אולי, אבל כזה שלא רואה את הדבשת של עצמוהאדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:49כן. ראיתי אוהד הפועל.יהלום14אדום כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:46הסתכלת במראה שכתבת את זה?האדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:43
באופן אישי אני אוהד את הפועל תל אביב, עד השנה, כבר 32 שנה. אהדתי אותה כששיחק בה ליאור ארדיטי, ואהדתי אותה כששיחק בה ג'ייקובן בראון. אלייז'ה בראיינט ויתר חבריו בסופיה לא מעניינים אותי, וזה כואב לי מאוד.
אם מישהו כותב ומלכלך על אוהדי הפועל שאוהבים אותה כנראה לא פחות ממנו, הוא נשמע כמו שמעון מזרחי, גם אם הוא אהד את הקבוצה 100 שנה.
דרבי יורוליג
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
עזוב אותוAdom_Adom כתב:חכה עם החגיגות, אתה לא מדבר על שחקן אלמוני , הכי טוב באירופה שנתיים רצוף....
הוינסנט של הכדורסל.
הצרה שגם האורגינל עכשיו צץ פה.
-
- קיבל.ה 187 לייקים
ואו לוני ווקר לא מפסיק להתגרות, עלק בראיון היא שואלת אותו מה אמרת לאיטודיס הוא עונה "מי זה" היא שואלת שוב לאיטןדיס הןא עןנה "למי?" ..
נחכה לו בפינה בליגה
לגבי היוזר האדום הצורר , כן הוא רגיל לכנות אוהדים "מכביסטים" , זה ההנאה שלו
נחכה לו בפינה בליגה
לגבי היוזר האדום הצורר , כן הוא רגיל לכנות אוהדים "מכביסטים" , זה ההנאה שלו
-
- קיבל.ה 687 לייקים
אזכיר שגם הפסדנו במשחק העוד יותר קובע לפאקינג בני הרצליההאדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:15 אזכיר לכל השוכחים שהפועל ניצחה את מכבי בחצי גמר הגביע, 21/22. זה היה משחק קובע מאוד.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
בדיוקהפועל כתב:הפסד מבאס, אבל בסוף זאת ליגה של 38 משחקים. לא צריך להפוך כל הפסד לקטסטרופה, מבאס ככל שיהיה
באסה שזה היה נגד הרעים.
אבל זה כנראה היה שיעור טוב שאין מתנות בליגה הזאת.וחייבים כל ערב להופיע עם הסכין בפה.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
שמע, אכבד אותך בתשובה רצינית כי כיבדת אותי באחת. הלב שלי שבור ממה שעובר על המועדון הזה בשנה האחרונה, ואני מרגיש שהסו קולד צד שני רק עסוק בהכחשת האירוע והדחקתו ויחד איתו הדחקת כל מה שייחד את הקבוצה הזאת ונתן לה משמעות. אני כל כך מתגעגע להפועל וזה כואב.יהלום14אדום כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:50אולי, אבל כזה שלא רואה את הדבשת של עצמו
אינתי עומרי, הפועל.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
הבנו.האדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:55שמע, אכבד אותך בתשובה רצינית כי כיבדת אותי באחת. הלב שלי שבור ממה שעובר על המועדון הזה בשנה האחרונה, ואני מרגיש שהסו קולד צד שני רק עסוק בהכחשת האירוע והדחקתו ויחד איתו הדחקת כל מה שייחד את הקבוצה הזאת ונתן לה משמעות. אני כל כך מתגעגע להפועל וזה כואב.
יש לך 2 אשכולות לעשות את זה.
סור נא אליהם.
אם בא לך להתגרות באוהדי הפועל אחרי הפסד בדרבי ולקרוא לעצמך אוהד הפועל לך תעשה את זה שם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 335 לייקים
אולי זה סה״כ יום רע
חבל שהוא כל כך מייצג את מה שנהיה מאיתנו
בלי נשמה, בלי הקהל, עם הקפטן בשולי הספסל והישראלים בשולי היציע
לגיון זרים שאין לו מושג מה זה המשחק אליו הוא עולה
מול קבוצה שבאה לטרוף ולנצח דרבי
מכעיס, מביך ומביש.
מכעיס, מביך ומביש.
