דרבי יורוליג

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red Or Dead
קיבל.ה  335 לייקים

Ofirkko כתב: 09 אוקטובר 2025, 01:09
Red Or Dead כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:59
Ofirkko כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:46

מה זה אומר לסגור שיפוץ? ואם לא היה אפשר לסגור? ומה היה קורה בתקופת הביניים? הטעות הכי גדולה של, עופר זה שהוא קשר מראש את, המעבר בהבטחה שהוא לא יכול לקיים לבד (אני מאמין לו שהוא רוצה זה פשוט לא תלוי רק בו) העובדה שיש יותר פוטינציאל מנויים ממקומות בדרייב אין וגם מהאולם בחולון ולכן לא היה פתרון אחר. להגיד בביטחון מה היה צריך לעשות כאילו זה היה באמת אופציה בטוחה שהייתה תלוייה רק במועדון זה קשקוש
לעבור לחולון, לאקספו(כסף קטן לעומת כל מה שהוציאו) או להשאר בדרייב אין ולחכות שנה או יותר, עד שסוגרים את השיפוץ, במקום לפזר הבטחות שווא ולגרום לכאוס שקורה בין האוהדים היום, כולם עדיפים על המצב הנוכחי
לצערי, בחרו במודע את הצעד שעשו על שלל השלכותיו

באמת שאין מה להתעסק בזה עכשיו
פשוט בערב כזה, אחרי מה שראינו על הפרקט, כל הסיפורים שמסביב רק מעצימים את התסכול
שוב אתה אומר משהו שאין לו שום ביסוס במציאות: לא היה אפשר לסגור שיפוץ בשנה, חולון עדיין משאיר בערך 2000 אוהדים בחוץ ואקספו זה קשקוש שלא ניתן לממש. גם אם נניח שהיה אפשר לשפץ בשנה, אז אתה אומר שכדי כשהאולטראס ישארו ביציע היה נכון להשאיר אלפי אוהדים בבית, למה לא הפוך? למה האולטראס לא יכולים לרדת מהעץ, לאפשר לקהל הרחב להגיע ולהילחם על השיפוץ במקביל? אם היו עושים את זה כל הקהל היה מאחוריהם ולא היינו מגיעים למצב שאנחנו נמצאים עכשיו
כשרצו להעביר אותנו, סיפרו שכן ניתן לסגור.
המספרים של העונה שעברה(ונראה מה יהיה העונה) לא תומכים בטענה שלך.
וכן, אני חד משמעית מעדיף לעבור לחולון עם האולטראס והאוהדים שהיו כל השנים על פני המצב הנוכחי, בו ברוב המשחקים יש פחות מהתכולה של האולם בחולון, עם אווירת נכאים.
היה פשוט צריך לעמוד בהבטחות, או לעמוד בפסק הבורר, או להמתין עד לסגירת השיפוץ. כל זה כאמור, כבר לא רלוונטי.
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

יאללה שיילך ההפסד הזה לכפרה על ניצחון בדרבי רגל
Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

Red Or Dead כתב: 09 אוקטובר 2025, 01:15
Ofirkko כתב: 09 אוקטובר 2025, 01:09
Red Or Dead כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:59
לעבור לחולון, לאקספו(כסף קטן לעומת כל מה שהוציאו) או להשאר בדרייב אין ולחכות שנה או יותר, עד שסוגרים את השיפוץ, במקום לפזר הבטחות שווא ולגרום לכאוס שקורה בין האוהדים היום, כולם עדיפים על המצב הנוכחי
לצערי, בחרו במודע את הצעד שעשו על שלל השלכותיו

