אליניב ברדה
-
- קיבל.ה 970 לייקים
אני קורא פה חלק מההודעות, גם אחרי ובמיוחד תוך כדי המשחק. אתם לא נורמליים. זו לא בכיינות זה חוסר מודעות וחוסר הבנה.
גם איך שהפועל בנו את הסגל, גם לגבי שחקנים ספצפיים. רוצים שהכל יהתחבר מהשנייה הראשונה בלי קשר למה שיש בפועל. חיסלו את פלקאו אחרי שני משחקים, עכשיו את סילבה.
הפועל קבוצה חדשה לגמרי שנבנית נכון. הכדורגל עדיין רחוק מלהיות טוב, אבל אתה רואה קבוצה שבאה לשחק כדורגל שזה לא היה לנו מאז רב״ש.
דאפה ״חייב״ להבקיע, ההוא צריך ככה, ברדה ממציא את הכדורגל.
הפועל לא נבנתה להתמודד על האליפות השנה. באו לב״ש אתמול, פתחו הכי גרוע שיש ואיכשהו התאפסו וחזרו למשחק תוך כדי משחק לחץ גבוה על ב״ש. בחוץ. נכון, דאפה החמיץ, ההתקפה עדיין לא מספיק טובה וזה מעצבן. גם אני התבאסתי.
ב״ש קבוצה יותר טובה מהפועל ת״א, במחצית השנייה זה היה מאוד ניכר ועדיין הפועל עמדו מולם כמו קבוצת כדורגל, לא התבטלו, לא עשו בונקר. פנדל מטופש והפסדנו. הדבר היחיד שצריך זה להמשיך בדרך הזו ולהתקדם שעוד שוד שנתיים תהיה פה קבוצה שתתמודד על האליפות.
יש פה כמה שמשתמשים שהצורה שהם מתבטאים והשטויות שהם כותבים גורמת לי לרצות לחזור לפורום של לפני 15 שנה שבשביל להרשם אליו ולכתוב בו היית צריך תואר ותעודת יושר.
גם איך שהפועל בנו את הסגל, גם לגבי שחקנים ספצפיים. רוצים שהכל יהתחבר מהשנייה הראשונה בלי קשר למה שיש בפועל. חיסלו את פלקאו אחרי שני משחקים, עכשיו את סילבה.
הפועל קבוצה חדשה לגמרי שנבנית נכון. הכדורגל עדיין רחוק מלהיות טוב, אבל אתה רואה קבוצה שבאה לשחק כדורגל שזה לא היה לנו מאז רב״ש.
דאפה ״חייב״ להבקיע, ההוא צריך ככה, ברדה ממציא את הכדורגל.
הפועל לא נבנתה להתמודד על האליפות השנה. באו לב״ש אתמול, פתחו הכי גרוע שיש ואיכשהו התאפסו וחזרו למשחק תוך כדי משחק לחץ גבוה על ב״ש. בחוץ. נכון, דאפה החמיץ, ההתקפה עדיין לא מספיק טובה וזה מעצבן. גם אני התבאסתי.
ב״ש קבוצה יותר טובה מהפועל ת״א, במחצית השנייה זה היה מאוד ניכר ועדיין הפועל עמדו מולם כמו קבוצת כדורגל, לא התבטלו, לא עשו בונקר. פנדל מטופש והפסדנו. הדבר היחיד שצריך זה להמשיך בדרך הזו ולהתקדם שעוד שוד שנתיים תהיה פה קבוצה שתתמודד על האליפות.
יש פה כמה שמשתמשים שהצורה שהם מתבטאים והשטויות שהם כותבים גורמת לי לרצות לחזור לפורום של לפני 15 שנה שבשביל להרשם אליו ולכתוב בו היית צריך תואר ותעודת יושר.