-
- קיבל.ה 2790 לייקים
אתה מודע לזה שעד עופר הקבוצה לא זכתה אפילו בגביעי שוקו 100 שנה בערך ואיתו הביאה יורוקאפ כן ? עלק שיספר לנו עוד באיזה פודקאסט על איך בונים מועדון מנצח , מביךצ'ימבויקה כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 22:58 שמועדון מתנתק מעצמו ומהזהות שלו שהביאה אותו להישגים.. זה מה שקורה
ההפסד הזה עושה צדק עם כל מי שבנה את המכונה האלימה הזו
כל האנשים שהיום עובדים במועדון והיו שם אז
שזה היה אחר
פרויקט מגלומני
שחקנים חסרי בושה
מערכת חסרת בושה
שיספר לנו עוד באיזה פודקאסט על איך בונים מועדון מנצח
בר טימור ניצח לבד דרבי עם סגל שעולה אלפי מונים על הסגל הזה של מכבי
שיספר לי עופר על איך מנצחים
אני יודע מה הנצחון האמיתי
ככה הוא לא נראה
לא ספורטיבית ולא זהותית
אני מתגעגע להפועל האמיתית
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אשכרה גם פה וגם בטוויטר יש אוהדים עם לכאורה שמחה לאיד כאילו מי שהפסידה היום היא מכבי.
עצוב, גם אם לא מתחברים לקבוצה זאת עדיין הפועל.
אני לא רואה מישהו בכדורגל אם היו מביאים 8 שחקנים והיינו בליגת אלופות היה מדבר ככה.
מבאס ההפסד יותר מבאס מה שהפכנו. אוהדים שאוהדים את עצמם יותר מהקבוצה
אני לא רואה מישהו בכדורגל אם היו מביאים 8 שחקנים והיינו בליגת אלופות היה מדבר ככה.
-
- קיבל.ה 217 לייקים
מתגעגעים פה אנשים להשפלות 50 שנה בדרבים.
מתגעגעים להיות מועדון שאף אחד באירופה לא מכיר.
גם לא במקומות הנידחים ביותר בשום מפעל מוזנח.
עאלק זהות.
דחפו את זה..
אני עוד מעט בן 50 . פאקינג קבוצה מכובדת ביורוליג
עם סגל מהפנט.
אז הפסדתם דרבי היום.
תתקדמו כבר בכיינים.
עאלק זהות.
דחפו את זה..
עם סגל מהפנט.
אז הפסדתם דרבי היום.
תתקדמו כבר בכיינים.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
אנחנו לא הפכנו לכלום.ואן גוך כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:00 אשכרה גם פה וגם בטוויטר יש אוהדים עם לכאורה שמחה לאיד כאילו מי שהפסידה היום היא מכבי.
נשארנו אוהדי הפועל.
הם פשוט הראו שהם מעולם לא היו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2214 לייקים
למה?לא יפהD&3 כתב:טוב חלאס מנהלים, לקרוא לאוהדי הפועל מכביסטים וההודעה הזו, מגיע לו קצת זמן פריזר מהפורום כדורסל כי לא נראה שהוא מצליח לשלוט בעצמוהאדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:34 הוקיץ', אם אתה רותח תכין תה, שמעתי שזה מרגיע. ממליץ על שקיק צהוב של ויסוצקי.
תן לו את הכיף שלו.
זה הרי הסיבה שהוא ואח שלו חיים.
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
הפסדנו שם למאירסון.תא מרבוטא כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:54אזכיר שגם הפסדנו במשחק העוד יותר קובע לפאקינג בני הרצליההאדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:15 אזכיר לכל השוכחים שהפועל ניצחה את מכבי בחצי גמר הגביע, 21/22. זה היה משחק קובע מאוד.
משחק כדורסל מוטה לחלוטין ע"י צוות שיפוט.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 739 לייקים
נגיד זו דוגמה מצויינת לכל מה שכתבתי עליו למעלה. למה האגרסיות נשמה? כי כתבתי שכואב?תעיף ליציע כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:00 מתגעגעים פה אנשים להשפלות 50 שנה בדרבים.
עאלק זהות.
דחפו את זה..
עם סגל מהפנט.
אז הפסדתם דרבי היום.
תתקדמו כבר בכיינים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 577 לייקים
לא, כי אתה קורא לכל בן אדם שלא מסכים איתך אוהד מכבי ובכללי משתחצן על כולם.האדום הצורר כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:04נגיד זו דוגמה מצויינת לכל מה שכתבתי עליו למעלה. למה האגרסיות נשמה? כי כתבתי שכואב?תעיף ליציע כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:00 מתגעגעים פה אנשים להשפלות 50 שנה בדרבים.
עאלק זהות.
דחפו את זה..
עם סגל מהפנט.
אז הפסדתם דרבי היום.
תתקדמו כבר בכיינים.