באמת שאין מה להתעסק בזה עכשיו
פשוט בערב כזה, אחרי מה שראינו על הפרקט, כל הסיפורים שמסביב רק מעצימים את התסכול
שוב אתה אומר משהו שאין לו שום ביסוס במציאות: לא היה אפשר לסגור שיפוץ בשנה, חולון עדיין משאיר בערך 2000 אוהדים בחוץ ואקספו זה קשקוש שלא ניתן לממש. גם אם נניח שהיה אפשר לשפץ בשנה, אז אתה אומר שכדי כשהאולטראס ישארו ביציע היה נכון להשאיר אלפי אוהדים בבית, למה לא הפוך? למה האולטראס לא יכולים לרדת מהעץ, לאפשר לקהל הרחב להגיע ולהילחם על השיפוץ במקביל? אם היו עושים את זה כל הקהל היה מאחוריהם ולא היינו מגיעים למצב שאנחנו נמצאים עכשיו
כשרצו להעביר אותנו, סיפרו שכן ניתן לסגור.
המספרים של העונה שעברה(ונראה מה יהיה העונה) לא תומכים בטענה שלך.
וכן, אני חד משמעית מעדיף לעבור לחולון עם האולטראס והאוהדים שהיו כל השנים על פני המצב הנוכחי, בו ברוב המשחקים יש פחות מהתכולה של האולם בחולון, עם אווירת נכאים.
היה פשוט צריך לעמוד בהבטחות, או לעמוד בפסק הבורר, או להמתין עד לסגירת השיפוץ. כל זה כאמור, כבר לא רלוונטי.
אמרתי עופר עשה טעות מראש שהוא קשר בין הדברים. ומבחינת מספרים שנה שעברה היו 7000 מנויים. נראה לי שאפשר להסכים שאם לא היה חרם וריבים השנה היינו מגיעים לכל הפחות לאותו מספר
האדום הצורר
קיבל.ה  739 לייקים

Ofirkko כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:38
האדום הצורר כתב: 08 אוקטובר 2025, 23:55
יהלום14אדום כתב: 08 אוקטובר 2025, 23:50
אולי, אבל כזה שלא רואה את הדבשת של עצמו
שמע, אכבד אותך בתשובה רצינית כי כיבדת אותי באחת. הלב שלי שבור ממה שעובר על המועדון הזה בשנה האחרונה, ואני מרגיש שהסו קולד צד שני רק עסוק בהכחשת האירוע והדחקתו ויחד איתו הדחקת כל מה שייחד את הקבוצה הזאת ונתן לה משמעות. אני כל כך מתגעגע להפועל וזה כואב.
תשמע, גם אם אנחנו לא מסכימים, זה ממש ממש מבאס אותי שככה אתה מרגיש והלוואי והיה משהו שהיינו יכולים לעשות שאתה ועוד רבים לא תרגישו ככה, אבל אתם חייבים להגיד מה זה, כי כרגע בגלל שהכל אמוציונלי אי אפשר להגיע לפתרון. אתם רק צריכים לקחת בחשבון שבצד השני יש אלפי אוהדים שהעמדה שלכם כרגע גם אם אתם לא מתכוונים אליה, אומרת שכדי לפתור את המורכבות שלכם, הם צריכים לוותר על המנוי שלהם
יש אפילו 3500 מנויים? ההודעה שלך מהבחינה הזאת לא כל כך רלוונטית
אינתי עומרי, הפועל.
shaharot
קיבל.ה  731 לייקים

Charlie כתב: 09 אוקטובר 2025, 01:06 מכאיב, מרתיח, מתסכל
אבל זה הפסד אחד בליגה של 38 משחקים.
לא שזה מנחם, אבל לא הייתי מתחלף למשל עם אוהדי ירושלים שהובסה הערב ביורוקאפ ע"י פאקינג לובליאנה.
לקחת דברים בפרופורציות.
אני קונה עכשיו הפסד כל משחק שלישי, לסיים את העונה עם 66-67% הצלחה ועם 26 נצחונות.
מסכים
הפסד סופר מרגיז כי זה דרבי וכי הם חלשים בטירוף
ועדיין את העונה אנחנו מקווים לסיים עם 10-15 הפסדים שיציב אותנו במקומות 1-6. כלומר יהיו עוד הרבה הפסדים מעצבנים וכואבים לא פחות.
פנר לפני איזה 3 או 4 עונות פתחו את העונה עם 10-0!! ובסוף סיימנו מקום 8 ועפו בפלייאוף.
גם פאריז התחילו מדהים שנה שעברה (היה להם במהלך העונה איזה 8 או 9 רצוף).
עונה ארוכה עם הרבה שבועות כפולים
נצטרך להתרגל ובעיקר ללמוד
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

הולך להיות לילה לא קל.