-
- קיבל.ה 148 לייקים
הכין את הקבוצה נכון מאוד והעמידה הייתה טובה אבל דווקא בניהול המשחק תוך כדי הוא נפל
הוא בא עם חילופים מהבית ואפשר לראות את זה לפי העובדה שאלו אותם חילופים משבוע שעבר וחבל
היה אסור להוציא את סתיו טוריאל, היה צריך לנסות אולי להעביר את רן באמצע על חשבון קרייב שלא היה טוב ולהכניס את לואיזו לשם ובכללי לתת דווקא אתמול הזדמנות לטוריאל וללויאוזו לרוץ
הוא בא עם חילופים מהבית ואפשר לראות את זה לפי העובדה שאלו אותם חילופים משבוע שעבר וחבל
היה אסור להוציא את סתיו טוריאל, היה צריך לנסות אולי להעביר את רן באמצע על חשבון קרייב שלא היה טוב ולהכניס את לואיזו לשם ובכללי לתת דווקא אתמול הזדמנות לטוריאל וללויאוזו לרוץ
-
- קיבל.ה 443 לייקים
-
- קיבל.ה 970 לייקים
נגיד המשתמש וינסנט הוא דוגמה מצוינת למה שכתבתי קודם. אני מודה ש ״לך שב על עציץ״ זו משהו שאני אקח איתי
-
- קיבל.ה 78 לייקים
מצטער מאוד, אבל אם אתה לא רואה קבוצה מאומנת
אז בעיית הראייה היא שלך
לחבר 9-10 שחקנים חדשים בתקופה כזו קצרה
בעמידה טקטית שכזו , זה רק עבודת אימון
נערך לאחרונה על ידי Dubi Dubkin ב 05 אוקטובר 2025, 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
אתה גם טיפש וגם חסר כל הבנה בסיסית בכדורגל

-
- קיבל.ה 443 לייקים
עמידה טקטית? אתה יכול להגיד בונקר זה בסדר, וכמו שאמרתי יש שחקני הגנה וקישור אגרסיביים וזה מה שמחזיק את ההגנה, ועדיין עשינו מלא שטויות מביכות בהגנה ובהתקפה, ולא רק במשחק הזהDubi Dubkin כתב: ↑05 אוקטובר 2025, 15:21מצטער מאוד, אבל אם אתה לא רואה קבוצה מאומנת
אז בעיית הראייה היא שלך
לחבר 9-10 שחקנים חדשים בתקופה כזו קצרה
בעמידה טקטית שכזו , זה רק עבודת אימון
-
- קיבל.ה 197 לייקים
-
- קיבל.ה 918 לייקים
הפציעות של פיבן ובעיקר אלקוקין (הפך לכל כך משמעותי במשחקים אחרונים), והעדר מחליפים הולמים הופכים את בניית ההרכב לקראת הדרבי לאתגר גדול לברדה.
הבעיה הגדולה - מי ישחק כמגן ימני? להסיט לשם את ליידנר , כשיאזן במקומו בשמאל, יוצרת בעיה של יכולת להתמודד במהירות מול דוידה. לשים שם את למקין יוצרת בעיה אם הוא בכלל יכול להתמודד עם יחזקאל\רביבו.
בעיה מס 2 - מי יכנס לקישור במקום אלקוקין - אלקוקין ביכולותיו היה ה 10 שאנחנו צריכים. אין כזה שחקן על הספסל ניסיונות עם קורין או לואיזאו במשחק עם בש לא הצליחו.
תכלס כאב ראש גדול, מעבר לזה שמשחקים מול הקבוצה הטובה בליגה, בשביל זה משלמים שכר למאמן!
הבעיה הגדולה - מי ישחק כמגן ימני? להסיט לשם את ליידנר , כשיאזן במקומו בשמאל, יוצרת בעיה של יכולת להתמודד במהירות מול דוידה. לשים שם את למקין יוצרת בעיה אם הוא בכלל יכול להתמודד עם יחזקאל\רביבו.
בעיה מס 2 - מי יכנס לקישור במקום אלקוקין - אלקוקין ביכולותיו היה ה 10 שאנחנו צריכים. אין כזה שחקן על הספסל ניסיונות עם קורין או לואיזאו במשחק עם בש לא הצליחו.
תכלס כאב ראש גדול, מעבר לזה שמשחקים מול הקבוצה הטובה בליגה, בשביל זה משלמים שכר למאמן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
הלו חברים אתם יכולים להגיד בדיוק אותם דברים רק בלי לרדת לרמה אישית, זה לא מוסיף כלום לטיעונים.
- לדעתי אין ספק מאז שברדה הגיע גם בלאומית קפצנו בכמה רמות, התוצאות מדברות בעד עצמן.