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
אגיד לך את זה פשוט, אף אחד לא שמח ממחול השדים שעובר על הקבוצה. ובמצב כזה אי אפשר להכחיש או להתעלם שכל הרעל מסביב גורם לנזק. לא קובע מי אוהד ומי לא, מי יותר ומי פחות, מי שבוחר לא להגיע, רצונו כבודו, אבל שלא יעשו מאלה שכן באים אוהדי מכבי באדום, אוהדי עופר או כל כינוי אחר. יש פה אוהדים של עשרות שנים שמלכלכים עליהם כי הם החליטו לבלוע את הגלולה שנקראת יד אליהו. לא חושב שכסף זה מה שהופך את הקבוצה למשהו נטול הפועל, רגש או כל דבר אחר, הכל עניין במה מתמקדים, וכל האנטי עופר הלבישו עליו גם דברים שלא קיימים שם (לדעתי).האדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:55שמע, אכבד אותך בתשובה רצינית כי כיבדת אותי באחת. הלב שלי שבור ממה שעובר על המועדון הזה בשנה האחרונה, ואני מרגיש שהסו קולד צד שני רק עסוק בהכחשת האירוע והדחקתו ויחד איתו הדחקת כל מה שייחד את הקבוצה הזאת ונתן לה משמעות. אני כל כך מתגעגע להפועל וזה כואב.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 687 לייקים
לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמהRed Or Dead כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:58 אולי זה סה״כ יום רע
מכעיס, מביך ומביש.
למה, כשפרשקביציוס ואייברי תפרו את מכבי בדרבי 25 הפרש ב2004 הם גדלו על בארי לייבוביץ והאליפות של 69? קרלון בראון התרגש מאמסלם? טוקוטו סירב למזגן אלקטרה?
די נו
אגב גם ב2004 היה לנו בעלים עשיר ששפך עלינו כסף. המון כסף. לא זוכר את אוהדי האותנטיות אבלים על זה כולל שחקן מפתח (ז"ל) שהיה במכבי רק עונה לפני.
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 09 אוקטובר 2025, 00:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
לוי פי היה את מתן נאור, ליובין ויניב גרין לידו כדומיננטיים לא פחות ממנו, כולם ידעו טוב מאוד מה זה דרבי. גם היה לו את אוסישקין שבער מאנרגיה ב-25 הפרש וגם ב-5 הפרש ואפילו בגמר פלייאוף המסריח שהפועל הפסידה.תא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמהRed Or Dead כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:58 אולי זה סה״כ יום רע
מכעיס, מביך ומביש.
למה, כשפרשקביציוס ואייברי תפרו את מכבי בדרבי 25 הפרש ב2004 הם גדלו על בארי לייבוביץ והאליפות של 69? קרלון בראון התרגש מאמסלם? טוקוטו סירב למזגן אלקטרה?
די נו
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 09 אוקטובר 2025, 00:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 238 לייקים
עם כל הכסף שהושקע פה, אנחנו בבעיה רצינית בעמדות 3 ו 4. למכבי עדיפות ברורה בעמדות האלה. מאוד מקווה שיגיע חיזוק לפחות ל 4
-
- קיבל.ה 687 לייקים
נכון. ליובין ידע כמכביסט. וגם שיחק עןנה אחת אצלנו. לא זוכר שזה הזיז אז למישהו. וגרין עבר עונה אחרי למכבי כמו שכיר חרב ממוצע בלי נשמה.האדום הצורר כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:14לוי פי היה את מתן נאור, ליובין ויניב גרין לידו כדומיננטיים לא פחות ממנו, כולם ידעו טוב מאוד מה זה דרבי.תא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמהRed Or Dead כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:58 אולי זה סה״כ יום רע
מכעיס, מביך ומביש.
די נו
ואוסישקין לצערי לא ממש הביא נצחונות בדרבי בשנים הסמוכות לאותה עונה ובטח לא אחריה. הוא הביא כשהיינו טובים.
אל תמציא אותנטיות איפה שאין
- porthos
- קיבל.ה 166 לייקים
אשכרה באת לפה לחגוג את ההפסדהאדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:34 הוקיץ', אם אתה רותח תכין תה, שמעתי שזה מרגיע. ממליץ על שקיק צהוב של ויסוצקי.
להקיא עליך
-
- קיבל.ה 335 לייקים
הייתי שםתא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמהRed Or Dead כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:58 אולי זה סה״כ יום רע
מכעיס, מביך ומביש.
די נו
אגב גם ב2004 היה לנו בעלים עשיר ששפך עלינו כסף. המון כסף. לא זוכר את אוהדי האותנטיות אבלים על זה כולל שחקן מפתח (ז"ל) שהיה במכבי רק עונה לפני.