איזה זין.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
קובי
קיבל.ה  318 לייקים

Nati כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:43 הבעיה הכי גדולה של הפועל במשחק הערב,שבגלל השאננות והזלזול הייתה שגם השחקנים גם האוהדים וגם הצופים לא דאגו לרגע וחיכו לרגע שהפועל תלחץ על הדוושה ותתחיל לרוץ,ואז מכבי תישבר.
עד שהפועל הבינו שזה לא הולך לקרות מכבי ברחה.
בדיוק וחבל.
הפסד מיותר.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  596 לייקים

איך שהפועל נראתה זה פשוט בושה וחרפה.
ראו בבירור שמכבי רצתה יותר.
ואם ככה זה נראה ביורוליג ללא מגבלות של זרים, מה יהיה בליגה? שוב נשלשל במאני טיים מולם?
תקציב עתק, שחקנים גדולים, ובסוף לא מסוגלים מולם.
יכולנו להיות עם 3-0 ולקבור אותם במקום האחרון, רק שאף אחד חוץ מבלייקני לא טרח להגיע למשחק. חרא על הפרצוף שלנו.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

אני לא שמח
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
תעיף ליציע
קיבל.ה  217 לייקים

אתה לא שמח כי?
חשבת שננצח 38 משחקים ביורוליג?
או שאתה רגיל פשוט לנצח דרבים כבר 50 שנה?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

כי הפסדנו דרבי
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
תעיף ליציע
קיבל.ה  217 לייקים

תהיה אופטימי.

א. יש עסקה בלי נדר.
ב. הפועל מקום 3/4 . מכבי עדיין תקועה אי שם
במקום 17.
ג. למכבי יש סדרה עכשיו של שלושה ארבעה משחקים
שאני בספק שהיא לוקחת אחד. יש סיכוי סביר שעוד
שבועיים הפועל תהיה במקום 2-5 ומכבי במקום אחרון.
מי יזכור מה היה אתמול בכלל? זה מרתון.

זה יעשה אותך יותר מאושר?
רז הרשקו
קיבל.ה  71 לייקים

יהיו עוד הפסדים, כן אבל לא דרבי, לא היה אכפת לאף אחד כאן אם היו מפסידים לקבוצת טופ יורוליג כמו שצפוי שנפסיד.
זה מרתון, כן אבל דרבי יורוליג יש רק 2, שתי הזדמנויות בסך הכל לנצח אותם במשחק שלהם והצלחנו להפסיד אחד מהם
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

Red Or Dead כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:28
תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:25
Red Or Dead כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:20

הייתי שם
היו זרים, והיו גם מתן נאור, ליובין ז״ל ודרור חג׳ג׳
והיה אוסישקין מפוצץ ב150% תכולה שהרעיד להם את הביצים
והיום היו עשרה זרים ותומר גינת, עם הקפטן בשולי הרוטציה צועק ״אל אל״ בפסק הזמן. יתר הישראלים בכלל ביציע.
את הקהל הכי טוב בארץ החליפו בעומרי קנדה מארגן הצעדות.
אז הרבה פעמים האיכות תספיק, ננצח ונשחק כדורסל יפה וזה יהיה כיף ונחמד
אבל היום? אחרי מה שראינו? זה מרגיש הכי מנוכר בעולם.
הקהל הכי טוב לא בא וסיבותיו עימו אבל זה לא (רק) כי יד אליהו. זה לא מעט כי כבר עונה שלישית אנחנו משחקים בחוצלארץ משחקי בית. וזה תיק. דרבי בית בארץ גם ביד אליהו היה אחרת
ובלי קשר איטודיס ניהל רע את המשחק.
1. זה בעיקר יד אליהו
2. באמת נראה לך שבמצב רגיל, אותו קהל שהביא 1500 ו2000 ללונדון, בדאלונה וסמוקוב, לא היה מגיע בהמוניו לדרבי בסופיה?
כל האווירה מחורבנת, מבחוץ נוצץ ומבפנים רקוב, לצערי זה לא ישתנה עד שנפתור את הבעיות בתוכנו
שנה שעברה כבר היה מתח בין האולטרס לעופר , והיו עוד אנשים שסלדו מיד אליהו ובאו בכל זאת. זה אתה רשמת. אז אולי זה לא קשור ליד אליהו. ובכל מקרה לאור החדשות המרגשות בגזרה המדינית, מניח שיחזרו לשחק בארץ ונראה כמה משחק בית ביד אליהו ביורוליג אכן שומם
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1067 לייקים

