עד עכשיו כי היינו בימים של משחקים.red in blood כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 00:20אתה לא יכול לכתוב שטויות על זה שאנשים יוצאים נגד כל מהלך שלו, ושזה סתם אנשים מדברים אנטי, ואז לכתוב את זה.איש גדול כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 07:29הגישה שלך תביא לסוף של עופררדנקו כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 00:07 לכלוכים על העמותה? הוא היה צריך להוציא החוצה את הכל על העמותה כדי שלא ידברו פה שטויות כמו "לכלוך" על העמותה.
וחבל שהוא לא עושה את זה.
וחבל גם שמחקו את התביעות האישיות. זו הדרך שהיו צריכים ללכת בה כבר מזמן.
עם העמותה ועם האולטראס אין מה לדבר.
הם החליטו שהם יגרמו לעופר ללכת ולא מענין אותם מה תהיה התוצאה.
אותם צריך למחוק מהתמונה ולשכוח מהם.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מי שתומך בתביעות מונפצות, בשימוש במשטרה ככלי גם כשאין בו צורך , בניסיון פגיעה בחיים אישיים של אוהדים בגלל שהחליטו לא להגיע יותר, בסרטונים עם שמות של אוהדים בניסיון לצייר תמונה של אנחנו והם רק בגלל שכתבו עליו ביקורת בטוויטר , בשליחה של לאן לבטל מנוי לאוהד שהעביר ביקורת על מחיר כרטיס בטוויטר , בניסיון לפגוע במישהו שלטענתו באולטראס דרך המשפחה שלו שבאה ליד אליהו , בקריאה לחייל שביקש ממנו החזר על המנוי עונה שעברה מכביסט,
ועוד דברים ששמעתי שאני מנוע מלהגיד.
בושה שיש אוהדים שתומכים בזה.
ולא אני לא תומך בהחלטה של האולטראס לא להגיע ליד אליהו ובטח שלא בעמותה.
אבל הדבר האחרון שצריך עכשיו זה עוד גועל נפש ואם עופר ימשיך בלכלוכים הוא יאבד עוד קהל.
זה הוכחה שזה משפיע על אנשים.
לא שלחו את לאן לבטל מנוי לאוהד שהעביר ביקורת, אלא היה אוהד שכתב שהוא מצטער על זה שהוא חידש אבל עכשיו הכסף כבר יצא, אז ינאי פנה ללאן, ואלו ביררו אם הוא רוצה לבטל את המנוי ולקבל החזר.
הוא לא שלח אותם לבטל את זה, האוהד אמר הלכה למעשה שהוא לא רוצה את המנוי והיה רוצה את הכסף, אז ינאי איפשר לו את זה.
האם זה חכם שהוא מתעסק ככה עם אוהדים ספציפיים? לא. הוא היה צריך להגיד לאוהד שיפנה למועדון בבקשה לבטל אם ירצה וידונו בנושא.
האם זה אקט נגד אוהדים, כמו שאתה מנסה לצייר את זה? ממש לא, אתה פשוט בלעת את הנרטיב שהפיצו המתנגדים שלו, שהופכים כל מהלך למשהו אנטי אוהדים.
שוב - יש טעויות, וצריך לבקר אותו כשהוא טועה, אבל כל עוד הצד השני הולך בכח נגדו והופך כל מהלך שלו למלחמה נגד האוהדים וזהות המועדון, לא יהיה שקט.
אתה אומר שהמצב יכול להשתנות רק אם ינאי יפעל? זה נכון. הוא חייב לפעול כדי שזה ייפתר.
אבל פעולה שלו לא תספיק, חובה שהוא יפעל לשנות את דרכו, ושהאולטראס יפעלו לשנות את דרכם.
ודרך אגב זאת הסיבה העיקרית גם שבגללה אני עדין מגיע ליד אליהו.
למרות שאני לא יכול לסבול תהתנהלות של עופר לפעמים כשהפועל על המגרש שמים את כל המחלוקות בצד ומגיעים.
עכשיו לעניין.
מי שמדבר שטויות ומנרמל דברים שאסור לנרמל זה לגמרי אתה.
אתה מצייר איזה תמונה שעופר מתוך נחמדות ודאגה שלח את לאן לתת החזר לאוהד.
למרות ששנינו יודעים שלא כך הדבר.
האוהד כתב ביקורת על מחירי הכרטיסים ובסוף כתב משהו בסגנון שאתה אמרת מתוך כעס ועצבים של אותו רגע.
היה ברור (גם לעופר לדעתי) שלאוהד אין שום כוונה באמת לקבל החזר.
עופר שלח את לאן אליו כי הוא כעס על הביקורת.
עכשיו רגע בוא נשים את המקרה הזה בצד.
את השיחה של עופר עם האוהד החייל שביקש הבהרות לגבי מתווה המנויים וההחזרים ועופר אמר לו שהוא מכביסט ראית?
איך תגן על זה?
לבעלים של קבוצה אסור להתנהל ולדבר ככה לאוהדים גם אם הןא יביא את סטף קרי ולברון ביחד.
מקווה מאוד שעופר העונה יבין אתזה ויתנהג גם לאוהדים שלא מגיעים ליד אליהו או סתם מעבירים ביקורת בכבוד.
אחרת אבדנו