היו זרים, והיו גם מתן נאור, ליובין ז״ל ודרור חג׳ג׳
והיה אוסישקין מפוצץ ב150% תכולה שהרעיד להם את הביצים
והיום היו עשרה זרים ותומר גינת, עם הקפטן בשולי הרוטציה צועק ״אל אל״ בפסק הזמן. יתר הישראלים בכלל ביציע.
את הקהל הכי טוב בארץ החליפו בעומרי קנדה מארגן הצעדות.
אז הרבה פעמים האיכות תספיק, ננצח ונשחק כדורסל יפה וזה יהיה כיף ונחמד
אבל היום? אחרי מה שראינו? זה מרגיש הכי מנוכר בעולם.
רשמים מהמשחק :
כבר באימון קליעות זה הרגיש לא טוב , בלאגן לא נורמלי על הפרקט , המוני אנשים מסתובבים מסביב למגרש .
ישבתי מול הגוש המעודד ושמעו אותם די בקושי . ביציעה שלי היו אוהדי הפועל ובולגרים אבל גם מלא אוהדי המחלה. אפילו על הפארקט נתנו להם לשבת . זה היה מאד מוזר ואווירה של מתנס .
ליגה ארוכה אבל ככה לא באים לדרבי . באסה גדולה
כבר באימון קליעות זה הרגיש לא טוב , בלאגן לא נורמלי על הפרקט , המוני אנשים מסתובבים מסביב למגרש .
ישבתי מול הגוש המעודד ושמעו אותם די בקושי . ביציעה שלי היו אוהדי הפועל ובולגרים אבל גם מלא אוהדי המחלה. אפילו על הפארקט נתנו להם לשבת . זה היה מאד מוזר ואווירה של מתנס .
ליגה ארוכה אבל ככה לא באים לדרבי . באסה גדולה
-
- קיבל.ה 687 לייקים
הקהל הכי טוב לא בא וסיבותיו עימו אבל זה לא (רק) כי יד אליהו. זה לא מעט כי כבר עונה שלישית אנחנו משחקים בחוצלארץ משחקי בית. וזה תיק. דרבי בית בארץ גם ביד אליהו היה אחרתRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:20הייתי שםתא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמהRed Or Dead כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:58 אולי זה סה״כ יום רע
מכעיס, מביך ומביש.
די נו
והיום היו עשרה זרים ותומר גינת, עם הקפטן בשולי הרוטציה צועק ״אל אל״ בפסק הזמן. יתר הישראלים בכלל ביציע.
ובלי קשר איטודיס ניהל רע את המשחק.
-
- קיבל.ה 335 לייקים
1. זה בעיקר יד אליהותא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:25הקהל הכי טוב לא בא וסיבותיו עימו אבל זה לא (רק) כי יד אליהו. זה לא מעט כי כבר עונה שלישית אנחנו משחקים בחוצלארץ משחקי בית. וזה תיק. דרבי בית בארץ גם ביד אליהו היה אחרתRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:20הייתי שםתא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10
לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמה
די נו
ובלי קשר איטודיס ניהל רע את המשחק.
2. באמת נראה לך שבמצב רגיל, אותו קהל שהביא 1500 ו2000 ללונדון, בדאלונה וסמוקוב, לא היה מגיע בהמוניו לדרבי בסופיה?
כל האווירה מחורבנת, מבחוץ נוצץ ומבפנים רקוב, לצערי זה לא ישתנה עד שנפתור את הבעיות בתוכנו
דיי עם הטיעון של החליפו את האוהדים... רוב, הקהל שמגיע למשחקים רוצה את האולטראס ביצייע, האולטראס לא רוצה את שאר האוהדים ביציע כי עובדתית יש רק מגרש אחד שיכול להכניס בו את הפוטנציאל של כ7000 מנויים (ואני חושב שזה הערכת חסר) בהנחה שאף אחד לא מחרים. אני שונא את יד אליהו אבל אני רוצה שכל האוהדים יוכלו להגיע האולטראס בוחר בעקרון הלא באים על פני הקהל הרחב... זאת זכותם ואני מכבד כל אוהד שמחליט לא להגיע כי זה מה שהוא מרגיש אבל דיי עם העיפו אותם מהיציע, הם בוחרים לא להגיע ואם כבר העמדה שלהם לגבי יד אליהם היא למעשה פרקטית אמירה שחלק מהקהל שמגיע היום למשחקים הוא לא חשוב ושהוא ישאר בבית כדי שאנחנו נחזור ליציעRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:20הייתי שםתא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמהRed Or Dead כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:58 אולי זה סה״כ יום רע
מכעיס, מביך ומביש.