7even כתב: 08 אוקטובר 2025, 23:56
יהלום14אדום כתב: 08 אוקטובר 2025, 23:50
אולי, אבל כזה שלא רואה את הדבשת של עצמו
שמע, אכבד אותך בתשובה רצינית כי כיבדת אותי באחת. הלב שלי שבור ממה שעובר על המועדון הזה בשנה האחרונה, ואני מרגיש שהסו קולד צד שני רק עסוק בהכחשת האירוע והדחקתו ויחד איתו הדחקת כל מה שייחד את הקבוצה הזאת ונתן לה משמעות. אני כל כך מתגעגע להפועל וזה כואב.
הבנו.
יש לך 2 אשכולות לעשות את זה.

סור נא אליהם.
אם בא לך להתגרות באוהדי הפועל אחרי הפסד בדרבי ולקרוא לעצמך אוהד הפועל לך תעשה את זה שם.
שמע חתיכת סמרטוט רצפה
בן אדם כותב לך מהלב
מביע דעה סופר לגיטימית

מי אתה בכלל שתשלח אותו לנושאים אחרים?
מי אתה שתגיד לו שהוא מתגרה?

אתם ממש מנסים לברוח מהמציאות אה?

אתה סוכן כאוס
מסית

להתגרות באוהדי הפועל?
חתיכת חוצפן
indiferent
קיבל.ה  89 לייקים

זה לא עוד משחק יורוליג, זה לא עוד דרבי....
זה ה"דרבי" ה"ראשון" ביורוליג
זה מה שנזכור וזה מה שיזכירו לנו...
השחקנים לא התעלו למעמד, לא הבינו שצריך לשרוט ולהרביץ וזו התוצאה.
איש גדול
קיבל.ה  279 לייקים

השאלה היא אם זה משהו שהוא נקודתי למשחק הזה והסטירה הזאת תעיר אותם או שבנו סגל של פרימדונות שחושבים שהפועל קטנה עליהם עם האף למעלה.
בינתיים מה שניצח לנו משחקים זה הכישרון בהתקפה
בהגנה נראים רע מתחילת העונה אפילו נגד קבוצות בארץ
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  566 לייקים

אחרי הניצחון של המושתנים בצהוב, גיא גודס המכביסט השמנמן נזכר לספר לכולם שזה בעצם היה 'המשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון'. פחחחח.

הכתובת לצערי הייתה על הקיר (וראו את מה שכתבתי בתחילת האשכול): הם באו עם מוטיבציית שיא, השתלטו על הצבע, ושחקנים שלהם שעד עכשיו היו אפורים לגמרי (כמו ריימן או דאוטין ג'וניור) פתאום נזכרו לתת להם 2-3 דקות טובות.
אני מעודד כי למרות ההפסד המרגיז והקצת מיותר הזה, עדיין ראו שהפועל היא בסה"כ קבוצה יותר טובה ועמוקה ממכבי מבחינת יכולות. אפילו במשחק גרוע שלנו (מיצ'יץ חושך, מוטלי חושך, אוטורו לא קיבל כדורים), היינו לגמרי בתמונה ברוב הדקות. איטודיס למרבה הצער גם הוא נתן הופעה גרועה כמאמן, ואפילו לא ניסה לשחק בצורה קצת יותר יצירתית או להשתמש במלוא הכלים שהיו לו (בר, אניס, פלטין שלא נרשם מראש) כדי לעצור את בלאט, הורד ושות'.
ים יחזור בקרוב, הקבוצה תשתפשף בליגה. נתפוס ימי קליעה והגנה טובים יותר. עוד נראה ניצחונות בדרבים העונה.
מה שטוב ביורוליג ובלו"ז העמוס הוא שאין הרבה זמן להתייסר על מה שהיה. ממשיכים קדימה. אף משחק יורוליג לא פשוט, גם לא ולנסיה. אין מקום לשאננות בשום מצב.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

קפטן ג'ק כתב:אחרי הניצחון של המושתנים בצהוב, גיא גודס המכביסט השמנמן נזכר לספר לכולם שזה בעצם היה 'המשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון'. פחחחח.