- זה לא שהקבוצה לא מאומנת, אבל, הגיעו המון שחקנים חדשים כולל כמה בשבועות האחרונים, שזה גם פוגע ברגע שמחליפים מערך תוך כדי משחק כשמכניסים 5 שחקנים תוך כדי משחק. זה גרם לפעמים לאי סדר, בלאגן במגרש, שמול קבוצות פחות טובות כמו הפועל חיפה (ואיכשהו עם הבלאגן בבלומפילד גם נגד בית״ר), זה עבד מעולה. שחקנים. נכנסו עם רעב להוכיח, רעננים, ויש לנו ספסל לפחות בחלק ההתקפי שמאוד רעב ויחסית כשרוני שנאבק על חולצת ההרכב. גם לדעתי, השינויים האלה נגד קבוצה מאומנת בבית זה עשה את הפעולה ההפוכה וגמרו אותנו נגד ב״שׁ. כמו שכל הקרדיט מגיע לו עד עכשיו וגם על החילופים, גם אפשר לבקר אותו הכל טוב.
- משחק הבא חייב לשחק עם ההרכב החזק והכלים שיש לנו. לדעתי זה טוריאל- לואיזו - בוסקילה בשלישיית הקישור ההתקפי שצריך לתת להם לרוץ ביחד ולא בכח לנסות את סילבה (אם אלקוקלין קשיר עדיין הייתי נותן לו את הקרדיט לפחות בדרבי במקום לואיזו/בוסקילה. אני ממש אתעצבן אם יהמר שוב על סילבה, נתן לו את כל הקרדיט וההזדמנויות שאפשר, הדרבי זה לא הזמן.
- לדעתי אין ספק מאז שברדה הגיע גם בלאומית קפצנו בכמה רמות, התוצאות מדברות בעד עצמן.
- זה לא שהקבוצה לא מאומנת, אבל, הגיעו המון שחקנים חדשים כולל כמה בשבועות האחרונים, שזה גם פוגע ברגע שמחליפים מערך תוך כדי משחק כשמכניסים 5 שחקנים תוך כדי משחק. זה גרם לפעמים לאי סדר, בלאגן במגרש, שמול קבוצות פחות טובות כמו הפועל חיפה (ואיכשהו עם הבלאגן בבלומפילד גם נגד בית״ר), זה עבד מעולה. שחקנים. נכנסו עם רעב להוכיח, רעננים, ויש לנו ספסל לפחות בחלק ההתקפי שמאוד רעב ויחסית כשרוני שנאבק על חולצת ההרכב. גם לדעתי, השינויים האלה נגד קבוצה מאומנת בבית זה עשה את הפעולה ההפוכה וגמרו אותנו נגד ב״שׁ. כמו שכל הקרדיט מגיע לו עד עכשיו וגם על החילופים, גם אפשר לבקר אותו הכל טוב.
- משחק הבא חייב לשחק עם ההרכב החזק והכלים שיש לנו. לדעתי זה טוריאל- לואיזו - בוסקילה בשלישיית הקישור ההתקפי שצריך לתת להם לרוץ ביחד ולא בכח לנסות את סילבה (אם אלקוקלין קשיר עדיין הייתי נותן לו את הקרדיט לפחות בדרבי במקום לואיזו/בוסקילה. אני ממש אתעצבן אם יהמר שוב על סילבה, נתן לו את כל הקרדיט וההזדמנויות שאפשר, הדרבי זה לא הזמן.
- Mendelson
- קיבל.ה 419 לייקים
מסכים לגבי לעלות מקדימה עם השלישיה החזקה שלנו, צריך לייצב את הקישור והחוד שלנו עם השחקנים שאנחנו רוצים שיאיישו את העמדות האלו לאורך העונה.
ואין סיבה לשנות משהו דרמטי לפני משחקים מול מכבי וב״ש, הקבוצה שלנו לא בנויה על הגנת ברזל (לפחות כרגע, ממוצע הספיגות שלנו למשחק אומר הכל), ואי אפשר לעשות בונקר ולקוות להפתיע - כי אנחנו נספוג ונרדוף אחרי עצמנו. ברדה משחק עם שני קשרים אחוריים, שניהם סוג של 6, למרות שקרייב כביכול יותר התקפי. זה מספיק בשביל שניתן לקישור הקדמי שלנו חופש לשחק ולקבל כדור, ולהניע אותו קדימה, ולאיים על השער של היריבה. גם מול המחלה.
בעיני הנקודת חולשה שלנו כל העונה זו דווקא ההחזקת כדור, וזה כן קשור לתפקוד של הקישור האחורי שלנו. זה קצת הפוך מהפועל של גוטמן למשל, שהניעה כדור מדהים, ובסוף תרגמנו את זה לשערים. אני לא משווה בין הקבוצות או השיטות משחק, אבל אם היינו מחזיקים יותר בכדור זה בוודאי היה מייצר יותר מצבים והזדמנויות להתקפה המאוד יצירתית שלנו.