די נו
-
- קיבל.ה 335 לייקים
וואו איזה תגובות מפגרות
תמשיכו לחגוג עם רסקין ושמעון מזרחי בכישלונות של הפועל
מביכים ומבישים
לגבי המשחק היום, יש הרבה משחקים עם איטודיס שאנחנו לא מאומנים בשום צד, היום היה אחד כזה אחרי שני משחקים גדולים
חייב לאפס את הקבוצה מחדש כי אם ננתק את הרגש זה היה הפסד לאחת הקבצות החלשות במפעל, מיותר לחלוטין
יהיו עוד מספיק משחקים מול המחלה השנה ועוד נביא להם מכה כואבת, זאת הדאגה האחרונה שלי
הלאה
תמשיכו לחגוג עם רסקין ושמעון מזרחי בכישלונות של הפועל
מביכים ומבישים
לגבי המשחק היום, יש הרבה משחקים עם איטודיס שאנחנו לא מאומנים בשום צד, היום היה אחד כזה אחרי שני משחקים גדולים
חייב לאפס את הקבוצה מחדש כי אם ננתק את הרגש זה היה הפסד לאחת הקבצות החלשות במפעל, מיותר לחלוטין
יהיו עוד מספיק משחקים מול המחלה השנה ועוד נביא להם מכה כואבת, זאת הדאגה האחרונה שלי
הלאה
-
- קיבל.ה 335 לייקים
דיון שנטחן מאות פעמים, היו צריכים לסגור שיפוץ ואז לעבור ביחדOfirkko כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:31דיי עם הטיעון של החליפו את האוהדים... רוב, הקהל שמגיע למשחקים רוצה את האולטראס ביצייע, האולטראס לא רוצה את שאר האוהדים ביציע כי עובדתית יש רק מגרש אחד שיכול להכניס בו את הפוטנציאל של כ7000 מנויים (ואני חושב שזה הערכת חסר) בהנחה שאף אחד לא מחרים. אני שונא את יד אליהו אבל אני רוצה שכל האוהדים יוכלו להגיע האולטראס בוחר בעקרון הלא באים על פני הקהל הרחב... זאת זכותם ואני מכבד כל אוהד שמחליט לא להגיע כי זה מה שהוא מרגיש אבל דיי עם העיפו אותם מהיציע, הם בוחרים לא להגיע ואם כבר העמדה שלהם לגבי יד אליהם היא למעשה פרקטית אמירה שחלק מהקהל שמגיע היום למשחקים הוא לא חשוב ושהוא ישאר בבית כדי שאנחנו נחזור ליציעRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:20הייתי שםתא מרבוטא כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:10
לגיון זרים שאין לו מושג בלי נשמה
די נו
אין צורך לפתוח את זה שוב... בסוף, החליטו מה שהחליטו וככה זה נראה - אווירה עלובה ועצובה
תשמע, גם אם אנחנו לא מסכימים, זה ממש ממש מבאס אותי שככה אתה מרגיש והלוואי והיה משהו שהיינו יכולים לעשות שאתה ועוד רבים לא תרגישו ככה, אבל אתם חייבים להגיד מה זה, כי כרגע בגלל שהכל אמוציונלי אי אפשר להגיע לפתרון. אתם רק צריכים לקחת בחשבון שבצד השני יש אלפי אוהדים שהעמדה שלכם כרגע גם אם אתם לא מתכוונים אליה, אומרת שכדי לפתור את המורכבות שלכם, הם צריכים לוותר על המנוי שלהםהאדום הצורר כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 23:55שמע, אכבד אותך בתשובה רצינית כי כיבדת אותי באחת. הלב שלי שבור ממה שעובר על המועדון הזה בשנה האחרונה, ואני מרגיש שהסו קולד צד שני רק עסוק בהכחשת האירוע והדחקתו ויחד איתו הדחקת כל מה שייחד את הקבוצה הזאת ונתן לה משמעות. אני כל כך מתגעגע להפועל וזה כואב.
-
- קיבל.ה 217 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
הבעיה הכי גדולה של הפועל במשחק הערב,שבגלל השאננות והזלזול הייתה שגם השחקנים גם האוהדים וגם הצופים לא דאגו לרגע וחיכו לרגע שהפועל תלחץ על הדוושה ותתחיל לרוץ,ואז מכבי תישבר.