הכתובת לצערי הייתה על הקיר (וראו את מה שכתבתי בתחילת האשכול): הם באו עם מוטיבציית שיא, השתלטו על הצבע, ושחקנים שלהם שעד עכשיו היו אפורים לגמרי (כמו ריימן או דאוטין ג'וניור) פתאום נזכרו לתת להם 2-3 דקות טובות.
אני מעודד כי למרות ההפסד המרגיז והקצת מיותר הזה, עדיין ראו שהפועל היא בסה"כ קבוצה יותר טובה ועמוקה ממכבי מבחינת יכולות. אפילו במשחק גרוע שלנו (מיצ'יץ חושך, מוטלי חושך, אוטורו לא קיבל כדורים), היינו לגמרי בתמונה ברוב הדקות. איטודיס למרבה הצער גם הוא נתן הופעה גרועה כמאמן, ואפילו לא ניסה לשחק בצורה קצת יותר יצירתית או להשתמש במלוא הכלים שהיו לו (בר, אניס, פלטין שלא נרשם מראש) כדי לעצור את בלאט, הורד ושות'.
ים יחזור בקרוב, הקבוצה תשתפשף בליגה. נתפוס ימי קליעה והגנה טובים יותר. עוד נראה ניצחונות בדרבים העונה.
מה שטוב ביורוליג ובלו"ז העמוס הוא שאין הרבה זמן להתייסר על מה שהיה. ממשיכים קדימה. אף משחק יורוליג לא פשוט, גם לא ולנסיה. אין מקום לשאננות בשום מצב.
כל מילה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

האדום הצורר כתב: 09 אוקטובר 2025, 01:30
Ofirkko כתב: 09 אוקטובר 2025, 00:38

תשמע, גם אם אנחנו לא מסכימים, זה ממש ממש מבאס אותי שככה אתה מרגיש והלוואי והיה משהו שהיינו יכולים לעשות שאתה ועוד רבים לא תרגישו ככה, אבל אתם חייבים להגיד מה זה, כי כרגע בגלל שהכל אמוציונלי אי אפשר להגיע לפתרון. אתם רק צריכים לקחת בחשבון שבצד השני יש אלפי אוהדים שהעמדה שלכם כרגע גם אם אתם לא מתכוונים אליה, אומרת שכדי לפתור את המורכבות שלכם, הם צריכים לוותר על המנוי שלהם
יש אפילו 3500 מנויים? ההודעה שלך מהבחינה הזאת לא כל כך רלוונטית
בוא נגיד שיש אפילו רק 3000, בהנחה שכל המחרימים חוזרים יש לפחות עוד 3000? זה עדיין 1500 מנויים יותר ממה שאפשר להכניס בחולון
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

קפטן ג'ק כתב:אחרי הניצחון של המושתנים בצהוב, גיא גודס המכביסט השמנמן נזכר לספר לכולם שזה בעצם היה 'המשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון'. פחחחח.

סליחה, אבל לא היינו במשחק הזה 4פיחו לרגע אחד. במשחק הזה לא נראינו הקבוצה עם העומק ועם האיכות.
גם אם היינו משחקים עוד שנה לא היינו מנצחים.
כי אנחנו לא נראינו קבוצה ולעומת זאת מכבי גם בהרכבים מצחיקים נראתה יותר קבוצה מאתנו.
ואם אנחנו נשאר תלויים ביכולת של מיציץ' או ג' ונס או בראיינט לאלתר ולעשות משהו אז כל הכסף שהושקע בקבוצה הזו ירד לטמיון ונסיים כמו פריז. בטוח שלא כמו מונקו.
כי אולי בהתחלה קבוצות יהיו פחות מוכנות אלינו, אבל בעוד כמה משחקים זה כבר לא יהיה המצב, והן יגיעו מוכנות למשחקים מולנו והאלתורים האלה יעבדו אפילו פחות מאשר הם עבדו מול מכבי, שכרגיל הגיעה יותר מוכנה מאתנו למשחק - מנטלית ומקצועית.
יש לנו והיו לנו גם אתמול כלים להביס קבוצה כמו מכבי, וגם אין לנו תירוץ של שבוע כפול וגם לא משחק ליגה שמנע מאתנו להתכונן.
אבל אם איטודיס לא יבין שיש לו סגל מספיק גדול כדי לא להיות מקובע (למשל אתמול לעניות דעתי הוא היה חייב לנסות להשתמש באניס שהוא גם פיזי, גם שומר לא רע וגם מנהל משחק במקום ג'ונס ומיציץ' שחירבו לנו את המשחק ברוב הדקןת שהיו על המגרש).
נקווה שנצא מפה לדרך חדשה, כי הגישה שאיתה הגענו למשחק לא יכולה לחזור.
יש לנו עכשיו סדרת משחקים שעם הגישה הזו אנחנו יכולים לצאת מהם על שרשרת הפסדים (ולנסיה ופריז בחוץ, מונקו בבית, אולימפיאקוס בחוץ ודובאי בחוץ). מקווה שמשהו ישתנה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 09 אוקטובר 2025, 09:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תעיף ליציע
קיבל.ה  217 לייקים