ולגבי המגן הימני - ממשיך לטעון שצריך לנסות שם את בנימין. מול ב״ש הוא היה טוב מאוד, וחבל לא לתת לו הזדמנות בעמדה הזאת. יש לו את כל התכונות שצריך כדי להיות טוב שם. והוא גם שיחק שם בעבר לפחות במשחק אחד שאני זוכר והיה מעולה. הגנתית הוא לא נופל מאף אחד אחר בסגל שלנו, וברמת המחוייבות הוא מאוד מאוד מחוייב.
ואין סיבה לשנות משהו דרמטי לפני משחקים מול מכבי וב״ש, הקבוצה שלנו לא בנויה על הגנת ברזל (לפחות כרגע, ממוצע הספיגות שלנו למשחק אומר הכל), ואי אפשר לעשות בונקר ולקוות להפתיע - כי אנחנו נספוג ונרדוף אחרי עצמנו. ברדה משחק עם שני קשרים אחוריים, שניהם סוג של 6, למרות שקרייב כביכול יותר התקפי. זה מספיק בשביל שניתן לקישור הקדמי שלנו חופש לשחק ולקבל כדור, ולהניע אותו קדימה, ולאיים על השער של היריבה. גם מול המחלה.
בעיני הנקודת חולשה שלנו כל העונה זו דווקא ההחזקת כדור, וזה כן קשור לתפקוד של הקישור האחורי שלנו. זה קצת הפוך מהפועל של גוטמן למשל, שהניעה כדור מדהים, ובסוף תרגמנו את זה לשערים. אני לא משווה בין הקבוצות או השיטות משחק, אבל אם היינו מחזיקים יותר בכדור זה בוודאי היה מייצר יותר מצבים והזדמנויות להתקפה המאוד יצירתית שלנו.
ולגבי המגן הימני - ממשיך לטעון שצריך לנסות שם את בנימין. מול ב״ש הוא היה טוב מאוד, וחבל לא לתת לו הזדמנות בעמדה הזאת. יש לו את כל התכונות שצריך כדי להיות טוב שם. והוא גם שיחק שם בעבר לפחות במשחק אחד שאני זוכר והיה מעולה. הגנתית הוא לא נופל מאף אחד אחר בסגל שלנו, וברמת המחוייבות הוא מאוד מאוד מחוייב.
-
- קיבל.ה 440 לייקים
יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
אנחנו בסגל הנוכחי שווים מקום 5-7.
היתה התחלה מדהימה אבל עם מקריות רבה בכמה משחקים.
בטורניר ארוך הכל מתיישר לפי היכולת של הקבוצות.
אין לך מושג, סליחה על הנחרצות.הלוטוס הלבן כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:44 יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
-
- קיבל.ה 399 לייקים
אם נמשיך לנצח את ה״קטנות״ נסיים בוודאות 3-4הלוטוס הלבן כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:44 יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
-
- קיבל.ה 175 לייקים
הפועל קבוצה מאוד מוכשרת ולטעמי אנחנו נהיה בטופ 4 השנה (גבוה יותר ממה שאני ציפיתי בהתחלה), יש לנו גם ינואר להתחזק שזה הסיבה היחידה שמגן ימני זר עדיין לא נחת פה ואני באמת מאמין שנראה את דיארה מגיע.הלוטוס הלבן כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:44 יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
מול באר שבע באמת שזה היה עניין של קצת מזל וכרטיס אדום אחד וזה היה ההבדל בין הפסד לניצחון מולם, באר שבע היא הקבוצה החזקה בארץ כרגע.
עתיד ורוד יש לנו, כבר השנה לטעמי נזכה לחזור לאירופה.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
בית״ר לא מעלינו באף פרמטרהלוטוס הלבן כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:44 יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
-
- קיבל.ה 153 לייקים
שילוש יפה מהפההלוטוס הלבן כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:44 יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
כל הדיבורים של מי למעלה מי למטה זה משחק ילדים
נדבר בסוף הסיבוב הראשון אם צריך לעשות שינויים אבל הבן אדם הרוויח את התחילת עונה גם אם מפסידים דרבי
נדבר בסוף הסיבוב הראשון אם צריך לעשות שינויים אבל הבן אדם הרוויח את התחילת עונה גם אם מפסידים דרבי
-
- קיבל.ה 596 לייקים
סומך על ברדה שיביא לנו דרבי סופסוף.