עד שהפועל הבינו שזה לא הולך לקרות מכבי ברחה.
עד שהפועל הבינו שזה לא הולך לקרות מכבי ברחה.
-
- קיבל.ה 577 לייקים
זוכר איך קבוקלו נראה עונה שעברה? קשה לי לראות אותו מושיע אותנו בעמדה 4.
מה זה אומר לסגור שיפוץ? ואם לא היה אפשר לסגור? ומה היה קורה בתקופת הביניים? הטעות הכי גדולה של, עופר זה שהוא קשר מראש את, המעבר בהבטחה שהוא לא יכול לקיים לבד (אני מאמין לו שהוא רוצה זה פשוט לא תלוי רק בו) העובדה שיש יותר פוטינציאל מנויים ממקומות בדרייב אין וגם מהאולם בחולון ולכן לא היה פתרון אחר. להגיד בביטחון מה היה צריך לעשות כאילו זה היה באמת אופציה בטוחה שהייתה תלוייה רק במועדון זה קשקושRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:37דיון שנטחן מאות פעמים, היו צריכים לסגור שיפוץ ואז לעבור ביחדOfirkko כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:31דיי עם הטיעון של החליפו את האוהדים... רוב, הקהל שמגיע למשחקים רוצה את האולטראס ביצייע, האולטראס לא רוצה את שאר האוהדים ביציע כי עובדתית יש רק מגרש אחד שיכול להכניס בו את הפוטנציאל של כ7000 מנויים (ואני חושב שזה הערכת חסר) בהנחה שאף אחד לא מחרים. אני שונא את יד אליהו אבל אני רוצה שכל האוהדים יוכלו להגיע האולטראס בוחר בעקרון הלא באים על פני הקהל הרחב... זאת זכותם ואני מכבד כל אוהד שמחליט לא להגיע כי זה מה שהוא מרגיש אבל דיי עם העיפו אותם מהיציע, הם בוחרים לא להגיע ואם כבר העמדה שלהם לגבי יד אליהם היא למעשה פרקטית אמירה שחלק מהקהל שמגיע היום למשחקים הוא לא חשוב ושהוא ישאר בבית כדי שאנחנו נחזור ליציעRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:20
הייתי שם
אין צורך לפתוח את זה שוב... בסוף, החליטו מה שהחליטו וככה זה נראה - אווירה עלובה ועצובה
-
- קיבל.ה 295 לייקים
אני לא בטוח שצריך מלחמת עולם של כולם בכולם
אני חושש שזה בעיקר שאנשים פה דורכים אחד לשני על עצבים חשופים.
לכולם ברור שהפכו ליותר מכבי ממכבי והרבה אנשים בלעו צפרדעים בשביל לראות את הפועל דורסים את מכבי ולהגיד לשחקנים אם זה 20 תעשו 30 אם זה 30 תעשו 40. וכשזה מתפוצץ בפנים זה כואב כפליים וכשבאים אחים ורוקדים על הדם זה כואב שבעתיים אצל אלה שיודעים שהם הקריבו עקרון או שניים על מזבח הניצחונות.
אבל השנאה פה מיותרת, זה ספורט לא חשבון אין פה תמיד נכון או לא נכון שחור או לבן
אהדה בספורט כמו אהבה היא הרבה דברים והם כולם קשורים ברגש ולא כל כך בהגיון
לכל אחד יש את הנקודות שלו המחשבות שלו ונקודות השבירה שלו לכן כמעט הכל לגיטימי.
אצלי נקודת השבירה למשל הייתה הקמת הפועל סופיה. מאוד מאוד לא התחברתי למהלך הוא ממש זועק לי בגידה בכל הערכים ( בעיה שלי כמובן ) , לכן התנתקתי קצת אני מבין את מי שחושב שהמטרה מקדשת את האמצעים אבל לי אישית קשה אם זה. אני כמובן עצוב שמפסידים שמח שמנצחים אבל ההתרחקות כן משפיעה וזה לגיטמי.
לסיכום החפירה, אני חושב שבעיקר במדינה כמו שלנו אחרי שראינו מה יכול לקרות אפשר קצת פחות שנאה אחד לשני וקצת יותר לנסות לפתוח את הראש ולנסות להבין אחד את הדעות והכאב של השני. זה לא דורש הסכמה מחלוקת היא לגיטימית שנאה ומריבות זה מיותר ופוגע
אני חושש שזה בעיקר שאנשים פה דורכים אחד לשני על עצבים חשופים.