אנשים אמרו לי שאני מקשקש אבל לפני הדרבי הייתי
מאוד פסימי מסיבה שלא קשורה לכישרון ואיכות אלא
לרוח מועדון. אנשים זלזלו בי ואמרו איזה רוח מועדון
יש לפאזל הזה שמכבי הרכיבו השנה חוץ מסורקיו ובלאט .
אז הנה התשובה.
מאחורי הקלעים של המשחק אפשר לעשות הרבה כדי
לנצח משחקים. מקווה שהפועל ידעו ללמוד איך עושים את
זה בשנים הקרובות.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  163 לייקים

רק אני עם מועקה בבטן ולא רוצה לצאת מהבית כאילו אני בכיתה ד ויש ביהס היום?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

iamgabormarton כתב: 09 אוקטובר 2025, 10:25 רק אני עם מועקה בבטן ולא רוצה לצאת מהבית כאילו אני בכיתה ד ויש ביהס היום?
לההה אל תגזים.
לא הפסדת אתמול בגמר גביע או בגמר הפלייאוף.
זה משחק אחד מתוך 40. אמנם דרבי אבל רק אחד.

האמת שהיה לי הרבה יותר כואב אם זה היה בישראל. לפחות ההפסד הוא בסופיה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

iamgabormarton כתב:רק אני עם מועקה בבטן ולא רוצה לצאת מהבית כאילו אני בכיתה ד ויש ביהס היום?
אני אישית רחוק מזה, פרופורציה.
רק התחילה העונה, אנחנו 2 נצחונות והפסד אחד ביורוליג, ככל שנתקדם אני בטוח שנראה טוב יותר ונתחבר יותר כקבוצה.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

סטאטס מעניינים מהבוקס סקור

ואסה - 4 אס', 6 איבודים ב-21 דקות. מינוס 13 כשהוא על המגרש
אלייז'ה - 18 נק' אמנם אבל 1/6 מהשלוש
איש - 0/4 מהשדה
היחיד בפלוס במדד ה +/ היה מוטלי.

60% למכבי מהשלוש
9 אסיסטים יותר מהפועל
אף לא שחקן אחד שלהם שלי במדד ה +/-
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1134 לייקים

לא מבין את הנירמול של ההפסד לאחת הקבוצות החלשות ביורוליג
אתם כותבים שיש עונה ארוכה ויהיו עוד הפסדים, חד משמעית, אבל זה בדיוק למה ההפסד הזה מעבר להיותו דרבי הוא כואב ומטופש
את המשחקים שנפסיד נפסיד לקבוצות טובות מאיתנו או קרובות לרמה שלנו
להפסיד לקבוצה כזאת עוד יעלה לנו ביוקר כשכל נקודה חשובה לנו
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 09 אוקטובר 2025, 08:05 אחרי הניצחון של המושתנים בצהוב, גיא גודס המכביסט השמנמן נזכר לספר לכולם שזה בעצם היה 'המשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון'. פחחחח.

אצלי התחושה היא בדיוק להיפך.
מכבי שלטו במשחק לכל אורכו, גם כשהיה צמוד, איטודיס בניהול משחק גרוע מאוד, נראינו שוב כמו אוסף של שחקנים, מוכשרים, אבל לא משחקים כקבוצה.
יש לנו 2 מספרי 5 מהטובים שיש ועדיין שום שליטה במה שקורה מתחת לסל, שום ניצול שלהם, גם כשמכבי שיחקו עם הרכב של ריימן והורד.
אכזבה עצומה מהגישה של השחקנים במשחק הזה.
ודבר אחרון, הישראלים. לפלטין יש מקם בסגל של הקבוצה גם ביורוליג, בטח במשחקים מול מכבי ומול קבוצות הדרג השני. אם אניס יושב על הספסל כבר 3 שמחקים ולא משחק דקה, פלטין יכול להיות בסגל במקומו. אתמול פלטין היה יכול לעזור, במיוחד בהתלהבות ובשריטות על הגב של ווקר. גם את בר אפשר היה להעלות אתמול על הפרקט, זה לא שכל אלה ששיחקו במקומו היו תענוג כזה גדול, הוא לפחות היה נראה שכן איכפת לו.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 09 אוקטובר 2025, 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