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
5-7 סביר לגמרי
4 זה תרחיש מאוד אופטימי
1-3 דמיוני
4 זה תרחיש מאוד אופטימי
1-3 דמיוני
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
3 לא דמיוני אבל זה כן באזור המאוד אופטימי.
5 זה המצופה, מעל ל-6 זה כבר כישלון קל.
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
הסגל שלנו לא נופל מבית״ר ומכבי חיפה.
היעד חייב להיות 3-4
Sent from my iPhone using Tapatalk
היעד חייב להיות 3-4
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
-
- קיבל.ה 918 לייקים
לכל החברים שיורדים על ברדה,
א. מאז שהגיע, השתפרנו בסדרי גודל בכל פרמטר. לא מאמין שהיו הרבה שציפו שזה יהיה מצבנו לאחר 6 משחקים.
ב. גם ברדה נמצא בתהליך למידה וניסיונות של הסגל. כשם שלקח לו 2-3 משחקים למצוא לאלקוקין עמדה שבה ימקסם יכולות, הוא ימצא ויכיר טוב יותר מה הוא יכול להפיק מלויזאו סילבה ובוסקילה שהגיעו ב 3 השבועות האחרונים!
ג. הוא זיהה את הבעיה שיש לו בעמדת המגן הימני אך סגירת החלון, והברזה של מספר מועמדים שסיכמו איתם מנעו חיזוק. זה כנראה יפתר בחלון הבא.
בלי קשר אני מאחל לפיבן החלמה מלאה וחזרה לסגל!
א. מאז שהגיע, השתפרנו בסדרי גודל בכל פרמטר. לא מאמין שהיו הרבה שציפו שזה יהיה מצבנו לאחר 6 משחקים.
ב. גם ברדה נמצא בתהליך למידה וניסיונות של הסגל. כשם שלקח לו 2-3 משחקים למצוא לאלקוקין עמדה שבה ימקסם יכולות, הוא ימצא ויכיר טוב יותר מה הוא יכול להפיק מלויזאו סילבה ובוסקילה שהגיעו ב 3 השבועות האחרונים!
ג. הוא זיהה את הבעיה שיש לו בעמדת המגן הימני אך סגירת החלון, והברזה של מספר מועמדים שסיכמו איתם מנעו חיזוק. זה כנראה יפתר בחלון הבא.
בלי קשר אני מאחל לפיבן החלמה מלאה וחזרה לסגל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
1+ להכל קצת אופטימיות. 1-2 דמיוני. 3 מאוד מאוד אופטימי (מעל חיפה). 4-6 סביר לגמרי.
מה שכן, הסגל הקצת עמוס נראה שבוסקילה + לואיזו +סילבה לא תוכנן מתחילת שנה וברדה צריך לעשות שם סדר.
בעיקר לעשות סדר בחילופים
קבוצה שבנתה את כל הקבוצה שלה עם שחקני כנף, בלי אף זר אחד ראוי בסגל, היא היריבה הישירה שלנו לאירופה. ואוי ואבוי לברדה אם לא נסיים מעליהם בסוף השנה.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
השורה האחרונה נכונה. לגבי היתר, למה אתה מניח שביתר מעלינו? הסגל שלנו לא מושלם, אבל גם לא של ביתר, ולמאמן שלנו יש יותר ניסיון מהמאמן שלהם.הלוטוס הלבן כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:44 יש שתי קבוצות או שלש שהן מעל לשאר המועדונים: ב"ש, מכבי תא וביתר ירושלים. מכבי חיפה עם מאמן אחר יכולה להיות גם שם.
לגבי המקריות היא גם עבדה הפוך. נניח עם קאנגווה, או עם ההחמצות מול ריינה.
אותי אישית פחות מעניין המיקום בסיום העונה הזו, ואפילו לא הדרבי (סליחה על הכפירה..). סבלנו 15 שנים, יכולים לחכות עוד שנה שנתיים. התארים יגיעו וגם הנצחונות בדרבי, אני רגוע.
לגבי ברדה, יש לי המון הערכה אליו. מאמן שעובד קשה ומאמין ומתגמל שחקנים שקודם כל עובדים קשה, בלי קשר לכישרון שלהם. אני אוהב את זה מאוד.
היכולת שלו לנהל סגל מגובש, עם מוטיבציה גבוהה וגישה חיובית, כולל השחקנים שלא עולים לשחק, היא נדירה בעיני. בתור אוהד ותיק אני לא זוכר כמעט את הפועל כל כך חזקה מבחינה מנטלית. מהבחינה הזו באמת זכינו.