לכולם ברור שהפכו ליותר מכבי ממכבי והרבה אנשים בלעו צפרדעים בשביל לראות את הפועל דורסים את מכבי ולהגיד לשחקנים אם זה 20 תעשו 30 אם זה 30 תעשו 40. וכשזה מתפוצץ בפנים זה כואב כפליים וכשבאים אחים ורוקדים על הדם זה כואב שבעתיים אצל אלה שיודעים שהם הקריבו עקרון או שניים על מזבח הניצחונות.
אבל השנאה פה מיותרת, זה ספורט לא חשבון אין פה תמיד נכון או לא נכון שחור או לבן
אהדה בספורט כמו אהבה היא הרבה דברים והם כולם קשורים ברגש ולא כל כך בהגיון
לכל אחד יש את הנקודות שלו המחשבות שלו ונקודות השבירה שלו לכן כמעט הכל לגיטימי.
אצלי נקודת השבירה למשל הייתה הקמת הפועל סופיה. מאוד מאוד לא התחברתי למהלך הוא ממש זועק לי בגידה בכל הערכים ( בעיה שלי כמובן ) , לכן התנתקתי קצת אני מבין את מי שחושב שהמטרה מקדשת את האמצעים אבל לי אישית קשה אם זה. אני כמובן עצוב שמפסידים שמח שמנצחים אבל ההתרחקות כן משפיעה וזה לגיטמי.
לסיכום החפירה, אני חושב שבעיקר במדינה כמו שלנו אחרי שראינו מה יכול לקרות אפשר קצת פחות שנאה אחד לשני וקצת יותר לנסות לפתוח את הראש ולנסות להבין אחד את הדעות והכאב של השני. זה לא דורש הסכמה מחלוקת היא לגיטימית שנאה ומריבות זה מיותר ופוגע
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אל תבנה עליו..4 קלאסי הוא לא, ולך תדע איך יחזור.
-
- קיבל.ה 335 לייקים
לעבור לחולון, לאקספו(כסף קטן לעומת כל מה שהוציאו) או להשאר בדרייב אין ולחכות שנה או יותר, עד שסוגרים את השיפוץ, במקום לפזר הבטחות שווא ולגרום לכאוס שקורה בין האוהדים היום, כולם עדיפים על המצב הנוכחיOfirkko כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:46מה זה אומר לסגור שיפוץ? ואם לא היה אפשר לסגור? ומה היה קורה בתקופת הביניים? הטעות הכי גדולה של, עופר זה שהוא קשר מראש את, המעבר בהבטחה שהוא לא יכול לקיים לבד (אני מאמין לו שהוא רוצה זה פשוט לא תלוי רק בו) העובדה שיש יותר פוטינציאל מנויים ממקומות בדרייב אין וגם מהאולם בחולון ולכן לא היה פתרון אחר. להגיד בביטחון מה היה צריך לעשות כאילו זה היה באמת אופציה בטוחה שהייתה תלוייה רק במועדון זה קשקושRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:37דיון שנטחן מאות פעמים, היו צריכים לסגור שיפוץ ואז לעבור ביחדOfirkko כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:31
דיי עם הטיעון של החליפו את האוהדים... רוב, הקהל שמגיע למשחקים רוצה את האולטראס ביצייע, האולטראס לא רוצה את שאר האוהדים ביציע כי עובדתית יש רק מגרש אחד שיכול להכניס בו את הפוטנציאל של כ7000 מנויים (ואני חושב שזה הערכת חסר) בהנחה שאף אחד לא מחרים. אני שונא את יד אליהו אבל אני רוצה שכל האוהדים יוכלו להגיע האולטראס בוחר בעקרון הלא באים על פני הקהל הרחב... זאת זכותם ואני מכבד כל אוהד שמחליט לא להגיע כי זה מה שהוא מרגיש אבל דיי עם העיפו אותם מהיציע, הם בוחרים לא להגיע ואם כבר העמדה שלהם לגבי יד אליהם היא למעשה פרקטית אמירה שחלק מהקהל שמגיע היום למשחקים הוא לא חשוב ושהוא ישאר בבית כדי שאנחנו נחזור ליציע
לצערי, בחרו במודע את הצעד שעשו על שלל השלכותיו
באמת שאין מה להתעסק בזה עכשיו
פשוט בערב כזה, אחרי מה שראינו על הפרקט, כל הסיפורים שמסביב רק מעצימים את התסכול
-
- קיבל.ה 983 לייקים
מכאיב, מרתיח, מתסכל
אבל זה הפסד אחד בליגה של 38 משחקים.
לא שזה מנחם, אבל לא הייתי מתחלף למשל עם אוהדי ירושלים שהובסה הערב ביורוקאפ ע"י פאקינג לובליאנה.