Red Wolf כתב: 09 אוקטובר 2025, 10:39 לא מבין את הנירמול של ההפסד לאחת הקבוצות החלשות ביורוליג
אתם כותבים שיש עונה ארוכה ויהיו עוד הפסדים, חד משמעית, אבל זה בדיוק למה ההפסד הזה מעבר להיותו דרבי הוא כואב ומטופש
לא מסכים, חבר ולדעתי אתה מפספס.
כן, זה דרבי וזה מעצבן ממש, אבל בעונות ארוכות מאד מפסידים גם לקבוצות פחות טובות.
הפועל לא תנצח את כל מי שפחות טובה ממנה ולא תפסיד לכל מי שותר טובה ממנה.
היא עוד תפסיד הפסדים מעצבנים.

כמעט כל מחזור ומחזור ביורוליג תהיה לפחות הפתעה את כמו אתמול. זה טבען של ליגות ארוכות וגדולות.
הסיכוי ש-20 משחקים יסתיימו בלי הפתעה אחת הוא על גבול האפסי.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  154 לייקים

iamgabormarton כתב: 09 אוקטובר 2025, 10:25 רק אני עם מועקה בבטן ולא רוצה לצאת מהבית כאילו אני בכיתה ד ויש ביהס היום?
ככה הלכתי לישון, אבל התעוררתי עם גשם והבשורה על החטופים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
Red Or Dead
קיבל.ה  335 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 אוקטובר 2025, 10:48
קפטן ג'ק כתב: 09 אוקטובר 2025, 08:05 אחרי הניצחון של המושתנים בצהוב, גיא גודס המכביסט השמנמן נזכר לספר לכולם שזה בעצם היה 'המשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון'. פחחחח.

אלי התחושה היא בדיוק להיפך.
מכבי שלטו במשחק לכל אורכו, גם כשהיה צמוד, איטודיס בניהול משחק גרוע מאוד, נראינו שוב כמו אוסף של שחקנים, מוכשרים, אבל לא משחקים כקבוצה.
יש לנו 2 מספרי 5 מהטובים שיש ועדיין שום שליטה במה שקורה מתחת לסל, שום ניצול שלהם, גם כשמכבי שיחקו עם הרכב של ריימן והורד.
ודבר אחרון, הישראלים. לפלטין יש מקם בסגל של הקבוצה גם ביורוליג, בטח במשחקים מול מכבי ומול קבוצות הדרג השני. אם אניס יושב על הספסל כבר 3 שמחקים ולא משחק דקה, פלטין יכול להיות בסגל במקומו. אתמול פלטין היה יכול לעזור, במיוחד בהתלהבות ובשריטות על הגב של ווקר. גם את בר אפשר היה להעלות אתמול על הפרקט, זה לא שכל אלה ששיחקו במקומו היו תענוג כזה גדול, הוא לפחות היה נראה שכן איכפת לו.
אבל הסבירו לך שלשחק עם ישראלים = להפסיד.
אתה רוצה הפועל כושלת ומפסידה?
אתה לא באמת מצפה שנוכל לעלות עם ישראלים מול וויל ריימן, סנטוס וטיג׳יי ליף.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 אוקטובר 2025, 10:48

אלי התחושה היא בדיוק להיפך.
מכעיס מה שקרה בצבע.
וויל ריימן היה נראה עם יותר חשק מכל שחקן בהפועל ומכבי חיסלו את המשחק עם החמישייה השניה בכלל, כשבלאט וסורקין בחוץ
Money
קיבל.ה  1054 לייקים

לא עופר
לא מיציץ
לא מוטלי
לא אף אחד
האשם היחיד בהפסד זה איטודיס.
הוא היחיד שצריך לספק תשובות.
0 הכנה למשחק
0 תגובות למה שקורה על המגרש
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