אבל לכל מאמן יש גם חסרונות, ואצלו לדעתי זה האימון ההתקפי. אני מרגיש שגם השנה וגם בשנה שעברה, ההתקפה שלנו היתה בנויה יותר על כישרון וחוכמת משחק ופחות על תרגילים התקפיים שנבנים באימונים. ההתקפות המתורגלות שעושים באופן עיוור ויכולות ליצור גולים גם במשחק שבו השחקנים לא מתעלים ליכולת אישית גבוהה.
קשה לי לדמיין את הפועל משחקת כדורגל התקפי מלהיב. לפחות לא בעקביות.
יחד עם זאת, בראיה הכוללת אני שמח שהוא זה שמאמן את הפועל. גם אם נשחק כדורגל שבלוני לםעמים, ונסתמך מדי פעם על מקריות, כיף לאהוד קבוצה שמחה ומגובשת שנלחמת בשביל הקהל ואחד בשביל השני, וזה קודם כל בזכותו.
לגבי ברדה, יש לי המון הערכה אליו. מאמן שעובד קשה ומאמין ומתגמל שחקנים שקודם כל עובדים קשה, בלי קשר לכישרון שלהם. אני אוהב את זה מאוד.
היכולת שלו לנהל סגל מגובש, עם מוטיבציה גבוהה וגישה חיובית, כולל השחקנים שלא עולים לשחק, היא נדירה בעיני. בתור אוהד ותיק אני לא זוכר כמעט את הפועל כל כך חזקה מבחינה מנטלית. מהבחינה הזו באמת זכינו.
אבל לכל מאמן יש גם חסרונות, ואצלו לדעתי זה האימון ההתקפי. אני מרגיש שגם השנה וגם בשנה שעברה, ההתקפה שלנו היתה בנויה יותר על כישרון וחוכמת משחק ופחות על תרגילים התקפיים שנבנים באימונים. ההתקפות המתורגלות שעושים באופן עיוור ויכולות ליצור גולים גם במשחק שבו השחקנים לא מתעלים ליכולת אישית גבוהה.
קשה לי לדמיין את הפועל משחקת כדורגל התקפי מלהיב. לפחות לא בעקביות.
יחד עם זאת, בראיה הכוללת אני שמח שהוא זה שמאמן את הפועל. גם אם נשחק כדורגל שבלוני לםעמים, ונסתמך מדי פעם על מקריות, כיף לאהוד קבוצה שמחה ומגובשת שנלחמת בשביל הקהל ואחד בשביל השני, וזה קודם כל בזכותו.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
אני לא חושב שחיפה וביתר עדיפים עלינו כקבוצה, אין הרבה פערים בין הקבוצות האלו ואני חושב שהעומק של הסגל יכריע את המיקום של שלושת הקבוצות האלו.
יצאנו אולי למשחק הכי קשה בליגה בטרנר והיו דקות שנראנו מצוין והיינו עדיפים על ב"ש, כן מחצית השנייה הייתה לא טובה אבל זה חלק מהמשחק.
שורה תחתונה לא לשכוח שאנחנו קבוצה שעלתה ליגה, ששינתה לגמרי את הסגל שלה, מי דמיין שבתחילת העונה נוכל להגיד שהפועל כקבוצה עומדת שווה בשווה (ואולי אפילו קצת עדיפה) על ביתר ועל חיפה?
העונה ארוכה מאוד אבל כרגע מבחנתי אני מאוד מרוצה, וכמובן מגיעה יותר ממילה טובה לברדה ולכל הצוות המקצועי על הנעשה.
יצאנו אולי למשחק הכי קשה בליגה בטרנר והיו דקות שנראנו מצוין והיינו עדיפים על ב"ש, כן מחצית השנייה הייתה לא טובה אבל זה חלק מהמשחק.
שורה תחתונה לא לשכוח שאנחנו קבוצה שעלתה ליגה, ששינתה לגמרי את הסגל שלה, מי דמיין שבתחילת העונה נוכל להגיד שהפועל כקבוצה עומדת שווה בשווה (ואולי אפילו קצת עדיפה) על ביתר ועל חיפה?
העונה ארוכה מאוד אבל כרגע מבחנתי אני מאוד מרוצה, וכמובן מגיעה יותר ממילה טובה לברדה ולכל הצוות המקצועי על הנעשה.