לקחת דברים בפרופורציות.
אני קונה עכשיו הפסד כל משחק שלישי, לסיים את העונה עם 66-67% הצלחה ועם 26 נצחונות.
אבל זה הפסד אחד בליגה של 38 משחקים.
לא שזה מנחם, אבל לא הייתי מתחלף למשל עם אוהדי ירושלים שהובסה הערב ביורוקאפ ע"י פאקינג לובליאנה.
לקחת דברים בפרופורציות.
אני קונה עכשיו הפסד כל משחק שלישי, לסיים את העונה עם 66-67% הצלחה ועם 26 נצחונות.
שוב אתה אומר משהו שאין לו שום ביסוס במציאות: לא היה אפשר לסגור שיפוץ בשנה, חולון עדיין משאיר בערך 2000 אוהדים בחוץ ואקספו זה קשקוש שלא ניתן לממש. גם אם נניח שהיה אפשר לשפץ בשנה, אז אתה אומר שכדי כשהאולטראס ישארו ביציע היה נכון להשאיר אלפי אוהדים בבית, למה לא הפוך? למה האולטראס לא יכולים לרדת מהעץ, לאפשר לקהל הרחב להגיע ולהילחם על השיפוץ במקביל? אם היו עושים את זה כל הקהל היה מאחוריהם ולא היינו מגיעים למצב שאנחנו נמצאים עכשיוRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:59לעבור לחולון, לאקספו(כסף קטן לעומת כל מה שהוציאו) או להשאר בדרייב אין ולחכות שנה או יותר, עד שסוגרים את השיפוץ, במקום לפזר הבטחות שווא ולגרום לכאוס שקורה בין האוהדים היום, כולם עדיפים על המצב הנוכחיOfirkko כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:46מה זה אומר לסגור שיפוץ? ואם לא היה אפשר לסגור? ומה היה קורה בתקופת הביניים? הטעות הכי גדולה של, עופר זה שהוא קשר מראש את, המעבר בהבטחה שהוא לא יכול לקיים לבד (אני מאמין לו שהוא רוצה זה פשוט לא תלוי רק בו) העובדה שיש יותר פוטינציאל מנויים ממקומות בדרייב אין וגם מהאולם בחולון ולכן לא היה פתרון אחר. להגיד בביטחון מה היה צריך לעשות כאילו זה היה באמת אופציה בטוחה שהייתה תלוייה רק במועדון זה קשקושRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:37
דיון שנטחן מאות פעמים, היו צריכים לסגור שיפוץ ואז לעבור ביחד
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
כי כנראה הם שכחו אתOfirkko כתב:שוב אתה אומר משהו שאין לו שום ביסוס במציאות: לא היה אפשר לסגור שיפוץ בשנה, חולון עדיין משאיר בערך 2000 אוהדים בחוץ ואקספו זה קשקוש שלא ניתן לממש. גם אם נניח שהיה אפשר לשפץ בשנה, אז אתה אומר שכדי כשהאולטראס ישארו ביציע היה נכון להשאיר אלפי אוהדים בבית, למה לא הפוך? למה האולטראס לא יכולים לרדת מהעץ, לאפשר לקהל הרחב להגיע ולהילחם על השיפוץ במקביל? אם היו עושים את זה כל הקהל היה מאחוריהם ולא היינו מגיעים למצב שאנחנו נמצאים עכשיוRed Or Dead כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:59לעבור לחולון, לאקספו(כסף קטן לעומת כל מה שהוציאו) או להשאר בדרייב אין ולחכות שנה או יותר, עד שסוגרים את השיפוץ, במקום לפזר הבטחות שווא ולגרום לכאוס שקורה בין האוהדים היום, כולם עדיפים על המצב הנוכחיOfirkko כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 00:46 מה זה אומר לסגור שיפוץ? ואם לא היה אפשר לסגור? ומה היה קורה בתקופת הביניים? הטעות הכי גדולה של, עופר זה שהוא קשר מראש את, המעבר בהבטחה שהוא לא יכול לקיים לבד (אני מאמין לו שהוא רוצה זה פשוט לא תלוי רק בו) העובדה שיש יותר פוטינציאל מנויים ממקומות בדרייב אין וגם מהאולם בחולון ולכן לא היה פתרון אחר. להגיד בביטחון מה היה צריך לעשות כאילו זה היה באמת אופציה בטוחה שהייתה תלוייה רק במועדון זה קשקוש
ושמנו את הפועל לפנינו
איפה שאת אני שם