Red Wolf כתב:לא מבין את הנירמול של ההפסד לאחת הקבוצות החלשות ביורוליג
פנתנאיקוס מפסידה בבית לברצלונה זה כן בסדר? אנחנו מנצחים בחוץ את אנדולו קבוצה שמדורגת באתרים מעלינו זה בסדר? אנחנו עוד נפסיד לקבוצות שעל הנייר חלשות מאיתנו. 2:1, זה חלק מהעניין.
אני רוצה לחשוב שנלמד מזה ועם הזמן נראה טוב יותר ויותר, אין סיבה שזה לא יקרה.

Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

הופעה מעליבה, אין הגדרה אחרת.
הורד הבן שרמוטה צורח אחרי כל סל, לוני ווקר בכלל עוד רגע שלף את הזין אחרי סלים, הג'ינג'י השעיר שלהם שולח מרפקים, ואצלנו לגיון הזרים ותומר כולם כאלה חמודים ועדינים.
הם צריכים להתבייש על ההופעה שלהם אתמול, כולם.
שישחררו כבר את טיילר אניס שעוד רגע מקבל פצעי לחץ מהספסל, ועם הכסף הזה ומהביטוח של קבוקלו שיביאו 4 ראוי
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

והכי צריך להתבייש זה מיציץ'. אתה צריך לעשות בדק בית רציני אם תמיר בלאט, בנאדם שנראה כאילו אמא שלו עדיין קוצצת לו ציפורניים ועושה לו פו על אוכל חם חוטף לך כדורים מהיד.
Ron.T
קיבל.ה  345 לייקים

מכבי עשתה לנו מה שאנחנו עשינו להם הרבה פעמים. קבוצה של מיליונרים שחושבת שתנצח בקלות עם זרים שלא מבינים את המשמעות של המשחק פוגשת קבוצה שנלחמת ועשה הגנה.
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

הפסד כואב מאד.
מהרגע הראשון ראו שהם עלו בטרוף. אנחנו לא הגבנו לטרוף הזה.
איטודיס בהחלטות לא טובות:
1. נתן עודף קרדיט למיציץ למרות שהיה גרוע ביותר. מילא מול אנדולו לא קלע היטב ,אבל לפחות שיחק חכם ונתן אסיסטים. אתמול - כלום!
2. טעות לא לרשום את גיא. המשחק זעק לשחקן כמוהו שיתן הגנת לחץ. בעיקר כשמלקום לא היה טוב.
3. השחקן היחיד שהופיע היה בליקני. מדוע אתה לא משחק עליו? מדוע אתה לא נותן הנחייה שהוא עדיפות ראשונה בהתקפה.
השליטה של מכבי בצבע שלנו היה מעליבה. בלט החוסר במס 4 עוצמתי.
צודקים עמיתי שאומרים שזאת ריצת מרתון. יש עוד 35 משחקים. וצריך לשנס מותניים ולעלות רמה כדי להגשים את השאיפה לפליאוף יורוליג.
תרימו ראש כי בשבוע הבא ממתינה ולנסיה!

את הויכוחים סביב עופר\יד אליהו\אולטראס וכו מציע שנשאיר לאשכולות יעודיים שיש כמוהם למכביר כאן.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  154 לייקים

אדום ותיק כתב: 09 אוקטובר 2025, 12:03
צודקים עמיתי שאומרים שזאת ריצת מרתון. יש עוד 35 משחקים. וצריך לשנס מותניים ולעלות רמה כדי להגשים את השאיפה לפליאוף יורוליג.
תרימו ראש כי בשבוע הבא ממתינה ולנסיה!

וביום ראשון מתחילה הליגה, השנה אין לנו מינוס. חייבים להשיג ביתיות בפלייאוף.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
תעיף ליציע
קיבל.ה  217 לייקים

מתחיל להרגיש לי שקטש מצליח לעשות נוקאאוט
לאיטודיס פעם אחר פעם וזה לא מקרי.
ישנם מאצ'אפים לפעמים שאי אפשר להסביר.

תגידו יכול להיות שיש לאיטודיס איזה בעיה במאני טיים
נגד מאמנים ישראלים?
הוא באופן שיטתי מחרבן את זה.
שליחת תגובה